Byggevarepriser.dk

Glasskærer

Glasskærer 130 mm
23 kr.
Se produkt
Bohle Glasskærer,træskaft m.hårdmetalhjul
209 kr.
Se produkt
Bohle Glasskærer m.hårdmetalhjul
224 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggekæder fremviser et enormt udvalg af varer, og øvrige specialiserer sig i en bestemt gruppe af vare. Du kan forholde dig til om det er essentielt for dig at du har adskillige varetyper at vælge i mellem, foruden bare glasskærer.
Såfremt du har brug for varerne nu og her eller blot vil blive fri for fragtgebyret, så kunne du overveje at køre varerne personligt. Det er navnligt en mulighed i de kendte byggemarkeder.
Det er absolut utrolig vigtigt at tjekke, hvorvidt de produkter du ønsker at købe online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Alternativt kan du være nødt til at lede andre steder.
For mange er byggeri ens betydende med en hulens masse spørgsmål. Derfor kan det være en god idé at shoppe hos et online byggecenter, som tilbyder gode råd til valg af glasskærer.
Du vil finde forskelle i udsalgspriserne på billige glasskærer fra netbutik til netbutik. En del har fokus på de bedste priser, imens andre fokuserer på kompetent sparring. Du skal beslutte hvad du foretrækker.
Du bør have fokus på hvilke betingelser der gælder når du køber online, så du kan slippe for udfordringer med fx returnering. Man bør derfor kende butikkens handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder forhandler varer fra mange forskellige nicheshops, så du kan bestille fra et bredt udvalg af glasskærer online.
De velkendte byggekæder finder du i hele landet, og af den grund har folk valget om at bestille online og fragte byggematerialerne personligt. I kraft af det har man mulighed for at spare fragtgebyret, og sågar få produkterne lige nu.
De store byggekæder er populære og landskendte firmaer, som bidrager til øget troværdighed når man stopper online. Dette kan du se en fordel i.

Nichewebshop

Størsteparten af specialiserede webshops har en dyb forståelse for deres produkter, da de udelukkende sælger disse produkter. Altså kan du opleve super brugbar service fra personale der er eksperter i netop glasskærer.
Størsteparten af specialiserede netbutikker styrer selv produktionen af de varer som byggemarkederne sælger. Idet du køber direkte fra de nichefokuserede netbutikker online kan du få et ekstra godt tilbud.
Majoriteten af specialiserede netbutikker er små firmaer, som i de fleste tilfælde er dansk ejede, måske endda lokalt i dit område. Dem bidrager du til når du køber glasskærer online hos dem.
Danmarks største byggekæder

Davidsen blev grundlagt i 1944, og udgøres i dag af mere end 1.000 kollegaer i de 9 byggecentre. Davidsen er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

glasskærer bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og omfatter i dag omtrent 1.000 personer i selskabets 17 butikker. Bauhaus sætter ind på at sælge til private, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og udgøres nu af flere end 2.000 personer i forretningens 72 varehuse. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og er nu arbejdsplads for i omegn af 100 mennesker i firmaets 6 varehuse. 10-4 har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

glasskærer silvan

Silvan startede i 1968, og udgøres nu af omkring 1.000 medarbejdere i kædens 41 butikker. Silvan har specialiseret sig i salg til private, og omsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og beskæftiger i dag omkring 2.000 medarbejdere i kædens 104 varehuse. XL-Byg har fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

glasskærer harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 mennesker i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og beskæftiger i dag mere end 2.300 medarbejdere i deres 56 varehuse. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og er i dag arbejdsgiver for ca. 500 medarbejdere i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog tilstræber salg til private, og omsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

