Byggevarepriser.dk

Vertikalskærer

Makita VERTIKALSKÆRER 32CM
935 kr.
Se produkt
Makita Vertikalskærer 36 cm
1.515 kr.
Se produkt
Vertikalskærer 31 cm 1.200 W - GC-ES 1231/1
699 kr.
Se produkt
Elektrisk vertikalskærer AL-KO 32.5 VE Basic Care Classic
899 kr.
Se produkt
Bosch AVR 1100 Vertikalskærer - 060088A100
1.406 kr.
Se produkt
Gardena Elektrisk Vertikalskærer Evc 1000 - 04068-20
1.629 kr.
Se produkt
Texas Vertikalskærer Pro Cut 460B
4.199 kr.
Se produkt
Texas Vertikalskærer Pro Cut 460TG
3.749 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er helt klart meget relevant at undersøge, om de produkter du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Som alternativ kan du lede andre steder.
For en del er byggeri forbundet med en lang række spørgsmål. På grund af det kan du med fordel vælge en online byggeshop, hvor du har mulighed for at få hjælp til valg af vertikalskærer.
Nogle byggemarkeder udbyder et stort produktudvalg, imens øvrige er specialiserede i en bestemt varegruppe. Du kan bestemme hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange forskellige varegrupper at vælge fra, foruden blot vertikalskærer.
Der vil være forskel på prisniveauet på billige vertikalskærer fra byggemarked til byggemarked. En del giver gode priser, imens øvrige satser på kompetent rådgivning. Du må tænke igennem hvad der for dig betyder mest.
Du bør være opmærksom på hvilke handelsbetingelser der gælder i forbindelse med din bestilling online, så du kan undgå problemer med bl.a. returnering. Af den grund bør man undersøge byggemarkedets betingelser.
Hvis du står og skal bruge produkterne med det samme eller bare gerne vil blive fri for fragtgebyret, så kan du med fordel køre varerne på eget initiativ. Det er i særdeleshed en mulighed ved de gængse byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er udbredte og velkendte firmaer, hvilket bidrager til ubekymrethed når man stopper online. Det er noget nogle vil se positivt på.
De udbredte byggecentre findes i nærheden af dig selv, og takket være dette har kunderne chancen for at købe online og transportere byggematerialerne på egen hånd. Herigennem er det muligt at slippe for leveringsgebyret, samt sågar få varerne hurtigere.
De velkendte byggecentre sælger varer fra flere leverandører, og som følge af dette kan du bestille fra et bredt udvalg af vertikalskærer online.

Nichewebshop

Størstedelen af specialiserede netbutikker er producenter af de varer som du finder i byggemarkederne. Idet du køber direkte igennem de nichefokuserede netbutikker online kan du forvente at få en skarpere pris.
Hovedparten af nichefokuserede webshops er små familiefirmaer, som i de fleste tilfælde er dansk ejede, eventuelt tilmed fra dit lokalområde. Disse har du mulighed for at støtte ved at handle vertikalskærer online på deres hjemmeside.
Størstedelen af specialiserede netshops er eksperter i deres online produktsortiment, da de ikke sælger andre produkter. Pga. dette får du formentlig super brugbar sparring fra personale som er eksperter i lige præcis vertikalskærer.
De 10 største byggemarkeder

Stark blev dannet i 1896, og beskæftiger nu i nærheden af 2.000 kollegaer i virksomhedens 72 byggecentre. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og styres dagligt af i nærheden af 2.000 kollegaer i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

vertikalskærer harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og lønner i dag omkring 2.000 medarbejdere i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

vertikalskærer silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og beskæftiger nu mere end 1.000 mennesker i de 41 butikker. Silvan fokuserer primært på billige priser til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

vertikalskærer jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og styres dagligt af omtrent 2.100 ansatte i deres 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer på at sælge til private, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

