Byggevarepriser.dk

Rullegræs pristjek

Er du på udkig efter rullegræs? Vi har fundet 17 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 100 m2 for kun 3.400 kr. Det er 52 % billigere end den dyreste webshop.

Rullegræs kan altså købes ret billigt, men har du tiden, lysten og kompetencerne til at lægge det selv? Du kan overveje at få en anlægsgartner til at gøre det for dig. Måske det vil give mening at tage imod 3 gratis tilbud fra 3byggetilbud.dk helt uforpligtende, og med de tilbud på hånden kan du så vurdere hvad du helst vil.

Laveste pris for 100 m2 rullegræs inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
3.400 kr.Køb
3.475 kr.Køb
3.495 kr.Køb
3.495 kr.Køb
3.495 kr.Køb
3.495 kr.Køb
3.495 kr.Køb
3.503 kr.Køb
3.699 kr.Køb
3.700 kr.Køb
3.895 kr.Køb
3.995 kr.Køb
3.995 kr.Køb
4.814 kr.Køb
4.995 kr.Køb
4.995 kr.Køb
5.700 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Det åbenlyse alternativ til rullegræs er at så græsset selv. Det tager længere tid, men er til gengæld billigere. Hvis du har mod på det, så kan du læse denne guide til såning af græs.

Rullegræs anvendes oftest til reparation af nedslidte græsplæner eller græsarealer, da rullegræs hurtigt kan få græsplænen til at fremstå pæn og velholdt. Hvis du døjer med en slidt græsplæne, eller en boldplane der er blevet lidt ærgerlig at se på, så prøv at udbedre skaden med rullegræs.

Tykkelse, pris og vægt på rullegræs varierer fra leverandør til leverandør, så start med at finde en forhandler og spørg ham eller hende til råds, hvis du har specifikke ønsker. Der er dog trods alt nogle standardmål, du kan tage udgangspunkt i

Græstørvene har nemlig oftest en gennemsnitlig bredde på 40 cm og en gennemsnitlig længde på 2,5 meter. Når vi taler græstørv i en sådan størrelsesorden, vejer de typisk 25 kg. per græstørv.

Hvornår skal du anlægge rullegræs?

Nogle tidspunkter på året er generelt bedre til at anlægge rullegræs end andre, og det er derfor ikke helt uden betydning, hvornår du går i gang.

Forhandlerne af rullegræs kan have lidt svært ved at blive enige om, hvornår det er det bedste tidspunkt at lægge rullegræs – og hvornår det er det absolut værste tidspunkt. Og det skyldes, at det ikke nødvendigvis har noget med årstiden at gøre.

Det er faktisk nærmere temperaturerne, der er de vigtige, når du skal vurdere, om det er et godt tidspunkt at lægge rullegræs.

Én ting er dog sikkert; det må ikke være for varmt eller for koldt, når du lægger rullegræs. Og derfor er både forår og efterår nogle ret gode måneder for et græsprojekt – igen medmindre det er for varmt eller koldt.

Det er naturligvis alfa og omega, at rullegræsset rodfæster sig, når du har lagt det. Og derefter er det vigtigt, at det gror. Begge dele er afhængige af temperaturen, og det er også derfor, at din succesrate står og falder med, hvilken temperatur der er, når du lægger græsset.

Du bør således altid tjekke vejrudsigten, før du går i gang. Så længe temperaturen er mere end 0 grader, vil græsset kunne slå rødder. Er der mere end 7 grader, vil græsset kunne gro.

Det er således ikke umuligt at lægge græs på om sommeren, men det er dog ikke en særligt god idé. Hvis det bliver for varm, tørrer græsset nemlig bare ud i stedet for. Og af samme grund er det bedst at anlægge græsset om foråret eller om efteråret.

Jorden skal forberedes til græsset

Din succes med græspålægningen afhænger i høj grad af den jord, du anlægger græsset på. Og du kan faktisk selv gøre noget for at optimere jordforholdene og dermed forøge din chance for succes med græsset:

Hvordan anlægger du græs?

Her er tale om et forholdsvist nemt gør-det-selv-projekt, hvor de fleste kan være med. Du kan finde rigtigt meget god vejledning på nettet om, hvordan du bedst ruller græs på, så du får en idé om, hvordan du gør det korrekt.

Beskrivelserne på nettet er for det meste ganske rigtige, men mange af dem mangler detaljer og punkter i planlægningen, som er vigtige, for at resultatet bliver det bedst mulige.

Vi har derfor lavet en kort gennemgang af hele processen, så du ved, hvad du skal huske, når du går i gang med at anlægge græs:

 1. Grave af

Det allerførste, du skal gå i gang med, er at grave af, så jorden er godt forberedt af gennemarbejdet. På den måde kan jorden nemlig bedre tage imod græsset. Det er dernæst også en rigtigt god idé at sørge for, at jorden er helt plan, så du ikke får buler i din græsplæne.

2. Næring til jorden

For at græsset kan slå rødder og gro, er det vigtigt, at det får masser af god næring fra starten. Derfor skal du bruge græsplænegødning, som du lægger ud over jorden. Græs har ikke bruge for meget næring, da det er en meget lille plante, og derfor er topdressing tilstrækkeligt til at opfylde dens behov.

Når du har lagt plænedress ud, skal du igen huske at gøre jorden plan, så du ikke får en bulet græsplæne. Der vil ofte være en masse toppe og knolde i jorden, og det er bare med at få dem udlignet nu, så de ikke bliver overført til græsplænen.

3. Troml jorden

Når plænemulden er lagt, og det ligger nogenlunde plant, skal du køre jorden over med en tromle. Det gør jorden endnu mere lige og plan, men det sikrer også, at jorden er godt komprimeret, så græsplænen ligger helt fast.

