Byggevarepriser.dk

Afisoleringstang

Afisoleringstang/kabelskotang
114 kr.
Se produkt
Afisoleringstang automatisk
60 kr.
Se produkt
Afisoleringstang 1242-195
912 kr.
Se produkt
Afisoleringstang Teng Tools CP60
311 kr.
Se produkt
Afisoleringstang embla
611 kr.
Se produkt
Afisoleringstang
89 kr.
Se produkt
Afisoleringstang mb 499-7t
172 kr.
Se produkt
Afsiolerings- og klippetang. Knipex 13 05 160 T
423 kr.
Se produkt
Afisoleringstang Teng Tools CP55
228 kr.
Se produkt
Afisoleingstang teng tools cp53
238 kr.
Se produkt
Afisoleringstang 150 mm - 6"
68 kr.
Se produkt
Afisoleringstang 1262-180
386 kr.
Se produkt
Afisoleringstang automatisk
216 kr.
Se produkt
Knipex afisoleringstang 1102 160
174 kr.
Se produkt
Knipex afisoleringstang 1106 160 VDE 1000V
236 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvfølgelig ekstremt afgørende at tjekke, om den vare du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Alternativt kan du tjekke de andre.
Du bør have fokus på hvilke betingelser der gælder når du køber online, så du slipper for udfordringer med fx returret. Af den grund bør man tjekke byggemarkedets regningslinjer.
For en del er byggeri forbundet med massevis af spørgsmål. Af den grund kan du shoppe hos en online byggeshop, hvor du kan få information omkring afisoleringstang.
Nogle byggekæder har et stort sortiment, hvorimod andre fokuserer på en specifik type af vare. Du kan tænke igennem hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange varetyper at vælge i mellem, foruden bare afisoleringstang.
Når du står og skal bruge produkterne med det samme eller blot gerne vil undgå fragtgebyret, så kunne du overveje at køre varerne selv. Dette er i høj grad et alternativ i de kendte byggemarkeder.
Du kan finde forskelle i salgspriserne på billige afisoleringstang hos de forskellige online byggekæder. Nogle satser på lave priser, imens nogle fokuserer på faglig sparring. Du må tænke igennem hvad der for dig betyder mest.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er etablerede og anerkendte firmaer, hvilket kan give en tryghedsfølelse når man skal handle online. Dette kan du se som positivt.
De gængse byggecentre sælger varer fra alverdens specialbutikker, hvilket giver dig mulighed for at købe fra et bredt udvalg af afisoleringstang online.
De velkendte byggemarkeder er fysisk til stede mange steder i landet, og dermed har flertallet adgang til at handle online og fragte produkterne personligt. Derfor har man valget om at spare leveringsomkostningen, og sågar have produkterne på kortere tid.

Nichewebshop

Alverdens nichefokuserede webshops har ekstra meget forstand på deres varer, idet de har skarpt fokus på disse produkter. Af den grund vil du opleve ekstra nyttig vejledning fra ansatte som er specialister i netop afisoleringstang.
Hovedparten af webshops som sælger få produkter er opstartsfirmaer, der typisk har danske ejere, muligvis sågar fra dit lokalområde. Disse har du mulighed for at støtte idet du bestiller afisoleringstang online på deres side.
Størsteparten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er producenter af varerne der sælges i de store byggekæder. Ved at købe direkte hos niche netbutikkerne online vil du få ekstra gode tilbud.
De største byggecentre i Danmark
afisoleringstang jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og udgøres i dag af i nærheden af 2.100 kollegaer i firmaets 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på billige priser til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og udgøres i dag af mere end 100 mennesker i byggemarkedets 6 butikker. 10-4 sætter ind på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og styres dagligt af i omegn af 2.300 mennesker i forretningens 56 byggecentre. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og styres dagligt af cirka 2.000 ansatte i kædens 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og udgøres nu af cirka 1.000 personer i deres 9 byggecentre. Davidsen tilstræber salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

