Byggevarepriser.dk

Bahco Værktøjstavle

Teng Tools værktøjstavle til arbejdsbord TC-PA02
970 kr.
Se produkt
Teng Tools Værktøjstavle til arbejdsbord TC-PA02
1.449 kr.
Se produkt
Teng Tools værktøjstavle til arbejdsbord TC-PA03
755 kr.
Se produkt
Teng Tools værktøjstavle til arbejdsbord TC-PA01
875 kr.
Se produkt
Værktøjstavle med lys til værktøjsbord BLIKA VBB/M-1.15
4.595 kr.
Se produkt
Værktøjstavle 1,5m BLIKA 474x1460mm
858 kr.
Se produkt
Værktøjstavle med lys til værktøjsbord BLIKA VBB/M-1.25
5.949 kr.
Se produkt
Værktøjstavle til værktøjsbord, 2.5 meter BLIKA
1.385 kr.
Se produkt
Værktøjstavle 1,5m BLIKA 940x1460mm
1.449 kr.
Se produkt
Værktøjstavle til værktøjsbord, 2.5 meter BLIKA
805 kr.
Se produkt
Værktøjstavle med lys til værktøjsbord BLIKA VBB/M-1.20
5.249 kr.
Se produkt
Værktøjstavle til værktøjsbord, 2 meter BLIKA
1.795 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggekæder tilbyder et enormt udvalg, hvorimod øvrige er specialiserede i en specifik gruppe af vare. Du skal overveje hvorvidt det er essentielt for dig at have adskillige typer af varer at vælge i blandt, foruden bare Bahco værktøjstavle.
For de fleste er et byggeprojekt ens betydende med alverdens spørgsmål. På grund af det kan du med fordel købe fra en netbutik, hvor du kan få hjælp og vejledning omkring Bahco værktøjstavle.
Såfremt du har brug for varerne nu og her eller bare vil spare fragtomkostningen, så kunne du med fordel køre materialerne på egen hånd. Det er først og fremmest et alternativ i de gængse byggecentre.
Det er absolut meget relevant at undersøge, om det produkt du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Hvis ikke kan du være nødt til at kigge andetsteds.
Der er ikke lighed i prisniveauet på billige Bahco værktøjstavle fra byggecenter til byggecenter. Enkelte satser på de bedste priser, imens øvrige giver faglig rådgivning. Du bør forholde dig til hvad du foretrækker.
Du skal vide hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende når du handler online, så du slipper for problemer med bl.a. returret. Derfor skal man tjekke webshoppens handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggecentre forhandler varer fra diverse specialbutikker, hvorfor du så kan handle fra et stort udvalg af Bahco værktøjstavle online.
De store byggemarkeder er udbredte og højtprofilerede forretninger, hvilket kan bidrage til en tryghedsfølelse når man skal købe online. Dette kan du se fordele i.
De velkendte byggekæder finder du i hele landet, og hermed har mange tilbuddet om at handle online og køre materialerne på eget initiativ. Derigennem har man mulighed for at slippe for leveringsgebyret, og ovenikøbet få fat i varerne hurtigere.

Nichewebshop

Størsteparten af niche netbutikker er små virksomheder, der tit er danske, måske sågar lokalt fra dit område. Dem kan du hjælpe ved at købe Bahco værktøjstavle online på deres webshop.
Majoriteten af nichefokuserede webshops er ekstremt passionerede omkring det produktudvalg de har online, idet de har skarpt fokus på disse produkter. Pga. dette forventes det at du får mere informativ hjælp fra personale der er eksperter i lige præcis Bahco værktøjstavle.
Størstedelen af nichespecifikke webshops producerer selv de produkterne som du kan finde i byggemarkederne. Ved at købe direkte fra disse nichewebshops online bør du få bedre priser.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
Bahco værktøjstavle bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og lønner i dag omkring 1.000 medarbejdere i kædens 17 varehuse. Bauhaus har fokus på billige priser til private, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og udgøres i dag af flere end 500 mennesker i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og omfatter i dag omkring 2.000 mennesker i forretningens 104 butikker. XL-Byg har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Bahco værktøjstavle silvan

