Byggevarepriser.dk

Værktøjstaske

Teng Tools Rygsæk værktøjstaske TCSB
1.075 kr.
Se produkt
Teng Tools værktøjstaske TCSB16
1.026 kr.
Se produkt
Værktøjstaske Stanley 1 93 950
428 kr.
Se produkt
Værktøjstaske Teng Tools TCSB16
1.027 kr.
Se produkt
Værktøjstaske c550
1.605 kr.
Se produkt
Værktøjstaske rygsæk tcsb
883 kr.
Se produkt
Værktøjstaske Stanley 1 93 955
851 kr.
Se produkt
Værktøjstaske Eclipse montør/elektrikker
798 kr.
Se produkt
Værktøjstaske Stanley 1 93 951
596 kr.
Se produkt
Værktøjstaske Stanley Fatmax 1 94 231
779 kr.
Se produkt
BATO Værktøjstaske "Trolley" med teleskopgreb
999 kr.
Se produkt
BATO Værktøjstaske Small 400mm-16"
349 kr.
Se produkt
BATO Værktøjstaske Large 22" med plastbund
559 kr.
Se produkt
Stanley Lukket Værktøjstaske 40 Cm
250 kr.
Se produkt
Værktøjstaske NoviPro Flexi Openbag 19
686 kr.
Se produkt
Værktøjstaske Raaco ToolBag Pro 24
879 kr.
Se produkt
Værktøjstaske Fatmax 12 Stanley 1-93-952
416 kr.
Se produkt
Værktøjstaske ProBuilder 50 cm
199 kr.
Se produkt
Værktøjstaske Raaco ToolBag Pro 16
699 kr.
Se produkt
Værktøjstaske med værktøj Kreator 47 dele
527 kr.
Se produkt
Værktøjstaske med lommer ProBuilder Tool Bag
120 kr.
Se produkt
Værktøjstaske PACKOUT 40cm Milwaukee
1.695 kr.
Se produkt
Værktøjstaske med trolley Raaco Tool Trolley
1.395 kr.
Se produkt
Værktøjstaske Raaco ToolBag Pro 20
749 kr.
Se produkt
Stanley Åben Værktøjstaske 40 Cm
350 kr.
Se produkt
Værktøjstaske med låg og savholder NoviPro
850 kr.
Se produkt
Værktøjsvogn Pro 23 Stanley 1-95-621
1.485 kr.
Se produkt
Stanley Multifunktions-værktøjstaske 16
300 kr.
Se produkt
Værktøjstaske med lommer Bahco 3100TB
415 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvfølgelig utrolig relevant at undersøge, hvorvidt den vare du vil købe online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Hvis ikke kan du være tvunget til vælge et andet.
Du vil finde variationer i prisniveauet på billige værktøjstaske fra byggekæde til byggekæde. En del fokuserer på gode tilbud, imens øvrige har et højt serviceniveau. Du skal beslutte hvad der for dig er det vigtigste.
Når du står og skal bruge produkterne med det samme eller bare vil undvære leveringsgebyret, så kan du tænke over at transportere produkterne på eget initiativ. Dette er specielt en mulighed i de kendte byggecentre.
Nogle byggemarkeder fremviser et stort udvalg, og andre fokuserer på en bestemt gruppe af vare. Du bør tænke over om det er vigtigt for dig at have mange produkter at vælge i mellem, udover bare værktøjstaske.
For nogle er et byggeprojekt ens betydende med massevis af spørgsmål. Derved er det en fordel at shoppe hos en netbutik, hvor du bliver tilbudt rådgivning til valg af værktøjstaske.
Du bør være opmærksom på hvilke regler butikken udsteder ved din bestilling online, så du kan undgå udfordringer med fx returnering. Af den grund bør du undersøge butikkens handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder er tilgængelige nær dig, og derved har kunderne tilbuddet om at handle online og fragte produkterne på eget initiativ. Derigennem kan man undvære leveringsomkostningen, samt samtidig have varerne straks.
De gængse byggemarkeder tilbyder varer fra talrige specialbutikker, hvorfor du så kan bestille fra et stort sortiment af værktøjstaske online.
De store byggecentre er folkekære og kendte butikker, som medvirker til øget tryghed når man handler online. Dette kan du se som en fordel.