vertikalskærer bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og er nu arbejdsplads for over 1.000 mennesker i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus har specialiseret sig i salg til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og udgøres i dag af over 1.000 kollegaer i deres 9 butikker. Davidsen fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og styres dagligt af mere end 100 ansatte i kædens 6 varehuse. 10-4 har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og udgøres nu af i nærheden af 500 personer i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og beskæftiger i dag omkring 2.300 kollegaer i firmaets 56 byggecentre. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Du må på ingen måde forsømme dit eget helbred, så glem ikke arbejdstøj bl.a. hoved- og fodbeklædning som hjælp imod mulige risici. Det er fundamentalt at have styr på dit velbefindende i byggeriet, navnlig såfremt du ikke får hjælp fra en ekspert.
2Man må nødig undvære værktøj. Tit kan det være vigtigt at have udstyret klar til brug idet du iværksætter byggeprojektet. Husk også at indkalkulere de tilhørende omkostninger i budgettet.
3Det kan vise sig nyttigt at få assistance til byggeprocessen, hovedsageligt i tilfælde af væsentlige projekter. Større projekter gør krav på mere end en person. Desuden bør det være bedre og sjovere når man er flere om at bidrage.
4Du kan finde alverdens vejledninger og videoer på internettet hvorfra du kan få tips og tricks. Særligt YouTube bringer dig ret så meget udbytterig viden, i særlig grad såfremt du benytter den engelske version.
5Måske du burde vurdere hvorvidt du magter at stå for hele projektet selv, eller du burde tilkøbe hjælp fra en professionel til delelementer af det. Forudsat at du køber hjælp fra en professionel vil det normalt anbefales at notere tilbud fra forskellige selskaber.
6Forberedelse bliver kilden til et uproblematisk forløb med din byggeproces. Du er nødt til at nedskrive en gennemarbejdet plan, der fortæller hvilke opgaver du vil klø på med på hvilken dag, med en tilhørende numerisk orden. Forsøg at være realistisk i udarbejdelsen af køreplanen.
7Potentielt kan det blive meningsgivende at du har de presserende bygningsmaterialer indkøbt i god tid før du starter eksekveringen. Du har fordel af at lave en hurtig indkøbsliste som indeholder alt hvad du har brug for, og som det næste granske oversigten, hvormed du er tryg ved at du har styr på det.
8Det er betydningsfuldt at nedskrive et udgiftsbudget for optimeringen, så du føler sig i kontrol med omkostningerne. Det bør være forstandigt at kortlægge hver enkelt omkostning, hvorefter man kunne undersøge mulige tilbud på dem slavisk.
9Der præsenterer sig uden tvivl uventede udfordringer når det gælder omfangsrige byggeprojekter, og herved viser det sig meningsfuldt at der er afsat betragtelig tid i agendaen, som gør at man føler sig afslappet omkring at nå i mål.
10Man kan søge hjælp rent økonomisk til renoveringer. Det ydes når byggeriet gør en forskel for klimaet. At få tilskud beroer altså på at byggeprojektet har en positiv effekt på klimaet.
11Ved projekter udendørs kan vejret få en essentiel rolle. Således kan du jævnligt undersøge vejrberetningerne i dagene før byggeriets start, så du ikke kommer til at opleve at det uanmeldt starter med at piske ned netop som du er ved at færdiggøre dit komplekse byggeprojekt.
12Forud for at du starter byggeprojektet kan det vise sig aldeles fundamentalt at have styr på, at det du vil bygge overholde de gældende regler. Alt efter hvor du bor kan der være forskellige love som beskriver, hvad du må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
De højest ratede byggeshops
Harald-Nyborg.dk har en bedømmelse på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er kolossalt beundringsværdigt. Ratingen er et gennemsnit af 28.109 anmeldelser, hvoraf hele 76 % kvitterer med topkarakter, og alene 4 % kvitterer med den laveste karakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket klart er ualmindeligt imponerende. Vurderingen er regnet ud fra 11.467 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 86 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 2 % giver den laveste karakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Kunderne hos XL-Byg.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som selvsagt er absolut flot. Evalueringen tager udgangspunkt i 2.856 meninger, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet 5 stjerner, og alene 9 % giver 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, som vel at mærke er ekstremt flot. Ratingen er baseret på 19.208 ratings, hvoraf imponerende 84 % har givet topkarakter, og blot 2 % giver den laveste karakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er yderst flot. Scoren er baseret på 23.161 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 69 % har givet den højeste karakter, og bare 8 % kvitterer med den dårligste rating. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.