Silvan begyndte i 1968, og udgøres nu af over 1.000 ansatte i firmaets 41 varehuse. Silvan har specialiseret sig i salg til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Bahco værktøjstavle harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og lønner i dag flere end 2.000 mennesker i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og beskæftiger i dag i nærheden af 100 mennesker i firmaets 6 byggecentre. 10-4 har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og lønner i dag flere end 2.300 mennesker i deres 56 butikker. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og lønner i dag over 2.000 ansatte i selskabets 72 butikker. Stark satser på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og beskæftiger nu over 1.000 ansatte i kædens 9 byggecentre. Davidsen satser på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Bahco værktøjstavle jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og beskæftiger i dag cirka 2.100 personer i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Forberedelse bliver kilden til et uproblematisk forløb med projektet. Du bør nedskrive en struktureret køreplan, som fortæller hvilke opgaver der laves på hvilke dage, samt derudover en numerisk orden. Husk at være skarp når du udarbejder din handlingsplan.
2Der er et bredt udvalg af guides og videoer på nettet som der kan findes inspiration i. Ikke mindst YouTube supporterer dig med enormt meget gavnlig information, ikke mindst såfremt man bruger den engelske version.
3Du skal aldrig mangle grej. Tit kan det vise sig klogt at du har værktøjet disponibelt idet du tager fat på arbejdet. Det er desuden fordelagtigt at medregne de tilhørende udgifter i budgettet for byggeprojektet.
4Det kan give mening at overveje hvorvidt det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du alternativt bør skaffe hjælp fra en fagperson til opstarten af byggeprocessen. Såfremt du skal have assistance fra en fagmand kunne det være fordelagtigt at hente priser fra forskellige virksomheder.
5Før du optager byggeriet kan det vise sig usandsynligt fundamentalt at man sikrer sig, at dit projekt er lovligt. Alt efter din bopæl vil der vise sig fastsatte regler for, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke må.
6I mange tilfælde vil det være betydningsfuldt at udarbejde en budgetoversigt for dit byggeprojekt, så man har styr på økonomien. Det bør være økonomisk at kortlægge hver eneste udgift, og dernæst gennemgå beløbet for hver enkelt.
7I nogle tilfælde kan man indhente et bidrag fra det offentlige til ombygninger. Det kan man få hvis projektet gør en forskel for klimaet. Det forudsætter dermed at renoveringen gør en positiv forskel for miljøet.
8Det kan være en god idé at få en hjælpende hånd til projektet, ikke mindst når det er omfattende byggeprojekter. Krævende projekter bør udføres af flere personer. Desuden bør det være bedre og sjovere når der er flere der bidrager.
9Der viser sig altid overraskende bump på vejen ved svære opgaver, og som følge heraf kan det være afgørende at der er afsat passende plads i køreplanen, som gør at man kan føle sig ubekymret om at man ikke kommer i tidsmangel.
10Du bør aldrig nogensinde gå på kompromis med din sikkerhed, så husk beskyttelse såsom sko og hjelm der sikrer dig med henblik på mulige risici. Det er fundamentalt med fokus på din sikkerhed i arbejdet, i særdeleshed hvis du ikke fremskaffer professionel hjælp.
11Det viser sig af stor betydning at du har samtlige materialer til disposition inden du starter byggeriet. Du har god gavn af at sammenfatte en simpel liste hvorpå der noteres alt hvad som er nødvendige, og efterfølgende granske hver eneste ting, således at du kan føle dig overbevist om at alt er som det skal være.
12Ved projekter udendørs kan vind og vejr få en vigtig rolle. Af den årsag kan du tit se vejrforudsigelserne når du nærmer dig projektets begyndelse, så du slipper for at det uanmeldt begynder at stå ned i stænger i samme sekund som du er godt i gang med det komplicerede projekt.
Danskernes foretrukne byggeshops
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket selvfølgelig er yderst overlegent. Bedømmelsen grundlægges af 23.161 bedømmelser, hvor ikke mindre end 69 % giver toprating, og alene 8 % har givet dumpekarakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er temmelig flot. Evalueringen grundlægges af 11.467 anmeldelser, hvor imponerende 86 % kvitterer med maksimum point, og kun 2 % kvitterer med dumpekarakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som selvfølgelig er ret så beundringsværdigt. Ratingen tager udgangspunkt i 2.856 anbefalinger, hvor intet mindre end 59 % har givet toprating, og blot 9 % giver den laveste karakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, hvilket uden tvivl er virkelig godt arbejde. Vurderingen er regnet ud fra 28.109 ratings, hvor ikke mindre end 76 % har givet topkarakter, og blot 4 % kvitterer med den dårligste rating. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Kunderne hos 10-4.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket tydeligvis er virkelig beundringsværdigt. Ratingen er regnet ud fra 19.208 kommentarer, hvoraf intet mindre end 84 % giver den højeste karakter, og kun 2 % har givet bundkarakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmetode skal jeg vælge?

