Byggevarepriser.dk

Luftrenser til værksted

Holzmann Luftrenser LF 1100
5.579 kr.
Se produkt
Luftrenser Kgk TAC1500
9.994 kr.
Se produkt
Luftrenser Kgk AirgoClean 205S
4.895 kr.
Se produkt
Luftrenser Kgk TAC5000
41.995 kr.
Se produkt
Luftrenser Kgk TAC3000
26.995 kr.
Se produkt
Luftrenser Kgk TAC6500
41.995 kr.
Se produkt
Luftrenser Kgk TAC750E
7.495 kr.
Se produkt
Luftrenser Kgk AirgoClean 105S
3.856 kr.
Se produkt
RONDA luftrenser Model NPU 2000
23.750 kr.
Se produkt
RONDA luftrenser Model NPU 600
7.150 kr.
Se produkt
SILA Luftrenser Sila 2000 A2
20.000 kr.
Se produkt
RONDA luftrenser Model NPU 5000
29.995 kr.
Se produkt
RONDA luftrenser NPU 2500 professionel
22.350 kr.
Se produkt
SILA Luftrenser til byggepladsen 1000 A2
11.250 kr.
Se produkt
Husqvarna luftrenser A2000
19.750 kr.
Se produkt
SILA Luftrenser Sila 5000 A2
43.750 kr.
Se produkt
RONDA luftrenser NPU 1250 professionel
9.369 kr.
Se produkt
SILA Luftrenser til byggestøv 600 A2
6.875 kr.
Se produkt
Husqvarna luftrenser A1000
9.119 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde forskelle i prisen på billige luftrenser til værksted fra netbutik til netbutik. Enkelte vil have gode priser, hvorimod nogle har fokus på kompetent rådgivning. Du skal tænke igennem hvad der betyder mest for dig.
Når du står og skal bruge dine byggematerialer med det samme eller bare har lyst til at undgå fragten, så kan du tænke over at transportere varerne på eget initiativ. Dette er særligt en mulighed ved de gængse byggemarkeder.
Det er selvsagt meget relevant at se, hvorvidt de produkter du planlægger at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Ellers kan du være tvunget til lede andre steder.
Nogle byggecentre fremviser et stort produktsortiment, hvorimod nogle har fokus på en specifik varegruppe. Du kan afveje hvorvidt det er vigtigt for dig at du har mange varetyper at vælge fra, foruden blot luftrenser til værksted.
Du bør vide hvilke regler butikken udsteder når du shopper online, så du slipper for problemer med fx returret. Du bør derfor kende virksomhedens regningslinjer.
For en del er gør-det-selv projekter ens betydende med mange spørgsmål. Af den grund er det fordelagtigt at handle hos en netbutik, hvor du tilbydes gode råd til valg af luftrenser til værksted.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder forhandler produkter fra adskillige leverandører, og så kan du bestille fra et stort sortiment af luftrenser til værksted online.
De store byggekæder er etablerede og kendte forretninger, hvilket bidrager til en tryghedsfornemmelse til dig som køber online. Det er noget nogle vil se som positivt.
De udbredte byggekæder finder du i de større byer, og pga. det har man tilbuddet om at bestille online og transportere varerne på egen hånd. Herigennem har du valget om at slippe for fragtgebyret, og endda få fat i varerne lige nu.

Nichewebshop

De fleste niche webshops er mindre virksomheder, som tit drives i Danmark, givetvis ovenikøbet lokalt i dit område. Disse kan du hjælpe idet du køber luftrenser til værksted online på deres webshop.
Flertallet af små butikker producerer selv varerne der sælges i de kendte byggekæder. Ved køb direkte hos nicheforretningerne online kan du muligvis få billigere priser.
Størsteparten af webshops som fokuserer på en enkelt niche har et indgående kendskab til det produktudvalg de har online, da de har skarpt fokus på denne lille niche. Herved kan du modtage endnu mere kompetent assistance fra ansatte som er eksperter i lige præcis luftrenser til værksted.
De største byggemarkeder i Danmark

