Byggevarepriser.dk

Rund Glasskærer

Glasskærer 130 mm
23 kr.
Se produkt
Bohle Glasskærer,træskaft m.hårdmetalhjul
209 kr.
Se produkt
Bohle Glasskærer m.hårdmetalhjul
224 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er absolut meget vigtigt at se, hvorvidt det produkt du vil købe online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Ellers bør du overveje at vælge et andet.
For en del er et byggeprojekt lig med alverdens spørgsmål. Derfor er det fordelagtigt at købe fra en online byggeshop, som tilbyder hjælp til valg af rund glasskærer.
Du bør have fokus på hvilke handelsbetingelser butikken udsteder ved din bestilling online, så du kan undgå problemer med fx returnering. Man bør derfor tjekke butikkens handelsbetingelser.
Der er ikke lighed i prisniveauet på billige rund glasskærer fra byggekæde til byggekæde. En del satser på de bedste tilbud, imens nogle tilbyder service. Du bør afveje hvad du helst vil have.
Såfremt du har brug for dine byggematerialer hurtigst muligt eller bare ønsker at slippe for leveringsgebyret, så kan du tænke over at transportere materialerne personligt. Dette er især en mulighed ved de kendte byggemarkeder.
Flere byggekæder udbyder et enormt udvalg af produkter, hvorimod andre fokuserer på en bestemt varetype. Du skal vide hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange grupper af varer at vælge i mellem, foruden blot rund glasskærer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er populære og bekendte butikker, hvilket medvirker til øget sikkerhed når man handler online. Dette vil nogle se som fordelagtigt.
De store byggecentre finder du i de større byer, og hermed har kunderne chancen for at handle online og hente varerne på eget initiativ. Som følge af det er der mulighed for at undvære fragtgebyret, samt sågar hente varerne straks.
De kendte byggekæder samler produkter fra flere nichebutikker, og så kan du handle fra et stort sortiment af rund glasskærer online.

Nichewebshop

Majoriteten af nichebutikker på nettet har et indgående kendskab til det produktudvalg de har online, idet de udelukkende sælger disse produkter. Derigennem er det forventeligt at du får en høj grad af erfaren vejledning fra nogle med specialistviden i lige præcis rund glasskærer.
Flertallet af nichebutikker på internettet er producenter af de produkterne som byggekæderne sælger. Ved køb direkte fra niche netbutikkerne online vil du få lavere priser.
Forskellige webshops som fokuserer på en enkelt niche er mindre firmaer, der tit har danske ejere, muligvis sågar lokalt nær dig. Disse har du mulighed for at støtte når du køber rund glasskærer online på deres webshop.
De 10 største byggemarkeder

Bygma åbnede i 1952, og udgøres i dag af omtrent 2.300 ansatte i selskabets 56 varehuse. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og lønner i dag omtrent 2.000 personer i kædens 72 byggecentre. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og sælger årligt for cirka 7 milliarder kroner.

rund glasskærer harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og lønner i dag cirka 2.000 kollegaer i de 33 butikker. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og styres dagligt af flere end 100 mennesker i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 500 millioner kroner.

rund glasskærer bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og er i dag arbejdsgiver for flere end 1.000 personer i kædens 17 byggecentre. Bauhaus har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

rund glasskærer silvan

Silvan blev dannet i 1968, og lønner i dag ca. 1.000 ansatte i selskabets 41 varehuse. Silvan har sit primære fokus på billige priser til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og omfatter i dag mere end 1.000 personer i de 9 varehuse. Davidsen tilstræber salg til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og beskæftiger nu i omegn af 500 medarbejdere i kædens 9 varehuse. Johannes Fog satser på at sælge til private, og afsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