Adskillige internet virksomheder tildeler nu om dage mange forskellige billige fragtformer til Bahco værktøjstavle. En af favoritterne er i vore dage udleveringssteder, hvor du selv kan afhente din bestilling på et valgfrit tidspunkt. Fragtmuligheden er altså ualmindeligt gnidningsløs, samt mange gange også den billigste leveringsudgave.

Du kan omvendt overveje at vælge udbringning til din adresse eller til når du er på job. Fragtformen er som regel en tand mere omkostningsfuld, men tillige yderst let for Bahco værktøjstavle online. Den mest billige mulighed for fragt vil dog utvivlsomt være at du selv henter varerne, men dette betinges af at du lever lige ved online firmaets byggecenter, eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus eller Silvan.

Antal dages levering på Bahco værktøjstavle kan være temmelig væsentlig om du har brug for dine nye produkter lige om lidt, så af den grund er det virkelig aktuelt at vi studerer den forventede leveringstid ved Bahco værktøjstavle. En række internet forretninger – fx Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – giver løfte om billig levering på blot en enkelt hverdag på de fleste af deres produkter online, som dog beroer på at orden realiseres tidligere end et fastsat tidspunkt, sådan at de højst sandsynligt kan nå at få de nye varer ekspederet inden logistikmedarbejderne tager hjem.

Enkelte internet shops byder på fragt uden gebyr på Bahco værktøjstavle online, men ofte kun når der erhverves for en bestemt pris. I øvrigt burde man foretrække den prisbilligste leveringsversion, hvilket tit vil være at få kørt din pakke til en pakkeshop.

Mange netbutikker giver klik-og-hent hvor man køber billig Bahco værktøjstavle hjemmefra men afhenter i butikken. Eksempelvis 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, Stark, Silvan, XL-Byg og Davidsen. De giver eksempelvis klik-og-hent på Bahco værktøjstavle i disse byer:

Holbæk, Rudersdal, Fredericia, Roskilde, Nyborg, Jyllinge, Helsingør, Næstved, Stenløse, Brønderslev, Værløse, Sønderborg, Ringsted, Virum, Randers, Frederiksværk, Vejle, Hedehusene, Silkeborg, Køge, Ishøj, Kolding, Risskov, Lystrup, Gentofte, Brønshøj, Herning, Gladsaxe, Lyngby, Frederiksberg, Brabrand, Varde, Nørresundby, Ølstykke, Nakskov, Aabenraa, Charlottenlund, Odder, Ballerup, Tårnby, Haderslev, Rødovre, Skanderborg, Nærum, Frederikssund, Odense, Højbjerg, Albertslund, Vanløse, Tilst, Viborg, Esbjerg, Hillerød, Hobro, Herlev, Aalborg, Solrød Strand, København, Glostrup, Dragør, Farum, Vordingborg, Skive, Nykøbing Falster, Hørsholm, Kokkedal, Struer, Allerød, Hjørring, Haslev, Greve, Hvidovre, Søborg, Slagelse, Hedensted, Valby, Thisted, Frederikshavn, Vallensbæk, Birkerød, Lillerød, Brøndby, Svendborg, Horsens, Kalundborg, Korsør, Holstebro, Grenaa, Rønne, Taastrup, Middelfart, Ikast, Åbyhøj, og Aarhus, .

