Byggevarepriser.dk

Lille Gulvsliber

Bernardo Gulvsliber PSM 2600 - 400 V
34.716 kr.
Se produkt
Holzmann Gulvsliber PSM3
10.800 kr.
Se produkt
Holzmann Gulvsliber PSM2
9.142 kr.
Se produkt
Bernardo Gulvsliber PSM 2000 - 400 V
33.854 kr.
Se produkt
Husqvarna gulvsliber til kanter PG280
23.744 kr.
Se produkt
Husqvarna gulvsliber PG450
29.995 kr.
Se produkt
EIBENSTOCK beton-gulvsliber EBS 235.1
10.776 kr.
Se produkt
EIBENSTOCK beton-gulvsliber EBS 180 F
8.998 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er naturligvis meget vigtigt at tjekke, om det produkt du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Ellers bør du overveje at lede andre steder.
Nogle byggemarkeder tilbyder et bredt sortiment af varer, imens øvrige er specialiserede i en enkelt type af vare. Du bør tænke igennem hvorvidt det er vigtigt for dig at du har adskillige produkter at vælge i mellem, udover blot lille gulvsliber.
Du vil finde variationer i prisniveauet på billige lille gulvsliber hos de forskellige online byggemarkeder. Nogle vil have gode tilbud, imens andre har service. Du må bestemme hvad der for dig betyder mest.
Du bør kende de handelsbetingelser webshoppen udsteder når du handler online, så du undgår udfordringer med for eksempel returnering. Du bør derfor kende webshoppens regningslinjer.
For de fleste er et byggeprojekt forbundet med diverse spørgsmål. Dermed kan du overveje at handle hos en netbutik, hvor du kan få rådgivning og sparring omkring lille gulvsliber.
Hvis du har brug for varerne hurtigt eller blot har lyst til at slippe for leveringsgebyret, så kan du tænke over at køre varerne på eget initiativ. Dette er især muligt hos de velkendte byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er udbredte og landskendte virksomheder, som medvirker til ubekymrethed når man stopper online. Dette vil nogle se fordele i.
De kendte byggekæder har butikker nær dig, og takket være dette har kunderne chancen for at købe online og fragte materialerne personligt. På grund af det kan du overveje at undgå fragtomkostningen, samt samtidig have produkterne hurtigere.
De kendte byggemarkeder sælger produkter fra flere producenter, og derigennem kan du vælge fra et stort sortiment af lille gulvsliber online.

Nichewebshop

De fleste specialiserede netshops producerer selv varerne der sælges i de kendte byggekæder. Ved køb direkte hos de nichefokuserede netbutikker online vil du få lavere priser.
Størstedelen af nicheforhandlere er mindre virksomheder, som tit drives i Danmark, muligvis sågar fra dit lokalområde. Dem kan du hjælpe idet du handler lille gulvsliber online fra deres webshop.
Alverdens nichefokuserede webshops er ekstremt passionerede omkring deres online produktkategori, da de fokuserer specifikt på disse produkter. På grund af det formår de at yde en høj grad af kyndig hjælp fra personale som er specialister i lige præcis lille gulvsliber.
Danmarks største byggemarkeder

Johannes Fog kom frem i 1920, og udgøres nu af omtrent 500 mennesker i de 9 byggecentre. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

lille gulvsliber jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og udgøres nu af mere end 2.100 mennesker i deres 122 varehuse. Jem og Fix specialiserer sig i gode tilbud til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

lille gulvsliber silvan

Silvan startede i 1968, og lønner i dag i nærheden af 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

lille gulvsliber harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og beskæftiger i dag over 2.000 kollegaer i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og udgøres i dag af mere end 2.300 medarbejdere i byggemarkedets 56 butikker. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og omfatter i dag mere end 2.000 mennesker i byggemarkedets 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og lønner i dag over 1.000 mennesker i byggemarkedets 9 byggecentre. Davidsen tilstræber billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og er nu arbejdsplads for over 100 kollegaer i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 sætter ind på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