Nichewebshop

Hovedparten af nichespecifikke netbutikker er iværksætterfirmaer, som tit er dansk ejede, givetvis sågar lokalt i dit område. Dem støtter du ved at bestille værktøjstaske online på deres webshop.
Forskellige niche netbutikker står selv for produktion af varerne som du kan finde hos byggekæderne. Ved at købe direkte fra de nichefokuserede netbutikker online kan du få gode tilbud.
Størsteparten af niche webshops har ekstremt meget forstand på deres online produktkategori, da de fokuserer specifikt på disse varer. Af den grund formår de at yde ekstremt brugbar assistance fra nogle med ekspertviden i netop værktøjstaske.
Danmarks største byggemarkeder
værktøjstaske bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og udgøres i dag af cirka 1.000 personer i kædens 17 butikker. Bauhaus tilstræber at sælge til private, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

værktøjstaske harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og udgøres nu af omkring 2.000 personer i de 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og udgøres i dag af over 2.000 personer i de 72 byggecentre. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og udgøres nu af flere end 2.000 kollegaer i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og omfatter i dag mere end 1.000 personer i deres 9 byggecentre. Davidsen fokuserer på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og lønner i dag cirka 100 personer i forretningens 6 varehuse. 10-4 satser på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

værktøjstaske silvan

Silvan kom frem i 1968, og udgøres i dag af flere end 1.000 ansatte i de 41 butikker. Silvan har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

Bygma startede i 1952, og omfatter i dag mere end 2.300 mennesker i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

værktøjstaske jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og udgøres i dag af i omegn af 2.100 mennesker i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix har fokus på billige priser til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og udgøres nu af i omegn af 500 personer i deres 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeri
1Det kan blive meningsfuldt at have de relevante materialer klar forud for at du går i gang med din byggeproces. Du får god gavn af at lave en hurtig oversigt som indeholder de materialer der skal bruges, og som det næste gennemløbe oversigten, således at du er sikker på at der ikke mangler noget.
2Forberedelse vil være kilden til at få en god oplevelse med din byggeproces. Du bør nedskrive en klar handlingsplan, som dikterer hvilke gøremål du vil udføre hvornår, inklusiv en rækkefølge. Husk at være realistisk i sammensætningen af strategien.
3Der kommer altid pludselige hovedpiner når det gælder omfattende projekter, og af den grund vil det vise sig af stor betydning at man har afsat god nok tid i arbejdsplanen, således at man kan være selvsikker på at nå i mål til tiden.
4Du bør nødig stå uden det nødvendige grej. Ofte vil det vise sig yderst relevant at du har det parat akkurat som du går løs med byggeprojektet. I øvrigt må du ikke glemme at indregne de medfølgende udgifter i dit regnskab for byggeriet.
5I mange tilfælde vil det være af stor betydning at udarbejde et udgiftsbudget for dit byggeprojekt, så du har styr på udgifterne. Det bør være behjælpeligt at tage noter til hver enkelt udgiftspost, og så nedfælde prisen på dem enkeltvis.
6For udendørs opgaver har eventuelt regnvejr meget at sige. Således bør du regelmæssigt holde øje med prognosen for vejret i de dage der er op til byggeprocessen, så det forhåbentlig ikke pludselig går i gang med at regne når du netop er gået i gang med dit store projekt.
7Du finder utallige guides og videoer via internettet som du kan finde inspiration i. Særligt YouTube bringer dig temmelig meget anvendelig info, specielt hvis du kigger på engelsk.
8Du skal på ingen måde gå på kompromis med dit eget helbred, så glem ikke beskyttelse som eksempelvis sko og hjelm som sikrer dig overfor mulige skader. Det er af stor betydning med fokus på sikkerheden i byggeriet, i særdeleshed ifald du ikke køber eksperthjælp.
9Det kan vise sig nyttigt at indhente en hjælpende hånd til byggearbejdet, specielt såfremt det er omfattende byggeprocesser. Krævende opgaver stiller krav om mere end en person. Dertil må det være mere produktivt og mere minderigt når man ikke er ene om det.
10Forinden du igangsætter byggeprojektet kan det vise sig højst centralt at man sikrer sig, at det du vil bygge er lovligt. Alt efter din bopæl vil der være forskellige regler for, hvad du gerne må, og hvad du ikke kan få lov til.
11Du bør gennemtænke om projektet er et du kan klare selv, eller du kan have fordel af at skaffe assistance fra en professionel til opstarten af arbejdet. Forudsat at du anskaffer assistance fra en professionel er det fordelagtigt at notere en pris fra flere foretagender.
12Du kan få økonomisk hjælp fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det bliver givet ifald ombygningen er godt for miljøet. At få tilskud forudsætter altså at projektet har positiv indfyldelse på miljøet.
De mest folkekære byggemarkeder
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, som i særdeleshed er ualmindeligt godt arbejde. Vurderingen tager udgangspunkt i 28.109 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 4 % har givet 1 stjerne. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er hamrende betryggende. Scoren er baseret på 2.856 anmeldelser, hvor hele 59 % kvitterer med maksimum point, og blot 9 % har givet 1 stjerne. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er ekstremt beundringsværdigt. Karakteren grundlægges af 19.208 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med toprating, og alene 2 % giver dumpekarakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket tydeligvis er temmelig beundringsværdigt. Bedømmelsen er et gennemsnit af 23.161 tilkendegivelser, hvor hele 69 % har givet maksimum point, og kun 8 % giver den dårligste rating. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er fantastisk godt arbejde. Evalueringen er regnet ud fra 11.467 anmeldelser, hvor intet mindre end 86 % kvitterer med toprating, og bare 2 % kvitterer med den dårligste rating. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.

