Byggevarepriser.dk

Kloakrenser

Kloakrenser Ø130 mm, 1,5 m 2-delt skål
962 kr.
Se produkt
Kloakrenser Ø200 mm, 1,5 m 2-delt skål
962 kr.
Se produkt
Kloakrenser Ø200 mm, 2,0 m 2-delt skål
1.045 kr.
Se produkt
Kloakrenser Ø130 mm, 2,0 m 2-delt skål
962 kr.
Se produkt
Kloakrenser Ø200 mm, 2,5 m 2-delt skål
1.045 kr.
Se produkt
Kloakrenser Ø90 mm, 1,5 m 2-delt skål
882 kr.
Se produkt
Kloakrenser, 150 cm
585 kr.
Se produkt
Kloakrenser Ø90 mm, 2,0 m 2-delt skål
1.045 kr.
Se produkt
Kloakrenser Ø130 mm, 2,5 m 2-delt skål
962 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggemarkeder tilbyder et bredt varesortiment, og øvrige har fokus på en bestemt gruppe af vare. Du kan tænke på hvorvidt det er afgørende for dig at have mange typer af varer at vælge i mellem, foruden blot kloakrenser.
Det er absolut meget vigtigt at undersøge, om de varer du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Ellers kan du finde et andet.
Ifald du står og skal bruge byggematerialerne nu og her eller blot vil undvære leveringsomkostningen, så kan du tænke over at hente varerne på egen hånd. Dette er først og fremmest en mulighed ved de gængse byggekæder.
For de fleste er byggeprojekter ens betydende med talrige spørgsmål. Dermed vil du med fordel kunne handle hos et online byggecenter, hvor du får sparring omkring kloakrenser.
Der er ikke lighed i prisen på billige kloakrenser fra netbutik til netbutik. En del fokuserer på billige priser, hvorimod nogle satser på et højt serviceniveau. Du bør tænke igennem hvad der er vigtigst for dig.
Du bør kende de betingelser butikken udsteder i forbindelse med dit køb online, så du kan undgå udfordringer med bl.a. returret. Af den grund bør man undersøge butikkens regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er folkekære og kendte butikker, som kan medvirke til ubekymrethed når man skal købe online. Dette vil nogle se som en fordel.
De store byggemarkeder køber produkter fra flere specialbutikker, og dermed kan du handle fra et stort udvalg af kloakrenser online.
De gængse byggemarkeder har butikker i det meste af landet, og i kraft af det har man tilbuddet om at handle online og køre byggematerialerne på eget initiativ. Herigennem kan du overveje at undgå leveringsomkostningen, og ovenikøbet skaffe varerne med det samme.

Nichewebshop

De fleste webshops som sælger få produkter er små familiefirmaer, som typisk er dansk ejede, eventuelt tilmed lokalt nær dig. Disse har du mulighed for at hjælpe ved at bestille kloakrenser online hos dem.
Mange webshops som sælger få produkter styrer selv produktionen af de varer som du kan købe hos byggekæderne. Når du køber direkte fra nichebutikkerne online bør du få skarpere priser.
Majoriteten af webshops med fokus på et smalt varesortiment har en dybdegående viden om deres varer, idet de udelukkende sælger disse varer. På grund af det formår de at yde ekstra god vejledning fra folk med ekspertviden i netop kloakrenser.
De største byggemarkeder i Danmark
kloakrenser harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og lønner i dag omtrent 2.000 personer i kædens 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og beskæftiger nu omtrent 2.000 medarbejdere i forretningens 72 varehuse. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og omsætter årligt for over 7 milliarder kroner.

kloakrenser bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og udgøres i dag af omtrent 1.000 personer i de 17 varehuse. Bauhaus fokuserer på billige priser til private, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

kloakrenser silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og omfatter i dag omkring 1.000 personer i kædens 41 butikker. Silvan er specialiseret i salg til private, og sælger årligt for cirka 1 milliard kroner.

