Byggevarepriser.dk

Rullegræs pristjek

Er du på udkig efter rullegræs? Vi har fundet 13 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 100 m2 for kun 3.100 kr. Det er 54 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 100 m2 rullegræs inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
3.100 kr. Endnu billigere over 289 m² Køb
3.295 kr. Køb
3.495 kr. Sælges mellem 15/4 og 30/6 Køb
3.495 kr. Køb
3.495 kr. Køb
3.495 kr. Køb
3.790 kr. 50 m² pr palle Køb
3.790 kr. 50 m² pr palle Køb
3.858 kr. Køb
3.999 kr. Køb
4.295 kr. Køb
4.724 kr. 50 m² pr palle Køb
6.495 kr. Minimumskøb er 15m² Køb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Rullegræs anvendes oftest til reparation af nedslidte græsplæner eller græsarealer, da rullegræs hurtigt kan få græsplænen til at fremstå pæn og velholdt. Hvis du døjer med en slidt græsplæne, eller en boldplane der er blevet lidt ærgerlig at se på, så prøv at udbedre skaden med rullegræs.

Tykkelse, pris og vægt på rullegræs varierer fra leverandør til leverandør, så start med at finde en forhandler og spørg ham eller hende til råds, hvis du har specifikke ønsker. Der er dog trods alt nogle standardmål, du kan tage udgangspunkt i

Græstørvene har nemlig oftest en gennemsnitlig bredde på 40 cm og en gennemsnitlig længde på 2,5 meter. Når vi taler græstørv i en sådan størrelsesorden, vejer de typisk 25 kg. per græstørv.

Hvornår skal du anlægge rullegræs?

Nogle tidspunkter på året er generelt bedre til at anlægge rullegræs end andre, og det er derfor ikke helt uden betydning, hvornår du går i gang.

Forhandlerne af rullegræs kan have lidt svært ved at blive enige om, hvornår det er det bedste tidspunkt at lægge rullegræs – og hvornår det er det absolut værste tidspunkt. Og det skyldes, at det ikke nødvendigvis har noget med årstiden at gøre.

Det er faktisk nærmere temperaturerne, der er de vigtige, når du skal vurdere, om det er et godt tidspunkt at lægge rullegræs.

Én ting er dog sikkert; det må ikke være for varmt eller for koldt, når du lægger rullegræs. Og derfor er både forår og efterår nogle ret gode måneder for et græsprojekt – igen medmindre det er for varmt eller koldt.

Det er naturligvis alfa og omega, at rullegræsset rodfæster sig, når du har lagt det. Og derefter er det vigtigt, at det gror. Begge dele er afhængige af temperaturen, og det er også derfor, at din succesrate står og falder med, hvilken temperatur der er, når du lægger græsset.

Du bør således altid tjekke vejrudsigten, før du går i gang. Så længe temperaturen er mere end 0 grader, vil græsset kunne slå rødder. Er der mere end 7 grader, vil græsset kunne gro.

Det er således ikke umuligt at lægge græs på om sommeren, men det er dog ikke en særligt god idé. Hvis det bliver for varm, tørrer græsset nemlig bare ud i stedet for. Og af samme grund er det bedst at anlægge græsset om foråret eller om efteråret.

Jorden skal forberedes til græsset

Din succes med græspålægningen afhænger i høj grad af den jord, du anlægger græsset på. Og du kan faktisk selv gøre noget for at optimere jordforholdene og dermed forøge din chance for succes med græsset:

Hvordan anlægger du græs?

Her er tale om et forholdsvist nemt gør-det-selv-projekt, hvor de fleste kan være med. Du kan finde rigtigt meget god vejledning på nettet om, hvordan du bedst ruller græs på, så du får en idé om, hvordan du gør det korrekt.

Beskrivelserne på nettet er for det meste ganske rigtige, men mange af dem mangler detaljer og punkter i planlægningen, som er vigtige, for at resultatet bliver det bedst mulige.

Vi har derfor lavet en kort gennemgang af hele processen, så du ved, hvad du skal huske, når du går i gang med at anlægge græs:

 1. Grave af

Det allerførste, du skal gå i gang med, er at grave af, så jorden er godt forberedt af gennemarbejdet. På den måde kan jorden nemlig bedre tage imod græsset. Det er dernæst også en rigtigt god idé at sørge for, at jorden er helt plan, så du ikke får buler i din græsplæne.

