Byggevarepriser.dk

Kloakrenser til vandslange

Kloakrenser Ø130 mm, 1,5 m 2-delt skål
962 kr.
Se produkt
Kloakrenser Ø200 mm, 1,5 m 2-delt skål
962 kr.
Se produkt
Kloakrenser Ø200 mm, 2,0 m 2-delt skål
1.045 kr.
Se produkt
Kloakrenser Ø130 mm, 2,0 m 2-delt skål
962 kr.
Se produkt
Kloakrenser Ø200 mm, 2,5 m 2-delt skål
1.045 kr.
Se produkt
Kloakrenser Ø90 mm, 1,5 m 2-delt skål
882 kr.
Se produkt
Kloakrenser, 150 cm
585 kr.
Se produkt
Kloakrenser Ø90 mm, 2,0 m 2-delt skål
1.045 kr.
Se produkt
Kloakrenser Ø130 mm, 2,5 m 2-delt skål
962 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du har brug for produkterne nu og her eller bare vil undvære fragtgebyret, så kan du tænke over at fragte materialerne på eget initiativ. Det er særligt muligt i de udbredte byggekæder.
Du vil finde forskelle i prisniveauet på billige kloakrenser til vandslange hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte tilbyder gode priser, og andre giver faglig sparring. Du bør tænke over hvad du foretrækker.
Det er naturligvis ekstremt afgørende at vide, hvorvidt de produkter du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Ellers kan du være tvunget til kigge hos de andre.
Du skal have fokus på hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder når du shopper online, så du kan slippe for udfordringer med fx returnering. Man bør derfor tjekke byggeshoppens regningslinjer.
For mange er byggeri lig med mange spørgsmål. Af den grund kan du overveje at handle hos en online byggeshop, som giver tips og tricks til valg af kloakrenser til vandslange.
Flere byggemarkeder udbyder et bredt sortiment af varer, hvorimod øvrige har fokus på en bestemt varetype. Du skal reflektere over hvorvidt det er afgørende for dig at have adskillige varetyper at vælge fra, foruden blot kloakrenser til vandslange.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder forhandler varer fra alverdens nicheshops, og giver dig dermed mulighed for at vælge fra et bredt sortiment af kloakrenser til vandslange online.
De store byggemarkeder er etablerede og almenkendte butikker, som kan medvirke til en tryghedsfølelse når man skal købe online. Dette kan du se fordele i.
De gængse byggemarkeder har butikker nær dig, og hermed har de fleste tilbuddet om at handle online og transportere materialerne personligt. Herigennem har du valget om at undgå fragtomkostningen, og tilmed hente produkterne på kortere tid.

Nichewebshop

Størsteparten af nichebutikker på nettet er specialister i deres varer, idet de ikke sælger andre produkter. På grund af det kan du få mere anvendelig sparring fra mennesker med ekspertviden i lige præcis kloakrenser til vandslange.
Hovedparten af niche webshops er små familievirksomheder, der oftest er dansk ejede, eventuelt ovenikøbet lokalt i dit område. Dem understøtter du idet du handler kloakrenser til vandslange online fra deres webshop.
Hovedparten af webshops som fokuserer på en enkelt niche styrer selv produktionen af de varer der kan købes hos de større byggemarkeder. Ved køb direkte fra de nichefokuserede netbutikker online kan du muligvis få en lavere pris.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
kloakrenser til vandslange jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.100 mennesker i kædens 122 varehuse. Jem og Fix har fokus på billige priser til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og beskæftiger nu i omegn af 500 personer i selskabets 9 byggecentre. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og afsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