glasskærer jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og udgøres i dag af omkring 2.100 mennesker i forretningens 122 byggecentre. Jem og Fix er specialiseret i at sælge til private, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Ofte vil det vise sig vigtigt at nedskrive et budget for arbejdet, så du har kontrol over udgifterne. Det bør være en fordel at gennemgå alle omkostninger, hvorefter man bør notere beløbet for hver enkelt.
2Det kan være nyttigt at spørge om hjælp til arbejdet, ikke mindst ved omfangsrige byggerier. Nogle opgaver behøver flere end en enkelt person. Samtidig er det bedre og sjovere at være flere om det.
3Du kan hente offentligt tilskud til byggerier. Det kan man få hvis projektet hjælper miljøet. Modtagelsen af tilskud forudsætter altså at byggeriet har en positiv effekt på naturen.
4Du bør tænke over om byggeriet kan klares alene, eller du bør hente assistance fra en professionel til dele af det. Når du får hjælp fra en fagperson vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at indhente forslag fra flere håndværkere.
5I god tid inden at du går i gang med byggeriet kan det vise sig vanvittigt centralt at man sikrer sig, at byggeriet ikke er i strid med loven. Afhængigt af hvor du bor kan der gælde forskellige regler omkring, hvad du gerne må, og hvad der ikke må laves.
6Du skal ikke på noget tidspunkt gå på kompromis med dit eget ve og vel, så glem ikke beskyttelse som eksempelvis hoved- og fodbeklædning som sikring overfor hændelige ulykker. Det er afgørende at du husker dit velbefindende i byggeprocessen, hovedsageligt såfremt du ikke skaffer professionel assistance.
7Potentielt kan det blive betydningsfuldt at du har de påkrævede materialer tilgængelige forinden du påbegynder dit arbejde. Du bør sammenfatte en overskuelig indkøbsliste hvorpå der noteres alle de ting du får brug for, og bagefter granske oversigten, med øje for at du sikrer dig at du har husket det hele.
8Ved udendørs opgaver har vind og vejr en vigtig rolle. Af den årsag kan du med jævne mellemrum holde øje med vejrberetningerne lige før starten på projektet, så du ikke kommer til at opleve at det uanmeldt starter med at stå ned i stænger netop som du arbejder hårdt på dit svære projekt.
9Der viser sig stort set altid uforudsete udfordringer i forbindelse med avancerede byggeprojekter, og ergo vil det vise sig værdifuldt at man afsætter en god portion plads i arbejdsplanen, med formålet om at man føler sig afslappet omkring at man ikke kommer i tidsmangel.
10Du finder utallige artikler og videoer online som du kan finde inspiration i. Ikke mindst YouTube giver ekstremt meget almennyttig info, særligt såfremt man skriver søgeordene på engelsk.
11Godt forarbejde er metoden til at lykkes med dit arbejde. Du skal nedskrive en strømlinet strategi, der viser hvilke gøremål der løses hvornår, som også inkluderer en numerisk orden. Vær konkret idet du laver agendaen.
12Man bør ikke gå ned på værktøj. I mange tilfælde vil det være erstatteligt at have værktøjet til disposition før du påbegynder dit byggeprojekt. Du bør huske at indkalkulere de medfølgende omkostninger i budgettet for byggeriet.
De mest folkekære byggemarkeder
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er meget betryggende. Evalueringen grundlægges af 19.208 anbefalinger, hvoraf hele 84 % giver 5 stjerner, og blot 2 % giver dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som uden tvivl er usædvanligt betryggende. Karakteren er et gennemsnit af 2.856 bedømmelser, hvoraf hele 59 % har givet topkarakter, og alene 9 % har givet bundkarakter. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er utrolig betryggende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 kommentarer, hvor ikke mindre end 86 % har givet den højeste karakter, og bare 2 % kvitterer med bundkarakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er ekstremt imponerende. Evalueringen er et gennemsnit af 23.161 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 8 % har givet den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, hvilket tydeligvis er kolossalt betryggende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 28.109 ratings, hvoraf imponerende 76 % giver den højeste karakter, og alene 4 % giver 1 stjerne. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.

elektrisk, professionel, rund, olie

Hvilken fragtform skal jeg vælge?

En masse online forhandlere tildeler efterhånden en række forskellige billige leveringsformer til glasskærer. Det mest almindelige er for nærværende pakkeshoppen, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente dine varer når du har lyst. Metoden er jo ret smertefri, og i mange tilfælde ydermere den billigste leveringsmetode.

Du kan lige så vel udse dig at bestille levering til din hjemmeadresse eller ud til dit arbejdes adresse. Muligheden er somme tider en anelse mere bekostelig, men desuden særdeles smart for glasskærer online. Den billigste fragtmulighed vil dog til enhver tid være at hente ordren selv, som desværre forudsætter at du opholder dig nær netshoppens byggecenter, for eksempel Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Fragtperioden på glasskærer kan vise sig at være særligt essentiel forudsat vi behøver pakken inden for kort tid, og med det formål er det særdeles aktuelt at du dobbelttjekker leveringstiden på glasskærer. En stor portion butikker på nettet – for eksempel Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – giver løfte om billig dag-til-dag fragt på en lang række varer online, men vær obs på at det er betinget af at bestillingen gennemføres forud for et angivent tidspunkt, med det formål at de har en chance for at nå at få produkterne skippet afsted før pakkepersonalet har fri.

Visse forretninger på nettet frembyder levering uden betaling på glasskærer online, men undertiden er det under forudsætning af at der erhverves for en konkret pris. I øvrigt må man vælge den mindst kostelige leveringstype, hvilket ofte vil være at få fragtfirmaet til at køre varerne til et udleveringssted.

