Byggevarepriser.dk

Lille Nedstryger

Teng Tools nedstryger 705 - lille model
65 kr.
Se produkt
Teng Tools nedstryger 705 - lille model
65 kr.
Se produkt
Teng Tools nedstryger 701
195 kr.
Se produkt
Teng Tools nedstryger 701N1
225 kr.
Se produkt
Teng Tools nedstryger sæt 700-PR05 incl. kniv
475 kr.
Se produkt
Nedstryger 300 mm - 12"
93 kr.
Se produkt
Mini nedstryger 150 mm - 6"
74 kr.
Se produkt
Nedstryger 250 mm - 10 "
49 kr.
Se produkt
Nedstryger 300 mm - 12", med alu. ramme
186 kr.
Se produkt
Nedstryger 300 mm med pen
41 kr.
Se produkt
Mini nedstryger 150 mm - 6"
45 kr.
Se produkt
Nedstryger 300 mm HERO 3240-300
89 kr.
Se produkt
Nedstryger 300 mm HERO 3240-011
38 kr.
Se produkt
Mini nedstryger 150 mm - 6'' Kreator KRT804003
60 kr.
Se produkt
Nedstryger 300 mm med pen Kreator KRT804006
55 kr.
Se produkt
Bacho Nedstryger 440 Mm
100 kr.
Se produkt
Nedstryger 300 mm - 12'', med alu. ramme Kreator KRT804008
225 kr.
Se produkt
Bahco Nedstryger 300 Mm.
150 kr.
Se produkt
Nedstryger 250 mm - 10'' Kreator KRT805002
65 kr.
Se produkt
Mini nedstryger 150 mm - 6'' Kreator KRT804004
98 kr.
Se produkt
Mini nedstryger 150 mm - 6'' Kreator KRT804001
25 kr.
Se produkt
Nedstryger 300 mm - 12'' Kreator KRT804007
123 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du skal bruge byggematerialerne hurtigt eller bare gerne vil undvære leveringsgebyret, så kunne du tænke over at hente varerne personligt. Det er i høj grad et alternativ hos de kendte byggekæder.
Det er absolut super vigtigt at undersøge, om den vare du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Som alternativ kan du være tvunget til kigge andetsteds.
Nogle byggekæder fremviser et stort vareudvalg, og øvrige fokuserer på en specifik gruppe af vare. Du bør beslutte hvorvidt det er afgørende for dig at du har mange produkter at vælge fra, foruden blot lille nedstryger.
Du skal være opmærksom på hvilke retningslinjer der gør sig gældende når du køber online, så du undgår udfordringer med for eksempel reklamationer. Af den grund skal man tjekke webshoppens betingelser.
For en del er et byggeprojekt forbundet med stribevis af spørgsmål. Hermed kan det være en god idé at købe fra et online byggecenter, som giver gode råd til valg af lille nedstryger.
Der kan være forskel på priserne på billige lille nedstryger fra byggecenter til byggecenter. Enkelte satser på gode tilbud, og nogle satser på faglig rådgivning. Du må vurdere hvad der for dig er det vigtigste.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggekæder er fysisk til stede i nærheden af dig selv, og herigennem har kunderne valget om at handle online og køre produkterne på eget initiativ. På grund af det er der mulighed for at slippe for fragtgebyret, samt tilmed skaffe produkterne lige nu.
De velkendte byggekæder udbyder produkter fra talrige producenter, og så kan du købe fra et bredt udvalg af lille nedstryger online.
De store byggemarkeder er udbredte og bekendte butikker, hvilket bidrager til en tryghedsfornemmelse når man skal handle online. Dette er noget nogle vil se fordele i.

