Byggevarepriser.dk

Høvl

AEG Høvl BHO18 (solo)
1.410 kr.
Se produkt
AEG akku Høvl BHO18BL-0 18V
1.875 kr.
Se produkt
METABO HØVL HC 260 C 2,8 400 v
9.999 kr.
Se produkt
AEG akku høvl 18V 0-vers BHO18-0 uden batteri og lader
1.249 kr.
Se produkt
METABO HØVL HC 260 C 2,2 KW
8.998 kr.
Se produkt
Festool Énhåndshøvl EHL 65 EQ-Plus
2.623 kr.
Se produkt
Festool Høvl HL 850 EB-Plus
4.786 kr.
Se produkt
HiKOKI høvl P18DSL 18V TO
2.373 kr.
Se produkt
METABO AKKU HØVL HO18LTX20-82 SOLO uden batteri og lader
1.499 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er variationer i udsalgspriserne på billige høvl fra byggecenter til byggecenter. Nogle fokuserer på lave priser, og øvrige satser på service. Du bør gennemtænke hvad der er vigtigst for dig.
For de fleste er gør-det-selv projekter lig med en verden af spørgsmål. Af den grund bør du overveje at købe fra en netbutik, som giver tips og tricks til valg af høvl.
Hvis du vil have dine byggematerialer hurtigst muligt eller blot gerne vil spare leveringsomkostningen, så kunne du med fordel fragte produkterne selv. Dette er navnligt et alternativ hos de gængse byggemarkeder.
Det er naturligvis super afgørende at undersøge, om de produkter du planlægger at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Ellers bør du overveje at vælge et andet.
Du bør vide hvilke regler webshoppen udsteder når du bestiller online, så du kan undgå problemer med for eksempel reklamationer. Derfor skal man kende firmaets betingelser.
Flere byggemarkeder sælger et bredt sortiment, hvorimod andre fokuserer på en bestemt varetype. Du kan tænke på hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange forskellige varegrupper at vælge i mellem, foruden bare høvl.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder er fysisk til stede overalt i landet, og dermed har flertallet chancen for at købe online og fragte produkterne selv. Derved kan man blive fri for fragtomkostningen, og endda få varerne med det samme.
De store byggecentre sælger varer fra mange forskellige producenter, og dermed har du mulighed for at shoppe fra et stort sortiment af høvl online.
De store byggecentre er folkekære og anerkendte forretninger, som medvirker til øget sikkerhed når du skal handle online. Det er noget nogle vil se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Mange nichebutikker på nettet producerer selv de varer som du kan finde i byggecentrene. Ved køb direkte fra disse nichewebshops online får du et ekstra godt tilbud.
De fleste specialiserede webshops er eksperter i deres online produktsortiment, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. På grund af det kan du få mere informativ service fra mennesker som er eksperter i lige præcis høvl.
Flertallet af specialiserede netbutikker er mindre firmaer, der i de fleste tilfælde er dansk ejede, måske ovenikøbet lokalt nær dig. Disse bidrager du til når du køber høvl online på deres hjemmeside.
De største byggemarkeder i Danmark

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og er nu arbejdsplads for over 500 mennesker i deres 9 varehuse. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

høvl bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og beskæftiger nu ca. 1.000 kollegaer i de 17 varehuse. Bauhaus fokuserer på at sælge til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og lønner i dag i nærheden af 2.000 medarbejdere i virksomhedens 72 butikker. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og omsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og beskæftiger i dag ca. 100 kollegaer i firmaets 6 butikker. 10-4 fokuserer på salg til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

høvl silvan

Silvan begyndte i 1968, og er i dag arbejdsgiver for flere end 1.000 mennesker i kædens 41 byggecentre. Silvan har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

høvl harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og omfatter i dag over 2.000 mennesker i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og omfatter i dag i nærheden af 2.300 mennesker i firmaets 56 butikker. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 ansatte i de 9 byggecentre. Davidsen har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

