Byggevarepriser.dk

3M Luftrenser

Holzmann Luftrenser LF 1100
5.579 kr.
Se produkt
Luftrenser Kgk TAC1500
9.994 kr.
Se produkt
Luftrenser Kgk AirgoClean 205S
4.895 kr.
Se produkt
Luftrenser Kgk TAC5000
41.995 kr.
Se produkt
Luftrenser Kgk TAC3000
26.995 kr.
Se produkt
Luftrenser Kgk TAC6500
41.995 kr.
Se produkt
Luftrenser Kgk TAC750E
7.495 kr.
Se produkt
Luftrenser Kgk AirgoClean 105S
3.856 kr.
Se produkt
RONDA luftrenser Model NPU 2000
23.750 kr.
Se produkt
RONDA luftrenser Model NPU 600
7.150 kr.
Se produkt
SILA Luftrenser Sila 2000 A2
20.000 kr.
Se produkt
RONDA luftrenser Model NPU 5000
29.995 kr.
Se produkt
RONDA luftrenser NPU 2500 professionel
22.350 kr.
Se produkt
SILA Luftrenser til byggepladsen 1000 A2
11.250 kr.
Se produkt
Husqvarna luftrenser A2000
19.750 kr.
Se produkt
SILA Luftrenser Sila 5000 A2
43.750 kr.
Se produkt
RONDA luftrenser NPU 1250 professionel
9.369 kr.
Se produkt
SILA Luftrenser til byggestøv 600 A2
6.875 kr.
Se produkt
Husqvarna luftrenser A1000
9.119 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er helt klart super afgørende at se, om de varer du vil købe online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Alternativt må du kigge andetsteds.
Du vil finde forskelle i priserne på billige 3M luftrenser alt efter hvor du handler online. Nogle vil have gode priser, imens nogle satser på kompetent sparring. Du må gøre dig tanker om hvad der betyder mest for dig.
For de fleste er byggeri ens betydende med en verden af spørgsmål. Derved kan det være en god idé at shoppe hos en online byggeshop, hvor du bliver tilbudt rådgivning og sparring omkring 3M luftrenser.
Du bør være opmærksom på hvilke betingelser butikken udsteder når du bestiller online, så du kan undgå udfordringer med eksempelvis returnering. Man bør derfor tjekke byggeshoppens handelsbetingelser.
Når du skal have byggematerialerne med det samme eller bare ønsker at slippe for fragtgebyret, så kan du med fordel køre produkterne på eget initiativ. Det er især en mulighed i de store byggekæder.
Nogle byggekæder fremviser et stort varesortiment, hvorimod nogle specialiserer sig i en enkelt gruppe af vare. Du bør vide hvorvidt det er vigtigt for dig at have adskillige grupper af varer at vælge i mellem, udover blot 3M luftrenser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre forhandler varer fra en lang række forskellige producenter, og af den grund kan du vælge fra et stort sortiment af 3M luftrenser online.
De store byggekæder er etablerede og almenkendte firmaer, hvilket medvirker til en tryghedsfølelse til dig som køber online. Det er noget nogle vil se positivt på.
De udbredte byggecentre er fysisk til stede i det meste af landet, og dermed har flertallet tilbuddet om at bestille online og transportere varerne personligt. Herigennem kan du vælge at undgå fragtgebyret, samt sågar få varerne nu og her.

Nichewebshop

Alverdens webshops som fokuserer på en enkelt niche er mindre virksomheder, der i de fleste tilfælde er danske, givetvis ovenikøbet lokalt nær dig. Dem bidrager du til når du handler 3M luftrenser online fra deres webshop.
De fleste webshops som fokuserer på en enkelt niche har en dybdegående viden om det produktudvalg de har online, da de ikke sælger andre varer. Således forventes det at du får en høj grad af kompetent sparring fra mennesker som er specialister i netop 3M luftrenser.
Hovedparten af nichespecifikke webshops producerer selv produkterne der sælges fra større webshops. Når du køber direkte hos nichebutikkerne online kan du muligvis få bedre priser.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
3M luftrenser jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og omfatter i dag flere end 2.100 personer i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix specialiserer sig i gode tilbud til private, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og udgøres i dag af i omegn af 1.000 kollegaer i virksomhedens 9 butikker. Davidsen sætter ind på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

