Byggevarepriser.dk

Værktøjstavle

Teng Tools værktøjstavle til arbejdsbord TC-PA02
970 kr.
Se produkt
Teng Tools Værktøjstavle til arbejdsbord TC-PA02
1.449 kr.
Se produkt
Teng Tools værktøjstavle til arbejdsbord TC-PA03
755 kr.
Se produkt
Teng Tools værktøjstavle til arbejdsbord TC-PA01
875 kr.
Se produkt
Værktøjstavle med lys til værktøjsbord BLIKA VBB/M-1.15
4.595 kr.
Se produkt
Værktøjstavle 1,5m BLIKA 474x1460mm
858 kr.
Se produkt
Værktøjstavle med lys til værktøjsbord BLIKA VBB/M-1.25
5.949 kr.
Se produkt
Værktøjstavle til værktøjsbord, 2.5 meter BLIKA
1.385 kr.
Se produkt
Værktøjstavle 1,5m BLIKA 940x1460mm
1.449 kr.
Se produkt
Værktøjstavle til værktøjsbord, 2.5 meter BLIKA
805 kr.
Se produkt
Værktøjstavle med lys til værktøjsbord BLIKA VBB/M-1.20
5.249 kr.
Se produkt
Værktøjstavle til værktøjsbord, 2 meter BLIKA
1.795 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvfølgelig ekstremt afgørende at se, hvorvidt de varer du ønsker at købe online overhovedet er på lager hos byggekæden. Hvis ikke kan du tjekke de andre.
Der er variationer i priserne på billige værktøjstavle hos de forskellige online byggecentre. Nogle tilbyder de bedste tilbud, og andre tilbyder et højt serviceniveau. Du skal vide hvad der betyder mest for dig.
Du bør have fokus på hvilke retningslinjer butikken udsteder for dit køb online, så du kan slippe for problemer med eksempelvis returret. Du bør derfor kende webshoppens betingelser.
For de fleste er byggeri forbundet med alverdens spørgsmål. Hermed er det en fordel at vælge en online byggeshop, som tilbyder hjælp og vejledning omkring værktøjstavle.
Hvis du vil have produkterne hurtigst muligt eller bare har lyst til at undgå fragtomkostningen, så kunne du tænke over at transportere materialerne selv. Det er hovedsageligt et alternativ ved de kendte byggemarkeder.
Flere byggecentre udbyder et enormt varesortiment, hvorimod nogle har fokus på en bestemt varegruppe. Du kan overveje om det er essentielt for dig at du har mange varer at vælge i blandt, foruden bare værktøjstavle.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder udbyder varer fra en lang række forskellige leverandører, hvorfor du så kan shoppe fra et bredt sortiment af værktøjstavle online.
De store byggemarkeder findes i nærheden af dig selv, og takket være dette har du adgang til at handle online og hente produkterne personligt. Herigennem er der mulighed for at undvære fragten, og samtidig have produkterne hurtigere.
De store byggekæder er udbredte og højtprofilerede virksomheder, hvilket medvirker til øget sikkerhed når man skal købe online. Det vil nogle se positivt på.

Nichewebshop

Størstedelen af nichespecifikke webshops har en dybdegående viden om deres varer, idet de kun sælger disse produkter. Ergo vil du få en høj grad af god sparring fra medarbejdere med specialistviden i netop værktøjstavle.
Størsteparten af specialiserede netbutikker er iværksættervirksomheder, som typisk har danske ejere, givetvis sågar lokalt nær dig. Dem bidrager du til idet du køber værktøjstavle online hos dem.
Mange nicheforhandlere styrer selv produktionen af varerne som byggermarkederne forhandler. Når du køber direkte på de nichefokuserede webshops online kan du forvente at få ekstra gode tilbud.
De største byggekæder i Danmark

