Byggevarepriser.dk

Kompost pristjek

Det er ret kompliceret at finde ud af, hvor man kan købe kompost billigst på nettet, fordi der er en masse forskellige forhandlere, og at den mængde man får for pengene varierer fra webshop til webshop.

Det har vi løst ved at notere mængder og priser i tabellen herunder, og dermed har vi kunne udregne hvor man får den laveste literpris, hvor vi samtidig medregner et eventuelt leveringsgebyr.

I skrivende stund er den laveste literpris 0,53 kr., som man kan få ved at købe 3.000 liter for 1.595 kr. Det er 33 % billigere end ved den højeste literpris. Så er spørgsmålet bare, om 3.000 liter er den rette mængde for dig?

Laveste literpris for kompost inkl. fragt*
WebshopMængdePrisLiterpris ↓Link
3.000 liter1.595 kr.0,53 kr./literKøb
1.000 liter995 kr.0,99 kr./literKøb
1.000 liter1.045 kr.1,04 kr./literKøb
1.000 liter1.308 kr.1,30 kr./literKøb
1.000 liter1.349 kr.1,34 kr./literKøb
1.000 liter1.375 kr.1,37 kr./literKøb
1.000 liter1.375 kr.1,37 kr./literKøb
1.000 liter1.375 kr.1,37 kr./literKøb
1.000 liter1.378 kr.1,37 kr./literKøb
1.000 liter1.378 kr.1,37 kr./literKøb
1.000 liter1.378 kr.1,37 kr./literKøb
1.000 liter1.500 kr.1,50 kr./literKøb
1.000 liter1.500 kr.1,50 kr./literKøb
900 liter1.549 kr.1,72 kr./literKøb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus

Anvendelse: til landbrug til haven til roser til rhododendron til højbede til græsplænen til ligusterhæk til æbletræ til hæk til køkkenhave til bede

Mængder: 3000 liter 50 liter 1000 liter 1 m3 500 liter 400 liter 300 liter 200 liter 2000 liter 80 liter

Levering: trailer i sække i løs vægt afhentning i poser løst leveret vognlæs i bigbag hent selv

Brands: Danmuld Pindstrup Park GreenBio Champost

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør have fokus på hvilke regler webshoppen udsteder ved din bestilling online, så du kan undgå problemer med eksempelvis returret. Derfor skal man kende netbutikkens regningslinjer.
Der kan være forskel på salgspriserne på billige kompost fra byggemarked til byggemarked. En del vil have de bedste tilbud, hvorimod nogle har kompetent rådgivning. Du må overveje hvad du foretrækker.
Det er selvsagt super afgørende at tjekke, hvorvidt den vare du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Alternativt må du finde et andet.
For nogle er byggeprojekter forbundet med en stor portion spørgsmål. På grund af det bør du overveje at bestille ved et online byggemarked, hvor du kan få information omkring kompost.
Nogle byggekæder præsterer et bredt sortiment af produkter, hvorimod andre er specialiserede i en enkelt gruppe af vare. Du kan tænke over om det er afgørende for dig at have mange varetyper at vælge i blandt, foruden bare kompost.
Såfremt du skal have produkterne nu og her eller blot ønsker at undgå leveringsomkostningen, så kunne du med fordel fragte varerne personligt. Det er hovedsageligt et alternativ ved de udbredte byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggekæder findes overalt i landet, og pga. det har du valget om at købe online og fragte varerne på egen hånd. Herigennem har du mulighed for at undgå fragten, og sågar få fat i varerne straks.
De store byggecentre er udbredte og almenkendte butikker, som kan give øget sikkerhed til dig der skal købe online. Det kan du se som fordelagtigt.
De kendte byggekæder køber produkter fra alverdens leverandører, og takket være dette kan du handle fra et stort udvalg af kompost online.