2. Næring til jorden

For at græsset kan slå rødder og gro, er det vigtigt, at det får masser af god næring fra starten. Derfor skal du bruge plænemuld, som du lægger ud over jorden. Græs har ikke bruge for meget næring, da det er en meget lille plante, og derfor er plænemuld tilstrækkeligt til at opfylde dens behov.

Når du har lagt plænemulden ud, skal du igen huske at gøre jorden plan, så du ikke får en bulet græsplæne. Der vil ofte være en masse toppe og knolde i jorden, og det er bare med at få dem udlignet nu, så de ikke bliver overført til græsplænen.

3. Troml jorden

Når plænemulden er lagt, og det ligger nogenlunde plant, skal du køre jorden over med en tromle. Det gør jorden endnu mere lige og plan, men det sikrer også, at jorden er godt komprimeret, så græsplænen ligger helt fast.

4. Anlægning af græs

Denne del af arbejdet er faktisk den nemmeste del – du skal nemlig bare rulle græsset ud på jorden. Rullegræs leveres typisk på paller, og som nævnt ovenfor er standardmålene en bredde på 40 cm og en længde på 2,5 meter.

Tag dig god tid om at rulle græsset ordentligt og pænt ud, så rullerne ligger lige i forhold til hinanden. Når du har rullet alle græsstykkerne ud, er det en rigtigt god idé at køre græsset over med tromlen, så græsstykkerne ligger helt plant og helt lige. Desuden sikrer du, at græsstykkerne kommer til at ligge med et godt og fast greb på jorden.

5. Jord i overskud

Du vil ret ofte ende i den situation, at du sidder med en masse jord i overskud, når du er færdig med at rulle græsset ud. Der er rigtigt mange forhandlere, der gerne hjælper dig af med den overskydende jord. Det vil oftest foregå på den måde, at du undervejs i processen løbende fylder en bigbag op med overskydende jord. Når du er færdig, kommer forhandleren og henter bigbag’en, så du slipper for at håndtere den.

Tiden efter anlæg af græs

Arbejdet er på ingen måde overstået, bare fordi du har fået rullet græsset på jorden. De første par uger er nemlig helt essentielle for, at græsset slår rødder og begynder at vokse, og det er her, du finder ud af, om du har haft succes med at anlægge græsplænen.

Vigtigst af alt: Din nye græsplæne skal have rigtigt meget vand. Og det skal den faktisk allerede lige efter, at du har lagt rullegræsset ud og tromlet det. Men det er ikke tilstrækkeligt at vande én gang og så sætte sig til at vente. Græsset og jorden skal have masser af vand helt indtil det tidspunkt, hvor græssets rødder har sat sig fast i den underliggende jord.

Det er svært at sige noget generelt om, hvor meget og hvor ofte du skal vande, da det afhænger af de vejrmæssige omstændigheder på det tidspunkt, hvor du har anlagt græsplænen.

Er det meget varmt, eller blæser det meget, vil græsplænen nemlig tørre ud meget hurtigt, og her kræves der rigtigt meget vand og rigtigt ofte. Er det helt almindelige vejrforhold, kan du nøjes med at vande med 15-20mm vand hver, hver anden eller hver tredje dag. Du kan øge vandingsintervallerne gradvist, når du begynder at fornemme, at græsset har sat sig fast i jorden.

Græsplænen må dog ikke blive for våd og sjappet. Vand således kun så meget, at vandet lige netop trænger igennem græsmåtten.

3 uger efter anlæggelse af græsplænen

Nu er det tid til at gøde jorden på ny. Når der er gået tre uger fra anlæggelse af græsplænen, vil græsset nemlig have brugt al den næring, du lagde ud i første omgang.

Du skal desuden sikre dig, at græsset ikke betrædes for meget i de første uger efter anlæggelse af plænen. Du må gerne gå på det, men græsset skal skånes for alt for kraftig belastning.

Dine børn må derfor vente lidt endnu med de helt store fodboldturneringer. Men du kan sagtens gå stille og roligt rundt på græsset.

Husk også at tjekke løbende, om græsset gror fint, og om det har sat sig ordentligt fast. Det tjekker du ved at løfte en smule op i græstæppet. Efter de første 8-10 dage skal du helst kunne se nye små hvide rødder stikke ud på vej ned mod jorden. Kan du ikke se små hvide rødder, skal du blive bedre til at vande plænen.

Rødderne dannes dog langsommere, hvis du har anlagt græs i et område med meget skygge – derfor må du væbne dig med lidt mere tålmodighed, før du kan se fremskridt her.