akku, batteridrevet, efterhængt, elektrisk, kraftig, professionel, AL-KO, Bosch, Dewalt, Einhell, Fiskars, Garden, Gardena, Ginge, Gudenaa, Husquarna, John Deere, Jonsered, Klippo, Makita, MTD, Power Craft, Pto, Ryobi, Stiga, Stihl, Texas, Viking, Worx, 1500w, 1800w, 18v, batteri, benzinmotor, motor, opsamler, batteri, benzin, ATV, græsplæne, havetraktor, minilæsser, mos, traktor, ledning

Hvilken leveringsløsning skal du vælge?

En masse e-forhandlere tildeler nu til dags en hel del forskellige billige løsninger til levering til vertikalskærer. En af de mest populære er for øjeblikket at få leveret til et afhentningssted, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente bestillingen når det passer ind i din kalender. Fragtmuligheden er jo ultra let gængelig, samt tit også den prisbilligste leveringsmanér.

Du bør endvidere udse dig at vælge at få udbragt til din hjemmeadresse eller ud på din arbejdsplads. Fragtmetoden er godt nok en tak mindre billig, men omvendt usædvanlig problemfri med vertikalskærer online. Den billigste leveringsversion kan ikke benægtes at være selv at hente produkterne, som dog stiller krav om at du er i kort afstand af e-firmaets butikker, for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

Fragtperioden på vertikalskærer er selvfølgelig virkelig relevant forudsat du absolut skal bruge pakken fluks, og med det formål er det bestemt væsentligt at vi undersøger det anslåede leveringstidspunkt på vertikalskærer. Mange online firmaer – for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – stiller udsigt til billig levering på næste hverdag på en række af deres varer online, som trods alt betinges af at ordren gennemføres forinden et besluttet tidspunkt, så at de kan nå at få pakken afsendt forud for at lagermedarbejderne har fri.

Visse internet outlets yder gratis levering på vertikalskærer online, men ofte er det betinget af at der bestilles for en konkret sum. Alternativt burde du vælge den mest letkøbte form for fragt, som mange gange er at få fragtfirmaet til at bringe dine produkter til et udleveringssted.

Masser af netbutikker udlover afhentning hvor man køber billig vertikalskærer derhjemme men afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, Stark, XL-Byg, Bygma, Silvan og Davidsen. De yder blandt andet click-and-collect på vertikalskærer i disse områder:

Vanløse, Nørresundby, Odense, Albertslund, Ikast, Hørsholm, Rødovre, Solrød Strand, Slagelse, Dragør, Middelfart, Hedensted, Svendborg, Nakskov, Struer, Valby, Randers, Åbyhøj, Nykøbing Falster, Aalborg, Varde, Herlev, Viborg, Horsens, Lystrup, Grenaa, Gentofte, Brønshøj, Frederikssund, Allerød, Hillerød, Ishøj, Hedehusene, Kalundborg, Farum, Frederiksværk, Frederikshavn, Frederiksberg, Holbæk, Roskilde, Gladsaxe, Køge, Vejle, Hvidovre, Ringsted, Korsør, Holstebro, Aabenraa, Brønderslev, Nærum, Jyllinge, Fredericia, Skanderborg, Haslev, Højbjerg, Greve, Sønderborg, Ballerup, Søborg, Taastrup, Tilst, Kolding, Glostrup, Vordingborg, Brøndby, Helsingør, Hjørring, Esbjerg, Haderslev, Virum, Silkeborg, Risskov, København, Vallensbæk, Charlottenlund, Tårnby, Værløse, Skive, Kokkedal, Ølstykke, Stenløse, Herning, Lillerød, Hobro, Odder, Nyborg, Næstved, Thisted, Lyngby, Brabrand, Aarhus, Rønne, Birkerød, og Rudersdal, .

