Byggevarepriser.dk

Gulvsliber til beton

Husqvarna gulvsliber til kanter PG280
23.744 kr.
Se produkt
Husqvarna gulvsliber PG450
29.995 kr.
Se produkt
EIBENSTOCK beton-gulvsliber EBS 235.1
10.776 kr.
Se produkt
EIBENSTOCK beton-gulvsliber EBS 180 F
8.998 kr.
Se produkt
Bernardo Gulvsliber PSM 2600 - 400 V
34.716 kr.
Se produkt
Holzmann Gulvsliber PSM3
10.800 kr.
Se produkt
Holzmann Gulvsliber PSM2
9.142 kr.
Se produkt
Bernardo Gulvsliber PSM 2000 - 400 V
33.854 kr.
Se produkt
Husqvarna gulvsliber til kanter PG280
23.744 kr.
Se produkt
Husqvarna gulvsliber PG450
29.995 kr.
Se produkt
EIBENSTOCK beton-gulvsliber EBS 235.1
10.776 kr.
Se produkt
EIBENSTOCK beton-gulvsliber EBS 180 F
8.998 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvsagt super afgørende at undersøge, hvorvidt de produkter du vil købe online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Hvis ikke kan du være tvunget til kigge andetsteds.
For de fleste er et byggeprojekt lig med en stor portion spørgsmål. Derfor kan du have fordel af at shoppe hos et online byggecenter, hvor du tilbydes råd og vejledning til valg af gulvsliber til beton.
Såfremt du står og skal bruge produkterne hurtigt eller bare gerne vil undvære fragtomkostningen, så kunne du tænke over at køre byggematerialerne selv. Dette er først og fremmest en mulighed ved de kendte byggekæder.
Du bør have fokus på hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende når du køber online, så du kan undgå udfordringer med for eksempel returnering. Af den grund bør du læse byggeshoppens betingelser.
Flere byggekæder sælger et enormt sortiment, hvorimod øvrige specialiserer sig i en enkelt varegruppe. Du skal beslutte om det er vigtigt for dig at have mange forskellige produkter at vælge i mellem, foruden blot gulvsliber til beton.
Der findes forskelle i priserne på billige gulvsliber til beton fra byggekæde til byggekæde. Nogle fokuserer på de bedste tilbud, og nogle har kompetent rådgivning. Du bør afveje hvad du vurderer er vigtigst.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggekæder findes i hele landet, og derigennem har flertallet chancen for at købe online og fragte byggematerialerne på eget initiativ. I kraft af det har man mulighed for at undgå fragtgebyret, og ovenikøbet få fat i produkterne hurtigere.
De store byggecentre er folkekære og højtprofilerede butikker, hvilket kan bidrage til øget sikkerhed til dig der shopper online. Dette kan du se fordele i.
De store byggemarkeder sælger produkter fra flere nichebutikker, og giver dig dermed mulighed for at vælge fra et bredt udvalg af gulvsliber til beton online.

Nichewebshop

En masse nichespecifikke webshops er små firmaer, der i de fleste tilfælde er dansk ejede, muligvis ovenikøbet fra dit lokalområde. Disse hjælper du idet du køber gulvsliber til beton online på deres hjemmeside.
Alverdens niche webshops har ekstremt meget forstand på de produkter de sælger online, idet de har skarpt fokus på disse varer. Derfor kan du modtage en høj grad af erfaren sparring fra ansatte med specialistviden i lige præcis gulvsliber til beton.
Forskellige nichebutikker producerer selv produkterne som du finder i byggemarkederne. Ved køb direkte på niche netbutikkerne online vil du få en bedre pris.
Danmarks største byggecentre