afisoleringstang silvan

Silvan kom frem i 1968, og omfatter i dag omkring 1.000 personer i deres 41 varehuse. Silvan sætter ind på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

afisoleringstang harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og styres dagligt af over 2.000 ansatte i de 33 butikker. Harald Nyborg satser på salg til private, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og beskæftiger i dag omkring 2.000 kollegaer i de 72 varehuse. Stark har fokus på salg til professionelle, og sælger hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og udgøres i dag af i omegn af 500 kollegaer i selskabets 9 varehuse. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og sælger årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

afisoleringstang bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og lønner i dag i nærheden af 1.000 personer i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus har specialiseret sig i salg til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Man bør nødig mangle udstyr. Det kan vise sig at være fordelagtigt at du har værktøjet disponibelt forinden du starter byggeprocessen. Desuden er det afgørende at medtage de her omkostninger i regnskabet for byggeprojektet.
2Der kan findes ekstremt mange guides og videoer på internettet hvorfra du kan få gode råd. Navnligt YouTube bringer dig temmelig meget gavnlig info, ikke mindst når du kigger på engelsk.
3Potentielt kan det blive aktuelt at du har de relevante materialer parat før du kaster dig over din byggeproces. Du kunne med fordel sammensætte en overskuelig indkøbsliste hvor der bør fremgå alt det der bliver brug for, og derefter efterse punkterne, så du kan føle dig overbevist om at du ikke har glemt noget.
4Du burde måske tænke over om det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du i stedet for bør få eksperthjælp til områder af byggeriet. Forudsat at du tager imod assistance fra en fagmand kan du spare penge ved at at tage imod tilbud fra flere leverandører.
5Der viser sig altid pludselige vanskeligheder når det gælder omfangsrige opgaver, og herved er det af stor betydning at der er afsat rigeligt med plads i kalenderen, så man kan føle sig tryg ved at man ikke kommer i tidsmangel.
6Du bør unden ingen omstændigheder nedprioritere dit eget helbred, så glem ej påklædning herunder sikkerhedssko der skåner dig overfor eventuelle uheld. Det er fundamentalt at have styr på sikkerheden i arbejdet, hovedsageligt når du ikke investerer i eksperthjælp.
7Ved udendørs opgaver kan vejret få en stor rolle. Af den årsag kan du hyppigt holde øje med vejrberetningerne i dagene op til byggeriets start, så det forhåbentlig ikke uden du havde set det komme går i gang med at piske ned netop som du er startet på det store projekt.
8Det kan vise sig at være fundamentalt at lave et regnskab for projektet, så man har styr på omkostningerne. Det kan blive behjælpeligt at nedskrive hver eneste udgiftspost, hvorefter man kunne nedskrive den billigste pris på hver enkelt.
9Det er en god idé at sikre sig hjælp til byggearbejdet, i særdeleshed når der er tale om omfangsrige ombygninger. Større ombygninger stiller krav om flere folk. Desuden vil det vise sig hurtigere og mere interessant når man er flere om at bidrage.
10Forberedelse bliver nøglen til at nå problemfrit i mål med byggeriet. Du må lave en struktureret køreplan, der dikterer hvilke opgaver du vil løse hvornår, og derudover en rækkefølge. Husk at være realistisk idet du laver din plan.
11Forud for at du starter arbejdet kan det blive aldeles betydningsfuldt at du sikrer dig, at det du vil lave overholder loven. Afhængigt af hvorhenne du bor vil der være gældende regler omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke er lovligt.
12Husk at du kan indhente hjælp rent økonomisk til byggerier. Det fås såfremt ombygningen er klimavenligt. Modtagelsen af støtte er altså betinget af at renoveringen har positiv indfyldelse på klimaet.
De mest vellidte byggekæder
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, som altså er virkelig overlegent. Vurderingen tager udgangspunkt i 19.208 kommentarer, hvor ikke mindre end 84 % har givet toprating, og bare 2 % giver den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er ret så betryggende. Ratingen grundlægges af 11.467 anmeldelser, hvoraf hele 86 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 2 % giver dumpekarakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er usædvanligt betryggende. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 kommentarer, hvoraf hele 59 % giver maksimum point, og kun 9 % kvitterer med bundkarakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dk har en rating på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er rigtig betryggende. Evalueringen er et gennemsnit af 28.109 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 4 % giver den dårligste rating. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er utrolig betryggende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 23.161 anbefalinger, hvor ikke mindre end 69 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 8 % giver 1 stjerne. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.