Afhentning af vertikalskærer er muligt i de fleste regioner af landet: Jylland (Vestjylland, Syddanmark, Sydjylland, Østjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Midtjylland), Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn, Østfyn) og Sjælland (Nordsjælland, Amager, Østsjælland, Lolland, Hovedstaden, Vestsjælland, Bornholm, Falster, Midtsjælland, Sydsjælland).

Når man ser på statistikkerne står det markant, at folk ofte kigger efter blandt andet vertikalskærer priser og vertikalskærer tilbud. Foruden dette ser man jævnligt netshoppere søge bl.a. billig vertikalskærer, køb vertikalskærer og vertikalskærer online, plus de store byggecentre som Silvan, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus og 10-4.

Rabat på vertikalskærer

Det er jo efterhånden meget praktisk for købere at finde frem til de bedste priser på billige vertikalskærer online hos flere internet foretagender, og af den grund har en lang række online forhandlere fundet det nødvendigt at nedsætte salgspriserne på vertikalskærer drastisk, og derudover frembyde fragt uden omkostninger.

Men det kan immervæk blive fordelagtigt at udforske et par forskellige internet forhandlere efter tilbud og udsalg på vertikalskærer online forinden du køber, således at du er tryg ved at opnå den prisbilligste pris. Kig ikke kun hos de gængse byggekæder som Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Stark, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma og XL-Byg.

Du må dog ikke undervurdere, at når en internet handler udlover billige vertikalskærer online til en salgspris der anses for uhørt billig, bør det i nogle tilfælde være et symbol på en uægte e-butik. Køb med betalingskort er på den anden side omsluttet af en bestemmelse, hvilket dækker køberen imod fup internet handler.

Vi anbefaler køb med kort eller mobilbetaling. Alternativt bør du overveje en løsning på afbetaling fra fx ViaBill, når du tilstræber at afbetale betalingen af vertikalskærer over flere uger. Det foreslåes normalt ved nichebutikker, men dog sjældent de gængse byggecentre som for eksempel Bygma, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen og Stark.

Ved indkig i tallene bliver det klart, at mennesker mange gange kigger efter for eksempel billig vertikalskærer og vertikalskærer priser. Man ser desuden mange gange folk lede efter fx køb vertikalskærer, vertikalskærer online og vertikalskærer tilbud.

Tjek andre menneskers betragtninger

Trustpilot giver dig adskillige ønskværdige løsninger til at udforske en hel del andre forbrugeres kritik og herved anbefales det, at du gennemgår online firmaets vurderinger inden du placerer din ordre på billige vertikalskærer online.

Facebook tilbyder på samme måde aldeles fremragende muligheder for at få indsigt i online firmaets troværdighed. I øvrigt møder vi endda internet varehuse som giver folk mulighed for at give en kritik af købsoplevelsen, hvilket tilmed bør anvendes til at bedømme hvor glade kunderne er.

Før nogen handler billige vertikalskærer online i en butik kunne man i reglen gennemse butikkens handelsaftale, men det er normalt ikke videre spændende, især på de udbredte byggecentre som Silvan, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Stark, Jem og Fix og Davidsen.

Et andet forslag kunne måske være at kigge hvorvidt e-shoppen er verificeret af e-mærket, da det længe har været et kendetegn for at internet webshoppen opererer i overensstemmelse med de opstillede regler, tillige med at internet shoppen løbende kigges til af eksperter der kender til de gældende regulativer.

Desuden får du anledning til en hjælpende hånd, hvis du får udfordringer i processen med din handel med vertikalskærer. I øvrigt går vi ind for at man er påpasselig med de mest relevante regler der kan have indflydelse på købet af vertikalskærer online, til eksempel hvilken ombytningsret online forhandleren benytter.

