Byggevarepriser.dk

Efterhængt Vertikalskærer

Makita VERTIKALSKÆRER 32CM
935 kr.
Se produkt
Makita Vertikalskærer 36 cm
1.515 kr.
Se produkt
Vertikalskærer 31 cm 1.200 W - GC-ES 1231/1
699 kr.
Se produkt
Elektrisk vertikalskærer AL-KO 32.5 VE Basic Care Classic
899 kr.
Se produkt
Bosch AVR 1100 Vertikalskærer - 060088A100
1.406 kr.
Se produkt
Gardena Elektrisk Vertikalskærer Evc 1000 - 04068-20
1.629 kr.
Se produkt
Texas Vertikalskærer Pro Cut 460B
4.199 kr.
Se produkt
Texas Vertikalskærer Pro Cut 460TG
3.749 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal være opmærksom på hvilke regler der gælder i forbindelse med dit køb online, så du undgår problemer med for eksempel reklamationer. Derfor skal man kende firmaets betingelser.
Såfremt du står og skal bruge byggematerialerne hurtigt eller bare ønsker at undgå leveringsgebyret, så kan du overveje at transportere byggematerialerne personligt. Det er i høj grad et alternativ i de velkendte byggemarkeder.
Der er ikke lighed i prisniveauet på billige efterhængt vertikalskærer fra byggekæde til byggekæde. En del satser på de bedste priser, imens øvrige vil have faglig rådgivning. Du skal beslutte hvad du vurderer er vigtigst.
Nogle byggemarkeder udbyder et bredt varesortiment, imens nogle har fokus på en specifik type af vare. Du skal tænke på om det er betydningsfuldt for dig at du har mange typer af varer at vælge i mellem, udover blot efterhængt vertikalskærer.
Det er selvsagt super afgørende at tjekke, om de varer du ønsker at købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Som alternativ bør du overveje at kigge andetsteds.
For de fleste er byggeri ens betydende med massevis af spørgsmål. Derved kan du med fordel bestille ved en online byggeshop, som tilbyder hjælp og vejledning omkring efterhængt vertikalskærer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre er fysisk til stede nær dig, og derved har kunderne adgang til at bestille online og transportere produkterne selv. Af den grund er der mulighed for at spare fragten, og samtidig få fat i varerne på kortere tid.
De gængse byggemarkeder samler produkter fra forskellige nicheshops, og hermed kan du vælge fra et bredt udvalg af efterhængt vertikalskærer online.
De store byggekæder er populære og bekendte forretninger, som kan medvirke til øget tryghed til dig der shopper online. Det er noget nogle vil se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Mange specialiserede netbutikker har meget ekspertise i deres online produktsortiment, da de ikke sælger andet. Derfor bør du få super anvendelig rådgivning fra medarbejdere som er eksperter i lige præcis efterhængt vertikalskærer.
Størstedelen af webshops med fokus på et smalt varesortiment er opstartsvirksomheder, som typisk er dansk ejede, gerne tilmed fra dit lokalområde. Disse understøtter du idet du køber efterhængt vertikalskærer online på deres webshop.
Mange webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter producerer selv de produkterne som byggemarkederne sælger. Ved at købe direkte hos de nichefokuserede netbutikker online bør du få en billigere pris.
Danmarks største byggekæder

Johannes Fog kom frem i 1920, og beskæftiger nu i omegn af 500 medarbejdere i de 9 butikker. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og beskæftiger i dag omkring 2.300 medarbejdere i virksomhedens 56 varehuse. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

efterhængt vertikalskærer harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og udgøres i dag af over 2.000 kollegaer i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg satser på salg til private, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

efterhængt vertikalskærer bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og er i dag arbejdsgiver for flere end 1.000 kollegaer i selskabets 17 varehuse. Bauhaus har fokus på gode tilbud til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og styres dagligt af ca. 100 mennesker i de 6 butikker. 10-4 fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og lønner i dag i omegn af 1.000 ansatte i selskabets 9 byggecentre. Davidsen tilstræber billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og beskæftiger i dag omkring 2.000 personer i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg har fokus på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

