Byggevarepriser.dk

Nedstryger

Teng Tools nedstryger 705 - lille model
65 kr.
Se produkt
Teng Tools nedstryger 701
195 kr.
Se produkt
Teng Tools nedstryger 701N1
225 kr.
Se produkt
Teng Tools nedstryger sæt 700-PR05 incl. kniv
475 kr.
Se produkt
Nedstryger 300 mm - 12"
93 kr.
Se produkt
Mini nedstryger 150 mm - 6"
74 kr.
Se produkt
Nedstryger 250 mm - 10 "
49 kr.
Se produkt
Nedstryger 300 mm - 12", med alu. ramme
186 kr.
Se produkt
Nedstryger 300 mm med pen
41 kr.
Se produkt
Mini nedstryger 150 mm - 6"
45 kr.
Se produkt
Nedstryger 300 mm HERO 3240-300
89 kr.
Se produkt
Nedstryger 300 mm HERO 3240-011
38 kr.
Se produkt
Mini nedstryger 150 mm - 6'' Kreator KRT804003
60 kr.
Se produkt
Nedstryger 300 mm med pen Kreator KRT804006
55 kr.
Se produkt
Bacho Nedstryger 440 Mm
100 kr.
Se produkt
Nedstryger 300 mm - 12'', med alu. ramme Kreator KRT804008
225 kr.
Se produkt
Bahco Nedstryger 300 Mm.
150 kr.
Se produkt
Nedstryger 250 mm - 10'' Kreator KRT805002
65 kr.
Se produkt
Mini nedstryger 150 mm - 6'' Kreator KRT804004
98 kr.
Se produkt
Mini nedstryger 150 mm - 6'' Kreator KRT804001
25 kr.
Se produkt
Nedstryger 300 mm - 12'' Kreator KRT804007
123 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du vil have produkterne hurtigst muligt eller bare gerne vil blive fri for leveringsgebyret, så kan du overveje at køre produkterne personligt. Det er specielt muligt hos de gængse byggecentre.
For de fleste er gør-det-selv projekter lig med stribevis af spørgsmål. Dermed kan du med fordel vælge en online byggeshop, som kan tilbyde sparring og vejledning omkring nedstryger.
Det er helt klart meget vigtigt at undersøge, om de produkter du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Hvis ikke kan du være tvunget til finde et andet.
Der er ikke lighed i priserne på billige nedstryger hos de forskellige online byggecentre. En del tilbyder gode priser, og øvrige tilbyder service. Du bør reflektere over hvad du vurderer er vigtigst.
Nogle byggemarkeder tilbyder et enormt vareudvalg, imens andre fokuserer på en enkelt gruppe af vare. Du bør vurdere om det er afgørende for dig at have adskillige produkter at vælge fra, foruden blot nedstryger.
Du skal være opmærksom på hvilke retningslinjer der gør sig gældende ved din bestilling online, så du undgår problemer med bl.a. returnering. Du bør derfor læse netbutikkens regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er folkekære og almenkendte virksomheder, som kan bidrage til en tryghedsfornemmelse når man skal handle online. Dette er noget nogle vil se fordele ved.
De gængse byggemarkeder tilbyder varer fra alle mulige specialbutikker, og af den grund kan du vælge fra et bredt sortiment af nedstryger online.
De gængse byggekæder er tilgængelige i det meste af landet, og takket være dette har kunderne chancen for at købe online og fragte produkterne selv. Dermed har man mulighed for at blive fri for leveringsomkostningen, samt sågar få varerne hurtigere.