Hvor kan du købe rullegræs?

Du kan efterhånden købe rullegræs rigtigt mange steder. Både plantecentre og haveskoler kan være en stor hjælp, men der er også poppet utroligt mange online forhandlere op gennem de seneste par år.

Fordelen her er, at forhandleren leverer rullegræsset lige til din hoveddør, så du ikke selv skal bakse med at få det bragt hjem til dit hus.

Desuden er de online forhandlere typisk meget konkurrencedygtige på prisen.

Hvad koster rullegræs?

Der er stor forskel på priserne på rullegræs fra forhandler til forhandler, og faktisk kan din bopæl også spille ind på prisen. Der er nemlig ret stor forskel på priserne på rullegræs på Fyn og på rullegræs i Jylland.

Det er derfor en rigtigt god idé at sondere markedet på forhold og undersøge, hvor du kan få det bedste rullegræs til den billigste pris.

Der er stor forskel på de forskellige græssorter, så du kan ikke sammenligne priser på enhver form for rullegræs. Du skal altid sammenligne to ens typer græs for at finde den billigste pris.

Nogle græstyper er dyrere end andre, og det kan derfor på alle måder være en god idé at gøre sit forarbejde grundigt, så du får den bedste kvalitet til de billigste penge.

Prisen pr kvadratmeter rullegræs vil typisk ligge mellem 20 og 30 kroner afhængig af kvalitet og forhandler.

Hvordan får du rullegræsset leveret?

Her skal du tale med den forhandler, du har i kikkerten, da der kan være lidt forskel på, hvordan de forskellige forhandlere leverer deres rullegræs til kunderne. Typisk sker leveringen dog nogenlunde ens ved alle forhandlere.

Forhandleren kører ud med rullegræsset og leverer det på en palle med cirka 50 m2 rullegræs per palle svarende til cirka 1250 kg per palle. Pallen stilles som udgangspunkt i din indkørsel.

Husk altid at afklare leveringsbetingelserne med forhandleren, inden du lægger din ordre.

Hvordan skal du vedligeholde og pleje din græsplæne, når den har slået rødder?

Når først rullegræsset har slået rødder og er begyndt at gro, er der 3 ting, du skal have for øje for at sikre, at den vokser sig stærk og sætter sig ordentligt fast i jorden:

 1. Græsset skal vandes regelmæssigt

Som nævnt ovenfor er det særligt vigtigt at vande meget i de første 2-3 uger. Det er allerbedst at vande græsset midt på dagen, hvis solen som udgangspunkt er fremme. Du skal dog sørge for, at græsplænen ikke bliver sjappet. Du må med andre ord ikke overvande den. Nøjes med at vande 5-10 minutter per område hver eller hver anden dag – det svarer til cirka 10-20 mm vand.

 1. Giv græsset ro

Helt nyt græs skal have tid og ro til at vokse sig stærkt. Du må gerne gå rundt på det, men lad være med at lade børnene lege på det, spille fodbold og så videre. Det er vigtigt at græsset fæstner sig godt til jorden, så hold børn og hunde væk fra det i de første uger.

 1. Gød græsset

Græsset skal have gødning, men det må ikke ske lige med det samme. Som nævnt ovenfor bør du vente 3-4 uger med at gøde græsset igen, da græsset må dét tidspunkt har mæsket sig stærk i den gødning, du kom i jorden, inden du anlagde græsplænen.

7 gode råd til en flot græsplæne

En smuk græsplæne kræver et vist minimum af arbejde fra din side. Vi har her samlet 7 tips og tricks, der gerne skulle sikre, at din græsplæne bliver flot, sund og grøn.

 1. Luft til græsset

Sørg for at fjerne mos på plænen om sommeren og husk også at kradse lidt op i jorden, løft filtlaget og skær den også gerne lidt igennem med en vertikalskærer. Det giver luft til jorden og græsset.

Husk også at putte noget mosbekæmpende middel i det vand, du vander græsset med, så du tager det værste mos, før det kommer. Der findes mange typer mosbekæmpelse, som ikke indeholde skadelige midler, og gå gerne benhårdt efter dem.

 1. Så efter

Eftersåning foregår ved, at du kaster nye græsfrø i plænen, som dækker eventuelle huller i græsplænen. Det vil sørge for, du får dejligt tykt græs. Bland gerne græsfrøene med jord og sand, så de har naturlige omstændigheder og så dem først, når vejret er 12-15 grader varmt.

