Byggevarepriser.dk

Husquarna Betonsliber

Metabo Betonsliber RS 14-125 solo
4.095 kr.
Se produkt
Metabo Betonsliber RS 17-125
5.395 kr.
Se produkt
Eibenstock betonsliber EBS 120.1 inkl. diamantkopsten
3.620 kr.
Se produkt
Festool betonsliber RENOFIX RG 130 E-Set DIA TH
7.510 kr.
Se produkt
Festool Betonsliber Renofix RG 130 E-Set DIA HD
7.055 kr.
Se produkt
Festool betonsliber RENOFIX RG 130 E-Plus
5.800 kr.
Se produkt
Metabo Betonsliber RS 14-125
4.695 kr.
Se produkt
Bosch BETONSLIBER GBR 15 CA U/SKIVE
3.365 kr.
Se produkt
Eibenstock Betonsliber EBS 125.4 RO - Trinløs
4.195 kr.
Se produkt
Festool betonsliber RENOFIX RG 130 E-Set DIA ABR
7.055 kr.
Se produkt
Metabo Betonsliber RS 17-125 solo
4.295 kr.
Se produkt
EIBENSTOCK betonsliber EBS 1802
4.598 kr.
Se produkt
HiKOKI betonsliber G13SB3-BE 1300W 125mm
3.123 kr.
Se produkt
Festool Betonsliber RG 130 E-Plus RENOFIX
5.619 kr.
Se produkt
EIBENSTOCK Betonsliber EBS 125.4 O
3.999 kr.
Se produkt
EIBENSTOCK betonsliber EBS 180 H
7.598 kr.
Se produkt
Festool betonsliber RG 130 E-Set DIA HD Renofix
6.750 kr.
Se produkt
EIBENSTOCK beton-girafsliber ELS 125d
7.498 kr.
Se produkt
EIBENSTOCK Betonsliber EBS 125.4 RO vari
3.994 kr.
Se produkt
ROKAMAT betonsliber GEX 150mm
13.125 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggemarkeder præsterer et bredt udvalg af varer, hvorimod andre er specialiserede i en enkelt varegruppe. Du bør beslutte om det er afgørende for dig at have mange forskellige varetyper at vælge fra, udover bare Husquarna betonsliber.
Du skal kende de retningslinjer butikken udsteder ved dit køb online, så du slipper for problemer med for eksempel returret. Derfor bør man undersøge webshoppens handelsbetingelser.
Det er selvsagt super vigtigt at tjekke, hvorvidt det produkt du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Ellers kan du vælge et andet.
Hvis du skal have byggematerialerne hurtigst muligt eller blot gerne vil blive fri for leveringsomkostningen, så kunne du overveje at transportere byggematerialerne personligt. Det er særligt muligt i de gængse byggemarkeder.
For nogle er et byggeprojekt lig med talrige spørgsmål. Hermed bør du vælge en webshop, som tilbyder sparring og vejledning omkring Husquarna betonsliber.
Der er variationer i prisen på billige Husquarna betonsliber hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte vil have lave priser, imens andre giver faglig sparring. Du bør bestemme hvad du vil prioritere.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre findes i de større byer, og på grund af det har du chancen for at handle online og hente produkterne selv. I kraft af det kan du vælge at undvære fragten, samt tilmed hente varerne straks.
De store byggecentre er populære og anerkendte virksomheder, hvilket kan bidrage til øget troværdighed når du skal handle online. Dette er noget nogle vil se en fordel i.
De velkendte byggemarkeder sælger varer fra adskillige specialbutikker, med det formål at du så kan bestille fra et bredt udvalg af Husquarna betonsliber online.