efterhængt vertikalskærer silvan

Silvan åbnede i 1968, og udgøres i dag af cirka 1.000 medarbejdere i deres 41 varehuse. Silvan satser på at sælge til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

efterhængt vertikalskærer jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og lønner i dag omtrent 2.100 ansatte i selskabets 122 varehuse. Jem og Fix specialiserer sig i at sælge til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og beskæftiger nu flere end 2.000 ansatte i de 72 butikker. Stark har fokus på salg til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Der ligger alverdens hjælpeartikler og videoer via internettet hvorfra du kan få gode råd. Navnligt YouTube faciliterer vældig meget udbytterig oplysning, i særlig grad ifald du søger på engelsk.
2Du bør ikke på noget tidspunkt fattes værktøj. Ofte kan det vise sig en fordel at du har udstyret tilgængeligt før du går løs med arbejdet. Det er desuden godt at medtage de medfølgende omkostninger i dit regnskab for byggeriet.
3Der kommer utvivlsomt uforudsigelige vanskeligheder i forbindelse med store byggeprojekter, og på grund af det kan det vise sig værdifuldt at man afsætter en god portion plads i køreplanen, med det formål at man kan være afslappet omkring at komme i mål.
4Glem ikke at du kan forsøge at få økonomisk hjælp fra det offentlige til ombygninger. Det tilbydes såfremt byggeriet er miljøvenligt. Af få støtte forudsætter altså at byggeriet gør en positiv forskel for planeten.
5Planlægning bliver metoden til at komme i mål med dit byggeprojekt. Du bør forfatte en strømlinet plan, som beskriver hvilke gøremål der skal udføres på hvilke dage, som også inkluderer en kronologisk orden. Det anbefales at være skarp når du udarbejder arbejdsplanen.
6Typisk vil det være fornuftigt at nedskrive et regnskab for byggeriet, så du har et overblik over økonomien. Det vil blive en fordel at kortlægge samtlige omkostninger, hvorefter man kan søge sig frem til ens omkostning ved dem én og én.
7Du bør ikke gå på kompromis med dit eget ve og vel, så glem ej sikkerhedsbeklædning som eksempelvis arbejdssko som sikring mod potentielle ulykker. Det er fornuftigt at du har styr på sikkerheden i dit byggeprojekt, specielt ifald du ikke skaffer assistance fra en professionel.
8Det kan vise sig aktuelt at have de fornødne materialer klar forinden du går i gang med håndværket. Du kunne udfærdige en overskuelig oversigt indeholdende alt der skal bruges, og som det næste tjekke hvert eneste punkt, hvormed du føler dig tryg ved at alt er klar.
9Måske burde du overveje om du magter at klare det hele selv, eller du kan have fordel af at investere i eksperthjælp til dele af arbejdet. Såfremt du køber assistance fra en professionel vil det normalt anbefales at få tilbud fra en håndfuld entreprenører.
10Inden du starter byggeprocessen må det være vildt værdifuldt at du sikrer dig, at det du vil bygge overholder gældende love. Alt efter hvor du bor vil der gælde gældende retningslinjer omkring, hvad du må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
11For opgaver udendørs kan vejret få en væsentlig rolle. Af den årsag bør du tit tjekke udsigten ift. vejret i forbindelse med byggeriets start, så det forhåbentlig ikke uden du havde set det komme begynder at stå ned i stænger netop som du er gået i gang med det vigtige byggeprojekt.
12Det kan vise sig nødvendigt at søge assistance til byggearbejdet, ikke mindst når det kommer til vigtige byggeprojekter. Krævende ombygninger bør udføres af flere folk. Desuden må det være hurtigere og mere socialt at være flere om det.
De bedst anmeldte byggeshops
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en score på 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er ret så flot. Vurderingen er et gennemsnit af 11.467 anbefalinger, hvor ikke mindre end 86 % har givet topkarakter, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er enormt imponerende. Vurderingen er et gennemsnit af 2.856 ratings, hvoraf imponerende 59 % har givet 5 stjerner, og kun 9 % har givet bundkarakter. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket klart er yderst godt arbejde. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 19.208 tilkendegivelser, hvor imponerende 84 % giver toprating, og kun 2 % kvitterer med den laveste karakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som selvsagt er yderst godt arbejde. Vurderingen grundlægges af 23.161 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 69 % har givet den højeste karakter, og alene 8 % har givet dumpekarakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som naturligvis er hamrende beundringsværdigt. Scoren grundlægges af 28.109 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med topkarakter, og blot 4 % har givet den dårligste rating. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmulighed skal du vælge?