 1. Jorden skal holdes neutral

Husk at regulere surhedsgraden i din jord, så den har en pH-værdi på 6-7. Det skyldes, at græs har bedst af at vokse i neutral jord. Du kan sagtens selv teste pH-værdien i jorden med en gør-det-selv-måler fra din lokale planteskole. Derefter kan du bruge havekalk og plantegødning til at opnå det korrekte pH-værdi – medmindre den allerede er perfekt selvfølgelig.

 1. Brug organisk plænegødning

Når du bruger organisk plænegødning, styrkes græsrøddernes evne til at optage henholdsvis næring og vand. Det er også med til at sikre, at plænen ikke skal slås så ofte. Desuden sikrer den organiske plantegødning, at mikroorganismer tilsættes, som kan nedbryde allerede afklippet græs.

 1. Hold græsset langt

Pas på med at klippe græsset for kort. Hold i stedet længden på græsset på cirka 3-4 cm. Når temperaturen kommer over 25 grader, bør du holder græslængden på 6 cm.

 1. Gødning i sensommeren

Vælg en langtidsvirkende gødning, så du ikke behøver at gøde mere end to gange årligt. Gød jorden og græsset første gang om foråret og anden gang i løbet af sensommeren, så sikrer du, at græsset og jorden er godt mættet. Har du meget sandet jord, skal du dog muligvis gøde tre gange årligt.

 1. Brug kompost som plantegødning

Du behøver slet ikke fjerne de mange nedfaldne blade i efteråret. Kør dem i stedet over med plæneklipperen, så de bliver nedbrudt. På den måde vil de nemlig styrke græsplænen, og du har minimeret din arbejdsindsats ret markant.

Den varme sommer – hvordan behandler du græsset bedst?

Den varme sommer kan være hård kost for en græsplæne, og de fleste danske græsplæner ser mere end triste ud efter en brandvarm sommer. Det sker især, hvis ikke de er blevet vandet ordentligt.

Hvis du følger de 6 nedenstående råd, skulle du dog kunne afværge selv den værste varmes konsekvenser for plænen:

Bekæmpelse af ukrudt

Det er nemt at få bugt med mos i græsplænen. Men ukrudt er en helt anden historie. Du må dog ikke lade være med at forsøge, for ukrudt ødelægger din plæne og svækker græsset, så det er mindre modstandsdygtigt over for eksempelvis tørke.

Ved at gøre brug af en plænelufter, kan du styrke dit græs og samtidig svække ukrudtet i græsset. Plænelufteren skal være udstyret med knive i stedet for fjedre for at give dit et optimalt resultat.

Du kan også give din græsplæne en bioklip (også kaldet multiklip). De fleste moderne græsslåmaskiner har en sådan funktion, og den sikrer, at det klippede græs ryger ned i græsplænen og formulder. Dermed kan det afklippede græs være med til at styrke det levende græs.

Når du har været i gang med at fjerne ukrudt i din græsplæne, så husk at efterså plænen. Dermed formindsker du nemlig risikoen for, at ukrudtet kommer tilbage.

Og endelig skal du sørge for, at græsset har den rigtige længde, jf. ovenfor. Du må aldrig klippe det for kort. Græs på mere end 4 cm vil kunne skærme for solens tilgang til ukrudtet, der dermed får svært ved at overleve.

Hvordan skal du klippe græsplænen?

Der er ingen forskel på en græsplæne, der er anlagt med frø og en græsplæne, der er anlagt med rullegræs – i hvert fald ikke når det kommer til klipning af græsset. Du skal således klippe din græsplæne, ganske som du plejer.

Som nævnt er en græshøjde på 3-4 cm den bedste hele året rundt, bortset fra om sommeren, hvor græsset helst skal være 6 cm, så det kan stå imod varmen. Lad endelig det afklippede græs ligge. Det formulder nemlig og giver lækker næring til det levende græs.

Hvad er bedst – såning med græsfrø eller rullegræs?

Det kan være en ret stor fordel at bruge rullegræs, når du anlægger en græsplæne, eller hvis du reparerer din eksisterende græsplæne.

Du kan se resultatet med det samme i stedet for at vente på, at frøene spirer og langsomt begynder at vokse op og blive til græs. Med rullegræs får græsset meget hurtigere fat i jorden, og det bliver desuden meget mere ensartet og markant hurtigere modstandsdygtigt mod vind og vejr.

Desuden må du gå på græsset, når du har anlagt det med rullegræs. Det må du ikke det første lange stykke tid, hvis du sår græsfrø.