Nichewebshop

Diverse nichebutikker på nettet producerer selv de varer som de store byggekæder sælger. Når du køber direkte igennem nicheforretningerne online vil du få en billigere pris.
Størsteparten af webshops med fokus på en enkelt niche har et indgående kendskab til deres online produktkategori, da de fokuserer specifikt på disse varer. Herved forventes det at du får super god rådgivning fra personale med specialistviden i netop Husquarna betonsliber.
Størstedelen af niche netbutikker er opstartsvirksomheder, som tit er danske, eventuelt ovenikøbet lokalt nær dig. Disse har du mulighed for at hjælpe idet du bestiller Husquarna betonsliber online hos dem.
De største byggekæder i Danmark

Johannes Fog kom frem i 1920, og beskæftiger nu over 500 medarbejdere i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og omsætter årligt for over 1 milliard kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og beskæftiger nu flere end 2.000 personer i forretningens 72 varehuse. Stark fokuserer på salg til professionelle, og sælger hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

Husquarna betonsliber harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og beskæftiger nu i nærheden af 2.000 personer i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og beskæftiger nu i omegn af 2.000 medarbejdere i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og udgøres i dag af omkring 100 personer i firmaets 6 byggecentre. 10-4 sætter ind på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 500 millioner kroner.

Husquarna betonsliber jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og styres dagligt af omtrent 2.100 mennesker i de 122 byggecentre. Jem og Fix sætter ind på at sælge til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Husquarna betonsliber silvan

Silvan startede i 1968, og omfatter i dag omkring 1.000 personer i kædens 41 butikker. Silvan sætter ind på billige priser til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og styres dagligt af cirka 2.300 medarbejdere i forretningens 56 butikker. Bygma tilstræber salg til professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og beskæftiger nu i omegn af 1.000 mennesker i de 9 byggecentre. Davidsen fokuserer på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Husquarna betonsliber bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 personer i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus fokuserer primært på at sælge til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Ofte vil det vise sig betydningsfuldt at udfærdige et regnskab for dit byggeprojekt, så man føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det bør være forstandigt at kortlægge alle udgifter, og bagefter tjekke eventuelle tilbud på dem én og én.
2Planlægning er vejen til et uproblematisk forløb med din byggeproces. Du bør liste en strømlinet agenda, som dikterer hvilke opgaver du vil klø på med hvornår, med en tilhørende kronologisk orden. Husk at være realistisk når du udarbejder agendaen.
3Der kommer utvivlsomt uforudsigelige vanskeligheder når det gælder omfangsrige projekter, og herved kan det vise sig afgørende at man har afsat rimelig plads i tidsplanen, således at man kan være selvsikker på at nå i mål.
4Husk at tage til overvejelse om du magter at klare det hele selv, eller du kan have fordel af at tilkøbe professionel hjælp til opstarten af byggeprocessen. Ifald du anskaffer assistance fra en fagmand kan det være fornuftigt at modtage tilbud fra diverse foretagender.
5Du har mulighed for at indhente offentlig støtte til ombygninger. Det ydes når ombygningen er CO2-besparende. Det er altså betinget af at byggeprojektet har en positiv indvirkning på planeten.
6Det kan være nyttigt at søge en hjælpende hånd til arbejdet, specielt ved omfangsrige ombygninger. Flere ombygninger gør krav på flere personer. Ydermere må det være bedre og mere minderigt at udføre arbejdet med andre.
7Potentielt kan det blive af stor betydning at have de nødvendige byggematerialer til disposition i god tid før du går i krig med arbejdet. Du får god gavn af at udfærdige en punktforms oversigt hvoraf der fremgår hver eneste ting der skal bruges, og derefter efterse oversigten, med det formål at du er sikker på at alt er klar.
8Man må for alt i verden ikke mangle udstyr. Det er essentielt at du har grejet til rådighed forinden du igangsætter arbejdet. Det er derudover fordelagtigt at indkalkulere de medfølgende omkostninger i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
9Du må på ingen måde glemme dit eget ve og vel, så glem ej sikkerhedstøj bl.a. hjelm og sko som hjælp med henblik på potentielle ulykker. Det er yderst relevant med fokus på dit eget helbred i byggeprocessen, især hvis du ikke køber eksperthjælp.
10For udendørs projekter har eventuelt regnvejr en fundamental rolle. På grund af dette kan du hyppigt se vejrmeldingerne i dagene op til starten på projektet, så det ikke ud af det blå starter med at piske ned når du netop vil i gang med dit omfattende projekt.
11Der er mange hjælpeartikler og videoer via nettet hvorfra du kan få gode råd. Specielt YouTube supporterer dig med utrolig meget udbytterig information, navnligt forudsat at man bruger engelske søgeord.
12Længe før du igangsætter arbejdet må det være temmelig vigtigt at du sikrer dig, at projektet overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i din bopæl vil der gælde begrænsende retningslinjer for, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke må.
De mest vellidte byggemarkeder
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er hamrende godt arbejde. Scoren er regnet ud fra 19.208 bedømmelser, hvor imponerende 84 % har givet toprating, og blot 2 % giver den laveste karakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket klart er rigtig imponerende. Vurderingen tager udgangspunkt i 11.467 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 86 % kvitterer med topkarakter, og alene 2 % giver den laveste karakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk scorer 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er enormt beundringsværdigt. Scoren er regnet ud fra 28.109 ratings, hvor ikke mindre end 76 % giver topkarakter, og kun 4 % har givet den dårligste rating. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, som vel at mærke er rigtig beundringsværdigt. Bedømmelsen er baseret på 23.161 anbefalinger, hvor hele 69 % har givet maksimum point, og blot 8 % giver bundkarakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som klart er ret så overlegent. Vurderingen grundlægges af 2.856 anbefalinger, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 9 % giver den dårligste rating. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Hvilken fragtform er smartest?