Johannes Fog kom frem i 1920, og beskæftiger nu i omegn af 500 medarbejdere i selskabets 9 varehuse. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

gulvsliber til beton jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og udgøres nu af omtrent 2.100 kollegaer i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix specialiserer sig i salg til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

gulvsliber til beton silvan

Silvan kom frem i 1968, og styres dagligt af cirka 1.000 ansatte i deres 41 byggecentre. Silvan tilstræber billige priser til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og udgøres nu af omtrent 2.300 medarbejdere i de 56 byggecentre. Bygma tilstræber salg til professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og omfatter i dag omkring 1.000 ansatte i kædens 9 byggecentre. Davidsen har fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

gulvsliber til beton harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.000 personer i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.000 medarbejdere i kædens 72 byggecentre. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

gulvsliber til beton bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og beskæftiger nu over 1.000 ansatte i byggemarkedets 17 varehuse. Bauhaus har specialiseret sig i billige priser til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.000 medarbejdere i firmaets 104 varehuse. XL-Byg har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og beskæftiger nu ca. 100 mennesker i virksomhedens 6 butikker. 10-4 fokuserer på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Det kan overvejes at spørge om en hjælpende hånd til dele af projektet, hovedsageligt når der er tale om væsentlige ombygninger. Flere byggeprojekter bør udføres af flere personer. Samtidig må det blive mere produktivt og sjovere at dele arbejdet med andre.
2Ofte vil det være fornuftigt at lave en budgetoversigt for renoveringen, så du har et overblik over økonomien. Det vil være fordelagtigt at gennemgå alle omkostninger, hvorefter man bør nedskrive beløbet for dem enkeltvis.
3Planlægning vil altid være metoden til at få en god oplevelse med dit byggeprojekt. Du anbefales at have en velovervejet strategi, der beskriver hvilke gøremål der skal laves hvornår, og derudover en kronologisk orden. Vær konkret når du laver strategien.
4Du skal aldrig nogensinde forsømme sikkerheden, så glem ikke påklædning inklusiv hoved- og fodbeklædning som sikring imod mulige skader. Det er yderst relevant med fokus på dit velbefindende i byggeriet, specielt når du ikke har professionel hjælp.
5Du kan tænke over hvorvidt du ønsker at klare det hele selv, eller du i stedet for skal tilkøbe assistance fra en fagperson til dele af byggeprocessen. Såfremt du køber professionel hjælp kan det være fornuftigt at notere tilbud fra diverse virksomheder.
6Der viser sig utvivlsomt utidige hovedpiner når det handler om avancerede opgaver, og på grund af det viser det sig betydningsfuldt at der er afsat rimelig tid i agendaen, således at man føler sig sikker på at komme i mål.
7Nogle gange kan man forsøge at få offentligt tilskud til byggeprojekter. Det kan man få hvis renoveringen er miljøvenligt. Tilskudet er altså betinget af at renoveringen influerer positivt på planeten.
8Man vil under ingen omstændigheder undvære arbejdsredskaber. Ofte kan det være af stor betydning at du har udstyret klar før du indleder dit byggeprojekt. Det er desuden fordelagtigt at medtage disse udgifter i budgettet for byggeriet.
9Før du iværksætter byggeriet kan det blive ganske vigtigt med en forsikring om, at byggeriet ikke er ulovligt. Afhængigt af hvordan du bor kan der være gældende love som beskriver, hvad der er lovligt, samt hvad der er ulovligt.
10Du har adgang til stribevis af instruktioner og videoer fra alverdens hjemmesider hvor du kan få gratis hjælp. Navnligt YouTube giver ekstremt meget nyttig info, navnligt forudsat at du leder på engelsk.
11Måske det viser sig fundamentalt at du har de nødvendige byggematerialer til disposition forinden du igangsætter arbejdet. Du kan notere en simpel note hvorpå der noteres de materialer du skal bruge, og derefter gennemgå oversigten, således at du kan føle dig overbevist om at der ikke er nogen mangler.
12Ved opgaver udendørs har eventuelt regnvejr en væsentlig rolle. Af den årsag kan du ofte tage notits af udsigten ift. vejret i dagene op til starten på projektet, så det ikke uden varsel går i gang med at vælte ned netop som du vil påbegynde det svære byggeprojekt.
De højest ratede byggecentre
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er rigtig imponerende. Ratingen tager udgangspunkt i 11.467 anmeldelser, hvoraf imponerende 86 % giver maksimum point, og bare 2 % giver 1 stjerne. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som jo er utrolig betryggende. Bedømmelsen er regnet ud fra 2.856 ratings, hvor ikke mindre end 59 % har givet den bedste karakter, og kun 9 % har givet 1 stjerne. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,6 ud af 5, som tydeligvis er utrolig flot. Scoren er baseret på 28.109 ratings, hvoraf imponerende 76 % giver maksimum point, og bare 4 % kvitterer med bundkarakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket klart er ekstremt overlegent. Bedømmelsen er baseret på 23.161 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 69 % giver den højeste karakter, og blot 8 % giver dumpekarakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket naturligvis er absolut imponerende. Vurderingen grundlægges af 19.208 anbefalinger, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med topkarakter, og bare 2 % har givet bundkarakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Hvilken leveringsmanér er smartest?

