Byggevarepriser.dk

Professionel Glasskærer

Glasskærer 130 mm
23 kr.
Se produkt
Bohle Glasskærer,træskaft m.hårdmetalhjul
209 kr.
Se produkt
Bohle Glasskærer m.hårdmetalhjul
224 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør have fokus på hvilke regler der gælder ved din bestilling online, så du slipper for udfordringer med fx returret. Af den grund bør man undersøge byggemarkedets betingelser.
Det er naturligvis meget vigtigt at tjekke, hvorvidt den vare du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Ellers bør du overveje at lede andre steder.
Nogle byggekæder sælger et bredt udvalg af varer, imens andre har fokus på en enkelt type af vare. Du skal bestemme hvorvidt det er afgørende for dig at have mange produkter at vælge i mellem, udover blot professionel glasskærer.
Ifald du vil have produkterne hurtigt eller bare ønsker at spare fragtgebyret, så kunne du tænke over at fragte byggematerialerne på egen hånd. Dette er i høj grad et alternativ ved de velkendte byggekæder.
Du vil finde ulighed i salgspriserne på billige professionel glasskærer fra byggekæde til byggekæde. En del vil have billige priser, hvorimod nogle fokuserer på en høj grad af service. Du skal tænke på hvad der for dig er det vigtigste.
For de fleste er et byggeprojekt lig med diverse spørgsmål. På grund af det er det en fordel at bestille ved en webshop, hvor du kan få rådgivning til valg af professionel glasskærer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder forhandler varer fra diverse specialbutikker, hvorfor du kan købe fra et bredt udvalg af professionel glasskærer online.
De udbredte byggekæder har butikker i store dele af landet, og på grund af det har folk valget om at købe online og køre produkterne på egen hånd. Herigennem kan man blive fri for fragtgebyret, samt sågar skaffe produkterne hurtigere.
De store byggemarkeder er folkekære og anerkendte virksomheder, hvilket kan give øget troværdighed når du skal handle online. Dette kan du se positivt på.

Nichewebshop

Forskellige nichebutikker på nettet producerer selv de produkterne som de store byggekæder sælger. Ved køb direkte igennem disse nichewebshops online vil du få billigere priser.
Størsteparten af specialiserede netshops ved ekstremt meget om deres produkter, da de ikke sælger andre produkter. Altså bør du få ekstremt anvendelig vejledning fra ansatte der er eksperter i lige præcis professionel glasskærer.
Diverse niche webshops er opstartsvirksomheder, der i de fleste tilfælde har danske ejere, givetvis endda lokalt fra dit område. Disse kan du hjælpe ved at købe professionel glasskærer online på deres webshop.
De største byggekæder i Danmark

Davidsen blev etableret i 1944, og udgøres i dag af mere end 1.000 kollegaer i forretningens 9 varehuse. Davidsen sætter ind på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.000 mennesker i deres 104 varehuse. XL-Byg har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og udgøres i dag af mere end 2.300 ansatte i forretningens 56 byggecentre. Bygma har fokus på salg til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

professionel glasskærer jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og udgøres nu af omkring 2.100 ansatte i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix er specialiseret i billige priser til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 mennesker i forretningens 72 varehuse. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

professionel glasskærer harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og styres dagligt af over 2.000 medarbejdere i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og er i dag arbejdsgiver for ca. 500 medarbejdere i de 9 butikker. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

10-4 åbnede i 1947, og er nu arbejdsplads for i omegn af 100 mennesker i selskabets 6 butikker. 10-4 har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 500 millioner kroner.

professionel glasskærer bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og styres dagligt af over 1.000 ansatte i firmaets 17 butikker. Bauhaus sætter ind på salg til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