lille, stor, Bahco, Bosch, Dewalt, Facom, Irwin, Makita, Metabo, Milwaukee, Raaco, Stanley, Würth, hjul, hjul, MC, tømrer

Hvilken mulighed for fragt skal jeg vælge?

En stor portion internet shops yder i vore dage alverdens billige leveringsmetoder til værktøjstaske. En af de mest populære er for øjeblikket levering til et afhentningssted, som gør det muligt at hente de nyindkøbte varer når du har lyst. Fragtmuligheden er altså ultra ligetil, samt endda derudover den billigste leveringsmodel.

Du kunne ydermere overveje at få det leveret til din adresse eller ud på dit arbejde. Fragttypen viser sig i mange tilfælde en anelse mere pebret, men ydermere særdeles gnidningsløs med værktøjstaske online. Den billigste fragttype vil dog altid vise sig at være at hente ordren selv, som desværre kræver at du opholder dig nærved internet webshoppens byggemarked, eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Fragtperioden på værktøjstaske er jo ret vital forudsat du mangler ordren om et øjeblik, og herved er det jo relevant at vi gransker den estimerede leveringsdato på værktøjstaske. Temmelig mange internet firmaer – eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – annoncerer billig 1 dags levering på massevis af varer online, men som trods alt betinges af at ordren lægges forinden et aftalt tidspunkt, så de med sikkerhed kan nå at få dit nye produkt skippet afsted forud for at lagerpersonalet har fri.

Flere internet firmaer garanterer levering uden omkostninger på værktøjstaske online, men i de fleste tilfælde er det betinget af at der erhverves for en præcis sum. Desuden kunne du udse dig den billigste leveringstype, der tit vil blive at få dem til at køre ordren til et afhentningssted.

De største netbutikker udlover klik-og-hent hvor du køber billig værktøjstaske online men afhenter i butikken. For eksempel Silvan, Jem og Fix, Davidsen, Stark, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma og XL-Byg. De giver blandt andet click-and-collect på værktøjstaske i følgende byer:

Korsør, Randers, Holbæk, Thisted, Hobro, Rudersdal, Kolding, Varde, Frederikssund, Aabenraa, Aarhus, Lyngby, Ringsted, Slagelse, Herlev, Risskov, Ishøj, Nakskov, Lystrup, Dragør, Værløse, Nykøbing Falster, Helsingør, Hørsholm, Horsens, Frederiksværk, Tårnby, Brønshøj, Farum, Birkerød, Silkeborg, Hjørring, Skanderborg, Vanløse, Kokkedal, Frederikshavn, Sønderborg, Fredericia, Greve, Herning, Åbyhøj, Rønne, Holstebro, Kalundborg, Virum, Aalborg, Frederiksberg, Svendborg, Gladsaxe, Haslev, Køge, Nørresundby, Hedensted, Ikast, Charlottenlund, Hedehusene, Ballerup, Næstved, Haderslev, Brønderslev, Glostrup, Odder, Albertslund, Valby, Grenaa, Roskilde, Vordingborg, Brøndby, Solrød Strand, Hvidovre, Vejle, Struer, Stenløse, Middelfart, Hillerød, Søborg, København, Brabrand, Vallensbæk, Viborg, Allerød, Taastrup, Tilst, Odense, Gentofte, Nyborg, Esbjerg, Lillerød, Jyllinge, Skive, Ølstykke, Højbjerg, Nærum, og Rødovre, .