De store netbutikker giver afhentning hvor man køber billig glasskærer hjemmefra og afhenter i butikken. Eksempelvis Bygma, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg og Silvan. Byggemarkederne tilbyder blandt andet click-and-collect på glasskærer i disse områder:

Slagelse, Aabenraa, Ølstykke, Horsens, Charlottenlund, Vanløse, Brønshøj, Sønderborg, Haslev, Vordingborg, Esbjerg, Birkerød, Rødovre, Højbjerg, Åbyhøj, Lillerød, Virum, Hørsholm, Grenaa, Kolding, Haderslev, Hedehusene, Skive, Middelfart, Køge, Søborg, Fredericia, Rudersdal, Viborg, Odder, Nærum, Randers, Værløse, Taastrup, Brabrand, Hedensted, Hjørring, Kokkedal, Varde, Roskilde, Ishøj, Thisted, Farum, Albertslund, Frederikssund, Valby, Hillerød, København, Herlev, Gladsaxe, Aalborg, Rønne, Hvidovre, Risskov, Svendborg, Hobro, Jyllinge, Stenløse, Korsør, Tårnby, Glostrup, Holstebro, Brønderslev, Aarhus, Nykøbing Falster, Herning, Helsingør, Gentofte, Ballerup, Brøndby, Skanderborg, Nyborg, Frederiksværk, Nakskov, Dragør, Allerød, Greve, Struer, Frederiksberg, Ikast, Silkeborg, Frederikshavn, Nørresundby, Kalundborg, Tilst, Vallensbæk, Vejle, Ringsted, Lyngby, Holbæk, Lystrup, Næstved, Solrød Strand, og Odense, .

Click-and-collect for glasskærer er tilgængeligt i de fleste regioner af landet: Jylland (Østjylland, Midtjylland, Syddanmark, Vestjylland, Nordjylland, Sydjylland, Sønderjylland), Sjælland (Nordsjælland, Østsjælland, Amager, Sydsjælland, Falster, Midtsjælland, Hovedstaden, Lolland, Bornholm, Vestsjælland) og Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Østfyn, Vestfyn, Nordfyn).

Ses der på tallene står det markant, at online shoppere mange gange leder efter eksempelvis billig glasskærer og køb glasskærer. Foruden dette oplever vi tit internet shoppere efterspørge bl.a. glasskærer online, glasskærer tilbud samt glasskærer priser, plus de store byggekæder som Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Davidsen, Bygma og Silvan.

Gode priser på glasskærer

Det er jo efterhånden super nemt for alle og enhver at søge sig frem til tilbud på billige glasskærer online fra forskellige internet forhandlere i Danmark, og med det motiv har massevis af netbutikker ikke kunne slippe for at mindske udsalgspriserne på glasskærer helt i bund, og endda byde på gratis levering.

Det kan dog trods alt vise sig gavnligt at checke indtil flere internet handler efter rabatter og tilbud på glasskærer online inden du placerer ordren, således at man er tryg ved at skaffe sig den mest betalelige pris. Se ikke blot på de kendte byggekæder som XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Davidsen og Bygma.

Du bør alligevel ikke undervurdere, at hvis en e-butik udlover billige glasskærer online til salg for en pris som er uforståeligt billig, så kunne det i nogle tilfælde være en indikation på en uægte online butik. Kortbestillinger er heldigvis inkluderet i en lovbestemmelse, hvilket redder dig som kunde imod uærlige internet shops.

Vi anbefaler generelt shopping med kort eller betalinger med mobilen. Alternativt kan du overveje en løsning på afbetaling fra f.eks. ViaBill, såfremt du tilstræber at betale prisen på glasskærer over tid. Dette foreslåes typisk i online nichebutikker, men sjældent de velkendte byggemarkeder som fx Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Stark, XL-Byg, Bauhaus og Davidsen.

Når der ses på søgedata er det markant, at online shoppere som regel kigger efter eksempelvis køb glasskærer og billig glasskærer. Derudover oplever vi jævnligt mennesker kigge efter blandt andet glasskærer tilbud, glasskærer online og glasskærer priser.

Læs eksisterende kunders vurderinger

Trustpilot frembyder adskillige ærlige chancer for at se nøjere på en stor gruppe tidligere konsumenters bedømmelser og derved er det klogt, at du kigger på e-firmaets anmeldelser forinden du handler billige glasskærer online.

Facebook byder på endvidere tilpas tiltalende løsninger til at få en idé om netbutikkens kundetilfredshed. Her ser vi en række online varehuse i Danmark hvor folk kan formulere en kritik af købsoplevelsen, som tillige må anvendes til at få et indtryk af kundernes tilfredshed.