Johannes Fog startede i 1920, og udgøres i dag af over 500 ansatte i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

værktøjstavle silvan

Silvan blev etableret i 1968, og beskæftiger i dag mere end 1.000 mennesker i forretningens 41 butikker. Silvan fokuserer på billige priser til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Stark blev dannet i 1896, og styres dagligt af i nærheden af 2.000 ansatte i de 72 varehuse. Stark tilstræber salg til professionelle, og afsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og beskæftiger nu i nærheden af 100 personer i kædens 6 butikker. 10-4 satser på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

værktøjstavle harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og udgøres nu af cirka 2.000 medarbejdere i deres 33 varehuse. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

værktøjstavle bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og styres dagligt af mere end 1.000 ansatte i deres 17 byggecentre. Bauhaus specialiserer sig i salg til private, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.300 medarbejdere i byggemarkedets 56 butikker. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og er nu arbejdsplads for flere end 1.000 kollegaer i kædens 9 byggecentre. Davidsen er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og beskæftiger i dag i omegn af 2.000 personer i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

værktøjstavle jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og omfatter i dag i nærheden af 2.100 mennesker i forretningens 122 butikker. Jem og Fix har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Ved udendørs projekter kan vejrsituationen få en essentiel rolle. Af den årsag bør du løbende lægge mærke til vejrforudsigelserne i forbindelse med byggeriets start, så du undgår at det mod forventning går i gang med at piske ned bedst som du er godt i gang med dit svære byggeprojekt.
2Det vil vise sig vigtigt at du har de fornødne byggematerialer til disposition før du går i krig med eksekveringen. Du bør lave en simpel indkøbsseddel hvoraf der fremgår alt det du får brug for, og efterfølgende tjekke hver eneste ting, med øje for at du er tryg ved at du har husket det hele.
3Der ligger en overflod af guides og videoer på forskellige hjemmesider hvor du kan finde hjælp. Ikke mindst YouTube er formidler af store mængder nyttig oplysning, ikke mindst såfremt man kigger på engelsk.
4I nogle tilfælde kan man indhente offentlig støtte til gør-det-selv projekter. Det ydes såfremt projektet gør en forskel for klimaet. At få tilbud om støtte forudsætter dermed at projektet forbedrer miljøet.
5Forinden du optager arbejdet kan det være ekstremt meningsfuldt at være sikker på, at dit projekt ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i din bopæl kan der gælde gældende retningslinjer for, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke kan få lov til.
6Du skal på ingen måde forsømme sikkerheden, så husk beklædning inklusiv hoved- og fodbeklædning der sikrer dig med henblik på potentielle ulykker. Det er essentielt med fokus på sikkerheden i dit byggeprojekt, specielt såfremt du ikke fremskaffer hjælp fra en fagmand.
7Planlægning vedbliver at være nøglen til at komme i mål med arbejdet. Du bør have en klar strategi, som beskriver hvilke opgaver du vil klø på med hvornår, samt en tilhørende kronologisk orden. Forsøg at være konkret idet du sammensætter strategien.
8Du vil nødig undvære udstyr. Tit kan det være smart at du har det klar akkurat som du iværksætter dit byggeprojekt. Du må heller ikke glemme at medtage udgifterne hertil i budgettet.
9Husk at tænke over hvorvidt du selv bør stå for hele projektet, eller du skal anskaffe professionel hjælp til områder af byggeprocessen. Forudsat at du benytter hjælp fra en fagperson kunne det være en god idé at hente prisoverslag fra diverse entreprenører.
10Det kan være en god idé at indhente en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, hovedsageligt i tilfælde af store byggeprojekter. Omfangsrige byggerier behøver mere end en person. I øvrigt er det mere produktivt og mere socialt når man ikke er ene om det.
11Det kan vise sig at være meningsfuldt at udarbejde et regnskab for byggeprojektet, så man har styr på omkostningerne. Det bør være en god idé at tage noter til hver enkelt omkostning, og så dokumentere ens omkostning ved dem en ad gangen.
12Der præsenterer sig altid pludselige problematikker når det gælder svære byggeprojekter, og pga. dette vurderes det meningsfuldt at man har afsat god plads i agendaen, som bidrager til at man føler sig overbevist om at nå det inden ens deadline.
De mest populære byggecentre
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, som tydeligvis er temmelig betryggende. Scoren grundlægges af 28.109 ratings, hvoraf ikke mindre end 76 % giver topkarakter, og bare 4 % giver den dårligste rating. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, som jo er yderst imponerende. Scoren er regnet ud fra 23.161 tilkendegivelser, hvoraf hele 69 % har givet den højeste karakter, og blot 8 % har givet den laveste karakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som klart er ualmindeligt overlegent. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 anmeldelser, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 2 % giver dumpekarakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, som jo er utrolig betryggende. Evalueringen tager udgangspunkt i 2.856 anbefalinger, hvor intet mindre end 59 % giver 5 stjerner, og blot 9 % giver dumpekarakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som klart er hamrende beundringsværdigt. Bedømmelsen er baseret på 11.467 tilkendegivelser, hvoraf hele 86 % giver topkarakter, og blot 2 % kvitterer med den dårligste rating. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.