Davidsen startede i 1944, og beskæftiger i dag cirka 1.000 medarbejdere i firmaets 9 varehuse. Davidsen satser på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

kloakrenser jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og lønner i dag i nærheden af 2.100 ansatte i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på salg til private, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og lønner i dag i omegn af 2.300 mennesker i deres 56 varehuse. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.000 kollegaer i selskabets 104 varehuse. XL-Byg sætter ind på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og udgøres nu af cirka 500 personer i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og sælger årligt for cirka 1 milliard kroner.

10-4 åbnede i 1947, og beskæftiger i dag flere end 100 personer i kædens 6 byggecentre. 10-4 fokuserer på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Du må aldrig forsømme dit eget helbred, så husk sikkerhedstøj som eksempelvis hjelm og sko som skåner dig mod potentielle risici. Det er afgørende at have styr på din sikkerhed i byggeprocessen, i særdeleshed hvis du ikke har eksperthjælp.
2Typisk vil det være vigtigt at have et regnskab for byggeprojektet, så du føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det vil være en fordel at dokumentere hver eneste udgiftspost, og efterfølgende finde frem til beløbet for dem én efter én.
3Forinden du starter byggeprojektet kan det være vanvittigt centralt at være sikker på, at det du vil lave ikke er i strid med loven. Afhængigt af hvorhenne du bor vil der gælde diverse regler omkring, hvad du må, samt hvad du ikke kan få lov til.
4Du har mulighed for at søge offentlig støtte til byggeprojekter. Det ydes ifald projektet er godt for miljøet. Af få tilbud om et bidrag forudsætter altså at renoveringen påvirker naturen.
5Forberedelse vil være nøglen til at få en god oplevelse med dit arbejde. Du bør lave en strømlinet køreplan, der dikterer hvilke arbejdsopgaver du vil klø på med på hvilke dage, inklusiv en prioriteret rækkefølge. Vær skarp i sammensætningen af strategien.
6Du bør reflektere over om du ønsker at klare det hele selv, eller du med fordel kan investere i hjælp fra en ekspert til noget af projektet. Når du fremskaffer eksperthjælp kan det være fordelagtigt at hente prisoverslag fra en håndfuld virksomheder.
7Der viser sig jævnligt overraskende problemstillinger ved krævende byggeprojekter, og på grund af det viser det sig væsentligt at man har afsat god nok plads i handlingsplanen, med formålet om at man er ubekymret om at nå det til den planlagte tid.
8Man vil ikke mangle udstyr. Tit kan det være strategisk at du har grejet klar til brug idet du tager fat på arbejdet. Derudover er det vigtigt at tage højde for de her udgiftsposter i dit udgiftsbudget.
9Det kan være nyttigt at få en hjælpende hånd til dele af projektet, især hvis det er krævende byggerier. Krævende opgaver skal gerne udføres af flere folk. Samtidig bliver det bedre og mere minderigt at udføre arbejdet med andre.
10Der findes alverdens guides og videoer på nettet som du kan finde inspiration i. Specielt YouTube supporterer dig med rigelig konstruktiv viden, især såfremt du benytter engelske ord i din søgning.
11Ved udendørs byggeprojekter kan vind og vejr få en afgørende rolle. Således må du regelmæssigt tjekke femdøgnsprognosen i dagene før starten på projektet, så du ikke kommer til at opleve at det uden varsel begynder at piske ned netop som du er ved at færdiggøre det vigtige byggeprojekt.
12Potentielt kan det vise sig aktuelt at have de presserende byggematerialer indkøbt inden du kaster dig over dit arbejde. Du kan sammenfatte en overskuelig huskeliste med hver eneste ting du skal bruge, og så granske hvert enkelt punkt, så du kan føle dig sikker på at du har husket alt.
De mest vellidte byggemarkeder
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, som altså er ualmindeligt flot. Ratingen grundlægges af 28.109 meninger, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med maksimum point, og bare 4 % har givet den dårligste rating. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er virkelig flot. Bedømmelsen grundlægges af 2.856 kommentarer, hvor ikke mindre end 59 % har givet toprating, og bare 9 % giver den dårligste rating. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er ultra flot. Vurderingen grundlægges af 23.161 bedømmelser, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med topkarakter, og bare 8 % kvitterer med bundkarakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Kunderne hos 10-4.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvsagt er meget flot. Scoren er regnet ud fra 19.208 meninger, hvor hele 84 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 2 % kvitterer med den laveste karakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket naturligvis er hamrende betryggende. Evalueringen er regnet ud fra 11.467 kommentarer, hvor intet mindre end 86 % har givet maksimum point, og blot 2 % giver den dårligste rating. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.