10-4 begyndte i 1947, og er i dag arbejdsgiver for omkring 100 kollegaer i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 sætter ind på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

kloakrenser til vandslange bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og udgøres i dag af mere end 1.000 medarbejdere i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer primært på billige priser til private, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.000 ansatte i kædens 104 byggecentre. XL-Byg har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og udgøres i dag af cirka 2.300 personer i virksomhedens 56 varehuse. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og omfatter i dag omtrent 1.000 kollegaer i selskabets 9 varehuse. Davidsen har fokus på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

kloakrenser til vandslange silvan

Silvan blev dannet i 1968, og styres dagligt af flere end 1.000 medarbejdere i virksomhedens 41 byggecentre. Silvan har sit primære fokus på salg til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

kloakrenser til vandslange harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og udgøres nu af mere end 2.000 personer i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 personer i deres 72 varehuse. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Det kan give mening at overveje om du selv vil klare hele projektet, eller du med fordel kan købe hjælp fra en professionel til færdiggørelsen af arbejdet. Forudsat at du anskaffer assistance fra en fagmand kan det være fornuftigt at notere priser fra en håndfuld leverandører.
2I visse tilfælde kan man få økonomisk hjælp fra det offentlige til ombygninger. Det kan man få såfremt projektet er klimavenligt. Det forudsætter med andre ord at renoveringen har en positiv effekt på planeten.
3Der er stribevis af guides og videoer via nettet hvor du kan finde hjælp. Navnligt YouTube er formidler af enormt meget anvendelig information, navnligt såfremt man bruger den engelske version.
4Det er anbefalelsesværdigt at spørge om hjælp til arbejdet, hovedsageligt når det kommer til vigtige byggeprocesser. Omfangsrige projekter kræver flere mennesker. Ydermere bør det blive mere produktivt og mere interessant at udføre arbejdet med andre.
5Der kommer utvivlsomt uforudsigelige hovedpiner i tilfælde med svære opgaver, og pga. dette er det essentielt at man afsætter en del plads i tidsplanen, så man er ubekymret om at nå det inden ens deadline.
6Du skal aldrig nogensinde nedprioritere dit eget helbred, så glem ej arbejdstøj som arbejdshjelm som hjælper dig med henblik på eventuelle ulykker. Det er af stor betydning at have styr på dit eget ve og vel i arbejdet, specielt såfremt du ikke køber assistance fra en professionel.
7For udendørs projekter har vejrsituationen en afgørende rolle. Derfor bør du ofte se vejrprognosen i de dage der er op til igangsættelsen af arbejdet, så du ikke kommer til at opleve at det uden du havde set det komme går i gang med at stå ned i stænger når du netop vil i gang med det omfattende byggeprojekt.
8Det viser sig meningsfuldt at have de relevante materialer parat på forhånd inden du påbegynder byggeriet. Du bør udarbejde en punktforms indkøbsseddel med hver eneste ting som er nødvendige, og som det næste eftergå hvert enkelt punkt, med det formål at du føler dig tryg ved at alt er på sin plads.
9Det kan vise sig at være betydningsfuldt at udarbejde et budget for istandsættelsen, så man giver sig selv en økonomisk ramme. Det kan være behjælpeligt at gennemgå hver enkelt udgiftspost, hvorefter man kunne kortlægge omkostningen ved dem hver især.
10Man bør ikke på noget tidspunkt stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Tit kan det være klogt at du har udstyret ved hånden akkurat som du begynder på byggeriet. Det er desuden en fordel at indregne de tilhørende omkostninger i byggeriets regnskab.
11I god tid inden at du går i gang med byggeriet kan det blive ufatteligt fundamentalt med et tilsagn om, at det du vil bygge ikke er i strid med loven. Alt efter din bopæl vil der vise sig begrænsende retningslinjer for, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke er lovligt.
12Godt forarbejde vedbliver at være kilden til et godt forløb med din byggeproces. Du er nødt til at forfatte en struktureret dagsorden, som fortæller hvilke opgaver du vil løse hvornår, med en dertilhørende kronologisk rækkefølge. Forsøg at være realistisk idet du sammensætter din køreplan.
De mest populære byggecentre
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket jo er virkelig flot. Vurderingen grundlægges af 28.109 anbefalinger, hvor intet mindre end 76 % kvitterer med topkarakter, og blot 4 % kvitterer med den dårligste rating. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en rating på 4,7 ud af 5, som selvsagt er meget imponerende. Ratingen er et gennemsnit af 11.467 anbefalinger, hvoraf hele 86 % giver toprating, og bare 2 % kvitterer med den dårligste rating. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, som altså er kolossalt overlegent. Karakteren tager udgangspunkt i 19.208 kommentarer, hvoraf hele 84 % giver toprating, og blot 2 % kvitterer med 1 stjerne. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som utvivlsomt er ekstremt beundringsværdigt. Scoren er baseret på 23.161 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 69 % giver den bedste karakter, og alene 8 % har givet den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er rigtig beundringsværdigt. Ratingen er baseret på 2.856 anbefalinger, hvor imponerende 59 % giver 5 stjerner, og bare 9 % giver dumpekarakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Hvilken fragtmetode er bedst?

