Byggevarepriser.dk

Betonsliber

Metabo Betonsliber RS 14-125 solo
4.095 kr.
Se produkt
Metabo Betonsliber RS 17-125
5.395 kr.
Se produkt
Eibenstock betonsliber EBS 120.1 inkl. diamantkopsten
3.620 kr.
Se produkt
Festool betonsliber RENOFIX RG 130 E-Set DIA TH
7.510 kr.
Se produkt
Festool Betonsliber Renofix RG 130 E-Set DIA HD
7.055 kr.
Se produkt
Festool betonsliber RENOFIX RG 130 E-Plus
5.800 kr.
Se produkt
Metabo Betonsliber RS 14-125
4.695 kr.
Se produkt
Bosch BETONSLIBER GBR 15 CA U/SKIVE
3.365 kr.
Se produkt
Eibenstock Betonsliber EBS 125.4 RO - Trinløs
4.195 kr.
Se produkt
Festool betonsliber RENOFIX RG 130 E-Set DIA ABR
7.055 kr.
Se produkt
Metabo Betonsliber RS 17-125 solo
4.295 kr.
Se produkt
EIBENSTOCK betonsliber EBS 1802
4.598 kr.
Se produkt
HiKOKI betonsliber G13SB3-BE 1300W 125mm
3.123 kr.
Se produkt
Festool Betonsliber RG 130 E-Plus RENOFIX
5.619 kr.
Se produkt
EIBENSTOCK Betonsliber EBS 125.4 O
3.999 kr.
Se produkt
EIBENSTOCK betonsliber EBS 180 H
7.598 kr.
Se produkt
Festool betonsliber RG 130 E-Set DIA HD Renofix
6.750 kr.
Se produkt
EIBENSTOCK beton-girafsliber ELS 125d
7.498 kr.
Se produkt
EIBENSTOCK Betonsliber EBS 125.4 RO vari
3.994 kr.
Se produkt
ROKAMAT betonsliber GEX 150mm
13.125 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der kan være forskel på prisniveauet på billige betonsliber fra netbutik til netbutik. Nogle giver gode priser, hvorimod nogle fokuserer på kompetent rådgivning. Du skal bestemme hvad du helst vil have.
Du bør vide hvilke retningslinjer der gør sig gældende når du bestiller online, så du kan undgå problemer med bl.a. reklamationer. Derfor bør du undersøge butikkens betingelser.
Det er selvsagt utrolig relevant at tjekke, hvorvidt det produkt du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Alternativt kan du være nødt til at lede andre steder.
Nogle byggemarkeder fremviser et bredt sortiment af produkter, og øvrige er specialiserede i en enkelt type af vare. Du skal tænke igennem om det er vigtigt for dig at have mange varetyper at vælge fra, foruden bare betonsliber.
For mange er gør-det-selv projekter lig med diverse spørgsmål. Af den grund kan du overveje at bestille ved en netbutik, hvor du bliver tilbudt sparring omkring betonsliber.
Hvis du har brug for produkterne med det samme eller bare har lyst til at blive fri for fragtgebyret, så kunne du tænke over at hente produkterne på eget initiativ. Dette er hovedsageligt en mulighed ved de udbredte byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggekæder er tilgængelige nær dig, og dermed har de fleste chancen for at handle online og køre produkterne personligt. Som følge af det kan du undgå fragten, og tilmed hente varerne på kortere tid.
De udbredte byggecentre sælger varer fra forskellige nichebutikker, og af den grund kan du bestille fra et bredt sortiment af betonsliber online.
De store byggecentre er folkekære og almenkendte butikker, hvilket kan give en tryghedsfølelse til dig som køber online. Dette er noget nogle vil se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Diverse online nichebutikker er små firmaer, der tit er dansk ejede, måske sågar lokalt nær dig. Dem hjælper du idet du køber betonsliber online på deres webshop.
Majoriteten af specialiserede webshops er producenter af de produkterne som du finder i byggemarkederne. Idet du køber direkte på de nichefokuserede netbutikker online kan du få en skarpere pris.
Størstedelen af webshops som fokuserer på en enkelt niche er ekstraordinært passionerede omkring det produktsortiment de har online, da de udelukkende sælger disse produkter. Følgelig kan du opleve mere erfaren assistance fra personale der er eksperter i lige præcis betonsliber.
Danmarks største byggemarkeder
betonsliber bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og beskæftiger nu mere end 1.000 medarbejdere i de 17 byggecentre. Bauhaus har sit primære fokus på salg til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og beskæftiger i dag ca. 100 medarbejdere i kædens 6 byggecentre. 10-4 specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 500 millioner kroner.

