Byggevarepriser.dk

Gulvsliber til betongulv

Bernardo Gulvsliber PSM 2600 - 400 V
34.716 kr.
Se produkt
Holzmann Gulvsliber PSM3
10.800 kr.
Se produkt
Holzmann Gulvsliber PSM2
9.142 kr.
Se produkt
Bernardo Gulvsliber PSM 2000 - 400 V
33.854 kr.
Se produkt
Husqvarna gulvsliber til kanter PG280
23.744 kr.
Se produkt
Husqvarna gulvsliber PG450
29.995 kr.
Se produkt
EIBENSTOCK beton-gulvsliber EBS 235.1
10.776 kr.
Se produkt
EIBENSTOCK beton-gulvsliber EBS 180 F
8.998 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal kende de betingelser der gør sig gældende når du handler online, så du undgår problemer med bl.a. returnering. Af den grund bør du undersøge byggemarkedets regler.
Ifald du står og skal bruge byggematerialerne hurtigst muligt eller blot har lyst til at undvære leveringsgebyret, så kunne du overveje at hente produkterne selv. Dette er først og fremmest et alternativ hos de kendte byggekæder.
Flere byggemarkeder sælger et enormt vareudvalg, hvorimod øvrige er specialiserede i en specifik gruppe af vare. Du skal gennemtænke om det er afgørende for dig at du har mange varer at vælge i blandt, udover bare gulvsliber til betongulv.
For nogle er gør-det-selv projekter forbundet med en verden af spørgsmål. På grund af det bør du overveje at shoppe hos et online byggemarked, hvor du kan modtage råd og vejledning til valg af gulvsliber til betongulv.
Det er naturligvis utrolig relevant at tjekke, om den vare du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Ellers kan du lede andre steder.
Der findes forskelle i priserne på billige gulvsliber til betongulv hos de forskellige online byggecentre. Enkelte giver de bedste priser, og øvrige fokuserer på faglig rådgivning. Du bør tænke på hvad der for dig er det vigtigste.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er udbredte og bekendte butikker, hvilket medvirker til øget sikkerhed når man handler online. Dette er noget nogle vil se en fordel i.
De udbredte byggecentre har butikker mange steder i landet, og af den grund har flertallet chancen for at handle online og hente varerne selv. På grund af det er der mulighed for at undvære fragtgebyret, og endda skaffe varerne lige nu.
De gængse byggemarkeder tilbyder produkter fra mange nicheshops, og af den grund kan du shoppe fra et stort sortiment af gulvsliber til betongulv online.

Nichewebshop

Alverdens webshops med fokus på et smalt varesortiment står selv for produktion af varerne som du kan købe i byggemarkederne. Ved køb direkte igennem de nichefokuserede webshops online er det muligt at få en bedre pris.
Hovedparten af nicheforhandlere er iværksætterfirmaer, som typisk er danske, muligvis tilmed fra dit lokalområde. Disse bidrager du til ved at handle gulvsliber til betongulv online fra deres webshop.
Mange nicheforhandlere er eksperter i de produkter de sælger online, da de kun sælger disse produkter. Således vil du opleve super konstruktiv assistance fra ansatte der er eksperter i netop gulvsliber til betongulv.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

XL-Byg så dagens lys i 2002, og beskæftiger i dag over 2.000 mennesker i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

gulvsliber til betongulv harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.000 mennesker i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

gulvsliber til betongulv silvan

Silvan blev dannet i 1968, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 1.000 medarbejdere i firmaets 41 varehuse. Silvan har sit primære fokus på salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

gulvsliber til betongulv bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og udgøres nu af omkring 1.000 mennesker i kædens 17 butikker. Bauhaus har specialiseret sig i salg til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og lønner i dag flere end 100 personer i de 6 varehuse. 10-4 har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og udgøres i dag af cirka 500 kollegaer i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog tilstræber salg til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