10-4 blev dannet i 1947, og styres dagligt af omkring 100 mennesker i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for over 500 millioner kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og lønner i dag cirka 2.300 medarbejdere i kædens 56 butikker. Bygma satser på salg til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

luftrenser til værksted jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og beskæftiger i dag mere end 2.100 personer i forretningens 122 byggecentre. Jem og Fix tilstræber billige priser til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og beskæftiger i dag mere end 2.000 ansatte i selskabets 104 varehuse. XL-Byg har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

luftrenser til værksted harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 mennesker i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og lønner i dag omtrent 1.000 ansatte i selskabets 9 butikker. Davidsen sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og udgøres i dag af cirka 2.000 medarbejdere i firmaets 72 varehuse. Stark satser på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

luftrenser til værksted bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og er nu arbejdsplads for cirka 1.000 personer i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer på at sælge til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og er nu arbejdsplads for i omegn af 500 kollegaer i de 9 varehuse. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og afsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

luftrenser til værksted silvan

Silvan åbnede i 1968, og beskæftiger i dag i nærheden af 1.000 personer i de 41 butikker. Silvan er specialiseret i salg til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Der præsenterer sig jævnligt utidige hovedpiner når det handler om store opgaver, og derfor er det af stor betydning at der afsættes tilstrækkelig tid i køreplanen, som vil medvirke til at man er afslappet omkring at nå i mål med projektet.
2I visse tilfælde kan man søge økonomisk støtte til byggerier. Det ydes forudsat at byggeprojektet bidrager positivt til miljøet. Af få tilbud om et bidrag forudsætter dermed at byggeriet har en positiv betydning for klimaet.
3Du må for alt i verden ikke stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Ofte kan det være en fordel at have værktøjet klar til brug forinden du tager fat på byggeprojektet. Du bør huske at tage højde for de her udgifter i dit økonomiske overblik.
4Det er værdifuldt at have de presserende byggematerialer indkøbt forinden du går i gang med håndværket. Du vil med fordel kunne sammenfatte en simpel oversigt hvor der bør fremgå de materialer du får brug for, og som det næste eftergå hvert enkelt punkt, med øje for at du kan føle dig sikker på at der ikke er nogen mangler.
5Der kan findes en verden af artikler og videoer på nettet som kan være en stor hjælp. I særlig grad YouTube er anvendeligt med vældig meget anvendelig information, særligt hvis man bruger den engelske version.
6Det kan vise sig at være vigtigt at udarbejde en budgetoversigt for istandsættelsen, så du har et økonomisk overblik. Det bør blive rationelt at kortlægge alle poster, og herefter dokumentere ens omkostning ved hver eneste af dem.
7I god tid inden at du optager dit byggeprojekt er det vanvittigt fundamentalt at sikre sig, at det du vil lave ikke er ulovligt. Alt efter din bopæl kan der gælde fastsatte retningslinjer omkring, hvad du gerne må, og hvad der ikke er lovligt.
8Ved projekter udendørs har vejrsituationen en vigtig rolle. På grund af dette bør du jævnligt lægge mærke til vejrudsigten lige før projektets begyndelse, så du slipper for at det mod forventning starter med at vælte ned når du lige er gået i gang med det ellers velplanlagte projekt.
9Du skal aldrig nogensinde forsømme dit velbefindende, så glem ej beskyttelse som sko og hjelm der skåner dig mod hændelige ulykker. Det er vigtigt med fokus på dit eget ve og vel i arbejdet, hovedsageligt når du ikke har assistance fra en fagperson.
10Godt forarbejde bliver metoden til et uproblematisk forløb med dit byggeprojekt. Du er nødt til at udarbejde en struktureret tidsplan, der beskriver hvilke gøremål du planlægger at lave på hvilket tidspunkt, med en dertilhørende rækkefølge. Husk at være konkret idet du laver din arbejdsplan.
11Du burde måske overveje hvorvidt det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du i stedet for bør investere i eksperthjælp til områder af projektet. Forudsat at du køber hjælp fra en fagmand anbefales det at lede efter tilbud fra diverse håndværkere.
12Det er oplagt at indhente hjælp til ens byggeprojekt, især hvis det er større projekter. Store projekter skal gerne udføres af mere end en person. Dertil må det være bedre og mere interessant når man er flere om det.
De bedst vurderede byggecentre
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er virkelig godt arbejde. Vurderingen tager udgangspunkt i 23.161 anbefalinger, hvoraf hele 69 % har givet den bedste karakter, og alene 8 % kvitterer med den laveste karakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en score på 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er ekstremt beundringsværdigt. Ratingen er regnet ud fra 11.467 ratings, hvor hele 86 % har givet 5 stjerner, og alene 2 % kvitterer med 1 stjerne. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er hamrende godt arbejde. Bedømmelsen er baseret på 2.856 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 59 % giver topkarakter, og blot 9 % giver den dårligste rating. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, hvilket klart er temmelig betryggende. Ratingen er regnet ud fra 28.109 meninger, hvor imponerende 76 % kvitterer med maksimum point, og kun 4 % har givet 1 stjerne. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er usædvanligt imponerende. Karakteren tager udgangspunkt i 19.208 anbefalinger, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med maksimum point, og bare 2 % har givet 1 stjerne. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Hvilken fragtmetode skal jeg vælge?