Mange online virksomheder giver på nuværende tidspunkt et hav af forskellige billige leveringsmidler til efterhængt vertikalskærer. Den mest benyttede er i øjeblikket pakkeshops, som giver dig fleksibiliteten til at hente produkterne når det passer dig bedst. Fragtløsningen er altså yderst let gængelig, og mange gange endvidere den mindst kostelige metode til levering.

Du bør lige så vel tænke over at bestille produkterne til levering hjem til hvor du bor eller til dit arbejde. Leveringsmetoden viser sig gerne en tand mere pebret, men ydermere ultra overkommelig ved køb af efterhængt vertikalskærer online. Den mindst kostelige leveringsløsning kan ikke benægtes at være selv at hente varerne, som jo kræver at du er med kort afstand til online firmaets byggecenter, eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringstidspunktet på efterhængt vertikalskærer kan vise sig at være virkelig væsentlig i tilfælde af at vi mangler varen omgående, så herved er det fuldt ud centralt at du besigtiger tidshorisonten for levering for efterhængt vertikalskærer. En stor portion webshops – eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – tilsiger billig 1 dags fragt på adskillige varer online, som trods alt regnes ud fra at ordren gennemføres før et konkret tidspunkt, så at de har en chance for at nå at få dit nye produkt skippet afsted før pakkepersonalet tager hjem.

Nogle internet butikker præsterer gratis fragt på efterhængt vertikalskærer online, men i mange tilfælde gælder det kun hvis man køber for et præcist beløb. Som alternativ kan du snuppe den mest prisbevidste form for levering, hvilket mange gange vil blive at få dem til at køre dine varer til et udleveringssted.

En række byggemarkeder udlover click-and-collect hvor man køber billig efterhængt vertikalskærer derhjemme og selv henter i byggecenteret. Fx Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, Silvan og Stark. Byggekæderne giver bl.a. afhentning af efterhængt vertikalskærer i disse byer:

Aabenraa, Lillerød, Aarhus, Rønne, Korsør, Nakskov, Rødovre, Vallensbæk, Hjørring, Valby, Herning, Holbæk, Randers, Albertslund, København, Middelfart, Kolding, Odense, Holstebro, Allerød, Nærum, Vanløse, Haderslev, Frederikssund, Stenløse, Nyborg, Solrød Strand, Charlottenlund, Hørsholm, Brøndby, Hedehusene, Skive, Værløse, Nykøbing Falster, Brabrand, Esbjerg, Kalundborg, Hillerød, Gentofte, Varde, Herlev, Viborg, Rudersdal, Sønderborg, Aalborg, Fredericia, Åbyhøj, Ringsted, Tårnby, Ishøj, Kokkedal, Jyllinge, Hvidovre, Frederiksberg, Virum, Frederikshavn, Silkeborg, Køge, Dragør, Birkerød, Svendborg, Ikast, Taastrup, Nørresundby, Hedensted, Ølstykke, Lystrup, Søborg, Brønshøj, Odder, Højbjerg, Glostrup, Risskov, Ballerup, Vejle, Roskilde, Haslev, Slagelse, Næstved, Skanderborg, Frederiksværk, Grenaa, Thisted, Tilst, Horsens, Vordingborg, Struer, Helsingør, Greve, Hobro, Gladsaxe, Lyngby, Brønderslev, og Farum, .