lille gulvsliber bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og omfatter i dag over 1.000 medarbejdere i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus fokuserer primært på gode tilbud til private, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og beskæftiger nu i nærheden af 2.000 personer i forretningens 72 butikker. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Der er en overflod af guides og videoer online hvorfra du kan få tips og tricks. Navnligt YouTube bringer dig ekstremt meget udbytterig oplysning, navnligt ifald man bruger den engelske version.
2Du bør nødig forsømme din sikkerhed, så husk sikkerhedsbeklædning som fx sikkerhedssko der skåner dig imod eventuelle uheld. Det er yderst relevant at have styr på din sikkerhed i byggeprocessen, ikke mindst hvis du ikke investerer i hjælp fra en fagmand.
3Ofte vil det vise sig afgørende at lave et budget for renoveringen, så du har styr på penge-delen af det. Det bør være en fordel at notere hver enkelt udgift, og herefter gennemgå beløbet for dem slavisk.
4Måske det ville være relevant at overveje hvorvidt projektet er et du kan klare selv, eller du med fordel kan sikre dig professionel assistance til noget af arbejdet. Såfremt du benytter assistance fra en fagperson vil det ofte være fornuftigt at notere tilbud fra forskellige leverandører.
5Der præsenterer sig uden tvivl uforudsete bump på vejen i forbindelse med store opgaver, og som følge heraf vurderes det afgørende at der er afsat en god portion tid i kalenderen, som gør at man er selvsikker på at nå det til den planlagte tid.
6Du bør aldrig fattes udstyr. Tit vil det være klogt at du har udstyret klar til brug inden du iværksætter byggeprocessen. Det er desuden vigtigt at tillægge omkostningerne hertil i regnskabet for byggeriet.
7I visse tilfælde kan man få offentlig støtte til renoveringer. Det kan man få ifald byggeprojektet gør en forskel for klimaet. Det forudsætter dermed at ombygningen har positiv betydning for planeten.
8Godt forarbejde bliver vejen til et uproblematisk forløb med arbejdet. Du bør forfatte en struktureret arbejdsplan, som viser hvilke arbejdsopgaver der skal løses hvornår, samt en tilhørende rækkefølge. Husk at være realistisk når du sammensætter din strategi.
9Før du optager arbejdet er det temmelig afgørende med en forsikring om, at dit projekt overholder gældende love. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor vil der være en række regler omkring, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke må.
10For opgaver udendørs har eventuelt regnvejr en vigtig rolle. På grund af dette skal du hyppigt holde øje med udsigten ift. vejret i tiden op til starten på projektet, så det forhåbentlig ikke uden du havde regnet med det starter med at piske ned når du netop er startet på det komplicerede projekt.
11Potentielt kan det vise sig fundamentalt at du har de relevante byggematerialer klar til brug før du tager fat på din byggeproces. Du vil med fordel kunne forfatte en punktforms liste hvorpå der noteres hver eneste ting du skal bruge, og så granske hvert eneste punkt, således at du kan føle dig sikker på at du har husket det hele.
12Det kan være nyttigt at sikre sig assistance til byggearbejdet, i særdeleshed i tilfælde af større projekter. Store projekter skal gerne udføres af flere folk. Endvidere vil det blive mere produktivt og mere socialt når der er flere der bidrager.
De bedst anmeldte byggekæder
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, hvilket naturligvis er ualmindeligt godt arbejde. Scoren tager udgangspunkt i 28.109 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med toprating, og alene 4 % giver den dårligste rating. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er ret så imponerende. Vurderingen er regnet ud fra 2.856 anmeldelser, hvor imponerende 59 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 9 % kvitterer med den laveste karakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, som tydeligvis er hamrende flot. Bedømmelsen er et gennemsnit af 23.161 meninger, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet den højeste karakter, og alene 8 % kvitterer med 1 stjerne. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, som altså er ekstremt beundringsværdigt. Bedømmelsen er regnet ud fra 11.467 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 86 % giver 5 stjerner, og bare 2 % har givet den dårligste rating. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er ultra betryggende. Ratingen er et gennemsnit af 19.208 meninger, hvoraf imponerende 84 % giver toprating, og blot 2 % kvitterer med 1 stjerne. Til dato har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsform skal jeg vælge?

En del internet outlets foreslår i øjeblikket en hel del forskellige billige leveringsformer til lille gulvsliber. En af de mest almindelige er for øjeblikket levering til en pakkeshop, så du nemt selv kan hente de købte varer når der er tid til det. Den er altså ret så bekvem, og endda endda den mest betalelige leveringsform.

Du kunne lige så vel overveje at bestille varerne til levering til din adresse eller til når du er på job. Fragtmuligheden viser sig ofte en anelse mere pebret, men på den anden side virkelig overkommelig for lille gulvsliber online. Den prisbilligste mulighed for fragt vil dog altid være selv at hente pakken, men dette er betinget af at du er tæt på online virksomhedens byggecenter, fx Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan eller Jem og Fix.

Leveringstiden på lille gulvsliber er temmelig afgørende forudsat man absolut skal bruge produktet nu og her, så med det formål er det fuldkommen fornuftigt at vi kontrollerer det forventede leveringstidspunkt på lille gulvsliber. De fleste online forhandlere – herunder Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – yder billig dag-til-dag fragt på en lang række produkter online, som imidlertid afhænger af at bestillingen anbringes før et konkret klokkeslæt, således at de med sikkerhed kan nå at få de nye varer distribueret forud for at lagerpersonalet tager hjem.