professionel glasskærer silvan

Silvan blev dannet i 1968, og beskæftiger i dag omkring 1.000 medarbejdere i deres 41 butikker. Silvan er specialiseret i salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1I god tid inden at du indleder byggeprocessen er det temmelig vigtigt at sikre sig, at det du vil lave overholder loven. Afhængigt af din boligtype kan der være gældende retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke må laves.
2Ved udendørs projekter har vejret en stor rolle. Af den grund kan du tit holde øje med prognosen for vejret i dagene før projektets begyndelse, så du slipper for at det uden du havde set det komme starter med at vælte ned bedst som du er trukket i arbejdstøjet til det avancerede byggeprojekt.
3Man skal aldrig stå uden det nødvendige grej. I mange tilfælde vil det være fordelagtigt at have værktøjet disponibelt forinden du starter dit byggeprojekt. I øvrigt må du ikke glemme at påregne de tilhørende udgifter i regnskabet for byggeprojektet.
4Det er en god idé at spørge om hjælp til projektet, specielt når det kommer til omfattende ombygninger. Store ombygninger gør krav på mere end en person. Derudover vil det blive mere produktivt og mere minderigt at dele arbejdet med nogen.
5Typisk vil det være afgørende at have et udgiftsbudget for byggeriet, så du føler sig i kontrol med omkostningerne. Det vil være behjælpeligt at gennemgå samtlige omkostninger, og dernæst gennemgå ens udgift ved dem slavisk.
6Du må aldrig nogensinde se bort fra sikkerheden, så husk arbejdstøj som fx sko og hjelm som sikrer dig med henblik på potentielle ulykker. Det er yderst relevant at du har styr på dit eget ve og vel i arbejdet, i særdeleshed når du ikke køber assistance fra en professionel.
7Nogle gange kan man forsøge at få offentlig støtte til ombygninger. Det tilbydes hvis renoveringen er energi- og miljøvenligt. Af få støtte kræver dermed at byggeprojektet har betydning for klimaet.
8Der kan findes en verden af vejledninger og videoer online som du kan finde hjælp i. I særlig grad YouTube giver rigelig konstruktiv viden, navnligt såfremt man benytter engelske ord i din søgning.
9Du kan tænke over om du selv vil klare det hele, eller du i stedet for skal tilkøbe hjælp fra en professionel til afslutningen af arbejdet. Forudsat at du får hjælp fra en professionel vil det ofte være en god idé at hente forslag fra diverse entreprenører.
10Forberedelse bliver vejen til at få en god oplevelse med dit arbejde. Du er nødt til at lave en klar arbejdsplan, der dikterer hvilke gøremål du planlægger at løse på hvilke tidspunkter, samt derudover en kronologisk rækkefølge. Det anbefales at være skarp når du udarbejder din plan.
11Det viser sig aktuelt at have alle byggematerialer disponible på forhånd inden du går i gang med dit arbejde. Du vil med fordel kunne udfærdige en simpel indkøbsliste med alt hvad der er nødvendige, og så gennemløbe hver enkelt ting, således at du er overbevist om at der ikke mangler noget.
12Der kommer som regel uventede udfordringer når det handler om krævende byggeprojekter, og herved er det essentielt at man afsætter god plads i handlingsplanen, med formålet om at man er sikker på at nå i mål.
De højest bedømte byggekæder
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som tydeligvis er absolut beundringsværdigt. Ratingen er baseret på 23.161 kommentarer, hvoraf intet mindre end 69 % har givet 5 stjerner, og kun 8 % har givet den laveste karakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som altså er ekstremt beundringsværdigt. Scoren er regnet ud fra 2.856 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med topkarakter, og bare 9 % giver 1 stjerne. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, hvilket uden tvivl er meget overlegent. Bedømmelsen er regnet ud fra 28.109 ratings, hvor hele 76 % giver topkarakter, og blot 4 % kvitterer med bundkarakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket selvsagt er rigtig flot. Bedømmelsen er baseret på 11.467 anmeldelser, hvor hele 86 % har givet 5 stjerner, og bare 2 % kvitterer med bundkarakter. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
10-4.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er rigtig overlegent. Evalueringen er baseret på 19.208 ratings, hvoraf hele 84 % giver den højeste karakter, og blot 2 % kvitterer med den laveste karakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Hvilken leveringsmanér er bedst?

Mange e-handler foreslår til alt held en hel del forskellige billige leveringsmidler til professionel glasskærer. En af favoritterne er efterhånden levering til et afhentningssted, så du selv har mulighed for at hente din pakke præcis når det passer dig. Den er nemlig ualmindeligt bekvem, samt tit ligeledes den mindst kostelige mulighed for levering.

Du kunne også afveje for og imod at vælge at få sendt til din bolig eller ud på din arbejdsplads. Fragtmetoden bliver oftest lidt mindre billig, men omvendt vældig uproblematisk for professionel glasskærer online. Den billigste løsning kan ikke benægtes at være at du selv henter produkterne, som jo betinges af at du opholder dig i nærheden af e-handlens byggemarked, fx Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringsdygtigheden på professionel glasskærer kan være usædvanlig afgørende i tilfælde af at man absolut skal bruge ordren fluks, så derfor er det tydeligvis på sin plads at vi efterser den anslåede leveringstid for professionel glasskærer. Mange netshops i Danmark – eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – giver billig levering efter en enkelt hverdag på mange af deres produkter online, som imidlertid står og falder med at bestillingen fuldbyrdes tidligere end et aftalt klokkeslæt, således at de højst sandsynligt kan nå at få produkterne skippet afsted inden logistikmedarbejderne holder fyraften.

Nogle få byggeforretninger lover levering uden beregning på professionel glasskærer online, men i de fleste tilfælde er det kun gældende hvis du køber for et fastsat beløb. Som alternativ bør man udvælge den billigste leveringsmanér, hvilket mange gange er at få fragtfirmaet til at køre varerne til et afhentningssted.

