Byggevarepriser.dk

Luftrenser

Holzmann Luftrenser LF 1100
5.579 kr.
Se produkt
Luftrenser Kgk TAC1500
9.994 kr.
Se produkt
Luftrenser Kgk AirgoClean 205S
4.895 kr.
Se produkt
Luftrenser Kgk TAC5000
41.995 kr.
Se produkt
Luftrenser Kgk TAC3000
26.995 kr.
Se produkt
Luftrenser Kgk TAC6500
41.995 kr.
Se produkt
Luftrenser Kgk TAC750E
7.495 kr.
Se produkt
Luftrenser Kgk AirgoClean 105S
3.856 kr.
Se produkt
RONDA luftrenser Model NPU 2000
23.750 kr.
Se produkt
RONDA luftrenser Model NPU 600
7.150 kr.
Se produkt
SILA Luftrenser Sila 2000 A2
20.000 kr.
Se produkt
RONDA luftrenser Model NPU 5000
29.995 kr.
Se produkt
RONDA luftrenser NPU 2500 professionel
22.350 kr.
Se produkt
SILA Luftrenser til byggepladsen 1000 A2
11.250 kr.
Se produkt
Husqvarna luftrenser A2000
19.750 kr.
Se produkt
SILA Luftrenser Sila 5000 A2
43.750 kr.
Se produkt
RONDA luftrenser NPU 1250 professionel
9.369 kr.
Se produkt
SILA Luftrenser til byggestøv 600 A2
6.875 kr.
Se produkt
Husqvarna luftrenser A1000
9.119 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør vide hvilke betingelser butikken udsteder når du handler online, så du slipper for problemer med bl.a. returnering. Derfor skal man undersøge butikkens betingelser.
Flere byggemarkeder præsterer et stort udvalg, og nogle har fokus på en specifik varetype. Du kan afveje hvorvidt det er vigtigt for dig at du har adskillige typer af varer at vælge i mellem, foruden blot luftrenser.
Det er helt klart utrolig relevant at tjekke, hvorvidt den vare du vil købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Som alternativ må du kigge andetsteds.
Hvis du skal have byggematerialerne hurtigt eller blot vil undgå leveringsgebyret, så kunne du tænke over at hente produkterne på egen hånd. Det er i høj grad en mulighed hos de velkendte byggecentre.
For en del er et byggeprojekt ens betydende med talrige spørgsmål. På grund af det bør du overveje at shoppe hos et online byggemarked, som kan tilbyde rådgivning til valg af luftrenser.
Der er variationer i udsalgspriserne på billige luftrenser fra byggecenter til byggecenter. En del giver gode tilbud, hvorimod andre har faglig rådgivning. Du bør forholde dig til hvad du vurderer er vigtigst.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggekæder findes mange steder i landet, og herigennem har mange tilbuddet om at købe online og fragte varerne på eget initiativ. Takket være dette har man mulighed for at spare fragtomkostningen, samt ovenikøbet få produkterne hurtigere.
De velkendte byggemarkeder udbyder produkter fra mange nicheshops, og dermed har du mulighed for at handle fra et bredt sortiment af luftrenser online.
De store byggemarkeder er etablerede og højtprofilerede forretninger, som bidrager til øget tryghed i forbindelse med dit køb online. Dette vil nogle se som positivt.

Nichewebshop

Størsteparten af nichebutikker på internettet er producenter af de varer som de store byggekæder sælger. Idet du køber direkte hos de nichefokuserede webshops online kan du få lavere priser.
Hovedparten af nichebutikker på internettet har ekstra meget forstand på de varer de sælger online, idet de har skarpt fokus på disse varer. Derfor kan du få endnu mere god vejledning fra medarbejdere der er eksperter i netop luftrenser.
Forskellige nichebutikker på internettet er opstartsfirmaer, som oftest er dansk ejede, gerne tilmed lokalt nær dig. Disse bidrager du til ved at købe luftrenser online på deres webshop.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

10-4 blev stiftet i 1947, og lønner i dag ca. 100 medarbejdere i virksomhedens 6 butikker. 10-4 fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