En lang række e-butikker foreslår nu alverdens billige leveringsmodeller til Husquarna betonsliber. En af de mest benyttede er efterhånden at få afleveret pakken hos en pakkeshop, og så afhenter du blot ordren når det passer ind i din hverdag. Den er jo ultra uproblematisk, og oftest tilmed den mest prisbevidste løsning til levering.

Du burde ligeledes forsøge at få produkterne leveret til din privatbolig eller til adressen hvor du arbejder. Fragttypen bliver af og til en sjat mere bekostelig, men ydermere rigtig bekvem ved køb af Husquarna betonsliber online. Den billigste leveringsudgave er unægtelig selv at hente varerne, men dette beroer på at du opholder dig med kort afstand til e-shoppens byggecenter, fx Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

Leveringsdygtigheden på Husquarna betonsliber kan i nogle tilfælde være særligt aktuel om du skal bruge dine nye varer fluks, så herved er det temmelig passende at vi tjekker den forventede leveringstid på Husquarna betonsliber. Størstedelen af internet butikker – herunder Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan og Bauhaus – stiller udsigt til billig 1 dags levering på mange produkter online, som betinges af at bestillingen placeres før et nøjagtigt tidspunkt, med hensynstagen til at de har en chance for at nå at få bestillingen klargjort før de lageransatte drager hjemad.

Flere webbutikker frembyder fragt uden beregning på Husquarna betonsliber online, men undertiden er det forudsat at man indkøber for et fastslået beløb. Desuden kan man overveje den billigste leveringsmodel, hvilket tit vil være at få kørt ordren til et udleveringssted.

En stor portion byggecentre foreslår click-and-collect hvor man køber billig Husquarna betonsliber online og afhenter i byggemarkedet. Fx Bauhaus, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Bygma, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg og Silvan. Byggecentrene udlover for eksempel afhentning af Husquarna betonsliber i disse byer:

Glostrup, Kokkedal, Aarhus, Ishøj, Hedehusene, Roskilde, Thisted, Nykøbing Falster, Svendborg, Nyborg, Kolding, Valby, Rudersdal, Holstebro, Hedensted, Nakskov, Silkeborg, Aalborg, Varde, Brønderslev, Lillerød, Vanløse, Gladsaxe, Odder, Vallensbæk, Virum, Haderslev, Skanderborg, Nærum, Sønderborg, Vordingborg, Ballerup, Middelfart, Skive, Brøndby, Ikast, Rønne, Tilst, Tårnby, Frederiksberg, Kalundborg, Aabenraa, Hillerød, Korsør, Hørsholm, Søborg, Hobro, Odense, Birkerød, Brønshøj, Slagelse, Lyngby, Frederikssund, Gentofte, Herlev, Brabrand, Stenløse, Vejle, Højbjerg, Frederiksværk, Hjørring, Jyllinge, Frederikshavn, Taastrup, Albertslund, Næstved, Esbjerg, Fredericia, Herning, Grenaa, Ølstykke, Risskov, Holbæk, Køge, Ringsted, Nørresundby, København, Farum, Lystrup, Åbyhøj, Horsens, Charlottenlund, Værløse, Haslev, Struer, Randers, Helsingør, Solrød Strand, Allerød, Hvidovre, Dragør, Greve, Rødovre, og Viborg, .