Nichewebshop

En masse nichebutikker har et indgående kendskab til det produktudvalg de har online, idet de kun sælger disse produkter. Derfor kan du modtage super indsigtsfuld sparring fra medarbejdere der er specialister i lige præcis kompost.
Majoriteten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter står selv for produktion af de produkterne som du kan købe i byggecentrene. Når du køber direkte på niche netbutikkerne online vil du få en skarpere pris.
En masse nichebutikker på nettet er mindre virksomheder, som tit er dansk ejede, måske endda lokalt fra dit område. Dem understøtter du idet du køber kompost online på deres webshop.
Danmarks største byggecentre

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og lønner i dag i nærheden af 500 kollegaer i de 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

kompost jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og beskæftiger nu flere end 2.100 kollegaer i virksomhedens 122 byggecentre. Jem og Fix specialiserer sig i salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og beskæftiger i dag flere end 100 kollegaer i kædens 6 varehuse. 10-4 har fokus på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

kompost bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og udgøres i dag af i omegn af 1.000 ansatte i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus har fokus på billige priser til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

kompost silvan

Silvan blev etableret i 1968, og omfatter i dag ca. 1.000 mennesker i forretningens 41 varehuse. Silvan satser på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og udgøres i dag af omtrent 2.300 ansatte i virksomhedens 56 varehuse. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

kompost harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og er nu arbejdsplads for ca. 2.000 medarbejdere i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og omfatter i dag over 2.000 personer i deres 104 varehuse. XL-Byg fokuserer primært på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og omfatter i dag mere end 2.000 ansatte i deres 72 varehuse. Stark tilstræber salg til professionelle, og afsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og er nu arbejdsplads for cirka 1.000 personer i firmaets 9 byggecentre. Davidsen fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1For byggeprojekter udenfor kan vejret få en væsentlig rolle. På grund af dette må du ofte lægge mærke til vejrforudsigelserne lige før projektets begyndelse, så du undgår at det ganske ubelejeligt går i gang med at regne absolut lige når du er startet på det ellers velplanlagte byggeprojekt.
2I visse tilfælde kan man spørge om økonomisk hjælp fra det offentlige til renoveringer. Det tilbydes når byggeriet er godt for miljøet. Af få tilbud om et bidrag kræver dermed at byggeprojektet influerer positivt på klimaet.
3Du skal nødig negligere dit eget helbred, så husk sikkerhedstøj bl.a. fod- og hovedbeklædning der hjælper dig mod potentielle ulykker. Det er vigtigt at du husker sikkerheden i byggeprojektet, ikke mindst når du ikke skaffer hjælp fra en ekspert.
4Der er alle mulige former for artikler og videoer online som der kan findes hjælp i. Navnligt YouTube yder assistance med ekstremt meget udbytterig oplysning, ikke mindst ifald du leder på engelsk.
5Forberedelse bliver vejen til at lykkes med dit byggeprojekt. Du må sammensætte en klar køreplan, som beskriver hvilke arbejdsopgaver du vil lave på hvilken dag, med en tilhørende prioriteret rækkefølge. Husk at være realistisk idet du udarbejder din strategi.
6Det kan være til god gavn at sikre sig assistance til ens byggeprojekt, især hvis det er omfangsrige byggeprocesser. Store projekter stiller krav om flere mennesker. Endvidere viser det sig mere produktivt og mere minderigt at dele arbejdet med nogen.
7Måske kan det blive vigtigt at du har de fornødne bygningsmaterialer til disposition på forhånd inden du påbegynder din byggeproces. Du kan med fordel nedskrive en punktforms note med de materialer du har brug for, og dernæst granske materialerne, med øje for at du kan føle dig sikker på at alt er på sin plads.
8Inden du påbegynder byggeprocessen kan det vise sig ubeskriveligt betydningsfuldt at være sikker på, at det du vil bygge ikke er ulovligt. Afhængigt af hvor du bor kan der gælde forskellige love som beskriver, hvad du må, samt hvad der er ulovligt.
9Der viser sig utvivlsomt ubelejlige problemstillinger når det gælder omfattende projekter, og pga. dette vil det være meningsfuldt at man har afsat betragtelig tid i arbejdsplanen, med formålet om at man føler sig tryg ved at komme i mål.
10Du bør aldrig nogensinde mangle arbejdsredskaber. Typisk kan det vise sig erstatteligt at have det til rådighed når du påbegynder dit byggeprojekt. Det er desuden afgørende at medregne de her udgiftsposter i din økonomi.
11Ofte vil det vise sig essentielt at nedskrive et regnskab for byggeriet, så du har et overblik over økonomien. Det vil blive fornuftigt at gennemgå alle udgifter, og herefter søge sig frem til beløbet for dem alle sammen.
12Det kan give mening at tænke over hvorvidt du ønsker at klare det hele selv, eller du alternativt skal have hjælp fra en ekspert til noget af arbejdet. Hvis du søger assistance fra en fagmand vil det ofte være en god idé at modtage en pris fra forskellige håndværkere.
De mest vellidte byggemarkeder
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er ekstremt betryggende. Scoren grundlægges af 11.467 kommentarer, hvoraf hele 86 % kvitterer med maksimum point, og bare 2 % giver 1 stjerne. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er usædvanligt flot. Karakteren tager udgangspunkt i 2.856 meninger, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med topkarakter, og kun 9 % har givet den dårligste rating. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som klart er usædvanligt beundringsværdigt. Scoren er regnet ud fra 28.109 kommentarer, hvoraf intet mindre end 76 % har givet den højeste karakter, og alene 4 % giver 1 stjerne. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er meget betryggende. Scoren grundlægges af 23.161 meninger, hvoraf hele 69 % giver den højeste karakter, og kun 8 % kvitterer med den dårligste rating. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er enormt godt arbejde. Evalueringen er et gennemsnit af 19.208 kommentarer, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 2 % giver den laveste karakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.