3M luftrenser bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og udgøres i dag af cirka 1.000 medarbejdere i selskabets 17 butikker. Bauhaus tilstræber gode tilbud til private, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og er i dag arbejdsgiver for ca. 500 mennesker i selskabets 9 byggecentre. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og er nu arbejdsplads for over 100 mennesker i forretningens 6 varehuse. 10-4 satser på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og udgøres nu af flere end 2.000 ansatte i de 104 byggecentre. XL-Byg er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og lønner i dag ca. 2.300 mennesker i selskabets 56 butikker. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

3M luftrenser silvan

Silvan åbnede i 1968, og beskæftiger nu flere end 1.000 mennesker i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan er specialiseret i gode tilbud til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

3M luftrenser harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og omfatter i dag mere end 2.000 personer i de 33 byggecentre. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og styres dagligt af cirka 2.000 ansatte i selskabets 72 byggecentre. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Ved projekter udenfor kan eventuelt regnvejr få en stor rolle. På grund af dette kan du hyppigt kigge på vejrforudsigelserne i forbindelse med starten på projektet, så det forhåbentlig ikke uanmeldt begynder at regne når du netop er ved at færdiggøre dit komplicerede byggeprojekt.
2Der viser sig typisk uforudsete problemstillinger når det handler om avancerede projekter, og følgelig viser det sig betydningsfuldt at man afsætter passende plads i køreplanen, som bidrager til at man kan være sikker på at nå det inden ens deadline.
3Du vil aldrig nogensinde mangle arbejdsredskaber. Det er fornuftigt at du har udstyret til rådighed når du iværksætter byggeriet. Det er i øvrigt fordelagtigt at tage højde for disse omkostninger i det økonomiske overblik.
4Glem ikke at du kan indhente offentligt tilskud til ombygninger. Det gives ifald ombygningen gør en forskel for miljøet. Af få støtte forudsætter dermed at projektet har positiv indfyldelse på klimaet.
5Typisk vil det være meningsfuldt at udarbejde et udgiftsbudget for istandsættelsen, så du har styr på penge-delen af det. Det må være en god idé at nedfærdige alle poster, og bagefter nedskrive ens udgift ved dem slavisk.
6Det kan give mening at tænke over hvorvidt det er muligt at lave hele projektet selv, eller du kan have fordel af at hente eksperthjælp til dele af byggeprocessen. Når du indhenter eksperthjælp kan det være fordelagtigt at notere prisoverslag fra en håndfuld foretagender.
7Der er en hel række vejledninger og videoer online hvorfra du kan få gratis hjælp. Navnligt YouTube kan hjælpe med ret så meget almennyttig viden, i særlig grad hvis du kigger på engelsk.
8Du bør aldrig se bort fra din sikkerhed, så glem ej påklædning som fx arbejdshjelm som sikrer dig overfor potentielle risici. Det er uundværligt at have styr på dit eget ve og vel i byggeriet, ikke mindst hvis du ikke sikrer dig hjælp fra en fagperson.
9Godt forarbejde vil være vejen til at komme i mål med projektet. Du skal forfatte en klar dagsorden, som beskriver hvilke arbejdsopgaver der skal laves hvornår, og derudover en rækkefølge. Vær realistisk når du laver din arbejdsplan.
10Det vil vise sig afgørende at have de fornødne materialer til rådighed forinden du indleder eksekveringen. Du vil med fordel kunne sammensætte en simpel indkøbsseddel som indeholder alt du får brug for, og dernæst tjekke listen, således at du føler dig overbevist om at du har styr på det.
11Længe før du går i gang med dit byggeprojekt kan det være ultra betydningsfuldt at være sikker på, at dit projekt overholder gældende love. Med udgangspunkt i hvor du bor kan der være mange retningslinjer for, hvad du gerne må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
12Det bør overvejes at indhente assistance til ens byggeprojekt, i særdeleshed når der er tale om omfangsrige projekter. Større projekter kræver flere personer. Desuden må det blive mere effektivt og mere minderigt når man ikke er alene om det.
De mest vellidte byggekæder
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvsagt er usædvanligt flot. Scoren grundlægges af 23.161 ratings, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med maksimum point, og kun 8 % har givet den dårligste rating. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er ultra godt arbejde. Evalueringen grundlægges af 28.109 meninger, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 4 % giver bundkarakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er rigtig beundringsværdigt. Ratingen er et gennemsnit af 11.467 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 86 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 2 % giver bundkarakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Kunderne hos 10-4.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er ualmindeligt imponerende. Vurderingen grundlægges af 19.208 bedømmelser, hvoraf hele 84 % har givet den bedste karakter, og bare 2 % har givet bundkarakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er meget godt arbejde. Evalueringen grundlægges af 2.856 kommentarer, hvor hele 59 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 9 % kvitterer med dumpekarakter. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Hvilken leveringsløsning er smartest?

