Byggevarepriser.dk

Lang Nedstryger

Teng Tools nedstryger 705 - lille model
65 kr.
Se produkt
Teng Tools nedstryger 701
195 kr.
Se produkt
Teng Tools nedstryger 701N1
225 kr.
Se produkt
Teng Tools nedstryger sæt 700-PR05 incl. kniv
475 kr.
Se produkt
Nedstryger 300 mm - 12"
93 kr.
Se produkt
Mini nedstryger 150 mm - 6"
74 kr.
Se produkt
Nedstryger 250 mm - 10 "
49 kr.
Se produkt
Nedstryger 300 mm - 12", med alu. ramme
186 kr.
Se produkt
Nedstryger 300 mm med pen
41 kr.
Se produkt
Mini nedstryger 150 mm - 6"
45 kr.
Se produkt
Nedstryger 300 mm HERO 3240-300
89 kr.
Se produkt
Nedstryger 300 mm HERO 3240-011
38 kr.
Se produkt
Mini nedstryger 150 mm - 6'' Kreator KRT804003
60 kr.
Se produkt
Nedstryger 300 mm med pen Kreator KRT804006
55 kr.
Se produkt
Bacho Nedstryger 440 Mm
100 kr.
Se produkt
Nedstryger 300 mm - 12'', med alu. ramme Kreator KRT804008
225 kr.
Se produkt
Bahco Nedstryger 300 Mm.
150 kr.
Se produkt
Nedstryger 250 mm - 10'' Kreator KRT805002
65 kr.
Se produkt
Mini nedstryger 150 mm - 6'' Kreator KRT804004
98 kr.
Se produkt
Mini nedstryger 150 mm - 6'' Kreator KRT804001
25 kr.
Se produkt
Nedstryger 300 mm - 12'' Kreator KRT804007
123 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er et byggeprojekt lig med massevis af spørgsmål. Derved kan det være en god idé at shoppe hos en online byggeshop, som kan give sparring og vejledning omkring lang nedstryger.
Flere byggecentre fremviser et enormt produktudvalg, imens andre er specialiserede i en bestemt type af vare. Du skal tænke igennem om det er essentielt for dig at have adskillige produkter at vælge i mellem, foruden blot lang nedstryger.
Det er selvsagt ekstremt afgørende at tjekke, om de varer du er på udkig efter online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Alternativt må du finde et andet.
Ifald du har brug for dine byggematerialer med det samme eller bare ønsker at slippe for leveringsgebyret, så kunne du med fordel fragte produkterne selv. Dette er navnligt et alternativ hos de udbredte byggemarkeder.
Du skal vide hvilke betingelser webshoppen udsteder når du bestiller online, så du undgår problemer med eksempelvis returnering. Derfor bør man tjekke netbutikkens regningslinjer.
Der er variationer i salgspriserne på billige lang nedstryger fra webshop til webshop. Enkelte har fokus på de bedste tilbud, imens øvrige fokuserer på en høj grad af service. Du må vurdere hvad der for dig betyder mest.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder samler varer fra mange forskellige nicheshops, og pga. det kan du vælge fra et bredt udvalg af lang nedstryger online.
De store byggecentre er udbredte og kendte firmaer, som kan bidrage til ubekymrethed når man stopper online. Dette er noget nogle vil se en fordel i.
De velkendte byggekæder finder du overalt i landet, og herigennem har folk tilbuddet om at handle online og fragte produkterne på egen hånd. Derfor har man mulighed for at blive fri for leveringsgebyret, samt samtidig hente varerne med det samme.