4. Anlægning af græs

Denne del af arbejdet er faktisk den nemmeste del – du skal nemlig bare rulle græsset ud på jorden. Rullegræs leveres typisk på paller, og som nævnt ovenfor er standardmålene en bredde på 40 cm og en længde på 2,5 meter.

Tag dig god tid om at rulle græsset ordentligt og pænt ud, så rullerne ligger lige i forhold til hinanden. Når du har rullet alle græsstykkerne ud, er det en rigtigt god idé at køre græsset over med tromlen, så græsstykkerne ligger helt plant og helt lige. Desuden sikrer du, at græsstykkerne kommer til at ligge med et godt og fast greb på jorden.

5. Jord i overskud

Du vil ret ofte ende i den situation, at du sidder med en masse jord i overskud, når du er færdig med at rulle græsset ud. Der er rigtigt mange forhandlere, der gerne hjælper dig af med den overskydende jord. Det vil oftest foregå på den måde, at du undervejs i processen løbende fylder en bigbag op med overskydende jord. Når du er færdig, kommer forhandleren og henter bigbag’en, så du slipper for at håndtere den.

Tiden efter anlæg af græs

Arbejdet er på ingen måde overstået, bare fordi du har fået rullet græsset på jorden. De første par uger er nemlig helt essentielle for, at græsset slår rødder og begynder at vokse, og det er her, du finder ud af, om du har haft succes med at anlægge græsplænen.

Vigtigst af alt: Din nye græsplæne skal have rigtigt meget vand. Og det skal den faktisk allerede lige efter, at du har lagt rullegræsset ud og tromlet det. Men det er ikke tilstrækkeligt at vande én gang og så sætte sig til at vente. Græsset og jorden skal have masser af vand helt indtil det tidspunkt, hvor græssets rødder har sat sig fast i den underliggende jord.

Det er svært at sige noget generelt om, hvor meget og hvor ofte du skal vande, da det afhænger af de vejrmæssige omstændigheder på det tidspunkt, hvor du har anlagt græsplænen.

Er det meget varmt, eller blæser det meget, vil græsplænen nemlig tørre ud meget hurtigt, og her kræves der rigtigt meget vand og rigtigt ofte. Er det helt almindelige vejrforhold, kan du nøjes med at vande med 15-20mm vand hver, hver anden eller hver tredje dag. Du kan øge vandingsintervallerne gradvist, når du begynder at fornemme, at græsset har sat sig fast i jorden.

Græsplænen må dog ikke blive for våd og sjappet. Vand således kun så meget, at vandet lige netop trænger igennem græsmåtten.

3 uger efter anlæggelse af græsplænen

Nu er det tid til at gøde jorden på ny. Når der er gået tre uger fra anlæggelse af græsplænen, vil græsset nemlig have brugt al den næring, du lagde ud i første omgang.

Du skal desuden sikre dig, at græsset ikke betrædes for meget i de første uger efter anlæggelse af plænen. Du må gerne gå på det, men græsset skal skånes for alt for kraftig belastning.

Dine børn må derfor vente lidt endnu med de helt store fodboldturneringer. Men du kan sagtens gå stille og roligt rundt på græsset.

Husk også at tjekke løbende, om græsset gror fint, og om det har sat sig ordentligt fast. Det tjekker du ved at løfte en smule op i græstæppet. Efter de første 8-10 dage skal du helst kunne se nye små hvide rødder stikke ud på vej ned mod jorden. Kan du ikke se små hvide rødder, skal du blive bedre til at vande plænen.

Rødderne dannes dog langsommere, hvis du har anlagt græs i et område med meget skygge – derfor må du væbne dig med lidt mere tålmodighed, før du kan se fremskridt her.

Hvor kan du købe rullegræs?

Du kan efterhånden købe rullegræs rigtigt mange steder. Både plantecentre og haveskoler kan være en stor hjælp, men der er også poppet utroligt mange online forhandlere op gennem de seneste par år.

Fordelen her er, at forhandleren leverer rullegræsset lige til din hoveddør, så du ikke selv skal bakse med at få det bragt hjem til dit hus.

Desuden er de online forhandlere typisk meget konkurrencedygtige på prisen.

Hvad koster rullegræs?

Der er stor forskel på priserne på rullegræs fra forhandler til forhandler, og faktisk kan din bopæl også spille ind på prisen. Der er nemlig ret stor forskel på priserne på rullegræs på Fyn og på rullegræs i Jylland.

Det er derfor en rigtigt god idé at sondere markedet på forhold og undersøge, hvor du kan få det bedste rullegræs til den billigste pris.

Der er stor forskel på de forskellige græssorter, så du kan ikke sammenligne priser på enhver form for rullegræs. Du skal altid sammenligne to ens typer græs for at finde den billigste pris.

Nogle græstyper er dyrere end andre, og det kan derfor på alle måder være en god idé at gøre sit forarbejde grundigt, så du får den bedste kvalitet til de billigste penge.

Prisen pr kvadratmeter rullegræs vil typisk ligge mellem 20 og 30 kroner afhængig af kvalitet og forhandler.

Hvordan får du rullegræsset leveret?

Her skal du tale med den forhandler, du har i kikkerten, da der kan være lidt forskel på, hvordan de forskellige forhandlere leverer deres rullegræs til kunderne. Typisk sker leveringen dog nogenlunde ens ved alle forhandlere.

Forhandleren kører ud med rullegræsset og leverer det på en palle med cirka 50 m2 rullegræs per palle svarende til cirka 1250 kg per palle. Pallen stilles som udgangspunkt i din indkørsel.

Husk altid at afklare leveringsbetingelserne med forhandleren, inden du lægger din ordre.

Hvordan skal du vedligeholde og pleje din græsplæne, når den har slået rødder?