Størstedelen af online varehuse giver i øjeblikket diverse forskellige billige former for fragt til 3M luftrenser. Den mest populære er nu om dage at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor du selv henter de nyindkøbte produkter når du har lyst. Fragtløsningen er jo ret så smertefri, samt ofte derudover den mest billige metode til levering.

Du kunne derudover påtænke at bestille produkterne til levering hjem til dig eller ud til dit arbejde. Leveringstypen viser sig oftest en tak mere omkostningsfuld, men desuden ualmindeligt ukompliceret ift. 3M luftrenser online. Den mest billige løsning til levering vil dog utvivlsomt være at hente pakken selv, som jo er betinget af at du fysisk befinder dig i nærheden af internet shoppens byggemarked, fx Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringshastigheden på 3M luftrenser er selvfølgelig vældig vital ifald man har brug for pakken om kort tid, så med det formål er det temmelig aktuelt at man studerer den estimerede leveringsdato på 3M luftrenser. En del online selskaber – fx Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan – reklamerer med billig levering efter en enkelt hverdag på massevis af varenumre online, hvilket dog er påkrævet at bestillingen realiseres forud for et fastslået tidspunkt, med hensynstagen til at de kan nå at få produktet ordnet forinden personalet drager hjemad.

En række outlets på nettet yder levering uden omkostninger på 3M luftrenser online, men oftest er det under betingelse af at du shopper for en fastsat pris. Derudover må du snuppe den billigste fragtmetode, som oftest vil blive at få dem til at levere dine varer til et udleveringssted.

De fleste byggemarkedskæder giver afhentning hvor du køber billig 3M luftrenser på nettet og afhenter i butikken. Eksempelvis Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, Stark, 10-4, XL-Byg, Bygma og Silvan. De frembyder blandt andet click-and-collect på 3M luftrenser i disse byer:

Herlev, Hedensted, Viborg, Kokkedal, Silkeborg, Vallensbæk, Aalborg, Rudersdal, Kolding, Hjørring, Roskilde, Grenaa, Søborg, Ballerup, Hillerød, Brøndby, Svendborg, Skive, Hedehusene, Åbyhøj, Værløse, Slagelse, Brønshøj, Nakskov, København, Gladsaxe, Lillerød, Odense, Brønderslev, Ølstykke, Horsens, Charlottenlund, Højbjerg, Holstebro, Herning, Thisted, Brabrand, Frederiksberg, Ishøj, Struer, Frederikshavn, Haderslev, Aabenraa, Birkerød, Stenløse, Holbæk, Vordingborg, Aarhus, Jyllinge, Skanderborg, Sønderborg, Middelfart, Køge, Lystrup, Greve, Valby, Nærum, Rønne, Helsingør, Varde, Frederikssund, Solrød Strand, Glostrup, Nørresundby, Korsør, Gentofte, Frederiksværk, Ikast, Randers, Nykøbing Falster, Esbjerg, Tårnby, Ringsted, Lyngby, Hørsholm, Hvidovre, Fredericia, Kalundborg, Nyborg, Haslev, Virum, Allerød, Næstved, Odder, Dragør, Vejle, Vanløse, Risskov, Hobro, Rødovre, Tilst, Farum, Taastrup, og Albertslund, .