En række netshops foreslår klik-og-hent hvor man køber billig professionel glasskærer hjemmefra og selv henter i butikken. For eksempel Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Stark. Byggekæderne yder blandt andet afhentning af professionel glasskærer i følgende byer:

Hedensted, Jyllinge, Aabenraa, Randers, Hillerød, Nakskov, Thisted, Hobro, Kolding, Ølstykke, Risskov, Hvidovre, Vejle, Nærum, Solrød Strand, Frederiksberg, Frederikssund, Frederiksværk, Varde, Åbyhøj, Korsør, Skive, Silkeborg, Albertslund, Virum, Rønne, Tilst, Haderslev, Næstved, Lyngby, Fredericia, Ishøj, Lystrup, Vordingborg, Brøndby, Hjørring, Nyborg, Slagelse, Stenløse, Hørsholm, Rudersdal, Glostrup, Kokkedal, Gladsaxe, Haslev, København, Charlottenlund, Vanløse, Viborg, Horsens, Brønderslev, Frederikshavn, Herlev, Brønshøj, Sønderborg, Gentofte, Ringsted, Kalundborg, Allerød, Brabrand, Skanderborg, Lillerød, Birkerød, Greve, Esbjerg, Holstebro, Ikast, Farum, Nørresundby, Værløse, Odense, Nykøbing Falster, Køge, Vallensbæk, Aalborg, Svendborg, Struer, Taastrup, Dragør, Valby, Søborg, Rødovre, Odder, Middelfart, Roskilde, Højbjerg, Aarhus, Ballerup, Grenaa, Tårnby, Herning, Holbæk, Helsingør, og Hedehusene, .

Afhentning ift. professionel glasskærer er en mulighed i samtlige dele af Danmark: Jylland (Sønderjylland, Midtjylland, Syddanmark, Østjylland, Sydjylland, Nordjylland, Vestjylland), Sjælland (Østsjælland, Bornholm, Falster, Midtsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland, Lolland, Vestsjælland, Sydsjælland, Amager) og Fyn (Østfyn, Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn).

Når vi ser på statistikkerne er det markant, at internetbrugere ofte kigger efter fx professionel glasskærer online og billig professionel glasskærer. Man ser derudover jævnligt online shoppere søge efter bl.a. professionel glasskærer priser, professionel glasskærer tilbud og køb professionel glasskærer, plus de kendte byggemarkeder som Jem og Fix, Stark, Davidsen, Bauhaus, 10-4, Bygma, Silvan, Harald Nyborg og XL-Byg.

Gode tilbud på professionel glasskærer

Det er i dag ualmindeligt problemfrit for almindelige dødelige at vurdere tilbud på billige professionel glasskærer online på forskellige e-handler, og til tak har en lang række internet forhandlere været tvunget til at presse salgspriserne på professionel glasskærer markant, og ovenikøbet tilbyde levering uden omkostninger.

Til gengæld kan det imidlertid være lukrativt at analysere diverse internet virksomheder i Danmark efter udsalg og tilbud på professionel glasskærer online forinden du gennemfører din bestilling, således at man er sikret at modtage den bedste pris. Se ikke kun hos de store byggemarkeder som Davidsen, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg.

Du skal trods alt være obs på, at hvis en webbutik udlover billige professionel glasskærer online til salg for en pris der virker mystisk god, kunne det i nogle tilfælde være et faresignal om en uægte internet virksomhed. Betalinger med kort er i hvert fald omfattet af en ordning, der assisterer kunden imod uægte online forretninger.

Vi foreslår generelt bestillinger med kort eller mobilbetaling. Som alternativ bør du drage fordel af en billig afdragsløsning som fx ViaBill, hvis du efterspørger at dække regningen på professionel glasskærer i flere bidder. Dette fås normalt hos online nichebutikker, men sjældent de kendte byggekæder som fx Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Silvan og Bauhaus.

Ses der på tendenserne bliver det klart, at netshoppere mange gange søger efter blandt andet professionel glasskærer online og professionel glasskærer priser. Derudover ser vi tit online shoppere lede efter fx køb professionel glasskærer, billig professionel glasskærer samt professionel glasskærer tilbud.

Undersøg eksisterende kunders evalueringer

Trustpilot resulterer i ganske stabile muligheder for at efterse en stor gruppe nuværende kunders reflektioner og derfor rekommanderer vi, at du eksaminerer internet forretningens kritik forinden du handler billige professionel glasskærer online.

Facebook yder lignende nogenlunde anstændige løsninger til at få et kig ind i online firmaets kundefokus. Foruden det møder vi en del online selskaber i Danmark hvor folk kan notere en bedømmelse af deres købsoplevelse, hvilket tilmed burde udnyttes til at bedømme hvor tilfredse kunderne er.

