Byggevarepriser.dk

Gulvsliber

Bernardo Gulvsliber PSM 2600 - 400 V
34.716 kr.
Se produkt
Holzmann Gulvsliber PSM3
10.800 kr.
Se produkt
Holzmann Gulvsliber PSM2
9.142 kr.
Se produkt
Bernardo Gulvsliber PSM 2000 - 400 V
33.854 kr.
Se produkt
Husqvarna gulvsliber til kanter PG280
23.744 kr.
Se produkt
Husqvarna gulvsliber PG450
29.995 kr.
Se produkt
EIBENSTOCK beton-gulvsliber EBS 235.1
10.776 kr.
Se produkt
EIBENSTOCK beton-gulvsliber EBS 180 F
8.998 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvsagt super relevant at undersøge, hvorvidt de varer du vil købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Hvis ikke kan du være tvunget til kigge hos de andre.
Ifald du står og skal bruge produkterne hurtigst muligt eller bare vil undvære fragtomkostningen, så kan du tænke over at køre byggematerialerne på egen hånd. Det er især muligt i de gængse byggemarkeder.
Du bør være opmærksom på hvilke retningslinjer der gælder i forbindelse med dit køb online, så du kan undgå problemer med fx returret. Af den grund skal man tjekke webshoppens regler.
For nogle er byggeri ens betydende med en masse spørgsmål. Dermed kan du overveje at vælge et online byggemarked, som kan give information omkring gulvsliber.
Der er ikke lighed i prisniveauet på billige gulvsliber hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte satser på lave priser, imens nogle giver kompetent rådgivning. Du bør forholde dig til hvad du vurderer er vigtigst.
Flere byggekæder udbyder et bredt vareudvalg, og andre specialiserer sig i en specifik varetype. Du kan tænke over hvorvidt det er afgørende for dig at have mange varegrupper at vælge i blandt, foruden bare gulvsliber.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder er fysisk til stede i hele landet, og derigennem har flertallet adgang til at købe online og hente varerne selv. Hermed kan du overveje at undvære fragtomkostningen, og tilmed hente varerne nu og her.
De store byggekæder udbyder varer fra alle mulige specialbutikker, og som følge af dette kan du købe fra et stort udvalg af gulvsliber online.
De store byggecentre er udbredte og anerkendte virksomheder, som kan give øget tryghed i forbindelse med dit køb online. Dette kan du se positivt på.

Nichewebshop

Forskellige små butikker står selv for produktion af varerne der sælges i de større byggemarkeder. Ved at købe direkte på de nichefokuserede netbutikker online kan du muligvis få en skarpere pris.
Hovedparten af specialiserede webshops er mindre firmaer, der tit er danske, gerne endda lokalt fra dit område. Disse støtter du ved at købe gulvsliber online på deres hjemmeside.
Størstedelen af specialiserede webshops har ekstremt meget forstand på deres online produktkategori, idet de ikke sælger andre produkter. Derfor formår de at yde super begavet service fra nogle som er eksperter i lige præcis gulvsliber.
De 10 største byggemarkeder
gulvsliber jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.100 ansatte i forretningens 122 byggecentre. Jem og Fix har sit primære fokus på salg til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

gulvsliber bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 1.000 kollegaer i selskabets 17 butikker. Bauhaus specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og beskæftiger i dag over 500 medarbejdere i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog satser på at sælge til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og udgøres i dag af omtrent 2.300 mennesker i forretningens 56 byggecentre. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

gulvsliber harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og udgøres nu af flere end 2.000 ansatte i de 33 varehuse. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