XL-Byg startede i 2002, og beskæftiger i dag cirka 2.000 medarbejdere i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer primært på salg til private og professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

rund glasskærer jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og lønner i dag flere end 2.100 medarbejdere i kædens 122 varehuse. Jem og Fix sætter ind på gode tilbud til private, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Planlægning viser sig som metoden til et uproblematisk forløb med byggeprocessen. Du er nødt til at liste en velovervejet køreplan, der fortæller hvilke opgaver du vil udføre hvornår, som også inkluderer en rækkefølge. Forsøg at være realistisk i udarbejdelsen af tidsplanen.
2Der kan findes stribevis af artikler og videoer på nettet som kan hjælpe dig. Navnligt YouTube tilbyder dig ekstremt meget konstruktiv viden, specielt hvis du søger på engelsk.
3Man vil for alt i verden ikke fattes grej. Ofte vil det vise sig essentielt at have grejet klar akkurat som du tager fat på byggeprocessen. I øvrigt må du huske at påregne de medfølgende omkostninger i budgettet for byggeriet.
4Du må ikke på noget tidspunkt se bort fra dit eget ve og vel, så glem ej sikkerhedsbeklædning som hjelm og sko som sikrer dig overfor potentielle risici. Det er fundamentalt at du har styr på dit velbefindende i byggeprocessen, i særdeleshed når du ikke har assistance fra en fagperson.
5Det kan være til god gavn at få assistance til ens byggeprojekt, hovedsageligt i tilfælde af omfattende byggeprocesser. Omfangsrige projekter stiller krav om flere end en enkelt person. Ydermere vil det blive bedre og sjovere at dele arbejdet med andre.
6Der kommer jævnligt uforudsigelige bump på vejen i tilfælde med svære byggeprojekter, og af den grund vurderes det vigtigt at der afsættes god tid i køreplanen, som er vigtigt for at man kan være selvsikker på at man får det færdiggjort.
7Potentielt kan det blive meningsgivende at du har samtlige materialer til rådighed forud for at du starter arbejdet. Du kan med fordel nedskrive en punktforms liste med alle de ting der er nødvendige, og efterfølgende gennemløbe hver eneste ting, så du sikrer dig at alt er klar.
8I visse tilfælde kan man spørge om et bidrag fra det offentlige til ombygninger. Det ydes hvis ombygningen bidrager positivt til klimaet. Af få tilbud om et bidrag er altså betinget af at projektet har positiv betydning for miljøet.
9Længe før du starter arbejdet kan det vise sig meget afgørende at være sikker på, at byggeprojektet overhovedet er inden for lovens rammer. Afhængigt af hvorhenne du bor kan der gælde diverse retningslinjer for, hvad du må, og hvad der ikke er lovligt.
10Du kunne overveje om det er optimalt at klare det hele selv, eller du i stedet for skal investere i hjælp fra en fagmand til afslutningen af det. Hvis du køber hjælp fra en ekspert er det fordelagtigt at notere tilbud fra diverse leverandører.
11Ved byggeprojekter udendørs har vejrsituationen en stor rolle. På grund af dette må du hyppigt se vejrberetningerne i de dage der er op til arbejdets start, så det ikke uden du havde set det komme starter med at regne når du lige er godt i gang med dit komplekse byggeprojekt.
12I mange tilfælde vil det være afgørende at udfærdige et budget for dit byggeprojekt, så man giver sig selv et overblik. Det bør være fordelagtigt at beskrive alle poster, og herefter tjekke ens omkostning ved dem alle sammen.
De mest folkekære byggekæder
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er usædvanligt overlegent. Bedømmelsen er baseret på 28.109 kommentarer, hvor intet mindre end 76 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 4 % har givet dumpekarakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er usædvanligt godt arbejde. Bedømmelsen er et gennemsnit af 19.208 anmeldelser, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 2 % kvitterer med 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er kolossalt godt arbejde. Evalueringen tager udgangspunkt i 11.467 bedømmelser, hvor intet mindre end 86 % giver toprating, og blot 2 % kvitterer med bundkarakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er absolut beundringsværdigt. Karakteren er baseret på 23.161 anmeldelser, hvor intet mindre end 69 % giver den bedste karakter, og alene 8 % kvitterer med bundkarakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som selvsagt er yderst flot. Ratingen er baseret på 2.856 anbefalinger, hvor intet mindre end 59 % giver maksimum point, og blot 9 % kvitterer med den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken metode til levering skal du vælge?