Nichewebshop

Flertallet af webshops med fokus på et smalt varesortiment er specialister i deres varer, idet de ikke sælger andre varer. Ergo får du formentlig en høj grad af indsigtsfuld vejledning fra nogle som er specialister i netop nedstryger.
Flertallet af nichespecifikke netbutikker står selv for produktion af de produkterne der sælges i de kendte byggekæder. Ved at købe direkte fra de nichefokuserede webshops online kan du muligvis få lavere priser.
Alverdens nichebutikker er små familiefirmaer, som typisk er dansk ejede, givetvis tilmed lokalt i dit område. Disse støtter du når du handler nedstryger online på deres hjemmeside.
Danmarks største byggecentre

Davidsen blev dannet i 1944, og er i dag arbejdsgiver for omkring 1.000 kollegaer i firmaets 9 byggecentre. Davidsen fokuserer primært på salg til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

nedstryger silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og er i dag arbejdsgiver for flere end 1.000 kollegaer i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan har fokus på gode tilbud til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.000 mennesker i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg fokuserer på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og lønner i dag ca. 2.300 kollegaer i selskabets 56 byggecentre. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

nedstryger bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og er nu arbejdsplads for mere end 1.000 medarbejdere i selskabets 17 butikker. Bauhaus har fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 kollegaer i firmaets 72 butikker. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og er i dag arbejdsgiver for mere end 500 ansatte i firmaets 9 butikker. Johannes Fog har fokus på salg til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

nedstryger harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.000 medarbejdere i virksomhedens 33 varehuse. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

nedstryger jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og styres dagligt af omkring 2.100 ansatte i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix har fokus på salg til private, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og beskæftiger i dag ca. 100 personer i deres 6 butikker. 10-4 tilstræber salg til private og professionelle, og afsætter årligt for over 500 millioner kroner.

12 tips til dit byggeri
1I mange tilfælde vil det være fornuftigt at have et budget for dit byggeprojekt, så man føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det vil blive forstandigt at gennemgå hver enkelt udgift, og bagefter tjekke ens omkostning ved dem en ad gangen.
2Det viser sig meningsfuldt at du har de fornødne materialer klar inden du kaster dig over håndværket. Du bør sammenfatte en enkel oversigt indeholdende de materialer der er nødvendige, og efterfølgende gennemgå hver eneste ting, således at du føler dig tryg ved at du har styr på det.
3Du skal unden ingen omstændigheder gå på kompromis med dit eget ve og vel, så husk beklædning som arbejdssko der hjælper dig mod potentielle skader. Det er yderst relevant at du har styr på dit velbefindende i byggeprocessen, især såfremt du ikke sikrer dig professionel assistance.
4Det kan være til god gavn at indhente en hjælpende hånd til byggeprojektet, hovedsageligt når der er tale om store byggeopgaver. Store byggeprojekter kræver flere mennesker. Derudover viser det sig mere effektivt og mere socialt når man er flere om at bidrage.
5Du har adgang til en hel del instruktioner og videoer fra alverdens hjemmesider som kan være en stor hjælp. Ikke mindst YouTube giver dig adgang til meget brugbar info, navnligt ifald du kigger i hele verden.
6I god tid inden at du optager byggeriet er det ufatteligt fornuftigt at have styr på, at byggeprojektet overhovedet er lovligt. Med udgangspunkt i din boligtype kan der være mange regler omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke er lovligt.
7Du skal ikke undvære udstyr. Ofte kan det vise sig fundamentalt at du har det parat når du tager fat på dit byggeprojekt. Det er derudover en fordel at påregne omkostningerne hertil i regnskabet for byggeriet.
8Planlægning vil altid være vejen til at få en god oplevelse med dit arbejde. Du anbefales at udarbejde en klar strategi, der viser hvilke opgaver der skal udføres på hvilken dag, og som også indeholder en kronologisk rækkefølge. Vær realistisk idet du nedskriver oversigten.
9Det kan give mening at overveje hvorvidt du bør stå med det hele selv, eller du alternativt burde investere i assistance fra en professionel til opstarten af projektet. Såfremt du køber assistance fra en fagmand er det en god idé at søge tilbud fra forskellige foretagender.
10Du kan søge et bidrag fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det får man forudsat at ombygningen bidrager positivt til klimaet. At få tilbud om støtte forudsætter med andre ord at byggeprojektet har en positiv betydning for klimaet.
11For byggeprojekter udendørs har vejret en afgørende rolle. Således kan du regelmæssigt lægge mærke til vejrprognosen når du nærmer dig byggeriets begyndelse, så det ikke ganske ubelejeligt starter med at vælte ned nøjagtig som du er ved at færdiggøre dit krævende byggeprojekt.
12Der præsenterer sig som regel uforudsigelige bump på vejen ved krævende projekter, og på grund af det kan det vise sig vigtigt at man har afsat rigeligt med plads i planen, med formålet om at man føler sig afslappet omkring at komme i mål.
De mest folkekære byggemarkeder
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, som selvfølgelig er ret så flot. Ratingen er regnet ud fra 28.109 ratings, hvor intet mindre end 76 % kvitterer med topkarakter, og kun 4 % giver dumpekarakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er meget beundringsværdigt. Vurderingen er regnet ud fra 23.161 bedømmelser, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 8 % har givet den dårligste rating. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som vel at mærke er yderst flot. Evalueringen er et gennemsnit af 2.856 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 59 % har givet maksimum point, og blot 9 % kvitterer med 1 stjerne. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
10-4.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som klart er ekstremt betryggende. Bedømmelsen er regnet ud fra 19.208 anbefalinger, hvoraf imponerende 84 % giver toprating, og bare 2 % har givet 1 stjerne. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er usædvanligt imponerende. Scoren er regnet ud fra 11.467 bedømmelser, hvor hele 86 % kvitterer med topkarakter, og kun 2 % kvitterer med den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.