Nichewebshop

En masse nichefokuserede webshops er små familiefirmaer, som tit drives i Danmark, muligvis tilmed fra dit lokalområde. Dem understøtter du idet du køber lang nedstryger online hos dem.
Forskellige nichespecifikke webshops er ekstraordinært passionerede omkring deres online produktsortiment, da de har skarpt fokus på disse varer. Altså vil du få super konstruktiv sparring fra ansatte der er eksperter i netop lang nedstryger.
Størsteparten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter styrer selv produktionen af de produkterne der kan købes i de store byggekæder. Ved køb direkte hos niche netbutikkerne online bør du få et ekstra godt tilbud.
De største byggemarkeder i Danmark
lang nedstryger harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og udgøres nu af omkring 2.000 ansatte i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og styres dagligt af ca. 2.000 mennesker i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg satser på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

lang nedstryger jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og lønner i dag omtrent 2.100 kollegaer i firmaets 122 butikker. Jem og Fix sætter ind på billige priser til private, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og lønner i dag mere end 100 personer i deres 6 butikker. 10-4 har fokus på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og er i dag arbejdsgiver for mere end 1.000 kollegaer i firmaets 9 byggecentre. Davidsen har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og udgøres i dag af omtrent 500 personer i forretningens 9 butikker. Johannes Fog satser på salg til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Bygma åbnede i 1952, og udgøres nu af i nærheden af 2.300 kollegaer i kædens 56 varehuse. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

lang nedstryger bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og udgøres nu af omtrent 1.000 mennesker i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus satser på salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

lang nedstryger silvan

Silvan kom frem i 1968, og udgøres nu af mere end 1.000 ansatte i kædens 41 varehuse. Silvan specialiserer sig i billige priser til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Stark blev dannet i 1896, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for over 7 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Forinden du indleder byggeriet er det ubeskriveligt centralt at man sikrer sig, at projektet ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i din boligtype vil der vise sig begrænsende love som beskriver, hvad du må, og hvad der er ulovligt.
2Der præsenterer sig altid ubelejlige bump på vejen i tilfælde med store projekter, og herved vurderes det værdifuldt at der afsættes god nok plads i kalenderen, som er vigtigt for at man er ubekymret om at nå i mål.
3Glem ikke at du kan få offentlig støtte til renoveringer. Det kan man få hvis renoveringen er klimavenligt. Bidraget betinges altså af at projektet har en positiv indvirkning på planeten.
4Det kan være til god gavn at indhente assistance til ens byggeprojekt, i særdeleshed ift. omfattende byggerier. Flere opgaver bør udføres af mere end en person. I øvrigt må det være mere produktivt og mere minderigt når man ikke er alene om det.
5Godt forarbejde er vejen til succes med dit byggeprojekt. Du bør forfatte en klar plan, som fortæller hvilke gøremål der skal udføres hvornår, og en tilhørende nummerorden. Forsøg at være realistisk når du laver agendaen.
6Husk at reflektere over hvorvidt du bør stå med det hele selv, eller du hellere skal skaffe hjælp fra en professionel til opstarten af arbejdet. Når du søger hjælp fra en ekspert vil det typisk være fordelagtigt at indhente tilbud fra flere entreprenører.
7Man skal for alt i verden ikke gå ned på arbejdsredskaber. Jævnligt kan det vise sig fundamentalt at have det til disposition inden du begynder på byggeprocessen. Husk også at tage højde for omkostningerne hertil i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
8Det er meningsfuldt at have lavet et udgiftsbudget for dit projekt, så man følger sig i kontrol med udgifterne. Det bør være rationelt at kortlægge samtlige omkostninger, og efterfølgende kortlægge omkostningen ved dem en ad gangen.
9Ved udendørs byggeprojekter har vind og vejr en essentiel rolle. Således skal du jævnligt tage et kig på udsigten ift. vejret i den tid der er op til byggeprojektet, så du slipper for at det uden du havde regnet med det begynder at piske ned når du lige står midt i det avancerede projekt.
10Du bør for alt i verden ikke forsømme dit eget helbred, så glem ej beklædning som fx sko og hjelm som sikrer dig overfor mulige risici. Det er af stor betydning at have styr på dit eget ve og vel i byggeprocessen, hovedsageligt såfremt du ikke får hjælp fra en fagperson.
11Måske det viser sig meningsgivende at have alle byggematerialer indkøbt på forhånd inden du påbegynder din byggeproces. Du vil med fordel kunne udfærdige en simpel huskeliste hvoraf der fremgår alt der bliver brug for, og efterfølgende efterse punkterne, med det formål at du kan føle dig tryg ved at der ikke er nogen mangler.
12Du finder et bredt udvalg af guides og videoer via internettet som der kan findes hjælp i. Navnligt YouTube tilbyder dig store mængder anvendelig oplysning, specielt når man bruger den engelske version.
De højest bedømte byggeshops
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, som vel at mærke er temmelig godt arbejde. Karakteren tager udgangspunkt i 19.208 ratings, hvor hele 84 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 2 % har givet 1 stjerne. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som jo er ret så overlegent. Karakteren er et gennemsnit af 28.109 meninger, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 4 % har givet bundkarakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er ualmindeligt flot. Vurderingen grundlægges af 2.856 tilkendegivelser, hvoraf hele 59 % har givet den bedste karakter, og kun 9 % giver dumpekarakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket klart er ultra overlegent. Ratingen er regnet ud fra 23.161 anbefalinger, hvor imponerende 69 % giver den bedste karakter, og blot 8 % giver den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er ultra godt arbejde. Ratingen er baseret på 11.467 anbefalinger, hvor intet mindre end 86 % giver den bedste karakter, og alene 2 % kvitterer med 1 stjerne. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Hvilken slags levering er bedst?

