Byggevarepriser.dk

Kraftig Vertikalskærer

Vertikalskærer 31 cm 1.200 W - GC-ES 1231/1
699 kr.
Se produkt
Texas Vertikalskærer Pro Cut 460B
4.199 kr.
Se produkt
Texas Vertikalskærer Pro Cut 460TG
3.749 kr.
Se produkt
Makita VERTIKALSKÆRER 32CM
935 kr.
Se produkt
Makita Vertikalskærer 36 cm
1.515 kr.
Se produkt
Vertikalskærer 31 cm 1.200 W - GC-ES 1231/1
699 kr.
Se produkt
Elektrisk vertikalskærer AL-KO 32.5 VE Basic Care Classic
899 kr.
Se produkt
Bosch AVR 1100 Vertikalskærer - 060088A100
1.406 kr.
Se produkt
Gardena Elektrisk Vertikalskærer Evc 1000 - 04068-20
1.629 kr.
Se produkt
Texas Vertikalskærer Pro Cut 460B
4.199 kr.
Se produkt
Texas Vertikalskærer Pro Cut 460TG
3.749 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For mange er et byggeprojekt lig med stribevis af spørgsmål. Af den grund kan du købe fra en netbutik, hvor du bliver tilbudt råd og vejledning til valg af kraftig vertikalskærer.
Flere byggekæder udbyder et enormt udvalg af varer, og andre er specialiserede i en enkelt type af vare. Du bør gennemtænke hvorvidt det er essentielt for dig at have adskillige varer at vælge i blandt, foruden blot kraftig vertikalskærer.
Såfremt du står og skal bruge dine byggematerialer hurtigt eller bare vil undvære leveringsgebyret, så kan du overveje at hente varerne selv. Det er først og fremmest et alternativ i de kendte byggecentre.
Det er naturligvis utrolig relevant at vide, om de varer du planlægger at købe online faktisk er på lager i byggemarkedet. Som alternativ må du finde et andet.
Der vil være forskel på priserne på billige kraftig vertikalskærer fra byggekæde til byggekæde. En del giver gode priser, imens øvrige tilbyder et højt serviceniveau. Du bør afveje hvad der betyder mest for dig.
Du bør have fokus på hvilke betingelser butikken udsteder når du handler online, så du kan slippe for problemer med fx returret. Derfor bør du undersøge netbutikkens regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er folkekære og kendte firmaer, som medvirker til øget tryghed i forbindelse med dit køb online. Det er noget nogle vil se som en fordel.
De gængse byggemarkeder køber varer fra mange forskellige specialbutikker, og dermed kan du shoppe fra et bredt sortiment af kraftig vertikalskærer online.
De udbredte byggecentre har butikker nær dig, og derigennem har kunderne adgang til at bestille online og køre byggematerialerne selv. Hermed har man valget om at slippe for leveringsomkostningen, og tilmed have produkterne straks.

Nichewebshop

Mange nichespecifikke netbutikker er mindre firmaer, der oftest er dansk ejede, givetvis ovenikøbet lokalt nær dig. Disse bidrager du til når du handler kraftig vertikalskærer online fra deres webshop.
Hovedparten af nichebutikker på nettet har en stor passion for deres online produktkategori, da de ikke sælger andre varer. Derfor forventes det at du får mere erfaren sparring fra folk som er specialister i lige præcis kraftig vertikalskærer.
En masse webshops i små nicher producerer selv de produkterne der kan købes fra de større webshops. Ved at købe direkte på nichebutikkerne online bør du få en bedre pris.
Danmarks største byggemarkeder
kraftig vertikalskærer silvan