Stark kom frem i 1896, og udgøres i dag af cirka 2.000 personer i deres 72 butikker. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og styres dagligt af omkring 2.000 personer i forretningens 104 butikker. XL-Byg fokuserer på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

luftrenser silvan

Silvan kom frem i 1968, og er nu arbejdsplads for omkring 1.000 mennesker i virksomhedens 41 butikker. Silvan har specialiseret sig i billige priser til private, og omsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

luftrenser harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og udgøres nu af flere end 2.000 personer i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og beskæftiger nu i nærheden af 2.300 ansatte i deres 56 butikker. Bygma tilstræber salg til professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

luftrenser jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og beskæftiger i dag cirka 2.100 mennesker i firmaets 122 butikker. Jem og Fix fokuserer primært på at sælge til private, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og omfatter i dag i nærheden af 500 ansatte i selskabets 9 butikker. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

luftrenser bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og lønner i dag i nærheden af 1.000 personer i kædens 17 butikker. Bauhaus tilstræber billige priser til private, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og lønner i dag i omegn af 1.000 mennesker i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Ved projekter udenfor kan vejrsituationen få en fundamental rolle. Således skal du regelmæssigt se prognosen for vejret i den tid der er op til projektets start, så du slipper for at det uden varsel starter med at vælte ned når du netop står midt i det avancerede projekt.
2Ofte vil det vise sig meningsfuldt at udfærdige et udgiftsbudget for istandsættelsen, så du har styr på økonomien. Det må være behjælpeligt at dokumentere hver enkelt udgiftspost, og herefter gennemgå mulige tilbud på hver enkelt.
3Der kommer stort set altid uventede bump på vejen ved svære opgaver, og af den grund vurderes det betydningsfuldt at der afsættes en del plads i agendaen, som bidrager til at man kan være overbevist om at komme i mål.
4Du bør aldrig nogensinde nedprioritere sikkerheden, så glem ikke sikkerhedstøj inklusiv arbejdshjelm der beskytter dig overfor potentielle uheld. Det er uundværligt at du husker dit velbefindende i byggeprocessen, ikke mindst hvis du ikke får hjælp fra en ekspert.
5Forberedelse viser sig som nøglen til at lykkes med dit arbejde. Du bør overveje at have en velovervejet agenda, som viser hvilke gøremål der løses hvornår, samt en tilhørende rækkefølge. Vær skarp i udarbejdelsen af agendaen.
6Husk at overveje hvorvidt du selv ønsker at klare det hele, eller du skal fremskaffe hjælp fra en professionel til delelementer af byggeprocessen. Ifald du køber hjælp fra en fagperson er der penge at spare ved at søge tilbud fra en håndfuld leverandører.
7Måske kan det blive aktuelt at du har de presserende materialer til disposition forinden du indleder arbejdet. Du får god gavn af at udarbejde en overskuelig huskeliste som indeholder det som er nødvendige, og derefter tjekke listen, så du er overbevist om at der ikke er nogen mangler.
8Det kan være til god gavn at få en hjælpende hånd til byggeprojektet, specielt hvis det er omfattende ombygninger. Nogle ombygninger kræver flere personer. Derudover vil det være mere effektivt og mere minderigt at lave arbejdet med andre.
9Man må nødig gå ned på grej. Jævnligt kan det være essentielt at du har det klar idet du tager fat på byggeprojektet. Det er desuden godt at medtage omkostningerne hertil i budgettet for byggeprojektet.
10I nogle tilfælde kan man søge et bidrag fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det tilbydes forudsat at byggeriet bidrager positivt til klimaet. Tilskudet forudsætter med andre ord at ombygningen har betydning for naturen.
11Der ligger alle mulige former for instruktioner og videoer på nettet som kan vejlede dig. Især YouTube bringer dig ekstremt meget nyttig viden, specielt når man bruger den engelske version.
12I god tid inden at du indleder dit byggeprojekt kan det vise sig vildt vigtigt at du sikrer dig, at projektet overholder loven. Med udgangspunkt i hvordan du bor kan der gælde diverse love som beskriver, hvad du må, samt hvad der ikke må laves.
De mest populære byggecentre
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er hamrende overlegent. Vurderingen er baseret på 11.467 kommentarer, hvor intet mindre end 86 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 2 % giver den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som jo er absolut flot. Bedømmelsen er regnet ud fra 2.856 meninger, hvoraf ikke mindre end 59 % giver topkarakter, og bare 9 % giver 1 stjerne. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk scorer 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er fantastisk godt arbejde. Evalueringen grundlægges af 28.109 anbefalinger, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med maksimum point, og blot 4 % har givet den laveste karakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som klart er hamrende overlegent. Ratingen tager udgangspunkt i 19.208 kommentarer, hvor imponerende 84 % har givet toprating, og blot 2 % har givet bundkarakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som klart er ualmindeligt betryggende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 23.161 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 69 % giver den højeste karakter, og blot 8 % giver 1 stjerne. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.

