Byggevarepriser.dk

Stanley Afisoleringstang

Afisoleringstang/kabelskotang
114 kr.
Se produkt
Afisoleringstang automatisk
60 kr.
Se produkt
Afisoleringstang 1242-195
912 kr.
Se produkt
Afisoleringstang Teng Tools CP60
311 kr.
Se produkt
Afisoleringstang embla
611 kr.
Se produkt
Afisoleringstang
89 kr.
Se produkt
Afisoleringstang mb 499-7t
172 kr.
Se produkt
Afsiolerings- og klippetang. Knipex 13 05 160 T
423 kr.
Se produkt
Afisoleringstang Teng Tools CP55
228 kr.
Se produkt
Afisoleingstang teng tools cp53
238 kr.
Se produkt
Afisoleringstang 150 mm - 6"
68 kr.
Se produkt
Afisoleringstang 1262-180
386 kr.
Se produkt
Afisoleringstang automatisk
216 kr.
Se produkt
Knipex afisoleringstang 1102 160
174 kr.
Se produkt
Knipex afisoleringstang 1106 160 VDE 1000V
236 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde ulighed i salgspriserne på billige Stanley afisoleringstang fra webshop til webshop. Nogle satser på lave priser, imens andre fokuserer på faglig sparring. Du skal beslutte hvad der for dig er det vigtigste.
Når du står og skal bruge byggematerialerne hurtigt eller bare vil slippe for leveringsomkostningen, så kunne du med fordel køre materialerne personligt. Dette er specielt en mulighed i de kendte byggecentre.
Det er helt klart ekstremt afgørende at se, om det produkt du vil købe online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Som alternativ må du tjekke de andre.
For nogle er et byggeprojekt ens betydende med talrige spørgsmål. Dermed er det en fordel at bestille ved en webshop, som tilbyder gode råd til valg af Stanley afisoleringstang.
Nogle byggekæder præsterer et stort sortiment af varer, imens nogle har fokus på en specifik varegruppe. Du bør vurdere hvorvidt det er afgørende for dig at du har mange grupper af varer at vælge i blandt, foruden bare Stanley afisoleringstang.
Du bør vide hvilke retningslinjer der gør sig gældende når du shopper online, så du undgår udfordringer med for eksempel reklamationer. Derfor skal man læse forretningens handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre finder du i store dele af landet, og derigennem har du valget om at købe online og hente varerne personligt. Herigennem har du chancen for at spare leveringsgebyret, og ovenikøbet skaffe produkterne lige nu.
De store byggemarkeder er folkekære og almenkendte forretninger, som medvirker til en tryghedsfornemmelse når man handler online. Det kan du se som en fordel.
De store byggemarkeder køber produkter fra alle mulige producenter, hvorfor du så kan købe fra et bredt sortiment af Stanley afisoleringstang online.

Nichewebshop

Forskellige nichefokuserede netbutikker er specialister i det produktudvalg de har online, idet de ikke sælger andre produkter. Pga. dette vil du opleve ekstremt nyttig rådgivning fra personale med specialistviden i netop Stanley afisoleringstang.
De fleste webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er producenter af produkterne som du kan finde i byggecentrene. Ved køb direkte fra de nichefokuserede webshops online kan du muligvis få ekstra gode tilbud.
Forskellige nichefokuserede webshops er opstartsvirksomheder, der i de fleste tilfælde er danske, muligvis sågar lokalt fra dit område. Disse bidrager du til ved at købe Stanley afisoleringstang online hos dem.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Bygma blev etableret i 1952, og beskæftiger nu omkring 2.300 medarbejdere i byggemarkedets 56 butikker. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og beskæftiger i dag over 2.000 kollegaer i byggemarkedets 104 byggecentre. XL-Byg er specialiseret i salg til private og professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og udgøres nu af cirka 2.000 mennesker i forretningens 72 byggecentre. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