Masser af online forretninger giver heldigvis diverse forskellige billige leveringsmetoder til kloakrenser til vandslange. Den mest anvendte er nu til dags levering til en pakkeshop, så du selv har mulighed for at hente dine nye produkter når du har tid. Leveringstypen er nemlig særdeles simpel, samt tit endda den billigste fragtform.

Du bør alternativt påtænke at få ordren bragt til din lejlighed eller hus eller ud på dit arbejde. Den bliver beklageligvis en sjat mindre billig, men også i høj grad smart ved køb af kloakrenser til vandslange online. Den mest letkøbte leveringsversion er uden tvivl selv at hente ordren, som dog stiller krav om at du befinder dig i kort afstand af e-handlens byggemarked, fx Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

Fragtperioden på kloakrenser til vandslange er jo vældig central forudsat vi står og skal bruge din pakke lige om lidt, og i det øjemed er det naturligvis relevant at vi checker den forventede leveringsdato ved kloakrenser til vandslange. En lang række online outlets – for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – tilbyder billig levering på næste hverdag på en hel del varenumre online, men som trods alt er afhængig af at du når at bestille tidligere end et bestemt klokkeslæt, med det formål at de kan nå at få varen klargjort forinden de logistikansatte holder fyraften.

Nogle enkelte e-firmaer yder portofri levering på kloakrenser til vandslange online, men ofte forudsætter det at der bestilles for et fastsat beløb. Desuden må du overveje den mest betalelige slags levering, som i de fleste tilfælde vil blive at få dem til at bringe din bestilling til et udleveringssted.

De store netshops frembyder click-and-collect hvor du bestiller billig kloakrenser til vandslange på nettet men selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Jem og Fix, Davidsen, Silvan, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, XL-Byg og 10-4. Byggekæderne yder fx klik-og-hent på kloakrenser til vandslange i disse byer:

Dragør, Tilst, Kolding, Hørsholm, Vanløse, Odder, Brabrand, Odense, Åbyhøj, Nykøbing Falster, Vordingborg, Holstebro, Rødovre, Lyngby, Lystrup, Hobro, Haderslev, Valby, Frederiksberg, Lillerød, Greve, Frederikshavn, Nyborg, Brønshøj, Haslev, Hillerød, Aalborg, Struer, Helsingør, Højbjerg, Skanderborg, Aabenraa, Rudersdal, Slagelse, Esbjerg, Søborg, Hedehusene, Næstved, Risskov, Roskilde, København, Middelfart, Aarhus, Randers, Nakskov, Nærum, Hjørring, Køge, Skive, Rønne, Grenaa, Ballerup, Stenløse, Holbæk, Hvidovre, Brønderslev, Herlev, Frederiksværk, Svendborg, Ølstykke, Albertslund, Vallensbæk, Korsør, Fredericia, Tårnby, Nørresundby, Vejle, Allerød, Sønderborg, Ringsted, Værløse, Virum, Solrød Strand, Viborg, Horsens, Frederikssund, Gladsaxe, Taastrup, Farum, Kokkedal, Glostrup, Kalundborg, Ikast, Jyllinge, Charlottenlund, Thisted, Herning, Brøndby, Ishøj, Hedensted, Silkeborg, Gentofte, Varde, og Birkerød, .