Størstedelen af internet forretninger tildeler nu en lang række forskellige billige fragtløsninger til gulvsliber til beton. En sikker vinder er i vore dage at få leveret til et afhentningssted, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente varerne når der er tid til det. Fragtmuligheden er altså super smart, samt ofte ligeledes den mest betalelige fragtmulighed.

Du kunne lige så vel udse dig at få varerne leveret til din bopæl eller til hvor du arbejder. Fragttypen er almindeligvis en lille smule mere omkostningsfuld, men endda særdeles ukompliceret ved køb af gulvsliber til beton online. Den billigste fragtform kan ikke benægtes at være at hente pakken selv, hvilket er betinget af at du fysisk befinder dig nær webshoppens byggemarked, for eksempel Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Leveringstiden på gulvsliber til beton er naturligvis særligt væsentlig forudsat man behøver varerne om et øjeblik, og derfor er det øjensynligt meningsfuldt at man studerer tidshorisonten for levering for gulvsliber til beton. Flere e-handler – fx Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – tilbyder billig 1 dags levering på deres favorit varer online, men vær opmærksom på at det er afhængig af at ordren køres igennem inden et besluttet klokkeslæt, således at de med sikkerhed kan nå at få ordren klar forinden pakkemedarbejderne har fri.

Nogle enkelte online shops yder portofri levering på gulvsliber til beton online, men tit kun såfremt der købes for en konkret pris. Desuden burde man snuppe den mest billige form for levering, der gerne er at få fragtfirmaet til at bringe dine produkter til et afhentningssted.

En hel del webshops tilbyder click-and-collect hvor du køber billig gulvsliber til beton hjemmefra men selv henter i byggemarkedet. Fx Silvan, Stark, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg og Bauhaus. Byggecentrene udlover fx afhentning af gulvsliber til beton i følgende områder:

Lyngby, Haderslev, Risskov, Nykøbing Falster, Viborg, Hørsholm, Ballerup, Struer, Nakskov, Stenløse, Brønshøj, Haslev, Middelfart, Ringsted, Brøndby, Virum, Frederiksværk, Lillerød, Dragør, Taastrup, Farum, Værløse, Hillerød, Varde, Aabenraa, Thisted, Roskilde, Brønderslev, Rødovre, Silkeborg, Sønderborg, Hedensted, Albertslund, Højbjerg, Herning, Nærum, Kolding, Allerød, Odense, Herlev, Tilst, Ishøj, Holbæk, Rønne, Slagelse, Fredericia, Skive, Næstved, Jyllinge, Kokkedal, Esbjerg, Nørresundby, Charlottenlund, Ikast, Søborg, Hjørring, Ølstykke, Vanløse, Korsør, Tårnby, Holstebro, Hedehusene, Brabrand, Solrød Strand, Randers, Åbyhøj, Hvidovre, Greve, Vordingborg, Kalundborg, Grenaa, Skanderborg, Gladsaxe, Køge, Nyborg, Vallensbæk, Vejle, Svendborg, Rudersdal, Birkerød, Odder, Glostrup, Valby, Horsens, Helsingør, Frederiksberg, Frederikshavn, Gentofte, Hobro, Aalborg, Aarhus, København, Lystrup, og Frederikssund, .