Når først rullegræsset har slået rødder og er begyndt at gro, er der 3 ting, du skal have for øje for at sikre, at den vokser sig stærk og sætter sig ordentligt fast i jorden:

 1. Græsset skal vandes regelmæssigt

Som nævnt ovenfor er det særligt vigtigt at vande meget i de første 2-3 uger. Det er allerbedst at vande græsset midt på dagen, hvis solen som udgangspunkt er fremme. Du skal dog sørge for, at græsplænen ikke bliver sjappet. Du må med andre ord ikke overvande den. Nøjes med at vande 5-10 minutter per område hver eller hver anden dag – det svarer til cirka 10-20 mm vand.

 1. Giv græsset ro

Helt nyt græs skal have tid og ro til at vokse sig stærkt. Du må gerne gå rundt på det, men lad være med at lade børnene lege på det, spille fodbold og så videre. Det er vigtigt at græsset fæstner sig godt til jorden, så hold børn og hunde væk fra det i de første uger.

 1. Gød græsset

Græsset skal have gødning, men det må ikke ske lige med det samme. Som nævnt ovenfor bør du vente 3-4 uger med at gøde græsset igen, da græsset må dét tidspunkt har mæsket sig stærk i den gødning, du kom i jorden, inden du anlagde græsplænen.

7 gode råd til en flot græsplæne

En smuk græsplæne kræver et vist minimum af arbejde fra din side. Vi har her samlet 7 tips og tricks, der gerne skulle sikre, at din græsplæne bliver flot, sund og grøn.

 1. Luft til græsset

Sørg for at fjerne mos på plænen om sommeren og husk også at kradse lidt op i jorden, løft filtlaget og skær den også gerne lidt igennem med en vertikalskærer. Det giver luft til jorden og græsset.

Husk også at putte noget mosbekæmpende middel i det vand, du vander græsset med, så du tager det værste mos, før det kommer. Der findes mange typer mosbekæmpelse, som ikke indeholde skadelige midler, og gå gerne benhårdt efter dem.

 1. Så efter

Eftersåning foregår ved, at du kaster nye græsfrø i plænen, som dækker eventuelle huller i græsplænen. Det vil sørge for, du får dejligt tykt græs. Bland gerne græsfrøene med jord og sand, så de har naturlige omstændigheder og så dem først, når vejret er 12-15 grader varmt.

 1. Jorden skal holdes neutral

Husk at regulere surhedsgraden i din jord, så den har en pH-værdi på 6-7. Det skyldes, at græs har bedst af at vokse i neutral jord. Du kan sagtens selv teste pH-værdien i jorden med en gør-det-selv-måler fra din lokale planteskole. Derefter kan du bruge havekalk og plantegødning til at opnå det korrekte pH-værdi – medmindre den allerede er perfekt selvfølgelig.

 1. Brug organisk plænegødning

Når du bruger organisk plænegødning, styrkes græsrøddernes evne til at optage henholdsvis næring og vand. Det er også med til at sikre, at plænen ikke skal slås så ofte. Desuden sikrer den organiske plantegødning, at mikroorganismer tilsættes, som kan nedbryde allerede afklippet græs.

 1. Hold græsset langt

Pas på med at klippe græsset for kort. Hold i stedet længden på græsset på cirka 3-4 cm. Når temperaturen kommer over 25 grader, bør du holder græslængden på 6 cm.

 1. Gødning i sensommeren

Vælg en langtidsvirkende gødning, så du ikke behøver at gøde mere end to gange årligt. Gød jorden og græsset første gang om foråret og anden gang i løbet af sensommeren, så sikrer du, at græsset og jorden er godt mættet. Har du meget sandet jord, skal du dog muligvis gøde tre gange årligt.

 1. Brug kompost som plantegødning

Du behøver slet ikke fjerne de mange nedfaldne blade i efteråret. Kør dem i stedet over med plæneklipperen, så de bliver nedbrudt. På den måde vil de nemlig styrke græsplænen, og du har minimeret din arbejdsindsats ret markant.

Den varme sommer – hvordan behandler du græsset bedst?

Den varme sommer kan være hård kost for en græsplæne, og de fleste danske græsplæner ser mere end triste ud efter en brandvarm sommer. Det sker især, hvis ikke de er blevet vandet ordentligt.

Hvis du følger de 6 nedenstående råd, skulle du dog kunne afværge selv den værste varmes konsekvenser for plænen:

Bekæmpelse af ukrudt

Det er nemt at få bugt med mos i græsplænen. Men ukrudt er en helt anden historie. Du må dog ikke lade være med at forsøge, for ukrudt ødelægger din plæne og svækker græsset, så det er mindre modstandsdygtigt over for eksempelvis tørke.

Ved at gøre brug af en plænelufter, kan du styrke dit græs og samtidig svække ukrudtet i græsset. Plænelufteren skal være udstyret med knive i stedet for fjedre for at give dit et optimalt resultat.

Du kan også give din græsplæne en bioklip (også kaldet multiklip). De fleste moderne græsslåmaskiner har en sådan funktion, og den sikrer, at det klippede græs ryger ned i græsplænen og formulder. Dermed kan det afklippede græs være med til at styrke det levende græs.

Når du har været i gang med at fjerne ukrudt i din græsplæne, så husk at efterså plænen. Dermed formindsker du nemlig risikoen for, at ukrudtet kommer tilbage.

Og endelig skal du sørge for, at græsset har den rigtige længde, jf. ovenfor. Du må aldrig klippe det for kort. Græs på mere end 4 cm vil kunne skærme for solens tilgang til ukrudtet, der dermed får svært ved at overleve.

Hvordan skal du klippe græsplænen?

Der er ingen forskel på en græsplæne, der er anlagt med frø og en græsplæne, der er anlagt med rullegræs – i hvert fald ikke når det kommer til klipning af græsset. Du skal således klippe din græsplæne, ganske som du plejer.

