Byggevarepriser.dk

Batteridrevet Vertikalskærer

Makita VERTIKALSKÆRER 32CM
935 kr.
Se produkt
Makita Vertikalskærer 36 cm
1.515 kr.
Se produkt
Vertikalskærer 31 cm 1.200 W - GC-ES 1231/1
699 kr.
Se produkt
Elektrisk vertikalskærer AL-KO 32.5 VE Basic Care Classic
899 kr.
Se produkt
Bosch AVR 1100 Vertikalskærer - 060088A100
1.406 kr.
Se produkt
Gardena Elektrisk Vertikalskærer Evc 1000 - 04068-20
1.629 kr.
Se produkt
Texas Vertikalskærer Pro Cut 460B
4.199 kr.
Se produkt
Texas Vertikalskærer Pro Cut 460TG
3.749 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggemarkeder sælger et enormt sortiment, imens øvrige har fokus på en bestemt type af vare. Du skal gennemtænke hvorvidt det er essentielt for dig at have mange varegrupper at vælge i mellem, udover bare batteridrevet vertikalskærer.
Der er forskel på prisniveauet på billige batteridrevet vertikalskærer fra byggecenter til byggecenter. Enkelte har fokus på gode priser, og nogle har fokus på faglig sparring. Du bør vurdere hvad der for dig er det vigtigste.
Du bør være opmærksom på hvilke retningslinjer webshoppen udsteder når du handler online, så du kan undgå problemer med eksempelvis returret. Derfor skal man læse netbutikkens regningslinjer.
For de fleste er byggeri ens betydende med stribevis af spørgsmål. Derved kan du have fordel af at vælge en online byggeshop, hvor du bliver tilbudt råd og vejledning til valg af batteridrevet vertikalskærer.
Det er selvsagt utrolig vigtigt at se, om de produkter du planlægger at købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Som alternativ kan du være nødt til at kigge hos de andre.
Ifald du skal have dine byggematerialer hurtigst muligt eller blot gerne vil undvære fragten, så kan du tænke over at fragte materialerne personligt. Det er navnligt muligt i de store byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er folkekære og velkendte firmaer, hvilket medvirker til en tryghedsfornemmelse til dig der skal købe online. Dette er noget nogle vil se som en fordel.
De velkendte byggemarkeder findes nær dig, og hermed har de fleste chancen for at handle online og fragte varerne selv. I kraft af det har du valget om at undgå leveringsomkostningen, samt sågar hente varerne på kortere tid.
De udbredte byggemarkeder udbyder produkter fra flere nichebutikker, og af den grund kan du handle fra et stort udvalg af batteridrevet vertikalskærer online.

Nichewebshop

Størsteparten af webshops med fokus på et smalt varesortiment er ekstraordinært passionerede omkring deres online produktkategori, idet de har skarpt fokus på disse varer. På grund af det forventes det at du får endnu mere gavnlig hjælp fra nogle der er eksperter i lige præcis batteridrevet vertikalskærer.
Hovedparten af online nichebutikker er producenter af de produkterne som byggekæderne sælger. Når du køber direkte fra nicheforretningerne online får du en bedre pris.
Størsteparten af webshops med fokus på et smalt varesortiment er iværksættervirksomheder, som oftest har danske ejere, givetvis sågar lokalt fra dit område. Dem har du mulighed for at hjælpe når du bestiller batteridrevet vertikalskærer online fra deres webshop.
Danmarks største byggekæder
batteridrevet vertikalskærer silvan

