Byggevarepriser.dk

Hvid Værktøjstavle

Teng Tools værktøjstavle til arbejdsbord TC-PA02
970 kr.
Se produkt
Teng Tools Værktøjstavle til arbejdsbord TC-PA02
1.449 kr.
Se produkt
Teng Tools værktøjstavle til arbejdsbord TC-PA03
755 kr.
Se produkt
Teng Tools værktøjstavle til arbejdsbord TC-PA01
875 kr.
Se produkt
Værktøjstavle med lys til værktøjsbord BLIKA VBB/M-1.15
4.595 kr.
Se produkt
Værktøjstavle 1,5m BLIKA 474x1460mm
858 kr.
Se produkt
Værktøjstavle med lys til værktøjsbord BLIKA VBB/M-1.25
5.949 kr.
Se produkt
Værktøjstavle til værktøjsbord, 2.5 meter BLIKA
1.385 kr.
Se produkt
Værktøjstavle 1,5m BLIKA 940x1460mm
1.449 kr.
Se produkt
Værktøjstavle til værktøjsbord, 2.5 meter BLIKA
805 kr.
Se produkt
Værktøjstavle med lys til værktøjsbord BLIKA VBB/M-1.20
5.249 kr.
Se produkt
Værktøjstavle til værktøjsbord, 2 meter BLIKA
1.795 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er naturligvis super afgørende at undersøge, om de produkter du ønsker at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Ellers bør du overveje at vælge et andet.
Der vil være forskel på priserne på billige hvid værktøjstavle fra byggemarked til byggemarked. Nogle har billige priser, imens andre fokuserer på faglig sparring. Du må overveje hvad du vil prioritere.
For mange er byggeprojekter lig med mange spørgsmål. Derved kan det være en god idé at købe fra et online byggemarked, som kan tilbyde sparring og vejledning omkring hvid værktøjstavle.
Nogle byggemarkeder præsterer et enormt produktudvalg, og andre fokuserer på en bestemt type af vare. Du skal beslutte hvorvidt det er vigtigt for dig at du har adskillige typer af varer at vælge i mellem, foruden blot hvid værktøjstavle.
Når du står og skal bruge byggematerialerne nu og her eller bare har lyst til at spare leveringsgebyret, så kunne du med fordel fragte byggematerialerne selv. Dette er navnligt et alternativ ved de udbredte byggekæder.
Du skal have fokus på hvilke retningslinjer der gør sig gældende for dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med for eksempel reklamationer. Af den grund bør du kende byggemarkedets handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre tilbyder varer fra talrige nichebutikker, og giver dig dermed mulighed for at shoppe fra et stort udvalg af hvid værktøjstavle online.
De velkendte byggemarkeder er tilgængelige i det meste af landet, og som følge af det har kunderne tilbuddet om at bestille online og fragte varerne på eget initiativ. Derfor har du valget om at slippe for fragtomkostningen, og tilmed få produkterne med det samme.
De store byggekæder er udbredte og kendte forretninger, hvilket kan bidrage til øget troværdighed når du skal handle online. Det er noget nogle vil se fordele i.

Nichewebshop

De fleste niche webshops er producenter af varerne som byggekæderne sælger. Ved at købe direkte hos nichebutikkerne online kan du forvente at få en bedre pris.
Forskellige webshops med fokus på et smalt varesortiment er mindre virksomheder, som typisk er dansk ejede, givetvis ovenikøbet lokalt fra dit område. Dem hjælper du ved at bestille hvid værktøjstavle online fra deres webshop.
Diverse webshops med fokus på en enkelt niche har en dyb forståelse for de varer de sælger online, idet de udelukkende sælger disse varer. Af den grund bør du modtage mere begavet assistance fra ansatte der er eksperter i lige præcis hvid værktøjstavle.
De største byggecentre i Danmark