Click-and-collect af Bahco værktøjstavle er muligt i de fleste regioner af landet: Sjælland (Østsjælland, Sydsjælland, Nordsjælland, Vestsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Lolland, Falster, Amager, Bornholm), Fyn (Midtfyn, Østfyn, Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn) og Jylland (Syddanmark, Østjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Vestjylland, Midtjylland, Sydjylland).

Ved kig i statistikkerne står det tydeligt, at folk jævnligt kigger efter blandt andet Bahco værktøjstavle priser og køb Bahco værktøjstavle. Foruden dette ser vi ofte folk søge efter for eksempel Bahco værktøjstavle online, Bahco værktøjstavle tilbud og billig Bahco værktøjstavle, foruden de kendte byggemarkeder som Davidsen, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, Stark, Bauhaus og XL-Byg.

Bedste tilbud på Bahco værktøjstavle

Det har vist sig at være ualmindeligt gnidningsløst for alle at analysere priser på billige Bahco værktøjstavle online på diverse internet handler, og med det motiv har flertallet af online virksomheder set sig nødsaget til at nedbringe prisen på Bahco værktøjstavle kolossalt, og derudover tilbyde levering uden beregning.

Det kan dog alligevel være fordelagtigt at prøve forskellige shops på nettet efter tilbud på Bahco værktøjstavle online forud for at du handler, sådan at man er på den sikre side med at modtage den laveste pris. Kig ikke kun hos de udbredte byggemarkeder som XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, 10-4, Bygma, Stark og Davidsen.

Man skal imidlertid huske på, at ifald en internet handler afsætter billige Bahco værktøjstavle online til en salgspris som er ufattelig fremragende, bør det tit være et tegn på en falsk e-forretning. Handler med kort er på den anden side en del af en regel, hvilket værner os imod uærlige online butikker.

Vi anbefaler bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed burde du bruge et afbetalingstilbud som fx ViaBill, såfremt du har til hensigt at afbetale regningen på Bahco værktøjstavle ude i fremtiden. Dette tilbydes som regel ved specialiserede netbutikker, men sjældent de store byggecentre som eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Bygma, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4 og Bauhaus.

Ved kig i søgedata er det tydeligt, at netshoppere som regel kigger efter fx Bahco værktøjstavle priser og Bahco værktøjstavle online. Vi ser desuden som regel internet shoppere lede efter fx køb Bahco værktøjstavle, billig Bahco værktøjstavle samt Bahco værktøjstavle tilbud.

Tjek nuværende kunders erfaringer

Trustpilot tilbyder fuldt ud fortræffelige chancer for at gennemgå en række øvrige forbrugeres ratings og af den grund er det en hjælp, at du læser netshoppens omtaler forinden du handler billige Bahco værktøjstavle online.

Facebook præsterer ydermere nogle sikre chancer for at få indtryk af online forhandlerens kundefokus. Foruden det møder vi en række firmaer på nettet hvor man kan give en bedømmelse af deres købsoplevelse, som lige så vel burde benyttes til at bedømme hvor glade kunderne er.

Forud for at folk køber billige Bahco værktøjstavle online hos en e-shop kunne man reelt gennemløbe webshoppens forretningsaftale, men det er typisk ikke særlig morsomt, særligt hos de kendte byggecentre som 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, Silvan og Stark.

Et nemmere alternativ kunne derfor være at kontrollere om internet virksomheden er støttet af e-mærket, da det burde være en indikator for at online webshoppen opretholder de gældende danske regler, og at online webshoppen lejlighedsvis tilses af fagmænd som kender til vilkårene.