elektrisk, højtryks, lang, lille, mekanisk, mini, mobil, rund, 3M, Dewalt, Kew, Kärcher, Makita, Milwaukee, Nilfisk, Ridgid, 15 meter, 150 cm, 2 meter, 3 meter, 30 meter, 4 meter, 9 cm, vandslange

Hvilken leveringsudgave skal du vælge?

De fleste internet varehuse tilbyder til alt held diverse forskellige billige leveringsmuligheder til kloakrenser. En af de populære er nu til dags at få leveret til en pakkeshop, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente bestillingen når du har tid. Fragttypen er jo vældig let, og mange gange ligeledes den mest billige leveringsform.

Du kan også vælge at få varerne sendt hjem til dig privat eller til dit arbejde. Leveringsformen bliver som regel lidt mere omkostningsfuld, men også ret ligetil med kloakrenser online. Den mindst kostelige leveringsform vil dog til enhver tid være at du selv henter produkterne, men den mulighed betinges af at du lever i nærheden af internet firmaets byggecenter, eksempelvis Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Fragttiden på kloakrenser kan være super aktuel forudsat vi har brug for dine nye produkter om få sekunder, og med det formål er det nemlig meningsfuldt at vi kontrollerer den anslåede leveringsdato for kloakrenser. De fleste internet selskaber – eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – stiller udsigt til billig 1 dags fragt på en lang række af deres varer online, som forudsætter at bestillingen indsendes tidligere end et nøjagtigt klokkeslæt, med det formål at de med sikkerhed kan nå at få ordren på posthuset inden de logistikansatte tager hjem.

Nogle enkelte internet selskaber præsterer levering uden gebyr på kloakrenser online, men i reglen forudsætter det at der handles for en konkret pris. I øvrigt kan du tage den mest betalelige mulighed for levering, hvilket oftest vil være at få fragtfirmaet til at køre bestillingen til et afhentningssted.

Adskillige byggemarkedskæder tildeler afhentning hvor man køber billig kloakrenser online men afhenter i butikken. Eksempelvis Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark og Davidsen. Byggemarkederne tildeler fx afhentning af kloakrenser i følgende områder:

Skive, Risskov, Aalborg, Albertslund, Rødovre, Hobro, Odder, Haslev, Lystrup, Rudersdal, Allerød, Skanderborg, Stenløse, Farum, Esbjerg, Viborg, Sønderborg, Aarhus, Frederikssund, Holstebro, Hjørring, Vanløse, Kokkedal, Nørresundby, Gentofte, Jyllinge, Svendborg, Ishøj, Haderslev, Køge, Vordingborg, Ballerup, Middelfart, Ringsted, Frederikshavn, Næstved, Søborg, Tilst, Silkeborg, Valby, Greve, Slagelse, Nærum, Helsingør, Hvidovre, Struer, Tårnby, Værløse, Thisted, Rønne, Højbjerg, Lillerød, Hillerød, Korsør, Varde, Randers, Åbyhøj, Solrød Strand, Virum, Taastrup, Brønshøj, Fredericia, Horsens, Charlottenlund, Hedensted, Frederiksberg, Herning, Kolding, Ølstykke, Odense, Vejle, Birkerød, Frederiksværk, Glostrup, Holbæk, Roskilde, Nakskov, Aabenraa, Hørsholm, Brøndby, Brønderslev, Hedehusene, Nyborg, Grenaa, Brabrand, Kalundborg, Vallensbæk, København, Dragør, Lyngby, Herlev, Nykøbing Falster, Ikast, og Gladsaxe, .

