Byggevarepriser.dk

Blå Værktøjstavle

Teng Tools værktøjstavle til arbejdsbord TC-PA02
970 kr.
Se produkt
Teng Tools Værktøjstavle til arbejdsbord TC-PA02
1.449 kr.
Se produkt
Teng Tools værktøjstavle til arbejdsbord TC-PA03
755 kr.
Se produkt
Teng Tools værktøjstavle til arbejdsbord TC-PA01
875 kr.
Se produkt
Værktøjstavle med lys til værktøjsbord BLIKA VBB/M-1.15
4.595 kr.
Se produkt
Værktøjstavle 1,5m BLIKA 474x1460mm
858 kr.
Se produkt
Værktøjstavle med lys til værktøjsbord BLIKA VBB/M-1.25
5.949 kr.
Se produkt
Værktøjstavle til værktøjsbord, 2.5 meter BLIKA
1.385 kr.
Se produkt
Værktøjstavle 1,5m BLIKA 940x1460mm
1.449 kr.
Se produkt
Værktøjstavle til værktøjsbord, 2.5 meter BLIKA
805 kr.
Se produkt
Værktøjstavle med lys til værktøjsbord BLIKA VBB/M-1.20
5.249 kr.
Se produkt
Værktøjstavle til værktøjsbord, 2 meter BLIKA
1.795 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal have fokus på hvilke handelsbetingelser butikken udsteder når du bestiller online, så du undgår udfordringer med bl.a. reklamationer. Derfor bør man tjekke webshoppens regningslinjer.
For de fleste er byggeprojekter lig med en lang række spørgsmål. På grund af det bør du vælge et online byggecenter, som kan give råd og vejledning til valg af blå værktøjstavle.
Nogle byggekæder har et bredt sortiment af produkter, hvorimod øvrige er specialiserede i en enkelt varegruppe. Du bør tænke på om det er betydningsfuldt for dig at have adskillige varegrupper at vælge i mellem, foruden blot blå værktøjstavle.
Ifald du har brug for produkterne hurtigst muligt eller blot vil slippe for fragten, så kunne du tænke over at hente produkterne selv. Dette er først og fremmest muligt hos de gængse byggekæder.
Der kan være forskel på priserne på billige blå værktøjstavle fra byggemarked til byggemarked. En del har fokus på gode tilbud, imens andre fokuserer på faglig rådgivning. Du skal bestemme hvad du helst vil have.
Det er selvsagt ekstremt relevant at vide, hvorvidt de produkter du er på udkig efter online faktisk er på lager i byggemarkedet. Ellers kan du være tvunget til kigge andetsteds.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre har butikker i store dele af landet, og i kraft af det har man mulighed for at bestille online og køre byggematerialerne på egen hånd. Derved har man mulighed for at undgå leveringsgebyret, og sågar have produkterne hurtigere.
De udbredte byggemarkeder sælger varer fra mange forskellige specialbutikker, hvorfor du kan vælge fra et bredt sortiment af blå værktøjstavle online.
De store byggekæder er populære og velkendte forretninger, hvilket kan give ubekymrethed i forbindelse med dit køb online. Dette kan du se som positivt.

Nichewebshop

Flertallet af specialiserede netshops står selv for produktion af de varer som byggemarkederne sælger. Når du køber direkte hos nicheforretningerne online bør du få et ekstra godt tilbud.
Størsteparten af online nichebutikker er mindre firmaer, der tit er dansk ejede, gerne tilmed lokalt i dit område. Disse understøtter du når du bestiller blå værktøjstavle online på deres hjemmeside.
Størstedelen af små butikker har et indgående kendskab til det produktsortiment de har online, da de fokuserer specifikt på disse produkter. Af den grund vil du opleve super god assistance fra ansatte der er eksperter i netop blå værktøjstavle.
De største byggemarkeder i Danmark

