Byggevarepriser.dk

Bosch Betonsliber

Bosch BETONSLIBER GBR 15 CA U/SKIVE
3.365 kr.
Se produkt
Metabo Betonsliber RS 14-125 solo
4.095 kr.
Se produkt
Metabo Betonsliber RS 17-125
5.395 kr.
Se produkt
Eibenstock betonsliber EBS 120.1 inkl. diamantkopsten
3.620 kr.
Se produkt
Festool betonsliber RENOFIX RG 130 E-Set DIA TH
7.510 kr.
Se produkt
Festool Betonsliber Renofix RG 130 E-Set DIA HD
7.055 kr.
Se produkt
Festool betonsliber RENOFIX RG 130 E-Plus
5.800 kr.
Se produkt
Metabo Betonsliber RS 14-125
4.695 kr.
Se produkt
Bosch BETONSLIBER GBR 15 CA U/SKIVE
3.365 kr.
Se produkt
Eibenstock Betonsliber EBS 125.4 RO - Trinløs
4.195 kr.
Se produkt
Festool betonsliber RENOFIX RG 130 E-Set DIA ABR
7.055 kr.
Se produkt
Metabo Betonsliber RS 17-125 solo
4.295 kr.
Se produkt
EIBENSTOCK betonsliber EBS 1802
4.598 kr.
Se produkt
HiKOKI betonsliber G13SB3-BE 1300W 125mm
3.123 kr.
Se produkt
Festool Betonsliber RG 130 E-Plus RENOFIX
5.619 kr.
Se produkt
EIBENSTOCK Betonsliber EBS 125.4 O
3.999 kr.
Se produkt
EIBENSTOCK betonsliber EBS 180 H
7.598 kr.
Se produkt
Festool betonsliber RG 130 E-Set DIA HD Renofix
6.750 kr.
Se produkt
EIBENSTOCK beton-girafsliber ELS 125d
7.498 kr.
Se produkt
EIBENSTOCK Betonsliber EBS 125.4 RO vari
3.994 kr.
Se produkt
ROKAMAT betonsliber GEX 150mm
13.125 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For en del er gør-det-selv projekter forbundet med mange spørgsmål. Derved kan det overvejes at handle hos et online byggemarked, hvor du har mulighed for at få sparring omkring Bosch betonsliber.
Hvis du vil have produkterne med det samme eller bare gerne vil blive fri for leveringsgebyret, så kan du overveje at transportere materialerne personligt. Dette er især et alternativ hos de gængse byggekæder.
Du skal have fokus på hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder i forbindelse med dit køb online, så du kan undgå udfordringer med for eksempel returnering. Af den grund skal man kende byggemarkedets handelsbetingelser.
Flere byggekæder tilbyder et enormt sortiment af produkter, hvorimod øvrige specialiserer sig i en bestemt gruppe af vare. Du bør forholde dig til om det er vigtigt for dig at du har mange produkter at vælge i mellem, udover bare Bosch betonsliber.
Det er naturligvis meget afgørende at vide, hvorvidt det produkt du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Alternativt kan du finde et andet.
Der vil være forskel på salgspriserne på billige Bosch betonsliber fra byggecenter til byggecenter. Nogle satser på billige priser, hvorimod øvrige giver faglig rådgivning. Du må vide hvad du vil prioritere.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er udbredte og kendte butikker, hvilket kan bidrage til øget tryghed når du skal handle online. Det kan du se fordele i.
De store byggemarkeder samler varer fra alverdens nicheshops, og så kan du købe fra et bredt udvalg af Bosch betonsliber online.
De gængse byggemarkeder har butikker i det meste af landet, og pga. det har mange valget om at bestille online og transportere produkterne på eget initiativ. Herigennem har du valget om at undgå leveringsgebyret, samt tilmed hente varerne nu og her.