Afhentning ift. gulvsliber til beton er muligt i samtlige dele af landet: Jylland (Sydjylland, Østjylland, Midtjylland, Vestjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Syddanmark), Fyn (Sydfyn, Østfyn, Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn) og Sjælland (Lolland, Nordsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Amager, Vestsjælland, Østsjælland, Falster, Sydsjælland, Midtsjælland).

Når man kigger i statistikkerne fremstår det klart, at folk ofte søger eksempelvis gulvsliber til beton priser og gulvsliber til beton online. Man ser desuden tit mennesker efterspørge fx gulvsliber til beton tilbud, køb gulvsliber til beton og billig gulvsliber til beton, foruden de store byggekæder som Bygma, Davidsen, XL-Byg, Stark, 10-4, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix.

Gode tilbud på gulvsliber til beton

Det er jo ekstremt smart for internetbrugere at prissammenligne på billige gulvsliber til beton online hos forskellige internet virksomheder, og herved har massevis af internet shops fundet det uundgåeligt at nedsætte udsalgspriserne på gulvsliber til beton helt i bund, og ydermere yde gratis fragt.

Derfor kan det ikke desto mindre vise sig nyttigt at inspicere et par netbutikker efter udsalg og tilbud på gulvsliber til beton online forinden du handler, således at du er på den sikre side med at antage den mest billige pris. Se ikke blot på de store byggekæder som XL-Byg, Bygma, 10-4, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus.

Du bør blot ikke undervurdere, at ifald en forretning på nettet sælger billige gulvsliber til beton online for en pris der kan virke helt fantastisk billig, bør det mange gange være et fingerpeg om en svindel internet forhandler. Kortbestillinger er imidlertid dækket ind under en lov, som bistår dig overfor falske forhandlere på nettet.

Vi anbefaler bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed kan du bruge en løsning på afbetaling fra fx ViaBill, når du efterspørger at klare prisen på gulvsliber til beton over en længere periode. Dette fås som regel hos specialiserede webshops, men sjældent de udbredte byggemarkeder som eksempelvis Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, XL-Byg og Bauhaus.

Ved kig i søgedata er det klart, at netshoppere tit leder efter fx billig gulvsliber til beton og gulvsliber til beton tilbud. Vi ser derudover ofte netshoppere efterspørge for eksempel køb gulvsliber til beton, gulvsliber til beton online og gulvsliber til beton priser.

Kig på andre menneskers anbefalinger

Trustpilot tilbyder dig fuldkommen værdifulde genveje til at tolke en række tidligere kunders omtaler og herved er det at foretrække, at du læser internet selskabets anmeldelser før du shopper billige gulvsliber til beton online.

Facebook præsterer endvidere faktisk gode metoder til at få en idé om online shoppens troværdighed. Her ser vi en række internet forhandlere hvor man kan frembringe en anmeldelse af ordreforløbet, hvilket ydermere bør benyttes til at afveje kundetilfredsheden.

Forud for at nogen køber billige gulvsliber til beton online hos en internet webshop kan de ideelt set gøre sig bekendt med indholdet af webshoppens forretningsbetingelser, men det er undertiden ikke super interessant, især på de udbredte byggecentre som Bauhaus, Stark, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, Jem og Fix og 10-4.

Et alternativ er at tjekke hvorvidt e-firmaet er e-mærke godkendt, siden det bør være en indikation om at internet forhandleren anerkender de danske regler, og at e-butikken jævnligt besigtiges af fagmænd der forstår reglerne på området.

Desuden tilbydes du lejlighed til support, såfremt du møder udfordringer som følge af dit indkøb af gulvsliber til beton. Tillige anbefaler vi at køber er påpasselig med de primære retningslinjer der indvirker på bestillingen af gulvsliber til beton online, eksempelvis den returpolitik e-forhandleren lover.