Mest stillede spørgsmål vedr. kompost

 • Kompost hvor lang tid?
 • Hvordan starte kompost?
 • Kompost hvordan?
 • Hvad består kompost af?
 • Hvornår lægger man kompost?
 • Kompost hvor hurtigt?
 • Hvordan bruges kompost?
 • Hvor meget kompost?
 • Kompost hvornår?
 • Hvad indeholder kompost?
 • Hvad er kompost godt for?
 • Hvordan laver man kompost?
 • Hvornår bruger man kompost?
 • Hvordan starter man en kompost?
 • Hvad må ikke komme i kompost?
 • Hvad bruger man kompost til?
 • Hvad betyder kompost?
 • Hvor lang tid tager det at lave kompost?
 • Hvordan laver man en god kompost?
 • Hvad er kompost?
 • Kompost hvad må komme i?
 • Hvilken leveringsmanér er smartest?

  Temmelig mange online forretninger tildeler i vore dage et bredt udvalg af billige leveringsmåder til kompost. Den mest populære er efterhånden at få bragt ordren til en pakkeshop, og så skal du blot gå forbi efter de nyindkøbte produkter når du har mulighed for det. Løsningen er nemlig særdeles praktisk, samt i mange tilfælde ydermere den mindst kostelige leveringsmåde.

  Du kunne også beslutte dig for at få ordren sendt til hvor du bor eller til hvor du arbejder. Leveringsformen viser sig desværre en tand mere bekostelig, men tillige rigtig fremkommelig ved køb af kompost online. Den mest billige leveringsmåde er unægtelig at hente pakken selv, som jo afhænger af at du bor i kort afstand af internet forretningens byggecenter, eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

  Fragttiden på kompost kan vise sig at være virkelig bestemmende forudsat du har behov for pakken straks, så herved er det utvivlsomt vigtigt at vi kontrollerer tidshorisonten for levering på kompost. En del e-forretninger – fx Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – reklamerer med billig levering på næste hverdag på en lang række af deres varer online, men vær opmærksom på at det er regnet ud fra at bestillingen gennemføres forinden et nøjagtigt klokkeslæt, med det formål at de har udsigt til at kunne nå at få produkterne på posthuset forinden logistikpersonalet har fyraften.