Forinden nogen køber billige professionel glasskærer online på en e-handler kunne man i virkeligheden granske butikkens forretningsbetingelser, men det er naturligvis ikke særlig morsomt, særligt med de udbredte byggemarkeder som XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Stark, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bygma.

Et alternativt forslag kunne være at bemærke om online forhandleren er støttet af e-mærket, som er en forsikring om at netshoppen understøtter de danske retningslinjer, samt at internet selskabet løbende kigges til af eksperter som kender til reglerne.

Desuden tilbydes du genvej til at få hjælp, hvis du oplever problemer med dit køb af professionel glasskærer. Tilmed kan det anbefales at du er hensynstagende til de grundlæggende betingelser i forbindelse med bestillingen af professionel glasskærer online, fx hvilken returrettighed netbutikken bruger.

Derfor er det tillige afgørende, at man altid opbevarer ens købsbekræftelse, så man altid kan vidne om købet af professionel glasskærer, uanset om man køber fra Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Silvan, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma eller Davidsen.

Inger H gav 5 stjerner

Meget tilfreds med servicen og produkt

Rasmus Jørgensen gav 4 stjerner

I gør det super godt

Louise O gav 5 stjerner

Altid et godt tilbud

Rasmus I gav 5 stjerner

God til prisen

9 gode råd til online indkøb
1Inden folk shopper billige professionel glasskærer på en shop på nettet kan de reelt betragte forhandlerens handelsvilkår, men det er almindeligvis ikke videre spændende. Dertil er det at foretrække at kunden er vidende om de mest centrale bestemmelser der gør sig gældende i forbindelse med handlen med billige professionel glasskærer online, fx den byttepolitik e-butikken tilsikrer.
2Flere e-forhandlere foreslår nu om stunder diverse forskellige billige former for fragt til professionel glasskærer. En favorit er for øjeblikket at få bragt ordren til en pakkeshop, og så kan du bare gå forbi efter produkterne på et selvvalgt tidspunkt. Løsningen er jo ret så fremkommelig, og tit desuden den mindst kostelige leveringsmåde.
3Vi anbefaler at undersøge om internet virksomheden er e-mærket medlem, grundet at det typisk er en sikkerhed for at online butikken adlyder de opstillede regler, foruden at internet firmaet tit ses til af specialister der har ekspertise inden for vilkårene på området. Inden nogen køber billige professionel glasskærer i en butik kan de på en vis måde løbe igennem netbutikkens handelsbetingelser.
4Det er i høj grad hensigtsmæssigt for almindelige dødelige at finde de laveste priser online på billige professionel glasskærer i blandt flere internet selskaber, og til tak frembyder en hel del online varehuse billig fragt. Dog kan det immervæk vise sig profitabelt at checke et par forskellige online selskaber efter tilbud og rabat før du handler, således at du er velinformeret til at få den mest betalelige pris.
5Trustpilot tilbyder dig temmelig relevante genveje til at gennemgå forskellige tidligere køberes erfaringer og på grund af dette er det anbefalelsesværdigt, at du læser internet firmaets omtaler forinden du shopper billige professionel glasskærer online. Facebook fører til for øvrigt stort set hæderlige løsninger til at få et kig ind i webshoppens pålidelighed.
6Fragtperioden kan vise sig at være ret central såfremt du behøver pakken om få sekunder, og af den grund er det sandelig passende at man dobbelttjekker det anslåede leveringstidspunkt for professionel glasskærer. En hel del online varehuse reklamerer med billig 1 dags fragt på flere varenumre, som tager udgangspunkt i at handlen gemmenføres tidligere end et fastslået tidspunkt.
7Generelt anbefaler vi bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Køb med betalingskort er omfavnet af en ordning, som støtter dig som kunde overfor snydagtige netshops. Alternativt kunne du vælge en løsning på afbetaling som fx ViaBill, forudsat du foretrækker at finansiere prisen over tid.
8En hel del internet butikker garanterer fragt uden betaling på professionel glasskærer, men i de fleste tilfælde er det under forudsætning af at man shopper for et konkret beløb. Som alternativ burde du udvælge den mest billige mulighed for fragt, som typisk er at få fragtmanden til at bringe dine produkter til en pakkeshop. Denne er uheldigvis ligeledes ualmindeligt gnidningsløs. Den mest letkøbte leveringsudgave er uden tvivl at hente varerne selv.
9Den prisbilligste løsning til levering vil utvivlsomt være at du selv henter produkterne, men den mulighed kræver at du har bopæl lige ved e-forhandlerens tilholdssted. Den form for levering er selvfølgelig rigtig udslagsgivende når man har behov for professionel glasskærer lige om lidt. Alternativt så frembyder flere firmaer på nettet fragt uden gebyr, men i reglen stiller det krav om at du bestiller for en fastsat sum.