Bahco, Blika, Raaco, Staco, Work-it, blå, hvid, værktøj, hjul

Hvilken leveringsversion skal jeg vælge?

Størstedelen af e-shops foreslår på nuværende tidspunkt en lang række forskellige billige leveringsmuligheder til værktøjstavle. Det mest almindelige er for øjeblikket at afsende til en pakkeshop, og så afhenter du blot dine nye produkter den dag der passer dig. Fragtformen er altså i høj grad praktisk, samt ofte derudover den billigste løsning til levering.

Du kunne på samme måde afveje for og imod at få varerne bragt til hvor du bor eller til dit arbejdes adresse. Leveringsmetoden viser sig for det meste en anelse mindre billig, men også ualmindeligt smertefri ift. værktøjstavle online. Den mest letkøbte leveringsudgave kan ikke modsiges at være at du selv henter ordren, hvilket dog afhænger af at du opholder dig tæt på internet webshoppens byggecenter, fx Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Antal dages levering på værktøjstavle er ualmindeligt essentiel såfremt man står og skal bruge dine nye produkter nu og her, og i det øjemed er det rimelig aktuelt at vi ser nærmere på den estimerede leveringstid for værktøjstavle. En række online selskaber – fx Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – lover billig levering på næstkommende hverdag på de fleste af deres varer online, men som trods alt tager udgangspunkt i at bestillingen realiseres forinden et nøjagtigt klokkeslæt, så de højst sandsynligt kan nå at få ordren skippet afsted før de logistikansatte har fyraften.

Visse internet outlets yder fragt uden beregning på værktøjstavle online, men typisk er det så nødvendigt at du aftager for et fastslået beløb. Som alternativ kunne du snuppe den billigste fragtløsning, hvilket tit er at få dem til at køre din ordre til et udleveringssted.

De store byggemarkedskæder udlover afhentning hvor du handler billig værktøjstavle hjemmefra og selv henter i butikken. Eksempelvis XL-Byg, Silvan, Stark, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma og Davidsen. Byggemarkederne tildeler for eksempel klik-og-hent på værktøjstavle i følgende områder:

Kalundborg, Hedehusene, Vallensbæk, Vanløse, Svendborg, Roskilde, Haderslev, Solrød Strand, Ølstykke, Allerød, Lystrup, Frederikssund, Virum, Stenløse, Slagelse, Ballerup, Horsens, Frederiksværk, Dragør, Valby, Jyllinge, Hillerød, Lyngby, Rødovre, Greve, Værløse, Taastrup, Varde, Næstved, Brabrand, Nærum, Holstebro, Vordingborg, Silkeborg, Frederiksberg, Hørsholm, Sønderborg, Søborg, Birkerød, Grenaa, Gentofte, Frederikshavn, Ishøj, Brønshøj, Esbjerg, Risskov, Haslev, Viborg, Fredericia, Køge, Korsør, Ringsted, Thisted, Aalborg, Holbæk, Randers, Odense, Vejle, Hjørring, Rønne, Aabenraa, Hvidovre, Nyborg, Helsingør, Skanderborg, Charlottenlund, Ikast, Tårnby, Lillerød, Glostrup, Rudersdal, København, Åbyhøj, Hobro, Albertslund, Nakskov, Gladsaxe, Farum, Nørresundby, Herning, Skive, Højbjerg, Nykøbing Falster, Kokkedal, Brønderslev, Tilst, Middelfart, Struer, Hedensted, Kolding, Brøndby, Aarhus, Odder, og Herlev, .