Nichewebshop

En masse niche webshops har ekstremt meget forstand på det produktudvalg de har online, idet de har skarpt fokus på disse produkter. Pga. dette bør du modtage endnu mere kyndig assistance fra medarbejdere der er eksperter i lige præcis Bosch betonsliber.
Størsteparten af online nichebutikker er mindre virksomheder, der i de fleste tilfælde drives i Danmark, givetvis tilmed lokalt nær dig. Dem har du mulighed for at hjælpe idet du handler Bosch betonsliber online på deres side.
Størsteparten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter står selv for produktion af de produkterne som du finder i byggemarkederne. Når du køber direkte fra nicheforretningerne online er det muligt at få lavere priser.
Danmarks største byggemarkeder
Bosch betonsliber silvan

Silvan begyndte i 1968, og styres dagligt af omkring 1.000 kollegaer i kædens 41 butikker. Silvan tilstræber salg til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og omfatter i dag flere end 1.000 medarbejdere i firmaets 9 butikker. Davidsen fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og beskæftiger nu i omegn af 100 personer i kædens 6 byggecentre. 10-4 har fokus på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for over 500 millioner kroner.

Stark blev etableret i 1896, og omfatter i dag omkring 2.000 kollegaer i byggemarkedets 72 varehuse. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og lønner i dag mere end 500 ansatte i de 9 byggecentre. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og afsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.300 personer i de 56 butikker. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Bosch betonsliber harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og er nu arbejdsplads for ca. 2.000 personer i virksomhedens 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Bosch betonsliber jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og beskæftiger i dag flere end 2.100 personer i forretningens 122 byggecentre. Jem og Fix er specialiseret i billige priser til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bosch betonsliber bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og lønner i dag i omegn af 1.000 ansatte i selskabets 17 butikker. Bauhaus fokuserer på at sælge til private, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og udgøres nu af flere end 2.000 kollegaer i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Du kunne tænke over om du ønsker at klare det hele selv, eller du skal hente hjælp fra en fagperson til områder af projektet. Når du vil benytte eksperthjælp er det fordelagtigt at indhente tilbud fra en håndfuld firmaer.
2I mange tilfælde vil det være fornuftigt at have lavet et budget for byggeprojektet, så man ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det kan vise sig at være forstandigt at kortlægge alle udgifter, og bagefter finde frem til eventuelle tilbud på dem hver især.
3Du skal nødig se bort fra din sikkerhed, så glem ej arbejdstøj såsom sikkerhedshjelm som beskyttelse med henblik på hændelige uheld. Det er smart med fokus på dit eget helbred i byggeriet, hovedsageligt når du ikke fremskaffer hjælp fra en fagmand.
4Der kommer ofte utidige udfordringer i tilfælde med svære projekter, og som følge heraf vil det vise sig af stor betydning at man har afsat passende plads i planen, som bidrager til at man er sikker på at man når det til siden.
5Det kan blive afgørende at du har de påkrævede byggematerialer handlet ind i god tid før du begynder håndværket. Du kunne med fordel forfatte en hurtig oversigt hvorpå der noteres alt du har brug for, og derefter gennemgå hver enkelt ting, således at du er overbevist om at du har husket det hele.
6Du kan finde en overflod af artikler og videoer på diverse hjemmesider som kan give dig inspiration. Særligt YouTube er kilde til en masse nyttig viden, særligt hvis du leder på engelsk.
7Glem ikke at du kan få offentligt tilskud til ombygninger. Det tilbydes i tilfælde hvor byggeprojektet er CO2-besparende. At få tilbud om støtte betinges altså af at projektet har betydning for miljøet.
8Du bør på ingen måde stå uden det nødvendige grej. Ofte kan det vise sig yderst relevant at du har værktøjet klar til brug akkurat som du begynder på arbejdet. Du bør i øvrigt huske at indkalkulere disse omkostninger i budgettet for byggeprojektet.
9Forud for at du påbegynder byggeprocessen må det være ret meningsfuldt at have styr på, at dit projekt overholder loven. Med udgangspunkt i din boligtype vil der vise sig diverse retningslinjer for, hvad du må, og hvad der ikke er lovligt.
10Ved projekter udendørs har eventuelt regnvejr meget at sige. Således må du løbende lægge mærke til udsigten ift. vejret i de dage der er op til byggeprojektet, så du ikke kommer til at opleve at det uventet starter med at regne i samme sekund som du er trukket i arbejdstøjet til det komplekse byggeprojekt.
11Det er oplagt at få assistance til byggearbejdet, i særdeleshed når det kommer til store projekter. Krævende ombygninger gør krav på flere mennesker. Endvidere bør det være mere effektivt og mere socialt når man er flere om opgaven.
12Godt forarbejde vil altid være metoden til at lykkes med dit arbejde. Du må liste en klar handlingsplan, som fortæller hvilke opgaver der skal løses på hvilke tidspunkter, og som ligeledes indeholder en numerisk orden. Vær konkret når du nedskriver din plan.
De mest vellidte byggemarkeder
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er temmelig beundringsværdigt. Bedømmelsen er regnet ud fra 11.467 meninger, hvor intet mindre end 86 % giver maksimum point, og kun 2 % har givet 1 stjerne. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, som altså er hamrende beundringsværdigt. Scoren er et gennemsnit af 23.161 anmeldelser, hvoraf hele 69 % giver den højeste karakter, og alene 8 % har givet bundkarakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks rating på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som naturligvis er enormt imponerende. Evalueringen er regnet ud fra 28.109 bedømmelser, hvor imponerende 76 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 4 % giver 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er enormt godt arbejde. Karakteren er baseret på 19.208 meninger, hvoraf imponerende 84 % giver maksimum point, og alene 2 % kvitterer med den laveste karakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er virkelig godt arbejde. Vurderingen er baseret på 2.856 meninger, hvor hele 59 % har givet den højeste karakter, og kun 9 % har givet den dårligste rating. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken type af levering er smartest?