  Indtil flere butikker på nettet præsterer gebyrfri levering på kompost online, men i de fleste tilfælde er det forudsat at man indkøber for en konkret pris. I øvrigt skal man foretrække den mindst kostelige type af levering, der oftest vil være at få fragtmanden til at levere ordren til et udleveringssted.

  En lang række webbutikker yder afhentning hvor man bestiller billig kompost hjemmefra og afhenter i byggecenteret. For eksempel Davidsen, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Bygma og 10-4. Byggemarkederne tilbyder bl.a. click-and-collect på kompost i disse byer:

  Køge, Viborg, Horsens, Ishøj, Hobro, Brønderslev, Lillerød, Hillerød, Farum, Vordingborg, Kokkedal, Albertslund, Lyngby, Ballerup, Skanderborg, Hjørring, Brabrand, Haslev, Middelfart, Sønderborg, Silkeborg, Søborg, Esbjerg, Vanløse, Nyborg, Hedensted, Randers, Frederiksberg, Gladsaxe, Ringsted, Charlottenlund, Vejle, Ikast, Allerød, Birkerød, Svendborg, Odense, Nærum, Thisted, Værløse, Grenaa, Åbyhøj, Hørsholm, Varde, Frederikssund, Ølstykke, Fredericia, Odder, Rødovre, Kalundborg, Nørresundby, Greve, Korsør, Hvidovre, Aarhus, Haderslev, Nykøbing Falster, Holbæk, Dragør, Frederiksværk, Frederikshavn, Tilst, Gentofte, Rudersdal, Stenløse, Glostrup, Brønshøj, Tårnby, Aalborg, Virum, Herning, Brøndby, Risskov, Herlev, Hedehusene, Struer, Kolding, Aabenraa, Højbjerg, København, Jyllinge, Holstebro, Nakskov, Valby, Lystrup, Roskilde, Næstved, Skive, Helsingør, Slagelse, Rønne, Vallensbæk, Taastrup, og Solrød Strand, .

  Afhentning af kompost er muligt i samtlige dele af landet: Sjælland (Hovedstaden, Amager, Nordsjælland, Falster, Lolland, Sydsjælland, Bornholm, Midtsjælland, Østsjælland, Vestsjælland), Fyn (Østfyn, Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn) og Jylland (Vestjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Østjylland, Syddanmark, Sydjylland).

  Ses der på statistikkerne står det klart, at internetbrugere som regel kigger efter bl.a. køb kompost og billig kompost. Derudover oplever man ofte internet shoppere søge efter fx kompost tilbud, kompost priser samt kompost online, plus de udbredte byggecentre som XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Jem og Fix, Silvan, Bygma, Bauhaus og Davidsen.

  Spar penge på kompost

  Det er vældig problemfrit for forbrugerne at analysere tilbud på billige kompost online i blandt diverse webshops, og til gengæld har langt de fleste shops på nettet ikke kunne slippe for at nedsætte salgspriserne på kompost en hel del, og i øvrigt byde på fragt uden betaling.

  Men det kan trods alt blive smart at undersøge indtil flere forretninger på nettet efter billige priser på kompost online forud for at du gennemfører din bestilling, sådan at du er sikret at opnå den billigste pris. Se ikke blot på de gængse byggekæder som Stark, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Silvan, Bygma, Jem og Fix og Harald Nyborg.

  Du skal bare være obs på, at når en internet virksomhed frembyder billige kompost online til salg for en pris der kan virke hamrende overkommelig, så kunne det undertiden være et kendetegn på en fup e-handler. Kortbetalinger er heldigvis omfattet af en vedtægt, der begunstiger dig som køber overfor bedrageriske online virksomheder.

  Vi går generelt ind for betalinger med kort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed kan du drage nytte af en løsning på afbetaling fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du gerne vil afbetale beløbet til kompost over flere uger. Dette foreslåes ofte hos nichebutikker, men ikke de velkendte byggemarkeder som eksempelvis Silvan, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Stark, Bygma, XL-Byg og Bauhaus.