Klik-og-hent ift. værktøjstaske er muligt i alle områder af landet: Sjælland (Sydsjælland, Østsjælland, Amager, Midtsjælland, Bornholm, Falster, Hovedstaden, Lolland, Vestsjælland, Nordsjælland), Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn, Østfyn, Sydfyn) og Jylland (Syddanmark, Østjylland, Nordjylland, Midtjylland, Vestjylland, Sydjylland, Sønderjylland).

Når vi ser på tendenserne bliver det tydeligt, at folk jævnligt kigger efter fx billig værktøjstaske og køb værktøjstaske. Man ser derudover typisk online shoppere efterspørge eksempelvis værktøjstaske priser, værktøjstaske tilbud og værktøjstaske online, plus de kendte byggekæder som Silvan, Stark, 10-4, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen og Harald Nyborg.

Den bedste pris på værktøjstaske

Det er efterhånden yderst simpelt for enhver at sammenholde priser på billige værktøjstaske online i blandt diverse netshops, og derved har flertallet af e-forhandlere været presset til at at presse prisen på værktøjstaske en hel del, og endda yde fri fragt.

Men det kan imidlertid vise sig gavnligt at analysere nogle enkelte internet butikker efter udsalg og tilbud på værktøjstaske online før du shopper, så du ikke er i tvivl om at indhente den bedste pris. Kig ikke blot hos de udbredte byggekæder som Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, 10-4, Silvan og XL-Byg.

Man må ikke desto mindre være årvågen med, at hvis en internet shop udlover billige værktøjstaske online til salg for en pris der anses for ubegribelig billig, så burde det i nogle tilfælde være en indikation på en svindel e-forretning. Kortbestillinger er i hvert fald omfattet af en anordning, hvilket assisterer dig overfor falske online webshops.

Generelt slår vi et slag for kortkøb eller MobilePay. Som et alternativ kan du udnytte en afdragsløsning som for eksempel ViaBill, for så vidt du ønsker at godtgøre pengene til værktøjstaske over en periode. Dette foreslåes normalt hos nichefokuserede webshops, men ikke de udbredte byggecentre som eksempelvis Bygma, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Stark.

Ses der på data står det tydeligt, at mennesker som regel kigger efter for eksempel værktøjstaske online og billig værktøjstaske. Foruden dette ser man typisk mennesker søge efter bl.a. køb værktøjstaske, værktøjstaske priser samt værktøjstaske tilbud.

Læs andre menneskers bedømmelser

Trustpilot genererer tilpas pålidelige løsninger til at verificere en stor portion andre køberes kritik og derved er det at foretrække, at du sonderer online firmaets kritik før du lægger din bestilling på billige værktøjstaske online.

Facebook bringer dig ligeledes nogenlunde belejlige løsninger til at få indblik i online shoppens kundefokus. Desuden er der faktisk online forretninger som tilbyder kunderne at nedfælde en vurdering af deres købsoplevelse, som tillige burde drages fordel af til at bedømme hvor glade kunderne er.

Forinden nogen handler billige værktøjstaske online på en e-forretning kan de faktisk gennemse dens regler, det er dog undertiden ikke særlig interessant, specielt ved de store byggecentre som Bauhaus, 10-4, Silvan, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen og Stark.

En anden løsning kunne derfor være at undersøge hvorvidt internet butikken er verificeret af e-mærket, hvilket almindeligvis er en antydning af at internet selskabet respekterer de officielle regler, og at internet webshoppen regelmæssigt føres tilsyn med af fagmænd der er meget fortrolige lovene på området.