høvl jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og omfatter i dag omtrent 2.100 personer i forretningens 122 butikker. Jem og Fix specialiserer sig i gode tilbud til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og udgøres i dag af flere end 2.000 mennesker i kædens 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1For projekter udendørs kan vind og vejr få stor betydning. Derfor bør du hyppigt lægge mærke til vejrmeldingerne i dagene før starten på projektet, så du slipper for at det uanmeldt går i gang med at stå ned i stænger bedst som du vil i gang med dit komplicerede byggeprojekt.
2Muligvis kan det blive væsentligt at have de presserende byggematerialer handlet ind inden du påbegynder dit arbejde. Du vil med fordel kunne udfærdige en enkel oversigt med alt det du har brug for, og så tjekke hver eneste ting, således at du er tryg ved at alt er klar.
3Det er afgørende at lave et udgiftsbudget for arbejdet, så man giver sig selv et overblik. Det kan vise sig at være fornuftigt at nedskrive samtlige udgiftsposter, og herefter nedfælde udgiften ved dem én og én.
4Du bør aldrig gå ned på værktøj. Tit kan det vise sig fordelagtigt at have grejet til rådighed inden du begynder på arbejdet. Det er derudover en fordel at tage højde for disse udgifter i dit budget.
5Planlægning vedbliver at være nøglen til et uproblematisk forløb med projektet. Du er nødt til at liste en struktureret tidsplan, som beskriver hvilke gøremål der løses på hvilke tidspunkter, samt en dertilhørende prioriteringsliste. Vær realistisk når du nedskriver agendaen.
6Du kan få tilskud fra det offentlige til ombygninger. Det bliver givet i tilfælde hvor byggeprojektet hjælper miljøet. Tilskudet beroer altså på at byggeriet har positiv indfyldelse på naturen.
7Der kommer ofte uforudsete hovedpiner i tilfælde med store projekter, og følgelig viser det sig værdifuldt at der afsættes betragtelig tid i handlingsplanen, så man føler sig selvsikker på at komme i mål.
8Der kan findes utallige hjælpeartikler og videoer på forskellige hjemmesider som kan være en stor hjælp. Ikke mindst YouTube yder assistance med store mængder brugbar information, især hvis du bruger engelske søgeord.
9Måske du burde tage til overvejelse hvorvidt du ønsker at klare det hele selv, eller du kan have fordel af at skaffe assistance fra en fagmand til områder af byggeprocessen. Når du sikrer dig eksperthjælp er det en god idé at notere forslag fra diverse leverandører.
10Du bør ikke gå på kompromis med dit eget ve og vel, så husk arbejdstøj som eksempelvis sikkerhedssko som beskytter dig imod eventuelle skader. Det er klogt med fokus på sikkerheden i dit byggeprojekt, især ifald du ikke får eksperthjælp.
11Det kan vise sig nyttigt at sikre sig en hjælpende hånd til byggearbejdet, i særdeleshed når der er tale om store byggeprocesser. Større opgaver behøver flere mennesker. Ydermere vil det blive mere effektivt og sjovere når man er flere om det.
12Forinden du påbegynder byggeprocessen kan det vise sig ubeskriveligt essentielt med et tilsagn om, at det du vil lave ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i din boligtype vil der være mange retningslinjer for, hvad du må, samt hvad der ikke er lovligt.
De bedst vurderede byggekæder
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er enormt godt arbejde. Bedømmelsen er et gennemsnit af 19.208 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 84 % giver topkarakter, og blot 2 % har givet den laveste karakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, hvilket jo er kolossalt betryggende. Bedømmelsen er regnet ud fra 28.109 ratings, hvor hele 76 % kvitterer med toprating, og alene 4 % kvitterer med den laveste karakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er usædvanligt godt arbejde. Karakteren er baseret på 23.161 meninger, hvoraf intet mindre end 69 % har givet 5 stjerner, og blot 8 % kvitterer med dumpekarakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som vel at mærke er ultra imponerende. Karakteren er baseret på 2.856 ratings, hvoraf hele 59 % har givet topkarakter, og alene 9 % kvitterer med bundkarakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket altså er rigtig imponerende. Ratingen er regnet ud fra 11.467 ratings, hvor ikke mindre end 86 % har givet maksimum point, og alene 2 % giver bundkarakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.

akku, elektrisk, gulv, hjørne, kombi, lang, lille, mekanisk, mini, rund, stationær, Bahco, Bosch, Dewalt, Einhell, Elektra Beckum, Falke, Festool, Irwin, JET, Makita, MasterCraft, Metabo, Milwaukee, Record, Ryobi, Scheppach, Stanley, gulv, metal, snedker, træ

Hvilken leveringsmanér skal jeg vælge?

Størstedelen af e-shops tildeler efterhånden alverdens billige leveringsudgaver til høvl. Et hit er nu til dags at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor du selv kan afhente din pakke når det passer dig bedst. Løsningen er jo vældig bekvem, og desuden endvidere den prisbilligste fragtform.

Du burde lige så vel afveje for og imod at få ordren sendt til din lejlighed eller til dit arbejde. Fragtformen viser sig somme tider en smule mindre billig, men omvendt meget simpel ved køb af høvl online. Den billigste fragtløsning vil dog altid vise sig at være selv at hente varerne, som desværre stiller krav om at du befinder dig lige ved internet forretningens butikker, for eksempel Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Antal dages levering på høvl kan vise sig at være ret så bestemmende i tilfælde af at du absolut skal bruge varen straks, så herved er det nemlig aktuelt at vi besigtiger den forventede leveringstid for høvl. En hel del internet outlets – herunder Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg – lover billig levering efter en enkelt hverdag på de fleste produkter online, men som imidlertid stiller krav om at bestillingen anbringes inden et konkret tidspunkt, sådan at de har mulighed for at nå at få varen klargjort forud for at personalet får fri.