De fleste online virksomheder yder nu til dags et stort udvalg af billige leveringsløsninger til rund glasskærer. En af dem der er mest anvendt er nu om stunder afhentningssteder, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente de nyindkøbte produkter når du har mulighed for det. Leveringsmetoden er nemlig særdeles smertefri, samt ofte tillige den mest billige leveringsmodel.

Du burde omvendt påtænke at vælge udbringning til din lejlighed eller hus eller ud til dit arbejdes adresse. Fragtmuligheden er gerne en tand mere pebret, men ydermere usædvanlig smart ved køb af rund glasskærer online. Den mest billige løsning til levering kan ikke modsiges at være at du selv henter varerne, hvilket dog forudsætter at du er i nærheden af internet firmaets butikker, eksempelvis Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Leveringsdygtigheden på rund glasskærer kan i nogle tilfælde være usædvanlig vigtig i tilfælde af at du står og skal bruge din ordre straks, så derfor er det selvsagt på sin plads at du besigtiger leveringstidspunktet for rund glasskærer. Adskillige netbutikker – fx Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – præsterer billig levering på næstkommende hverdag på en række varer online, hvilket dog forudsætter at handlen gemmenføres inden et bestemt klokkeslæt, så at de med sikkerhed kan nå at få dit nye produkt klargjort forud for at logistikpersonalet drager hjemad.

Nogle få internet forretninger præsterer fragt uden gebyr på rund glasskærer online, men ofte kun når man bestiller for en fastsat sum. Alternativt må du foretrække den mest letkøbte fragtløsning, der gerne er at få dem til at køre din bestilling til et udleveringssted.

Størstedelen af webshops udlover click-and-collect hvor man bestiller billig rund glasskærer online og selv henter i butikken. Eksempelvis Stark, Bygma, Silvan, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix. Byggekæderne foreslår fx afhentning af rund glasskærer i følgende byer:

Ringsted, Hobro, Korsør, Skanderborg, Dragør, Ishøj, Sønderborg, Nærum, Lillerød, Virum, Silkeborg, Åbyhøj, Thisted, Gentofte, Køge, Taastrup, Glostrup, Vanløse, Rønne, Randers, Risskov, Horsens, Næstved, Ikast, Skive, Middelfart, Nakskov, Herning, Birkerød, Ølstykke, København, Frederiksberg, Kalundborg, Brønshøj, Haderslev, Brabrand, Albertslund, Lystrup, Helsingør, Aarhus, Hillerød, Nyborg, Vallensbæk, Nykøbing Falster, Svendborg, Vordingborg, Herlev, Struer, Esbjerg, Hvidovre, Holbæk, Greve, Haslev, Allerød, Aabenraa, Ballerup, Vejle, Højbjerg, Jyllinge, Odense, Roskilde, Aalborg, Rudersdal, Lyngby, Grenaa, Frederiksværk, Frederikshavn, Varde, Tårnby, Fredericia, Slagelse, Brøndby, Hjørring, Farum, Værløse, Kolding, Solrød Strand, Tilst, Hedehusene, Holstebro, Valby, Kokkedal, Søborg, Charlottenlund, Viborg, Hørsholm, Nørresundby, Hedensted, Frederikssund, Rødovre, Stenløse, Odder, Brønderslev, og Gladsaxe, .