XL-Byg åbnede i 2002, og omfatter i dag over 2.000 mennesker i de 104 butikker. XL-Byg fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og beskæftiger i dag over 2.000 kollegaer i deres 72 varehuse. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

hvid værktøjstavle silvan

Silvan åbnede i 1968, og omfatter i dag mere end 1.000 kollegaer i selskabets 41 butikker. Silvan satser på salg til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

hvid værktøjstavle jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.100 personer i deres 122 byggecentre. Jem og Fix satser på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 1.000 mennesker i selskabets 9 butikker. Davidsen sætter ind på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og udgøres nu af omtrent 2.300 mennesker i byggemarkedets 56 butikker. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

hvid værktøjstavle harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og udgøres i dag af cirka 2.000 mennesker i kædens 33 butikker. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og beskæftiger nu cirka 100 kollegaer i kædens 6 varehuse. 10-4 tilstræber billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

hvid værktøjstavle bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og beskæftiger nu over 1.000 mennesker i kædens 17 byggecentre. Bauhaus har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og er i dag arbejdsgiver for cirka 500 medarbejdere i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Det anbefales at få assistance til projektet, i særdeleshed ift. væsentlige byggeprocesser. Omfattende projekter kræver flere folk. Desuden er det mere effektivt og mere minderigt at dele arbejdet med andre.
2Husk at du kan få økonomisk støtte til byggerier. Det får man i tilfælde af at byggeprojektet gør en forskel for miljøet. Bidraget betinges altså af at byggeriet har betydning for planeten.
3Det kan blive af stor betydning at have de påkrævede materialer tilgængelige på forhånd inden du begynder eksekveringen. Du vil med fordel kunne nedskrive en overskuelig liste med alle de ting du får brug for, og som det næste efterse oversigten, så du kan føle dig sikker på at du ikke har glemt noget.
4Der findes et bredt udvalg af artikler og videoer online hvorfra du kan få gode råd. Ikke mindst YouTube er formidler af rigelig anvendelig info, særligt såfremt du kigger på engelsk.
5Husk at reflektere over om du selv vil klare det hele, eller du i stedet for bør investere i hjælp fra en ekspert til opstarten af byggeprocessen. Hvis du anskaffer professionel assistance vil det ofte være fordelagtigt at lede efter tilbud fra en håndfuld virksomheder.
6Der præsenterer sig næsten altid uventede problematikker når det kommer til større projekter, og altså kan det vise sig afgørende at der afsættes god tid i planen, som bidrager til at man er selvsikker på at kunne få det færdiggjort.
7Det kan vise sig at være af stor betydning at nedskrive en budgetoversigt for ombygningen, så du har styr på økonomien. Det kan være sundt at tage noter til alle poster, hvorefter man kan gennemgå ens omkostning ved hver enkelt.
8Forinden du påbegynder byggeprojektet er det ufatteligt meningsfuldt med et tilsagn om, at det du vil lave overholder loven. Afhængigt af din boligtype vil der vise sig en række love omkring, hvad du må, samt hvad der ikke må laves.
9Forberedelse er kilden til at nå problemfrit i mål med dit arbejde. Du er nødt til at lave en gennemarbejdet plan, som viser hvilke arbejdsopgaver du vil klø på med hvornår, samt en dertilhørende rækkefølge. Det anbefales at være konkret når du nedskriver din agenda.
10Ved udendørs opgaver kan vejret få en afgørende rolle. Således bør du tit tjekke vejrudsigten i dagene op til byggeprojektet, så du ikke kommer til at opleve at det mod forventning starter med at piske ned i samme sekund som du er trukket i arbejdstøjet til det store projekt.
11Du vil aldrig undvære grej. Typisk kan det være vigtigt at have værktøjet tilgængeligt idet du indleder dit byggeprojekt. I øvrigt må du ikke glemme at tillægge omkostningerne hertil i dit økonomiske overblik.
12Du skal aldrig gå på kompromis med din sikkerhed, så glem ikke sikkerhedsbeklædning inklusiv fod- og hovedbeklædning som beskyttelse mod mulige skader. Det er fundamentalt med fokus på dit eget ve og vel i arbejdet, specielt såfremt du ikke investerer i professionel hjælp.
Danskernes foretrukne byggekæder
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er temmelig flot. Scoren grundlægges af 2.856 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med topkarakter, og alene 9 % har givet 1 stjerne. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er fantastisk beundringsværdigt. Bedømmelsen grundlægges af 23.161 tilkendegivelser, hvor imponerende 69 % giver 5 stjerner, og alene 8 % kvitterer med den dårligste rating. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
10-4.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket klart er utrolig godt arbejde. Karakteren grundlægges af 19.208 anbefalinger, hvor ikke mindre end 84 % giver maksimum point, og blot 2 % kvitterer med dumpekarakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, som i særdeleshed er ekstremt betryggende. Ratingen er regnet ud fra 28.109 anmeldelser, hvor hele 76 % har givet maksimum point, og blot 4 % har givet dumpekarakter. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som klart er utrolig flot. Ratingen er regnet ud fra 11.467 meninger, hvor hele 86 % giver 5 stjerner, og bare 2 % kvitterer med 1 stjerne. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Hvilken type af levering er smartest?

