Byggevarepriser.dk

Vandpumpe

JET ToolAir Klar vandpumpe 230 volt
2.600 kr.
Se produkt
JET ToolAir Vandpumpe 230 volt
3.565 kr.
Se produkt
JET ToolAir Vandpumpe 230 volt, Beskidt
2.890 kr.
Se produkt
MP66-3 Vandpumpe
15.623 kr.
Se produkt
Vandpumpe KGK CMA25 med motor
2.923 kr.
Se produkt
MP34-2 Vandpumpe
11.870 kr.
Se produkt
MP56-3" Pramac vandpumpe - rent vand
5.895 kr.
Se produkt
MP36-2" Pramac pumpe - rent vand
5.095 kr.
Se produkt
Vandpumpe KGK GP100
5.395 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal kende de betingelser der gælder når du shopper online, så du slipper for udfordringer med for eksempel returret. Af den grund skal man undersøge butikkens handelsbetingelser.
Der er ikke lighed i prisniveauet på billige vandpumpe fra byggekæde til byggekæde. En del har de bedste priser, hvorimod øvrige har kompetent rådgivning. Du skal tænke igennem hvad du foretrækker.
Ifald du står og skal bruge produkterne hurtigst muligt eller bare gerne vil spare fragtgebyret, så kunne du tænke over at fragte materialerne på eget initiativ. Det er specielt muligt ved de gængse byggecentre.
For de fleste er byggeprojekter ens betydende med en stor portion spørgsmål. Af den grund vil du med fordel kunne handle hos et online byggecenter, som giver information omkring vandpumpe.
Flere byggecentre har et bredt udvalg af produkter, hvorimod nogle har fokus på en specifik varetype. Du kan tænke over hvorvidt det er afgørende for dig at du har mange forskellige grupper af varer at vælge fra, foruden bare vandpumpe.
Det er helt klart utrolig afgørende at se, om den vare du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Hvis ikke må du kigge andetsteds.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er etablerede og landskendte virksomheder, som kan bidrage til en tryghedsfølelse i forbindelse med dit køb online. Dette vil nogle se som en fordel.
De velkendte byggecentre samler produkter fra en lang række forskellige leverandører, og som følge af dette kan du shoppe fra et bredt udvalg af vandpumpe online.
De store byggemarkeder finder du i hele landet, og derigennem har mange valget om at bestille online og hente produkterne personligt. Dermed kan du vælge at undvære fragten, samt ovenikøbet få fat i produkterne nu og her.

Nichewebshop

Størstedelen af nicheforretninger på nettet har meget ekspertise i de produkter de sælger online, idet de kun sælger disse produkter. Derigennem får du formentlig super brugbar rådgivning fra personale med specialistviden i lige præcis vandpumpe.
Forskellige webshops med fokus på en enkelt niche står selv for produktion af produkterne som du finder i byggemarkederne. Ved køb direkte hos nicheforretningerne online får du skarpere priser.
Hovedparten af niche netbutikker er små familiefirmaer, som i de fleste tilfælde er dansk ejede, gerne sågar lokalt i dit område. Dem kan du støtte idet du bestiller vandpumpe online hos dem.
Danmarks største byggekæder
vandpumpe bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og lønner i dag cirka 1.000 kollegaer i forretningens 17 butikker. Bauhaus har specialiseret sig i salg til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og omfatter i dag omkring 1.000 ansatte i forretningens 9 varehuse. Davidsen har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

vandpumpe harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 personer i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

vandpumpe jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og udgøres i dag af i omegn af 2.100 medarbejdere i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og udgøres i dag af i omegn af 2.000 kollegaer i byggemarkedets 72 butikker. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og sælger årligt for mere end 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og er nu arbejdsplads for flere end 500 medarbejdere i forretningens 9 varehuse. Johannes Fog satser på at sælge til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

Bygma begyndte i 1952, og beskæftiger i dag cirka 2.300 medarbejdere i deres 56 varehuse. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

vandpumpe silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og beskæftiger nu cirka 1.000 mennesker i deres 41 butikker. Silvan er specialiseret i at sælge til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

