Byggevarepriser.dk

Lille Værktøjstaske

Værktøjstaske Fatmax 12 Stanley 1-93-952
416 kr.
Se produkt
Teng Tools Rygsæk værktøjstaske TCSB
1.075 kr.
Se produkt
Teng Tools værktøjstaske TCSB16
1.026 kr.
Se produkt
Værktøjstaske Stanley 1 93 950
428 kr.
Se produkt
Værktøjstaske Teng Tools TCSB16
1.027 kr.
Se produkt
Værktøjstaske c550
1.605 kr.
Se produkt
Værktøjstaske rygsæk tcsb
883 kr.
Se produkt
Værktøjstaske Stanley 1 93 955
851 kr.
Se produkt
Værktøjstaske Eclipse montør/elektrikker
798 kr.
Se produkt
Værktøjstaske Stanley 1 93 951
596 kr.
Se produkt
Værktøjstaske Stanley Fatmax 1 94 231
779 kr.
Se produkt
BATO Værktøjstaske "Trolley" med teleskopgreb
999 kr.
Se produkt
BATO Værktøjstaske Small 400mm-16"
349 kr.
Se produkt
BATO Værktøjstaske Large 22" med plastbund
559 kr.
Se produkt
Stanley Lukket Værktøjstaske 40 Cm
250 kr.
Se produkt
Værktøjstaske NoviPro Flexi Openbag 19
686 kr.
Se produkt
Værktøjstaske Raaco ToolBag Pro 24
879 kr.
Se produkt
Værktøjstaske Fatmax 12 Stanley 1-93-952
416 kr.
Se produkt
Værktøjstaske ProBuilder 50 cm
199 kr.
Se produkt
Værktøjstaske Raaco ToolBag Pro 16
699 kr.
Se produkt
Værktøjstaske med værktøj Kreator 47 dele
527 kr.
Se produkt
Værktøjstaske med lommer ProBuilder Tool Bag
120 kr.
Se produkt
Værktøjstaske PACKOUT 40cm Milwaukee
1.695 kr.
Se produkt
Værktøjstaske med trolley Raaco Tool Trolley
1.395 kr.
Se produkt
Værktøjstaske Raaco ToolBag Pro 20
749 kr.
Se produkt
Stanley Åben Værktøjstaske 40 Cm
350 kr.
Se produkt
Værktøjstaske med låg og savholder NoviPro
850 kr.
Se produkt
Værktøjsvogn Pro 23 Stanley 1-95-621
1.485 kr.
Se produkt
Stanley Multifunktions-værktøjstaske 16
300 kr.
Se produkt
Værktøjstaske med lommer Bahco 3100TB
415 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du skal have dine byggematerialer nu og her eller blot har lyst til at blive fri for leveringsgebyret, så kunne du overveje at transportere varerne på egen hånd. Det er specielt en mulighed hos de gængse byggekæder.
For de fleste er byggeri ens betydende med mange spørgsmål. Derved kan det overvejes at handle hos en netbutik, som tilbyder hjælp og vejledning omkring lille værktøjstaske.
Du skal vide hvilke regler butikken udsteder i forbindelse med dit køb online, så du kan undgå problemer med fx reklamationer. Derfor bør du tjekke butikkens regler.
Du vil finde ulighed i priserne på billige lille værktøjstaske hos de forskellige online byggecentre. Enkelte fokuserer på lave priser, hvorimod andre fokuserer på en høj grad af service. Du skal vide hvad der for dig betyder mest.
Nogle byggemarkeder tilbyder et enormt produktsortiment, imens andre specialiserer sig i en specifik type af vare. Du bør vide om det er essentielt for dig at have adskillige grupper af varer at vælge i blandt, udover blot lille værktøjstaske.
Det er absolut ekstremt vigtigt at se, om den vare du vil købe online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Alternativt kan du vælge et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggekæder har butikker i store dele af landet, og hermed har mange tilbuddet om at købe online og transportere byggematerialerne personligt. Takket være dette er der mulighed for at undvære fragtomkostningen, og sågar hente varerne nu og her.
De udbredte byggekæder tilbyder varer fra flere producenter, hvilket giver dig mulighed for at købe fra et bredt sortiment af lille værktøjstaske online.
De store byggemarkeder er populære og anerkendte firmaer, hvilket medvirker til øget tryghed når du skal købe online. Dette vil nogle se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Diverse nichebutikker er opstartsfirmaer, der oftest har danske ejere, gerne sågar lokalt i dit område. Dem understøtter du ved at handle lille værktøjstaske online på deres hjemmeside.
Hovedparten af nicheforretninger på nettet har ekstremt meget forstand på deres varer, da de har skarpt fokus på disse produkter. Derfor vil du opleve endnu mere gavnlig assistance fra folk med specialistviden i netop lille værktøjstaske.
De fleste online nichebutikker producerer selv varerne som du kan finde i byggemarkederne. Når du køber direkte igennem de nichefokuserede netbutikker online bør du få en bedre pris.
De 10 største byggemarkeder