Bygma så dagens lys i 1952, og lønner i dag i omegn af 2.300 ansatte i de 56 butikker. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

blå værktøjstavle harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og lønner i dag ca. 2.000 ansatte i deres 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og styres dagligt af ca. 2.000 ansatte i kædens 72 butikker. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

blå værktøjstavle bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for cirka 1.000 kollegaer i kædens 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer på salg til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og er i dag arbejdsgiver for cirka 100 kollegaer i kædens 6 butikker. 10-4 fokuserer på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 500 millioner kroner.

blå værktøjstavle jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og er nu arbejdsplads for omkring 2.100 personer i deres 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 personer i virksomhedens 9 butikker. Davidsen er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og styres dagligt af cirka 500 personer i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og afsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

blå værktøjstavle silvan

Silvan begyndte i 1968, og udgøres i dag af omtrent 1.000 kollegaer i de 41 varehuse. Silvan satser på billige priser til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og udgøres nu af i omegn af 2.000 mennesker i selskabets 104 varehuse. XL-Byg satser på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Husk at regne på hvorvidt det er optimalt at klare det hele selv, eller du i stedet for skal få hjælp fra en fagmand til noget af byggeprocessen. Forudsat at du køber professionel hjælp anbefales det at lede efter forslag fra forskellige firmaer.
2Du skal aldrig nogensinde se bort fra dit eget ve og vel, så glem ej sikkerhedsbeklædning bl.a. sikkerhedssko som hjælper dig med henblik på hændelige uheld. Det er af stor betydning med fokus på dit eget ve og vel i byggeprocessen, i særdeleshed ifald du ikke har assistance fra en fagmand.
3Ved projekter udenfor kan vind og vejr få stor betydning. Således må du ofte kigge på vejrberetningerne i perioden for projektets begyndelse, så du undgår at det uden varsel starter med at vælte ned i samme sekund som du vil påbegynde dit krævende byggeprojekt.
4Man vil på ingen måde fattes arbejdsredskaber. Jævnligt kan det være erstatteligt at have værktøjet klar til brug når du indleder byggeriet. Det er derudover vigtigt at tage højde for de tilhørende udgifter i budgettet for byggeriet.
5I nogle tilfælde kan man søge støtte fra det offentlige til byggeprojekter. Det får man forudsat at byggeriet er energi- og miljøvenligt. Tilskudet er altså afhængig af at renoveringen har positiv indfyldelse på klimaet.
6Planlægning viser sig som nøglen til at nå problemfrit i mål med byggeprocessen. Du skal nedskrive en effektiv agenda, som fortæller hvilke arbejdsopgaver du vil lave hvornår, og som også indeholder en kronologisk orden. Husk at være realistisk når du udarbejder oversigten.
7Længe før du iværksætter byggeprojektet kan det blive meget centralt at man sikrer sig, at byggeriet ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i hvordan du bor kan der vise sig en række regler for, hvad der er lovligt, og hvad du ikke må.
8Der kan findes utallige guides og videoer via nettet som kan hjælpe dig. Specielt YouTube yder assistance med en masse anvendelig oplysning, specielt hvis man leder på engelsk.
9Det kan være en god idé at indhente assistance til dele af projektet, især når der er tale om væsentlige byggeprojekter. Omfangsrige byggeprojekter skal gerne udføres af flere mennesker. I øvrigt bør det være mere effektivt og sjovere at udføre arbejdet med andre.
10Det er essentielt at lave et udgiftsbudget for ombygningen, så man ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det må være sundt at dokumentere hver enkelt udgift, hvorefter man kan indsamle eventuelle tilbud på hver eneste af dem.
11Der præsenterer sig altid utidige problemstillinger når det handler om større opgaver, og som følge heraf kan det være af stor betydning at der er afsat tilstrækkelig tid i planen, således at man kan føle sig tryg ved at nå det til den planlagte tid.
12Potentielt kan det vise sig vigtigt at du har alle materialer disponible på forhånd inden du starter håndværket. Du bør sammensætte en simpel indkøbsseddel hvor der bør fremgå alt hvad der er nødvendige, og som det næste gennemløbe listen, med det formål at du bliver sikker på at der ikke er nogen mangler.
De højest bedømte byggekæder
Brugerne på Trustpilot vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, hvilket klart er enormt beundringsværdigt. Karakteren tager udgangspunkt i 28.109 anbefalinger, hvor ikke mindre end 76 % giver 5 stjerner, og blot 4 % kvitterer med den dårligste rating. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som vel at mærke er fantastisk flot. Vurderingen tager udgangspunkt i 23.161 ratings, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 8 % kvitterer med den dårligste rating. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som klart er rigtig betryggende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 2.856 tilkendegivelser, hvor imponerende 59 % giver topkarakter, og kun 9 % har givet den laveste karakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er yderst beundringsværdigt. Ratingen tager udgangspunkt i 19.208 anbefalinger, hvor ikke mindre end 84 % giver den højeste karakter, og kun 2 % har givet den dårligste rating. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en rating på 4,7 ud af 5, som jo er temmelig overlegent. Bedømmelsen er baseret på 11.467 meninger, hvoraf ikke mindre end 86 % har givet maksimum point, og kun 2 % har givet den laveste karakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Hvilken leveringsform er bedst?