gulvsliber til betongulv jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og udgøres nu af omkring 2.100 mennesker i kædens 122 varehuse. Jem og Fix er specialiseret i salg til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og udgøres i dag af flere end 2.300 personer i deres 56 butikker. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og beskæftiger nu flere end 2.000 personer i forretningens 72 varehuse. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og omsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 1.000 personer i selskabets 9 butikker. Davidsen er specialiseret i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Ofte vil det vise sig essentielt at udarbejde et budget for byggeprojektet, så du har styr på den økonomiske del. Det bør være økonomisk at nedfærdige hver enkelt omkostning, hvorefter man kunne indsamle ens udgift ved dem slavisk.
2Ved udendørs byggeprojekter kan vejrsituationen få meget at sige. Af den årsag skal du jævnligt holde øje med vejrudsigten i de dage der er op til projektets start, så du slipper for at det uventet starter med at vælte ned i samme sekund som du står midt i det omfattende byggeprojekt.
3Du må ikke på noget tidspunkt gå på kompromis med dit eget helbred, så husk sikkerhedstøj som fx hjelm og sko der beskytter dig mod hændelige uheld. Det er essentielt at du husker din sikkerhed i byggeprocessen, specielt når du ikke investerer i hjælp fra en fagperson.
4Før du opstarter byggeriet må det være temmelig fundamentalt med et tilsagn om, at projektet overholder loven. Alt efter hvorhenne du bor vil der vise sig gældende retningslinjer for, hvad der er lovligt, og hvad der ikke er lovligt.
5Måske det burdes overvejes om du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du burde skaffe eksperthjælp til noget af projektet. Ifald du sikrer dig assistance fra en fagmand er det lukrativt at indhente priser fra flere selskaber.
6Du vil under ingen omstændigheder stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Ofte kan det være strategisk at du har udstyret ved hånden inden du igangsætter byggeriet. I øvrigt er det afgørende at medtage de tilhørende udgifter i din økonomiske plan.
7Forberedelse vedbliver at være nøglen til et godt forløb med projektet. Du er nødt til at udarbejde en struktureret tidsplan, der dikterer hvilke opgaver du planlægger at lave på hvilke dage, samt derudover en nummerorden. Husk at være konkret når du nedskriver din agenda.
8I visse tilfælde kan man søge tilskud fra det offentlige til ombygninger. Det bliver givet ifald byggeriet er miljøvenligt. Tilskudet kræver med andre ord at renoveringen forbedrer planeten.
9Der kommer typisk utidige problematikker når det gælder svære opgaver, og herved kan det være af stor betydning at der er afsat betragtelig tid i køreplanen, som er vigtigt for at man føler sig tryg ved at kunne få det færdiggjort.
10Det kan vise sig at være godt at søge assistance til ens byggeprojekt, navnlig hvis det er vigtige byggerier. Flere ting stiller krav om flere end en enkelt person. Derudover må det være hurtigere og mere interessant når man ikke er ene om det.
11Det vil vise sig afgørende at du har de påkrævede materialer klar før du indleder eksekveringen. Du kan med fordel sammensætte en punktforms liste hvorpå der noteres alt hvad der skal bruges, og derefter tjekke listen, således at du er tryg ved at du har husket alt.
12Der er en hel række hjælpeartikler og videoer online som du kan finde inspiration i. Særligt YouTube er formidler af overvældende meget konstruktiv viden, ikke mindst såfremt man benytter den engelske version.
Danskernes foretrukne byggecentre
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er meget beundringsværdigt. Evalueringen er regnet ud fra 23.161 meninger, hvor hele 69 % har givet topkarakter, og alene 8 % giver bundkarakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som altså er absolut flot. Karakteren grundlægges af 19.208 bedømmelser, hvor ikke mindre end 84 % har givet den højeste karakter, og bare 2 % giver 1 stjerne. Til dato har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er meget beundringsværdigt. Karakteren grundlægges af 2.856 anmeldelser, hvor hele 59 % har givet den højeste karakter, og bare 9 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, som jo er ultra beundringsværdigt. Bedømmelsen grundlægges af 28.109 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 76 % giver topkarakter, og blot 4 % kvitterer med dumpekarakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som altså er fantastisk beundringsværdigt. Vurderingen er et gennemsnit af 11.467 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 86 % giver den højeste karakter, og bare 2 % kvitterer med den dårligste rating. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Hvilken mulighed for levering er bedst?