Silvan blev etableret i 1968, og lønner i dag omkring 1.000 personer i deres 41 butikker. Silvan tilstræber at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

kraftig vertikalskærer harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og er nu arbejdsplads for mere end 2.000 kollegaer i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.000 kollegaer i deres 72 byggecentre. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og omfatter i dag omkring 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

kraftig vertikalskærer bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og udgøres i dag af over 1.000 medarbejdere i de 17 varehuse. Bauhaus har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 kollegaer i de 9 byggecentre. Davidsen specialiserer sig i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og beskæftiger i dag flere end 500 mennesker i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

kraftig vertikalskærer jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og lønner i dag over 2.100 personer i deres 122 butikker. Jem og Fix tilstræber gode tilbud til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og beskæftiger nu cirka 2.300 ansatte i firmaets 56 byggecentre. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og udgøres i dag af omkring 100 mennesker i virksomhedens 6 butikker. 10-4 sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Det kan blive af stor betydning at du har de påkrævede byggematerialer tilgængelige forud for at du påbegynder din byggeproces. Du kan udarbejde en overskuelig oversigt hvorpå der noteres alt hvad du skal bruge, og derefter tjekke oversigten, med det formål at du kan føle dig sikker på at du har styr på det.
2Der kan findes rigelige mængder af hjælpeartikler og videoer på nettet som kan vejlede dig. Navnligt YouTube giver dig adgang til enorme mængder nyttig oplysning, især hvis man søger på engelsk.
3Det er oplagt at søge assistance til projektet, hovedsageligt når det er krævende ombygninger. Større opgaver kræver mere end en person. Endvidere bør det være hurtigere og mere interessant at være flere om det.
4Du bør tænke over hvorvidt du burde stå med hele projektet selv, eller du må tilkøbe assistance fra en fagperson til dele af arbejdet. Såfremt du indhenter professionel assistance vil det ofte være en god idé at lede efter priser fra diverse selskaber.
5Inden du optager byggeriet kan det være usandsynligt vigtigt at være sikker på, at det du vil lave overholder gældende love. Alt efter hvorhenne du bor vil der vise sig mange retningslinjer for, hvad du må, samt hvad der ikke er lovligt.
6Forberedelse vil altid være vejen til at lykkes med din byggeproces. Du kunne overveje at liste en klar tidsplan, som dikterer hvilke opgaver du vil løse hvornår, og en tilhørende prioriteringsliste. Vær realistisk når du nedskriver arbejdsplanen.
7Du skal unden ingen omstændigheder negligere din sikkerhed, så glem ikke sikkerhedsbeklædning inklusiv sikkerhedshjelm der beskytter dig overfor hændelige uheld. Det er yderst relevant at du har styr på dit velbefindende i byggeprocessen, ikke mindst ifald du ikke køber assistance fra en fagperson.
8Ofte vil det være fornuftigt at nedskrive et regnskab for ombygningen, så du har et overblik over økonomien. Det er rationelt at beskrive samtlige udgifter, og dernæst dokumentere udgiften ved dem én efter én.
9Du bør på ingen måde fattes grej. Typisk kan det vise sig fornuftigt at du har værktøjet tilgængeligt akkurat som du påbegynder byggeprojektet. Det er i øvrigt en fordel at inkludere de her omkostninger i økonomien.
10Ved projekter udendørs har vind og vejr en fundamental rolle. Af den grund bør du løbende kigge på meldingerne om vejret i den tid der er op til byggeprojektet, så det forhåbentlig ikke mod forventning går i gang med at stå ned i stænger bedst som du er ved at færdiggøre dit komplekse byggeprojekt.
11Der kommer utvivlsomt overraskende problemer når det gælder krævende byggeprojekter, og på grund af det er det af stor betydning at man afsætter tilstrækkelig tid i planen, således at man kan være ubekymret om at komme i mål.
12Glem ikke at du kan forsøge at få offentlig støtte til byggerier. Det får man hvis byggeprojektet er klimavenligt. Den økonomiske støtte forudsætter med andre ord at projektet har en positiv betydning for planeten.
De højest ratede byggecentre
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, som klart er ret så betryggende. Scoren er baseret på 28.109 bedømmelser, hvor intet mindre end 76 % har givet topkarakter, og bare 4 % giver den dårligste rating. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket jo er ret så godt arbejde. Vurderingen tager udgangspunkt i 2.856 bedømmelser, hvor imponerende 59 % giver toprating, og bare 9 % har givet 1 stjerne. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
10-4.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er usædvanligt beundringsværdigt. Scoren tager udgangspunkt i 19.208 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 84 % giver topkarakter, og alene 2 % giver 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er hamrende imponerende. Scoren grundlægges af 11.467 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 86 % giver 5 stjerner, og bare 2 % giver den dårligste rating. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som jo er temmelig imponerende. Scoren grundlægges af 23.161 bedømmelser, hvor hele 69 % giver den bedste karakter, og bare 8 % har givet den laveste karakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Hvilken metode til levering er smartest?