Derudover tilbydes du genvej til at blive assisteret, hvis du bliver udsat for problemstillinger i processen med dit indkøb af Bahco værktøjstavle. Foruden dette stiller vi forslag om at du er påpasselig med de mest vedkommende forhold gældende for købet af Bahco værktøjstavle online, eksempelvis hvilken byttepolitik webbutikken tilsikrer.

I den relation er det ydermere afgørende, at man stadig beholder sin ordrekvittering, således man i fremtiden kan bekræfte sin bestilling af Bahco værktøjstavle, ligegyldig om man handler ved Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Bygma eller Stark.

Helle gav 5 stjerner

SUPER

Inger Thomsen gav 4 stjerner

Fornuftig pris

Niels gav 5 stjerner

Fremragende!

Anna P gav 5 stjerner

Hurtigt og let

9 gode råd til køb på nettet
1Trustpilot præsterer super hensigtsmæssige løsninger til at tyde en stor portion aktuelle brugeres meninger og derfor er det smart, at du verificerer online webshoppens vurderinger forinden du køber billige Bahco værktøjstavle online. Facebook bringer dig desuden fuldkommen ønskværdige muligheder for at få et kig ind i internet shoppens troværdighed.
2Temmelig mange netshops udlover på nuværende tidspunkt mange forskellige billige leveringsmuligheder til Bahco værktøjstavle. Et hit er nu om dage at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor det er muligt at hente de bestilte varer når der er tid til det. Fragtmetoden er altså ultra uproblematisk, samt desuden derudover den billigste leveringstype.
3Før folk køber billige Bahco værktøjstavle i en online virksomhed burde de når alt kommer til alt sætte sig ind i netshoppens forretningsaftale, det er dog bare en tidskrævende opgave. Foruden dette er det klogt at man er opmærksom på de grundlæggende bestemmelser der har betydning for købet af billige Bahco værktøjstavle online, som fx hvilken ombytningspolitik internet forhandleren tilsikrer.
4Den mindst kostelige løsning til levering vil til enhver tid være at du selv henter varerne, som dog beroer på at du er med kort afstand til e-forretningens lager. Den løsning til levering er jo yderst vital om vi absolut skal bruge Bahco værktøjstavle nu og her. Alternativt så yder nogle enkelte internet forhandlere gratis levering, men for det meste er det forudsat at der erhverves for et fastsat beløb.
5Leveringstidspunktet er meget aktuel ifald du behøver ordren lige om lidt, så af den grund er det selvfølgelig afgørende at man undersøger det anslåede leveringstidspunkt for Bahco værktøjstavle. En lang række online forhandlere yder billig dag-til-dag levering på flere varenumre, som dog er underforstået at ordren gennemføres før et konkret klokkeslæt.
6Generelt slår vi et slag for bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Køb med betalingskort er indbefattet af en orden, hvilket støtter folk overfor falske online firmaer. Alternativt kunne du drage nytte af en afdragsordning fra for eksempel ViaBill, forudsat du tilstræber at afdrage beløbet i flere bidder.
7En række internet forretninger byder på portofri fragt på Bahco værktøjstavle, men tit er det forudsat at du handler for en fastsat sum. Alternativt kunne man overveje den billigste leveringsmodel, hvilket mange gange vil være at få fragtmanden til at levere produkterne til en pakkeshop. Den viser sig ofte tillige vældig nem. Den mest betalelige fragtform vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente ordren.
8Det er efterhånden vældig smart for alle at analysere priser online på billige Bahco værktøjstavle i blandt forskellige online shops, og til tak garanterer adskillige internet selskaber i Danmark fragtfri levering. Dog kan det stadigvæk være gavnligt at se nærmere på nogle forskellige netshops efter billige priser forud for at du bestiller, således at du ikke er i tvivl om at modtage den billigste pris.
9Generelt tilråder vi at tjekke om internet webshoppen er støttet af e-mærket, som bør være en indikator for at internet shoppen forstår dansk lovgivning, udover at shoppen ofte undersøges af specialister som forstår bestemmelserne på området. Inden folk bestiller billige Bahco værktøjstavle i en butik på nettet kunne man reelt tyde netshoppens vilkår.