Click-and-collect ift. kloakrenser er en mulighed i samtlige områder af landet: Jylland (Syddanmark, Vestjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Østjylland, Sydjylland, Nordjylland), Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn, Østfyn, Midtfyn) og Sjælland (Bornholm, Østsjælland, Midtsjælland, Nordsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Lolland, Vestsjælland, Amager, Falster).

Ved kig i tendenserne bliver det markant, at internetbrugere jævnligt kigger efter for eksempel køb kloakrenser og billig kloakrenser. Man ser derudover jævnligt internet shoppere søge efter eksempelvis kloakrenser online, kloakrenser tilbud og kloakrenser priser, foruden de velkendte byggemarkeder som Harald Nyborg, Silvan, 10-4, XL-Byg, Stark, Bauhaus, Davidsen, Bygma og Jem og Fix.

Gode tilbud på kloakrenser

Det er efterhånden temmelig simpelt for enhver at finde tilbud på billige kloakrenser online på forskellige internet butikker i Danmark, og derfor har flere internet varehuse ikke kunne lade være med at formindske prisen på kloakrenser enormt, og endda garantere gebyrfri levering.

Til gengæld kan det til hver en tid vise sig lønsomt at sammenholde visse internet foretagender efter billige priser på kloakrenser online forinden du shopper, således at du er skråsikker på at opnå den prisbilligste pris. Kig ikke bare på de gængse byggecentre som 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan.

Man bør dog være klar over, at ifald en butik på nettet reklamerer billige kloakrenser online for en salgspris der kan virke uforståeligt letkøbt, burde det undertiden være en indikator for en bedragerisk netshop. Bestillinger med betalingskort er i hvert fald omfattet af en bestemmelse, som garanterer kunden overfor fup internet webshops.

Generelt slår vi et slag for kortkøb eller betalinger med mobilen. Alternativt kunne du benytte et tilbud som f.eks. ViaBill, ifald du har i sinde at godtgøre regningen på kloakrenser i flere bidder. Dette foreslåes ofte i specialiserede webshops, men dog sjældent de udbredte byggekæder som eksempelvis Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Davidsen og 10-4.

Når der ses på tendenserne er det markant, at folk jævnligt kigger efter blandt andet køb kloakrenser og kloakrenser priser. Man ser derudover mange gange folk efterspørge eksempelvis kloakrenser tilbud, billig kloakrenser samt kloakrenser online.

Gennemsøg andre menneskers evalueringer

Trustpilot leverer relativt relevante chancer for at dechifrere ret mange forhenværende kunders meninger og derved er det klogt, at du kigger nærmere på internet forretningens bedømmelser forud for at du færdiggør din shopping med billige kloakrenser online.

Facebook indebærer derudover aldeles pæne løsninger til at få indblik i e-forretningens popularitet. Desuden ses nogle webshops som gør det muligt at nedfælde en evaluering af deres køb, som ydermere burde benyttes til vurdering af hvor tilfredse kunderne er.

Forinden nogen bestiller billige kloakrenser online i en internet butik bør de til hver en tid gennemgå e-butikkens vilkår, dog er det mange gange et tidskrævende arbejde, i særdeleshed med de udbredte byggekæder som Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Bygma, Silvan, Davidsen og Bauhaus.

En anden valgmulighed kunne være at kontrollere hvorvidt internet firmaet er e-mærket medlem, da det skulle være et bevis på at e-forretningen opererer i overensstemmelse med de danske regler, udover at hjemmesiden regelmæssigt monitoreres af jurister som kender reglementet på området.

Desuden får du lejlighed til en hjælpende hånd, for så vidt du forvoldes problemer som følge af dit køb af kloakrenser. Ligeledes kan det være til hjælp at køber er vaks omkring de fundamentale betingelser der gælder for bestillingen af kloakrenser online, fx hvilken byttepolitik e-firmaet tilbyder.