I den forbindelse er det desuden relevant, at man stadig sikrer ens købsbekræftelse, så man en anden gang kan bevise købet af vertikalskærer, uanset om man har købt ved Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, 10-4, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Bygma eller Davidsen.

Morten gav 5 stjerner

Fik varen på under 24 timer

Christian K gav 4 stjerner

Hurtig levering af den ønskede vare

Anna Larsen gav 5 stjerner

Hurtig og effektiv

Erik Kristensen gav 4 stjerner

Altid et godt tilbud

9 gode råd til indkøb via nettet
1Flere e-forretninger i Danmark garanterer levering uden beregning på vertikalskærer, men ofte er det forbeholdt når der aftages for en bestemt sum. Alternativt kan man snuppe den mest billige fragtmulighed, hvilket gerne vil være at få fragtfirmaet til at bringe din bestilling til et udleveringssted. Den bliver som oftest desuden virkelig smertefri. Den mest betalelige leveringsform vil dog altid vise sig at være at du selv henter varerne.
2De fleste internet virksomheder yder nu diverse forskellige billige muligheder for fragt til vertikalskærer. Den mest benyttede er nu til dags levering til et afhentningssted, så du nemt selv kan hente produkterne når der er tid til det. Muligheden er jo super ligetil, samt typisk derudover den prisbilligste leveringsmulighed.
3Det er i høj grad smart for alle at sammenholde priser online på billige vertikalskærer på tværs af internet handler, og på grund af dette tilbyder mange internet handler i Danmark levering uden betaling. Til gengæld kan det alligevel være lønnende at se nærmere på indtil flere forretninger på nettet efter udsalg og tilbud inden du færdiggør din shopping, således at du er tryg ved at antage den mest attraktive pris.
4Før nogen handler billige vertikalskærer hos en shop på nettet behøver man på en vis måde få overblik over deres regler, dog er det undertiden ikke særlig interessant. Ligeså tilråder vi at du er oppe på mærkerne omkring de mest vedkommende reglementer der indvirker på shopping af billige vertikalskærer online, som eksempelvis den byttepolitik internet firmaet har.
5Generelt anbefaler vi bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Køb med betalingskort er omsluttet af en lov, som passer på dig imod snydagtige webbutikker. Som alternativ bør du drage nytte af et afbetalingstilbud som eksempelvis ViaBill, såfremt du tilstræber at dække betalingen senere.
6Trustpilot genererer fuldkommen gode chancer for at vurdere en hel del forhenværende brugeres oplevelser og derved går vi ind for, at du udforsker internet selskabets kritik før du handler billige vertikalskærer online. Facebook resulterer i ydermere fuldstændig passelige muligheder for at få indblik i webshoppens troværdighed.
7Fragttiden er naturligvis ualmindeligt relevant såfremt du absolut skal bruge varerne lige om lidt, så derfor er det øjensynligt aktuelt at vi kontrollerer den anslåede leveringsdato for vertikalskærer. En hel del online selskaber frembyder billig 1 dags levering på en lang række af deres produkter, men som ikke desto mindre forudsætter at der bestilles forinden et fast klokkeslæt.
8Vi slår generelt et slag for at tjekke hvorvidt internet forretningen er støttet af e-mærket, da det burde være et billede på at online shoppen opfylder de danske regler, foruden at netshoppen undertiden kontrolleres af specialister der kender til de gældende regler. Inden folk shopper billige vertikalskærer hos en e-handler bør man de facto gennemgå webshoppens forretningsbetingelser.
9Den mindst kostelige leveringsmodel vil til enhver tid være at hente ordren selv, hvilket nødvendiggør at du opholder dig nær webshoppens adresse. Den leveringsløsning er jo rigtig vital i tilfælde af at vi skal bruge vertikalskærer fluks. Alternativt så garanterer nogle internet varehuse gratis levering, men tit kun hvis du aftager for en fastsat sum.