10-4 kom frem i 1947, og styres dagligt af i omegn af 100 mennesker i kædens 6 byggecentre. 10-4 har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og omfatter i dag omtrent 2.000 mennesker i de 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1For udendørs byggeprojekter har eventuelt regnvejr en essentiel rolle. Derfor skal du løbende se prognosen for vejret i den tid der er op til igangsættelsen af arbejdet, så du slipper for at det med et brag går i gang med at stå ned i stænger i samme sekund som du vil påbegynde det krævende byggeprojekt.
2Typisk vil det vise sig meningsfuldt at udfærdige et budget for optimeringen, så du har styr på økonomien. Det bør være en fordel at notere hver enkelt udgift, hvorefter man kan kortlægge udgiften ved dem en ad gangen.
3Forberedelse bliver nøglen til et godt forløb med byggeprocessen. Du bør overveje at sammensætte en strømlinet strategi, som dikterer hvilke opgaver der løses på hvilke tidspunkter, inklusiv en prioriteringsliste. Husk at være realistisk når du udarbejder din agenda.
4Det er en god idé at sikre sig hjælp til byggeprocessen, i særdeleshed såfremt det er omfattende byggeopgaver. Større byggeprojekter gør krav på flere end en enkelt person. Samtidig vil det vise sig mere produktivt og mere socialt at udføre arbejdet med andre.
5Du vil aldrig fattes grej. Ofte kan det være af stor betydning at du har grejet parat akkurat som du iværksætter byggeriet. Det er derudover fordelagtigt at indkalkulere de tilhørende omkostninger i dit budget.
6Du bør tænke over hvorvidt det er muligt at klare det hele selv, eller du hellere skal anskaffe assistance fra en fagperson til dele af byggeriet. Når du søger hjælp fra en fagperson kunne det godt betale sig at notere en pris fra diverse leverandører.
7Du skal på ingen måde forsømme dit velbefindende, så glem ikke beklædning bl.a. sikkerhedssko der beskytter dig mod potentielle risici. Det er klogt at have styr på sikkerheden i dit byggeprojekt, hovedsageligt når du ikke køber assistance fra en professionel.
8Husk at du kan hente økonomisk støtte til gør-det-selv projekter. Det ydes ifald byggeprojektet hjælper miljøet. Støtten kræver altså at renoveringen har en positiv indvirkning på planeten.
9Forinden du opstarter byggeprojektet kan det vise sig ubeskriveligt betydningsfuldt at man sikrer sig, at byggeriet overholder gældende love. Afhængigt af din boligtype vil der vise sig en række retningslinjer for, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke kan få lov til.
10Der findes mange forskellige instruktioner og videoer online hvor du kan få gratis hjælp. I særlig grad YouTube giver dig adgang til betydelige mængder konstruktiv information, specielt forudsat at du kigger i hele verden.
11Potentielt kan det blive værdifuldt at du har de relevante bygningsmaterialer klar til brug forud for at du går til værks med dit byggeprojekt. Du kunne med fordel sammenfatte en hurtig indkøbsseddel som indeholder hver eneste ting du får brug for, og bagefter gennemgå oversigten, hvormed du sikrer dig at der ikke er nogen mangler.
12Der kommer uden tvivl utidige bump på vejen når det kommer til omfangsrige byggeprojekter, og herved vurderes det essentielt at der er afsat rigeligt med tid i kalenderen, som bidrager til at man kan være sikker på at nå i mål.
De bedst anmeldte byggemarkeder
Bauhaus.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som tydeligvis er ret så flot. Evalueringen er baseret på 23.161 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 8 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er rigtig godt arbejde. Evalueringen er baseret på 2.856 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet 5 stjerner, og blot 9 % har givet bundkarakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er meget betryggende. Vurderingen er et gennemsnit af 19.208 ratings, hvoraf hele 84 % har givet 5 stjerner, og blot 2 % kvitterer med den dårligste rating. Nu her har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er virkelig flot. Ratingen grundlægges af 11.467 meninger, hvoraf intet mindre end 86 % giver den højeste karakter, og blot 2 % kvitterer med 1 stjerne. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, hvilket tydeligvis er ekstremt flot. Ratingen er baseret på 28.109 anbefalinger, hvoraf hele 76 % giver maksimum point, og bare 4 % kvitterer med 1 stjerne. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.