Nichewebshop

Størstedelen af niche webshops er opstartsvirksomheder, der i de fleste tilfælde drives i Danmark, gerne tilmed lokalt fra dit område. Dem støtter du idet du køber lille nedstryger online på deres hjemmeside.
Hovedparten af webshops som fokuserer på en enkelt niche står selv for produktion af de varer der sælges i de kendte byggekæder. Ved at købe direkte på de nichefokuserede webshops online bør du få en lavere pris.
Størsteparten af specialiserede webshops har meget ekspertise i deres produkter, idet de kun sælger disse produkter. Pga. dette vil du opleve ekstra indsigtsfuld sparring fra folk som er eksperter i lige præcis lille nedstryger.
De 10 største byggemarkeder

Bygma åbnede i 1952, og styres dagligt af mere end 2.300 ansatte i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og er i dag arbejdsgiver for flere end 100 ansatte i deres 6 byggecentre. 10-4 har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for over 500 millioner kroner.

lille nedstryger harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og styres dagligt af i nærheden af 2.000 medarbejdere i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

lille nedstryger silvan

Silvan kom frem i 1968, og lønner i dag i omegn af 1.000 ansatte i firmaets 41 butikker. Silvan tilstræber billige priser til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og er i dag arbejdsgiver for ca. 500 personer i deres 9 varehuse. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og sælger hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og udgøres nu af flere end 2.000 kollegaer i selskabets 72 butikker. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

lille nedstryger jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og udgøres nu af cirka 2.100 personer i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix har specialiseret sig i gode tilbud til private, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 personer i firmaets 9 butikker. Davidsen har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.000 mennesker i de 104 byggecentre. XL-Byg satser på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

lille nedstryger bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og beskæftiger nu over 1.000 ansatte i kædens 17 butikker. Bauhaus har fokus på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Du bør på ingen måde negligere dit eget helbred, så glem ikke beskyttelse som fx arbejdshjelm som sikrer dig overfor potentielle risici. Det er fundamentalt at have styr på sikkerheden i arbejdet, ikke mindst hvis du ikke fremskaffer professionel assistance.
2Du må ikke mangle grej. Typisk kan det vise sig meningsfuldt at du har udstyret disponibelt forinden du igangsætter byggeprocessen. Det er desuden en fordel at tage højde for de her omkostninger i budgettet.
3Måske burde det overvejes hvorvidt det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du må hente assistance fra en fagmand til dele af arbejdet. Hvis du ønsker hjælp fra en professionel er det lukrativt at få priser fra flere håndværkere.
4Du kan indhente offentlig støtte til byggeprojekter. Det kan man få når byggeprojektet gør en forskel for klimaet. Af få tilbud om et bidrag kræver dermed at byggeriet har betydning for planeten.
5Forinden du går i gang med arbejdet må det være vanvittigt essentielt at man sikrer sig, at projektet overholde de gældende regler. Alt efter hvor du bor kan der gælde begrænsende love omkring, hvad du må, samt hvad der ikke er lovligt.
6Der viser sig stort set altid uforudsigelige vanskeligheder når det handler om krævende opgaver, og på grund af det kan det være vigtigt at der er afsat betragtelig plads i planen, så man føler sig overbevist om at nå i mål til tiden.
7For projekter udendørs har eventuelt regnvejr stor betydning. Af den grund kan du tit tjekke vejrprognosen i forbindelse med projektets start, så du undgår at det mod forventning begynder at regne i samme sekund som du er godt i gang med det komplekse projekt.
8Det er vigtigt at lave et udgiftsbudget for dit byggeprojekt, så man har styr på økonomien. Det vil blive behjælpeligt at notere alle udgiftsposter, og så tjekke online tilbud på dem alle sammen.
9Der ligger utrolig mange artikler og videoer på diverse hjemmesider hvorfra du kan få gode råd. Særligt YouTube er formidler af meget gavnlig information, ikke mindst såfremt du bruger engelske søgeord.
10Det kan vise sig aktuelt at du har de relevante byggematerialer handlet ind forud for at du påbegynder håndværket. Du vil med fordel kunne sammensætte en punktforms note hvoraf der fremgår alle de ting der skal bruges, og dernæst gennemløbe punkterne, hvormed du kan føle dig tryg ved at du ikke har glemt noget.
11Forberedelse viser sig som nøglen til at komme i mål med dit byggeprojekt. Du bør sammensætte en strømlinet handlingsplan, som dikterer hvilke opgaver du planlægger at løse hvornår, som også inkluderer en numerisk orden. Husk at være skarp når du sammensætter arbejdsplanen.
12Det kan være til god gavn at indhente assistance til dele af projektet, ikke mindst når det kommer til større byggerier. Omfattende byggeprojekter stiller krav om mere end en person. Dertil bliver det bedre og sjovere når man er flere til at løse opgaven.
De højest ratede byggeshops
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket naturligvis er fantastisk overlegent. Ratingen tager udgangspunkt i 28.109 anbefalinger, hvor intet mindre end 76 % kvitterer med toprating, og kun 4 % har givet den dårligste rating. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er kolossalt overlegent. Ratingen tager udgangspunkt i 11.467 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 2 % kvitterer med 1 stjerne. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket jo er virkelig betryggende. Bedømmelsen er baseret på 19.208 anmeldelser, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 2 % giver den dårligste rating. Til dato har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er enormt overlegent. Evalueringen er regnet ud fra 23.161 anbefalinger, hvor intet mindre end 69 % giver topkarakter, og bare 8 % kvitterer med 1 stjerne. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som klart er temmelig beundringsværdigt. Bedømmelsen er regnet ud fra 2.856 ratings, hvoraf hele 59 % har givet den højeste karakter, og alene 9 % giver den dårligste rating. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Hvilken fragtløsning skal jeg vælge?