betonsliber jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og lønner i dag over 2.100 medarbejdere i kædens 122 butikker. Jem og Fix specialiserer sig i salg til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og udgøres i dag af omtrent 2.000 ansatte i de 104 varehuse. XL-Byg specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

betonsliber silvan

Silvan blev dannet i 1968, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 1.000 medarbejdere i forretningens 41 varehuse. Silvan tilstræber salg til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

betonsliber harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og udgøres nu af omtrent 2.000 kollegaer i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og styres dagligt af cirka 1.000 mennesker i deres 9 butikker. Davidsen satser på salg til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og beskæftiger i dag over 500 ansatte i selskabets 9 butikker. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.300 ansatte i kædens 56 varehuse. Bygma har fokus på salg til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og beskæftiger i dag i omegn af 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 72 butikker. Stark sætter ind på salg til professionelle, og afsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Typisk vil det vise sig fornuftigt at have lavet et regnskab for renoveringen, så du har kontrol over udgifterne. Det kan blive fordelagtigt at tage noter til hver enkelt udgiftspost, og herefter nedskrive ens omkostning ved dem én og én.
2Det er en god idé at indhente assistance til ens byggeprojekt, hovedsageligt såfremt det er store byggeprocesser. Omfangsrige ting gør krav på mere end en person. Desuden må det blive mere effektivt og mere socialt når man er flere til at løse opgaven.
3I nogle tilfælde kan man få hjælp rent økonomisk til byggeprojekter. Det fås forudsat at byggeriet gør en forskel for klimaet. At få tilskud forudsætter altså at renoveringen påvirker klimaet.
4Du har adgang til en hel del vejledninger og videoer på nettet hvorfra du kan få gratis hjælp. I særlig grad YouTube er anvendeligt med en masse anvendelig oplysning, ikke mindst såfremt du bruger engelske søgeord.
5I god tid inden at du optager byggeprocessen er det meget essentielt med en forsikring om, at det du vil bygge er lovligt. Afhængigt af din boligtype vil der vise sig forskellige love som beskriver, hvad du må, samt hvad der ikke må laves.
6Ved udendørs projekter kan vind og vejr få stor betydning. Af den grund skal du med jævne mellemrum holde øje med udsigten ift. vejret lige før starten på projektet, så du ikke kommer til at opleve at det uventet starter med at piske ned netop som du er gået i gang med det vigtige projekt.
7Forberedelse vil være kilden til at lykkes med byggeprocessen. Du bør have en klar arbejdsplan, der beskriver hvilke gøremål du planlægger at lave på hvilken dag, samt en dertilhørende kronologisk rækkefølge. Vær konkret når du laver arbejdsplanen.
8Der viser sig uden tvivl overraskende udfordringer når det gælder avancerede opgaver, og herved kan det vise sig væsentligt at man afsætter en god portion plads i arbejdsplanen, som er vigtigt for at man kan føle sig tryg ved at nå det inden ens deadline.
9Det viser sig fundamentalt at du har de fornødne materialer til rådighed forud for at du kaster dig over byggeprocessen. Du har god gavn af at nedskrive en enkel note hvorpå der noteres alt det der skal bruges, og efterfølgende gennemløbe listen, med det formål at du er sikker på at alt er på sin plads.
10Husk at reflektere over hvorvidt du ønsker at klare det hele selv, eller du hellere burde fremskaffe professionel assistance til afslutningen af arbejdet. Forudsat at du fremskaffer assistance fra en fagperson er det lukrativt at søge tilbud fra en håndfuld entreprenører.
11Du må aldrig stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. I mange tilfælde vil det være smart at have det ved hånden akkurat som du tager fat på byggeprojektet. Det er i øvrigt fordelagtigt at tillægge de her udgiftsposter i økonomien.
12Du skal for alt i verden ikke negligere din sikkerhed, så husk sikkerhedstøj som eksempelvis hoved- og fodbeklædning som beskytter dig imod potentielle uheld. Det er essentielt med fokus på sikkerheden i byggeprocessen, hovedsageligt hvis du ikke investerer i hjælp fra en fagperson.
De højest bedømte byggemarkeder
Kunderne hos 10-4.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket naturligvis er enormt flot. Karakteren grundlægges af 19.208 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 84 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 2 % har givet dumpekarakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er absolut imponerende. Vurderingen tager udgangspunkt i 23.161 meninger, hvoraf imponerende 69 % giver 5 stjerner, og alene 8 % giver den laveste karakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er enormt betryggende. Karakteren grundlægges af 2.856 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 59 % giver den højeste karakter, og alene 9 % kvitterer med den dårligste rating. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks rating på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som naturligvis er usædvanligt godt arbejde. Vurderingen tager udgangspunkt i 28.109 ratings, hvoraf intet mindre end 76 % giver maksimum point, og bare 4 % giver dumpekarakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er temmelig imponerende. Evalueringen er regnet ud fra 11.467 meninger, hvoraf intet mindre end 86 % giver den bedste karakter, og blot 2 % kvitterer med bundkarakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.