Klik-og-hent for værktøjstavle er tilgængeligt i samtlige dele af landet: Fyn (Sydfyn, Østfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn), Jylland (Vestjylland, Nordjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Østjylland, Syddanmark) og Sjælland (Midtsjælland, Amager, Bornholm, Østsjælland, Falster, Vestsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Lolland, Nordsjælland).

Når der ses på data er det tydeligt, at netshoppere typisk kigger efter fx køb værktøjstavle og værktøjstavle priser. Foruden dette ser vi typisk mennesker søge efter bl.a. værktøjstavle online, værktøjstavle tilbud og billig værktøjstavle, plus de velkendte byggecentre som Bauhaus, 10-4, Stark, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og XL-Byg.

Få den bedste pris på værktøjstavle

Det er efterhånden super fremkommeligt for internetbrugere at sammenligne priser på billige værktøjstavle online på diverse netbutikker, og til tak har flertallet af e-forhandlere været presset til at at reducere prisen på værktøjstavle en hel del, og ydermere garantere levering uden beregning.

Det kan dog ikke desto mindre være indbringende at se nærmere på nogle enkelte internet firmaer efter rabatter og tilbud på værktøjstavle online inden du placerer ordren, sådan at du er sikret at få fat i den billigste pris. Kig ikke bare på de kendte byggecentre som Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix og Silvan.

Man skal dog være omhyggelig med, at når en online forretning reklamerer billige værktøjstavle online på tilbud til en tilbudspris som anses for ubegribelig god, kunne det tit være et signal om en bedragerisk butik. Bestillinger med betalingskort er i hvert fald indbefattet af en ordning, som passer på en imod uoprigtige outlets på nettet.

Generelt anbefaler vi kortbestillinger eller MobilePay. Som en alternativ mulighed bør du bruge en billig afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, hvis du agter at dække regningen på værktøjstavle af flere omgange. Dette tilbydes som regel hos nicheforhandlere, men ikke de kendte byggecentre som eksempelvis 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, Bygma, Davidsen, Stark og XL-Byg.

Når vi ser på tallene står det klart, at online shoppere som regel efterspørger fx værktøjstavle priser og værktøjstavle tilbud. Foruden dette ser vi ofte mennesker lede efter bl.a. køb værktøjstavle, billig værktøjstavle og værktøjstavle online.

Læs eksisterende kunders anbefalinger

Trustpilot tilbyder dig regulære belejlige genveje til at inspicere en stor gruppe tidligere forbrugeres observationer og af den grund anbefaler vi, at du beser internet virksomhedens omtaler før du færdiggør din shopping med billige værktøjstavle online.

Facebook tilbyder dig for øvrigt nogle ønskværdige muligheder for at få kendskab til internet forretningens troværdighed. Derudover møder vi en del internet webshops hvor kunder kan skrive en kritik af ordreforløbet, som lige så vel kan bruges til at afveje hvor glade kunderne er.

Før nogen handler billige værktøjstavle online i en e-handler kan man egentlig få overblik over forhandlerens forretningsbetingelser, det er dog for det meste en tidskrævende opgave, specielt ved de velkendte byggemarkeder som Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, Stark, 10-4, Harald Nyborg og Bygma.

Et nemt alternativ kan derfor være at kigge om internet forretningen er e-mærket medlem, eftersom det generelt er en indikator for at internet butikken forsvarer de danske love, samt at online firmaet rutinemæssigt vurderes af jurister der har meget erfaring med reglementet på området.

Dette er en god anledning til hjælpende service, når du udsættes for vanskeligheder i processen med din ordre på værktøjstavle. Tillige tilråder vi at man er opmærksom på de elementære bestemmelser der har betydning for bestillingen af værktøjstavle online, til eksempel den returpolitik virksomheden tilsikrer.