Størstedelen af internet forhandlere yder efterhånden alverdens billige leveringstyper til Bosch betonsliber. En yndling er på nuværende tidspunkt pakkeshops, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente din nyindkøbte vare på et valgfrit tidspunkt. Fragtløsningen er jo ultra enkel, og i mange tilfælde ydermere den billigste form for levering.

Du burde derudover tænke over at få leveret til din lejlighed eller ud til din arbejdsplads. Fragttypen bliver godt nok lidt mere pebret, men samtidig super let gængelig ved køb af Bosch betonsliber online. Den prisbilligste fragttype kan ikke benægtes at være at hente produkterne selv, som desværre er betinget af at du bor nærved online shoppens butikker, fx Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Fragttiden på Bosch betonsliber kan være ret bestemmende når vi behøver dine nye produkter om få sekunder, og i det øjemed er det særdeles på sin plads at du efterser den estimerede leveringsdato ved Bosch betonsliber. En stor portion online selskaber – for eksempel Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – udlover billig levering på næste hverdag på en lang række af deres produkter online, men glem ikke at det er påkrævet at ordren laves forud for et konkret tidspunkt, med hensynstagen til at de garanteret kan nå at få dit nye produkt skippet afsted forinden lagerpersonalet har fyraften.

Indtil flere online forhandlere sikrer fragt uden omkostninger på Bosch betonsliber online, men i de fleste tilfælde gælder det kun hvis man handler for en præcis sum. Derudover bør man udvælge den mest prisbevidste form for levering, der typisk er at få fragtfirmaet til at køre din bestilling til et udleveringssted.

Store netbutikker frembyder klik-og-hent hvor man bestiller billig Bosch betonsliber hjemmefra og afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Bygma, Harald Nyborg, Stark, Silvan, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix og 10-4. Byggekæderne giver bl.a. click-and-collect på Bosch betonsliber i følgende områder:

Næstved, Haslev, Struer, Kolding, Silkeborg, Rødovre, Brøndby, Hobro, Korsør, Holstebro, Brabrand, Stenløse, Gentofte, Hjørring, Frederiksberg, Hedensted, Helsingør, Svendborg, Aabenraa, Aalborg, Køge, Hvidovre, Fredericia, Vanløse, Åbyhøj, Lillerød, Varde, Nykøbing Falster, Vejle, Højbjerg, Søborg, Ølstykke, Rudersdal, København, Kalundborg, Virum, Solrød Strand, Lyngby, Herlev, Haderslev, Vordingborg, Tilst, Nyborg, Frederiksværk, Risskov, Nakskov, Kokkedal, Aarhus, Lystrup, Frederikshavn, Sønderborg, Taastrup, Allerød, Randers, Frederikssund, Odense, Tårnby, Dragør, Jyllinge, Slagelse, Vallensbæk, Middelfart, Birkerød, Charlottenlund, Værløse, Odder, Ringsted, Rønne, Grenaa, Ballerup, Esbjerg, Thisted, Viborg, Horsens, Skive, Brønderslev, Greve, Roskilde, Albertslund, Holbæk, Glostrup, Brønshøj, Gladsaxe, Nærum, Farum, Hillerød, Hørsholm, Herning, Skanderborg, Ishøj, Nørresundby, Hedehusene, Ikast, og Valby, .