Johannes Fog kom frem i 1920, og styres dagligt af i omegn af 500 mennesker i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog satser på salg til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og beskæftiger i dag i nærheden af 1.000 personer i byggemarkedets 9 byggecentre. Davidsen har fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

lille værktøjstaske harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og beskæftiger nu ca. 2.000 personer i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og lønner i dag mere end 100 medarbejdere i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 tilstræber at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.000 personer i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

lille værktøjstaske bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og udgøres nu af mere end 1.000 medarbejdere i kædens 17 byggecentre. Bauhaus er specialiseret i at sælge til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

lille værktøjstaske silvan

Silvan blev dannet i 1968, og lønner i dag i nærheden af 1.000 medarbejdere i deres 41 butikker. Silvan tilstræber gode tilbud til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

lille værktøjstaske jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og beskæftiger i dag i omegn af 2.100 mennesker i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix satser på billige priser til private, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og udgøres nu af cirka 2.000 mennesker i byggemarkedets 72 butikker. Stark satser på salg til professionelle, og sælger årligt for over 7 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og beskæftiger i dag mere end 2.300 kollegaer i deres 56 varehuse. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Der kommer næsten altid overraskende bump på vejen når det kommer til omfangsrige byggeprojekter, og altså kan det vise sig vigtigt at man har afsat rigeligt med tid i planen, med formålet om at man kan føle sig tryg ved at nå det til den planlagte tid.
2Man bør aldrig nogensinde gå ned på grej. Typisk vil det være af stor betydning at have værktøjet disponibelt forinden du påbegynder byggeriet. Det er derudover godt at indregne de tilhørende udgifter i dit økonomiske overblik.
3Du bør aldrig undlade at tage højde for sikkerheden, så glem ej beskyttelse bl.a. sikkerhedshjelm som sikring imod hændelige risici. Det er smart at have styr på din sikkerhed i arbejdet, især hvis du ikke har assistance fra en fagmand.
4Man kan indhente økonomisk hjælp fra det offentlige til renoveringer. Det kan man få hvis projektet gør en forskel for klimaet. Bidraget forudsætter dermed at projektet har positiv betydning for miljøet.
5Det bør overvejes at søge assistance til byggearbejdet, hovedsageligt når der er tale om omfattende byggeprocesser. Større byggerier skal gerne udføres af flere folk. Endvidere vil det blive mere effektivt og sjovere at udføre arbejdet med andre.
6Der kan findes stribevis af artikler og videoer via internettet som kan være en stor hjælp. I særlig grad YouTube er formidler af enorme mængder konstruktiv information, navnligt når man benytter engelske ord i din søgning.
7Det kan give mening at tænke over om du selv ønsker at klare det hele, eller du skal have assistance fra en fagperson til noget af det. Såfremt du tager imod assistance fra en professionel kunne det være fordelagtigt at søge tilbud fra forskellige selskaber.
8Planlægning bliver nøglen til at få en god oplevelse med byggeprocessen. Du er nødt til at udarbejde en effektiv køreplan, som beskriver hvilke gøremål der skal laves hvornår, samt en dertilhørende prioriteringsliste. Husk at være skarp når du nedskriver din køreplan.
9Det bliver afgørende at du har de relevante byggematerialer disponible forinden du går til værks med håndværket. Du får god gavn af at nedskrive en punktforms liste som samler de materialer der skal bruges, og derefter granske oversigten, så du kan føle dig tryg ved at alt er klar.
10Typisk vil det være fundamentalt at nedskrive et regnskab for dit byggeprojekt, så man har kontrol over omkostningerne. Det vil være fordelagtigt at beskrive hver eneste udgiftspost, hvorefter man bør dokumentere billige priser på dem en ad gangen.
11I god tid inden at du opstarter dit byggeprojekt er det ret afgørende at du sikrer dig, at projektet overholder loven. Med udgangspunkt i hvordan du bor vil der være gældende love som beskriver, hvad du må, og hvad du ikke må.
12Ved projekter udenfor kan vind og vejr få en stor rolle. Derfor kan du jævnligt lægge mærke til vejrforudsigelserne i forbindelse med projektets begyndelse, så det forhåbentlig ikke ud af det blå starter med at vælte ned netop som du er i fuld gang med dit krævende projekt.
Danskernes foretrukne byggemarkeder
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er virkelig flot. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 28.109 tilkendegivelser, hvor hele 76 % har givet den højeste karakter, og blot 4 % giver dumpekarakter. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er virkelig flot. Karakteren er baseret på 2.856 tilkendegivelser, hvor hele 59 % giver den bedste karakter, og kun 9 % har givet dumpekarakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er ekstremt godt arbejde. Vurderingen grundlægges af 23.161 meninger, hvoraf hele 69 % har givet maksimum point, og alene 8 % har givet 1 stjerne. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
10-4.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er fantastisk betryggende. Scoren er et gennemsnit af 19.208 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 84 % har givet 5 stjerner, og alene 2 % giver 1 stjerne. Lige nu har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en score på 4,7 ud af 5, som naturligvis er enormt betryggende. Ratingen tager udgangspunkt i 11.467 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 86 % har givet 5 stjerner, og blot 2 % giver den laveste karakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmodel er smartest?