I relation til det er det tilmed vigtigt, at man til enhver tid beholder ens kvittering, således man altid kan påvise bestillingen af værktøjstavle, ligegyldig om man handler hos Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Bygma eller XL-Byg.

Rasmus gav 5 stjerner

Hurtig og gratis levering til pakkeboks.

Kirsten gav 4 stjerner

Det virker bare.

Maria gav 5 stjerner

Hurtigt og let

Morten gav 4 stjerner

Som altid hurtig og smidig levering.

9 tips til køb på nettet
1Leveringstidspunktet kan være ret relevant i tilfælde af at man har brug for ordren om kort tid, og i det øjemed er det nemlig klogt at vi tjekker det forventede leveringstidspunkt ved værktøjstavle. En lang række online shops stiller garanti om billig dag-til-dag levering på en lang række af deres varenumre, men vær obs på at det afhænger af at bestillingen anbringes tidligere end et nøjagtigt klokkeslæt.
2Forinden nogen bestiller billige værktøjstavle hos en internet virksomhed kunne man i princippet se på shoppens regler, dog er det bare en tidskrævende opgave. Herudover er det godt at køberen er sat ind i de mest vedkommende regler der kan have indvirkning på shopping af billige værktøjstavle online, eksempelvis hvilken returpolitik internet webshoppen bruger.
3Nogle internet virksomheder garanterer levering uden omkostninger på værktøjstavle, men oftest er det påkrævet at der aftages for en fastsat sum. Alternativt må man vælge den mindst kostelige fragtform, som i de fleste tilfælde vil blive at få dem til at bringe produkterne til et afhentningssted. Den viser sig ofte tillige super hensigtsmæssig. Den mindst kostelige form for levering er uden tvivl selv at hente produkterne.
4Den mest betalelige leveringstype er utvivlsomt at hente produkterne selv, hvilket dog er betinget af at du bor med kort afstand til internet firmaets adresse. Den leveringsløsning kan vise sig at være særligt aktuel forudsat du behøver værktøjstavle inden for kort tid. Alternativt så tilbyder indtil flere online shops fragtfri levering, men i mange tilfælde kun såfremt der bestilles for et fastsat beløb.
5Det er efterhånden usædvanlig smart for købere at vurdere tilbud online på billige værktøjstavle på diverse internet butikker i Danmark, og for det garanterer adskillige shops på nettet portofri fragt. Trods dette kan det til hver en tid vise sig fordelagtigt at analysere indtil flere internet butikker efter rabat og tilbud før du gennemfører dit køb, sådan at man er usvigeligt sikker på at få fat i den billigste pris.
6Generelt foreslår vi at efterse hvorvidt webshoppen er tilsluttet e-mærket, da det bør være en garanti for at internet selskabet opfylder de officielle danske regler, samt at online shoppen nu og da revurderes af specialister der har ekspertise inden for vedtægterne på området. Forinden nogen handler billige værktøjstavle i en forhandler på nettet burde de uden tvivl tyde netshoppens forretningsvilkår.
7Trustpilot tilbyder fuldkommen gunstige muligheder for at kortlægge adskillige tidligere kunders bedømmelser og af den grund rekommanderer vi, at du eftersøger internet shoppens kritik forud for at du shopper billige værktøjstavle online. Facebook tilbyder dig lignende altid uafhængige løsninger til at få et kig ind i internet webshoppens popularitet.
8Vi anbefaler bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Køb med betalingskort er en del af en regel, som bistår køberen imod snydagtige online varehuse. Som et alternativ kan du benytte en afdragsordning fra eksempelvis ViaBill, såfremt du har til hensigt at godtgøre regningen over tid.
9En masse netshops giver efterhånden alverdens billige leveringsløsninger til værktøjstavle. Det mest populære er nu om stunder at få leveret til et udleveringssted, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente dine nye produkter den dag der passer dig. Metoden er jo ekstremt overkommelig, samt i mange tilfælde også den mindst kostelige leveringsløsning.