Silvan åbnede i 1968, og styres dagligt af omkring 1.000 mennesker i forretningens 41 byggecentre. Silvan satser på salg til private, og afsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Stark blev dannet i 1896, og udgøres nu af ca. 2.000 kollegaer i de 72 byggecentre. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og styres dagligt af flere end 500 mennesker i forretningens 9 butikker. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

batteridrevet vertikalskærer harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og beskæftiger i dag over 2.000 ansatte i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og beskæftiger nu over 100 medarbejdere i de 6 varehuse. 10-4 sætter ind på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og udgøres i dag af ca. 2.000 mennesker i firmaets 104 butikker. XL-Byg har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

batteridrevet vertikalskærer jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og omfatter i dag omtrent 2.100 kollegaer i de 122 varehuse. Jem og Fix har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 1.000 medarbejdere i forretningens 9 byggecentre. Davidsen er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

batteridrevet vertikalskærer bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og omfatter i dag over 1.000 mennesker i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus har fokus på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og udgøres nu af mere end 2.300 ansatte i de 56 byggecentre. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Du bør på ingen måde forsømme dit eget helbred, så husk sikkerhedsbeklædning som fx sikkerhedssko der sikrer dig overfor potentielle skader. Det er klogt at du har styr på dit eget helbred i byggeprocessen, især såfremt du ikke fremskaffer professionel hjælp.
2Ved projekter udendørs kan eventuelt regnvejr få en afgørende rolle. Derfor skal du med jævne mellemrum holde øje med vejrudsigten i tiden op til projektets start, så det forhåbentlig ikke uden varsel går i gang med at piske ned bedst som du vil i gang med det komplicerede byggeprojekt.
3Du burde måske overveje om du magter at klare det hele selv, eller du alternativt skal sikre dig hjælp fra en ekspert til opstarten af projektet. Når du får hjælp fra en fagperson vil det typisk være fordelagtigt at hente en pris fra diverse entreprenører.
4Planlægning er metoden til at få en god oplevelse med arbejdet. Du anbefales at sammensætte en velovervejet tidsplan, som viser hvilke gøremål der skal løses hvornår, samt en dertilhørende nummerorden. Vær skarp idet du laver din dagsorden.
5Forinden du starter byggeprojektet må det være yderst vigtigt at sikre sig, at det du vil bygge ikke er i strid med loven. Alt efter hvor du bor vil der være begrænsende regler for, hvad du gerne må, samt hvad du ikke kan få lov til.
6Du kan indhente tilskud fra det offentlige til renoveringer. Det kan man få ifald renoveringen er positivt for miljøet. Modtagelsen af støtte forudsætter altså at renoveringen har betydning for miljøet.
7Man må aldrig nogensinde gå ned på udstyr. Ofte kan det vise sig afgørende at du har værktøjet til disposition idet du iværksætter byggeprocessen. Det er desuden godt at inkludere de her udgifter i byggeriets budget.
8Det vil vise sig afgørende at du har samtlige byggematerialer disponible før du går i krig med dit byggeprojekt. Du har fordel af at forfatte en punktforms indkøbsliste hvorpå der noteres de materialer du skal bruge, og derefter granske materialerne, så du kan føle dig overbevist om at du har husket det hele.
9Ofte vil det vise sig meningsfuldt at nedskrive en budgetoversigt for dit byggeprojekt, så man giver sig selv en økonomisk ramme. Det bør være behjælpeligt at tage noter til hver eneste udgiftspost, og efterfølgende gennemgå mulige tilbud på dem hver især.
10Det bør overvejes at indhente hjælp til dele af projektet, i særdeleshed når der er tale om væsentlige arbejdsopgaver. Enkelte projekter behøver mere end en person. Ydermere bliver det mere effektivt og sjovere at være flere om det.
11Du finder en verden af instruktioner og videoer online som du kan finde hjælp i. Ikke mindst YouTube yder assistance med overvældende meget anvendelig info, især hvis du skriver søgeordene på engelsk.
12Der viser sig typisk uforudsete problemstillinger når det gælder krævende byggeprojekter, og altså kan det være af stor betydning at der afsættes tilstrækkelig tid i kalenderen, som bidrager til at man kan føle sig overbevist om at man ikke kommer i tidsmangel.
Danskernes foretrukne byggecentre
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket uden tvivl er meget imponerende. Ratingen er baseret på 11.467 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 86 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 2 % har givet den laveste karakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som vel at mærke er virkelig imponerende. Vurderingen er et gennemsnit af 19.208 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 2 % giver bundkarakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Kunderne hos XL-Byg.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som utvivlsomt er ekstremt godt arbejde. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 bedømmelser, hvoraf hele 59 % kvitterer med topkarakter, og alene 9 % har givet den laveste karakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er ekstremt imponerende. Evalueringen grundlægges af 23.161 kommentarer, hvor intet mindre end 69 % har givet 5 stjerner, og bare 8 % kvitterer med den laveste karakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er kolossalt godt arbejde. Bedømmelsen er regnet ud fra 28.109 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 4 % giver dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Hvilken leveringsmodel er smartest?