  Når man kigger i tallene bliver det klart, at internetbrugere mange gange søger bl.a. billig kompost og kompost tilbud. Man ser derudover som regel online shoppere efterspørge eksempelvis kompost priser, køb kompost og kompost online.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 liter kg kompost er 1045 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 10 brugeranmeldelser.

  Fantastisk behandling” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til højbede til ligusterhæk til landbrug til græsplænen til haven til rhododendron til æbletræ til køkkenhave til roser til bede til hæk

  Mængder: 200 liter 2000 liter 80 liter 1 m3 500 liter 300 liter 1000 liter 50 liter 400 liter 3000 liter

  Levering: trailer i løs vægt løst leveret hent selv i bigbag vognlæs i sække afhentning i poser

  Brands: Pindstrup Danmuld Park GreenBio Champost

  Gennemsøg folks anbefalinger

  Trustpilot tilbyder dig nogle sikre løsninger til at efterforske flere nuværende forbrugeres reflektioner og af den grund går vi ind for, at du efterforsker online firmaets bedømmelser inden du shopper billige kompost online.

  Facebook bringer dig på samme måde fuldkommen strålende genveje til at få kendskab til netshoppens pålidelighed. Tilmed møder vi en række butikker på nettet som gør det muligt at sammensætte en bedømmelse af virksomhedens service, hvilket tillige kan benyttes til at vurdere kundernes tilfredshed.

  Forud for at folk bestiller billige kompost online hos en e-butik kunne de i princippet gennemgå e-butikkens handelsaftale, det er dog ofte ikke videre spændende, specielt ved de gængse byggemarkeder som Stark, Jem og Fix, Silvan, Bygma, 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg og Davidsen.

  En anden valgmulighed er at kigge om e-shoppen er tilsluttet e-mærket, grundet at det ofte er et bevis på at e-firmaet opfylder de officielle danske regler, samt at e-forhandleren hyppigt besigtiges af specialister der er inde i vedtægterne på området.

  Desuden får du lejlighed til en hjælpende hånd, såfremt du møder problemstillinger ved dit indkøb af kompost. Udover dette er det fornuftigt at kunden er vidende om de væsentligste retningslinjer der gør sig gældende i forbindelse med købet af kompost online, fx hvilken bytteret online shoppen har.

  I den sammenhæng er det tilmed vigtigt, at man permanent sikrer ens kvittering, således man senere kan vidne om sit køb af kompost, uagtet om man har købt fra Stark, Bauhaus, Bygma, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg eller Jem og Fix.

  Charlotte M gav 5 stjerner

  Hurtigt og enkelt har handlet her mange…

  Per gav 4 stjerner

  Det kører bare som det skal.

  Jens F gav 5 stjerner

  Altid et godt tilbud

  Morten B gav 4 stjerner

  Det virker bare.

  Kompost via forhandlere på nettet

  Trustpilot medfører flere passende løsninger til at efterse en stor gruppe forhenværende brugeres betragtninger med køb af kompost og herved går vi ind for, at du eksaminerer online butikkens bedømmelser inden du handler kompost på nettet.

  Facebook medfører ydermere nogle passelige chancer for at få kendskab til webbutikkens pålidelighed. Derudover er der nogle internet webshops hvor det er muligt at frembringe en vurdering af ordreforløbet, som lige så vel bør benyttes til vurdering af tidligere kunders oplevelser ved bestilling af kompost.

  Inden man køber kompost via internettet

  Forud for at nogen køber kompost på en webbutik burde de for at være sikker skimme netbutikkens forretningsbetingelser, det er dog tit ikke særlig spændende.

  Et alternativ er at finde ud af hvorvidt online virksomheden er medlem af e-mærket, eftersom det ofte er et fingerpeg om at online forhandleren overholder de danske retningslinjer, foruden at internet forhandleren nu og da evalueres af fagfolk der kender de gældende vilkår for salg af kompost via webshops.

  Desuden giver det dig anledning til en håndsrækning, når du udsættes for besvær i processen med din shopping. Tilmed rekommanderer vi at kunden er vaks omkring de vigtigste vedtægter der gælder for ordren.