Klik-og-hent af 3M luftrenser er tilgængeligt i samtlige dele af Danmark: Sjælland (Sydsjælland, Bornholm, Vestsjælland, Amager, Midtsjælland, Falster, Hovedstaden, Nordsjælland, Lolland, Østsjælland), Jylland (Nordjylland, Vestjylland, Østjylland, Syddanmark, Sydjylland, Midtjylland, Sønderjylland) og Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Østfyn).

Når vi kigger i tallene fremstår det klart, at netshoppere jævnligt søger efter for eksempel billig 3M luftrenser og 3M luftrenser online. Vi ser desuden jævnligt internet shoppere lede efter for eksempel 3M luftrenser priser, 3M luftrenser tilbud samt køb 3M luftrenser, foruden de store byggemarkeder som Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, Bygma, 10-4, Jem og Fix, Stark, XL-Byg og Bauhaus.

Find den bedste pris på 3M luftrenser

Det er i dag vældig uproblematisk for købere at vurdere tilbud på billige 3M luftrenser online hos diverse shops på nettet, og derved har masser af e-forhandlere set sig tvunget til at presse prisen på 3M luftrenser drastisk, og ovenikøbet præstere levering uden omkostninger.

Trods dette kan det trods alt være nyttigt at studere enkelte webshops efter rabatter og tilbud på 3M luftrenser online forinden du bestiller, så man er garanteret at få fat i den prisbilligste pris. Kig ikke kun på de udbredte byggemarkeder som Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Silvan, Jem og Fix, Stark, Bauhaus og Davidsen.

Du bør lige meget hvad være opmærksom på, at i tilfælde af at en online virksomhed frembyder billige 3M luftrenser online for en udsalgspris som er urealistisk billig, burde det undertiden være et bevis på en falsk online forretning. Kortbetalinger er på den anden side omsluttet af et regelsæt, som garanterer kunden overfor uægte e-forretninger.

Vi anbefaler generelt køb med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ kunne du udnytte en billig afdragsordning fra for eksempel ViaBill, når du har til hensigt at afbetale betalingen af 3M luftrenser af flere omgange. Det fås typisk i online nichebutikker, i modsætning til de kendte byggecentre som for eksempel Bygma, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark og Silvan.

Når man ser på tallene fremstår det markant, at internetbrugere typisk søger efter fx 3M luftrenser priser og køb 3M luftrenser. Man ser derudover mange gange netshoppere efterspørge for eksempel 3M luftrenser online, billig 3M luftrenser samt 3M luftrenser tilbud.

Udforsk andre menneskers anmeldelser

Trustpilot tilbyder ret belejlige genveje til at beskue en hel del tidligere forbrugeres ratings og på grund af dette er det anbefalelsesværdigt, at du gransker online virksomhedens omtaler inden du shopper billige 3M luftrenser online.

Facebook fører til tillige faktisk pæne løsninger til at få indsigt i online firmaets pålidelighed. Herinde ses endda e-handler hvor det er muligt at frembringe en anmeldelse af virksomhedens service, som tilmed bør tages i brug til vurdering af hvor glade kunderne er.

Forinden folk shopper billige 3M luftrenser online hos en e-butik bør man til hver en tid læse e-shoppens forretningsaftale, men det er i reglen ikke super spændende, i særdeleshed ved de store byggekæder som Silvan, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, 10-4 og Bauhaus.

En nemmere løsning kan være at finde ud af om webshoppen er medlem af e-mærket, siden det typisk er et kendetegn for at e-firmaet følger dansk lovgivning, samt at online firmaet løbende kontrolleres af sagkyndige som kender til reglerne på området.

Dette er desuden en god lejlighed til støtte, for så vidt du skulle få dilemmaer som følge af dit indkøb af 3M luftrenser. Ydermere stiller vi forslag om at køberen er omhyggelig omkring de mest vitale regler der har indvirkning på bestillingen af 3M luftrenser online, som eksempelvis den bytteret internet webshoppen lover.