Som nævnt er en græshøjde på 3-4 cm den bedste hele året rundt, bortset fra om sommeren, hvor græsset helst skal være 6 cm, så det kan stå imod varmen. Lad endelig det afklippede græs ligge. Det formulder nemlig og giver lækker næring til det levende græs.

Hvad er bedst – såning med græsfrø eller rullegræs?

Det kan være en ret stor fordel at bruge rullegræs, når du anlægger en græsplæne, eller hvis du reparerer din eksisterende græsplæne.

Du kan se resultatet med det samme i stedet for at vente på, at frøene spirer og langsomt begynder at vokse op og blive til græs. Med rullegræs får græsset meget hurtigere fat i jorden, og det bliver desuden meget mere ensartet og markant hurtigere modstandsdygtigt mod vind og vejr.

Desuden må du gå på græsset, når du har anlagt det med rullegræs. Det må du ikke det første lange stykke tid, hvis du sår græsfrø.

Til gengæld er det meget, meget billigere at anlægge en græsplæne med græsfrø end med rullegræs.

Kan du bruge rullegræs til andre formål?

Rullegræs anvendes mange andre steder end hjemme i private haver. Således er det rullegræs, du ser på de store fodboldbaner og golfbaner, ligesom de mange miljøtage, der begynder at dukke op i storbyerne, også har rullegræs som underlag.

Således kan du faktisk også bruge rullegræs på din tagterrasse eller på din altan, men det kræver et noget større forarbejde, end hvis du skal anlægge en almindelig græsplæne i haven.

Anvendelse: til indendørs til golfbaner til altan med blomster med mikrokløver til tag til modelbaner til fodboldbaner til greens til skygge til haver

Varianter: kunstigt ægte plastik

Mængder: 10 m2 30 m2 5 m2 20 m2 100 m2 40 m2 50 m2

Levering: hent selv leveret afhentning

Brands: Volstrup Plantetorvet DLF Amager Kingos Refsgaard Prodana LeopoldLindbjerg Kronjysk Danturf Plantorama

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er forskel på prisniveauet på billige rullegræs fra netbutik til netbutik. Nogle tilbyder de bedste priser, hvorimod øvrige fokuserer på faglig rådgivning. Du skal tænke på hvad der for dig betyder mest.
Nogle byggekæder sælger et bredt vareudvalg, imens øvrige specialiserer sig i en enkelt gruppe af vare. Du kan bestemme hvorvidt det er afgørende for dig at have adskillige typer af varer at vælge i blandt, udover bare rullegræs.
Ifald du har brug for byggematerialerne nu og her eller blot ønsker at undvære leveringsgebyret, så kan du overveje at køre produkterne selv. Dette er hovedsageligt en mulighed ved de gængse byggekæder.
Det er helt klart ekstremt relevant at undersøge, hvorvidt de varer du vil købe online faktisk er på lager i byggemarkedet. Hvis ikke kan du være tvunget til finde et andet.
Du bør være opmærksom på hvilke betingelser der gælder ved dit køb online, så du slipper for problemer med fx returnering. Du bør derfor undersøge byggemarkedets regningslinjer.
For de fleste er et byggeprojekt forbundet med massevis af spørgsmål. Af den grund kan du have fordel af at vælge et online byggemarked, hvor du kan få gode råd til valg af rullegræs.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre forhandler varer fra mange forskellige leverandører, og takket være dette kan du bestille fra et bredt sortiment af rullegræs online.
De udbredte byggecentre findes i store dele af landet, og herigennem har de fleste chancen for at købe online og transportere produkterne på egen hånd. Takket være dette har man valget om at undgå fragten, samt samtidig få fat i produkterne hurtigere.
De store byggemarkeder er etablerede og landskendte forretninger, som bidrager til øget sikkerhed når man stopper online. Dette vil nogle se som en fordel.

Nichewebshop

Mange nichefokuserede netbutikker står selv for produktion af produkterne der sælges i de kendte byggemarkeder. Ved at købe direkte på niche netbutikkerne online får du ekstra gode tilbud.
Alverdens nichebutikker har ekstremt meget forstand på deres varer, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. På grund af det vil du opleve ekstra konstruktiv service fra folk med specialistviden i lige præcis rullegræs.
Størstedelen af nichespecifikke netbutikker er opstartsfirmaer, der oftest er dansk ejede, gerne sågar lokalt nær dig. Disse har du mulighed for at støtte ved at købe rullegræs online på deres webshop.
De største byggekæder i Danmark
rullegræs bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og er nu arbejdsplads for omkring 1.000 kollegaer i kædens 17 byggecentre. Bauhaus tilstræber at sælge til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og udgøres i dag af mere end 2.000 medarbejdere i virksomhedens 72 butikker. Stark sætter ind på salg til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og udgøres nu af omkring 500 personer i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Bygma startede i 1952, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.300 ansatte i selskabets 56 butikker. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og er nu arbejdsplads for cirka 100 personer i firmaets 6 byggecentre. 10-4 har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og beskæftiger nu omkring 2.000 kollegaer i de 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

rullegræs jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og omfatter i dag ca. 2.100 mennesker i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix er specialiseret i billige priser til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

rullegræs harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og udgøres nu af i omegn af 2.000 kollegaer i selskabets 33 byggecentre. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