En række online firmaer tilbyder heldigvis diverse forskellige billige leveringsløsninger til lille værktøjstaske. En der er meget populær er i øjeblikket levering til en pakkeshop, og så kan du blot gå forbi efter de bestilte produkter når det passer dig. Fragtformen er nemlig super overkommelig, og endda desuden den mest betalelige fragtmetode.

Du kan alternativt påtænke at få pakken bragt hjem til dig selv eller ud til dit arbejdes adresse. Denne er for det meste lidt mere omkostningsfuld, men desuden meget fleksibel med lille værktøjstaske online. Den mest betalelige form for fragt kan ikke benægtes at være selv at hente ordren, men det afhænger af at du opholder dig nærved e-forhandlerens byggemarked, eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

Antal dages levering på lille værktøjstaske er jo ekstremt væsentlig i tilfælde af at man absolut skal bruge pakken inden for få dage, og herved er det selvfølgelig aktuelt at vi finder den forventede leveringstid ved lille værktøjstaske. Størstedelen af e-firmaer i Danmark – herunder Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – præsterer billig 1 dags levering på deres bedst sælgende varenumre online, som står og falder med at du når at bestille forud for et aftalt tidspunkt, med hensynstagen til at de højst sandsynligt kan nå at få ordren fikset inden logistikmedarbejderne har fyraften.

Visse internet forhandlere sikrer fragt uden beregning på lille værktøjstaske online, men tit kun såfremt man shopper for en konkret pris. Som alternativ burde du udvælge den mindst kostelige form for levering, der mange gange er at få fragtfirmaet til at levere bestillingen til et afhentningssted.

Størstedelen af webbutikker yder klik-og-hent hvor man handler billig lille værktøjstaske hjemmefra men selv henter i byggemarkedet. For eksempel Bauhaus, 10-4, Silvan, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma og Stark. Byggekæderne giver for eksempel click-and-collect på lille værktøjstaske i følgende områder:

Vordingborg, Kolding, Farum, Ishøj, Odense, Højbjerg, Haderslev, Vejle, Birkerød, Ikast, Ringsted, Odder, Stenløse, Varde, Nørresundby, Brønderslev, Frederiksværk, Hobro, Lystrup, Hvidovre, Svendborg, Tilst, Struer, Solrød Strand, Skanderborg, Ballerup, Nyborg, Søborg, Slagelse, Kokkedal, Charlottenlund, Frederikshavn, Holbæk, Kalundborg, Frederikssund, Horsens, Brønshøj, Vallensbæk, Virum, Hillerød, Brøndby, Jyllinge, Nakskov, Herning, Thisted, Rødovre, Holstebro, København, Esbjerg, Aabenraa, Nærum, Sønderborg, Rønne, Køge, Frederiksberg, Rudersdal, Aalborg, Næstved, Valby, Fredericia, Gladsaxe, Greve, Herlev, Albertslund, Randers, Hedensted, Hjørring, Viborg, Brabrand, Vanløse, Lyngby, Dragør, Glostrup, Korsør, Roskilde, Allerød, Hedehusene, Åbyhøj, Taastrup, Nykøbing Falster, Hørsholm, Værløse, Risskov, Middelfart, Grenaa, Ølstykke, Skive, Aarhus, Gentofte, Silkeborg, Lillerød, Haslev, Tårnby, og Helsingør, .

Click-and-collect ift. lille værktøjstaske er muligt i de fleste dele af Danmark: Sjælland (Østsjælland, Amager, Lolland, Falster, Bornholm, Midtsjælland, Vestsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland), Jylland (Vestjylland, Syddanmark, Østjylland, Sydjylland, Midtjylland, Nordjylland, Sønderjylland) og Fyn (Østfyn, Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn).

Når der ses på data står det markant, at online shoppere tit kigger efter blandt andet billig lille værktøjstaske og lille værktøjstaske online. Man ser derudover mange gange internet shoppere lede efter blandt andet lille værktøjstaske priser, lille værktøjstaske tilbud og køb lille værktøjstaske, plus de udbredte byggemarkeder som 10-4, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, Stark, Bygma og Harald Nyborg.

Den bedste pris på lille værktøjstaske

Det er jo særligt fleksibelt for almindelige mennesker at sammenligne priser på billige lille værktøjstaske online i blandt diverse e-forretninger, og derfor har adskillige netbutikker fundet det uundgåeligt at nedbringe udsalgspriserne på lille værktøjstaske betydeligt, og ovenikøbet love fragt uden omkostninger.

Til gengæld kan det imidlertid blive smart at kontrollere enkelte netshops efter tilbud på lille værktøjstaske online inden du færdiggør din shopping, så man er på den sikre side med at antage den mest betalelige pris. Kig ikke blot på de kendte byggekæder som Bauhaus, Silvan, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg og Stark.

Du bør lige meget hvad være så påpasselig, at såfremt en e-forhandler sælger billige lille værktøjstaske online for en tilbudspris der virker overordentlig billig, så burde det tit være et symbol på en falsk online shop. Bestillinger med betalingskort er trods alt omfavnet af en bestemmelse, hvilket dækker køber imod falske internet outlets.

Generelt foreslår vi køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Som alternativ burde du drage nytte af en afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du ser en fordel i at honorere betalingen af lille værktøjstaske over tid. Det fås ofte ved nicheforhandlere, i modsætning til de gængse byggemarkeder som eksempelvis Bygma, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Davidsen og Harald Nyborg.

Når man ser på søgedata står det klart, at online shoppere tit søger efter for eksempel køb lille værktøjstaske og lille værktøjstaske online. Foruden dette oplever vi som regel online shoppere lede efter bl.a. lille værktøjstaske priser, billig lille værktøjstaske samt lille værktøjstaske tilbud.

Tjek folks meninger

Trustpilot bringer dig ret så passelige genveje til at undersøge ganske mange forhenværende kunders betragtninger og herved tilråder vi, at du kigger nærmere på online butikkens kritik forud for at du køber billige lille værktøjstaske online.

Facebook medfører lige så vel temmelig stabile metoder til at få indblik i webshoppens troværdighed. Her ser vi nogle netbutikker hvor det er muligt at notere en bedømmelse af deres køb, hvilket tilmed burde anvendes til vurdering af tidligere kunders oplevelser.

Før folk køber billige lille værktøjstaske online hos en netbutik kan de for at være på den sikre side løbe igennem netshoppens handelsvilkår, men det er almindeligvis en tidskrævende opgave, specielt hos de velkendte byggemarkeder som Bygma, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, Stark og XL-Byg.

En anden løsning er at se om e-handlen er e-mærket medlem, siden det skulle være et fingerpeg om at internet butikken følger de gældende danske regler, udover at online forhandleren ofte kigges til af jurister der kender til vedtægterne på området.