Click-and-collect ift. efterhængt vertikalskærer er en mulighed i alle dele af landet: Sjælland (Vestsjælland, Lolland, Nordsjælland, Bornholm, Falster, Amager, Hovedstaden, Sydsjælland, Østsjælland, Midtsjælland), Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn, Midtfyn) og Jylland (Sønderjylland, Sydjylland, Østjylland, Syddanmark, Vestjylland, Midtjylland, Nordjylland).

Ved indkig i tendenserne er det markant, at online shoppere typisk kigger efter bl.a. billig efterhængt vertikalskærer og efterhængt vertikalskærer online. Man ser desuden tit online shoppere søge efter for eksempel efterhængt vertikalskærer priser, køb efterhængt vertikalskærer samt efterhængt vertikalskærer tilbud, plus de gængse byggemarkeder som Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, Jem og Fix, 10-4, Bygma og XL-Byg.

Find den bedste pris på efterhængt vertikalskærer

Det er særligt problemfrit for internetbrugere at finde frem til de bedste priser på billige efterhængt vertikalskærer online i blandt diverse e-forhandlere, og ergo har de fleste e-butikker ikke kunne slippe for at nedsætte priserne på efterhængt vertikalskærer drastisk, og endda byde på levering uden gebyr.

Derfor kan det til hver en tid vise sig gavnligt at sammenholde nogle forskellige forretninger på nettet efter rabatter og tilbud på efterhængt vertikalskærer online inden du gennemfører din handel, sådan at man er usvigeligt sikker på at modtage den mest betalelige pris. Kig ikke blot på de velkendte byggekæder som Bygma, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, Davidsen og Bauhaus.

Du skal bare være klar over, at hvis en online webshop annoncerer billige efterhængt vertikalskærer online til salg for en salgspris der kan virke utopisk favorabel, så burde det ofte være et signal om en falsk online forretning. Shopping med kort er heldigvis indbefattet af et reglement, som bistår køber overfor falske forhandlere på nettet.

Generelt slår vi et slag for betalinger med kort eller mobilbetaling. Alternativt kunne du udnytte et afdragstilbud som eksempelvis ViaBill, forudsat du agter at afbetale beløbet til efterhængt vertikalskærer over en periode. Dette foreslåes typisk i nichefokuserede netbutikker, men dog sjældent de udbredte byggemarkeder som for eksempel Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma og 10-4.

Når der ses på statistikkerne bliver det markant, at netshoppere jævnligt efterspørger fx efterhængt vertikalskærer online og billig efterhængt vertikalskærer. Vi ser desuden som regel internet shoppere lede efter fx køb efterhængt vertikalskærer, efterhængt vertikalskærer priser samt efterhængt vertikalskærer tilbud.

Se nærmere på tidligere brugeres evalueringer

Trustpilot frembringer fuldkommen anstændige muligheder for at eksaminere ganske mange aktuelle kunders meninger og derfor rekommanderer vi, at du tolker online firmaets omtaler inden du køber billige efterhængt vertikalskærer online.

Facebook tilbyder derudover ret så fordelagtige chancer for at få indtryk af online shoppens popularitet. Her er der nogle internet forretninger som giver folk mulighed for at notere en bedømmelse af ordreforløbet, hvilket på samme måde burde udnyttes til at tage stilling til tilfredsheden hos kunderne.

Inden folk shopper billige efterhængt vertikalskærer online på en internet webshop bør man i og for sig overveje netshoppens forretningsbetingelser, dog er det gerne ikke specielt ophidsende, specielt på de udbredte byggekæder som Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, Stark, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Silvan og 10-4.

En nem løsning kunne derfor være at kigge hvorvidt internet firmaet er godkendt af e-mærket, hvilket kan være en angivelse af at e-handlen overholder den officielle danske lovgivning, samt at internet selskabet en gang i mellem besigtiges af sagkyndige som forstår de gældende love.

Derudover tilbydes du genvej til hjælpende service, når du skulle få besvær i processen med dit køb af efterhængt vertikalskærer. Tilsvarende er det en hjælp at du er omhyggelig omkring de mest relevante forhold gældende for købet af efterhængt vertikalskærer online, f.eks. den returret forretningen kører med.