automatisk, Bahco, Irwin, Knipex, Millarco, Mitsutomo, Stanley, blå

Hvilken slags levering er bedst?

Størstedelen af e-handler yder nu om stunder flere billige løsninger til levering til afisoleringstang. En favorit iblandt mange er nu til dags at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor du selv kan hente de købte produkter når der er mulighed for det. Den er jo meget hensigtsmæssig, samt i mange tilfælde derudover den billigste leveringsmodel.

Du bør på samme måde tænke over at vælge at få sendt til din bopæl eller til dit arbejdes adresse. Fragtløsningen er sædvanligvis en tak mere omkostningsfuld, men desuden ret praktisk for afisoleringstang online. Den billigste leveringsmulighed vil dog utvivlsomt være selv at hente varerne, men den mulighed står og falder med at du er tæt på internet forhandlerens byggecenter, eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Fragtperioden på afisoleringstang er jo særdeles udslagsgivende om vi absolut skal bruge dine nye produkter om kort tid, og af den grund er det virkelig klogt at man ser nærmere på leveringstidspunktet for afisoleringstang. De fleste online outlets – for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan – tilbyder billig levering på blot en enkelt hverdag på en masse produkter online, som alligevel beroer på at bestillingen køres igennem inden et nøjagtigt tidspunkt, med det formål at de kan nå at få pakken distribueret før de pakkeansatte holder fyraften.

En hel del online firmaer tilbyder fragt uden omkostninger på afisoleringstang online, men i reglen kun ifald du indkøber for en bestemt sum. I øvrigt skulle man foretrække den prisbilligste leveringsform, hvilket i de fleste tilfælde vil blive at få dem til at levere dine produkter til en pakkeshop.

En stor portion byggecentre foreslår click-and-collect hvor man handler billig afisoleringstang online og afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Bygma, Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Davidsen og Jem og Fix. Byggekæderne frembyder blandt andet afhentning af afisoleringstang i følgende byer:

Værløse, Ballerup, Lystrup, Kolding, Åbyhøj, Helsingør, Hvidovre, Brabrand, Nykøbing Falster, Gentofte, Varde, Brønderslev, Rudersdal, Hedehusene, Frederikssund, Næstved, Kokkedal, Esbjerg, Silkeborg, Middelfart, Nakskov, Tårnby, Haslev, Svendborg, Odder, Herning, Lillerød, Frederiksværk, København, Højbjerg, Glostrup, Ringsted, Ikast, Herlev, Dragør, Aabenraa, Haderslev, Aarhus, Ølstykke, Gladsaxe, Rødovre, Tilst, Korsør, Valby, Grenaa, Viborg, Odense, Lyngby, Taastrup, Slagelse, Jyllinge, Fredericia, Vordingborg, Solrød Strand, Vallensbæk, Kalundborg, Albertslund, Randers, Allerød, Hobro, Vanløse, Hjørring, Virum, Frederiksberg, Nærum, Hillerød, Vejle, Brønshøj, Risskov, Brøndby, Søborg, Roskilde, Rønne, Hørsholm, Ishøj, Hedensted, Farum, Struer, Holstebro, Thisted, Sønderborg, Greve, Skanderborg, Køge, Nørresundby, Stenløse, Nyborg, Charlottenlund, Aalborg, Holbæk, Horsens, Birkerød, Frederikshavn, og Skive, .