Dette er en god lejlighed til at få hjælp, når du får besvær i forbindelse med din bestilling af værktøjstaske. Tillige kan det anbefales at køber er obs på de mest centrale vilkår gældende for købet af værktøjstaske online, som for eksempel hvilken byttepolitik internet virksomheden benytter.

I den forbindelse er det virkelig essesentielt, at man til enhver tid beholder ens kvittering, således man fremadrettet vil kunne vidne om købet af værktøjstaske, uanset om man bestiller ved Bauhaus, Jem og Fix, Stark, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen eller Silvan.

Pia J gav 5 stjerner

Hurtig ekspedition

Thomas gav 4 stjerner

Alt ok

Peter Hansen gav 5 stjerner

Hurtig levering og varen virkede fint.

Charlotte gav 4 stjerner

God service og hurtig levering

9 tips til online shopping
1Vi tilråder generelt kortbetalinger eller mobilbetaling. Kortkøb er inkluderet i en bestemmelse, som skærmer os overfor falske e-shops. Som alternativ kunne du anvende en afdragsordning fra fx ViaBill, hvis du tilstræber at afbetale omkostningerne af flere omgange.
2Leveringsdygtigheden er selvfølgelig temmelig relevant ifald du mangler pakken om et øjeblik, og i det øjemed er det uden tvivl centralt at du tjekker den anslåede leveringstid for værktøjstaske. En hel del internet varehuse tilsiger billig levering på blot en enkelt hverdag på deres bedst sælgende produkter, men det beroer på at bestillingen realiseres forud for et fastslået klokkeslæt.
3Forinden folk bestiller billige værktøjstaske i en shop på nettet burde man i reglen granske netbutikkens forretningsbetingelser, det er dog almindeligvis ikke videre interessant. Endvidere er det prisværdigt at køber er sat ind i de fundamentale betingelser der kan have indvirkning på købet af billige værktøjstaske online, som eksempelvis hvilken byttepolitik e-forretningen anvender.
4Det er i dag særligt bekvemt for forbrugerne at analysere priser online på billige værktøjstaske fra forskellige internet handler, og herved lover adskillige internet shops fragt uden gebyr. Det kan stadigvæk være fordelagtigt at checke nogle enkelte netbutikker efter tilbud forud for at du gennemfører din bestilling, således at du ikke er i tvivl om at modtage den laveste pris.
5Trustpilot resulterer i en lang række udmærkede genveje til at gennemstøve en stor gruppe aktuelle konsumenters observationer og af den grund foreslår vi, at du verificerer internet selskabets vurderinger inden du køber billige værktøjstaske online. Facebook fører til for øvrigt ret hensigtsmæssige chancer for at få en idé om e-handlens kundetilfredshed.
6En hel del e-forhandlere giver på nuværende tidspunkt en række forskellige billige muligheder for levering til værktøjstaske. En der er meget populær er efterhånden at få leveret til et afhentningssted, hvor det er nemt for dig at hente de bestilte varer den dag der passer dig. Leveringsmetoden er altså vældig nem, og i mange tilfælde ligeledes den mest betalelige leveringsmåde.
7Vi slår generelt et slag for at tjekke om internet selskabet er e-mærke godkendt, grundet at det skulle være et kendetegn for at internet forhandleren føjer dansk lovgivning, udover at online webshoppen regelmæssigt føres tilsyn med af jurister som er meget bekendte med lovene på området. Inden nogen handler billige værktøjstaske på en e-butik kunne de for at være på den sikre side få overblik over netbutikkens forretningsvilkår.
8En række internet virksomheder byder på gratis levering på værktøjstaske, men ofte er det under forudsætning af at der aftages for et præcist beløb. Alternativt kunne du vælge den mest prisbevidste mulighed for fragt, som ofte vil blive at få dem til at levere din ordre til et afhentningssted. Den er som regel til gengæld ekstremt nem. Den mest billige leveringsmåde kan ikke modsiges at være selv at hente ordren.
9Den mest letkøbte løsning til levering vil altid være at du selv henter ordren, men det står og falder med at du lever i nærheden af online webshoppens tilholdssted. Den fragtmetode er jo ret så væsentlig hvis du har behov for værktøjstaske om få sekunder. Alternativt så frembyder nogle få internet webshops levering uden gebyr, men i reglen kræver det at man handler for en konkret pris.