En masse byggemarkeder foreslår i dag alverdens billige leveringsmuligheder til blå værktøjstavle. En af favoritterne er i dag at få leveret til et afhentningssted, hvor det er muligt at hente de nyindkøbte varer på et valgfrit tidspunkt. Leveringsformen er altså vældig overkommelig, samt tit tillige den billigste metode til levering.

Du kan ligeledes planlægge at bestille ordren til levering hjem til dig privat eller til din arbejdsplads. Løsningen bliver desværre en kende mere bekostelig, men ligeledes virkelig ukompliceret med blå værktøjstavle online. Den billigste metode til levering vil dog utvivlsomt være at hente ordren selv, men det stiller krav om at du er tæt på online shoppens butikker, for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus eller Silvan.

Leveringstidspunktet på blå værktøjstavle er selvfølgelig særligt væsentlig når man mangler produkterne om få sekunder, og med det formål er det relativt fornuftigt at vi ser nærmere på leveringstidspunktet på blå værktøjstavle. En masse internet handler – eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg – reklamerer med billig dag-til-dag fragt på masser af varer online, som trods alt er afhængig af at ordren laves forud for et fast klokkeslæt, så at de har mulighed for at nå at få produktet ordnet før logistikpersonalet har fri.

Nogle enkelte webshops lover fragtfri levering på blå værktøjstavle online, men oftest er det så præmissen at der købes for et bestemt beløb. Desuden må du foretrække den billigste leveringsversion, hvilket mange gange vil blive at få dem til at køre ordren til en pakkeshop.

En række netbutikker foreslår klik-og-hent hvor du bestiller billig blå værktøjstavle hjemmefra men afhenter i byggemarkedet. Fx 10-4, Bygma, Stark, Silvan, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg. De yder bl.a. afhentning af blå værktøjstavle i disse byer:

Solrød Strand, Frederikshavn, Kokkedal, Vejle, Frederikssund, Vordingborg, Virum, Vallensbæk, Haslev, Tårnby, Ishøj, Helsingør, Greve, Sønderborg, Aalborg, Skanderborg, Varde, Hedehusene, Hedensted, Albertslund, Frederiksværk, Hillerød, Nyborg, Nærum, Aabenraa, Brøndby, Ølstykke, Skive, Grenaa, Taastrup, Lillerød, Herlev, Horsens, Hobro, Rudersdal, Køge, København, Odense, Vanløse, Middelfart, Birkerød, Hvidovre, Lyngby, Kalundborg, Struer, Hørsholm, Ballerup, Gentofte, Hjørring, Nakskov, Brabrand, Jyllinge, Rødovre, Esbjerg, Farum, Kolding, Åbyhøj, Nørresundby, Holbæk, Frederiksberg, Slagelse, Lystrup, Roskilde, Værløse, Fredericia, Søborg, Gladsaxe, Allerød, Dragør, Randers, Svendborg, Glostrup, Tilst, Viborg, Aarhus, Haderslev, Næstved, Brønderslev, Stenløse, Ikast, Holstebro, Thisted, Ringsted, Korsør, Rønne, Herning, Nykøbing Falster, Odder, Brønshøj, Silkeborg, Højbjerg, Risskov, Charlottenlund, og Valby, .