I den forbindelse er det på samme måde relevant, at man stadigvæk bibeholder ens kvittering, således man fremadrettet kan bekræfte købet af efterhængt vertikalskærer, uanset om man har handlet hos XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, 10-4, Stark, Bauhaus, Silvan, Davidsen eller Harald Nyborg.

Birthe C gav 5 stjerner

Altid gode priser og kvalitet svarer

Christian Larsen gav 4 stjerner

Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

Inge Knudsen gav 5 stjerner

Meget nemt at bestille og hurtig

Søren P gav 5 stjerner

Varen kommer præcis som ønsket

9 tips til internetshopping
1Forud for at nogen køber billige efterhængt vertikalskærer på en online butik kan de principielt granske shoppens vilkår, men det er typisk ikke super interessant. Ligeledes er det godt at du er vidende om de fundamentale regler der kan influere på shopping af billige efterhængt vertikalskærer online, som fx hvilken returpolitik internet firmaet benytter.
2Mange internet selskaber frembyder i dag diverse forskellige billige leveringsmodeller til efterhængt vertikalskærer. En af de mest almindelige er nu om dage at få leveret til en pakkeshop, og så kan du bare gå forbi efter ordren på et selvvalgt tidspunkt. Leveringstypen er altså særligt uproblematisk, og desuden desuden den mest prisbevidste leveringsform.
3Vi tilråder generelt at finde ud af hvorvidt webbutikken er e-mærke godkendt, som ofte er et billede på at online shoppen understøtter gældende dansk lovgivning, tillige med at online forhandleren fra tid til anden revideres af fagmænd der er inde i lovgivningen. Forinden folk køber billige efterhængt vertikalskærer i en online virksomhed kunne man sådan set kigge på e-butikkens vilkår.
4Trustpilot byder på sådan set troværdige muligheder for at vurdere forskellige aktuelle forbrugeres synspunkter og derfor foreslår vi, at du analyserer internet forhandlerens kritik inden du shopper billige efterhængt vertikalskærer online. Facebook tilbyder endvidere immervæk gode chancer for at få indtryk af online firmaets pålidelighed.
5Leveringstidspunktet er temmelig essentiel forudsat man har brug for din pakke om et øjeblik, så herved er det naturligvis essentielt at vi undersøger den anslåede leveringstid ved efterhængt vertikalskærer. En masse internet virksomheder giver løfte om billig 1 dags fragt på deres favorit varenumre, som alligevel afhænger af at bestillingen gennemføres forinden et nøjagtigt tidspunkt.
6Vi tilråder kortkøb eller betalinger med mobilen. Kortbestillinger er omsluttet af et regelsæt, der dækker kunden overfor svindlende online webshops. Som alternativ kunne du drage nytte af et afdragstilbud som for eksempel ViaBill, forudsat du tilstræber at dække prisen over en længere periode.
7Visse online firmaer sikrer billig fragt på efterhængt vertikalskærer, men for det meste er det betinget af at der handles for en konkret sum. Desuden skulle du tage den mest betalelige mulighed for levering, hvilket i mange tilfælde vil være at få fragtmanden til at levere bestillingen til et udleveringssted. Fragttypen bliver i mange tilfælde endda i høj grad enkel. Den mest betalelige leveringsversion vil dog i de fleste tilfælde være at hente pakken selv.
8Den prisbilligste leveringsmanér vil i de fleste tilfælde være at hente produkterne selv, som dog beroer på at du lever lige ved internet butikkens hjemsted. Den løsning til levering er ualmindeligt relevant ifald man har brug for efterhængt vertikalskærer inden for kort tid. Alternativt så sikrer nogle få internet webshops fragt uden gebyr, men typisk påkræves det at der købes for et konkret beløb.
9Det er jo efterhånden temmelig fleksibelt for købere at prissammenligne online på billige efterhængt vertikalskærer hos flere internet forhandlere i Danmark, og til gengæld præsterer flertallet af internet forhandlere fragt uden beregning. Trods dette kan det stadigvæk blive udbytterigt at studere en række internet shops i Danmark efter udsalg og tilbud inden du gennemfører din bestilling, sådan at man er velinformeret til at antage den bedste pris.