Afhentning af kloakrenser til vandslange er muligt i samtlige områder af Danmark: Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Østfyn), Jylland (Midtjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Syddanmark, Vestjylland, Nordjylland, Østjylland) og Sjælland (Hovedstaden, Midtsjælland, Amager, Vestsjælland, Falster, Sydsjælland, Lolland, Bornholm, Østsjælland, Nordsjælland).

Når der ses på tallene er det klart, at folk jævnligt søger eksempelvis kloakrenser til vandslange tilbud og køb kloakrenser til vandslange. Foruden dette ser man typisk netshoppere kigge efter for eksempel billig kloakrenser til vandslange, kloakrenser til vandslange online samt kloakrenser til vandslange priser, plus de udbredte byggecentre som XL-Byg, Silvan, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, Jem og Fix, 10-4 og Bauhaus.

Spar penge på kloakrenser til vandslange

Det er i dag vældig smertefrit for købere at kigge efter tilbud på billige kloakrenser til vandslange online på flere internet forretninger, og ergo har massevis af e-handler set sig tvunget til at reducere prisniveauet på kloakrenser til vandslange markant, og ydermere byde på levering uden beregning.

Men det kan trods alt blive gavnligt at sammenholde en række internet butikker efter udsalg og tilbud på kloakrenser til vandslange online før du handler, sådan at man er tryg ved at opnå den prisbilligste pris. Kig ikke blot hos de kendte byggecentre som Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Stark, Silvan, Bygma og Jem og Fix.

Du bør lige meget hvad være opmærksom på, at når en forhandler på nettet forhandler billige kloakrenser til vandslange online til en pris som kan ses som uendeligt god, så kunne det tit være et kendetegn på en uoprigtig online webshop. Shopping med kort er imidlertid omfattet af en lovbestemmelse, der assisterer en overfor uægte e-butikker.

Vi anbefaler kortkøb eller MobilePay. Som en alternativ mulighed bør du benytte en afbetalingsløsning som eksempelvis ViaBill, for så vidt du har i sinde at afdrage prisen på kloakrenser til vandslange over et længere tidsrum. Dette foreslåes ofte hos specialiserede webshops, men sjældent de kendte byggekæder som eksempelvis Stark, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Silvan, XL-Byg, Bauhaus og Bygma.

Når man kigger i tallene er det klart, at mennesker som regel søger efter eksempelvis kloakrenser til vandslange tilbud og kloakrenser til vandslange priser. Foruden dette ser man ofte folk efterspørge bl.a. køb kloakrenser til vandslange, billig kloakrenser til vandslange og kloakrenser til vandslange online.

Udforsk tidligere brugeres meninger

Trustpilot byder på nogle solide genveje til at besigtige forskellige forhenværende konsumenters omtaler og af den grund er det godt, at du læser internet virksomhedens ratings inden du lægger din bestilling på billige kloakrenser til vandslange online.

Facebook byder på på samme måde super solide chancer for at få indblik i internet virksomhedens kundefokus. Derudover ser vi faktisk webbutikker hvor kunder kan levere en evaluering af købsoplevelsen, hvilket tilmed burde udnyttes til at danne dig et indtryk af tidligere kunders oplevelser.

Før nogen bestiller billige kloakrenser til vandslange online i en e-shop bør de til hver en tid gennemlæse butikkens forretningsvilkår, det er dog i mange tilfælde ikke super spændende, i særdeleshed med de store byggecentre som 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, Silvan og Bauhaus.

En anden løsning kan derfor være at se nærmere på hvorvidt online forretningen er støttet af e-mærket, eftersom det er en antydning af at e-forhandleren forstår de gældende danske regler, samt at internet shoppen undertiden ses til af eksperter som har ekspertise inden for de gældende regler.

Dette er en god mulighed for at blive assisteret, når du forvoldes udfordringer i processen med din handel med kloakrenser til vandslange. Ligeledes rekommanderer vi at køberen er sat ind i de mest aktuelle retningslinjer der indvirker på bestillingen af kloakrenser til vandslange online, for eksempel hvilken ombytningsret internet selskabet anvender.