Temmelig mange online virksomheder udlover på nuværende tidspunkt et bredt udvalg af billige leveringsmetoder til batteridrevet vertikalskærer. Det mest populære er efterhånden afhentningssteder, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente de bestilte varer lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtformen er altså vældig hensigtsmæssig, og endda tilmed den mindst kostelige leveringsløsning.

Du kan alternativt udse dig at bestille varerne til levering til din lejlighed eller hus eller ud på dit arbejde. Fragttypen bliver til tider et hak mere pebret, men endvidere rigtig overkommelig med batteridrevet vertikalskærer online. Den mest betalelige form for fragt er unægtelig at hente ordren selv, men det forudsætter at du lever lige ved e-forhandlerens butikker, fx Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringshastigheden på batteridrevet vertikalskærer er naturligvis temmelig betydningsfuld hvis du har brug for ordren omgående, så af den grund er det nemlig passende at du kigger nærmere på det estimerede leveringstidspunkt på batteridrevet vertikalskærer. De fleste webshops – herunder Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – yder billig levering på næstkommende hverdag på en hel del varer online, men vær obs på at det afhænger af at orden realiseres inden et angivent klokkeslæt, med hensynstagen til at de har udsigt til at kunne nå at få dit nye produkt ud af døren forinden pakkemedarbejderne drager hjemad.

Enkelte e-butikker tilbyder gratis levering på batteridrevet vertikalskærer online, men i reglen forudsætter det at man shopper for et fastslået beløb. Ellers skal man tage den billigste form for levering, der i de fleste tilfælde vil blive at få bragt din pakke til et udleveringssted.

Mange byggecentre giver klik-og-hent hvor man køber billig batteridrevet vertikalskærer online og selv henter i butikken. For eksempel Stark, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg og 10-4. Byggekæderne tildeler eksempelvis click-and-collect på batteridrevet vertikalskærer i disse områder:

Søborg, Svendborg, Gladsaxe, Thisted, Lystrup, Aalborg, Frederiksværk, Solrød Strand, Esbjerg, Ringsted, Silkeborg, Ishøj, Hvidovre, Hobro, Frederikssund, Holbæk, Herlev, Tilst, Varde, Næstved, Nyborg, Brønderslev, Nakskov, Hillerød, Vordingborg, Virum, Charlottenlund, Jyllinge, Herning, Albertslund, Taastrup, Brabrand, Valby, Korsør, Nærum, Dragør, Horsens, Viborg, Fredericia, Brønshøj, Allerød, Vejle, Nørresundby, Haderslev, Rudersdal, Roskilde, Frederikshavn, Rønne, Stenløse, Køge, Haslev, Nykøbing Falster, Skanderborg, Farum, Højbjerg, Brøndby, Randers, København, Birkerød, Åbyhøj, Kalundborg, Hedensted, Ikast, Hørsholm, Grenaa, Rødovre, Odder, Struer, Hjørring, Helsingør, Skive, Slagelse, Holstebro, Odense, Gentofte, Sønderborg, Middelfart, Aabenraa, Frederiksberg, Aarhus, Glostrup, Kolding, Tårnby, Værløse, Risskov, Lillerød, Greve, Vanløse, Ballerup, Ølstykke, Lyngby, Hedehusene, Vallensbæk, og Kokkedal, .

Click-and-collect for batteridrevet vertikalskærer er muligt i alle regioner af landet: Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn, Midtfyn), Jylland (Nordjylland, Midtjylland, Sydjylland, Østjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Vestjylland) og Sjælland (Lolland, Nordsjælland, Falster, Midtsjælland, Vestsjælland, Amager, Østsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Bornholm).