Afhentning ift. Bosch betonsliber er muligt i samtlige dele af Danmark: Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn, Østfyn), Sjælland (Sydsjælland, Amager, Lolland, Falster, Bornholm, Østsjælland, Vestsjælland, Nordsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden) og Jylland (Syddanmark, Østjylland, Midtjylland, Sydjylland, Vestjylland, Nordjylland, Sønderjylland).

Når vi ser på søgedata står det markant, at mennesker jævnligt søger efter blandt andet billig Bosch betonsliber og Bosch betonsliber online. Foruden dette ser man jævnligt internet shoppere søge efter for eksempel køb Bosch betonsliber, Bosch betonsliber priser og Bosch betonsliber tilbud, foruden de kendte byggecentre som Bygma, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Silvan og Stark.

Find den bedste pris på Bosch betonsliber

Det er i dag temmelig simpelt for forbrugerne at lave prissammenligning på billige Bosch betonsliber online fra forskellige internet firmaer i Danmark, og herved har de fleste internet butikker fundet det uundgåeligt at tvinge udsalgspriserne på Bosch betonsliber betragteligt, og ydermere love fragtfri levering.

Men det kan trods alt være lukrativt at checke forskellige internet handler efter tilbud på Bosch betonsliber online inden du placerer ordren, så du er skudsikker på at få fat i den prisbilligste pris. Kig ikke blot på de velkendte byggemarkeder som Davidsen, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, Silvan og 10-4.

Man må trods alt være omhyggelig med, at ifald en online webshop afhænder billige Bosch betonsliber online til en pris der er usædvanlig beskeden, så kan det ofte være et tegn på en uægte shop. Shopping med kort er i hvert fald omfavnet af en anordning, som dækker os overfor uægte netshops.

Vi foreslår generelt bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Som en anden løsning kan du drage fordel af en billig afbetalingsordning fra fx ViaBill, hvis du ser en fordel i at afdrage pengene til Bosch betonsliber i flere bidder. Dette tilbydes typisk ved online nichebutikker, men sjældent de store byggemarkeder som for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg og Silvan.

Når vi kigger i statistikkerne bliver det markant, at internetbrugere tit søger eksempelvis Bosch betonsliber tilbud og Bosch betonsliber priser. Derudover oplever vi mange gange mennesker lede efter eksempelvis Bosch betonsliber online, køb Bosch betonsliber samt billig Bosch betonsliber.

Undersøg tidligere kunders bedømmelser

Trustpilot tilbyder dig flere fine genveje til at læse diverse forhenværende konsumenters anmeldelser og herved støtter vi, at du eftergår online webshoppens bedømmelser inden du køber billige Bosch betonsliber online.

Facebook præsterer også fuldstændig gode løsninger til at få kendskab til online firmaets popularitet. Desuden ses nogle online shops i Danmark hvor man kan notere en kritik af deres køb, som ydermere bør drages fordel af til at få et indblik i kundernes tilfredshed.

Inden folk handler billige Bosch betonsliber online på en butik burde de i virkeligheden granske shoppens forretningsbetingelser, det er dog uden tvivl en omfattende opgave, især ved de kendte byggemarkeder som Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen og Silvan.

En anden valgmulighed kunne måske være at kontrollere hvorvidt netshoppen er e-mærket medlem, hvilket længe har været en tryghed om at e-handlen opfylder dansk lovgivning, samt at online virksomheden tit føres tilsyn med af specialister som har indsigt i de gældende vilkår.

Desuden tilbydes du lejlighed til opbakning, når du får problemer ved din ordre på Bosch betonsliber. Ydermere er det prisværdigt at man er på vagt for de væsentligste vilkår gældende for købet af Bosch betonsliber online, for eksempel den returneringsret online shoppen benytter.