I den forbindelse er det ydermere afgørende, at man stadig sikrer ens faktura, således man i fremtiden vil kunne bekræfte bestillingen af gulvsliber til beton, ligegyldig om man handler ved Harald Nyborg, Silvan, Bygma, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Stark, XL-Byg eller Davidsen.

Susanne I gav 5 stjerner

Alt fungerede perfekt.

Karen gav 4 stjerner

Hurtig ekspedition

Hanne gav 5 stjerner

Alt fungerede perfekt.

Michael gav 4 stjerner

Nem og meget fin service

9 gode råd til indkøb via nettet
1Den mest betalelige leveringstype er utvivlsomt at hente pakken selv, som jo nødvendiggør at du befinder dig nær online butikkens lager. Den leveringsudgave er naturligvis super aktuel om du står og skal bruge gulvsliber til beton om et øjeblik. Alternativt så garanterer en række internet shops levering uden betaling, men i mange tilfælde kræves det at du indkøber for et konkret beløb.
2Generelt foreslår vi køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Shopping med kort er omfavnet af et regulativ, hvilket sikrer folk overfor falske butikker på nettet. Som et alternativ bør du udnytte en afbetalingsløsning som f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du vil honorere betalingen af flere omgange.
3Det er i dag ret så overkommeligt for enhver at finde de laveste priser online på billige gulvsliber til beton på tværs af internet varehuse, og til gengæld garanterer en hel del online shops gebyrfri levering. Det kan dog stadigvæk blive tiden værd at efterse nogle få internet forhandlere efter billige priser forinden du køber, således at du er skudsikker på at antage den mindst kostelige pris.
4Generelt slår vi et slag for at bemærke om e-firmaet er medlem af e-mærket, eftersom det er en antydning af at online webshoppen opererer i overensstemmelse med de danske love, og at online forhandleren hyppigt revurderes af fagfolk der kender til reglementet på området. Før folk køber billige gulvsliber til beton på en butik på nettet bør man uden tvivl se på e-butikkens handelsvilkår.
5Trustpilot byder på stort set tiltalende muligheder for at analysere en række tidligere konsumenters tanker og derved foreslåes det, at du studerer webshoppens ratings forinden du shopper billige gulvsliber til beton online. Facebook yder ydermere relativt passende løsninger til at få en idé om webbutikkens kundefokus.
6Leveringstidspunktet kan være super væsentlig i tilfælde af at du har behov for dine nye varer nu og her, og derfor er det selvsagt centralt at vi kigger nærmere på leveringstiden for gulvsliber til beton. Størstedelen af netbutikker tilsiger billig levering på næste hverdag på deres primære produkter, som trods alt antager at ordren køres igennem inden et nøjagtigt klokkeslæt.
7En række internet varehuse garanterer gratis fragt på gulvsliber til beton, men typisk påkræves det at der shoppes for et præcist beløb. I øvrigt kan man udse dig den billigste leveringsmetode, der tit er at få fragtfirmaet til at levere din ordre til et afhentningssted. Løsningen bliver mange gange lige så vel virkelig uproblematisk. Den prisbilligste leveringsmetode kan ikke benægtes at være selv at hente pakken.
8Før nogen køber billige gulvsliber til beton hos en shop behøver man egentlig have øje for netshoppens betingelser, det er dog almindeligvis et tidskrævende arbejde. Foruden dette er det godt at køber er vidende om de mest essentielle vedtægter der indvirker på handlen med billige gulvsliber til beton online, eksempelvis hvilken returneringsret netshoppen tilbyder.
9De fleste internet firmaer tildeler heldigvis en lang række forskellige billige former for levering til gulvsliber til beton. En favorit iblandt mange er på nuværende tidspunkt levering til en pakkeshop, fordi du på den måde nemt kan hente de nyindkøbte produkter når du har tid. Fragtløsningen er nemlig ultra hensigtsmæssig, og tit ligeledes den prisbilligste leveringsmanér.