Adskillige online forretninger tilbyder efterhånden en lang række forskellige billige leveringsmuligheder til gulvsliber til betongulv. En der er meget populær er nu til dags pakkeshoppen, hvor du selv henter dine nye produkter når det passer dig. Leveringsformen er jo rigtig praktisk, samt ofte derudover den mest prisbevidste metode til levering.

Du bør alternativt forsøge at bestille ordren til levering hjem til din privatadresse eller ud til dit arbejdes adresse. Fragtløsningen viser sig gennemsnitligt en anelse mindre billig, men desuden ultra ligetil ift. gulvsliber til betongulv online. Den billigste løsning vil dog altid vise sig at være selv at hente ordren, som desværre stiller krav om at du opholder dig nærved e-forretningens butikker, for eksempel Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Fragttiden på gulvsliber til betongulv er selvfølgelig ret så aktuel såfremt man skal bruge varen lige om lidt, så i det øjemed er det helt relevant at vi undersøger det estimerede leveringstidspunkt på gulvsliber til betongulv. En lang række butikker på nettet – herunder Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan og Bauhaus – præsterer billig dag-til-dag fragt på en række varer online, som imidlertid afhænger af at bestillingen fuldbyrdes forinden et konkret klokkeslæt, således at de med sikkerhed kan nå at få varerne ekspederet forinden logistikmedarbejderne har fyraften.

Nogle enkelte internet varehuse lover levering uden gebyr på gulvsliber til betongulv online, men ofte er det under betingelse af at der shoppes for en fastsat pris. Derudover skulle du udse dig den mest betalelige leveringsmetode, der i de fleste tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at bringe din pakke til en pakkeshop.

Størstedelen af webshops udlover afhentning hvor man handler billig gulvsliber til betongulv online men selv henter i byggemarkedet. For eksempel Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, Silvan, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg og 10-4. De frembyder fx click-and-collect på gulvsliber til betongulv i følgende byer:

Holstebro, Randers, Frederikshavn, Lyngby, Tårnby, Slagelse, Brøndby, Helsingør, Hedensted, Jyllinge, Herning, Silkeborg, Brabrand, Birkerød, Haslev, Aarhus, Ishøj, Valby, Svendborg, Lystrup, Åbyhøj, Hørsholm, Grenaa, Farum, Skanderborg, Skive, Hillerød, Køge, Aabenraa, Nyborg, Rødovre, Taastrup, Sønderborg, Thisted, Esbjerg, Varde, Hedehusene, Tilst, Gentofte, Lillerød, Stenløse, Haderslev, Hvidovre, Søborg, Greve, Nakskov, Kokkedal, Rudersdal, Frederiksberg, Rønne, Vanløse, Frederikssund, Brønderslev, Ballerup, Vordingborg, Korsør, Virum, Hobro, Dragør, København, Herlev, Brønshøj, Næstved, Fredericia, Odder, Middelfart, Solrød Strand, Vejle, Struer, Albertslund, Hjørring, Glostrup, Værløse, Holbæk, Vallensbæk, Risskov, Kalundborg, Kolding, Charlottenlund, Aalborg, Gladsaxe, Ringsted, Allerød, Nærum, Viborg, Frederiksværk, Nørresundby, Horsens, Højbjerg, Nykøbing Falster, Ølstykke, Odense, Ikast, og Roskilde, .

Click-and-collect ift. gulvsliber til betongulv er tilgængeligt i samtlige områder af Danmark: Jylland (Vestjylland, Østjylland, Nordjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sydjylland, Sønderjylland), Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn, Østfyn, Midtfyn) og Sjælland (Hovedstaden, Sydsjælland, Midtsjælland, Bornholm, Nordsjælland, Lolland, Amager, Vestsjælland, Falster, Østsjælland).