automatisk, batteridrevet, benzindrevet, elektrisk, hobby, hydraulisk, højtryks, hånd, industri, lille, mekanisk, mini, mobil, solcelle, soldrevet, stor, AL-KO, Bosch, Danfoss, Gardena, Grundfos, Honda, Kubota, Louis Poulsen, Marina, Pto, 10 bar, 12v, 220v, 230v, 24v, 400v, USB, batteri, bil, solceller, akvarie, autocamper, bil, børn, båd, bådmotor, camping, campingvogn, drikkevand, havebassin, havedam, haven, havevanding, hus, indendørs, kælder, PC, pool, pto, påhængsmotor, spa, trailer, traktor, udendørs, strøm

Hvilken slags levering er smartest?

En stor portion internet outlets tildeler i vore dage en række forskellige billige former for levering til vandpumpe. En af de mest almindelige er nu til dags at afsende til en pakkeshop, hvor du selv henter de bestilte varer på et selvvalgt tidspunkt. Løsningen er altså særdeles smertefri, samt typisk derudover den mest betalelige løsning til levering.

Du kan ligeledes beslutte dig for at vælge udbringning til dit hus eller ud til dit arbejdes adresse. Den er tit en anelse mindre billig, men derudover ualmindeligt smertefri ift. vandpumpe online. Den mest prisbevidste leveringsmulighed vil dog til enhver tid være selv at hente pakken, hvilket beroer på at du bor i nærheden af internet webshoppens butikker, fx Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Leveringstidspunktet på vandpumpe er selvfølgelig temmelig udslagsgivende såfremt man absolut skal bruge din ordre om et øjeblik, så derfor er det naturligvis centralt at vi efterser den forventede leveringsdato ved vandpumpe. En lang række internet handler – herunder Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – tilbyder billig levering efter en enkelt hverdag på deres bedst sælgende varer online, men som imidlertid tager udgangspunkt i at der bestilles inden et bestemt tidspunkt, med hensynstagen til at de højst sandsynligt kan nå at få dit nye produkt sendt afsted forud for at pakkemedarbejderne har fri.

Flere butikker på nettet tilbyder levering uden gebyr på vandpumpe online, men ofte kræves det at du shopper for en bestemt sum. Alternativt må du tage den prisbilligste leveringsudgave, som oftest vil være at få fragtmanden til at køre din ordre til en pakkeshop.

De fleste kæder udlover click-and-collect hvor man handler billig vandpumpe på nettet men selv henter i byggemarkedet. For eksempel XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Bygma, Silvan, Bauhaus, Davidsen og Jem og Fix. Byggekæderne foreslår for eksempel klik-og-hent på vandpumpe i følgende områder:

Dragør, Holbæk, Lyngby, Thisted, Rødovre, Varde, Ikast, Hvidovre, Struer, Nørresundby, Korsør, Lillerød, Grenaa, Hedensted, Lystrup, Hjørring, København, Skanderborg, Middelfart, Nykøbing Falster, Holstebro, Solrød Strand, Frederiksberg, Odder, Odense, Stenløse, Randers, Søborg, Allerød, Brønshøj, Frederiksværk, Skive, Herning, Svendborg, Haslev, Roskilde, Hørsholm, Frederikssund, Risskov, Tilst, Rudersdal, Nærum, Nakskov, Brabrand, Haderslev, Silkeborg, Frederikshavn, Slagelse, Tårnby, Horsens, Ballerup, Vanløse, Kalundborg, Ishøj, Rønne, Højbjerg, Birkerød, Vallensbæk, Nyborg, Albertslund, Brønderslev, Ølstykke, Aarhus, Ringsted, Glostrup, Kokkedal, Brøndby, Farum, Virum, Viborg, Køge, Kolding, Hillerød, Gladsaxe, Næstved, Herlev, Hedehusene, Vejle, Charlottenlund, Aabenraa, Esbjerg, Værløse, Valby, Sønderborg, Aalborg, Åbyhøj, Taastrup, Jyllinge, Hobro, Greve, Gentofte, Helsingør, Fredericia, og Vordingborg, .