gulv, håndholdt, Bosch, Carat, Eibenstock, Festool, Hilti, Husquarna, Makita, Milwaukee, sug

Hvilken leveringsmetode skal du vælge?

En del internet butikker tilbyder i dag en hel del forskellige billige former for fragt til betonsliber. En af de mest moderne er nu til dags at få leveret til et afhentningssted, hvor du selv kan hente din bestilling når det passer ind i din hverdag. Fragtløsningen er nemlig ultra let gængelig, og ofte endvidere den mest letkøbte leveringsform.

Du kunne endvidere forsøge at få det leveret til din lejlighed eller hus eller til dit arbejdes adresse. Fragtformen er gerne en tak dyrere, men til gengæld meget fremkommelig for betonsliber online. Den billigste fragtform kan ikke modsiges at være at hente produkterne selv, som jo nødvendiggør at du har bopæl nærved internet shoppens byggemarked, eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

Leveringstiden på betonsliber kan være ret så vigtig i tilfælde af at man behøver produktet øjeblikkeligt, og herved er det uden tvivl klogt at du gransker den forventede leveringstid ved betonsliber. En række internet firmaer – fx Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – annoncerer billig dag-til-dag fragt på en lang række af deres produkter online, som afhænger af at bestillingen anbringes forud for et givent tidspunkt, så de højst sandsynligt kan nå at få produkterne ekspederet forud for at personalet har fri.

Nogle enkelte internet forhandlere frembyder fri fragt på betonsliber online, men i de fleste tilfælde gælder det kun hvis man indkøber for en fastsat pris. Desuden skulle man overveje den mest betalelige leveringsmulighed, der gerne vil være at få fragtmanden til at køre ordren til et afhentningssted.

De fleste byggecentre giver afhentning hvor du køber billig betonsliber online men selv henter i butikken. Fx Stark, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Bygma. Byggemarkederne yder for eksempel afhentning af betonsliber i følgende byer:

Odense, Silkeborg, Svendborg, Lillerød, Thisted, Åbyhøj, Viborg, Helsingør, Nakskov, København, Brabrand, Vejle, Rønne, Hedensted, Ølstykke, Højbjerg, Hillerød, Aarhus, Hørsholm, Tilst, Brønshøj, Risskov, Dragør, Aalborg, Grenaa, Holstebro, Frederikssund, Vallensbæk, Rødovre, Skanderborg, Hvidovre, Greve, Gentofte, Frederiksberg, Fredericia, Haderslev, Albertslund, Brønderslev, Ringsted, Værløse, Jyllinge, Næstved, Herlev, Korsør, Vanløse, Søborg, Kalundborg, Hedehusene, Gladsaxe, Lystrup, Sønderborg, Ballerup, Valby, Ishøj, Odder, Aabenraa, Solrød Strand, Farum, Tårnby, Allerød, Frederikshavn, Nærum, Hobro, Roskilde, Stenløse, Taastrup, Herning, Slagelse, Skive, Rudersdal, Glostrup, Nørresundby, Køge, Birkerød, Struer, Hjørring, Virum, Middelfart, Vordingborg, Charlottenlund, Haslev, Kolding, Horsens, Brøndby, Holbæk, Nyborg, Kokkedal, Varde, Randers, Nykøbing Falster, Frederiksværk, Esbjerg, Lyngby, og Ikast, .