I relation til det er det desuden afgørende, at man stadigvæk opbevarer sin kvittering på e-mail, således man i fremtiden kan bevise bestillingen af kloakrenser til vandslange, uagtet om man køber ved Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Silvan, Bygma, Stark eller Bauhaus.

Susanne E gav 5 stjerner

Alt som det skal være.

Marianne gav 4 stjerner

Som altid hurtig og smidig levering.

Søren gav 5 stjerner

Hurtigt og let

Hans gav 4 stjerner

Quick expedit

9 tips til online shopping
1En stor portion forretninger på nettet tilbyder på nuværende tidspunkt flere billige leveringstyper til kloakrenser til vandslange. En der er meget almindelig er nu om stunder levering til en pakkeshop, så du nemt selv kan hente ordren når det passer dig. Leveringsmetoden er nemlig særdeles fremkommelig, samt i mange tilfælde desuden den billigste fragtløsning.
2Den mindst kostelige leveringsmulighed vil altid vise sig at være at hente produkterne selv, hvilket dog er betinget af at du lever med kort afstand til internet forhandlerens bopæl. Den slags levering er jo yderst vigtig forudsat man skal bruge kloakrenser til vandslange med det samme. Alternativt så frembyder nogle få online webshops fragt uden omkostninger, men tit gælder det kun hvis du indkøber for et fastsat beløb.
3Trustpilot genererer aldeles relevante muligheder for at eftergå ret mange forhenværende forbrugeres ratings og herved tilråder vi, at du bliver klogere på netshoppens vurderinger inden du bestiller billige kloakrenser til vandslange online. Facebook forærer dig tillige immervæk fine muligheder for at få en idé om e-butikkens popularitet.
4Inden nogen køber billige kloakrenser til vandslange hos en internet forhandler kunne man de facto løbe igennem forhandlerens forretningsbetingelser, det er dog undertiden ikke særlig morsomt. I øvrigt foreslår vi at køber er på vagt for de mest vitale vilkår gældende for shopping af billige kloakrenser til vandslange online, som eksempelvis den returret online firmaet kører med.
5Leveringstidspunktet kan i nogle tilfælde være ret bestemmende forudsat man har behov for ordren om få sekunder, så herved er det selvfølgelig væsentligt at du gransker leveringstidspunktet på kloakrenser til vandslange. En stor portion internet butikker stiller udsigt til billig dag-til-dag fragt på utallige varer, som imidlertid stiller krav om at bestillingen anbringes forinden et givent tidspunkt.
6Generelt tilråder vi bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Kortbestillinger er omfattet af en anordning, hvilket skærmer køber overfor uærlige online webshops. Alternativt kan du drage fordel af en billig afbetalingsløsning som eksempelvis ViaBill, for så vidt du efterspørger at betale prisen over en længere periode.
7Vi går generelt ind for at granske hvorvidt netbutikken er godkendt af e-mærket, siden det burde være et bevis på at internet forretningen accepterer de officielle regler, udover at e-forretningen tit kontrolleres af fagmænd der er meget bekendte med de gældende bestemmelser. Inden folk handler billige kloakrenser til vandslange hos en internet handler behøver man sådan set have øje for shoppens regler.
8Det er efterhånden særligt bekvemt for købere at sammenligne priser online på billige kloakrenser til vandslange i blandt diverse internet selskaber, og med det motiv præsterer de fleste outlets på nettet levering uden omkostninger. Det kan dog ikke desto mindre vise sig nyttigt at granske et par internet firmaer efter tilbud og udsalg forud for at du placerer ordren, så man er velinformeret til at antage den mindst kostelige pris.
9En række butikker på nettet sikrer fragtfri levering på kloakrenser til vandslange, men typisk er det betinget af at du indkøber for en konkret sum. I øvrigt burde du vælge den prisbilligste leveringsmåde, hvilket oftest vil være at få bragt varerne til et udleveringssted. Fragtløsningen bliver almindeligvis samtidig vældig fremkommelig. Den mest prisbevidste løsning vil dog altid vise sig at være at hente pakken selv.