  Levering af kompost

  En række netbutikker i Danmark tildeler nu til dags flere leveringsudgaver. Den billigste leveringsmåde er dog selv at hente komposten, hvilket betinges af at du har bopæl i kort afstand af internet forhandlerens lager.

  Leveringstiden er jo ultra bestemmende såfremt vi mangler komposten omgående, så i det øjemed er det relativt afgørende at du finder det forventede leveringstidspunkt ved kompost – som alligevel tager udgangspunkt i at transaktionen realiseres forinden et angivent tidspunkt, så de sandsynligvis kan nå at få produktet betjent inden lagerpersonalet holder fyraften.

  Nogle internet webshops byder på gratis levering af kompost, men for det meste gælder det kun hvis der købes for en konkret pris.

  Tilbudene der er vist på denne side er frembragt af vores shopping-robot. Denne har faktisk ledt flere millioner af varer for at finde de af de varer der relaterer sig mest til kompost, og som robotten derfor vurderer er mest interessante for dig.

  Foruden teksten fra din Google-søgning har robotten samtidig indregnet formuleringer, som historisk set er nogle som andre brugere formentlig benytter i sammenhæng med det, eksempelvis kompost leveret og billig kompost foruden formuleringer som kompost leveret eller bedste kompost.

  Den information har den benyttet som yderligere inspiration til at liste de mest relevante produkter. Data viser også at mennesker søger efter kompost leveret, kompost online eller kompost afhentning. Den her viden har robot-søgeren ligeledes brugt til, at søge sig forbi millioner af varer.

  Desuden kan det i data ses, at søgeordene kompost pris, kompost hent selv og kompost online er særdeles anvendte, og som følge heraf er de samtidig indregnet af robotten foruden søgningerne kompost leveret, kompost leveret og kompost afhentning. Forhåbentlig viser det sig at du er tilfreds med de listede tilbud, og at minimum ét af dem faldt i din smag.

  Kompost erhverves fra lettilgængelige byggebutikker, som fx Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Stark, 10-4 og Davidsen.

  Her ses de byer der oftest bestilles kompost til…

  Syddanmark: Rødekro, Svendborg, Haderslev, Middelfart, Kolding, Nordborg, Ribe, Assens, Ringe, Sønderborg, Vojens, Munkebo, Aabenraa, Nyborg, Grindsted, Faaborg, Tønder, Bramming, Otterup, Kerteminde, Billund, Esbjerg, Varde, Fredericia, Odense, Vejen, Børkop

  Midtjylland: Hornslet, Skødstrup, Brabrand, Åbyhøj, Hørning, Skjern, Malling, Aarhus, Lystrup, Hinnerup, Hasselager, Risskov, Herning, Horsens, Randers, Hadsten, Bjerringbro, Mårslet, Lemvig, Beder, Skanderborg, Viborg, Hammel, Vejle, Brande, Holstebro, Kjellerup, Grenaa, Hedensted, Højbjerg, Løgten, Struer, Tilst, Odder, Ringkøbing, Galten, Skive, Ry, Silkeborg, Løsning, Ikast, Ebeltoft, Egå

  Sjælland: Næstved, Kalundborg, Korsør, Herfølge, Ringsted, Maribo, Vordingborg, Køge, Fensmark, Nykøbing Sjælland, Nakskov, Jyllinge, Slagelse, Nykøbing Falster, Skælskør, Haslev, Greve, Sorø, Holbæk, Tune, Solrød Strand

  Nordjylland: Aalborg, Nørresundby, Hirtshals, Hobro, Hjørring, Aars, Nibe, Aabybro, Frederikshavn, Svenstrup, Brønderslev, Hadsund, Nykøbing Mors, Thisted, Skagen, Støvring, Sæby