Stanley afisoleringstang jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og omfatter i dag ca. 2.100 medarbejdere i firmaets 122 butikker. Jem og Fix fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og beskæftiger i dag over 1.000 ansatte i selskabets 9 varehuse. Davidsen har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Stanley afisoleringstang harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og styres dagligt af omkring 2.000 kollegaer i virksomhedens 33 varehuse. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Stanley afisoleringstang bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og beskæftiger i dag omtrent 1.000 medarbejdere i firmaets 17 butikker. Bauhaus specialiserer sig i gode tilbud til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

Stanley afisoleringstang silvan

Silvan åbnede i 1968, og beskæftiger nu i nærheden af 1.000 ansatte i de 41 byggecentre. Silvan har fokus på gode tilbud til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og udgøres nu af omtrent 500 personer i selskabets 9 byggecentre. Johannes Fog tilstræber salg til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og udgøres i dag af over 100 kollegaer i kædens 6 varehuse. 10-4 tilstræber at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 500 millioner kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Der viser sig uden tvivl uforudsigelige udfordringer ved større projekter, og herved kan det vise sig essentielt at der er afsat en del plads i tidsplanen, med det formål at man er selvsikker på at have tid nok til det.
2Det kan vise sig meningsgivende at du har de relevante bygningsmaterialer til rådighed inden du påbegynder din byggeproces. Du har fordel af at udfærdige en overskuelig note hvorpå der noteres alt det du skal bruge, og derefter gennemgå oversigten, således at du føler dig overbevist om at du har styr på det.
3Før du optager byggeprocessen er det usandsynligt værdifuldt med et tilsagn om, at byggeriet overholder loven. Alt efter hvorhenne du bor kan der gælde forskellige love omkring, hvad du gerne må, og hvad du ikke må.
4Det kan vise sig at være fundamentalt at lave en budgetoversigt for byggeriet, så man har styr på den økonomiske del. Det kan vise sig at være behjælpeligt at beskrive alle udgifter, og så gennemgå den billigste pris på dem én og én.
5Godt forarbejde vedbliver at være vejen til succes med projektet. Du er nødt til at nedskrive en klar dagsorden, som beskriver hvilke gøremål du vil udføre på hvilke dage, og som også indeholder en nummerorden. Husk at være skarp når du nedskriver agendaen.
6Du må på ingen måde negligere dit eget helbred, så glem ej beklædning herunder hoved- og fodbeklædning som hjælp med henblik på hændelige ulykker. Det er smart at du har styr på dit eget ve og vel i byggeriet, navnlig såfremt du ikke sikrer dig hjælp fra en ekspert.
7Du kunne overveje om du selv ønsker at klare det hele, eller du i stedet for skal have hjælp fra en fagmand til noget af byggeprocessen. Når du vil benytte professionel assistance vil det normalt være en god idé at tage imod tilbud fra en håndfuld leverandører.
8Der ligger utrolig mange artikler og videoer fra alverdens hjemmesider hvorfra du kan få tips og tricks. Specielt YouTube bringer dig ekstremt meget almennyttig info, særligt såfremt man kigger i hele verden.
9Det kan vise sig nyttigt at søge en hjælpende hånd til byggeprojektet, især når det kommer til krævende byggeopgaver. Enkelte byggerier skal gerne udføres af flere personer. Endvidere må det være hurtigere og mere socialt at være flere om det.
10Ved opgaver udenfor har vejrsituationen en betydningsfuld rolle. På grund af dette kan du hyppigt tage notits af udsigten ift. vejret i forbindelse med projektets begyndelse, så det forhåbentlig ikke uden varsel begynder at regne i samme sekund som du vil påbegynde det vigtige byggeprojekt.
11Nogle gange kan man hente tilskud fra det offentlige til byggeprojekter. Det får man ifald byggeprojektet bidrager positivt til klimaet. At få tilbud om støtte kræver dermed at renoveringen har en positiv indvirkning på naturen.
12Man skal ikke stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Ofte kan det være vigtigt at have grejet parat før du iværksætter dit byggeprojekt. I øvrigt er det afgørende at medregne de her omkostninger i budgettet.
De mest folkekære byggemarkeder
Trustpilot-brugerne vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket vel at mærke er enormt imponerende. Karakteren tager udgangspunkt i 2.856 kommentarer, hvor hele 59 % kvitterer med maksimum point, og blot 9 % giver bundkarakter. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som vel at mærke er ret så overlegent. Bedømmelsen er et gennemsnit af 23.161 tilkendegivelser, hvor hele 69 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 8 % kvitterer med den dårligste rating. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er virkelig overlegent. Evalueringen er baseret på 19.208 anmeldelser, hvor intet mindre end 84 % har givet den bedste karakter, og blot 2 % giver den laveste karakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Trustpilot-brugerne vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, hvilket selvsagt er utrolig overlegent. Ratingen er baseret på 28.109 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 4 % giver 1 stjerne. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er meget godt arbejde. Scoren er et gennemsnit af 11.467 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 86 % kvitterer med maksimum point, og alene 2 % kvitterer med 1 stjerne. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringstype er bedst?