I den forbindelse er det ligeledes essesentielt, at man altid bibeholder sin kvittering, så man fremadrettet kan eftervise bestillingen af 3M luftrenser, uagtet om man bestiller hos Bygma, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Stark, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Davidsen.

Ole Christiansen gav 5 stjerner

Hurtig levering og varen virkede fint.

Birthe J gav 4 stjerner

Bliver leveret til dato

Søren gav 5 stjerner

Udmærket

Jette Olsen gav 4 stjerner

Alt ok

9 tips til internetshopping
1Den mest letkøbte leveringsmåde vil altid være selv at hente pakken, men dette stiller krav om at du befinder dig tæt på online shoppens tilholdssted. Den leveringsmetode kan være ret væsentlig ifald vi absolut skal bruge 3M luftrenser fluks. Alternativt så sikrer en hel del internet foretagender fragt uden gebyr, men i mange tilfælde kræves det at du køber for et præcist beløb.
2Det har vist sig at være i høj grad smart for almindelige dødelige at prissammenligne online på billige 3M luftrenser i blandt forskellige firmaer på nettet, og altså præsterer adskillige online butikker fri fragt. Det kan imidlertid vise sig profitabelt at prøve et par forskellige shops på nettet efter udsalg og tilbud før du køber, sådan at man er usvigeligt sikker på at indhente den laveste pris.
3En række netshops udlover i dag en lang række forskellige billige leveringsmuligheder til 3M luftrenser. En favorit iblandt mange er nu til dags levering til et afhentningssted, hvor du selv kan hente de nyindkøbte produkter når det passer ind i din hverdag. Leveringstypen er nemlig særdeles nem, samt oftest endda den mest prisbevidste mulighed for levering.
4Vi tilråder generelt at finde ud af om internet butikken er støttet af e-mærket, hvilket er et bevis på at online webshoppen efterlever den officielle danske lovgivning, foruden at online forretningen en gang i mellem vurderes af jurister som mestrer vedtægterne på området. Forinden nogen handler billige 3M luftrenser i en forhandler på nettet behøver de på en vis måde løbe igennem webbutikkens handelsbetingelser.
5Forinden folk køber billige 3M luftrenser på en netshop bør man til hver en tid tage stilling til dens handelsbetingelser, men det er i reglen ikke særlig spændende. Ydermere er det fornuftigt at kunden er vaks omkring de mest relevante forhold der indvirker på bestillingen af billige 3M luftrenser online, til eksempel den bytteret internet shoppen tilsikrer.
6Trustpilot leverer helt pålidelige muligheder for at verificere en stor portion aktuelle forbrugeres iagttagelser og af den grund er det anbefalelsesværdigt, at du ser nærmere på e-forretningens anmeldelser før du shopper billige 3M luftrenser online. Facebook indebærer endvidere ret solide løsninger til at få en idé om online virksomhedens popularitet.
7Visse online outlets yder levering uden beregning på 3M luftrenser, men for det meste forudsætter det at du køber for en konkret sum. I øvrigt skal du vælge den mest billige slags levering, som ofte vil blive at få dem til at levere dine varer til et udleveringssted. Leveringsmetoden bliver almindeligvis desuden ret så smertefri. Den mindst kostelige form for levering er uden tvivl at hente varerne selv.
8Vi slår generelt et slag for kortbestillinger eller mobilbetaling. Køb med kort er inkluderet i Indsigelsesordningen, som begunstiger kunden imod uærlige internet forretninger. Som en anden løsning kunne du benytte en billig afdragsløsning fra eksempelvis ViaBill, når du higer efter at dække pengene ude i fremtiden.
9Antal dages levering kan være temmelig betydningsfuld om vi har brug for varen omgående, så herved er det forholdsvis vigtigt at du studerer det estimerede leveringstidspunkt ved 3M luftrenser. En masse internet firmaer stiller udsigt til billig 1 dags levering på adskillige varer, men som ikke desto mindre står og falder med at transaktionen gennemføres forud for et aftalt klokkeslæt.