Klik-og-hent for afisoleringstang er muligt i alle områder af landet: Sjælland (Hovedstaden, Østsjælland, Vestsjælland, Lolland, Nordsjælland, Bornholm, Falster, Midtsjælland, Amager, Sydsjælland), Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn, Østfyn, Nordfyn) og Jylland (Sønderjylland, Sydjylland, Nordjylland, Østjylland, Vestjylland, Syddanmark, Midtjylland).

Når vi ser på statistikkerne står det klart, at online shoppere tit søger efter eksempelvis billig afisoleringstang og afisoleringstang online. Foruden dette oplever vi tit mennesker kigge efter blandt andet afisoleringstang priser, køb afisoleringstang og afisoleringstang tilbud, foruden de gængse byggekæder som Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Stark, Davidsen, 10-4 og Bygma.

Få den bedste pris på afisoleringstang

Det har vist sig at være særdeles hensigtsmæssigt for enhver at analysere priser på billige afisoleringstang online i blandt forskellige e-handler, og af den grund har en hel del internet virksomheder været nødt til at nedsætte salgspriserne på afisoleringstang kolossalt, og derudover præstere levering uden betaling.

Til gengæld kan det stadigvæk vise sig lønsomt at granske nogle outlets på nettet efter rabatter og tilbud på afisoleringstang online inden du færdiggør din shopping, sådan at man er sikker på at antage den bedste pris. Kig ikke blot på de store byggekæder som Silvan, Bauhaus, Stark, Bygma, Jem og Fix, 10-4, Davidsen og XL-Byg.

Man må lige meget hvad være så påpasselig, at ifald en shop annoncerer billige afisoleringstang online for en pris der kan ses som helt ekstremt fremragende, er det tit være en varsel om en bedragerisk e-handler. Kortbetalinger er dog indbefattet af en ordning, der begunstiger dig overfor uoprigtige forretninger på nettet.

Vi anbefaler generelt køb med kort eller MobilePay. Alternativt burde du drage nytte af en billig afdragsløsning som f.eks. ViaBill, ifald du hellere vil betale betalingen af afisoleringstang over en periode. Dette tilbydes typisk i online nichebutikker, men sjældent de gængse byggemarkeder som fx Bygma, Silvan, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4 og XL-Byg.

Ses der på data står det klart, at internetbrugere ofte søger bl.a. billig afisoleringstang og afisoleringstang tilbud. Man ser desuden ofte netshoppere efterspørge fx afisoleringstang priser, køb afisoleringstang samt afisoleringstang online.

Undersøg tidligere køberes bedømmelser

Trustpilot fører til en række værdifulde genveje til at granske adskillige eksisterende kunders observationer og derfor er det prisværdigt, at du gennemgår webshoppens omtaler forinden du færdiggør din shopping med billige afisoleringstang online.

Facebook tilbyder dig lignende immervæk relevante muligheder for at få indblik i e-butikkens kundefokus. Desuden ser vi en del online webshops hvor kunder kan aflevere en anmeldelse af deres købsoplevelse, som desuden kan anvendes til at danne dig et indtryk af kundetilfredsheden.

Før nogen bestiller billige afisoleringstang online hos en internet webshop behøver de i virkeligheden læse butikkens handelsbetingelser, det er dog gerne ikke særlig morsomt, særligt på de gængse byggecentre som Bauhaus, Bygma, Davidsen, XL-Byg, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix og Stark.

Et nemmere alternativ kunne være at se hvorvidt internet firmaet er medlem af e-mærke ordningen, da det længe har været et fingerpeg om at internet shoppen efterlever dansk lovgivning, udover at internet butikken lejlighedsvis tilses af jurister som er inde i reglerne.

Dette er desuden din mulighed for støtte, såfremt du skulle få besvær ved dit køb af afisoleringstang. Tillige foreslår vi at køberen er påpasselig med de fundamentale vilkår der influerer på bestillingen af afisoleringstang online, eksempelvis hvilken byttepolitik internet virksomheden har.