De fleste internet butikker tilbyder på nuværende tidspunkt flere billige løsninger til levering til Stanley afisoleringstang. Et hit er for øjeblikket pakkeshoppen, som gør det muligt at hente din pakke når du har tid. Den er nemlig yderst nem, samt endda endda den mest prisbevidste leveringsmåde.

Du burde tillige foretrække at få ordren bragt hjem til dig privat eller til adressen på dit arbejde. Fragtmetoden er som oftest en tak mere bekostelig, men på den anden side usædvanlig gnidningsløs for Stanley afisoleringstang online. Den mest letkøbte leveringsmodel vil dog altid vise sig at være at du selv henter varerne, men den løsning forudsætter at du har bopæl tæt på online firmaets byggemarked, fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus eller Silvan.

Fragtperioden på Stanley afisoleringstang er jo virkelig betydningsfuld om du har behov for varerne om et øjeblik, så derfor er det bestemt essentielt at vi checker den forventede leveringsdato på Stanley afisoleringstang. En masse e-firmaer i Danmark – eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – yder billig dag-til-dag levering på de fleste af deres produkter online, som alligevel er påkrævet at bestillingen indsendes inden et fast klokkeslæt, således at de har en chance for at nå at få pakken skippet afsted før personalet får fri.

Enkelte online webshops tilbyder portofri levering på Stanley afisoleringstang online, men ofte er det forbeholdt når der shoppes for en bestemt pris. Ellers skal man tage den mindst kostelige leveringsform, der gerne vil blive at få fragtmanden til at levere dine produkter til et udleveringssted.

Temmelig mange byggemarkeder tilbyder afhentning hvor du handler billig Stanley afisoleringstang online og selv henter i butikken. For eksempel Bygma, 10-4, Bauhaus, Stark, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg og Davidsen. De tildeler for eksempel klik-og-hent på Stanley afisoleringstang i følgende byer:

Næstved, Kokkedal, Sønderborg, Struer, Valby, Taastrup, Helsingør, Farum, Fredericia, Kolding, Middelfart, Nyborg, Frederiksværk, Svendborg, Aalborg, Grenaa, Skive, Solrød Strand, Holstebro, Søborg, Vejle, Frederiksberg, Rødovre, Esbjerg, Lillerød, Jyllinge, Kalundborg, Herning, Aarhus, Nakskov, Ikast, Horsens, Hjørring, Allerød, Roskilde, Stenløse, Brøndby, Birkerød, Skanderborg, Brabrand, Hobro, Vordingborg, Dragør, Gentofte, Charlottenlund, Silkeborg, Odder, Rudersdal, Thisted, Tårnby, Hvidovre, Frederikshavn, København, Gladsaxe, Varde, Lystrup, Køge, Ringsted, Rønne, Værløse, Brønshøj, Brønderslev, Nærum, Hedensted, Tilst, Aabenraa, Viborg, Lyngby, Vallensbæk, Hedehusene, Virum, Slagelse, Hørsholm, Ishøj, Frederikssund, Greve, Åbyhøj, Holbæk, Ballerup, Albertslund, Randers, Nykøbing Falster, Korsør, Vanløse, Glostrup, Risskov, Hillerød, Haderslev, Højbjerg, Ølstykke, Herlev, Haslev, Nørresundby, og Odense, .