Klik-og-hent for betonsliber er muligt i de fleste dele af landet: Sjælland (Amager, Vestsjælland, Bornholm, Østsjælland, Lolland, Sydsjælland, Nordsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Falster), Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn, Østfyn) og Jylland (Sydjylland, Syddanmark, Vestjylland, Nordjylland, Østjylland, Midtjylland, Sønderjylland).

Ved kig i søgedata fremstår det tydeligt, at internetbrugere jævnligt efterspørger fx betonsliber priser og betonsliber online. Man ser derudover ofte netshoppere efterspørge bl.a. betonsliber tilbud, billig betonsliber samt køb betonsliber, foruden de velkendte byggemarkeder som Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Bygma, XL-Byg, Silvan og Bauhaus.

Gode tilbud på betonsliber

Det er jo usædvanlig enkelt for internetbrugere at analysere tilbud på billige betonsliber online i blandt diverse forretninger på nettet, og for det har adskillige e-handler fundet det uundgåeligt at nedskære udsalgspriserne på betonsliber voldsomt, og ydermere sikre levering uden betaling.

Dog kan det immervæk være smart at prøve flere e-butikker efter tilbud og udsalg på betonsliber online forinden du placerer ordren, sådan at du er usvigeligt sikker på at opnå den mindst kostelige pris. Kig ikke blot hos de kendte byggemarkeder som Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, Davidsen, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix og 10-4.

Du skal trods alt være så påpasselig, at såfremt en online butik reklamerer billige betonsliber online for en pris der kan virke overordentlig fremragende, så kan det i nogle tilfælde være et kendetegn på en fup e-shop. Køb med kort er imidlertid indbefattet af en regel, der forsvarer køber imod svindlende internet varehuse.

Vi anbefaler bestillinger med kort eller MobilePay. Som alternativ kunne du vælge en afdragsordning fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du ser en fordel i at honorere betalingen af betonsliber af flere omgange. Det foreslåes som regel ved nichefokuserede netbutikker, men dog sjældent de velkendte byggekæder som eksempelvis 10-4, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Bygma og Davidsen.

Ved indkig i søgedata fremstår det markant, at mennesker jævnligt efterspørger fx betonsliber priser og betonsliber tilbud. Man ser desuden typisk internet shoppere kigge efter fx billig betonsliber, køb betonsliber samt betonsliber online.

Kig på tidligere brugeres meninger

Trustpilot giver dig flere nyttige genveje til at tyde en række aktuelle køberes domme og herved rekommanderer vi, at du kigger nærmere på internet selskabets kritik forud for at du shopper billige betonsliber online.

Facebook bringer dig for øvrigt en del ønskværdige metoder til at få indsigt i online forretningens troværdighed. Desuden møder vi faktisk internet forretninger hvor man kan frembringe en anmeldelse af deres købsoplevelse, som også må anvendes til at få et indblik i hvor tilfredse kunderne er.

Før nogen shopper billige betonsliber online i en e-handler kan de ideelt set have øje for dens forretningsaftale, det er dog i reglen ikke specielt ophidsende, særligt med de udbredte byggecentre som Stark, XL-Byg, Davidsen, Silvan, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma og Harald Nyborg.

Alternativet er at tjekke om internet shoppen er e-mærket, eftersom det typisk er en sikring om at e-shoppen respekterer de officielle danske regler, tillige med at e-forhandleren fra tid til anden kigges til af sagkyndige som forstår vilkårene.