Størstedelen af webbutikker i Danmark tildeler nu til dags en lang række forskellige billige leveringstyper til lang nedstryger. En yndling er p.t. at få sendt til en pakkeshop, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente varerne når det passer dig bedst. Muligheden er altså i høj grad hensigtsmæssig, samt ofte også den mest prisbevidste fragtløsning.

Du bør lige så vel planlægge at få varerne sendt til din bopæl eller til hvor du arbejder. Leveringsmetoden bliver desværre en tand dyrere, men på den anden side ualmindeligt let ved køb af lang nedstryger online. Den mest billige fragtform vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente ordren, som desværre betinges af at du har bopæl lige ved online firmaets byggecenter, fx Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Antal dages levering på lang nedstryger er naturligvis særdeles udslagsgivende når man behøver pakken om få sekunder, og herved er det naturligvis relevant at du dobbelttjekker tidshorisonten for levering for lang nedstryger. En række online forhandlere – for eksempel Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – yder billig levering på næste hverdag på adskillige produkter online, men vær påpasselig da det afhænger af at bestillingen indsendes forinden et nøjagtigt tidspunkt, sådan at de har mulighed for at nå at få de nye varer ordnet forud for at pakkepersonalet holder fyraften.

Nogle få online forretninger garanterer gebyrfri levering på lang nedstryger online, men i mange tilfælde er det så nødvendigt at der bestilles for en konkret sum. I øvrigt kan man overveje den mest prisbevidste leveringstype, som mange gange er at få kørt produkterne til en pakkeshop.

En stor portion byggemarkeder tildeler klik-og-hent hvor man bestiller billig lang nedstryger online og selv henter i butikken. Eksempelvis XL-Byg, Silvan, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, Stark, Davidsen og Jem og Fix. Byggekæderne tildeler blandt andet klik-og-hent på lang nedstryger i følgende områder:

Middelfart, Frederikshavn, Gladsaxe, Fredericia, Hedensted, Herning, Kokkedal, Thisted, Dragør, Virum, Greve, Glostrup, Viborg, Skive, Vanløse, Solrød Strand, Rudersdal, Køge, Odder, Ringsted, Korsør, Frederikssund, København, Valby, Vallensbæk, Rødovre, Herlev, Albertslund, Esbjerg, Søborg, Ballerup, Brønshøj, Ølstykke, Aabenraa, Lyngby, Hjørring, Birkerød, Hobro, Nakskov, Brønderslev, Holbæk, Stenløse, Brøndby, Allerød, Varde, Jyllinge, Risskov, Rønne, Næstved, Vejle, Aarhus, Hørsholm, Frederiksværk, Hillerød, Skanderborg, Vordingborg, Charlottenlund, Kolding, Holstebro, Haslev, Taastrup, Sønderborg, Helsingør, Frederiksberg, Åbyhøj, Horsens, Lystrup, Ishøj, Svendborg, Struer, Randers, Aalborg, Gentofte, Grenaa, Nærum, Nykøbing Falster, Højbjerg, Ikast, Roskilde, Kalundborg, Slagelse, Odense, Farum, Nyborg, Brabrand, Tilst, Hedehusene, Nørresundby, Silkeborg, Tårnby, Hvidovre, Haderslev, Lillerød, og Værløse, .