Inden nogen handler billige glasskærer online i en e-butik kan man i og for sig bese dens handelsvilkår, men det er ofte et omfattende projekt, især på de velkendte byggekæder som Davidsen, Bygma, Bauhaus, 10-4, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix.

Et andet alternativ kunne måske være at finde ud af hvorvidt online forretningen er verificeret af e-mærket, da det er en indikation om at internet selskabet forstår gældende dansk lovgivning, tillige med at internet forhandleren lejlighedsvis efterses af fagmænd som har indsigt i de gældende bestemmelser.

Det er en rigtig god chance for hjælpende service, når du skulle få vanskeligheder ved din handel med glasskærer. Ydermere er det klogt at man er opmærksom på de mest vedkommende vedtægter der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af glasskærer online, som eksempelvis den returpolitik webshoppen benytter.

I den forbindelse er det desuden essesentielt, at man stadigvæk sikrer ens e-mail kvittering, så man i fremtiden kan vidne om sit køb af glasskærer, uafhængig af om man bestiller ved XL-Byg, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Stark, Bygma, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Hans gav 5 stjerner

God pris og extremt hurlig levering

Martin Kristensen gav 4 stjerner

Simpelt og hurtigt service

Marianne gav 5 stjerner

Altid gode priser og kvalitet svarer

Anna gav 5 stjerner

De er hurtigt til at send vare

9 gode råd til indkøb via nettet
1Inden folk handler billige glasskærer på en online forretning burde man principielt betragte butikkens handelsaftale, det er dog typisk et omfattende arbejde. Derudover kan det anbefales at køberen er på vagt for de mest relevante reglementer der kan influere på bestillingen af billige glasskærer online, fx den ombytningsret e-forretningen bruger.
2Vi foreslår generelt at kontrollere om e-forhandleren er e-mærket medlem, siden det længe har været en tilkendegivelse af at e-forretningen adlyder de danske retningslinjer, samt at internet forhandleren af og til overvåges af jurister som kender til reglerne. Før nogen bestiller billige glasskærer på en online forretning kan man i reglen studere webbutikkens forretningsvilkår.
3Generelt slår vi et slag for handler med kort eller MobilePay. Bestillinger med kort er en del af Indsigelsesordningen, der dækker dig imod uoprigtige butikker på nettet. Som et alternativ bør du bruge en afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, hvis du efterspørger at klare omkostningerne senere.
4Leveringstidspunktet kan vise sig at være virkelig relevant ifald du skal bruge din pakke fluks, så med det formål er det nemlig på sin plads at vi studerer den estimerede leveringstid for glasskærer. De fleste outlets på nettet tilbyder billig levering på næstkommende hverdag på en lang række af deres varenumre, som alligevel står og falder med at ordren placeres forud for et nøjagtigt tidspunkt.
5Nogle e-butikker byder på fragt uden betaling på glasskærer, men tit kræver det at man aftager for en fastsat sum. Derudover kunne man tage den mest billige form for levering, som i mange tilfælde vil være at få dem til at køre varerne til et afhentningssted. Fragtformen viser sig jævnligt omvendt ret problemfri. Den mest billige leveringstype kan ikke modsiges at være at hente ordren selv.
6Den prisbilligste leveringsversion er dog at du selv henter varerne, som dog beroer på at du bor lige ved online forhandlerens bopæl. Den form for fragt kan i nogle tilfælde være meget betydningsfuld når du mangler glasskærer omgående. Alternativt så garanterer nogle få online varehuse billig levering, men i reglen kræver det at der indkøbes for en bestemt pris.
7Det er i dag i høj grad smart for alle og enhver at finde de laveste priser online på billige glasskærer på diverse online outlets, og til tak frembyder massevis af e-handler portofri levering. Trods dette kan det alligevel blive nyttigt at udforske diverse shops på nettet efter rabat og tilbud inden du gennemfører din bestilling, sådan at man ikke er i tvivl om at indhente den laveste pris.
8En stor portion online forretninger tildeler nu et hav af forskellige billige metoder til levering til glasskærer. Det mest almindelige er nu til dags at afsende til en pakkeshop, og så kan du blot gå forbi efter produkterne når du har mulighed for det. Fragttypen er jo super simpel, og oftest endda den billigste leveringsmanér.
9Trustpilot fører til en række gode chancer for at gøre dig bekendt med en stor portion forhenværende konsumenters bedømmelser og herved anbefaler vi, at du gransker webbutikkens anmeldelser forud for at du handler billige glasskærer online. Facebook resulterer i på samme måde ret så troværdige genveje til at få kendskab til e-shoppens pålidelighed.