Derfor er det samtidig vigtigt, at man stadigvæk bevarer sin kvittering på e-mail, så man til enhver tid vil kunne dokumentere sin bestilling af afisoleringstang, uanset om man handler hos Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Stark, Bauhaus, 10-4 eller Davidsen.

Rasmus gav 5 stjerner

Det kører bare som det skal.

Henrik I gav 4 stjerner

Rigtig god service

Maria Sørensen gav 5 stjerner

Alt fungerede hurtigt og perfekt !

Lars A gav 5 stjerner

De er hurtigt til at send vare

9 gode råd til internetshopping
1Forinden folk bestiller billige afisoleringstang hos en e-shop burde de sådan set gøre sig bekendt med indholdet af e-butikkens vilkår, dog er det bare ikke videre interessant. Tilmed stiller vi forslag om at kunden er hensynstagende til de mest relevante vilkår i forbindelse med shopping af billige afisoleringstang online, som for eksempel den returpolitik internet webshoppen garanterer.
2Generelt slår vi et slag for køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Handler med kort er omfavnet af en anordning, hvilket passer på dig som kunde imod snydagtige e-handler. Som en anden løsning bør du drage fordel af et afdragstilbud fra eksempelvis ViaBill, for så vidt du ønsker at godtgøre pengene over en længere periode.
3Det er i dag ret så ukompliceret for alle at finde information om priser online på billige afisoleringstang i blandt forskellige e-forretninger, og følgelig garanterer masser af internet forhandlere fragt uden omkostninger. Men det kan stadigvæk være gavnligt at tjekke et par e-butikker efter rabat og tilbud forinden du gennemfører din handel, så man er sikker på at få fat i den mindst kostelige pris.
4Fragtperioden kan vise sig at være yderst vigtig om vi absolut skal bruge din ordre om et øjeblik, så herved er det ret aktuelt at du checker den forventede leveringstid på afisoleringstang. De fleste forhandlere på nettet giver løfte om billig levering på næste hverdag på en masse varer, der dog afhænger af at bestillingen indsendes inden et givent tidspunkt.
5Generelt går vi ind for at efterse om online forhandleren er verificeret af e-mærket, hvilket kan være et tegn på at internet butikken respekterer de officielle regler, samt at webbutikken regelmæssigt monitoreres af jurister der mestrer de gældende love. Før folk bestiller billige afisoleringstang hos en e-shop bør man egentlig bese e-butikkens forretningsvilkår.
6Trustpilot forærer dig en række stabile løsninger til at blive klogere på mange eksisterende forbrugeres evalueringer og på grund af dette stiller vi forslag om, at du udforsker e-firmaets kritik inden du køber billige afisoleringstang online. Facebook tilbyder dig også adskillige gavnlige genveje til at få indtryk af online butikkens kundetilfredshed.
7Flere internet outlets garanterer levering uden omkostninger på afisoleringstang, men i reglen kun hvis der indkøbes for en fastsat sum. Derudover kunne man vælge den mindst kostelige leveringsversion, som ofte vil være at få dem til at levere varerne til et udleveringssted. Leveringstypen bliver en gang i mellem endvidere temmelig smart. Den billigste leveringsudgave er unægtelig at du selv henter produkterne.
8Temmelig mange netbutikker i Danmark tilbyder heldigvis diverse forskellige billige leveringsmetoder til afisoleringstang. En yndling er nu om stunder at få bragt ordren til en pakkeshop, som gør at du kan hente de bestilte produkter på et selvvalgt tidspunkt. Fragtformen er altså temmelig gnidningsløs, og i mange tilfælde tilmed den mest prisbevidste leveringsløsning.
9Den mest letkøbte mulighed for fragt vil til enhver tid være selv at hente produkterne, men den mulighed stiller krav om at du bor lige ved internet forretningens adresse. Den mulighed for fragt er selvfølgelig temmelig vigtig om man har brug for afisoleringstang straks. Alternativt så præsterer en hel del internet virksomheder gratis levering, men i mange tilfælde under forudsætning af at man aftager for en bestemt sum.