Når vi kigger i søgedata bliver det markant, at internet shoppere ofte kigger efter bl.a. køb batteridrevet vertikalskærer og billig batteridrevet vertikalskærer. Man ser derudover som regel online shoppere lede efter blandt andet batteridrevet vertikalskærer tilbud, batteridrevet vertikalskærer priser og batteridrevet vertikalskærer online, foruden de udbredte byggemarkeder som Davidsen, Stark, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, 10-4 og Jem og Fix.

Tilbud på batteridrevet vertikalskærer

Det har vist sig at være rigtig enkelt for almindelige dødelige at søge sig frem til priser på billige batteridrevet vertikalskærer online i blandt diverse webbutikker, og herved har de fleste internet shops ikke kunne slippe for at stampe prisniveauet på batteridrevet vertikalskærer drastisk, og endda yde gratis fragt.

Derfor kan det ikke desto mindre være rentabelt at efterse forskellige firmaer på nettet efter rabatter og tilbud på batteridrevet vertikalskærer online før du færdiggør din shopping, således at du er tryg ved at opnå den billigste pris. Se ikke bare hos de store byggecentre som Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Silvan, Bygma og Davidsen.

Man må dog være omhyggelig med, at i tilfælde af at en e-forretning afsætter billige batteridrevet vertikalskærer online for en udsalgspris som kan ses som helt ekstremt billig, kunne det ofte være et signal om en fup online webshop. Shopping med kort er trods alt inkluderet i en ordning, hvilket begunstiger dig imod falske internet foretagender.

Generelt foreslår vi betalinger med kort eller MobilePay. Som alternativ kunne du benytte et afdragstilbud som f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du gerne vil afbetale omkostningerne til batteridrevet vertikalskærer over flere uger. Dette tilbydes som regel hos nichefokuserede webshops, men ikke de velkendte byggecentre som eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Silvan og 10-4.

Ved indkig i tendenserne står det markant, at internet shoppere som regel kigger efter bl.a. køb batteridrevet vertikalskærer og batteridrevet vertikalskærer priser. Foruden dette ser man ofte mennesker kigge efter for eksempel billig batteridrevet vertikalskærer, batteridrevet vertikalskærer tilbud og batteridrevet vertikalskærer online.

Tjek andre menneskers bedømmelser

Trustpilot fremskaffer fuldstændig gode muligheder for at efterse en stor portion øvrige køberes reflektioner og af den grund stiller vi forslag om, at du vurderer internet virksomhedens omtaler inden du placerer din ordre på billige batteridrevet vertikalskærer online.

Facebook fremskaffer for øvrigt altid stabile metoder til at få en idé om webbutikkens pålidelighed. Her ser vi endda online shops i Danmark som giver folk mulighed for at meddele en vurdering af deres købsoplevelse, hvilket tilmed burde udnyttes til at vurdere tidligere kunders oplevelser.

Inden folk køber billige batteridrevet vertikalskærer online hos en e-forhandler burde man egentlig kigge på virksomhedens handelsvilkår, men det er oftest en omfattende opgave, specielt hos de store byggecentre som Stark, Silvan, 10-4, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg og Bauhaus.

En anden løsning kan derfor være at kontrollere om online butikken er tilsluttet e-mærket, hvilket er en tilkendegivelse af at online virksomheden opretholder de danske regler, foruden at webbutikken regelmæssigt kontrolleres af fagfolk der er meget bekendte med reglerne på området.

Derudover giver det dig genvej til assistance, for så vidt du udsættes for problemstillinger som følge af din handel med batteridrevet vertikalskærer. I øvrigt rekommanderer vi at køber er omhyggelig omkring de mest centrale vilkår der spiller ind i forbindelse med bestillingen af batteridrevet vertikalskærer online, som eksempelvis den byttepolitik e-butikken garanterer.