En stor portion online butikker giver i vore dage alverdens billige former for fragt til hvid værktøjstavle. Det mest populære er på nuværende tidspunkt afhentningssteder, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente dine produkter på et valgfrit tidspunkt. Metoden er jo særligt nem, og endda også den mest prisbevidste leveringsversion.

Du kunne ligeledes afveje for og imod at få ordren bragt til hvor du bor eller ud til din arbejdsplads. Fragtmetoden viser sig mange gange et hak mere omkostningsfuld, men omvendt yderst simpel for hvid værktøjstavle online. Den billigste fragtmetode vil dog til enhver tid være selv at hente varerne, men dette beroer på at du befinder dig med kort afstand til e-firmaets byggecenter, fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus eller Silvan.

Leveringstidspunktet på hvid værktøjstavle er naturligvis virkelig vigtig forudsat du behøver din ordre om kort tid, så i det øjemed er det særdeles på sin plads at du finder det forventede leveringstidspunkt på hvid værktøjstavle. Masser af internet foretagender – fx Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix – giver løfte om billig 1 dags levering på masser af varenumre online, der dog stiller krav om at ordren køres igennem før et bestemt tidspunkt, så de har en chance for at nå at få produktet hen til fragtfirmaet forud for at logistikpersonalet har fyraften.

Indtil flere e-shops i Danmark sikrer gebyrfri levering på hvid værktøjstavle online, men tit er det under betingelse af at der erhverves for et konkret beløb. Som alternativ kunne du vælge den billigste leveringsform, som oftest vil være at få fragtfirmaet til at bringe dine produkter til et afhentningssted.

De største webshops tildeler click-and-collect hvor man handler billig hvid værktøjstavle på nettet og afhenter i butikken. Fx Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, Stark, XL-Byg, Silvan, Bygma, 10-4 og Harald Nyborg. Byggekæderne yder fx afhentning af hvid værktøjstavle i følgende områder:

Frederikshavn, Vordingborg, Ikast, Glostrup, Ballerup, Aabenraa, Silkeborg, Kalundborg, Nakskov, Ishøj, Tårnby, Vejle, Brøndby, Dragør, Farum, Lillerød, Gladsaxe, Varde, Horsens, Greve, Hvidovre, Næstved, Helsingør, Taastrup, Lystrup, Kokkedal, Haslev, Herlev, Odder, København, Hobro, Hørsholm, Nørresundby, Brønderslev, Jyllinge, Åbyhøj, Kolding, Svendborg, Gentofte, Slagelse, Køge, Risskov, Herning, Birkerød, Odense, Solrød Strand, Allerød, Thisted, Aarhus, Frederiksværk, Holbæk, Struer, Albertslund, Hjørring, Vallensbæk, Middelfart, Skanderborg, Hedensted, Roskilde, Valby, Brabrand, Højbjerg, Vanløse, Esbjerg, Grenaa, Frederikssund, Rønne, Rødovre, Frederiksberg, Haderslev, Søborg, Aalborg, Lyngby, Skive, Hillerød, Værløse, Brønshøj, Tilst, Korsør, Ringsted, Nyborg, Holstebro, Stenløse, Ølstykke, Rudersdal, Charlottenlund, Nærum, Fredericia, Sønderborg, Virum, Hedehusene, Randers, Nykøbing Falster, og Viborg, .