elektrisk, junior, lang, lille, mini, Bahco, Bosch, Hultafors, Ironside, Irwin, Milwaukee, Raw, Stanley, Viking, 300 mm, aluminium, jern, metal, stål, træ

Hvilken fragtmetode skal jeg vælge?

De fleste internet varehuse giver nu om stunder mange forskellige billige leveringstyper til nedstryger. Den mest moderne er på nuværende tidspunkt udleveringssteder, hvor du så selv henter ordren når det passer ind i din kalender. Metoden er nemlig ultra fremkommelig, og oftest ligeledes den mest betalelige mulighed for fragt.

Du kan alternativt prøve at vælge afsending til din bopæl eller til adressen hvor du arbejder. Fragttypen bliver typisk en kende mere bekostelig, men til gengæld ualmindeligt overkommelig ift. nedstryger online. Den billigste mulighed for fragt kan ikke modsiges at være selv at hente varerne, som jo nødvendiggør at du har bopæl lige ved online webshoppens butikker, fx Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

Leveringshastigheden på nedstryger er ultra aktuel i tilfælde af at man har brug for varen nu og her, så herved er det øjensynligt klogt at du ser nærmere på leveringstidspunktet på nedstryger. Flere internet shops – for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – frembyder billig 1 dags fragt på mange af butikkens varer online, men som ikke desto mindre stiller krav om at bestillingen fuldbyrdes før et fast klokkeslæt, sådan at de har en chance for at nå at få produkterne afsendt forud for at de pakkeansatte har fyraften.

Nogle enkelte online selskaber lover fragtfri levering på nedstryger online, men i de fleste tilfælde kun såfremt du shopper for en fastsat pris. Ellers bør man foretrække den billigste leveringsversion, der oftest vil være at få fragtfirmaet til at levere dine varer til et afhentningssted.

En hel del byggemarkedskæder yder click-and-collect hvor du handler billig nedstryger på nettet men afhenter i butikken. Fx Silvan, Bauhaus, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, 10-4 og Bygma. De tildeler blandt andet klik-og-hent på nedstryger i følgende byer:

Horsens, Silkeborg, Viborg, Gentofte, Ishøj, Søborg, Birkerød, Aalborg, Vanløse, Tilst, Kolding, Frederikshavn, Holbæk, Gladsaxe, Taastrup, Tårnby, Nærum, Åbyhøj, Aabenraa, Herlev, Struer, Brønshøj, Brønderslev, Allerød, Vejle, Hillerød, Korsør, Kokkedal, Randers, Frederiksberg, Skive, Nørresundby, Greve, Glostrup, Dragør, Esbjerg, Hobro, Odder, Albertslund, Haslev, Stenløse, Ikast, Helsingør, Ringsted, Fredericia, Risskov, Herning, Vordingborg, Rudersdal, Skanderborg, Rønne, Charlottenlund, Vallensbæk, Rødovre, Ballerup, Næstved, Roskilde, Valby, Middelfart, Frederikssund, Holstebro, Lystrup, Brabrand, Nakskov, Thisted, Hjørring, Aarhus, Brøndby, Hørsholm, Køge, Grenaa, Farum, Sønderborg, Hvidovre, Virum, Odense, Haderslev, Lillerød, Ølstykke, Kalundborg, Hedehusene, Lyngby, Værløse, Hedensted, Nykøbing Falster, Nyborg, Frederiksværk, København, Jyllinge, Højbjerg, Varde, Slagelse, Svendborg, og Solrød Strand, .