Klik-og-hent af rund glasskærer er en mulighed i samtlige dele af landet: Jylland (Sønderjylland, Nordjylland, Midtjylland, Østjylland, Vestjylland, Sydjylland, Syddanmark), Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Østfyn, Midtfyn) og Sjælland (Midtsjælland, Bornholm, Østsjælland, Falster, Lolland, Hovedstaden, Amager, Vestsjælland, Sydsjælland, Nordsjælland).

Ved indkig i data bliver det tydeligt, at mennesker som regel søger bl.a. rund glasskærer online og rund glasskærer priser. Derudover oplever vi som regel mennesker kigge efter eksempelvis billig rund glasskærer, rund glasskærer tilbud og køb rund glasskærer, foruden de velkendte byggekæder som XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, Bygma, Stark, Jem og Fix, Davidsen og 10-4.

Priser på rund glasskærer

Det er jo efterhånden ultra simpelt for forbrugerne at vurdere prisniveauet på billige rund glasskærer online på diverse e-butikker, og på grund af dette har de fleste internet butikker fundet det nødvendigt at formindske salgspriserne på rund glasskærer drastisk, og derudover garantere fragtfri levering.

Trods dette kan det imidlertid vise sig fordelagtigt at kigge forbi nogle enkelte e-firmaer efter tilbud og udsalg på rund glasskærer online forinden du gennemfører din bestilling, sådan at du er velinformeret til at modtage den laveste pris. Kig ikke kun på de velkendte byggecentre som XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Davidsen, Silvan, Bygma og Stark.

Du må ikke desto mindre være opmærksom på, at ifald en webshop markedsfører billige rund glasskærer online for en salgspris som kan ses som grænseløst billig, kan det i nogle tilfælde være et faresignal om en bedragerisk internet forhandler. Kortkøb er dog dækket ind under en lov, hvilket hjælper os overfor snydagtige butikker på nettet.

Vi anbefaler generelt shopping med kort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed bør du udnytte et tilbud fra f.eks. ViaBill, når du ønsker at dække betalingen af rund glasskærer af flere omgange. Det foreslåes ofte hos specialiserede netshops, men sjældent de store byggemarkeder som eksempelvis Bygma, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, 10-4 og Jem og Fix.

Når der ses på tendenserne står det klart, at netshoppere som regel efterspørger for eksempel rund glasskærer online og billig rund glasskærer. Vi ser desuden ofte folk efterspørge bl.a. rund glasskærer tilbud, køb rund glasskærer samt rund glasskærer priser.

Tjek tidligere kunders erfaringer

Trustpilot giver dig ultra nyttige genveje til at finde ud af en hel del aktuelle konsumenters iagttagelser og af den grund går vi ind for, at du kigger på online forhandlerens vurderinger før du færdiggør din shopping med billige rund glasskærer online.

Facebook medfører lige så vel i højeste grad ærlige genveje til at få et kig ind i internet firmaets kundetilfredshed. Foruden det møder vi endda internet handler som tilbyder folk at skrive en evaluering af virksomhedens service, som ligeledes må drages fordel af til at tage stilling til tilfredsheden hos kunderne.

Forinden nogen shopper billige rund glasskærer online hos en e-forhandler behøver man de facto se på netshoppens forretningsvilkår, men det er mange gange et omfattende arbejde, særligt hos de gængse byggekæder som Davidsen, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Jem og Fix og Stark.

En nem løsning kunne måske være at bemærke om e-butikken er medlem af e-mærke ordningen, hvilket almindeligvis er et sympol på at internet butikken efterfølger de danske love, og at virksomheden fra tid til anden monitoreres af fagmænd der forstår de gældende vilkår.

Desuden giver det dig genvej til hjælpende service, for så vidt du skulle få problemstillinger i forbindelse med dit køb af rund glasskærer. For øvrigt er det en hjælp at køber er på vagt for de mest essentielle vilkår der kan have indflydelse på bestillingen af rund glasskærer online, som eksempelvis hvilken bytteret internet virksomheden tilsikrer.