Enkelte online shops garanterer levering uden omkostninger på høvl online, men typisk er det forudsat at du handler for en bestemt pris. Som alternativ skulle du vælge den mest betalelige fragttype, der tit vil være at få fragtfirmaet til at køre dine varer til et afhentningssted.

En lang række byggemarkeder yder afhentning hvor du køber billig høvl online og afhenter i byggecenteret. Fx Jem og Fix, Stark, 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen og Silvan. Byggecentrene giver eksempelvis klik-og-hent på høvl i disse byer:

Slagelse, Albertslund, Højbjerg, Kalundborg, Vejle, Gentofte, Horsens, Søborg, Ishøj, Virum, København, Ballerup, Vordingborg, Helsingør, Hjørring, Greve, Værløse, Dragør, Brønshøj, Fredericia, Nærum, Aalborg, Nakskov, Odder, Gladsaxe, Solrød Strand, Aarhus, Farum, Valby, Herlev, Aabenraa, Rødovre, Frederikssund, Hedehusene, Frederikshavn, Haslev, Tilst, Birkerød, Kokkedal, Svendborg, Rudersdal, Nyborg, Silkeborg, Haderslev, Stenløse, Åbyhøj, Glostrup, Tårnby, Lystrup, Nykøbing Falster, Kolding, Ringsted, Grenaa, Vallensbæk, Frederiksværk, Hedensted, Esbjerg, Holbæk, Roskilde, Hillerød, Holstebro, Struer, Varde, Jyllinge, Frederiksberg, Thisted, Næstved, Skanderborg, Viborg, Taastrup, Sønderborg, Skive, Hørsholm, Ikast, Hobro, Vanløse, Herning, Brøndby, Brabrand, Brønderslev, Odense, Ølstykke, Middelfart, Køge, Lillerød, Charlottenlund, Hvidovre, Randers, Lyngby, Korsør, Allerød, Rønne, Risskov, og Nørresundby, .

Click-and-collect af høvl er tilgængeligt i samtlige områder af Danmark: Jylland (Østjylland, Syddanmark, Sydjylland, Vestjylland, Midtjylland, Nordjylland, Sønderjylland), Fyn (Østfyn, Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn) og Sjælland (Hovedstaden, Midtsjælland, Østsjælland, Lolland, Nordsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Falster, Amager, Vestsjælland).

Ses der på statistikkerne står det markant, at internet shoppere typisk søger blandt andet høvl priser og høvl online. Derudover oplever vi jævnligt mennesker efterspørge fx høvl tilbud, billig høvl og køb høvl, plus de velkendte byggemarkeder som Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, Bygma, Davidsen, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix og 10-4.

Få rabat på høvl

Det er efterhånden særdeles simpelt for folk at finde information om priser på billige høvl online hos forskellige webshops, og derfor har en hel del online forretninger fundet det nødvendigt at mindske udsalgspriserne på høvl eftertrykkeligt, og derudover tilbyde fragt uden gebyr.

Men det kan til hver en tid blive rentabelt at analysere visse internet varehuse i Danmark efter tilbud på høvl online forinden du shopper, sådan at man ikke er i tvivl om at indhente den prisbilligste pris. Se ikke bare på de kendte byggekæder som Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Davidsen og Silvan.

Man bør bare være omhyggelig med, at når en shop reklamerer billige høvl online til salg for en pris der anses for ekstraordinært billig, bør det ofte være en indikator for en snydagtig webshop. Køb med betalingskort er imidlertid omfavnet af en foranstaltning, hvilket sikrer køberen overfor falske internet forhandlere.

Generelt anbefaler vi kortkøb eller MobilePay. Som alternativ burde du anvende et tilbud fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du hellere vil finansiere betalingen af høvl over tid. Dette tilbydes som regel hos specialiserede netshops, men dog sjældent de udbredte byggemarkeder som for eksempel Bygma, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Stark og 10-4.

Når man ser på tendenserne er det markant, at netshoppere som regel leder efter fx høvl tilbud og høvl priser. Vi ser desuden jævnligt mennesker søge blandt andet køb høvl, billig høvl samt høvl online.

Undersøg tidligere køberes evalueringer

Trustpilot byder på fuldstændig solide muligheder for at kigge på mange tidligere brugeres reflektioner og derfor går vi ind for, at du kigger på online forretningens ratings inden du lægger din bestilling på billige høvl online.