rullegræs silvan

Silvan blev dannet i 1968, og omfatter i dag i nærheden af 1.000 mennesker i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan sætter ind på salg til private, og afsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og beskæftiger nu i omegn af 1.000 ansatte i firmaets 9 butikker. Davidsen fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Ofte vil det være fornuftigt at udfærdige et budget for dit projekt, så man har kontrol over omkostningerne. Det bør blive rationelt at nedskrive alle poster, og dernæst dokumentere den billigste pris på dem enkeltvis.
2Ved udendørs opgaver har vejrsituationen en stor rolle. Derfor skal du tit se vejrudsigten i forbindelse med byggeprojektet, så du ikke kommer til at opleve at det uden du havde regnet med det starter med at regne absolut lige når du vil påbegynde dit store byggeprojekt.
3Der præsenterer sig stort set altid utidige problemer ved avancerede byggeprojekter, og ergo viser det sig meningsfuldt at man afsætter nok plads i agendaen, med formålet om at man kan føle sig ubekymret om at man når det til siden.
4Planlægning er kilden til et uproblematisk forløb med byggeprocessen. Du skal lave en struktureret tidsplan, som fortæller hvilke opgaver der skal udføres hvornår, samt derudover en prioriteret rækkefølge. Husk at være skarp når du udarbejder tidsplanen.
5Det viser sig væsentligt at du har de nødvendige materialer disponible inden du indleder din byggeproces. Du kan forfatte en enkel oversigt som indeholder det der bliver brug for, og som det næste gennemgå oversigten, så du sikrer dig at du har styr på det.
6Man kan spørge om tilskud fra det offentlige til ombygninger. Det ydes hvis projektet er energi- og miljøvenligt. Den økonomiske støtte forudsætter dermed at byggeprojektet påvirker planeten.
7Der findes alverdens instruktioner og videoer på forskellige hjemmesider som kan give dig inspiration. Navnligt YouTube tilbyder dig en masse konstruktiv viden, i særlig grad ifald man søger på engelsk.
8Det er oplagt at søge assistance til arbejdet, navnlig ved væsentlige byggeprocesser. Større opgaver skal gerne udføres af flere personer. Dertil er det hurtigere og sjovere når man ikke er ene om det.
9Før du går i gang med byggeprocessen er det ufatteligt meningsfuldt at man sikrer sig, at det du vil lave ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor vil der vise sig mange regler omkring, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke kan få lov til.
10Du må aldrig nogensinde fattes udstyr. Ofte vil det være af stor betydning at have værktøjet tilgængeligt akkurat som du igangsætter byggeprocessen. Det er i øvrigt vigtigt at medregne omkostningerne hertil i din økonomi.
11Du burde måske overveje om det er muligt at lave hele projektet selv, eller du hellere skal sikre dig assistance fra en professionel til færdiggørelsen af projektet. Ifald du får hjælp fra en professionel er der penge at spare ved at få tilbud fra flere firmaer.
12Du bør ikke på noget tidspunkt undlade at tage højde for dit eget ve og vel, så glem ej beskyttelse som fx fod- og hovedbeklædning der skåner dig med henblik på hændelige risici. Det er vigtigt med fokus på dit eget helbred i byggeprocessen, ikke mindst hvis du ikke får hjælp fra en fagmand.
Danskernes foretrukne byggemarkeder
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, som vel at mærke er hamrende imponerende. Scoren er regnet ud fra 19.208 anmeldelser, hvor hele 84 % har givet toprating, og kun 2 % kvitterer med dumpekarakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en bedømmelse på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som altså er yderst overlegent. Vurderingen er baseret på 28.109 kommentarer, hvor imponerende 76 % giver toprating, og kun 4 % kvitterer med den laveste karakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som tydeligvis er ret så beundringsværdigt. Vurderingen tager udgangspunkt i 23.161 anbefalinger, hvoraf imponerende 69 % giver den bedste karakter, og bare 8 % kvitterer med den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som utvivlsomt er meget beundringsværdigt. Karakteren er et gennemsnit af 11.467 tilkendegivelser, hvor hele 86 % har givet den højeste karakter, og bare 2 % giver den dårligste rating. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er ekstremt overlegent. Evalueringen grundlægges af 2.856 anbefalinger, hvor imponerende 59 % har givet toprating, og kun 9 % kvitterer med den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.

Klassiske spørgsmål vedr. rullegræs

 • Rullegræs hvornår?
 • Hvordan anlægger man rullegræs?
 • Hvad koster rullegræs?
 • Hvordan lægger man rullegræs?
 • Hvor sent?
 • Hvordan laver man rullegræs?
 • Hvornår skal rullegræs slås?
 • Hvor længe kan rullegræs ligge?
 • Rullegræs hvordan gør man?
 • Hvor kan man købe rullegræs?
 • Hvor hurtigt skal rullegræs lægges?
 • Hvad koster rullegræs udlagt?
 • Hvornår kan man lægge rullegræs?
 • Rullegræs?
 • Hvornår er rullegræs etableret?
 • Hvad koster rullegræs pr m2?
 • Hvad er rullegræs?
 • Hvad koster det at få lagt rullegræs?
 • Hvor sent kan man lægge rullegræs?
 • Rullegræs hvor længe?
 • Hvordan behandler man rullegræs?
 • Rullegræs hvordan?
 • Hvordan behandles rullegræs?
 • Hvornår må rullegræs betrædes?
 • Hvordan plejer man rullegræs?
 • Hvor meget vand skal rullegræs have?
 • Hvor ofte skal rullegræs vandes?
 • Hvilken leveringsmetode skal du vælge?

  En stor portion e-butikker tildeler nu om stunder et stort udvalg af billige former for levering til rullegræs. En af de mest almindelige er nu om stunder pakkeshops, hvor du selv kan afhente dine produkter når det passer dig. Den er nemlig yderst ligetil, samt ofte ligeledes den prisbilligste leveringsmodel.