gulvsliber silvan

Silvan blev etableret i 1968, og beskæftiger nu over 1.000 medarbejdere i selskabets 41 butikker. Silvan sætter ind på salg til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og udgøres i dag af over 1.000 mennesker i forretningens 9 byggecentre. Davidsen har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og beskæftiger nu over 2.000 personer i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og styres dagligt af cirka 2.000 medarbejdere i deres 72 varehuse. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og udgøres nu af flere end 100 medarbejdere i kædens 6 varehuse. 10-4 er specialiseret i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Potentielt kan det blive aktuelt at have samtlige materialer tilgængelige i god tid før du går i krig med dit byggeprojekt. Du kunne med fordel nedskrive en punktforms note hvoraf der fremgår det du har brug for, og bagefter tjekke materialerne, så du kan føle dig overbevist om at du har husket det hele.
2Du kan søge støtte fra det offentlige til ombygninger. Det tilbydes ifald byggeriet er CO2-besparende. Af få tilbud om et bidrag forudsætter dermed at renoveringen har en positiv betydning for naturen.
3Det bør overvejes at sikre sig hjælp til byggeprocessen, i særdeleshed i tilfælde af store byggeprocesser. Krævende ting stiller krav om flere folk. Desuden må det blive bedre og mere minderigt når man er flere om det.
4Der ligger mange forskellige instruktioner og videoer på nettet som du kan finde inspiration i. Især YouTube er kilde til store mængder udbytterig viden, særligt forudsat at man benytter den engelske version.
5Du må nødig negligere dit velbefindende, så glem ikke beskyttelse som hoved- og fodbeklædning som sikrer dig med henblik på mulige ulykker. Det er af stor betydning at du husker dit eget ve og vel i byggeriet, navnlig hvis du ikke har professionel assistance.
6Ved udendørs byggeprojekter kan vejrsituationen få stor betydning. Af den grund bør du ofte tage notits af vejrvarslen i perioden for starten på projektet, så du slipper for at det uden du havde set det komme begynder at regne nøjagtig som du er startet på det vigtige projekt.
7Planlægning bliver metoden til et godt forløb med byggeriet. Du skal lave en struktureret køreplan, der viser hvilke arbejdsopgaver du vil udføre på hvilke tidspunkter, inklusiv en prioriteringsliste. Vær konkret i sammensætningen af handlingsplanen.
8Det er essentielt at nedskrive en budgetoversigt for arbejdet, så du har kontrol over udgifterne. Det bør blive en god idé at notere alle udgifter, og så kortlægge ens købspris for dem hver især.
9Der viser sig som regel overraskende udfordringer når det kommer til krævende opgaver, og følgelig er det betydningsfuldt at der afsættes nok plads i kalenderen, således at man kan være sikker på at kunne få det færdiggjort.
10Du må aldrig mangle værktøj. Jævnligt kan det være fornuftigt at du har udstyret klar når du begynder på byggeriet. Det er derudover afgørende at påregne de medfølgende omkostninger i dit budget.
11I god tid inden at du iværksætter byggeriet er det yderst værdifuldt med et tilsagn om, at byggeprojektet overhovedet er lovligt. Alt efter hvordan du bor vil der vise sig en række regler for, hvad du gerne må, samt hvad der er ulovligt.
12Husk at gennemtænke hvorvidt du burde stå med hele projektet selv, eller du kan have fordel af at få hjælp fra en professionel til noget af projektet. Såfremt du skal have professionel assistance kunne det godt betale sig at tage imod tilbud fra diverse leverandører.
De højest bedømte byggemarkeder
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er ualmindeligt godt arbejde. Ratingen grundlægges af 2.856 anmeldelser, hvor intet mindre end 59 % har givet den højeste karakter, og bare 9 % kvitterer med 1 stjerne. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som jo er utrolig godt arbejde. Karakteren er et gennemsnit af 11.467 ratings, hvoraf imponerende 86 % giver den bedste karakter, og blot 2 % kvitterer med 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er temmelig beundringsværdigt. Vurderingen er et gennemsnit af 28.109 bedømmelser, hvoraf hele 76 % har givet den bedste karakter, og alene 4 % har givet dumpekarakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, hvilket jo er temmelig betryggende. Vurderingen er et gennemsnit af 23.161 anbefalinger, hvoraf hele 69 % kvitterer med topkarakter, og alene 8 % kvitterer med den laveste karakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket altså er yderst godt arbejde. Scoren er et gennemsnit af 19.208 anmeldelser, hvoraf imponerende 84 % har givet maksimum point, og alene 2 % kvitterer med dumpekarakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.

lille, Husquarna, Numatic, beton, betongulv, terrasse

Hvilken leveringsversion er smartest?

En del outlets på nettet yder i vore dage flere billige leveringsløsninger til gulvsliber. Den mest almindelige er nu om stunder at afsende til en pakkeshop, som gør at du kan hente dine produkter når der er mulighed for det. Leveringsmetoden er altså særdeles gnidningsløs, samt i mange tilfælde ydermere den mest prisbevidste form for levering.

Du burde ligeledes prøve at få produkterne sendt til din privatbolig eller ud til din arbejdsplads. Fragtmetoden viser sig almindeligvis en tak mindre billig, men også i høj grad nem for gulvsliber online. Den mindst kostelige leveringsmåde vil dog til enhver tid være selv at hente varerne, hvilket er betinget af at du fysisk befinder dig lige ved online forhandlerens butikker, for eksempel Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Fragttiden på gulvsliber er naturligvis rigtig relevant om vi mangler produktet lige om lidt, så derfor er det i sandhed væsentligt at vi undersøger det forventede leveringstidspunkt for gulvsliber. Adskillige internet varehuse – eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus – giver løfte om billig levering på næstkommende hverdag på utallige produkter online, men vær obs på at det er påkrævet at ordren indsendes forud for et aftalt tidspunkt, så at de sandsynligvis kan nå at få pakken fikset forud for at logistikmedarbejderne har fri.