En stor portion online forretninger tildeler efterhånden mange forskellige billige leveringstyper til lille nedstryger. Det mest populære er efterhånden pakkeshoppen, så du selv har mulighed for at hente dine nye varer lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtmetoden er nemlig rigtig let, og tit tilmed den billigste fragtmulighed.

Du kunne alternativt forsøge at få pakken bragt hjem til dig eller til dit arbejde. Metoden er oftest en sjat dyrere, men derudover temmelig smart for lille nedstryger online. Den mest prisbevidste leveringsløsning er unægtelig selv at hente produkterne, som jo står og falder med at du har bopæl i nærheden af e-forretningens butikker, for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus eller Silvan.

Leveringstiden på lille nedstryger kan i nogle tilfælde være usædvanlig udslagsgivende hvis man skal bruge din pakke inden for få dage, og derfor er det altså meningsfuldt at du efterser den forventede leveringsdato for lille nedstryger. De fleste e-butikker i Danmark – eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – lover billig dag-til-dag fragt på flere produkter online, men det betinges af at bestillingen laves før et nøjagtigt klokkeslæt, så at de garanteret kan nå at få produktet på posthuset før personalet drager hjemad.

En hel del forretninger på nettet yder levering uden betaling på lille nedstryger online, men for det meste kræver det at man køber for en fastsat pris. Som alternativ skal du overveje den mest betalelige form for levering, der i mange tilfælde vil være at få dem til at køre varerne til et udleveringssted.

En masse byggemarkedskæder giver klik-og-hent hvor du bestiller billig lille nedstryger online men selv henter i byggecenteret. Fx Silvan, Bygma, Jem og Fix, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4 og XL-Byg. Byggecentrene foreslår bl.a. afhentning af lille nedstryger i disse områder:

Valby, Taastrup, Dragør, Jyllinge, Lyngby, Viborg, Risskov, Kalundborg, Fredericia, Aarhus, Hillerød, Rødovre, Brøndby, Roskilde, Middelfart, Haslev, Værløse, Frederiksværk, Odense, Nærum, Brønshøj, Hedensted, Ikast, Nykøbing Falster, Svendborg, Ballerup, Ølstykke, Lystrup, Åbyhøj, Næstved, Stenløse, Ringsted, Rudersdal, Hørsholm, Vejle, Frederikssund, Holstebro, Kokkedal, Albertslund, Odder, Charlottenlund, Gentofte, Nørresundby, København, Vordingborg, Rønne, Struer, Hvidovre, Korsør, Slagelse, Helsingør, Sønderborg, Silkeborg, Varde, Skive, Tårnby, Virum, Grenaa, Allerød, Skanderborg, Holbæk, Nyborg, Glostrup, Lillerød, Hjørring, Herning, Vallensbæk, Frederiksberg, Brønderslev, Haderslev, Hobro, Aabenraa, Nakskov, Thisted, Brabrand, Esbjerg, Højbjerg, Ishøj, Horsens, Herlev, Birkerød, Farum, Hedehusene, Vanløse, Gladsaxe, Søborg, Greve, Kolding, Aalborg, Frederikshavn, Randers, Tilst, Solrød Strand, og Køge, .