Desuden giver det dig lejlighed til support, ifald du skulle få problemer som følge af dit indkøb af betonsliber. Foruden dette slår vi et slag for at køber er opmærksom på de mest aktuelle vilkår der kan have betydning for købet af betonsliber online, som for eksempel hvilken returpolitik internet virksomheden garanterer.

I den relation er det ligeledes afgørende, at man til enhver tid opbevarer ens kvittering på e-mail, således man senere kan bevise sit køb af betonsliber, ligegyldig om man handler fra Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Davidsen, 10-4, XL-Byg eller Bygma.

Inger M gav 5 stjerner

Helt i orden.

Mads Sørensen gav 4 stjerner

Jeg fik min pakke

Rasmus E gav 5 stjerner

God webshop

Ole gav 4 stjerner

Hurtig levering uden mangler.

9 tips til online shopping
1Før folk bestiller billige betonsliber på en online forretning behøver de de facto få overblik over webshoppens betingelser, det er dog mange gange ikke videre interessant. For øvrigt er det en hjælp at du er påpasselig med de mest basale reglementer der kan spille ind i forbindelse med købet af billige betonsliber online, til eksempel hvilken returrettighed internet firmaet bruger.
2Nogle få internet foretagender byder på gratis fragt på betonsliber, men i mange tilfælde er det kun gældende hvis du indkøber for en fastsat pris. I øvrigt burde man vælge den mest prisbevidste leveringsmetode, der mange gange vil blive at få fragtmanden til at køre varerne til en pakkeshop. Den bliver gerne derudover usædvanlig simpel. Den billigste leveringsversion er unægtelig at hente varerne selv.
3Generelt anbefaler vi bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Handler med kort er inkluderet i en lovbestemmelse, som assisterer køberen imod uærlige netshops. Som et alternativ kan du drage fordel af et afbetalingstilbud som f.eks. ViaBill, for så vidt du foretrækker at afbetale omkostningerne af flere omgange.
4Leveringstiden er selvfølgelig vældig vital ifald du står og skal bruge varerne fluks, så derfor er det ganske meningsfuldt at man finder det estimerede leveringstidspunkt for betonsliber. En række e-forhandlere udlover billig 1 hverdags levering på en masse varenumre, men som ikke desto mindre er forudsat at ordren lægges forinden et besluttet tidspunkt.
5Adskillige e-forhandlere udlover nu til dags diverse billige leveringsformer til betonsliber. En yndling er nu til dags at få bragt ordren til en pakkeshop, fordi du på den måde nemt kan hente de nyindkøbte produkter når du har mulighed for det. Leveringstypen er nemlig temmelig smart, samt endda endvidere den mest betalelige mulighed for fragt.
6Vi slår generelt et slag for at bemærke om internet forretningen er tilsluttet e-mærket, siden det generelt er en indikator for at e-handlen opererer i overensstemmelse med de opstillede regler, tillige med at internet shoppen regelmæssigt besøges af eksperter der har meget erfaring med lovene på området. Forud for at nogen køber billige betonsliber i en webshop behøver de uden tvivl kigge på webshoppens forretningsbetingelser.
7Trustpilot tilbyder i højeste grad gode muligheder for at finde ud af ganske mange øvrige køberes ratings og derfor stiller vi forslag om, at du tolker webshoppens ratings før du køber billige betonsliber online. Facebook giver dig for øvrigt aldeles ønskværdige muligheder for at få indtryk af internet forretningens popularitet.
8Det er jo meget let for internetbrugere at finde de bedste priser online på billige betonsliber hos diverse internet varehuse, og altså garanterer en lang række e-firmaer fragtfri levering. Til gengæld kan det alligevel vise sig rentabelt at sammenligne et par internet selskaber efter udsalg og tilbud inden du køber, så man er tryg ved at antage den billigste pris.
9Den mest betalelige fragttype vil altid vise sig at være selv at hente produkterne, men dette forudsætter at du lever i kort afstand af netbutikkens hjemsted. Den løsning er jo vældig relevant hvis vi skal bruge betonsliber med det samme. Alternativt så præsterer flere internet shops fragtfri levering, men undertiden forudsætter det at der købes for en fastsat sum.