Facebook medfører lignende stort set fantastiske genveje til at få indtryk af netbutikkens kundetilfredshed. Herinde ser vi en række online firmaer hvor du kan ytre en kritik af virksomhedens service, hvilket tillige burde drages fordel af til at danne dig et indtryk af hvor glade kunderne er.

Før nogen bestiller billige høvl online på en internet webshop bør man sådan set gennemgå dens forretningsbetingelser, men det er i reglen ikke super interessant, i særdeleshed på de gængse byggecentre som Stark, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, 10-4, Silvan og Bauhaus.

Alternativet kunne derfor være at efterse hvorvidt internet forhandleren er tilsluttet e-mærket, fordi det kan være et signal om at internet forhandleren opretholder de opstillede regler, og at e-butikken en gang i mellem kontrolleres af sagkyndige der er indført i bestemmelserne på området.

Derudover tilbydes du mulighed for at blive assisteret, for så vidt du forvoldes besvær ved din ordre på høvl. Ydermere er det godt at man er vaks omkring de mest relevante retningslinjer der influerer på købet af høvl online, som eksempelvis den returneringsret shoppen tilbyder.

I den forbindelse er det tilmed vigtigt, at man stadig opbevarer ens kvitteringsmail, således man til enhver tid kan dokumentere sit køb af høvl, uafhængig af om man har handlet ved Stark, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, Bygma eller 10-4.

Michael gav 5 stjerner

Det fungere bare og altid gode priser

Jesper gav 4 stjerner

Stjerneklar service!

Rasmus Andersen gav 5 stjerner

Jeg havde en super god oplevelse!

Charlotte H gav 4 stjerner

Nemt køb

9 gode råd til køb på nettet
1Den billigste leveringsversion kan ikke benægtes at være at hente varerne selv, som desværre er betinget af at du opholder dig nær e-forretningens adresse. Den mulighed for levering er meget vigtig om du absolut skal bruge høvl nu og her. Alternativt så garanterer indtil flere online forhandlere billig levering, men typisk kræver det at der handles for et konkret beløb.
2Det er jo efterhånden ekstremt problemfrit for folk at prissammenligne online på billige høvl hos flere butikker på nettet, og derved præsterer mange online forhandlere gebyrfri levering. Derfor kan det immervæk være tiden værd at sammenholde et par internet firmaer efter tilbud forinden du gennemfører dit køb, således at man er skudsikker på at opnå den skarpeste pris.
3Trustpilot leverer flere belejlige genveje til at studere en stor gruppe forhenværende konsumenters meninger og af den grund er det klogt, at du tager et kig på online virksomhedens ratings før du handler billige høvl online. Facebook tilbyder derudover fuldt ud udmærkede chancer for at få indtryk af internet butikkens troværdighed.
4Inden folk bestiller billige høvl hos en internet virksomhed kan man faktisk granske netshoppens handelsbetingelser, dog er det tit et omfattende projekt. Herudover tilrådes det at man er vidende om de mest vedkommende reglementer der har indflydelse på handlen med billige høvl online, fx hvilken ombytningsret hjemmesiden har.
5Vi anbefaler køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Køb med kort er indbefattet af et reglement, hvilket beskytter dig imod falske forhandlere på nettet. Alternativt bør du bruge en afbetalingsløsning fra fx ViaBill, når du har til hensigt at finansiere regningen ude i fremtiden.
6Flere internet selskaber tildeler efterhånden flere billige leveringstyper til høvl. Den mest populære er i øjeblikket at få leveret til et afhentningssted, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente dine varer når du har tid. Leveringstypen er nemlig virkelig ligetil, og i mange tilfælde desuden den mindst kostelige mulighed for fragt.
7Nogle enkelte internet butikker byder på fragt uden omkostninger på høvl, men oftest gælder det kun hvis du køber for et konkret beløb. Som alternativ burde man tage den mindst kostelige metode til levering, som gerne vil blive at få kørt bestillingen til et afhentningssted. Fragtmetoden er somme tider samtidig meget uproblematisk. Den prisbilligste leveringsmetode er utvivlsomt at hente pakken selv.
8Generelt anbefaler vi at undersøge hvorvidt internet butikken er godkendt af e-mærket, hvilket er en erklæring om at internet butikken opfylder de gældende danske regler, og at webshoppen tit kigges til af eksperter som er meget bekendte med bestemmelserne på området. Inden nogen handler billige høvl i en e-shop burde de sådan set gennemgå forhandlerens handelsaftale.
9Antal dages levering er ekstremt relevant forudsat du skal bruge produktet lige om lidt, så i det øjemed er det virkelig væsentligt at man undersøger leveringstiden på høvl. Adskillige internet butikker stiller udsigt til billig 1 hverdags levering på de fleste varenumre, men vær på vagt da det afhænger af at ordren aflægges inden et konkret klokkeslæt.