Klik-og-hent af nedstryger er muligt i samtlige områder af Danmark: Jylland (Vestjylland, Nordjylland, Midtjylland, Syddanmark, Østjylland, Sydjylland, Sønderjylland), Sjælland (Østsjælland, Falster, Sydsjælland, Lolland, Vestsjælland, Bornholm, Nordsjælland, Midtsjælland, Amager, Hovedstaden) og Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Østfyn, Midtfyn, Vestfyn).

Når der ses på data er det markant, at netshoppere tit søger eksempelvis køb nedstryger og nedstryger online. Derudover oplever man jævnligt internet shoppere lede efter for eksempel nedstryger tilbud, billig nedstryger samt nedstryger priser, foruden de kendte byggecentre som Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma og Silvan.

Rabat på nedstryger

Det er jo ekstremt ukompliceret for købere at vurdere prisniveauet på billige nedstryger online i blandt diverse internet forretninger, og ergo har en hel del internet butikker set sig nødsaget til at stampe prisniveauet på nedstryger markant, og i øvrigt sikre fragt uden omkostninger.

Til gengæld kan det stadigvæk vise sig gunstigt at tjekke flere netshops efter billige priser på nedstryger online forinden du placerer ordren, sådan at du er på den sikre side med at få den bedste pris. Se ikke bare hos de store byggemarkeder som Davidsen, XL-Byg, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Stark.

Man bør trods alt være obs på, at ifald en shop annoncerer billige nedstryger online på tilbud til en pris som anses for mystisk billig, bør det undertiden være et signal om en uægte e-handler. Køb med betalingskort er heldigvis dækket ind under en forordning, der assisterer dig overfor snydagtige online firmaer.

Generelt går vi ind for bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Alternativt burde du vælge en billig afdragsordning som eksempelvis ViaBill, for så vidt du hellere vil afdrage beløbet til nedstryger over flere uger. Dette tilbydes som regel hos nichefokuserede webshops, men dog sjældent de udbredte byggemarkeder som for eksempel XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, Stark, Harald Nyborg og Silvan.

Når der ses på statistikkerne står det klart, at internet shoppere typisk søger efter fx billig nedstryger og nedstryger online. Foruden dette ser man tit mennesker efterspørge for eksempel nedstryger priser, nedstryger tilbud og køb nedstryger.

Kig på tidligere køberes erfaringer

Trustpilot indebærer rigtig anstændige chancer for at analysere flere aktuelle kunders ratings og af den grund er det anbefalelsesværdigt, at du gransker internet forhandlerens kritik inden du bestiller billige nedstryger online.

Facebook bringer dig derudover en række fortræffelige metoder til at få indtryk af webshoppens kundetilfredshed. Desuden møder vi en del internet firmaer som tilbyder kunderne at registrere en anmeldelse af deres køb, som desuden må bruges til at vurdere hvor glade kunderne er.

Forinden folk bestiller billige nedstryger online hos en e-butik burde man i princippet tage stilling til virksomhedens betingelser, det er dog for det meste ikke videre spændende, specielt med de kendte byggekæder som Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Bygma og 10-4.

Et andet forslag er at finde ud af hvorvidt online shoppen er godkendt af e-mærket, som almindeligvis er en angivelse af at internet selskabet accepterer gældende dansk lovgivning, samt at internet virksomheden fra tid til anden tilses af fagfolk der kender til de gældende regulativer.