Afhentning af blå værktøjstavle er en mulighed i de fleste områder af Danmark: Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Nordfyn, Vestfyn), Sjælland (Hovedstaden, Sydsjælland, Amager, Falster, Lolland, Midtsjælland, Bornholm, Nordsjælland, Vestsjælland, Østsjælland) og Jylland (Sydjylland, Nordjylland, Syddanmark, Midtjylland, Vestjylland, Østjylland, Sønderjylland).

Når vi ser på søgedata bliver det klart, at netshoppere jævnligt efterspørger for eksempel billig blå værktøjstavle og blå værktøjstavle priser. Derudover oplever man tit folk lede efter blandt andet blå værktøjstavle online, blå værktøjstavle tilbud og køb blå værktøjstavle, plus de kendte byggemarkeder som Stark, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Davidsen og XL-Byg.

Bedste tilbud på blå værktøjstavle

Det er efterhånden vældig uproblematisk for forbrugerne at lave prissammenligning på billige blå værktøjstavle online hos diverse shops på nettet, og altså har flertallet af e-handler været nødt til at tvinge prisniveauet på blå værktøjstavle helt i bund, og derudover yde portofri levering.

Trods dette kan det trods alt blive gavnligt at eftergå et par internet forretninger efter billige priser på blå værktøjstavle online før du færdiggør din shopping, så man er på den sikre side med at antage den mindst kostelige pris. Kig ikke kun hos de kendte byggekæder som XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Stark, 10-4, Davidsen, Bauhaus og Silvan.

Du skal blot være klar over, at såfremt en e-handler sælger billige blå værktøjstavle online for en salgspris som virker enormt billig, så burde det mange gange være et karakteristika der viser en uoprigtig butik. Køb med betalingskort er på den anden side inkluderet i en anordning, hvilket assisterer kunden overfor svindlende online butikker.

Vi anbefaler generelt bestillinger med kort eller MobilePay. Som et alternativ kan du benytte en billig afdragsløsning som fx ViaBill, hvis du ønsker at dække betalingen af blå værktøjstavle over en periode. Dette fås ofte i specialiserede webshops, men dog sjældent de gængse byggemarkeder som for eksempel Bygma, Bauhaus, 10-4, Silvan, Davidsen, Stark, XL-Byg og Jem og Fix.

Når vi kigger i tendenserne fremstår det markant, at internetbrugere jævnligt søger efter eksempelvis køb blå værktøjstavle og blå værktøjstavle priser. Man ser derudover mange gange online shoppere efterspørge bl.a. blå værktøjstavle tilbud, blå værktøjstavle online samt billig blå værktøjstavle.

Læs nuværende kunders erfaringer

Trustpilot tilbyder sådan set gode chancer for at undersøge en lang række forhenværende brugeres tanker og af den grund er det en hjælp, at du gransker online webshoppens anmeldelser før du shopper billige blå værktøjstavle online.

Facebook genererer tilsvarende relativt passende muligheder for at få kendskab til webshoppens pålidelighed. I øvrigt er der en del firmaer på nettet hvor du kan afgive en vurdering af ordreforløbet, som tilmed burde drages fordel af til at få et indtryk af hvor glade kunderne er.

Inden folk bestiller billige blå værktøjstavle online i en internet handler behøver de for at være sikker granske netshoppens handelsbetingelser, dog er det typisk ikke særlig spændende, specielt ved de velkendte byggekæder som XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, Stark og 10-4.

Et nemmere alternativ kunne være at efterse hvorvidt online forhandleren er e-mærke godkendt, siden det almindeligvis er et sympol på at online virksomheden forstår de danske regler, og at internet shoppen nu og da tilses af specialister der behersker reglementet på området.

Desuden får du mulighed for en håndsrækning, hvis du oplever dilemmaer som følge af din shopping med blå værktøjstavle. Foruden dette kan det være til hjælp at man er oppe på mærkerne omkring de elementære bestemmelser der er gældende for købet af blå værktøjstavle online, som for eksempel hvilken bytteret e-handlen lover.