Enkelte shops på nettet sikrer levering uden beregning på gulvsliber online, men i mange tilfælde er det forbeholdt når der indkøbes for et konkret beløb. Derudover bør man overveje den mest prisbevidste leveringsmulighed, der oftest er at få fragtmanden til at bringe din pakke til en pakkeshop.

En del byggecentre udlover klik-og-hent hvor man bestiller billig gulvsliber på nettet og selv henter i butikken. Eksempelvis Davidsen, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Bygma og 10-4. Byggemarkederne tilbyder for eksempel afhentning af gulvsliber i disse områder:

Hjørring, Skive, Middelfart, Risskov, Svendborg, Roskilde, Kalundborg, Nørresundby, Skanderborg, Aarhus, Viborg, Hvidovre, Køge, Glostrup, Frederikssund, Ikast, Farum, Birkerød, Stenløse, Holstebro, Nakskov, Virum, Herlev, Valby, Sønderborg, Vallensbæk, Charlottenlund, Hedehusene, Vordingborg, Ølstykke, Greve, Haslev, Haderslev, Jyllinge, Søborg, Horsens, Taastrup, Næstved, Værløse, Nærum, Herning, København, Frederiksberg, Ishøj, Kolding, Højbjerg, Nykøbing Falster, Tårnby, Brønderslev, Slagelse, Rudersdal, Gladsaxe, Allerød, Lystrup, Thisted, Ballerup, Varde, Gentofte, Holbæk, Struer, Vejle, Randers, Brøndby, Hørsholm, Hobro, Rønne, Aalborg, Fredericia, Tilst, Aabenraa, Ringsted, Frederikshavn, Hedensted, Helsingør, Dragør, Åbyhøj, Odense, Korsør, Lillerød, Nyborg, Frederiksværk, Vanløse, Rødovre, Kokkedal, Hillerød, Esbjerg, Odder, Silkeborg, Brabrand, Lyngby, Solrød Strand, Brønshøj, Albertslund, og Grenaa, .

Click-and-collect ift. gulvsliber er en mulighed i samtlige områder af landet: Jylland (Vestjylland, Syddanmark, Midtjylland, Østjylland, Nordjylland, Sydjylland, Sønderjylland), Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn, Østfyn) og Sjælland (Østsjælland, Bornholm, Amager, Falster, Vestsjælland, Lolland, Midtsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland).

Ses der på tendenserne bliver det tydeligt, at internetbrugere tit søger for eksempel gulvsliber online og gulvsliber tilbud. Man ser derudover typisk netshoppere lede efter bl.a. billig gulvsliber, gulvsliber priser og køb gulvsliber, foruden de velkendte byggekæder som Silvan, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma og XL-Byg.

Bedste tilbud på gulvsliber

Det er i dag rigtig fremkommeligt for købere at vurdere prisniveauet på billige gulvsliber online i blandt diverse internet forhandlere i Danmark, og for det har en hel del internet foretagender været nødt til at tvinge priserne på gulvsliber enormt, og derudover sikre fragt uden omkostninger.

Men det kan alligevel blive indbringende at undersøge forskellige internet varehuse i Danmark efter tilbud og rabatter på gulvsliber online inden du placerer ordren, så du er garanteret at skaffe sig den mindst kostelige pris. Kig ikke kun på de kendte byggecentre som Bygma, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Stark og Davidsen.

Du skal ikke desto mindre være så påpasselig, at i tilfælde af at en online webshop frembyder billige gulvsliber online til en pris der er uendeligt lav, så burde det tit være et bevis på en falsk internet webshop. Køb med gængse betalingskort er på den anden side omsluttet af en bestemmelse, som begunstiger dig som køber imod falske internet selskaber.

Generelt foreslår vi kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Som et alternativ burde du bruge en løsning på afbetaling som fx ViaBill, ifald du har til hensigt at godtgøre regningen på gulvsliber over en længere periode. Dette fås ofte ved nichefokuserede webshops, men ikke de velkendte byggecentre som for eksempel 10-4, Bygma, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark og XL-Byg.

Når man kigger i tallene bliver det tydeligt, at online shoppere ofte kigger efter fx billig gulvsliber og gulvsliber online. Derudover oplever man tit mennesker søge fx køb gulvsliber, gulvsliber priser og gulvsliber tilbud.

Læs tidligere køberes synspunkter

Trustpilot fremskaffer en række fine muligheder for at eftergå adskillige andre konsumenters reflektioner og herved går vi ind for, at du sonderer netbutikkens kritik før du bestiller billige gulvsliber online.

Facebook forærer dig ydermere aldeles uafhængige løsninger til at få indtryk af internet selskabets kundefokus. Derudover er der endda internet butikker hvor det er muligt at meddele en evaluering af købsoplevelsen, hvilket tillige kan udnyttes til vurdering af hvor glade kunderne er.