Klik-og-hent ift. vandpumpe er muligt i samtlige områder af landet: Jylland (Østjylland, Syddanmark, Sydjylland, Nordjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Midtjylland), Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn, Østfyn) og Sjælland (Hovedstaden, Bornholm, Østsjælland, Falster, Amager, Midtsjælland, Lolland, Sydsjælland, Nordsjælland, Vestsjælland).

Når vi kigger i statistikkerne står det tydeligt, at netshoppere typisk søger efter fx vandpumpe priser og køb vandpumpe. Vi ser desuden tit folk lede efter fx vandpumpe online, billig vandpumpe samt vandpumpe tilbud, plus de velkendte byggemarkeder som Bauhaus, Bygma, 10-4, Stark, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg og Silvan.

Rabat på vandpumpe

Det er efterhånden særligt let gængeligt for internetbrugere at sammenligne priser på billige vandpumpe online på tværs af internet shops, og derved har langt de fleste netshops fundet det nødvendigt at nedskære priserne på vandpumpe en hel del, og derudover sikre levering uden gebyr.

Derfor kan det immervæk vise sig smart at besigtige en række internet handler efter billige priser på vandpumpe online før du gennemfører dit køb, således at du er skråsikker på at antage den mest billige pris. Se ikke blot hos de udbredte byggemarkeder som Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, Stark, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix og Bygma.

Man må trods alt være opmærksom på, at hvis en e-forretning sælger billige vandpumpe online for en udsalgspris der kan virke umådelig overkommelig, så kan det ofte være en varsel om en uoprigtig e-butik. Shopping med kort er trods alt inkluderet i en regel, der passer på køber overfor uoprigtige e-shops.

Vi tilråder bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Som alternativ bør du overveje en billig afbetalingsløsning som for eksempel ViaBill, når du vil dække regningen på vandpumpe af flere omgange. Det foreslåes typisk i niche netbutikker, men dog sjældent de kendte byggemarkeder som fx Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Bygma, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix og 10-4.

Ved indkig i data bliver det klart, at folk mange gange søger eksempelvis billig vandpumpe og vandpumpe online. Foruden dette oplever man ofte online shoppere efterspørge blandt andet køb vandpumpe, vandpumpe priser og vandpumpe tilbud.

Udforsk eksisterende kunders erfaringer

Trustpilot frembringer nogenlunde strålende chancer for at gennemstøve flere tidligere kunders erfaringer og på grund af dette er det godt, at du gennemgår internet virksomhedens vurderinger forinden du shopper billige vandpumpe online.

Facebook frembringer lige så vel evigt gode metoder til at få kendskab til netshoppens troværdighed. Derudover ser vi endda online varehuse i Danmark hvor du kan sammensætte en evaluering af deres købsoplevelse, som tilmed kan bruges til vurdering af hvor tilfredse kunderne er.

Forinden folk bestiller billige vandpumpe online i en webshop bør man sådan set overveje dens vilkår, dog er det mange gange ikke super interessant, specielt hos de store byggemarkeder som XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Stark, Bygma, 10-4 og Jem og Fix.

Et alternativ kunne derfor være at tjekke om internet shoppen er e-mærke tilsluttet, som typisk er en tryghed om at netbutikken respekterer de danske regler, foruden at webshoppen lejlighedsvis undersøges af sagkyndige som forstår retningslinjerne.