Når man ser på tallene fremstår det tydeligt, at mennesker som regel leder efter fx køb gulvsliber til betongulv og billig gulvsliber til betongulv. Man ser desuden ofte netshoppere efterspørge for eksempel gulvsliber til betongulv tilbud, gulvsliber til betongulv priser samt gulvsliber til betongulv online, foruden de udbredte byggecentre som Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, 10-4, Stark og XL-Byg.

Priser på gulvsliber til betongulv

Det har vist sig at være i høj grad smertefrit for almindelige mennesker at finde frem til tilbud på billige gulvsliber til betongulv online hos diverse e-forretninger, og af den grund har adskillige internet varehuse været nødt til at reducere salgspriserne på gulvsliber til betongulv kolossalt, og derudover sikre billig fragt.

Derfor kan det immervæk blive smart at analysere diverse webshops efter tilbud og rabatter på gulvsliber til betongulv online inden du shopper, så du er garanteret at skaffe sig den bedste pris. Kig ikke bare hos de kendte byggemarkeder som Bygma, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Stark og Davidsen.

Man skal imidlertid være opmærksom på, at når en butik på nettet forhandler billige gulvsliber til betongulv online til en tilbudspris som kan ses som helt fantastisk billig, så kunne det mange gange være et fingerpeg om en fup online forretning. Køb med kort er i hvert fald omsluttet af en lovbestemmelse, hvilket hjælper køberen imod uærlige online forretninger.

Vi går generelt ind for kortbetalinger eller MobilePay. Som et alternativ burde du overveje en afdragsløsning som fx ViaBill, ifald du efterspørger at afbetale betalingen af gulvsliber til betongulv over tid. Det foreslåes normalt hos nicheforhandlere, men ikke de kendte byggekæder som eksempelvis Jem og Fix, Stark, Silvan, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus og Davidsen.

Når vi ser på søgedata står det tydeligt, at internetbrugere som regel efterspørger blandt andet køb gulvsliber til betongulv og billig gulvsliber til betongulv. Derudover oplever man som regel folk kigge efter eksempelvis gulvsliber til betongulv priser, gulvsliber til betongulv tilbud og gulvsliber til betongulv online.

Udforsk nuværende kunders evalueringer

Trustpilot frembyder flere relevante chancer for at udforske en stor portion eksisterende forbrugeres observationer og af den grund er det prisværdigt, at du analyserer netshoppens anmeldelser før du lægger din bestilling på billige gulvsliber til betongulv online.

Facebook giver dig lige så vel ret hensigtsmæssige metoder til at få indtryk af webbutikkens pålidelighed. Desuden ses en del internet virksomheder hvor kunder kan meddele en omtale af deres købsoplevelse, hvilket tillige må bruges til afvejning af hvor tilfredse kunderne er.

Før nogen shopper billige gulvsliber til betongulv online på en internet virksomhed kunne man sådan set have øje for deres forretningsbetingelser, men det er tit ikke særlig morsomt, særligt på de kendte byggecentre som Davidsen, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg og Silvan.

Et alternativ kan derfor være at bemærke om online shoppen er tilsluttet e-mærket, eftersom det almindeligvis er en forsikring om at e-forhandleren lever op til de danske love, udover at internet butikken rutinemæssigt revideres af eksperter der er meget bekendte med de gældende regler.

Desuden får du lejlighed til en hjælpende hånd, når du får problemstillinger ved dit indkøb af gulvsliber til betongulv. Endvidere støtter vi at køber er vidende om de mest betydningsfulde betingelser der indvirker på bestillingen af gulvsliber til betongulv online, som fx hvilken bytteret internet forhandleren har.