En række online outlets lover fragt uden omkostninger på lille gulvsliber online, men undertiden er det så nødvendigt at der erhverves for en konkret sum. Som alternativ kan du foretrække den mest letkøbte fragtmulighed, der ofte er at få fragtmanden til at levere varerne til en pakkeshop.

Masser af netshops giver klik-og-hent hvor man køber billig lille gulvsliber hjemmefra og afhenter i byggemarkedet. For eksempel XL-Byg, Stark, 10-4, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, Davidsen, Silvan og Harald Nyborg. Byggekæderne tildeler fx click-and-collect på lille gulvsliber i følgende byer:

Fredericia, Lystrup, Frederikssund, Roskilde, Vanløse, Hjørring, Kokkedal, Viborg, Odder, Struer, Dragør, Odense, Charlottenlund, Værløse, Hedensted, Aarhus, Middelfart, Allerød, Solrød Strand, Randers, Køge, Holbæk, Hobro, Haderslev, Sønderborg, Haslev, Korsør, Birkerød, Frederiksberg, Rødovre, Taastrup, Albertslund, Farum, Rudersdal, Grenaa, Greve, Herlev, Kolding, Vejle, Varde, Aabenraa, Nørresundby, Nykøbing Falster, Hedehusene, Vallensbæk, Tårnby, Hørsholm, Brabrand, Glostrup, Silkeborg, Thisted, Svendborg, Ølstykke, Åbyhøj, Ballerup, Tilst, Brønderslev, Nyborg, Skive, Risskov, Gladsaxe, Esbjerg, Horsens, Brønshøj, Jyllinge, Lyngby, Højbjerg, Nærum, Næstved, Gentofte, Vordingborg, Stenløse, Ringsted, Hillerød, Frederikshavn, Brøndby, Herning, Holstebro, Kalundborg, Lillerød, Hvidovre, København, Slagelse, Aalborg, Nakskov, Søborg, Ishøj, Rønne, Frederiksværk, Skanderborg, Valby, Virum, Helsingør, og Ikast, .

Click-and-collect ift. lille gulvsliber er tilgængeligt i de fleste dele af Danmark: Sjælland (Falster, Amager, Østsjælland, Bornholm, Midtsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden, Lolland, Sydsjælland, Vestsjælland), Jylland (Syddanmark, Sønderjylland, Midtjylland, Sydjylland, Vestjylland, Østjylland, Nordjylland) og Fyn (Østfyn, Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn).

Når man ser på tallene står det markant, at internetbrugere jævnligt søger for eksempel lille gulvsliber tilbud og lille gulvsliber online. Derudover oplever man mange gange internet shoppere søge blandt andet køb lille gulvsliber, lille gulvsliber priser samt billig lille gulvsliber, foruden de velkendte byggemarkeder som Davidsen, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Stark, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg og Silvan.

Få den bedste pris på lille gulvsliber

Det har vist sig at være super smart for forbrugerne at søge sig frem til priser på billige lille gulvsliber online fra diverse netbutikker, og for det har en lang række internet firmaer ikke kunne lade være med at nedbringe prisniveauet på lille gulvsliber enormt, og derudover præstere levering uden betaling.

Det kan immervæk blive lukrativt at prøve en række internet butikker efter tilbud på lille gulvsliber online forinden du færdiggør din shopping, så du er skråsikker på at få fat i den bedste pris. Se ikke blot på de kendte byggecentre som Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4 og Stark.

Du må bare være klar over, at såfremt en forretning på nettet markedsfører billige lille gulvsliber online til en salgspris der anses for himmelråbende fordelagtig, så kan det ofte være et tegn på en snydagtig netshop. Køb med kort er i hvert fald dækket ind under en orden, som hjælper køber imod snydagtige butikker på nettet.

Vi anbefaler generelt køb med betalingskort eller MobilePay. Som en anden løsning bør du benytte en afdragsløsning som for eksempel ViaBill, hvis du higer efter at dække prisen på lille gulvsliber i flere bidder. Dette tilbydes som regel i specialiserede netshops, men ikke de gængse byggemarkeder som eksempelvis Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, 10-4 og Harald Nyborg.

Når man kigger i søgedata fremstår det tydeligt, at internetbrugere som regel efterspørger fx billig lille gulvsliber og køb lille gulvsliber. Vi ser desuden mange gange folk efterspørge for eksempel lille gulvsliber tilbud, lille gulvsliber online og lille gulvsliber priser.

Kig på tidligere brugeres bedømmelser

Trustpilot frembyder fuldstændig relevante muligheder for at bese en række aktuelle kunders domme og derved er det prisværdigt, at du gennemgår netbutikkens omtaler før du shopper billige lille gulvsliber online.

Facebook tilbyder dig ligeledes rigtig fantastiske chancer for at få indtryk af e-butikkens pålidelighed. Derudover ser vi nogle internet selskaber hvor kunder kan levere en vurdering af virksomhedens service, som desuden burde anvendes til at danne dig et indtryk af hvor glade kunderne er.