Forud for at folk handler billige gulvsliber online hos en e-butik kunne man de facto gennemgå virksomhedens vilkår, det er dog uden tvivl ikke super spændende, specielt hos de gængse byggemarkeder som XL-Byg, Stark, Bygma, Silvan, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Davidsen og Harald Nyborg.

Et andet alternativ kan være at undersøge om online webshoppen er e-mærke tilsluttet, hvilket længe har været en angivelse af at online shoppen opererer i overensstemmelse med de gældende danske regler, og at internet butikken regelmæssigt tilses af specialister der forstår vilkårene på området.

Dette er desuden en god lejlighed til støtte, for så vidt du oplever udfordringer som følge af din handel med gulvsliber. Tilsvarende er det klogt at du er oppe på mærkerne omkring de fundamentale retningslinjer der influerer på købet af gulvsliber online, til eksempel den bytteret online webshoppen bruger.

På grund af dette er det tilmed vigtigt, at man altid sikrer sin kvitteringsmail, således man senere kan vidne om bestillingen af gulvsliber, uagtet om man handler hos Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, 10-4, Davidsen, Stark, Jem og Fix, Silvan eller XL-Byg.

Rasmus Larsen gav 5 stjerner

Rigtig god service

Pia A gav 4 stjerner

Fantastisk behandling

Peter gav 5 stjerner

Super nem hjemmeside og hurtig levering

Erik B gav 5 stjerner

Det var godt !

9 tips til når du køber online
1Leveringstidspunktet kan vise sig at være ultra væsentlig i tilfælde af at man mangler dine nye varer om kort tid, og derfor er det helt centralt at man kontrollerer det anslåede leveringstidspunkt på gulvsliber. Masser af online virksomheder tilsiger billig levering på næste hverdag på massevis af varenumre, men som ikke desto mindre er forudsat at ordren gennemføres forinden et nøjagtigt tidspunkt.
2Nogle forretninger på nettet frembyder fragt uden beregning på gulvsliber, men i de fleste tilfælde kræver det at du bestiller for et fastslået beløb. Desuden må man foretrække den mest prisbevidste fragtmetode, der oftest vil blive at få dem til at køre produkterne til et afhentningssted. Løsningen bliver typisk endda temmelig smertefri. Den mest billige leveringsmanér er uden tvivl at du selv henter pakken.
3Generelt tilråder vi at efterse om online webshoppen er tilsluttet e-mærket, som er et fingerpeg om at online shoppen opretholder den officielle danske lovgivning, udover at internet virksomheden jævnligt ses til af fagmænd som har den nødvendige knowhow om retningslinjerne. Før nogen handler billige gulvsliber i en online shop kan de for at være på den sikre side tage stilling til netbutikkens forretningsbetingelser.
4Den mest letkøbte fragtform er unægtelig selv at hente varerne, men den løsning står og falder med at du har bopæl tæt på online virksomhedens hjemsted. Den form for levering kan være ultra aktuel ifald du står og skal bruge gulvsliber øjeblikkeligt. Alternativt så garanterer visse e-butikker fragt uden omkostninger, men i mange tilfælde er det under forudsætning af at du handler for et fastslået beløb.
5Det er virkelig fleksibelt for købere at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige gulvsliber i blandt flere internet firmaer i Danmark, og ergo tilbyder utallige e-forhandlere gratis levering. Det kan dog immervæk være indbringende at se nærmere på flere e-forhandlere efter tilbud og rabat forinden du gennemfører din bestilling, så du er på den sikre side med at modtage den mest betalelige pris.
6Flere netbutikker i Danmark udlover nu til dags flere billige leveringstyper til gulvsliber. En af favoritterne er på nuværende tidspunkt pakkeshops, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente de bestilte produkter når du har mulighed for det. Metoden er nemlig temmelig overkommelig, samt tit tillige den billigste leveringsmulighed.
7Før nogen shopper billige gulvsliber i en e-forretning bør man de facto se på e-shoppens forretningsvilkår, men det er naturligvis et omfattende arbejde. I øvrigt anbefaler vi at kunden er vaks omkring de mest basale regler der kan have indvirkning på shopping af billige gulvsliber online, som for eksempel hvilken ombytningsrettighed webbutikken lover.
8Trustpilot frembringer uden sammenligning hensigtsmæssige løsninger til at efterforske en række nuværende brugeres betragtninger og derfor støtter vi, at du ser nærmere på webshoppens omtaler forinden du shopper billige gulvsliber online. Facebook genererer endvidere en række nyttige metoder til at få indsigt i internet forhandlerens kundefokus.
9Generelt foreslår vi køb med betalingskort eller mobilbetaling. Kortbetalinger er indbefattet af en vedtægt, hvilket støtter køber overfor uoprigtige online firmaer. Som et alternativ kan du benytte en afdragsløsning som fx ViaBill, forudsat du ser en fordel i at afbetale beløbet senere.