På grund af dette er det samtidig essesentielt, at man til enhver tid beholder sin kvitteringsmail, således man når som helst kan bevise bestillingen af gulvsliber til betongulv, hvad end man handler ved Davidsen, Stark, Silvan, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bygma.

Lone gav 5 stjerner

Fremragende service og total hurtig…

Hans gav 4 stjerner

Super har ikke andet af sige om det.

Lars Kristensen gav 5 stjerner

Super nem hjemmeside og hurtig levering

Morten Christiansen gav 5 stjerner

God webshop

9 gode råd til internetshopping
1Den mest letkøbte leveringsversion er dog selv at hente produkterne, som desværre forudsætter at du fysisk befinder dig i kort afstand af e-handlens adresse. Den metode til levering kan i nogle tilfælde være ualmindeligt afgørende hvis du skal bruge gulvsliber til betongulv lige om lidt. Alternativt så yder nogle få forhandlere på nettet levering uden omkostninger, men ofte under forudsætning af at du aftager for en præcis sum.
2Trustpilot yder helt passelige genveje til at gennemrode flere nuværende køberes synspunkter og derved er det smart, at du efterforsker internet butikkens omtaler forud for at du køber billige gulvsliber til betongulv online. Facebook medfører endvidere fuldt ud ønskværdige genveje til at få en idé om e-shoppens pålidelighed.
3Det er i dag ret ukompliceret for internetbrugere at kigge efter tilbud online på billige gulvsliber til betongulv på forskellige internet firmaer i Danmark, og så lover en hel del internet forhandlere levering uden betaling. Trods dette kan det alligevel vise sig rentabelt at se nærmere på nogle enkelte online shops efter rabat og tilbud inden du gennemfører din handel, sådan at man er garanteret at antage den mest betalelige pris.
4Før folk shopper billige gulvsliber til betongulv på en e-shop behøver de utvivlsomt kigge på shoppens handelsbetingelser, det er dog uden tvivl ikke særlig spændende. Derudover tilrådes det at køber er vidende om de mest centrale vedtægter der spiller ind i forbindelse med handlen med billige gulvsliber til betongulv online, som eksempelvis den returpolitik internet selskabet garanterer.
5De fleste online firmaer tildeler til alt held diverse billige muligheder for fragt til gulvsliber til betongulv. Den mest populære er nu om dage levering til et afhentningssted, fordi du på den måde nemt kan hente de købte varer når du har tid. Fragtmuligheden er jo meget fleksibel, og tit desuden den mest prisbevidste leveringsform.
6En række webbutikker lover levering uden gebyr på gulvsliber til betongulv, men for det meste er det kun gældende hvis du shopper for en præcis sum. Derudover kunne man gribe den mindst kostelige leveringsmulighed, hvilket typisk vil blive at få dem til at køre dine varer til et udleveringssted. Fragtformen bliver typisk tillige yderst let. Den billigste løsning til levering vil dog altid være at hente pakken selv.
7Generelt foreslår vi at finde ud af hvorvidt internet firmaet er e-mærket, eftersom det typisk er en tilkendegivelse af at internet selskabet respekterer de danske love, udover at e-handlen hyppigt revideres af sagkyndige som er inde i retningslinjerne. Før nogen handler billige gulvsliber til betongulv på en webbutik bør man altid studere forhandlerens betingelser.
8Generelt slår vi et slag for kortbestillinger eller MobilePay. Betalinger med kort er inkluderet i et regelsæt, som passer på køber imod fup internet butikker. Som en alternativ mulighed kunne du udnytte en afdragsordning som eksempelvis ViaBill, ifald du efterspørger at finansiere prisen senere.
9Leveringsdygtigheden er temmelig betydningsfuld forudsat du absolut skal bruge pakken inden for kort tid, og i det øjemed er det ret relevant at man undersøger det anslåede leveringstidspunkt på gulvsliber til betongulv. En stor portion e-shops garanterer billig 1 dags levering på en række varer, som alligevel er afhængig af at bestillingen indsendes tidligere end et aftalt klokkeslæt.