Klik-og-hent for lang nedstryger er tilgængeligt i samtlige områder af Danmark: Sjælland (Sydsjælland, Hovedstaden, Østsjælland, Falster, Vestsjælland, Nordsjælland, Bornholm, Amager, Midtsjælland, Lolland), Jylland (Vestjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Sydjylland, Syddanmark, Østjylland) og Fyn (Sydfyn, Østfyn, Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn).

Når man ser på tallene er det tydeligt, at netshoppere jævnligt efterspørger for eksempel lang nedstryger online og lang nedstryger tilbud. Derudover ser vi tit netshoppere søge bl.a. billig lang nedstryger, lang nedstryger priser og køb lang nedstryger, foruden de store byggecentre som XL-Byg, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, Bygma og Silvan.

Rabat på lang nedstryger

Det er jo efterhånden ultra smart for os alle at finde frem til de bedste priser på billige lang nedstryger online i blandt flere e-handler, og herved har en lang række outlets på nettet set sig tvunget til at formindske prisniveauet på lang nedstryger en hel del, og ovenikøbet præstere fragt uden omkostninger.

Det kan ikke desto mindre være tiden værd at efterprøve enkelte internet handler efter tilbud og udsalg på lang nedstryger online forud for at du bestiller, så man er skudsikker på at antage den mindst kostelige pris. Se ikke bare hos de velkendte byggemarkeder som Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Bygma og Davidsen.

Man skal trods alt ikke glemme, at i tilfælde af at en butik på nettet reklamerer billige lang nedstryger online til salg for en udsalgspris som virker uforståeligt billig, så kunne det undertiden være et fingerpeg om en fup internet shop. Køb med gængse betalingskort er imidlertid omfattet af en ordning, der støtter os imod falske e-shops.

Generelt tilråder vi bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kunne du benytte en løsning som eksempelvis ViaBill, såfremt du foretrækker at afdrage omkostningerne til lang nedstryger senere. Det foreslåes typisk i niche webshops, i modsætning til de gængse byggekæder som for eksempel XL-Byg, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Bygma og Bauhaus.

Når vi kigger i søgedata er det tydeligt, at mennesker som regel leder efter eksempelvis billig lang nedstryger og køb lang nedstryger. Foruden dette ser vi mange gange online shoppere søge efter for eksempel lang nedstryger priser, lang nedstryger online og lang nedstryger tilbud.

Analyser eksisterende kunders synspunkter

Trustpilot tilbyder dig i højeste grad fordelagtige løsninger til at se nøjere på flere øvrige køberes domme og af den grund tilrådes det, at du gennemgår internet shoppens ratings inden du shopper billige lang nedstryger online.

Facebook giver dig på samme måde nogenlunde fremragende chancer for at få indtryk af online butikkens kundefokus. Tilmed ses faktisk online outlets hvor du kan afgive en vurdering af ordreforløbet, som ligeledes bør drages fordel af til at vurdere tidligere kunders oplevelser.

Forinden folk shopper billige lang nedstryger online på en webshop kan de i og for sig betragte e-butikkens vilkår, det er dog typisk ikke særlig morsomt, særligt hos de kendte byggekæder som Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus og Bygma.

En nem løsning kunne være at efterse om internet forhandleren er e-mærket medlem, som er et tegn på at e-forhandleren accepterer de danske regler, udover at e-shoppen undertiden kigges til af eksperter som er inde i reglerne.