Afhentning ift. lille nedstryger er muligt i alle regioner af Danmark: Sjælland (Sydsjælland, Falster, Nordsjælland, Bornholm, Amager, Midtsjælland, Hovedstaden, Lolland, Vestsjælland, Østsjælland), Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Østfyn, Midtfyn, Nordfyn) og Jylland (Vestjylland, Syddanmark, Østjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Sydjylland).

Ved indkig i data bliver det markant, at mennesker som regel søger eksempelvis lille nedstryger tilbud og billig lille nedstryger. Derudover oplever vi tit folk efterspørge blandt andet lille nedstryger priser, lille nedstryger online samt køb lille nedstryger, plus de velkendte byggecentre som XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og 10-4.

Gode priser på lille nedstryger

Det er i høj grad let for købere at tjekke tilbud på billige lille nedstryger online fra forskellige internet forhandlere i Danmark, og følgelig har en lang række e-forhandlere set sig tvunget til at nedbringe salgspriserne på lille nedstryger enormt, og i øvrigt frembyde billig levering.

Til gengæld kan det alligevel være udbytterigt at efterprøve indtil flere internet shops i Danmark efter billige priser på lille nedstryger online forud for at du handler, således at du er velinformeret til at opnå den laveste pris. Se ikke bare hos de gængse byggekæder som Jem og Fix, 10-4, Stark, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen og XL-Byg.

Man skal alligevel være klar over, at i tilfælde af at en netbutik reklamerer billige lille nedstryger online til salg for en pris som kan ses som usædvanlig beskeden, så kan det mange gange være et kendetegn på en fup e-forhandler. Betalinger med kort er ikke desto mindre dækket ind under et regelsæt, der støtter køber imod uægte e-shops.

Generelt foreslår vi handler med kort eller MobilePay. Som en anden løsning kunne du benytte en afbetalingsordning som fx ViaBill, i tilfælde af at du ser en fordel i at honorere omkostningerne til lille nedstryger ude i fremtiden. Dette tilbydes normalt i specialiserede webshops, men dog sjældent de udbredte byggecentre som fx Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Silvan og Bygma.

Ses der på tendenserne fremstår det tydeligt, at folk jævnligt leder efter fx køb lille nedstryger og lille nedstryger priser. Man ser desuden tit internet shoppere efterspørge for eksempel lille nedstryger tilbud, billig lille nedstryger og lille nedstryger online.

Tjek andre menneskers evalueringer

Trustpilot fører til adskillige pålidelige genveje til at efterse mange tidligere brugeres opfattelser og derved er det fornuftigt, at du gennemgår internet firmaets vurderinger inden du shopper billige lille nedstryger online.

Facebook genererer lignende ret så fornemme muligheder for at få indtryk af e-shoppens kundetilfredshed. I øvrigt ser vi en række internet forhandlere som giver folk mulighed for at ytre en kritik af deres købsoplevelse, som tillige må bruges til at få et indblik i tidligere kunders oplevelser.

Før nogen bestiller billige lille nedstryger online hos en butik burde de i virkeligheden kigge på e-butikkens vilkår, dog er det typisk ikke særlig morsomt, i særdeleshed med de kendte byggekæder som Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Silvan, Stark, Jem og Fix, Davidsen og XL-Byg.

En anden valgmulighed er at efterse hvorvidt e-butikken er medlem af e-mærket, som kan være en garanti for at e-forretningen opretholder de officielle danske regler, tillige med at netshoppen tit overvåges af jurister der er meget fortrolige reglerne.

Derudover tilbydes du genvej til at få assistance, når du får dilemmaer som følge af dit indkøb af lille nedstryger. Tilsvarende anbefales det at du er vidende om de fundamentale betingelser der influerer på købet af lille nedstryger online, som fx hvilken returrettighed e-handlen kører med.