I den relation er det på samme måde afgørende, at man stadig sikrer ens ordremail, så man til enhver tid kan dokumentere købet af kloakrenser, ligegyldig om man handler fra Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, 10-4, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Stark eller XL-Byg.

Louise R gav 5 stjerner

Fremragende service

Henrik Johansen gav 4 stjerner

Hurtigt og let

Martin C gav 5 stjerner

Jeg havde en super god oplevelse!

Niels gav 4 stjerner

Dejligt og nemt leveret til døren

9 tips til online shopping
1Før nogen handler billige kloakrenser hos en internet webshop burde de ideelt set gennemlæse forhandlerens handelsbetingelser, det er dog ofte et tidskrævende projekt. Desuden rekommanderer vi at du er obs på de væsentligste betingelser der har indflydelse på bestillingen af billige kloakrenser online, som fx hvilken ombytningsret internet selskabet garanterer.
2Fragtperioden kan vise sig at være særdeles vital såfremt man behøver dine nye varer fluks, så med det formål er det ganske aktuelt at vi dobbelttjekker den estimerede leveringstid for kloakrenser. Mange forhandlere på nettet stiller garanti om billig 1 dags levering på mange af shoppens varenumre, men som ikke desto mindre forudsætter at ordren placeres før et bestemt klokkeslæt.
3Generelt foreslår vi at se nærmere på hvorvidt online butikken er godkendt af e-mærket, eftersom det bør være en sikkerhed for at online shoppen accepterer de danske regler, foruden at online forhandleren rutinemæssigt gennemses af fagmænd der er meget bekendte med reglementet på området. Inden nogen handler billige kloakrenser i en e-handler behøver man i og for sig sætte sig ind i e-butikkens handelsvilkår.
4Den billigste leveringsmodel kan ikke modsiges at være selv at hente ordren, hvilket dog nødvendiggør at du fysisk befinder dig i nærheden af e-shoppens lager. Den metode til levering er jo yderst væsentlig i tilfælde af at vi står og skal bruge kloakrenser om kort tid. Alternativt så garanterer en hel del webshops levering uden beregning, men i de fleste tilfælde gælder det kun hvis du shopper for et bestemt beløb.
5Trustpilot genererer stort set anstændige muligheder for at granske flere øvrige brugeres opfattelser og på grund af dette rekommanderer vi, at du kigger nærmere på netshoppens vurderinger forinden du køber billige kloakrenser online. Facebook indebærer ydermere fuldstændig ønskværdige genveje til at få kendskab til online shoppens kundefokus.
6En lang række online forhandlere tilbyder til alt held diverse forskellige billige fragtmuligheder til kloakrenser. Førstevalget hos mange er på nuværende tidspunkt at afsende til en pakkeshop, hvor du selv afhenter din nyindkøbte vare den dag der passer dig. Fragtmuligheden er jo vældig uproblematisk, samt oftest derudover den mest letkøbte fragtmetode.
7Vi tilråder betalinger med kort eller MobilePay. Shopping med kort er indbefattet af en retningslinje, som sikrer dig som kunde overfor uoprigtige online forhandlere. Som en anden løsning bør du drage fordel af en løsning på afbetaling fra f.eks. ViaBill, for så vidt du har i sinde at honorere regningen over en periode.
8Det er jo efterhånden i høj grad ukompliceret for folk at tjekke tilbud online på billige kloakrenser på forskellige internet virksomheder, og følgelig frembyder mange e-butikker levering uden betaling. Men det kan immervæk blive rentabelt at efterprøve diverse internet butikker efter tilbud og rabat inden du gennemfører din bestilling, så man ikke er i tvivl om at få den mest betalelige pris.
9Enkelte online shops frembyder gratis fragt på kloakrenser, men oftest er det påkrævet at der købes for en præcis sum. I øvrigt skal man beslutte sig for den billigste form for levering, hvilket mange gange vil være at få fragtfirmaet til at bringe dine varer til en pakkeshop. Metoden bliver en gang i mellem endvidere vældig uproblematisk. Den mest betalelige leveringstype er utvivlsomt selv at hente produkterne.