Forud for at folk handler billige lille gulvsliber online hos en e-handler kunne man i reglen betragte forhandlerens betingelser, det er dog oftest et omfattende projekt, særligt på de udbredte byggemarkeder som Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Stark, Bygma, Bauhaus, Davidsen og Silvan.

En anden løsning er at finde ud af hvorvidt online butikken er e-mærket, som ofte er en forsikring om at online forhandleren understøtter de officielle danske regler, tillige med at internet webshoppen ofte undersøges af specialister der mestrer de gældende regler.

Desuden giver det dig genvej til opbakning, såfremt du oplever vanskeligheder ved dit indkøb af lille gulvsliber. Udover dette tilrådes det at kunden er oppe på mærkerne omkring de elementære vedtægter der spiller ind i forbindelse med bestillingen af lille gulvsliber online, som eksempelvis hvilken ombytningsret e-shoppen lover.

I den forbindelse er det ligeledes afgørende, at man altid opbevarer sin faktura e-mail, således man fremadrettet kan påvise sin bestilling af lille gulvsliber, uafhængig af om man køber hos XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Bygma, Stark, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen eller Bauhaus.

Søren Jensen gav 5 stjerner

Quick expedit

Susanne O gav 4 stjerner

Fantastisk behandling

Charlotte R gav 5 stjerner

Handlet meget og handler stadig

Karen D gav 5 stjerner

Dag til dag levering

9 gode råd til internetshopping
1Leveringstiden er naturligvis meget vigtig såfremt vi står og skal bruge varerne lige om lidt, så med det formål er det altså passende at man finder leveringstidspunktet ved lille gulvsliber. En række internet varehuse stiller udsigt til billig 1 dags fragt på de fleste varer, der dog antager at ordren aflægges inden et konkret klokkeslæt.
2Forinden nogen køber billige lille gulvsliber i en e-forhandler kunne de i reglen sætte sig ind i netbutikkens vilkår, dog er det almindeligvis et tidskrævende arbejde. Tilsvarende tilråder vi at køberen er obs på de vigtigste betingelser gældende for handlen med billige lille gulvsliber online, eksempelvis den ombytningspolitik hjemmesiden anvender.
3Nogle online selskaber sikrer billig fragt på lille gulvsliber, men typisk er det betinget af at der erhverves for et bestemt beløb. I øvrigt bør du vælge den mest prisbevidste fragtmetode, hvilket i mange tilfælde vil være at få dem til at køre din bestilling til en pakkeshop. Løsningen bliver somme tider til gengæld ret så nem. Den billigste metode til levering kan ikke benægtes at være at hente varerne selv.
4Det er efterhånden særdeles nemt for enhver at tjekke tilbud online på billige lille gulvsliber hos diverse internet shops, og herved lover en lang række internet forretninger i Danmark portofri fragt. Til gengæld kan det trods alt være lønsomt at inspicere nogle få online virksomheder efter tilbud og rabat før du shopper, så man er velinformeret til at opnå den laveste pris.
5Den billigste fragtmetode er utvivlsomt at du selv henter pakken, men den løsning er betinget af at du er nærved internet selskabets adresse. Den fragttype kan vise sig at være virkelig afgørende når man mangler lille gulvsliber lige om lidt. Alternativt så tilbyder nogle e-forretninger i Danmark fragt uden omkostninger, men for det meste under forudsætning af at der shoppes for en bestemt pris.
6Generelt anbefaler vi at kigge hvorvidt internet forhandleren er e-mærke godkendt, eftersom det almindeligvis er en indikation om at internet shoppen føjer de officielle regler, tillige med at online firmaet tit besøges af eksperter som har nøje kendskab til retningslinjerne. Før folk shopper billige lille gulvsliber hos en online shop bør man for at være på den sikre side have øje for virksomhedens forretningsbetingelser.
7Trustpilot præsterer flere relevante genveje til at fortolke en stor portion aktuelle køberes iagttagelser og på grund af dette er det fornuftigt, at du evaluerer online shoppens kritik forinden du køber billige lille gulvsliber online. Facebook medfører derudover egentlig habile genveje til at få kendskab til e-handlens kundetilfredshed.
8En række internet outlets udlover nu diverse forskellige billige fragttyper til lille gulvsliber. En af de populære er i dag pakkeshops, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente de købte produkter når det passer ind i din kalender. Løsningen er altså ret så simpel, og desuden endda den mindst kostelige type af levering.
9Vi anbefaler generelt køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Betalinger med kort er dækket ind under en orden, som assisterer dig som køber overfor svindlende webbutikker. Alternativt bør du bruge et tilbud som eksempelvis ViaBill, forudsat du agter at afbetale omkostningerne over en periode.