De fleste online outlets giver til alt held en lang række forskellige billige former for fragt til luftrenser til værksted. En af dem der er mest populær er for nærværende levering til et afhentningssted, hvor du så selv henter de bestilte varer på et valgfrit tidspunkt. Denne er nemlig ret så simpel, samt mange gange endda den prisbilligste form for fragt.

Du kunne alternativt forsøge at få varerne bragt til din bopæl eller ud til din arbejdsplads. Fragtformen er sædvanligvis en smule mere omkostningsfuld, men ydermere yderst praktisk med luftrenser til værksted online. Den mest prisbevidste leveringsmanér vil dog altid vise sig at være at hente pakken selv, men den mulighed stiller krav om at du befinder dig i kort afstand af internet shoppens byggemarked, fx Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Leveringshastigheden på luftrenser til værksted er selvfølgelig rigtig bestemmende om vi har behov for ordren om et øjeblik, så i det øjemed er det relativt væsentligt at man gransker det forventede leveringstidspunkt for luftrenser til værksted. En stor portion internet selskaber – for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – garanterer billig levering på næste hverdag på mange varer online, som imidlertid stiller krav om at ordren laves inden et angivent tidspunkt, sådan at de garanteret kan nå at få dit nye produkt skippet afsted inden de lageransatte drager hjemad.

En hel del webshops tilbyder fragt uden beregning på luftrenser til værksted online, men i mange tilfælde kræves det at der erhverves for en konkret sum. Som alternativ kan du tage den mest betalelige fragtmulighed, der i mange tilfælde vil blive at få bragt din ordre til et afhentningssted.

Temmelig mange byggecentre frembyder klik-og-hent hvor man bestiller billig luftrenser til værksted hjemmefra og selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Bygma, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Davidsen. Byggekæderne tilbyder fx afhentning af luftrenser til værksted i disse byer:

Hillerød, Brønshøj, Roskilde, Frederiksværk, Højbjerg, Hørsholm, Aarhus, Ishøj, Åbyhøj, Greve, Kolding, Gentofte, Horsens, Vanløse, Haderslev, Viborg, Farum, København, Skanderborg, Køge, Slagelse, Rudersdal, Fredericia, Nørresundby, Esbjerg, Haslev, Lillerød, Hedensted, Grenaa, Frederiksberg, Nyborg, Svendborg, Virum, Hvidovre, Ølstykke, Birkerød, Næstved, Vejle, Aabenraa, Korsør, Gladsaxe, Frederikshavn, Kokkedal, Holstebro, Odense, Vordingborg, Hedehusene, Ringsted, Nakskov, Valby, Helsingør, Brøndby, Hjørring, Tårnby, Taastrup, Randers, Kalundborg, Solrød Strand, Risskov, Stenløse, Odder, Ballerup, Søborg, Holbæk, Herlev, Brabrand, Glostrup, Nærum, Sønderborg, Herning, Hobro, Rødovre, Aalborg, Thisted, Lystrup, Vallensbæk, Allerød, Jyllinge, Tilst, Værløse, Ikast, Brønderslev, Dragør, Skive, Nykøbing Falster, Varde, Charlottenlund, Albertslund, Frederikssund, Lyngby, Struer, Rønne, Silkeborg, og Middelfart, .