Derfor er det virkelig essesentielt, at man stadig bibeholder sin kvittering på e-mail, så man fremadrettet kan dokumentere sit køb af lille nedstryger, uagtet om man handler ved Silvan, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Stark, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Lars gav 5 stjerner

Det fungere bare og altid gode priser

Michael Christensen gav 4 stjerner

Simpelt og hurtigt service

Helle gav 5 stjerner

Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

Erik H gav 4 stjerner

Rigtig god service

9 tips til online indkøb
1Indtil flere online forhandlere tilbyder portofri fragt på lille nedstryger, men tit er det så nødvendigt at man bestiller for et bestemt beløb. Desuden skulle du vælge den mest prisbevidste leveringsmanér, som ofte vil være at få leveret din ordre til en pakkeshop. Metoden er for det meste derudover ultra fleksibel. Den mest letkøbte metode til levering vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter pakken.
2En hel del outlets på nettet frembyder efterhånden en lang række forskellige billige fragtløsninger til lille nedstryger. En af de mest anvendte er på nuværende tidspunkt at få leveret til et udleveringssted, og så kan du blot hente din ordre når det passer ind i din kalender. Fragtløsningen er altså særdeles smart, samt i mange tilfælde tillige den mest prisbevidste leveringsløsning.
3Trustpilot fremskaffer absolut fantastiske muligheder for at blive klogere på en stor portion aktuelle brugeres opfattelser og herved er det en hjælp, at du gennemsøger internet webshoppens omtaler før du bestiller billige lille nedstryger online. Facebook giver dig ligeledes sådan set passende løsninger til at få kendskab til e-handlens troværdighed.
4Før folk køber billige lille nedstryger på en online virksomhed kan man uden tvivl se på virksomhedens regler, det er dog typisk ikke særlig interessant. Yderligere er det anbefalelsesværdigt at køberen er vidende om de mest vitale reglementer der kan have indvirkning på handlen med billige lille nedstryger online, som fx den returpolitik internet forretningen kører med.
5Det er efterhånden ret så ligetil for internetbrugere at lave prissammenligning online på billige lille nedstryger på tværs af online firmaer, og til gengæld lover mange internet shops fragt uden betaling. Det kan til hver en tid blive nyttigt at prøve forskellige internet shops i Danmark efter rabat og tilbud forinden du gennemfører din handel, således at man er skudsikker på at modtage den mest betalelige pris.
6Generelt anbefaler vi handler med kort eller MobilePay. Betalinger med kort er omsluttet af et lovbud, der forsvarer køberen imod bedrageriske e-butikker. Som alternativ burde du drage fordel af en afdragsløsning som for eksempel ViaBill, såfremt du agter at afdrage prisen ude i fremtiden.
7Generelt foreslår vi at se nærmere på hvorvidt online firmaet er tilsluttet e-mærket, da det er en garanti for at internet selskabet efterfølger de officielle danske regler, foruden at e-butikken af og til undersøges af fagmænd som har meget erfaring med retningslinjerne. Forinden nogen bestiller billige lille nedstryger på en e-handler behøver man principielt tyde deres forretningsbetingelser.
8Fragtperioden kan vise sig at være ualmindeligt bestemmende hvis vi har behov for din ordre inden for få dage, og herved er det i sandhed meningsfuldt at vi efterser det estimerede leveringstidspunkt på lille nedstryger. Mange internet butikker giver løfte om billig levering på næste hverdag på deres favorit varenumre, hvilket dog beroer på at bestillingen køres igennem før et angivent tidspunkt.
9Den mest letkøbte leveringsmanér vil utvivlsomt være selv at hente produkterne, som jo betinges af at du befinder dig med kort afstand til e-forretningens bopæl. Den fragtform er naturligvis usædvanlig udslagsgivende såfremt du skal bruge lille nedstryger lige om lidt. Alternativt så præsterer enkelte internet selskaber levering uden gebyr, men i mange tilfælde er det forudsat at der erhverves for en konkret sum.