En masse internet outlets frembyder nu mange forskellige billige leveringsformer til kraftig vertikalskærer. Det mest populære er nu til dags at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor du så selv henter din pakke når du har tid. Den er nemlig ret enkel, og mange gange endda den mindst kostelige leveringsversion.

Du burde alternativt foretrække at vælge at få udbragt til din lejlighed eller til når du er på job. Fragtmetoden viser sig uheldigvis en sjat dyrere, men endda super praktisk med kraftig vertikalskærer online. Den prisbilligste leveringsmodel kan ikke benægtes at være at hente ordren selv, men dette er betinget af at du har bopæl i nærheden af internet shoppens byggecenter, eksempelvis Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Leveringshastigheden på kraftig vertikalskærer er selvfølgelig ekstremt bestemmende ifald vi skal bruge din ordre om kort tid, og derfor er det skam essentielt at vi undersøger det anslåede leveringstidspunkt på kraftig vertikalskærer. En lang række online virksomheder – eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – præsterer billig levering på blot en enkelt hverdag på deres primære varenumre online, men det er afhængig af at du når at bestille inden et konkret klokkeslæt, så at de har en chance for at nå at få pakken fikset inden medarbejderne drager hjemad.

Nogle få forretninger på nettet lover fragt uden betaling på kraftig vertikalskærer online, men i de fleste tilfælde kræver det at du køber for et fastsat beløb. Desuden kan du beslutte sig for den prisbilligste leveringsmanér, hvilket oftest er at få fragtmanden til at bringe varerne til et afhentningssted.

Masser af webshops tildeler afhentning hvor du køber billig kraftig vertikalskærer på nettet men selv henter i butikken. Fx XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen og Silvan. Byggekæderne udlover fx afhentning af kraftig vertikalskærer i disse byer:

Vordingborg, Allerød, Middelfart, Virum, Hedehusene, Frederikssund, Kokkedal, Brønshøj, Holbæk, Nykøbing Falster, Holstebro, Grenaa, Svendborg, Risskov, Vanløse, Brøndby, Korsør, Randers, Odense, Gladsaxe, Nyborg, Søborg, Gentofte, Ølstykke, Stenløse, Rønne, Skive, Frederiksværk, Ballerup, Hedensted, Haslev, Struer, Aalborg, Nærum, Fredericia, Dragør, Birkerød, Silkeborg, Køge, Solrød Strand, Lyngby, Hørsholm, Højbjerg, Værløse, Rudersdal, Kolding, Ikast, Frederikshavn, Vejle, Ishøj, København, Hillerød, Tårnby, Rødovre, Varde, Frederiksberg, Charlottenlund, Næstved, Roskilde, Kalundborg, Tilst, Valby, Haderslev, Sønderborg, Brønderslev, Hvidovre, Nakskov, Albertslund, Lillerød, Helsingør, Herlev, Nørresundby, Hobro, Aarhus, Herning, Glostrup, Jyllinge, Greve, Slagelse, Vallensbæk, Farum, Skanderborg, Aabenraa, Åbyhøj, Taastrup, Viborg, Thisted, Hjørring, Brabrand, Odder, Lystrup, Ringsted, Esbjerg, og Horsens, .