Afhentning for Stanley afisoleringstang er en mulighed i samtlige regioner af Danmark: Jylland (Sydjylland, Syddanmark, Nordjylland, Vestjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Østjylland), Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn, Østfyn, Nordfyn) og Sjælland (Østsjælland, Sydsjælland, Midtsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden, Falster, Bornholm, Amager, Vestsjælland, Lolland).

Når der ses på statistikkerne bliver det tydeligt, at internet shoppere mange gange efterspørger eksempelvis Stanley afisoleringstang online og billig Stanley afisoleringstang. Foruden dette oplever vi typisk mennesker søge efter fx Stanley afisoleringstang priser, køb Stanley afisoleringstang og Stanley afisoleringstang tilbud, plus de udbredte byggemarkeder som Davidsen, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma og 10-4.

Tilbud på Stanley afisoleringstang

Det er ret ukompliceret for internetbrugere at finde de bedste priser på billige Stanley afisoleringstang online på tværs af online outlets, og til tak har flertallet af netshops ikke kunne lade være med at tvinge priserne på Stanley afisoleringstang helt i bund, og endda love billig fragt.

Derfor kan det stadigvæk være gavnligt at besigtige nogle få outlets på nettet efter billige priser på Stanley afisoleringstang online forud for at du shopper, sådan at man er usvigeligt sikker på at opnå den bedste pris. Se ikke kun på de store byggekæder som XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Stark, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen og Silvan.

Man skal lige meget hvad være obs på, at når en e-butik annoncerer billige Stanley afisoleringstang online for en salgspris der kan virke umådelig gunstig, burde det mange gange være et symbol på en bedragerisk e-forhandler. Handler med kort er heldigvis omfattet af et reglement, der assisterer dig overfor snydagtige internet forhandlere.

Vi tilråder shopping med kort eller mobilbetaling. Som alternativ bør du anvende et tilbud som eksempelvis ViaBill, ifald du ser en fordel i at afdrage prisen på Stanley afisoleringstang over en længere periode. Det tilbydes ofte ved nichefokuserede netbutikker, i modsætning til de store byggekæder som eksempelvis 10-4, XL-Byg, Silvan, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, Stark og Bauhaus.

Ses der på statistikkerne står det markant, at internetbrugere typisk søger efter eksempelvis billig Stanley afisoleringstang og køb Stanley afisoleringstang. Man ser derudover typisk folk kigge efter eksempelvis Stanley afisoleringstang tilbud, Stanley afisoleringstang online samt Stanley afisoleringstang priser.

Tjek tidligere køberes bedømmelser

Trustpilot tilbyder dig en del gavnlige løsninger til at kigge på en hel del aktuelle konsumenters oplevelser og af den grund er det at foretrække, at du besigtiger online virksomhedens anmeldelser før du lægger din bestilling på billige Stanley afisoleringstang online.

Facebook indebærer tilsvarende de facto gode genveje til at få et kig ind i online firmaets kundetilfredshed. I øvrigt er der endda outlets på nettet hvor folk kan meddele en evaluering af deres købsoplevelse, som ydermere bør udnyttes til at få et indblik i hvor tilfredse kunderne er.

Inden nogen bestiller billige Stanley afisoleringstang online på en shop behøver de reelt tyde webbutikkens handelsaftale, det er dog for det meste ikke særlig interessant, især hos de udbredte byggemarkeder som Silvan, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Stark, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix og XL-Byg.

Alternativet kunne derfor være at undersøge hvorvidt e-forretningen er medlem af e-mærke ordningen, siden det almindeligvis er en antydning af at internet shoppen understøtter de officielle danske regler, tillige med at butikken løbende gennemses af sagkyndige som er meget bekendte med de gældende bestemmelser.

Desuden tilbydes du genvej til at blive assisteret, såfremt du møder vanskeligheder som følge af dit køb af Stanley afisoleringstang. Ydermere er det smart at man er oppe på mærkerne omkring de mest betydningsfulde betingelser der indvirker på købet af Stanley afisoleringstang online, som eksempelvis hvilken bytteret forretningen tilbyder.

På grund af dette er det virkelig vigtigt, at man når som helst beholder sin ordrekvittering, således man senere vil kunne bevidne sit køb af Stanley afisoleringstang, uafhængig af om man har købt ved Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Stark, Bauhaus, Bygma eller 10-4.

Hans I gav 5 stjerner

Hurtig

Ole gav 4 stjerner

Virkelig god service

Henrik gav 5 stjerner

Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

Birthe P gav 4 stjerner

Altid PERFEKT.

9 tips til når du køber online
1Generelt tilråder vi at se nærmere på hvorvidt internet webshoppen er e-mærke tilsluttet, eftersom det generelt er en angivelse af at e-forhandleren opererer i overensstemmelse med de danske love, og at internet virksomheden lejlighedsvis revurderes af specialister som behersker de gældende vilkår. Inden folk køber billige Stanley afisoleringstang hos en butik på nettet behøver man reelt løbe igennem butikkens vilkår.
2Flere internet forhandlere udlover i vore dage alverdens billige leveringsmåder til Stanley afisoleringstang. En af de populære er efterhånden afhentningssteder, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente pakken præcis når det passer dig. Muligheden er nemlig super bekvem, og mange gange endda den mest betalelige fragttype.
3En hel del e-handler i Danmark frembyder gebyrfri levering på Stanley afisoleringstang, men tit er det under forudsætning af at du shopper for en bestemt pris. Ellers kunne du tage den billigste leveringsmulighed, hvilket ofte er at få dem til at bringe bestillingen til en pakkeshop. Den er oftest derudover ekstremt praktisk. Den billigste leveringsform er unægtelig selv at hente ordren.
4Den billigste fragtmulighed kan ikke benægtes at være at hente varerne selv, men dette forudsætter at du bor lige ved e-handlens adresse. Den leveringsmetode er jo ualmindeligt vigtig ifald vi behøver Stanley afisoleringstang nu og her. Alternativt så tilbyder en række e-butikker fragt uden gebyr, men i mange tilfælde er det så nødvendigt at du shopper for et konkret beløb.
5Inden folk køber billige Stanley afisoleringstang i en e-butik bør de reelt gennemløbe deres forretningsvilkår, men det er typisk et tidskrævende projekt. Foruden dette er det anbefalelsesværdigt at køber er hensynstagende til de mest aktuelle betingelser der gør sig gældende i forbindelse med købet af billige Stanley afisoleringstang online, som eksempelvis hvilken byttepolitik online webshoppen garanterer.
6Vi anbefaler handler med kort eller mobilbetaling. Kortbestillinger er omfattet af et regulativ, der passer på en overfor falske webbutikker. Som en anden løsning kunne du udnytte et tilbud som for eksempel ViaBill, såfremt du tilstræber at klare regningen over en længere periode.
7Trustpilot byder på immervæk anstændige chancer for at efterse en stor portion eksisterende kunders kritik og på grund af dette er det en hjælp, at du verificerer e-shoppens kritik forud for at du handler billige Stanley afisoleringstang online. Facebook resulterer i lige så vel tilpas passende løsninger til at få indblik i internet firmaets popularitet.
8Fragttiden er selvfølgelig virkelig bestemmende om du mangler dine nye produkter straks, så af den grund er det tydeligvis essentielt at man undersøger den estimerede leveringstid ved Stanley afisoleringstang. En del internet selskaber yder billig dag-til-dag fragt på de fleste produkter, men vær på vagt da det tager udgangspunkt i at transaktionen gennemføres tidligere end et konkret klokkeslæt.
9Det er jo meget fleksibelt for købere at lave prissammenligning online på billige Stanley afisoleringstang fra forskellige online forhandlere, og ergo præsterer utallige webshops portofri levering. Derfor kan det imidlertid vise sig udbytterigt at checke nogle enkelte forretninger på nettet efter tilbud og rabat før du køber, sådan at man er på den sikre side med at antage den skarpeste pris.