Click-and-collect af luftrenser til værksted er en mulighed i samtlige områder af landet: Sjælland (Bornholm, Falster, Vestsjælland, Nordsjælland, Lolland, Østsjælland, Sydsjælland, Amager, Hovedstaden, Midtsjælland), Jylland (Sydjylland, Syddanmark, Midtjylland, Østjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Nordjylland) og Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn, Østfyn).

Ved indkig i data bliver det tydeligt, at netshoppere ofte søger efter fx luftrenser til værksted online og luftrenser til værksted tilbud. Derudover oplever vi jævnligt mennesker efterspørge bl.a. køb luftrenser til værksted, billig luftrenser til værksted og luftrenser til værksted priser, plus de kendte byggecentre som Bauhaus, Stark, Silvan, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg og Bygma.

Rabat på luftrenser til værksted

Det er rigtig problemfrit for alle og enhver at analysere tilbud på billige luftrenser til værksted online fra flere internet forretninger, og med det motiv har adskillige online selskaber set sig nødsaget til at reducere priserne på luftrenser til værksted voldsomt, og endda tilbyde portofri fragt.

Det kan dog alligevel være nyttigt at inspicere nogle få shops på nettet efter tilbud på luftrenser til værksted online forud for at du gennemfører din handel, sådan at man er velinformeret til at få den billigste pris. Se ikke bare på de store byggecentre som Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, Silvan, Davidsen, 10-4, Bauhaus og XL-Byg.

Du skal dog være omhyggelig med, at hvis en e-handler forhandler billige luftrenser til værksted online til en tilbudspris der er kolossalt billig, så kan det mange gange være et tegn på en uærlig internet handler. Bestillinger med betalingskort er i hvert fald omfattet af en retningslinje, der forsvarer folk imod uægte e-firmaer.

Generelt tilråder vi kortkøb eller mobilbetaling. Som et alternativ bør du vælge en afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du ser en fordel i at finansiere pengene til luftrenser til værksted over en længere periode. Det foreslåes typisk ved nichefokuserede netbutikker, men dog sjældent de velkendte byggekæder som eksempelvis 10-4, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Bygma og Davidsen.

Ved kig i søgedata står det tydeligt, at online shoppere typisk leder efter for eksempel luftrenser til værksted online og billig luftrenser til værksted. Man ser desuden jævnligt mennesker lede efter bl.a. luftrenser til værksted tilbud, køb luftrenser til værksted og luftrenser til værksted priser.

Analyser tidligere kunders erfaringer

Trustpilot tilbyder forholdsvis fantastiske genveje til at blive klogere på en lang række nuværende kunders anmeldelser og herved er det smart, at du evaluerer e-firmaets ratings inden du lægger din bestilling på billige luftrenser til værksted online.

Facebook indebærer også nogle tiltalende muligheder for at få indtryk af e-shoppens troværdighed. I øvrigt ser vi en del webbutikker hvor du kan aflevere en kritik af købsoplevelsen, som desuden kan udnyttes til at afveje hvor glade kunderne er.

Forinden nogen handler billige luftrenser til værksted online i en internet virksomhed kunne man når alt kommer til alt overveje virksomhedens forretningsaftale, dog er det i mange tilfælde ikke videre spændende, i særdeleshed hos de kendte byggekæder som 10-4, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, Silvan, Davidsen, XL-Byg og Jem og Fix.

En anden løsning er at finde ud af hvorvidt netshoppen er medlem af e-mærke ordningen, eftersom det længe har været et billede på at online butikken føjer dansk lovgivning, og at internet forhandleren løbende undersøges af specialister som forstår reglementet på området.

Det giver dig mulighed for en håndsrækning, for så vidt du oplever problemstillinger i forbindelse med din shopping med luftrenser til værksted. Yderligere slår vi et slag for at man er klar over de vigtigste betingelser der influerer på bestillingen af luftrenser til værksted online, for eksempel hvilken bytteret virksomheden anvender.