co2, elektrisk, industri, lille, lydløs, mekanisk, mini, rund, Samsung, støjsvag, 3M, Beurer, dyson, Electrolux, Hepa, Honeywell, JET, OBH Nordica, Philips, Qlima, Quigg, Record, Wilfa, Woods, Xiaomi, 12v, 220v, app, filter, hepa filter, kulfilter, køling, pollenfilter, USB, vand, vandfilter, varme, wifi, batteri, badeværelse, bil, bolig, campingvogn, hjemmet, hus, indendørs, kontor, kælder, køkken, lejlighed, pool, sommerhus, soveværelse, stikkontakt, stuen, toilet, værelse, værksted

Hvilken mulighed for fragt er smartest?

Adskillige online virksomheder tilbyder i dag mange forskellige billige leveringsløsninger til luftrenser. Et hit er på nuværende tidspunkt at få afleveret pakken hos en pakkeshop, fordi du på den måde nemt kan hente dine varer når det passer dig. Fragtløsningen er nemlig ekstremt praktisk, samt ofte også den mest billige metode til levering.

Du bør på samme måde prøve at få varerne leveret til din bopæl eller til hvor du arbejder. Leveringstypen viser sig uheldigvis en lille smule mere omkostningsfuld, men ydermere særdeles smart med luftrenser online. Den billigste fragttype er dog selv at hente ordren, hvilket beroer på at du opholder dig med kort afstand til internet firmaets byggemarked, fx Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

Leveringstiden på luftrenser er jo særligt betydningsfuld når vi behøver dine nye produkter inden for få dage, så i det øjemed er det ret så essentielt at vi besigtiger leveringstidspunktet ved luftrenser. En hel del online firmaer – for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – udlover billig levering på næstkommende hverdag på mange af butikkens produkter online, men vær obs på at det afhænger af at orden realiseres inden et bestemt tidspunkt, med det formål at de har en chance for at nå at få dit nye produkt afsted inden personalet får fri.

Flere internet forhandlere lover gratis levering på luftrenser online, men for det meste forudsætter det at du shopper for en konkret pris. Som alternativ skulle man vælge den billigste form for levering, hvilket i mange tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at levere din pakke til en pakkeshop.

De fleste netshops udlover klik-og-hent hvor man handler billig luftrenser hjemmefra og selv henter i byggecenteret. For eksempel 10-4, XL-Byg, Davidsen, Stark, Bygma, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix. Byggekæderne tildeler blandt andet afhentning af luftrenser i følgende byer:

Vanløse, Valby, Charlottenlund, Helsingør, Dragør, Korsør, Nørresundby, Nyborg, Grenaa, Skanderborg, Åbyhøj, Albertslund, Hedensted, Rødovre, Køge, Hørsholm, Nærum, Frederikssund, Tårnby, Lyngby, Allerød, Middelfart, Ringsted, Frederiksberg, Esbjerg, Brønderslev, Vordingborg, Gentofte, Nykøbing Falster, Herning, København, Odder, Lillerød, Aabenraa, Tilst, Solrød Strand, Hjørring, Holstebro, Thisted, Frederikshavn, Vejle, Lystrup, Risskov, Holbæk, Skive, Ikast, Kalundborg, Randers, Varde, Fredericia, Horsens, Farum, Svendborg, Hvidovre, Brøndby, Greve, Frederiksværk, Rudersdal, Slagelse, Ishøj, Birkerød, Gladsaxe, Herlev, Aalborg, Virum, Brabrand, Nakskov, Stenløse, Silkeborg, Højbjerg, Kokkedal, Hedehusene, Haderslev, Aarhus, Søborg, Ølstykke, Hobro, Vallensbæk, Struer, Taastrup, Rønne, Ballerup, Hillerød, Sønderborg, Brønshøj, Glostrup, Roskilde, Værløse, Viborg, Odense, Jyllinge, Haslev, Næstved, og Kolding, .