  Hovedstaden: Høje Taastrup, Albertslund, Slangerup, Ishøj, Brønshøj, Glostrup, Vallensbæk, Hedehusene, Charlottenlund, Hørsholm, Gladsaxe, Nærum, Stenløse, Humlebæk, Holte, Hillerød, Frederiksværk, Rødovre, Ballerup, Gilleleje, Søborg, Vanløse, Farum, Hellerup, Nivå, Måløv, Birkerød, Gentofte, Virum, Espergærde, Kokkedal, Hundested, Værløse, Rønne, Lillerød, Ølstykke, Snekkersten, Lyngby, Rudersdal, Roskilde, Hellebæk, Frederikssund, Smørumnedre, Brøndby, Allerød, Dyssegård, Valby, Frederiksberg, Dragør, Herlev, Hvidovre, Helsinge, Taastrup, København, Helsingør, Tårnby, Fredensborg

  9 tips til når du køber online
  1Leveringsdygtigheden er selvfølgelig temmelig aktuel om vi har behov for dine nye varer fluks, så med det formål er det ret meningsfuldt at du finder leveringstidspunktet for kompost. Størstedelen af internet virksomheder byder på billig levering på næstkommende hverdag på mange af butikkens produkter, men som imidlertid er underforstået at transaktionen realiseres inden et besluttet tidspunkt.
  2Masser af internet outlets foreslår heldigvis en lang række forskellige billige former for fragt til kompost. En der er meget anvendt er for øjeblikket at få bragt ordren til en pakkeshop, og så skal du blot gå forbi efter produkterne når det passer ind i din hverdag. Leveringsmetoden er altså temmelig gnidningsløs, og i mange tilfælde ligeledes den mest betalelige leveringsform.
  3Vi foreslår generelt at se hvorvidt online virksomheden er medlem af e-mærke ordningen, da det typisk er et billede på at internet forhandleren opfylder de opstillede regler, tillige med at e-handlen lejlighedsvis undersøges af sagkyndige der er inde i lovgivningen. Inden folk shopper billige kompost i en internet butik kan man ideelt set løbe igennem netshoppens forretningsbetingelser.
  4Enkelte internet forretninger yder gratis levering på kompost, men for det meste afkræver det at der aftages for en fastsat pris. Derudover skal du snuppe den mest billige leveringsmanér, som i mange tilfælde vil være at få dem til at bringe produkterne til et afhentningssted. Fragttypen er ofte derudover rigtig smart. Den mest billige leveringsudgave er dog at hente ordren selv.
  5Det er jo efterhånden rigtig uproblematisk for forbrugerne at søge sig frem til priser online på billige kompost i blandt flere internet shops, og derfor lover adskillige internet forhandlere portofri fragt. Men det kan ikke desto mindre være gavnligt at studere enkelte butikker på nettet efter tilbud og udsalg forinden du gennemfører din bestilling, sådan at man er skråsikker på at indhente den skarpeste pris.
  6Vi tilråder køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Shopping med kort er inkluderet i en anordning, hvilket dækker kunden imod bedrageriske firmaer på nettet. Som en anden løsning kan du anvende en løsning som eksempelvis ViaBill, forudsat du har til hensigt at honorere regningen over flere uger.
  7Den prisbilligste slags levering vil altid vise sig at være at hente varerne selv, men dette stiller krav om at du lever med kort afstand til e-firmaets adresse. Den mulighed for levering er selvfølgelig rigtig relevant i tilfælde af at man står og skal bruge kompost om få sekunder. Alternativt så tilbyder flere outlets på nettet portofri fragt, men typisk forudsætter det at man køber for en fastsat pris.
  8Før folk handler billige kompost i en online webshop kunne de i virkeligheden kigge på deres regler, men det er gerne et tidskrævende projekt. Tilmed er det anbefalelsesværdigt at man er hensynstagende til de mest vitale reglementer der kan have indflydelse på handlen med billige kompost online, som for eksempel den ombytningsret butikken anvender.
  9Trustpilot byder på nogenlunde gavnlige chancer for at se nærmere på en stor gruppe andre konsumenters kritik og på grund af dette går vi ind for, at du sonderer webbutikkens anmeldelser forinden du shopper billige kompost online. Facebook genererer lige så vel en række ærlige løsninger til at få indtryk af e-forhandlerens kundetilfredshed.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk