Byggevarepriser.dk

Irwin Afisoleringstang

Afisoleringstang/kabelskotang
114 kr.
Se produkt
Afisoleringstang automatisk
60 kr.
Se produkt
Afisoleringstang 1242-195
912 kr.
Se produkt
Afisoleringstang Teng Tools CP60
311 kr.
Se produkt
Afisoleringstang embla
611 kr.
Se produkt
Afisoleringstang
89 kr.
Se produkt
Afisoleringstang mb 499-7t
172 kr.
Se produkt
Afsiolerings- og klippetang. Knipex 13 05 160 T
423 kr.
Se produkt
Afisoleringstang Teng Tools CP55
228 kr.
Se produkt
Afisoleingstang teng tools cp53
238 kr.
Se produkt
Afisoleringstang 150 mm - 6"
68 kr.
Se produkt
Afisoleringstang 1262-180
386 kr.
Se produkt
Afisoleringstang automatisk
216 kr.
Se produkt
Knipex afisoleringstang 1102 160
174 kr.
Se produkt
Knipex afisoleringstang 1106 160 VDE 1000V
236 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggecentre fremviser et stort udvalg, imens andre fokuserer på en bestemt varetype. Du skal overveje hvorvidt det er essentielt for dig at have adskillige varer at vælge fra, foruden blot Irwin afisoleringstang.
Du skal kende de retningslinjer der gælder ved dit køb online, så du undgår udfordringer med for eksempel returnering. Man bør derfor kende firmaets betingelser.
For nogle er et byggeprojekt forbundet med talrige spørgsmål. Af den grund kan du vælge et online byggemarked, som kan tilbyde rådgivning og sparring omkring Irwin afisoleringstang.
Der er ikke lighed i priserne på billige Irwin afisoleringstang fra netbutik til netbutik. Enkelte satser på de bedste tilbud, og andre fokuserer på et højt serviceniveau. Du skal bestemme hvad der er vigtigst for dig.
Hvis du skal bruge byggematerialerne hurtigst muligt eller bare ønsker at undgå fragtgebyret, så kan du overveje at fragte materialerne på eget initiativ. Dette er først og fremmest muligt hos de velkendte byggekæder.
Det er helt klart utrolig relevant at se, om det produkt du er på udkig efter online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Som alternativ bør du overveje at vælge et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder er fysisk til stede i store dele af landet, og i kraft af det har flertallet adgang til at bestille online og køre materialerne på eget initiativ. Af den grund kan du overveje at undgå leveringsgebyret, og tilmed hente varerne nu og her.
De kendte byggecentre sælger varer fra adskillige leverandører, hvilket giver dig mulighed for at shoppe fra et bredt sortiment af Irwin afisoleringstang online.
De store byggekæder er etablerede og højtprofilerede firmaer, som kan bidrage til øget tryghed i forbindelse med dit køb online. Dette kan du se en fordel i.

Nichewebshop

Alverdens nichebutikker er iværksættervirksomheder, som tit drives i Danmark, muligvis ovenikøbet lokalt i dit område. Dem kan du støtte idet du bestiller Irwin afisoleringstang online på deres webshop.
De fleste online nichebutikker er ekstremt passionerede omkring det produktudvalg de har online, da de udelukkende sælger disse produkter. Følgelig kan du modtage ekstra indsigtsfuld service fra mennesker med specialistviden i lige præcis Irwin afisoleringstang.
De fleste nichespecifikke webshops står selv for produktion af produkterne som de store byggemarkeder sælger. Ved køb direkte fra nichebutikkerne online bør du få en skarpere pris.
Danmarks største byggecentre

Davidsen blev etableret i 1944, og beskæftiger nu cirka 1.000 medarbejdere i kædens 9 byggecentre. Davidsen har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og udgøres i dag af flere end 2.000 medarbejdere i deres 104 butikker. XL-Byg fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Irwin afisoleringstang silvan

Silvan kom frem i 1968, og udgøres i dag af cirka 1.000 kollegaer i byggemarkedets 41 butikker. Silvan har specialiseret sig i billige priser til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Irwin afisoleringstang harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 medarbejdere i kædens 33 varehuse. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Irwin afisoleringstang jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og beskæftiger i dag omkring 2.100 medarbejdere i deres 122 butikker. Jem og Fix har specialiseret sig i salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Irwin afisoleringstang bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og udgøres nu af i omegn af 1.000 kollegaer i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus har fokus på gode tilbud til private, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og styres dagligt af flere end 100 ansatte i selskabets 6 butikker. 10-4 har fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

Stark åbnede i 1896, og lønner i dag flere end 2.000 personer i virksomhedens 72 varehuse. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og omsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og omfatter i dag flere end 500 ansatte i selskabets 9 butikker. Johannes Fog har fokus på salg til private, og omsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Bygma startede i 1952, og beskæftiger i dag mere end 2.300 mennesker i virksomhedens 56 varehuse. Bygma har fokus på salg til professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Typisk vil det vise sig fundamentalt at nedskrive et budget for dit projekt, så du har styr på udgifterne. Det bør blive økonomisk at tage noter til alle udgifter, og herefter nedskrive mulige tilbud på dem slavisk.
2For udendørs projekter kan vejret få stor betydning. På grund af dette må du regelmæssigt lægge mærke til vejrberetningerne lige før starten på projektet, så det forhåbentlig ikke mod forventning går i gang med at regne i samme sekund som du er startet på det store byggeprojekt.
3Godt forarbejde viser sig som nøglen til succes med projektet. Du anbefales at lave en klar handlingsplan, der dikterer hvilke opgaver du planlægger at lave hvornår, samt en dertilhørende rækkefølge. Forsøg at være konkret idet du sammensætter handlingsplanen.
4Du kan søge et bidrag fra det offentlige til ombygninger. Det bliver givet i tilfælde hvor renoveringen er godt for miljøet. Den økonomiske støtte kræver med andre ord at projektet har positiv betydning for klimaet.
5Du skal aldrig nogensinde forsømme dit eget helbred, så husk sikkerhedstøj inklusiv hjelm og sko som hjælper dig mod eventuelle risici. Det er essentielt at du har styr på din sikkerhed i arbejdet, hovedsageligt når du ikke sikrer dig assistance fra en professionel.
6Før du opstarter byggeprojektet kan det vise sig ekstremt betydningsfuldt at du sikrer dig, at det du vil bygge ikke er ulovligt. Afhængigt af hvordan du bor vil der vise sig gældende retningslinjer omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke må laves.
7Måske du burde tage til overvejelse hvorvidt det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du alternativt skal hente eksperthjælp til delelementer af arbejdet. Ifald du fremskaffer assistance fra en fagmand kan du spare penge ved at at søge priser fra diverse foretagender.
8Du bør ikke mangle værktøj. Det kan vise sig at være meningsfuldt at have det disponibelt inden du tager fat på arbejdet. Det er desuden godt at inkludere de tilhørende udgifter i byggeriets budget.
9Der præsenterer sig utvivlsomt uventede bump på vejen ved krævende opgaver, og af den grund viser det sig afgørende at man har afsat nok plads i køreplanen, som bidrager til at man er tryg ved at nå i mål til tiden.
10Der kan findes mange forskellige hjælpeartikler og videoer på nettet hvorfra du kan få gratis hjælp. Ikke mindst YouTube er kilde til ekstremt meget nyttig oplysning, særligt ifald du benytter engelske søgeord.
11Det kan vise sig at være godt at søge en hjælpende hånd til dele af projektet, specielt når det er væsentlige arbejdsopgaver. Store ting gør krav på flere personer. I øvrigt vil det vise sig hurtigere og mere socialt når man ikke er alene om det.
12Det kan blive betydningsfuldt at du har de presserende materialer klar til brug inden du går til værks med byggeriet. Du vil med fordel kunne sammenfatte en overskuelig liste hvorpå der noteres alle de ting du har brug for, og som det næste tjekke punkterne, så du kan føle dig overbevist om at der ikke mangler noget.
De bedst anmeldte byggekæder
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket altså er utrolig flot. Ratingen tager udgangspunkt i 23.161 tilkendegivelser, hvor hele 69 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 8 % giver den laveste karakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som jo er kolossalt overlegent. Vurderingen grundlægges af 11.467 anmeldelser, hvor ikke mindre end 86 % giver 5 stjerner, og alene 2 % giver dumpekarakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er absolut flot. Ratingen er baseret på 2.856 anmeldelser, hvor hele 59 % giver den bedste karakter, og alene 9 % kvitterer med dumpekarakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
10-4.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er hamrende beundringsværdigt. Vurderingen er baseret på 19.208 ratings, hvor imponerende 84 % har givet maksimum point, og blot 2 % kvitterer med 1 stjerne. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er kolossalt flot. Ratingen er baseret på 28.109 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 76 % giver den bedste karakter, og alene 4 % giver den dårligste rating. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmåde er smartest?

En del byggemarkeder yder heldigvis diverse billige leveringsudgaver til Irwin afisoleringstang. Den mest populære er i dag at få bragt ordren til en pakkeshop, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente de købte varer når der er tid til det. Metoden er nemlig meget bekvem, samt typisk ydermere den mest prisbevidste type af levering.

Du kan ydermere påtænke at få det leveret hjem til dig privat eller til adressen på dit arbejde. Fragtløsningen er til tider en smule mere bekostelig, men på den anden side særligt gnidningsløs ift. Irwin afisoleringstang online. Den prisbilligste fragtmetode er uden tvivl selv at hente produkterne, som jo er betinget af at du befinder dig i nærheden af online forretningens byggecenter, eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringshastigheden på Irwin afisoleringstang er jo ret så central ifald man behøver dine nye varer inden for kort tid, så derfor er det relativt på sin plads at vi besigtiger tidshorisonten for levering for Irwin afisoleringstang. Flere internet handler – herunder Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – stiller garanti om billig 1 hverdags levering på en masse varer online, men det antager at transaktionen gennemføres inden et besluttet tidspunkt, så at de kan nå at få bestillingen på posthuset forinden logistikpersonalet holder fyraften.

En hel del online butikker byder på fragt uden gebyr på Irwin afisoleringstang online, men i mange tilfælde kun såfremt der indkøbes for et fastslået beløb. Desuden bør man udvælge den mest letkøbte leveringsform, hvilket ofte er at få kørt ordren til en pakkeshop.

Størstedelen af netbutikker tildeler click-and-collect hvor du bestiller billig Irwin afisoleringstang online men selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Bygma, 10-4, Davidsen, Stark og Jem og Fix. De foreslår eksempelvis klik-og-hent på Irwin afisoleringstang i disse områder:

Brønderslev, Gentofte, Skive, Stenløse, København, Åbyhøj, Risskov, Nørresundby, Vordingborg, Esbjerg, Grenaa, Fredericia, Skanderborg, Hvidovre, Brabrand, Frederikshavn, Kokkedal, Tilst, Allerød, Haslev, Frederiksværk, Roskilde, Lystrup, Aabenraa, Slagelse, Rønne, Ballerup, Virum, Herning, Silkeborg, Korsør, Tårnby, Randers, Horsens, Næstved, Hedensted, Solrød Strand, Vanløse, Hørsholm, Nyborg, Helsingør, Brøndby, Vallensbæk, Valby, Hobro, Taastrup, Ølstykke, Rødovre, Gladsaxe, Nakskov, Dragør, Greve, Kalundborg, Farum, Brønshøj, Sønderborg, Herlev, Lyngby, Middelfart, Søborg, Kolding, Struer, Odder, Værløse, Albertslund, Hjørring, Nykøbing Falster, Hillerød, Holbæk, Rudersdal, Glostrup, Viborg, Ikast, Hedehusene, Aarhus, Frederikssund, Ringsted, Aalborg, Højbjerg, Svendborg, Jyllinge, Køge, Haderslev, Birkerød, Varde, Ishøj, Lillerød, Charlottenlund, Odense, Thisted, Holstebro, Frederiksberg, Vejle, og Nærum, .

Afhentning for Irwin afisoleringstang er muligt i samtlige regioner af Danmark: Jylland (Nordjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Midtjylland, Østjylland, Sydjylland, Syddanmark), Sjælland (Amager, Vestsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland, Lolland, Falster, Østsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland, Bornholm) og Fyn (Midtfyn, Østfyn, Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn).

Når man kigger i data står det markant, at mennesker som regel søger blandt andet billig Irwin afisoleringstang og Irwin afisoleringstang tilbud. Derudover oplever vi typisk folk efterspørge blandt andet Irwin afisoleringstang priser, Irwin afisoleringstang online og køb Irwin afisoleringstang, plus de udbredte byggemarkeder som Bauhaus, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Bygma, XL-Byg og Jem og Fix.

Priser på Irwin afisoleringstang

Det er rigtig praktisk for alle at søge sig frem til priser på billige Irwin afisoleringstang online i blandt diverse internet handler, og af den grund har mange outlets på nettet set sig nødsaget til at reducere priserne på Irwin afisoleringstang voldsomt, og ovenikøbet yde gratis fragt.

Derfor kan det stadigvæk blive lukrativt at studere nogle få firmaer på nettet efter udsalg og tilbud på Irwin afisoleringstang online inden du placerer ordren, sådan at man ikke er i tvivl om at modtage den mest billige pris. Kig ikke blot på de udbredte byggekæder som Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Bauhaus, Stark, Silvan og Bygma.

Du skal dog være klar over, at i tilfælde af at en internet butik afsætter billige Irwin afisoleringstang online på tilbud til en pris som anses for mystisk lav, så bør det mange gange være et tegn på en uægte internet forhandler. Kortbestillinger er i hvert fald omfavnet af en orden, hvilket bistår dig som køber overfor snydagtige internet forretninger.

Vi anbefaler kortkøb eller MobilePay. Alternativt bør du drage fordel af en afbetalingsløsning som for eksempel ViaBill, forudsat du har i sinde at dække regningen på Irwin afisoleringstang i flere bidder. Det foreslåes som regel hos specialiserede netshops, men ikke de store byggecentre som eksempelvis Stark, Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen og Jem og Fix.

Når vi ser på søgedata er det tydeligt, at internetbrugere tit søger efter fx Irwin afisoleringstang online og køb Irwin afisoleringstang. Foruden dette ser man ofte mennesker søge blandt andet Irwin afisoleringstang priser, Irwin afisoleringstang tilbud og billig Irwin afisoleringstang.

Undersøg tidligere kunders meninger

Trustpilot leverer aldeles anstændige muligheder for at tolke diverse forhenværende forbrugeres omtaler og derfor tilråder vi, at du bliver klogere på e-forhandlerens kritik forinden du handler billige Irwin afisoleringstang online.

Facebook præsterer lignende egentlig hensigtsmæssige genveje til at få et kig ind i internet forhandlerens kundetilfredshed. Desuden er der en række online shops i Danmark som giver kunderne mulighed for at nedfælde en evaluering af virksomhedens service, hvilket ligeledes bør udnyttes til at bedømme tilfredsheden hos kunderne.

Forud for at nogen shopper billige Irwin afisoleringstang online på en internet shop kan de helt sikkert granske butikkens handelsbetingelser, men det er typisk et omfattende projekt, i særdeleshed ved de udbredte byggecentre som 10-4, Silvan, Bygma, Stark, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Et nemt alternativ er at se om internet virksomheden er e-mærket medlem, eftersom det burde være et tegn på at webbutikken efterkommer de gældende danske regler, foruden at online forhandleren hyppigt undersøges af jurister der kender lovgivningen.

Desuden får du anledning til at få bistand, for så vidt du forvoldes dilemmaer i processen med dit køb af Irwin afisoleringstang. Desuden tilråder vi at køberen er oppe på mærkerne omkring de primære reglementer der gælder for bestillingen af Irwin afisoleringstang online, for eksempel den ombytningspolitik hjemmesiden lover.

I relation til det er det i øvrigt vigtigt, at man når som helst beholder ens faktura, så man altid kan dokumentere bestillingen af Irwin afisoleringstang, uanset om man handler ved Harald Nyborg, Bygma, Stark, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Bauhaus eller Davidsen.

Henrik P gav 5 stjerner

Hurtig levering af den ønskede vare

Per gav 4 stjerner

Alt ok

Birthe Rasmussen gav 5 stjerner

Fremragende!

Else gav 4 stjerner

Fremragende service.

9 gode råd til internetshopping
1En stor portion butikker på nettet foreslår til alt held en række forskellige billige leveringsmodeller til Irwin afisoleringstang. En af de mest moderne er i vore dage pakkeshoppen, som gør at du kan hente dine varer lige når det passer dig. Løsningen er nemlig ekstremt nem, samt desuden også den mest prisbevidste form for levering.
2Det er i dag virkelig bekvemt for købere at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige Irwin afisoleringstang på tværs af internet foretagender, og derved lover langt de fleste e-firmaer fragt uden betaling. Til gengæld kan det alligevel vise sig udbytterigt at checke flere online butikker efter tilbud og udsalg forud for at du færdiggør din shopping, så man er skråsikker på at antage den mest attraktive pris.
3Trustpilot tilbyder temmelig fremragende chancer for at blive klogere på diverse tidligere kunders oplevelser og af den grund er det prisværdigt, at du tolker internet webshoppens vurderinger inden du bestiller billige Irwin afisoleringstang online. Facebook frembyder også evigt fantastiske genveje til at få indtryk af e-firmaets popularitet.
4En række outlets på nettet sikrer gratis levering på Irwin afisoleringstang, men i mange tilfælde afkræver det at der bestilles for en præcis sum. I øvrigt skal du udse dig den mindst kostelige leveringsløsning, der tit vil blive at få fragtmanden til at levere ordren til et afhentningssted. Fragtmuligheden bliver som regel endvidere yderst ligetil. Den prisbilligste løsning vil dog til enhver tid være at hente ordren selv.
5Den billigste leveringsmulighed er dog selv at hente varerne, men det er betinget af at du befinder dig lige ved internet forhandlerens adresse. Den fragtmulighed er vældig essentiel i tilfælde af at vi absolut skal bruge Irwin afisoleringstang med det samme. Alternativt så tilbyder nogle få internet forretninger levering uden omkostninger, men tit kun hvis man shopper for et præcist beløb.
6Generelt går vi ind for køb med betalingskort eller mobilbetaling. Kortbetalinger er dækket ind under en lovbestemmelse, der redder dig som kunde imod uoprigtige internet webshops. Som en anden løsning kunne du drage fordel af et afbetalingstilbud som eksempelvis ViaBill, ifald du agter at godtgøre beløbet over et længere tidsrum.
7Leveringsdygtigheden kan være vældig udslagsgivende forudsat du har behov for dine nye varer omgående, så af den grund er det ret så på sin plads at vi ser nærmere på den anslåede leveringstid ved Irwin afisoleringstang. Masser af butikker på nettet tilsiger billig levering på næste hverdag på de fleste af deres varer, som trods alt står og falder med at orden realiseres forinden et fastslået tidspunkt.
8Forud for at nogen handler billige Irwin afisoleringstang på en internet webshop behøver de ideelt set læse dens forretningsvilkår, det er dog undertiden en omfattende opgave. Foruden dette kan det være til hjælp at køber er omhyggelig omkring de mest aktuelle vilkår der influerer på handlen med billige Irwin afisoleringstang online, eksempelvis den bytteret virksomheden tilbyder.
9Vi anbefaler at granske om internet virksomheden er tilsluttet e-mærket, hvilket almindeligvis er et signal om at e-handlen følger den officielle danske lovgivning, foruden at den en gang i mellem kigges til af specialister der kender de gældende vilkår. Inden nogen handler billige Irwin afisoleringstang på en online webshop bør de for at være sikker se på webshoppens regler.