I den sammenhæng er det virkelig afgørende, at man altid bibeholder sin e-mail kvittering, således man senere vil kunne dokumentere sin bestilling af Bosch betonsliber, uanset om man har bestilt hos Silvan, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, 10-4, Bygma eller Harald Nyborg.

Michael gav 5 stjerner

Hurtig og gratis levering til pakkeboks.

Poul Christensen gav 4 stjerner

Hurtig levering godt gået

Hans Møller gav 5 stjerner

Altid et godt tilbud

Lone gav 5 stjerner

Hurtig og gratis levering til pakkeboks.

9 tips til online shopping
1Det er ret fremkommeligt for alle og enhver at finde de laveste priser online på billige Bosch betonsliber hos diverse forretninger på nettet, og for det frembyder langt de fleste online virksomheder levering uden beregning. Dog kan det trods alt vise sig udbytterigt at eftergå indtil flere firmaer på nettet efter rabat og tilbud forinden du gennemfører din handel, således at du er skråsikker på at opnå den bedste pris.
2Før nogen shopper billige Bosch betonsliber på en e-butik kan man principielt studere butikkens forretningsaftale, men det er oftest ikke videre spændende. Ligeledes slår vi et slag for at køber er oppe på mærkerne omkring de mest vedkommende reglementer der spiller ind i forbindelse med shopping af billige Bosch betonsliber online, som fx den ombytningsret online virksomheden kører med.
3Trustpilot forærer dig evigt gode muligheder for at se nærmere på en række eksisterende brugeres tanker og derved støtter vi, at du studerer internet forretningens bedømmelser forud for at du bestiller billige Bosch betonsliber online. Facebook fører til på samme måde fuldstændig fantastiske metoder til at få et kig ind i netbutikkens pålidelighed.
4Vi tilråder generelt at efterse hvorvidt internet selskabet er medlem af e-mærke ordningen, siden det typisk er et sympol på at online shoppen accepterer de danske regler, og at internet forretningen hyppigt føres tilsyn med af jurister der har nøje kendskab til lovene på området. Forud for at nogen handler billige Bosch betonsliber hos en butik på nettet burde man på en vis måde studere webshoppens handelsbetingelser.
5Leveringshastigheden er naturligvis virkelig vital hvis vi mangler varerne omgående, og derfor er det ret aktuelt at du studerer den estimerede leveringstid ved Bosch betonsliber. En række online varehuse stiller garanti om billig 1 dags levering på utallige produkter, som trods alt antager at bestillingen placeres før et fast tidspunkt.
6Den billigste leveringsmulighed vil altid vise sig at være selv at hente produkterne, hvilket dog forudsætter at du befinder dig i nærheden af internet virksomhedens tilholdssted. Den fragtmulighed kan vise sig at være ekstremt afgørende når man har behov for Bosch betonsliber lige om lidt. Alternativt så præsterer nogle enkelte e-handler i Danmark levering uden betaling, men oftest er det kun gældende hvis du shopper for en konkret sum.
7Generelt anbefaler vi kortkøb eller MobilePay. Handler med kort er indbefattet af en retningslinje, der støtter dig som køber overfor uægte forhandlere på nettet. Som en anden løsning kan du vælge en løsning på afbetaling fra for eksempel ViaBill, når du har til hensigt at finansiere regningen over flere uger.
8Nogle enkelte internet forretninger yder fragt uden omkostninger på Bosch betonsliber, men for det meste gælder det kun hvis der købes for et fastsat beløb. Ellers bør du tage den mest betalelige leveringsversion, hvilket typisk vil blive at få kørt produkterne til en pakkeshop. Fragtmetoden viser sig uheldigvis tillige ekstremt nem. Den mest prisbevidste leveringsversion er dog selv at hente varerne.
9En hel del internet webshops tildeler i dag et hav af forskellige billige leveringsmuligheder til Bosch betonsliber. En af favoritterne er nu til dags pakkeshops, så du selv kan hente din ordre lige når det passer dig. Fragttypen er altså særligt gnidningsløs, samt i mange tilfælde også den billigste fragtform.