Til gengæld er det meget, meget billigere at anlægge en græsplæne med græsfrø end med rullegræs.

Kan du bruge rullegræs til andre formål?

Rullegræs anvendes mange andre steder end hjemme i private haver. Således er det rullegræs, du ser på de store fodboldbaner og golfbaner, ligesom de mange miljøtage, der begynder at dukke op i storbyerne, også har rullegræs som underlag.

Således kan du faktisk også bruge rullegræs på din tagterrasse eller på din altan, men det kræver et noget større forarbejde, end hvis du skal anlægge en almindelig græsplæne i haven.

Rullegræs på internet shops

Trustpilot forærer dig rigtig fine muligheder for at inspicere flere tidligere forbrugeres kritik med køb af rullegræs og derved er det anbefalelsesværdigt, at du kigger på e-forretningens anmeldelser før du bestiller rullegræs online.

Facebook præsterer for øvrigt ret så habile chancer for at få indsigt i internet firmaets pålidelighed. Her møder vi en række webbutikker hvor det er muligt at ytre en vurdering af deres køb, hvilket tilmed kan drages fordel af til vurdering af tidligere kunders oplevelser når det kommer til bestilling af rullegræs.

Før du køber rullegræs på nettet

Forinden nogen handler rullegræs på en online webshop burde man for at være på den sikre side løbe igennem webbutikkens handelsbetingelser, det er dog almindeligvis ikke særlig morsomt.

Et alternativ kan derfor være at se nærmere på hvorvidt online shoppen er e-mærket, eftersom det skulle være en sikkerhed for at internet webshoppen accepterer dansk lovgivning, tillige med at e-firmaet tit tilses af fagfolk som er inde i lovgivningen for salg af rullegræs via webshops.

Dette er desuden din anledning til en hjælpende hånd, såfremt du skulle få dilemmaer som følge af dit køb. Ligeledes er det anbefalelsesværdigt at kunden er omhyggelig omkring de mest vedkommende vilkår der spiller ind i forbindelse med transaktionen.

Levering af rullegræs

Temmelig mange e-shops giver heldigvis diverse metoder til levering. Den mest betalelige type af levering er utvivlsomt at du selv henter rullegræsset, men den løsning nødvendiggør at du lever lige ved internet shoppens adresse.

Leveringstiden er naturligvis usædvanlig afgørende forudsat vi absolut skal bruge rullegræsset med det samme, og derfor er det øjensynligt afgørende at vi ser nærmere på den forventede leveringsdato ved rullegræs – der dog afhænger af at der bestilles inden et besluttet klokkeslæt, sådan at de har en chance for at nå at få produkterne skippet afsted inden logistikmedarbejderne har fri.

Nogle online butikker frembyder levering uden betaling af rullegræs, men i de fleste tilfælde er det så præmissen at man shopper for en bestemt sum.

Mest stillede spørgsmål angående rullegræs:

 • Hvordan lægger man rullegræs?
 • Hvornår må rullegræs betrædes?
 • Hvordan behandles rullegræs?
 • Hvornår er rullegræs etableret?
 • Hvor hurtigt skal rullegræs lægges?
 • Hvad koster rullegræs?
 • Hvordan plejer man rullegræs?
 • Hvordan behandler man rullegræs?
 • Hvordan lægges rullegræs?
 • Rullegræs hvor sent?
 • Hvad hedder rullegræs på engelsk?
 • Hvor længe kan rullegræs ligge?
 • Hvordan anlægger man rullegræs?
 • Hvor sent kan man lægge rullegræs?
 • Rullegræs hvordan gør man?
 • Hvornår skal rullegræs slås?
 • Rullegræs hvornår?
 • Hvordan laver man rullegræs?
 • Hvor meget vand skal rullegræs have?
 • Hvad koster rullegræs pr m2?
 • Hvad koster rullegræs udlagt?
 • Hvor ofte skal rullegræs vandes?
 • Hvor kan man købe rullegræs?
 • Hvem opfandt rullegræs?
 • Rullegræs hvordan?
 • Hvad koster det at få lagt rullegræs?
 • Hvad er rullegræs?
 • Rullegræs hvor længe?
 • Hvornår lægge rullegræs?
 • Hvornår kan man lægge rullegræs?
 • Produkterne der er fremvist her på siden er søgt frem af websitets robot. Denne har hurtigt gennemsøgt tusindvis af produkter for at kunne fremvise de tilbud der relaterer sig mest til rullegræs, og som den derfor vurderer er mest interessante for dig.