Det giver dig lejlighed til en hjælpende hånd, ifald du forvoldes udfordringer som følge af dit køb af nedstryger. Yderligere kan det være til hjælp at du er oppe på mærkerne omkring de elementære retningslinjer der kan have indflydelse på købet af nedstryger online, f.eks. hvilken returrettighed internet butikken tilsikrer.

I relation til det er det ligeledes relevant, at man stadig gemmer ens købsbekræftelse, så man når som helst vil kunne bevise købet af nedstryger, hvad end man har handlet fra XL-Byg, Stark, Bygma, 10-4, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Thomas A gav 5 stjerner

Intet at sætte en finger på

Inge gav 4 stjerner

Meget tilfreds med servicen og produkt

Anna H gav 5 stjerner

Det er et godt sted at handle varerne…

Peter Johansen gav 4 stjerner

Lynhurtig expedition og forsendelse.

9 tips til online shopping
1Leveringstiden kan vise sig at være særligt relevant ifald vi behøver ordren med det samme, så herved er det rimelig på sin plads at man ser den forventede leveringsdato for nedstryger. Størstedelen af internet shops annoncerer billig 1 dags fragt på mange af deres varenumre, hvilket er underforstået at transaktionen gennemføres forud for et nøjagtigt klokkeslæt.
2En del online forretninger frembyder nu et stort udvalg af billige former for levering til nedstryger. En favorit iblandt mange er nu om dage pakkeshoppen, og så afhenter du blot din ordre når det passer dig bedst. Fragtmetoden er altså ret så bekvem, og endda endda den billigste slags levering.
3Det er i dag ret så praktisk for alle at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige nedstryger på tværs af forhandlere på nettet, og derved lover langt de fleste internet selskaber i Danmark levering uden betaling. Derfor kan det immervæk være lukrativt at undersøge visse internet outlets efter tilbud og udsalg før du placerer ordren, så man er velinformeret til at opnå den mest attraktive pris.
4Inden nogen bestiller billige nedstryger på en shop kan de for at være på den sikre side gennemlæse shoppens forretningsvilkår, dog er det bare et omfattende arbejde. Derudover er det anbefalelsesværdigt at du er på vagt for de primære vilkår der gælder for shopping af billige nedstryger online, som for eksempel den bytteret internet selskabet benytter.
5Den mest prisbevidste leveringsmodel vil i de fleste tilfælde være at hente ordren selv, men den løsning stiller krav om at du lever tæt på e-forretningens hjemsted. Den leveringsmåde er ualmindeligt væsentlig i tilfælde af at man har behov for nedstryger inden for kort tid. Alternativt så frembyder en hel del online forretninger levering uden omkostninger, men for det meste stiller det krav om at man bestiller for en konkret pris.
6Trustpilot fremskaffer absolut tiltalende genveje til at kigge på en stor portion nuværende kunders erfaringer og af den grund kan det være til hjælp, at du besigtiger e-firmaets kritik før du shopper billige nedstryger online. Facebook tilbyder dig desuden de facto pæne muligheder for at få indsigt i e-butikkens popularitet.
7Vi tilråder generelt at se nærmere på hvorvidt online shoppen er e-mærket, da det ofte er et fingerpeg om at online butikken retter sig efter dansk lovgivning, udover at online forhandleren undertiden ses til af fagmænd som forstår vilkårene. Før folk handler billige nedstryger hos en internet butik kan man når alt kommer til alt kigge på netshoppens handelsaftale.
8En hel del firmaer på nettet frembyder fragt uden omkostninger på nedstryger, men typisk kun såfremt man indkøber for et fastsat beløb. Alternativt bør du vælge den mindst kostelige leveringsmulighed, som typisk vil blive at få dem til at levere din ordre til et udleveringssted. Fragttypen viser sig til tider endvidere ultra gnidningsløs. Den mest letkøbte form for levering vil dog til enhver tid være selv at hente varerne.
9Generelt slår vi et slag for handler med kort eller betalinger med mobilen. Betalinger med kort er dækket ind under en lovbestemmelse, som beskytter kunden imod fup e-firmaer. Alternativt kan du drage fordel af en billig afbetalingsløsning som fx ViaBill, når du ser en fordel i at afdrage prisen over en periode.