  Du kan endvidere prøve at bestille ordren til levering hjem til dig selv eller til adressen på dit arbejde. Fragtmuligheden bliver undertiden en smule mere omkostningsfuld, men også usædvanlig simpel for rullegræs online. Den mest prisbevidste mulighed for levering er utvivlsomt selv at hente produkterne, som dog nødvendiggør at du lever lige ved internet shoppens byggecenter, eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

  Leveringstidspunktet på rullegræs kan i nogle tilfælde være vældig relevant såfremt man behøver ordren omgående, og herved er det helt afgørende at vi ser nærmere på det estimerede leveringstidspunkt for rullegræs. En lang række e-firmaer i Danmark – herunder Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – lover billig dag-til-dag fragt på mange af deres produkter online, men vær vagtsom da det står og falder med at bestillingen placeres forinden et angivent tidspunkt, således at de har udsigt til at kunne nå at få varen sendt afsted før de lageransatte tager hjem.

  Enkelte internet forhandlere sikrer fragt uden gebyr på rullegræs online, men i reglen gælder det kun hvis man køber for en konkret pris. Derudover bør man tage den mest letkøbte fragtform, som i mange tilfælde vil være at få fragtmanden til at bringe dine varer til et afhentningssted.

  De store byggecentre frembyder afhentning hvor du handler billig rullegræs online men selv henter i butikken. Fx Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Silvan og Bygma. Byggecentrene foreslår fx klik-og-hent på rullegræs i disse byer:

  Værløse, København, Horsens, Søborg, Slagelse, Køge, Randers, Nærum, Lystrup, Ringsted, Skanderborg, Åbyhøj, Taastrup, Frederikshavn, Struer, Birkerød, Holbæk, Hvidovre, Esbjerg, Aabenraa, Nakskov, Risskov, Roskilde, Vordingborg, Brønderslev, Rudersdal, Valby, Hedehusene, Skive, Viborg, Frederikssund, Tilst, Hjørring, Aalborg, Dragør, Charlottenlund, Gladsaxe, Rødovre, Rønne, Holstebro, Ballerup, Nyborg, Fredericia, Albertslund, Stenløse, Svendborg, Brøndby, Thisted, Solrød Strand, Ishøj, Middelfart, Ikast, Hobro, Varde, Hillerød, Kokkedal, Jyllinge, Brabrand, Kalundborg, Hedensted, Gentofte, Greve, Tårnby, Sønderborg, Højbjerg, Virum, Herlev, Odense, Silkeborg, Haslev, Grenaa, Vallensbæk, Vejle, Farum, Haderslev, Lillerød, Vanløse, Herning, Lyngby, Nørresundby, Nykøbing Falster, Frederiksberg, Glostrup, Brønshøj, Helsingør, Kolding, Næstved, Frederiksværk, Allerød, Korsør, Hørsholm, Aarhus, Odder, og Ølstykke, .

  Afhentning af rullegræs er tilgængeligt i samtlige dele af landet: Jylland (Midtjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Sydjylland, Østjylland, Syddanmark), Sjælland (Lolland, Falster, Amager, Østsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Vestsjælland, Midtsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden) og Fyn (Vestfyn, Østfyn, Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn).

  Når man kigger i søgedata fremstår det tydeligt, at online shoppere ofte kigger efter bl.a. rullegræs tilbud og rullegræs online. Vi ser derudover som regel mennesker efterspørge eksempelvis køb rullegræs, rullegræs priser samt billig rullegræs, plus de kendte byggemarkeder som Davidsen, XL-Byg, Silvan, Stark, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Bygma og Jem og Fix.

  Gode tilbud på rullegræs

  Det er jo vældig smertefrit for almindelige dødelige at tjekke tilbud på billige rullegræs online i blandt diverse internet webshops, og følgelig har utallige internet outlets ikke kunne lade være med at nedbringe prisen på rullegræs betragteligt, og derudover sikre levering uden gebyr.

  Det kan dog trods alt være profitabelt at analysere flere forretninger på nettet efter billige priser på rullegræs online forud for at du gennemfører din bestilling, sådan at man er skråsikker på at få fat i den skarpeste pris. Kig ikke bare på de store byggekæder som Silvan, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Davidsen og Jem og Fix.

  Man skal imidlertid være obs på, at i tilfælde af at en netbutik reklamerer billige rullegræs online til salg for en pris der kan virke himmelråbende beskeden, så bør det ofte være et kendetegn på en uoprigtig e-handler. Kortbestillinger er dog omsluttet af en ordning, som dækker dig imod uærlige internet virksomheder.

  Generelt anbefaler vi kortkøb eller MobilePay. Som et alternativ bør du vælge en billig afbetalingsløsning som f.eks. ViaBill, forudsat du har til hensigt at finansiere prisen på rullegræs ude i fremtiden. Det fås ofte ved specialiserede netshops, men ikke de store byggemarkeder som eksempelvis Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Stark, Silvan, Davidsen, 10-4 og Jem og Fix.

  Når man ser på tendenserne fremstår det tydeligt, at internet shoppere som regel efterspørger fx billig rullegræs og køb rullegræs. Derudover ser vi tit netshoppere lede efter eksempelvis rullegræs tilbud, rullegræs priser og rullegræs online.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg rullegræs er 3100 kr. Pristjekket er vurderet til 4.1 ud af 5 stjerner baseret på 11 brugeranmeldelser.

  Er meget tilfreds med handlen” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til indendørs til altan med mikrokløver til tag til modelbaner til haver til golfbaner med blomster til skygge til fodboldbaner til greens

  Varianter: plastik ægte kunstigt

  Mængder: 5 m2 30 m2 100 m2 10 m2 40 m2 20 m2 50 m2

  Levering: hent selv leveret afhentning

  Brands: Plantetorvet DLF Kronjysk Prodana Refsgaard LeopoldLindbjerg Volstrup Kingos Danturf Amager Plantorama

  Gennemsøg tidligere brugeres meninger

  Trustpilot medfører egentlig ærlige løsninger til at finde ud af diverse nuværende konsumenters synspunkter og derfor er det klogt, at du udforsker internet butikkens vurderinger forud for at du køber billige rullegræs online.