  Udover de søgeord du har indtastet på Google har den samtidig inddraget søgninger, som data viser at andre søgende sandsynligvis skriver i den forbindelse, eksempelvis rullegræs hent selv eller rullegræs pris foruden søgefraser som rullegræs leveret eller rullegræs pris.

  Den information bruger den som yderligere information til at vise de tættest beslægtede varer. Det ses også at andre brugere leder efter eksempelvis rullegræs pris, rullegræs online eller bedste rullegræs. Den data har robot-søgeren ligeledes benyttet for, at navigere igennem millioner af varer.

  I øvrigt viser data, at søgefraserne rullegræs tilbud, rullegræs afhentning og rullegræs tilbud er aldeles almindelige, og som følge heraf er de også medregnet af søgerobotten på samme måde som søgefraserne rullegræs pris, rullegræs leveret og rullegræs tilbud. Vores forhåbning er utvivlsomt at du ikke blev skuffet over de listede produkter, idet at bare et enkelt af dem kunne bruges.

  Rullegræs hentes fra moderne e-shops, f.eks. XL-Byg.dk, Silvan.dk, Stark.dk, Bygma.dk, DavidsenShop.dk, Bauhaus.dk, 10-4.dk og JemogFix.dk.

  Her ses de byer der oftest bestilles rullegræs til…

  Syddanmark: Faaborg, Nordborg, Ribe, Billund, Sønderborg, Ringe, Tønder, Grindsted, Fredericia, Vejen, Assens, Nyborg, Vojens, Svendborg, Kerteminde, Kolding, Børkop, Esbjerg, Munkebo, Odense, Rødekro, Haderslev, Otterup, Middelfart, Bramming, Aabenraa, Varde

  Midtjylland: Malling, Tilst, Hasselager, Aarhus, Viborg, Vejle, Randers, Lystrup, Horsens, Grenaa, Herning, Skive, Hørning, Risskov, Struer, Ringkøbing, Hinnerup, Beder, Silkeborg, Højbjerg, Odder, Ikast, Bjerringbro, Skjern, Mårslet, Løsning, Lemvig, Åbyhøj, Ry, Hornslet, Ebeltoft, Skødstrup, Skanderborg, Brande, Hedensted, Hammel, Egå, Løgten, Kjellerup, Hadsten, Holstebro, Galten, Brabrand

  Sjælland: Solrød Strand, Nykøbing Sjælland, Nykøbing Falster, Sorø, Skælskør, Nakskov, Greve, Ringsted, Fensmark, Maribo, Korsør, Herfølge, Vordingborg, Haslev, Holbæk, Slagelse, Tune, Kalundborg, Næstved, Køge, Jyllinge

  Nordjylland: Frederikshavn, Aabybro, Nørresundby, Hobro, Skagen, Hirtshals, Hjørring, Sæby, Støvring, Hadsund, Aalborg, Aars, Brønderslev, Svenstrup, Nykøbing Mors, Thisted, Nibe

  Hovedstaden: Dyssegård, Charlottenlund, Slangerup, Helsinge, Hørsholm, Frederiksværk, Kokkedal, Ballerup, Rudersdal, Måløv, Frederiksberg, Frederikssund, Glostrup, Hellebæk, Ishøj, Brønshøj, Nærum, Nivå, Rødovre, Tårnby, Vanløse, Fredensborg, Gilleleje, Rønne, Espergærde, Humlebæk, Albertslund, Vallensbæk, Dragør, Ølstykke, Lyngby, Birkerød, Gladsaxe, Farum, Lillerød, Holte, Søborg, Værløse, Snekkersten, Hillerød, Hedehusene, Gentofte, Herlev, Helsingør, Allerød, Hundested, Smørumnedre, Valby, Brøndby, Virum, Hellerup, Hvidovre, Taastrup, Roskilde, København, Stenløse, Høje Taastrup

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 kg rullegræs er 31 kr. Pristjekket er vurderet til 4.1 ud af 5 stjerner baseret på 11 brugeranmeldelser.

  Er meget tilfreds med handlen” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Vores side er annoncefinansieret. Vi har tætte samarbejder med en del internet butikker eftersom vi promoverer virksomhedernes tilbud, og modtager kommission hvis en af de besøgende på vores side foretager en ordre.

  Orientering angående varer og e-forhandlere vedligeholdes tit, men vi ønsker ikke at tage ansvar for ændringer der muligvis er foretaget efter at vi senest opdaterede de viste oplysninger.