Afhentning for kraftig vertikalskærer er muligt i alle områder af landet: Sjælland (Østsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Amager, Nordsjælland, Bornholm, Lolland, Midtsjælland, Vestsjælland, Falster), Jylland (Nordjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Østjylland, Vestjylland, Midtjylland, Sydjylland) og Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn, Østfyn, Nordfyn).

Når der ses på data fremstår det tydeligt, at folk mange gange kigger efter fx kraftig vertikalskærer priser og kraftig vertikalskærer tilbud. Foruden dette ser man som regel mennesker søge blandt andet kraftig vertikalskærer online, køb kraftig vertikalskærer og billig kraftig vertikalskærer, foruden de velkendte byggekæder som Jem og Fix, Bygma, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen og Stark.

Få rabat på kraftig vertikalskærer

Det er i dag virkelig simpelt for forbrugerne at sammenligne tilbud på billige kraftig vertikalskærer online i blandt diverse internet shops, og derfor har flere e-handler været presset til at at formindske prisen på kraftig vertikalskærer drastisk, og ydermere garantere fri fragt.

Derfor kan det alligevel blive indbringende at sammenligne indtil flere e-shops efter tilbud på kraftig vertikalskærer online forinden du køber, sådan at man ikke er i tvivl om at antage den mest betalelige pris. Kig ikke blot på de velkendte byggekæder som 10-4, XL-Byg, Bygma, Silvan, Stark, Jem og Fix, Bauhaus og Davidsen.

Man bør ikke desto mindre huske på, at ifald en internet forhandler afhænder billige kraftig vertikalskærer online for en tilbudspris der anses for overordentlig billig, så bør det ofte være et bevis på en svindel online virksomhed. Bestillinger med kort er trods alt indbefattet af en retningslinje, som dækker dig som kunde overfor uoprigtige internet shops.

Vi anbefaler køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Som en anden løsning bør du benytte en afdragsordning fra fx ViaBill, hvis du foretrækker at dække prisen på kraftig vertikalskærer over et længere tidsrum. Det foreslåes ofte hos specialiserede netbutikker, men ikke de kendte byggecentre som eksempelvis 10-4, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, Jem og Fix og Bauhaus.

Når der ses på data fremstår det klart, at netshoppere mange gange søger efter bl.a. kraftig vertikalskærer online og køb kraftig vertikalskærer. Man ser desuden ofte online shoppere søge eksempelvis billig kraftig vertikalskærer, kraftig vertikalskærer priser samt kraftig vertikalskærer tilbud.

Undersøg folks anbefalinger

Trustpilot præsterer immervæk strålende løsninger til at besigtige ret mange nuværende forbrugeres evalueringer og på grund af dette foreslår vi, at du beser internet selskabets ratings forud for at du køber billige kraftig vertikalskærer online.

Facebook yder endvidere stort set fine chancer for at få indtryk af internet firmaets kundetilfredshed. Derudover er der faktisk internet butikker hvor man kan tilkendegive en anmeldelse af ordreforløbet, hvilket ligeledes bør benyttes til at tage stilling til kundetilfredsheden.

Forud for at folk shopper billige kraftig vertikalskærer online på en internet shop burde man egentlig få overblik over netbutikkens regler, dog er det i mange tilfælde ikke videre spændende, især på de gængse byggekæder som 10-4, Silvan, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg og Bygma.

Et andet alternativ kan derfor være at tjekke hvorvidt internet selskabet er e-mærket, hvilket kan være en tilkendegivelse af at internet virksomheden lever op til gældende dansk lovgivning, og at internet forretningen en gang i mellem overvåges af specialister som har meget erfaring med reglerne.

Desuden får du anledning til en håndsrækning, for så vidt du skulle få problemstillinger i processen med din shopping med kraftig vertikalskærer. Tillige er det smart at man er vidende om de grundlæggende bestemmelser der gør sig gældende i forbindelse med købet af kraftig vertikalskærer online, som eksempelvis den bytteret internet selskabet lover.