  Facebook resulterer i tilsvarende super anstændige metoder til at få indsigt i internet firmaets kundefokus. Desuden ses en del e-forhandlere hvor man kan nedfælde en vurdering af virksomhedens service, hvilket desuden må anvendes til at tage stilling til hvor glade kunderne er.

  Inden nogen bestiller billige rullegræs online hos en internet butik behøver man for at være på den sikre side se på webshoppens regler, det er dog tit en tidskrævende opgave, i særdeleshed på de velkendte byggekæder som Harald Nyborg, Davidsen, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, 10-4 og Bygma.

  Et nemmere alternativ kan derfor være at efterse om internet webshoppen er e-mærke godkendt, eftersom det typisk er et sympol på at online shoppen imødekommer de danske retningslinjer, udover at shoppen rutinemæssigt besøges af sagkyndige som har den nødvendige knowhow om de gældende bestemmelser.

  Derudover giver det dig chance for at få bistand, ifald du bliver udsat for vanskeligheder som følge af din ordre på rullegræs. For øvrigt er det fornuftigt at kunden er hensynstagende til de væsentligste forhold der kan spille ind i forbindelse med bestillingen af rullegræs online, for eksempel hvilken ombytningsrettighed online shoppen kører med.

  I den forbindelse er det samtidig afgørende, at man stadig bevarer sin ordremail, således man til enhver tid vil kunne bevidne sin bestilling af rullegræs, hvad end man køber fra Stark, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg eller Bygma.

  Hans L gav 5 stjerner

  Bliver leveret til dato

  Kim gav 4 stjerner

  god service

  Maria Nielsen gav 5 stjerner

  Hurtig og gratis levering til pakkeboks.

  Mads Møller gav 5 stjerner

  Alt ok

  Rullegræs på internet shops

  Trustpilot forærer dig rigtig fine muligheder for at inspicere flere tidligere forbrugeres kritik med køb af rullegræs og derved er det anbefalelsesværdigt, at du kigger på e-forretningens anmeldelser før du bestiller rullegræs online.

  Facebook præsterer for øvrigt ret så habile chancer for at få indsigt i internet firmaets pålidelighed. Her møder vi en række webbutikker hvor det er muligt at ytre en vurdering af deres køb, hvilket tilmed kan drages fordel af til vurdering af tidligere kunders oplevelser når det kommer til bestilling af rullegræs.

  Før du køber rullegræs på nettet

  Forinden nogen handler rullegræs på en online webshop burde man for at være på den sikre side løbe igennem webbutikkens handelsbetingelser, det er dog almindeligvis ikke særlig morsomt.

  Et alternativ kan derfor være at se nærmere på hvorvidt online shoppen er e-mærket, eftersom det skulle være en sikkerhed for at internet webshoppen accepterer dansk lovgivning, tillige med at e-firmaet tit tilses af fagfolk som er inde i lovgivningen for salg af rullegræs via webshops.

  Dette er desuden din anledning til en hjælpende hånd, såfremt du skulle få dilemmaer som følge af dit køb. Ligeledes er det anbefalelsesværdigt at kunden er omhyggelig omkring de mest vedkommende vilkår der spiller ind i forbindelse med transaktionen.

  Levering af rullegræs

  Temmelig mange e-shops giver heldigvis diverse metoder til levering. Den mest betalelige type af levering er utvivlsomt at du selv henter rullegræsset, men den løsning nødvendiggør at du lever lige ved internet shoppens adresse.

  Leveringstiden er naturligvis usædvanlig afgørende forudsat vi absolut skal bruge rullegræsset med det samme, og derfor er det øjensynligt afgørende at vi ser nærmere på den forventede leveringsdato ved rullegræs – der dog afhænger af at der bestilles inden et besluttet klokkeslæt, sådan at de har en chance for at nå at få produkterne skippet afsted inden logistikmedarbejderne har fri.

  Nogle online butikker frembyder levering uden betaling af rullegræs, men i de fleste tilfælde er det så præmissen at man shopper for en bestemt sum.

  Produkterne der er fremvist her på siden er søgt frem af websitets robot. Denne har hurtigt gennemsøgt tusindvis af produkter for at kunne fremvise de tilbud der relaterer sig mest til rullegræs, og som den derfor vurderer er mest interessante for dig.

  Udover de søgeord du har indtastet på Google har den samtidig inddraget søgninger, som data viser at andre søgende sandsynligvis skriver i den forbindelse, eksempelvis rullegræs hent selv eller rullegræs pris foruden søgefraser som rullegræs leveret eller rullegræs pris.

  Den information bruger den som yderligere information til at vise de tættest beslægtede varer. Det ses også at andre brugere leder efter eksempelvis rullegræs pris, rullegræs online eller bedste rullegræs. Den data har robot-søgeren ligeledes benyttet for, at navigere igennem millioner af varer.

  I øvrigt viser data, at søgefraserne rullegræs tilbud, rullegræs afhentning og rullegræs tilbud er aldeles almindelige, og som følge heraf er de også medregnet af søgerobotten på samme måde som søgefraserne rullegræs pris, rullegræs leveret og rullegræs tilbud. Vores forhåbning er utvivlsomt at du ikke blev skuffet over de listede produkter, idet at bare et enkelt af dem kunne bruges.

  Rullegræs hentes fra moderne e-shops, f.eks. XL-Byg.dk, Silvan.dk, Stark.dk, Bygma.dk, DavidsenShop.dk, Bauhaus.dk, 10-4.dk og JemogFix.dk.