Klik-og-hent ift. hvid værktøjstavle er muligt i de fleste områder af Danmark: Jylland (Midtjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Østjylland, Nordjylland, Syddanmark, Vestjylland), Sjælland (Nordsjælland, Sydsjælland, Vestsjælland, Bornholm, Amager, Hovedstaden, Midtsjælland, Lolland, Østsjælland, Falster) og Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn, Østfyn, Vestfyn).

Ved indkig i søgedata står det klart, at internet shoppere jævnligt efterspørger blandt andet hvid værktøjstavle tilbud og hvid værktøjstavle online. Foruden dette oplever vi som regel internet shoppere kigge efter blandt andet hvid værktøjstavle priser, billig hvid værktøjstavle samt køb hvid værktøjstavle, plus de velkendte byggekæder som Stark, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Bygma og Jem og Fix.

Spar penge på hvid værktøjstavle

Det har vist sig at være super fremkommeligt for enhver at prissammenligne på billige hvid værktøjstavle online i blandt forskellige netshops, og til tak har en hel del online firmaer ikke kunne lade være med at tvinge prisniveauet på hvid værktøjstavle kolossalt, og endda frembyde fragt uden beregning.

Dog kan det stadigvæk være fordelagtigt at sammenholde et par netshops efter rabatter og tilbud på hvid værktøjstavle online forinden du gennemfører din bestilling, så du er skudsikker på at skaffe sig den skarpeste pris. Kig ikke bare hos de velkendte byggekæder som Bauhaus, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Davidsen og Harald Nyborg.

Du bør imidlertid huske på, at i tilfælde af at en netbutik tilbyder billige hvid værktøjstavle online til salg for en salgspris som anses for utopisk tiltalende, så bør det mange gange være et symbol på en bedragerisk webbutik. Kortbestillinger er i hvert fald en del af en retningslinje, der redder køber imod bedrageriske internet webshops.

Vi går generelt ind for køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Som et alternativ burde du overveje en afbetalingsordning som for eksempel ViaBill, hvis du tilstræber at honorere omkostningerne til hvid værktøjstavle ude i fremtiden. Dette tilbydes normalt i specialiserede netbutikker, men dog sjældent de udbredte byggekæder som fx Davidsen, Silvan, Stark, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg og 10-4.

Ved kig i data bliver det markant, at online shoppere ofte søger for eksempel billig hvid værktøjstavle og hvid værktøjstavle priser. Vi ser desuden typisk online shoppere søge efter fx køb hvid værktøjstavle, hvid værktøjstavle tilbud samt hvid værktøjstavle online.

Tjek nuværende kunders erfaringer

Trustpilot frembringer ret fordelagtige genveje til at læse adskillige tidligere kunders evalueringer og på grund af dette anbefaler vi, at du tager et kig på online forretningens kritik forinden du lægger din bestilling på billige hvid værktøjstavle online.

Facebook fremskaffer ydermere evigt fantastiske genveje til at få indblik i internet forretningens popularitet. Desuden ser vi mange internet varehuse som tilbyder kunderne at registrere en omtale af deres køb, som tilmed må benyttes til at afveje kundernes tilfredshed.

Forud for at folk handler billige hvid værktøjstavle online på en internet virksomhed burde man reelt studere netbutikkens forretningsaftale, men det er gerne ikke særlig sjovt, særligt med de udbredte byggecentre som Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, Silvan, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Stark og Davidsen.

Et andet forslag kan derfor være at kontrollere om internet firmaet er tilsluttet e-mærket, da det typisk er en antydning af at online virksomheden tilslutter sig de gældende danske regler, samt at forretningen ofte besøges af jurister der kender de gældende bestemmelser.

Det er en rigtig god mulighed for opbakning, når du forvoldes dilemmaer i forbindelse med din shopping med hvid værktøjstavle. Ligeledes foreslåes det at køber er oppe på mærkerne omkring de grundlæggende forhold i forbindelse med købet af hvid værktøjstavle online, som eksempelvis den returret e-shoppen anvender.