På grund af dette er det på samme måde vigtigt, at man permanent opbevarer ens købsbekræftelse, så man fremadrettet kan påvise sin bestilling af luftrenser til værksted, uagtet om man har handlet fra Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Bauhaus eller 10-4.

Jørgen Madsen gav 5 stjerner

Jeg havde en super god oplevelse!

Lone P gav 4 stjerner

hurtig og præcis levering

Mette gav 5 stjerner

Nem og meget fin service

Kirsten F gav 4 stjerner

Meget nemt at bestille og hurtig

9 tips til online indkøb
1Vi anbefaler køb med kort eller mobilbetaling. Bestillinger med betalingskort er omfattet af Indsigelsesordningen, som passer på køberen overfor uærlige forhandlere på nettet. Som et alternativ kunne du benytte en afdragsløsning som eksempelvis ViaBill, når du tilstræber at dække betalingen over en periode.
2Den mest betalelige slags levering kan ikke benægtes at være at du selv henter produkterne, men den mulighed betinges af at du bor nærved online forretningens adresse. Den slags levering er naturligvis virkelig aktuel såfremt du står og skal bruge luftrenser til værksted lige om lidt. Alternativt så frembyder visse online varehuse fri fragt, men typisk er det under forudsætning af at man handler for en konkret sum.
3Mange e-firmaer yder i dag et stort udvalg af billige former for fragt til luftrenser til værksted. En af favoritterne er nu om stunder at få bragt ordren til en pakkeshop, som gør at du kan hente varerne når det passer dig bedst. Løsningen er altså usædvanlig overkommelig, og tit ydermere den prisbilligste mulighed for levering.
4Forinden nogen køber billige luftrenser til værksted på en webbutik kan man reelt betragte butikkens vilkår, det er dog for det meste ikke særlig interessant. Foruden dette anbefales det at køber er vaks omkring de grundlæggende reglementer der indvirker på shopping af billige luftrenser til værksted online, som eksempelvis hvilken ombytningsret webshoppen anvender.
5Fragtperioden er super vigtig forudsat du står og skal bruge din pakke straks, så med det formål er det helt væsentligt at vi efterser det anslåede leveringstidspunkt ved luftrenser til værksted. En stor portion online butikker stiller garanti om billig dag-til-dag levering på utallige produkter, hvilket er forudsat at bestillingen laves inden et fastslået klokkeslæt.
6Vi tilråder generelt at granske om online webshoppen er tilsluttet e-mærket, grundet at det bør være en sikkerhed for at webshoppen retter sig efter de officielle danske regler, foruden at webbutikken regelmæssigt overværes af sagkyndige som kender til bestemmelserne på området. Forinden folk bestiller billige luftrenser til værksted på en shop kunne man egentlig skimme e-shoppens handelsbetingelser.
7En række internet varehuse frembyder gratis fragt på luftrenser til værksted, men ofte gælder det kun hvis der bestilles for et fastsat beløb. Som alternativ kunne du gribe den mest letkøbte fragtmetode, hvilket i de fleste tilfælde vil være at få kørt din pakke til et udleveringssted. Fragttypen bliver uheldigvis endvidere virkelig smertefri. Den mest letkøbte mulighed for levering er unægtelig at hente produkterne selv.
8Trustpilot forærer dig en lang række belejlige chancer for at se nærmere på en lang række nuværende forbrugeres evalueringer og af den grund kan det være til hjælp, at du besigtiger online virksomhedens anmeldelser forud for at du køber billige luftrenser til værksted online. Facebook indebærer derudover visse gode muligheder for at få indblik i online webshoppens popularitet.
9Det er i dag virkelig fleksibelt for os alle at sammenholde priser online på billige luftrenser til værksted hos diverse internet foretagender, og til gengæld lover en hel del e-forhandlere gratis levering. Men det kan immervæk være smart at sammenligne et par internet selskaber efter tilbud inden du gennemfører din handel, så man er sikker på at antage den bedste pris.