Klik-og-hent af Husquarna betonsliber er tilgængeligt i alle områder af landet: Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn), Jylland (Sønderjylland, Sydjylland, Nordjylland, Syddanmark, Østjylland, Midtjylland, Vestjylland) og Sjælland (Falster, Østsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland, Bornholm, Midtsjælland, Lolland, Nordsjælland, Vestsjælland, Amager).

Ved kig i søgedata fremstår det markant, at folk som regel søger efter eksempelvis billig Husquarna betonsliber og Husquarna betonsliber tilbud. Vi ser derudover tit netshoppere lede efter eksempelvis Husquarna betonsliber online, Husquarna betonsliber priser og køb Husquarna betonsliber, foruden de velkendte byggemarkeder som Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Bygma, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus og Davidsen.

Priser på Husquarna betonsliber

Det er i dag rigtig smertefrit for folk at søge information om priser på billige Husquarna betonsliber online i blandt forskellige internet firmaer i Danmark, og derved har utallige e-forhandlere fundet det uundgåeligt at presse prisniveauet på Husquarna betonsliber kolossalt, og endda garantere billig levering.

Men det kan til hver en tid vise sig tiden værd at checke nogle enkelte e-forretninger efter tilbud og rabatter på Husquarna betonsliber online forinden du bestiller, så man er sikret at indhente den billigste pris. Se ikke kun på de udbredte byggekæder som Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, Stark, Silvan, Davidsen, XL-Byg og 10-4.

Du må imidlertid være så påpasselig, at hvis en online butik udlover billige Husquarna betonsliber online for en salgspris som kan ses som helt ekstremt favorabel, kan det undertiden være et fingerpeg om en fup e-shop. Køb med kort er i hvert fald omsluttet af en retningslinje, som begunstiger os imod uægte online varehuse.

Vi tilråder kortbestillinger eller mobilbetaling. Som en anden løsning bør du bruge en løsning som f.eks. ViaBill, ifald du vil dække omkostningerne til Husquarna betonsliber over flere uger. Det foreslåes typisk i niche webshops, men ikke de kendte byggemarkeder som eksempelvis Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, XL-Byg, Bygma og Stark.

Når vi kigger i søgedata fremstår det tydeligt, at internetbrugere typisk kigger efter for eksempel køb Husquarna betonsliber og Husquarna betonsliber online. Derudover ser vi tit folk lede efter for eksempel Husquarna betonsliber tilbud, Husquarna betonsliber priser og billig Husquarna betonsliber.

Se nærmere på andre menneskers bedømmelser

Trustpilot byder på fuldt ud uafhængige løsninger til at læse flere andre kunders evalueringer og derfor er det anbefalelsesværdigt, at du tager et kig på online webshoppens bedømmelser forud for at du shopper billige Husquarna betonsliber online.

Facebook resulterer i tillige aldeles pålidelige metoder til at få indblik i webshoppens troværdighed. I øvrigt ses faktisk shops på nettet hvor kunder kan udforme en evaluering af virksomhedens service, hvilket ydermere må tages i brug til vurdering af tilfredsheden hos kunderne.

Forinden folk køber billige Husquarna betonsliber online hos en netbutik kan de i og for sig tage stilling til forhandlerens betingelser, det er dog naturligvis ikke specielt ophidsende, i særdeleshed hos de store byggekæder som Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, 10-4, Stark, Silvan og Harald Nyborg.

En nem løsning kunne være at bemærke om e-shoppen er medlem af e-mærket, som almindeligvis er et fingerpeg om at internet webshoppen forstår de danske love, udover at internet shoppen lejlighedsvis monitoreres af sagkyndige der har meget erfaring med lovgivningen.