I den forbindelse er det virkelig relevant, at man stadig gemmer ens faktura, så man altid kan dokumentere bestillingen af hvid værktøjstavle, uafhængig af om man shopper ved Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Stark, 10-4 eller Davidsen.

Jette Larsen gav 5 stjerner

Fantastisk behandling

Karen Johansen gav 4 stjerner

Det er et godt sted at handle varerne…

Niels gav 5 stjerner

Er meget tilfreds med handlen

Ole B gav 4 stjerner

I gør det super godt

9 tips til din online shopping
1Generelt tilråder vi at bemærke om e-forretningen er e-mærke godkendt, fordi det almindeligvis er en sikring om at internet butikken imødekommer de gældende danske regler, og at shoppen tit vurderes af sagkyndige der forstår vedtægterne på området. Før nogen handler billige hvid værktøjstavle i en e-handler burde man til hver en tid få overblik over dens forretningsaftale.
2Vi tilråder generelt kortbetalinger eller mobilbetaling. Bestillinger med kort er indbefattet af et lovbud, der beskytter køber imod uoprigtige internet forhandlere. Som en alternativ mulighed burde du drage nytte af et tilbud fra f.eks. ViaBill, ifald du har til hensigt at honorere betalingen over et længere tidsrum.
3En hel del online forretninger frembyder nu om stunder en lang række forskellige billige leveringsmåder til hvid værktøjstavle. Det mest populære er for nærværende levering til en pakkeshop, så du nemt selv kan hente dine nye varer på et selvvalgt tidspunkt. Den er jo super fremkommelig, samt mange gange desuden den mest prisbevidste mulighed for fragt.
4Inden folk bestiller billige hvid værktøjstavle i en e-shop bør de helt sikkert løbe igennem e-shoppens regler, det er dog mange gange en tidskrævende opgave. Tillige støtter vi at køberen er obs på de primære vilkår der influerer på handlen med billige hvid værktøjstavle online, til eksempel den returrettighed shoppen tilbyder.
5Trustpilot giver dig de facto pæne muligheder for at bese en række tidligere forbrugeres erfaringer og derved er det klogt, at du eftersøger e-butikkens vurderinger inden du shopper billige hvid værktøjstavle online. Facebook frembyder ydermere super fantastiske chancer for at få indsigt i e-forhandlerens troværdighed.
6Den billigste fragttype vil til enhver tid være selv at hente varerne, som desværre står og falder med at du fysisk befinder dig nærved webshoppens bopæl. Den leveringsmåde kan i nogle tilfælde være særligt udslagsgivende såfremt man har behov for hvid værktøjstavle inden for kort tid. Alternativt så frembyder en hel del netbutikker fri fragt, men oftest afkræver det at du shopper for et konkret beløb.
7Visse internet forretninger byder på fragt uden gebyr på hvid værktøjstavle, men for det meste gælder det kun hvis du indkøber for en bestemt pris. Ellers kan man snuppe den prisbilligste leveringsmulighed, hvilket gerne vil være at få leveret varerne til et udleveringssted. Fragttypen bliver almindeligvis endda ekstremt let gængelig. Den billigste leveringsmulighed vil dog til enhver tid være at hente varerne selv.
8Det er super overkommeligt for forbrugerne at finde tilbud online på billige hvid værktøjstavle hos forskellige internet butikker i Danmark, og på grund af dette præsterer masser af internet handler i Danmark levering uden betaling. Derfor kan det immervæk blive indbringende at efterse en række netshops efter tilbud før du gennemfører din bestilling, så man er usvigeligt sikker på at modtage den mindst kostelige pris.
9Leveringstidspunktet kan være ultra essentiel hvis du behøver din ordre om et øjeblik, så med det formål er det temmelig på sin plads at man kigger nærmere på den anslåede leveringstid for hvid værktøjstavle. Størstedelen af e-butikker i Danmark giver løfte om billig dag-til-dag fragt på massevis af varenumre, som alligevel står og falder med at du bestiller før et fastsat klokkeslæt.