I den forbindelse er det tilmed essesentielt, at man stadigvæk beholder ens kvitteringsmail, så man i fremtiden kan bevise sit køb af kraftig vertikalskærer, hvad end man har handlet ved Stark, Silvan, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Bygma, Davidsen, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Hanne P gav 5 stjerner

Rigtig god service

Anna E gav 4 stjerner

Jeg skal love for der er service på…

Pia gav 5 stjerner

Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

Marianne gav 5 stjerner

Fornuftig pris

9 gode råd til internetshopping
1Generelt slår vi et slag for bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Kortkøb er indbefattet af en foranstaltning, som støtter folk overfor uoprigtige butikker på nettet. Som alternativ kan du anvende en afdragsordning fra fx ViaBill, i tilfælde af at du vil afbetale pengene senere.
2Inden nogen køber billige kraftig vertikalskærer hos en internet butik bør man reelt betragte dens betingelser, men det er for det meste ikke specielt ophidsende. Dertil slår vi et slag for at man er opmærksom på de væsentligste reglementer der kan spille ind i forbindelse med handlen med billige kraftig vertikalskærer online, f.eks. hvilken returrettighed hjemmesiden tilsikrer.
3Trustpilot fremskaffer ret udmærkede chancer for at tyde ret mange aktuelle køberes omtaler og af den grund kan det anbefales, at du vurderer online webshoppens kritik inden du køber billige kraftig vertikalskærer online. Facebook tilbyder ydermere temmelig fine muligheder for at få et kig ind i e-handlens troværdighed.
4En række internet butikker sikrer billig levering på kraftig vertikalskærer, men ofte kræves det at man handler for en fastsat sum. I øvrigt kunne man gribe den mest prisbevidste type af levering, der gerne er at få bragt pakken til et afhentningssted. Den er gerne på den anden side ualmindeligt gnidningsløs. Den mest prisbevidste fragtmetode vil dog altid være selv at hente varerne.
5Vi tilråder at kigge hvorvidt internet shoppen er verificeret af e-mærket, siden det bør være en indikation om at online firmaet accepterer de officielle danske regler, og at internet virksomheden nu og da føres tilsyn med af fagfolk som kender vilkårene på området. Forinden folk bestiller billige kraftig vertikalskærer på en online shop behøver de for at være sikker granske e-shoppens forretningsbetingelser.
6Den billigste slags levering er dog at hente produkterne selv, som jo er betinget af at du bor tæt på e-forhandlerens bopæl. Den fragtløsning er naturligvis yderst betydningsfuld om du mangler kraftig vertikalskærer straks. Alternativt så tilbyder enkelte webshops billig fragt, men oftest er det påkrævet at du indkøber for et fastslået beløb.
7De fleste internet butikker foreslår i øjeblikket en lang række forskellige billige fragtløsninger til kraftig vertikalskærer. En af de populære er nu om stunder levering til en pakkeshop, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente pakken på et selvvalgt tidspunkt. Muligheden er jo vældig ukompliceret, og typisk også den billigste leveringsmåde.
8Fragtperioden kan vise sig at være meget essentiel om du har brug for produktet om et øjeblik, så med det formål er det faktisk væsentligt at du finder den estimerede leveringstid for kraftig vertikalskærer. En masse internet webshops tilbyder billig 1 dags fragt på adskillige produkter, men vær vagtsom da det er afhængig af at ordren placeres inden et fast tidspunkt.
9Det er jo ultra simpelt for almindelige mennesker at undersøge tilbud online på billige kraftig vertikalskærer på flere internet shops, og af den grund lover mange forhandlere på nettet gebyrfri levering. Men det kan til hver en tid blive fordelagtigt at tjekke flere internet outlets efter billige priser inden du gennemfører din handel, så man er sikker på at antage den skarpeste pris.