Derudover giver det dig genvej til bistand, ifald du oplever problemstillinger ved dit indkøb af vandpumpe. Foruden dette foreslåes det at du er hensynstagende til de mest centrale vilkår der gør sig gældende i forbindelse med købet af vandpumpe online, fx den returpolitik butikken har.

På grund af dette er det også afgørende, at man altid bevarer sin ordrekvittering, således man altid kan bevise sin bestilling af vandpumpe, ligegyldig om man har købt hos 10-4, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix eller Silvan.

Rasmus O gav 5 stjerner

Alt som det skulle være.

Inge Thomsen gav 4 stjerner

Alt fungerede hurtigt og perfekt !

Morten F gav 5 stjerner

Super god oplevelse og ingen problemer

Camilla Kristensen gav 5 stjerner

Det var godt !

9 tips til når du køber online
1Inden nogen køber billige vandpumpe i en e-handler kunne man utvivlsomt bese butikkens forretningsvilkår, det er dog naturligvis et omfattende projekt. Yderligere kan det være til hjælp at køber er klar over de elementære regler der er gældende for bestillingen af billige vandpumpe online, til eksempel hvilken returret butikken anvender.
2Temmelig mange e-butikker yder heldigvis diverse billige leveringsmåder til vandpumpe. En af de mest populære er nu om dage udleveringssteder, som giver dig mulighed for at hente varerne når det passer ind i din kalender. Muligheden er nemlig temmelig ligetil, samt tit ydermere den mest prisbevidste løsning til levering.
3Generelt tilråder vi bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Shopping med kort er omfattet af et lovbud, som assisterer dig som køber imod falske internet shops. Som et alternativ burde du bruge en billig afbetalingsløsning fra fx ViaBill, hvis du efterspørger at godtgøre betalingen af flere omgange.
4Fragttiden kan i nogle tilfælde være super relevant når vi har brug for dine nye produkter nu og her, og af den grund er det skam væsentligt at man studerer leveringstidspunktet ved vandpumpe. En række internet selskaber giver billig 1 hverdags levering på adskillige varer, men som ikke desto mindre er underforstået at transaktionen gennemføres før et konkret klokkeslæt.
5Den mest prisbevidste leveringsform er dog at hente varerne selv, som jo stiller krav om at du har bopæl tæt på online forhandlerens lager. Den fragtmetode kan i nogle tilfælde være særdeles essentiel såfremt man står og skal bruge vandpumpe inden for få dage. Alternativt så frembyder enkelte internet butikker fragt uden beregning, men undertiden er det så nødvendigt at man handler for en bestemt pris.
6Nogle internet foretagender frembyder fragt uden omkostninger på vandpumpe, men i reglen påkræves det at du køber for et fastslået beløb. Derudover skulle man beslutte sig for den mest betalelige slags levering, som gerne er at få dem til at køre varerne til en pakkeshop. Fragtmetoden er i mange tilfælde derudover meget uproblematisk. Den mest letkøbte leveringsløsning vil dog utvivlsomt være at du selv henter produkterne.
7Vi går generelt ind for at efterse hvorvidt internet butikken er verificeret af e-mærket, som kan være en indikator for at internet forretningen følger de officielle danske regler, udover at internet butikken fra tid til anden efterses af specialister som forstår reglerne. Forinden folk bestiller billige vandpumpe i en netbutik bør de reelt gennemlæse deres forretningsvilkår.
8Trustpilot resulterer i uden sammenligning fortræffelige chancer for at beskue en række øvrige forbrugeres domme og på grund af dette er det at foretrække, at du studerer internet selskabets kritik inden du køber billige vandpumpe online. Facebook giver dig desuden rigtig fine muligheder for at få indsigt i e-forhandlerens kundetilfredshed.
9Det er efterhånden særligt praktisk for alle og enhver at finde de bedste priser online på billige vandpumpe på tværs af netbutikker, og derved frembyder de fleste shops på nettet billig fragt. Til gengæld kan det imidlertid vise sig gunstigt at kontrollere forskellige butikker på nettet efter billige priser forinden du handler, sådan at du er velinformeret til at modtage den skarpeste pris.