Desuden tilbydes du genvej til assistance, hvis du får udfordringer ved din ordre på lille værktøjstaske. Tillige stiller vi forslag om at kunden er vaks omkring de mest centrale betingelser der kan spille ind i forbindelse med bestillingen af lille værktøjstaske online, til eksempel den returpolitik internet shoppen har.

I den relation er det på samme måde essesentielt, at man stadig sikrer ens faktura e-mail, således man til enhver tid kan påvise sit køb af lille værktøjstaske, uafhængig af om man har handlet fra Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Stark, Bygma, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Jan Johansen gav 5 stjerner

Fantastisk behandling

Henrik gav 4 stjerner

Super har ikke andet af sige om det.

Jesper Møller gav 5 stjerner

Hurtig og korrekt levering.

Hanne Kristensen gav 5 stjerner

Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

9 tips til din online shopping
1Trustpilot præsterer en lang række fremragende genveje til at tolke en længere række forhenværende forbrugeres tanker og derved slår vi et slag for, at du bliver klogere på internet firmaets anmeldelser forinden du handler billige lille værktøjstaske online. Facebook yder ydermere en række pæne genveje til at få et kig ind i e-firmaets pålidelighed.
2En stor portion online virksomheder giver nu til dags et stort udvalg af billige fragttyper til lille værktøjstaske. En yndling er for nærværende at få afleveret pakken hos en pakkeshop, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente de bestilte produkter præcis når det passer dig. Fragttypen er altså vældig hensigtsmæssig, samt mange gange derudover den billigste slags levering.
3Forud for at nogen shopper billige lille værktøjstaske hos en internet forhandler burde de altid studere netshoppens betingelser, dog er det undertiden et tidskrævende projekt. Derudover tilråder vi at man er oppe på mærkerne omkring de mest centrale retningslinjer der gælder for handlen med billige lille værktøjstaske online, som eksempelvis hvilken returret e-handlen benytter.
4Vi tilråder bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med betalingskort er dækket ind under en ordning, som beskytter kunden imod uoprigtige forretninger på nettet. Alternativt bør du drage fordel af et afdragstilbud som fx ViaBill, hvis du ser en fordel i at honorere omkostningerne over flere uger.
5Det er særligt praktisk for almindelige dødelige at prissammenligne online på billige lille værktøjstaske i blandt diverse e-handler, og af den grund tilbyder en hel del firmaer på nettet levering uden betaling. Det kan dog trods alt være rentabelt at inspicere nogle enkelte internet forretninger efter tilbud før du gennemfører dit køb, sådan at du er sikker på at indhente den bedste pris.
6Flere internet varehuse byder på fragt uden omkostninger på lille værktøjstaske, men typisk kræver det at der købes for en konkret sum. Desuden skulle man snuppe den mindst kostelige fragtløsning, hvilket gerne vil være at få fragtmanden til at køre din ordre til en pakkeshop. Den bliver uheldigvis desuden ret så bekvem. Den billigste fragtform vil dog altid vise sig at være at du selv henter ordren.
7Leveringshastigheden er ekstremt relevant i tilfælde af at du absolut skal bruge varerne straks, så herved er det helt centralt at du finder den estimerede leveringstid ved lille værktøjstaske. En del internet forhandlere reklamerer med billig 1 hverdags levering på mange af deres produkter, men vær påpasselig da det regnes ud fra at bestillingen laves forud for et nøjagtigt tidspunkt.
8Den mest prisbevidste fragtmetode kan ikke modsiges at være at hente produkterne selv, hvilket dog forudsætter at du opholder dig lige ved internet virksomhedens arbejdslager. Den form for levering kan være vældig aktuel hvis vi absolut skal bruge lille værktøjstaske nu og her. Alternativt så tilbyder nogle få internet forhandlere levering uden beregning, men tit kræver det at der indkøbes for et fastslået beløb.
9Vi anbefaler generelt at granske hvorvidt online forhandleren er godkendt af e-mærket, siden det ofte er et signal om at e-forhandleren imødekommer de gældende danske regler, og at e-shoppen fra tid til anden efterses af fagfolk der er inde i retningslinjerne. Forinden nogen shopper billige lille værktøjstaske hos en forretning på nettet kan man for at være sikker skimme e-butikkens handelsbetingelser.