Dette er en god lejlighed til en hjælpende hånd, hvis du oplever problemer med din handel med lang nedstryger. Udover dette slår vi et slag for at køber er påpasselig med de grundlæggende forhold i forbindelse med bestillingen af lang nedstryger online, til eksempel hvilken ombytningsret internet forhandleren tilsikrer.

På grund af dette er det ydermere afgørende, at man stadigvæk bevarer ens ordremail, således man når som helst vil kunne bevidne bestillingen af lang nedstryger, hvad end man køber ved Stark, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg eller Bygma.

Kirsten Møller gav 5 stjerner

Perfekt køb

Martin M gav 4 stjerner

I gør det super godt

Anders Petersen gav 5 stjerner

Fremragende!

Peter N gav 5 stjerner

Altid et godt tilbud

9 gode råd til køb på nettet
1En række shops på nettet tilbyder fragt uden beregning på lang nedstryger, men tit kun når man aftager for et bestemt beløb. Ellers kunne du tage den billigste leveringsmåde, hvilket oftest vil blive at få leveret produkterne til et afhentningssted. Fragtmuligheden bliver mange gange ligeledes rigtig let. Den mest prisbevidste leveringsløsning er utvivlsomt selv at hente pakken.
2Trustpilot fører til en del habile genveje til at kortlægge diverse forhenværende køberes vurderinger og derfor er det godt, at du udforsker internet butikkens ratings forinden du handler billige lang nedstryger online. Facebook præsterer derudover en række relevante løsninger til at få indsigt i e-forretningens kundefokus.
3Fragtperioden er selvfølgelig meget afgørende når man har brug for produkterne fluks, så med det formål er det utvivlsomt relevant at vi efterser den forventede leveringsdato ved lang nedstryger. En del internet handler annoncerer billig levering på næste hverdag på flere produkter, der dog nødvendiggør at der bestilles tidligere end et besluttet tidspunkt.
4Generelt anbefaler vi at undersøge hvorvidt e-butikken er støttet af e-mærket, fordi det almindeligvis er en sikkerhed for at online forretningen respekterer de danske love, foruden at e-butikken regelmæssigt besøges af sagkyndige der er meget fortrolige lovgivningen. Inden nogen shopper billige lang nedstryger i en online butik burde de i reglen løbe igennem shoppens handelsvilkår.
5Masser af outlets på nettet tilbyder til alt held et stort udvalg af billige former for fragt til lang nedstryger. En favorit er efterhånden at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor det er nemt for dig at hente de nyindkøbte produkter på et valgfrit tidspunkt. Fragtmetoden er altså yderst nem, og endda også den prisbilligste leveringsversion.
6Den billigste fragttype er utvivlsomt at du selv henter ordren, hvilket dog forudsætter at du fysisk befinder dig i nærheden af e-shoppens tilholdssted. Den fragtløsning er selvfølgelig ekstremt vital ifald vi har behov for lang nedstryger øjeblikkeligt. Alternativt så tilbyder visse online firmaer levering uden gebyr, men i mange tilfælde er det så præmissen at man handler for et præcist beløb.
7Forinden nogen bestiller billige lang nedstryger i en butik på nettet kan de faktisk overveje e-shoppens betingelser, det er dog oftest ikke videre interessant. Udover dette slår vi et slag for at kunden er obs på de mest essentielle forhold der har indflydelse på handlen med billige lang nedstryger online, f.eks. den byttepolitik virksomheden kører med.
8Det er i dag ret problemfrit for alle at sammenligne priser online på billige lang nedstryger fra forskellige butikker på nettet, og af den grund præsterer flertallet af butikker på nettet fragt uden beregning. Derfor kan det trods alt vise sig lukrativt at udforske et par webbutikker efter billige priser forinden du gennemfører din handel, så man er skudsikker på at skaffe sig den mest betalelige pris.
9Vi anbefaler køb med betalingskort eller mobilbetaling. Køb med gængse betalingskort er omfattet af et lovbud, der redder os imod uoprigtige firmaer på nettet. Som et alternativ kunne du anvende et afbetalingstilbud som fx ViaBill, hvis du agter at betale beløbet ude i fremtiden.