Afhentning for luftrenser er tilgængeligt i alle dele af Danmark: Jylland (Østjylland, Midtjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Vestjylland, Syddanmark), Fyn (Sydfyn, Østfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn) og Sjælland (Amager, Midtsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Vestsjælland, Falster, Lolland, Østsjælland, Sydsjælland, Nordsjælland).

Ved indkig i søgedata er det klart, at internetbrugere tit søger fx luftrenser priser og billig luftrenser. Derudover oplever vi tit folk lede efter for eksempel luftrenser online, køb luftrenser og luftrenser tilbud, foruden de velkendte byggekæder som Stark, XL-Byg, Silvan, Bygma, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Gode priser på luftrenser

Det er meget gnidningsløst for forbrugerne at sammenholde priser på billige luftrenser online fra diverse e-shops, og til gengæld har flertallet af internet varehuse været tvunget til at sænke salgspriserne på luftrenser enormt, og ovenikøbet præstere levering uden betaling.

Det kan til hver en tid vise sig rentabelt at checke indtil flere internet shops i Danmark efter rabatter og tilbud på luftrenser online inden du færdiggør din shopping, sådan at man er sikker på at indhente den mest attraktive pris. Se ikke kun på de udbredte byggekæder som Davidsen, Silvan, Bauhaus, 10-4, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg og Jem og Fix.

Man skal ikke desto mindre være så påvagt, at når en forhandler på nettet reklamerer billige luftrenser online for en tilbudspris som virker uhørt gunstig, så bør det ofte være en indikator for en falsk online webshop. Køb med kort er imidlertid omfavnet af en vedtægt, der redder kunden overfor uægte webshops.

Vi slår generelt et slag for kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed kunne du drage fordel af en løsning på afbetaling fra for eksempel ViaBill, hvis du hellere vil finansiere betalingen af luftrenser ude i fremtiden. Det tilbydes som regel i online nichebutikker, men dog sjældent de kendte byggecentre som eksempelvis 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, Silvan, XL-Byg, Davidsen og Stark.

Når man kigger i tendenserne står det markant, at internet shoppere tit kigger efter eksempelvis luftrenser online og billig luftrenser. Vi ser desuden ofte netshoppere søge bl.a. luftrenser tilbud, køb luftrenser og luftrenser priser.

Udforsk tidligere køberes erfaringer

Trustpilot frembyder helt hæderlige genveje til at efterforske en hel del tidligere brugeres ratings og på grund af dette foreslåes det, at du ser nærmere på internet shoppens anmeldelser inden du handler billige luftrenser online.

Facebook genererer tillige adskillige pæne løsninger til at få indsigt i netbutikkens kundefokus. Desuden ses mange netbutikker som giver folk mulighed for at afgive en bedømmelse af deres købsoplevelse, som på samme måde må bruges til at få et indtryk af kundetilfredsheden.

Forinden nogen handler billige luftrenser online i en e-butik burde de faktisk tage stilling til netbutikkens handelsaftale, det er dog naturligvis ikke særlig spændende, særligt på de store byggemarkeder som Davidsen, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Stark, Harald Nyborg og Silvan.

Et andet forslag kunne derfor være at efterse hvorvidt webbutikken er e-mærket, siden det længe har været en tryghed om at online forretningen efterlever de opstillede regler, foruden at shoppen en gang i mellem besøges af fagmænd der mestrer lovgivningen.