Dette er en god chance for støtte, ifald du skulle få vanskeligheder med dit indkøb af Husquarna betonsliber. Foruden dette stiller vi forslag om at køberen er vaks omkring de mest betydningsfulde regler der gælder for købet af Husquarna betonsliber online, fx hvilken byttepolitik e-firmaet tilsikrer.

I den sammenhæng er det desuden vigtigt, at man til enhver tid gemmer sin faktura e-mail, så man til enhver tid vil kunne eftervise købet af Husquarna betonsliber, uanset om man har bestilt hos Davidsen, Bygma, Stark, 10-4, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Pia gav 5 stjerner

De er hurtigt til at send vare

Rasmus S gav 4 stjerner

Det kører bare som det skal.

Inge gav 5 stjerner

Meget hurtig levering

Inger Larsen gav 5 stjerner

Nemt køb

9 tips til online shopping
1Temmelig mange online outlets udlover heldigvis diverse forskellige billige muligheder for fragt til Husquarna betonsliber. Den mest almindelige er for nærværende pakkeshops, hvor det er muligt at hente varerne den dag der passer dig. Metoden er altså rigtig fleksibel, samt mange gange desuden den mest prisbevidste mulighed for levering.
2Den billigste leveringsmodel kan ikke benægtes at være at hente varerne selv, som dog betinges af at du bor i kort afstand af online shoppens lager. Den løsning til levering kan være ret essentiel såfremt du behøver Husquarna betonsliber fluks. Alternativt så sikrer nogle få netshops gratis fragt, men for det meste er det under forudsætning af at du aftager for en konkret pris.
3Det er i høj grad ukompliceret for internetbrugere at sammenligne tilbud online på billige Husquarna betonsliber på forskellige e-handler, og på grund af dette lover langt de fleste webbutikker fragtfri levering. Det kan dog til hver en tid blive tiden værd at udforske nogle internet shops i Danmark efter tilbud og udsalg forinden du færdiggør din shopping, så man er tryg ved at modtage den skarpeste pris.
4Før nogen handler billige Husquarna betonsliber på en e-forhandler behøver de ideelt set bese deres handelsvilkår, dog er det naturligvis et omfattende projekt. Ydermere er det at foretrække at man er obs på de mest aktuelle regler der gælder for handlen med billige Husquarna betonsliber online, for eksempel den returret virksomheden benytter.
5Trustpilot fører til faktisk fornemme løsninger til at kortlægge en længere række eksisterende køberes reflektioner og på grund af dette stiller vi forslag om, at du tolker e-butikkens ratings forud for at du bestiller billige Husquarna betonsliber online. Facebook præsterer ligeledes ganske værdifulde løsninger til at få indblik i webshoppens kundefokus.
6Vi tilråder generelt at tjekke hvorvidt internet forhandleren er støttet af e-mærket, eftersom det ofte er et signal om at online forhandleren retter sig efter den officielle danske lovgivning, udover at netbutikken løbende overværes af sagkyndige som er indført i lovgivningen. Før nogen bestiller billige Husquarna betonsliber i en shop behøver man reelt sætte sig ind i virksomhedens betingelser.
7Antal dages levering er naturligvis super vital når vi står og skal bruge din ordre omgående, så herved er det helt meningsfuldt at vi undersøger det anslåede leveringstidspunkt ved Husquarna betonsliber. En hel del online shops frembyder billig levering på blot en enkelt hverdag på de fleste af deres varer, hvilket er betinget af at der bestilles forinden et nøjagtigt tidspunkt.
8Vi anbefaler handler med kort eller betalinger med mobilen. Køb med gængse betalingskort er omsluttet af et regelsæt, der værner køber overfor uægte online forretninger. Som et alternativ kan du drage nytte af en billig afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, hvis du foretrækker at honorere betalingen senere.
9Nogle få butikker på nettet tilbyder fragt uden gebyr på Husquarna betonsliber, men typisk er det betinget af at man aftager for en fastsat sum. Desuden kan man gribe den mindst kostelige fragtmetode, som oftest er at få fragtfirmaet til at bringe pakken til en pakkeshop. Leveringsformen viser sig i mange tilfælde lige så vel ultra smart. Den billigste form for levering vil dog utvivlsomt være at hente pakken selv.