I den forbindelse er det ligeledes afgørende, at man når som helst opbevarer sin købsbekræftelse, således man senere kan bevidne købet af rund glasskærer, ligegyldig om man har købt fra Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Bauhaus, Stark, XL-Byg, Bygma eller Silvan.

Kirsten Christensen gav 5 stjerner

Altid et godt tilbud

Maria U gav 4 stjerner

Hurtig og høflig betjening

Niels E gav 5 stjerner

Super har ikke andet af sige om det.

Jette Sørensen gav 4 stjerner

Som altid hurtig og smidig levering.

9 gode råd til online indkøb
1Generelt anbefaler vi kortkøb eller mobilbetaling. Betalinger med kort er en del af en regel, hvilket sikrer dig som kunde overfor bedrageriske e-forhandlere. Som en alternativ mulighed kunne du overveje en afbetalingsløsning som fx ViaBill, forudsat du vil klare prisen af flere omgange.
2Den mindst kostelige leveringstype vil til enhver tid være selv at hente varerne, som desværre forudsætter at du er i nærheden af netshoppens tilholdssted. Den løsning er selvfølgelig ret essentiel i tilfælde af at vi har brug for rund glasskærer straks. Alternativt så garanterer nogle enkelte netshops fragt uden betaling, men i reglen kun såfremt man shopper for et præcist beløb.
3Nogle e-handler i Danmark frembyder billig levering på rund glasskærer, men i reglen forudsætter det at du køber for en præcis sum. I øvrigt kan du vælge den mest betalelige leveringsmetode, hvilket ofte er at få kørt din pakke til et afhentningssted. Leveringsformen viser sig beklageligvis på den anden side super smart. Den mest letkøbte slags levering vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter pakken.
4De fleste forhandlere på nettet udlover nu mange forskellige billige leveringsmodeller til rund glasskærer. Den mest almindelige er i øjeblikket at få leveret til et udleveringssted, som giver dig mulighed for at hente de købte produkter når du har tid. Fragtmuligheden er altså super let, samt endda endda den billigste fragttype.
5Trustpilot byder på adskillige tiltalende genveje til at betragte flere eksisterende konsumenters reflektioner og herved er det at foretrække, at du besigtiger webbutikkens vurderinger forud for at du køber billige rund glasskærer online. Facebook medfører endvidere immervæk gode chancer for at få indblik i e-butikkens kundetilfredshed.
6Det er jo rigtig smart for os alle at søge sig frem til priser online på billige rund glasskærer fra diverse e-handler, og derfor præsterer en hel del e-forhandlere portofri fragt. Dog kan det immervæk vise sig nyttigt at analysere flere online virksomheder efter tilbud før du gennemfører din bestilling, sådan at man er skråsikker på at få fat i den mest betalelige pris.
7Leveringstidspunktet er rigtig essentiel forudsat vi skal bruge din ordre om et øjeblik, og derfor er det ret klogt at man tjekker det forventede leveringstidspunkt på rund glasskærer. Flere online forhandlere tilbyder billig 1 hverdags levering på utallige varenumre, men vær obs på at det regnes ud fra at bestillingen køres igennem forud for et nøjagtigt tidspunkt.
8Vi foreslår generelt at bemærke om internet webshoppen er medlem af e-mærke ordningen, som er en tryghed om at internet webshoppen følger de danske love, udover at netbutikken hyppigt overvåges af fagmænd som kender til de gældende vilkår. Forinden nogen køber billige rund glasskærer hos en webbutik kan de reelt få overblik over shoppens forretningsbetingelser.
9Forud for at nogen bestiller billige rund glasskærer på en webbutik kunne man på en vis måde gennemgå butikkens regler, men det er gerne ikke særlig spændende. Tilsvarende kan det være til hjælp at kunden er vaks omkring de mest vitale forhold der har indflydelse på bestillingen af billige rund glasskærer online, som for eksempel den returneringsret online forretningen lover.