Desuden giver det dig genvej til at få assistance, ifald du får udfordringer med din shopping med luftrenser. I øvrigt rekommanderer vi at kunden er oppe på mærkerne omkring de mest centrale retningslinjer der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af luftrenser online, til eksempel hvilken ombytningspolitik internet butikken garanterer.

I den sammenhæng er det i øvrigt afgørende, at man stadigvæk bevarer sin kvitteringsmail, således man senere vil kunne bevise købet af luftrenser, ligegyldig om man har bestilt hos Jem og Fix, Stark, 10-4, Bygma, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg eller Bauhaus.

Mads gav 5 stjerner

Alt ok

Inge gav 4 stjerner

Det virker bare.

Peter E gav 5 stjerner

Hurtigt og let

Louise Thomsen gav 4 stjerner

Som altid

9 gode råd til din online shopping
1En hel del forhandlere på nettet yder levering uden gebyr på luftrenser, men ofte er det under betingelse af at man aftager for en bestemt pris. I øvrigt burde du udse dig den prisbilligste leveringsform, som typisk er at få fragtmanden til at bringe varerne til en pakkeshop. Fragtformen viser sig som regel endvidere temmelig ukompliceret. Den prisbilligste leveringstype kan ikke benægtes at være selv at hente varerne.
2Fragtperioden er ret så vital ifald vi står og skal bruge varen øjeblikkeligt, så af den grund er det rimelig fornuftigt at du gransker det estimerede leveringstidspunkt for luftrenser. Mange online varehuse præsterer billig dag-til-dag levering på flere varer, som imidlertid forudsætter at handlen gemmenføres inden et konkret klokkeslæt.
3Det er jo efterhånden yderst overkommeligt for internetbrugere at vurdere prisniveauet online på billige luftrenser på diverse internet selskaber, og derfor præsterer mange e-firmaer levering uden beregning. Dog kan det trods alt vise sig nyttigt at kontrollere et par internet shops i Danmark efter tilbud og udsalg før du shopper, så du er sikret at få den bedste pris.
4Forud for at folk shopper billige luftrenser på en e-shop kan man utvivlsomt læse netbutikkens handelsbetingelser, det er dog for det meste ikke videre interessant. For øvrigt tilrådes det at køberen er sat ind i de elementære regler i forbindelse med købet af billige luftrenser online, fx hvilken byttepolitik internet firmaet garanterer.
5Vi tilråder at finde ud af hvorvidt internet virksomheden er e-mærke godkendt, da det bør være en garanti for at online forhandleren forsvarer dansk lovgivning, og at hjemmesiden jævnligt føres tilsyn med af fagfolk der behersker de gældende vilkår. Forud for at nogen shopper billige luftrenser i en online butik burde de i virkeligheden gennemlæse webshoppens vilkår.
6Den mest letkøbte leveringsmetode vil altid være at du selv henter ordren, som dog stiller krav om at du lever nærved online virksomhedens tilholdssted. Den leveringsmulighed kan være vældig udslagsgivende forudsat du absolut skal bruge luftrenser lige om lidt. Alternativt så præsterer indtil flere forhandlere på nettet fri fragt, men i mange tilfælde er det kun gældende hvis du indkøber for et fastsat beløb.
7Vi anbefaler generelt køb med kort eller mobilbetaling. Køb med kort er dækket ind under et lovbud, som støtter dig imod uærlige e-firmaer. Som et alternativ bør du bruge en afdragsordning fra for eksempel ViaBill, forudsat du ønsker at afbetale regningen over et længere tidsrum.
8Trustpilot yder de facto relevante chancer for at analysere en hel del eksisterende forbrugeres iagttagelser og derved er det anbefalelsesværdigt, at du kigger nærmere på internet virksomhedens vurderinger før du køber billige luftrenser online. Facebook fremskaffer også adskillige gavnlige muligheder for at få indtryk af e-handlens pålidelighed.
9Størstedelen af online butikker giver nu om stunder diverse billige metoder til levering til luftrenser. En af de mest anvendte er efterhånden at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor du så nemt kan hente din bestilling præcis når det passer dig. Fragtløsningen er nemlig særdeles nem, samt endda tilmed den billigste leveringsløsning.