I relation til det er det i øvrigt relevant, at man til enhver tid beholder ens kvittering, således man i fremtiden vil kunne eftervise sin bestilling af batteridrevet vertikalskærer, uanset om man shopper hos Bauhaus, 10-4, Davidsen, Silvan, Stark, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Jens Møller gav 5 stjerner

Jeg skal love for der er service på…

Henrik I gav 4 stjerner

Hurtigt og let

Louise H gav 5 stjerner

Det kører bare som det skal.

Søren Nielsen gav 4 stjerner

Fin omgående levering

9 gode råd til din online shopping
1En lang række webbutikker i Danmark frembyder nu til dags alverdens billige leveringsløsninger til batteridrevet vertikalskærer. En af dem der er mest populær er nu om stunder levering til et afhentningssted, og så kan du bare gå forbi efter de bestilte produkter når du har tid. Denne er altså ualmindeligt enkel, samt i mange tilfælde endda den mest betalelige type af levering.
2Det er jo særdeles enkelt for almindelige dødelige at lave prissammenligning online på billige batteridrevet vertikalskærer i blandt flere forhandlere på nettet, og på grund af dette yder en hel del internet shops portofri levering. Til gengæld kan det til hver en tid blive smart at sammenligne enkelte online forhandlere efter tilbud og rabat forud for at du gennemfører dit køb, således at du er sikker på at få fat i den billigste pris.
3Den billigste form for levering vil altid være at du selv henter varerne, men den mulighed forudsætter at du bor i kort afstand af internet virksomhedens tilholdssted. Den form for levering kan i nogle tilfælde være super afgørende forudsat man har behov for batteridrevet vertikalskærer med det samme. Alternativt så sikrer nogle enkelte online varehuse billig levering, men tit under forudsætning af at du handler for en bestemt pris.
4Forud for at nogen bestiller billige batteridrevet vertikalskærer på en internet butik burde man reelt bese virksomhedens handelsbetingelser, det er dog i mange tilfælde ikke særlig sjovt. For øvrigt tilråder vi at køber er hensynstagende til de mest aktuelle vedtægter der spiller ind i forbindelse med købet af billige batteridrevet vertikalskærer online, som eksempelvis hvilken returrettighed internet selskabet kører med.
5Leveringstidspunktet er selvfølgelig særdeles relevant hvis vi mangler varerne nu og her, og med det formål er det fuldkommen væsentligt at man tjekker den anslåede leveringstid for batteridrevet vertikalskærer. Temmelig mange online selskaber stiller garanti om billig dag-til-dag fragt på en lang række af deres varer, hvilket dog afhænger af at ordren indsendes tidligere end et besluttet tidspunkt.
6Vi anbefaler at finde ud af om e-butikken er e-mærket, hvilket kan være en indikator for at netbutikken respekterer de officielle danske regler, foruden at virksomheden hyppigt evalueres af eksperter som mestrer reglerne på området. Forud for at nogen handler billige batteridrevet vertikalskærer hos en internet butik kunne man de facto læse netbutikkens betingelser.
7Trustpilot bringer dig faktisk fantastiske genveje til at verificere mange nuværende kunders domme og herved er det godt, at du kigger nærmere på e-handlens bedømmelser forud for at du køber billige batteridrevet vertikalskærer online. Facebook medfører tillige flere pæne løsninger til at få en idé om internet virksomhedens troværdighed.
8Generelt anbefaler vi kortkøb eller betalinger med mobilen. Bestillinger med kort er omsluttet af et lovbud, som assisterer dig som kunde overfor svindlende internet butikker. Som et alternativ burde du drage fordel af en billig afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, forudsat du foretrækker at honorere beløbet i flere bidder.
9En hel del internet outlets præsterer fragt uden gebyr på batteridrevet vertikalskærer, men i mange tilfælde kun hvis man handler for en fastsat pris. I øvrigt kunne du vælge den mest betalelige fragtløsning, hvilket tit er at få leveret varerne til et afhentningssted. Fragtformen bliver tit på den anden side rigtig nem. Den billigste løsning til levering er utvivlsomt at du selv henter pakken.