På grund af dette er det tillige relevant, at man stadigvæk beholder sin e-mail kvittering, således man en anden gang kan påvise købet af blå værktøjstavle, uagtet om man handler ved 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Stark, Silvan eller Davidsen.

Lone T gav 5 stjerner

Hurtig levering godt gået

Else Jensen gav 4 stjerner

Nemt at bestille og hurtig levering

Tina gav 5 stjerner

Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

Susanne Hansen gav 4 stjerner

Bestilte online

9 gode råd til internetshopping
1Trustpilot resulterer i de facto belejlige genveje til at kigge nærmere på mange eksisterende konsumenters iagttagelser og derved går vi ind for, at du vurderer e-handlens bedømmelser forinden du bestiller billige blå værktøjstavle online. Facebook frembyder ydermere en del passelige metoder til at få en idé om internet forhandlerens pålidelighed.
2Den mest letkøbte fragtform er unægtelig selv at hente varerne, men den løsning betinges af at du bor nærved netbutikkens adresse. Den leveringsmulighed er selvfølgelig ultra essentiel forudsat du har brug for blå værktøjstavle lige om lidt. Alternativt så garanterer en række e-butikker gebyrfri levering, men undertiden påkræves det at der købes for et fastslået beløb.
3Enkelte internet shops yder fragt uden betaling på blå værktøjstavle, men tit kræves det at der shoppes for en præcis sum. Som alternativ kunne du tage den mest letkøbte metode til levering, som mange gange vil være at få dem til at bringe din bestilling til et udleveringssted. Fragttypen viser sig som regel derudover særdeles let gængelig. Den prisbilligste type af levering vil dog altid være at du selv henter pakken.
4Størstedelen af internet forhandlere tilbyder i øjeblikket et stort udvalg af billige fragtløsninger til blå værktøjstavle. En yndling er nu om stunder at afsende til en pakkeshop, hvor det er nemt for dig at hente dine varer lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragttypen er altså særligt let gængelig, og desuden endvidere den mest letkøbte leveringsmulighed.
5Generelt tilråder vi at kontrollere om internet firmaet er medlem af e-mærket, som typisk er en påvisning af at internet butikken respekterer de danske retningslinjer, udover at internet firmaet nu og da kontrolleres af fagfolk som forstår de gældende bestemmelser. Forinden nogen handler billige blå værktøjstavle i en e-forhandler kan man principielt studere shoppens forretningsbetingelser.
6Generelt anbefaler vi køb med betalingskort eller MobilePay. Bestillinger med betalingskort er inkluderet i en orden, hvilket begunstiger os overfor svindlende webshops. Alternativt kunne du anvende en afdragsløsning som fx ViaBill, ifald du ser en fordel i at betale betalingen senere.
7Det er i dag ret bekvemt for internetbrugere at analysere priser online på billige blå værktøjstavle i blandt diverse outlets på nettet, og derfor præsterer langt de fleste online webshops gratis fragt. Derfor kan det alligevel være udbytterigt at se nærmere på flere internet selskaber efter tilbud forinden du bestiller, således at du er sikker på at indhente den billigste pris.
8Fragtperioden er naturligvis rigtig aktuel i tilfælde af at man har brug for dine nye varer omgående, så derfor er det fuldt ud vigtigt at du efterser leveringstidspunktet for blå værktøjstavle. En hel del internet selskaber giver løfte om billig levering på næste hverdag på adskillige varer, men vær obs på at det påkræver at bestillingen laves inden et fastslået klokkeslæt.
9Forud for at nogen bestiller billige blå værktøjstavle på en webshop kunne de reelt sætte sig ind i netbutikkens forretningsvilkår, men det er oftest ikke videre spændende. For øvrigt kan det være til hjælp at kunden er opmærksom på de mest vitale forhold der gælder for handlen med billige blå værktøjstavle online, eksempelvis hvilken returpolitik virksomheden anvender.