  Her ses de byer der oftest bestilles rullegræs til…

  Syddanmark: Faaborg, Nordborg, Ribe, Billund, Sønderborg, Ringe, Tønder, Grindsted, Fredericia, Vejen, Assens, Nyborg, Vojens, Svendborg, Kerteminde, Kolding, Børkop, Esbjerg, Munkebo, Odense, Rødekro, Haderslev, Otterup, Middelfart, Bramming, Aabenraa, Varde

  Midtjylland: Malling, Tilst, Hasselager, Aarhus, Viborg, Vejle, Randers, Lystrup, Horsens, Grenaa, Herning, Skive, Hørning, Risskov, Struer, Ringkøbing, Hinnerup, Beder, Silkeborg, Højbjerg, Odder, Ikast, Bjerringbro, Skjern, Mårslet, Løsning, Lemvig, Åbyhøj, Ry, Hornslet, Ebeltoft, Skødstrup, Skanderborg, Brande, Hedensted, Hammel, Egå, Løgten, Kjellerup, Hadsten, Holstebro, Galten, Brabrand

  Sjælland: Solrød Strand, Nykøbing Sjælland, Nykøbing Falster, Sorø, Skælskør, Nakskov, Greve, Ringsted, Fensmark, Maribo, Korsør, Herfølge, Vordingborg, Haslev, Holbæk, Slagelse, Tune, Kalundborg, Næstved, Køge, Jyllinge

  Nordjylland: Frederikshavn, Aabybro, Nørresundby, Hobro, Skagen, Hirtshals, Hjørring, Sæby, Støvring, Hadsund, Aalborg, Aars, Brønderslev, Svenstrup, Nykøbing Mors, Thisted, Nibe

  Hovedstaden: Dyssegård, Charlottenlund, Slangerup, Helsinge, Hørsholm, Frederiksværk, Kokkedal, Ballerup, Rudersdal, Måløv, Frederiksberg, Frederikssund, Glostrup, Hellebæk, Ishøj, Brønshøj, Nærum, Nivå, Rødovre, Tårnby, Vanløse, Fredensborg, Gilleleje, Rønne, Espergærde, Humlebæk, Albertslund, Vallensbæk, Dragør, Ølstykke, Lyngby, Birkerød, Gladsaxe, Farum, Lillerød, Holte, Søborg, Værløse, Snekkersten, Hillerød, Hedehusene, Gentofte, Herlev, Helsingør, Allerød, Hundested, Smørumnedre, Valby, Brøndby, Virum, Hellerup, Hvidovre, Taastrup, Roskilde, København, Stenløse, Høje Taastrup

  9 gode råd til din online shopping
  1Den billigste leveringsmanér er unægtelig at hente ordren selv, hvilket dog afhænger af at du bor i nærheden af e-firmaets lager. Den leveringsform er usædvanlig udslagsgivende ifald vi behøver rullegræs om kort tid. Alternativt så præsterer en hel del internet selskaber billig fragt, men i mange tilfælde er det forbeholdt når man bestiller for en fastsat sum.
  2Vi foreslår generelt køb med kort eller mobilbetaling. Kortbetalinger er omfattet af en anordning, som redder en overfor falske internet firmaer. Som et alternativ kunne du benytte et tilbud fra f.eks. ViaBill, såfremt du tilstræber at finansiere regningen i flere bidder.
  3En lang række webshops i Danmark tilbyder nu om stunder mange forskellige billige leveringsformer til rullegræs. En af de mest benyttede er nu til dags at afsende til en pakkeshop, fordi du så nemt kan hente dine varer lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtmetoden er nemlig ualmindeligt simpel, samt oftest endvidere den mest letkøbte mulighed for levering.
  4Det er i dag temmelig simpelt for alle og enhver at sammenligne priser online på billige rullegræs i blandt flere e-forretninger, og altså lover en hel del outlets på nettet levering uden betaling. Til gengæld kan det til hver en tid blive smart at granske flere e-forhandlere efter tilbud og rabat forinden du gennemfører din handel, således at du er sikret at modtage den mindst kostelige pris.
  5Fragtperioden kan i nogle tilfælde være vældig essentiel i tilfælde af at man står og skal bruge din pakke øjeblikkeligt, så derfor er det forholdsvis centralt at man studerer det anslåede leveringstidspunkt på rullegræs. Størstedelen af internet handler frembyder billig levering på næste hverdag på mange af shoppens varenumre, men det er underforstået at ordren gennemføres forud for et konkret tidspunkt.
  6Forinden nogen køber billige rullegræs på en e-handler kunne man på en vis måde løbe igennem netbutikkens forretningsaftale, men det er gerne ikke særlig sjovt. Desuden støtter vi at du er hensynstagende til de primære betingelser der har indvirkning på bestillingen af billige rullegræs online, som fx hvilken ombytningspolitik e-handlen bruger.
  7Enkelte forhandlere på nettet sikrer fragt uden omkostninger på rullegræs, men typisk kræves det at du bestiller for et præcist beløb. Desuden skal du overveje den mest billige form for levering, som oftest er at få fragtfirmaet til at køre dine varer til et afhentningssted. Fragtmetoden bliver til tider endda yderst overkommelig. Den mest billige fragttype er uden tvivl at du selv henter produkterne.
  8Trustpilot fremskaffer faktisk hensigtsmæssige muligheder for at kigge på forskellige forhenværende konsumenters omtaler og herved er det klogt, at du kigger nærmere på online forretningens kritik forinden du bestiller billige rullegræs online. Facebook tilbyder også relativt ærlige genveje til at få kendskab til netbutikkens troværdighed.
  9Vi anbefaler at se hvorvidt internet forhandleren er e-mærke godkendt, som kan være et kendetegn for at e-firmaet efterkommer de danske love, foruden at hjemmesiden ofte kigges til af fagmænd der behersker de gældende vilkår. Forud for at folk handler billige rullegræs hos en internet webshop burde de utvivlsomt gennemse shoppens vilkår.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk