Byggevarepriser.dk

Vandpumpe til hus

JET ToolAir Klar vandpumpe 230 volt
2.600 kr.
Se produkt
JET ToolAir Vandpumpe 230 volt, Beskidt
2.890 kr.
Se produkt
MP34-2 Vandpumpe
11.870 kr.
Se produkt
MP56-3" Pramac vandpumpe - rent vand
5.895 kr.
Se produkt
MP36-2" Pramac pumpe - rent vand
5.095 kr.
Se produkt
JET ToolAir Klar vandpumpe 230 volt
2.600 kr.
Se produkt
JET ToolAir Vandpumpe 230 volt
3.565 kr.
Se produkt
JET ToolAir Vandpumpe 230 volt, Beskidt
2.890 kr.
Se produkt
MP66-3 Vandpumpe
15.623 kr.
Se produkt
Vandpumpe KGK CMA25 med motor
2.923 kr.
Se produkt
MP34-2 Vandpumpe
11.870 kr.
Se produkt
MP56-3" Pramac vandpumpe - rent vand
5.895 kr.
Se produkt
MP36-2" Pramac pumpe - rent vand
5.095 kr.
Se produkt
Vandpumpe KGK GP100
5.395 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du skal have varerne med det samme eller blot har lyst til at slippe for fragten, så kunne du overveje at køre byggematerialerne på eget initiativ. Dette er især en mulighed hos de gængse byggemarkeder.
Det er helt klart utrolig relevant at se, om de produkter du vil købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Ellers bør du overveje at tjekke de andre.
Der er ikke lighed i prisen på billige vandpumpe til hus hos de forskellige online byggecentre. Enkelte fokuserer på lave priser, imens andre vil have faglig sparring. Du må forholde dig til hvad du vil prioritere.
Flere byggemarkeder udbyder et enormt vareudvalg, hvorimod andre har fokus på en specifik varetype. Du skal vide om det er vigtigt for dig at have adskillige varetyper at vælge i mellem, udover blot vandpumpe til hus.
Du skal være opmærksom på hvilke retningslinjer der gør sig gældende når du bestiller online, så du kan undgå udfordringer med fx reklamationer. Derfor bør du undersøge firmaets handelsbetingelser.
For en del er gør-det-selv projekter lig med alverdens spørgsmål. Derfor kan du overveje at købe fra et online byggemarked, hvor du bliver tilbudt sparring og vejledning omkring vandpumpe til hus.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre har butikker overalt i landet, og derfor har folk adgang til at købe online og fragte byggematerialerne på eget initiativ. Af den grund har du chancen for at spare fragtomkostningen, samt samtidig skaffe varerne med det samme.
De store byggecentre forhandler produkter fra flere producenter, hvorfor du så kan shoppe fra et bredt udvalg af vandpumpe til hus online.
De store byggecentre er folkekære og bekendte virksomheder, som medvirker til øget tryghed når du skal handle online. Det kan du se som en fordel.

Nichewebshop

Forskellige online nichebutikker er små familievirksomheder, som typisk har danske ejere, gerne tilmed lokalt nær dig. Disse bidrager du til idet du handler vandpumpe til hus online på deres webshop.
Majoriteten af webshops med fokus på en enkelt niche har et indgående kendskab til deres produkter, da de ikke sælger andre varer. Herved forventes det at du får ekstremt indsigtsfuld service fra personale med specialistviden i lige præcis vandpumpe til hus.
Størsteparten af specialiserede webshops står selv for produktion af de produkterne der kan købes fra de større webshops. Når du køber direkte på de nichefokuserede netbutikker online vil du få en bedre pris.
Danmarks største byggekæder

Davidsen blev etableret i 1944, og er nu arbejdsplads for mere end 1.000 personer i virksomhedens 9 butikker. Davidsen fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og er nu arbejdsplads for over 2.000 medarbejdere i kædens 104 byggecentre. XL-Byg satser på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.000 personer i selskabets 72 butikker. Stark sætter ind på salg til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

vandpumpe til hus silvan

Silvan begyndte i 1968, og omfatter i dag i omegn af 1.000 kollegaer i de 41 byggecentre. Silvan fokuserer primært på billige priser til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

vandpumpe til hus harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og udgøres i dag af mere end 2.000 mennesker i deres 33 butikker. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

vandpumpe til hus jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og omfatter i dag i omegn af 2.100 mennesker i forretningens 122 byggecentre. Jem og Fix sætter ind på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og beskæftiger i dag flere end 100 ansatte i selskabets 6 varehuse. 10-4 har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 500 millioner kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og lønner i dag omtrent 500 medarbejdere i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

vandpumpe til hus bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og styres dagligt af ca. 1.000 ansatte i selskabets 17 butikker. Bauhaus fokuserer på at sælge til private, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og er nu arbejdsplads for over 2.300 mennesker i firmaets 56 butikker. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Måske det viser sig væsentligt at du har de påkrævede materialer parat forud for at du går til værks med byggeriet. Du vil med fordel kunne sammensætte en simpel indkøbsliste hvoraf der fremgår alt det der skal bruges, og som det næste tjekke hver eneste ting, med det formål at du føler dig sikker på at der ikke mangler noget.
2Du bør ikke på noget tidspunkt nedprioritere sikkerheden, så husk beskyttelse som eksempelvis hoved- og fodbeklædning der hjælper dig mod eventuelle skader. Det er smart med fokus på sikkerheden i byggeriet, hovedsageligt hvis du ikke får hjælp fra en ekspert.
3Man må aldrig nogensinde undvære grej. Tit vil det være en fordel at have værktøjet tilgængeligt når du går løs med byggeprocessen. Husk også at inkludere disse udgiftsposter i byggeriets regnskab.
4Der viser sig uden tvivl pludselige vanskeligheder når det handler om store byggeprojekter, og ergo kan det vise sig afgørende at man afsætter tilstrækkelig tid i handlingsplanen, så man er sikker på at nå det til den planlagte tid.
5Ofte vil det være af stor betydning at udfærdige en budgetoversigt for byggeriet, så du har styr på økonomien. Det er sundt at tage noter til samtlige poster, hvorefter man kan finde frem til prisen på dem slavisk.
6Planlægning vil være vejen til at få en god oplevelse med arbejdet. Du bør udarbejde en struktureret plan, der dikterer hvilke arbejdsopgaver du vil løse på hvilke tidspunkter, og derudover en numerisk orden. Husk at være realistisk idet du nedskriver agendaen.
7Ved projekter udenfor kan vind og vejr få en vigtig rolle. På grund af dette bør du regelmæssigt tjekke vejrberetningerne i dagene op til igangsættelsen af arbejdet, så du slipper for at det uden du havde regnet med det starter med at vælte ned netop som du er midt i det avancerede projekt.
8Måske burde du overveje hvorvidt projektet kan klares alene, eller du med fordel kan få hjælp fra en fagmand til opstarten af det. Ifald du fremskaffer assistance fra en professionel vil det typisk være en god idé at søge forslag fra diverse foretagender.
9Der kan findes ekstremt mange artikler og videoer på diverse hjemmesider hvorfra du kan få tips og tricks. Specielt YouTube er kilde til enorme mængder brugbar information, i særlig grad forudsat at du bruger den engelske version.
10Det kan vise sig nødvendigt at søge en hjælpende hånd til byggeprojektet, især ift. store byggeopgaver. Omfangsrige ting bør udføres af flere mennesker. Dertil viser det sig mere effektivt og mere minderigt at dele arbejdet med andre.
11Inden du starter byggeprocessen kan det vise sig højst vigtigt at have styr på, at projektet ikke er i strid med loven. Alt efter hvordan du bor kan der gælde begrænsende regler for, hvad du gerne må, samt hvad du ikke kan få lov til.
12I nogle tilfælde kan man få offentlig støtte til ombygninger. Det gives hvis renoveringen er miljøvenligt. Den økonomiske støtte kræver altså at byggeriet har positiv betydning for miljøet.
Danskernes favorit byggecentre
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er absolut imponerende. Ratingen tager udgangspunkt i 23.161 bedømmelser, hvor imponerende 69 % giver topkarakter, og alene 8 % kvitterer med den dårligste rating. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er usædvanligt overlegent. Scoren er baseret på 2.856 anmeldelser, hvoraf hele 59 % giver maksimum point, og blot 9 % giver den dårligste rating. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Kunderne hos 10-4.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som utvivlsomt er ultra overlegent. Ratingen er regnet ud fra 19.208 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 84 % har givet toprating, og blot 2 % har givet 1 stjerne. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som klart er ekstremt beundringsværdigt. Ratingen tager udgangspunkt i 11.467 tilkendegivelser, hvor hele 86 % giver topkarakter, og alene 2 % giver den laveste karakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, som jo er ret så betryggende. Evalueringen er regnet ud fra 28.109 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 76 % har givet den højeste karakter, og blot 4 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Hvilken fragtmulighed skal jeg vælge?

En del online shops foreslår nu en hel del forskellige billige fragttyper til vandpumpe til hus. En af de mest almindelige er for øjeblikket at afsende til en pakkeshop, som giver dig mulighed for at hente produkterne den dag der passer dig. Den er nemlig vældig overkommelig, og typisk tilmed den mest prisbevidste leveringsmulighed.

Du kunne på samme måde overveje at få varerne bragt til din hjemmeadresse eller til adressen hvor du arbejder. Leveringsmetoden bliver af og til en lille smule mindre billig, men derudover meget smart ift. vandpumpe til hus online. Den mindst kostelige mulighed for levering er dog at hente produkterne selv, men den mulighed kræver at du fysisk befinder dig lige ved online virksomhedens butikker, eksempelvis Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Antal dages levering på vandpumpe til hus kan i nogle tilfælde være usædvanlig udslagsgivende forudsat du skal bruge produktet øjeblikkeligt, så i det øjemed er det faktisk relevant at du kontrollerer tidshorisonten for levering for vandpumpe til hus. Mange internet forhandlere – eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix – byder på billig levering på næste hverdag på utallige varenumre online, der dog stiller krav om at bestillingen placeres tidligere end et fastsat tidspunkt, således at de kan nå at få bestillingen skippet afsted forud for at logistikmedarbejderne holder fyraften.

Flere netbutikker garanterer fri fragt på vandpumpe til hus online, men tit afkræver det at man shopper for et konkret beløb. Alternativt skulle du snuppe den mest letkøbte fragtløsning, der mange gange vil være at få dem til at levere dine varer til en pakkeshop.

Adskillige kæder giver klik-og-hent hvor du handler billig vandpumpe til hus derhjemme og afhenter i byggecenteret. Eksempelvis XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Davidsen, Silvan, Stark, Harald Nyborg, 10-4 og Jem og Fix. Byggekæderne tildeler for eksempel click-and-collect på vandpumpe til hus i følgende områder:

Haslev, Hørsholm, Søborg, Taastrup, Kalundborg, Albertslund, Vanløse, Rønne, Svendborg, Vallensbæk, Ringsted, Aarhus, Esbjerg, Gladsaxe, Holbæk, Hobro, Hillerød, Nærum, Glostrup, Varde, Roskilde, Risskov, Frederiksberg, Vejle, Virum, Herning, Ballerup, Lillerød, Hjørring, Kolding, Ishøj, Valby, Skive, Køge, Haderslev, Hedehusene, Viborg, Hedensted, Brønderslev, Farum, Aalborg, Brønshøj, Allerød, Aabenraa, Næstved, Jyllinge, Sønderborg, Odense, Ikast, Stenløse, Helsingør, Randers, Nykøbing Falster, Brabrand, Kokkedal, Odder, Frederikssund, Frederikshavn, Tårnby, Grenaa, Højbjerg, Greve, Nakskov, Silkeborg, Struer, Slagelse, Gentofte, Frederiksværk, Lystrup, Holstebro, Nyborg, Ølstykke, Charlottenlund, Solrød Strand, Korsør, Middelfart, Nørresundby, Brøndby, Birkerød, Tilst, Vordingborg, Skanderborg, Thisted, Åbyhøj, Herlev, Horsens, Værløse, Rudersdal, Lyngby, Rødovre, Fredericia, Dragør, København, og Hvidovre, .

Afhentning for vandpumpe til hus er en mulighed i de fleste regioner af Danmark: Fyn (Østfyn, Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn), Sjælland (Hovedstaden, Nordsjælland, Lolland, Sydsjælland, Vestsjælland, Falster, Amager, Bornholm, Østsjælland, Midtsjælland) og Jylland (Østjylland, Midtjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Sydjylland, Syddanmark).

Når man kigger i søgedata er det tydeligt, at online shoppere jævnligt leder efter fx billig vandpumpe til hus og vandpumpe til hus tilbud. Vi ser desuden som regel netshoppere efterspørge blandt andet køb vandpumpe til hus, vandpumpe til hus online og vandpumpe til hus priser, foruden de udbredte byggekæder som Silvan, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, Stark og Bauhaus.

Priser på vandpumpe til hus

Det er jo usædvanlig uproblematisk for almindelige dødelige at finde information om priser på billige vandpumpe til hus online i blandt forskellige e-handler, og til tak har en hel del internet outlets fundet det uundgåeligt at tvinge priserne på vandpumpe til hus enormt, og endda garantere fragt uden betaling.

Trods dette kan det imidlertid blive tiden værd at analysere nogle shops på nettet efter rabatter og tilbud på vandpumpe til hus online inden du køber, således at man er skudsikker på at opnå den skarpeste pris. Kig ikke blot hos de gængse byggemarkeder som Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, Stark, 10-4 og XL-Byg.

Du må lige meget hvad være årvågen med, at når en online virksomhed annoncerer billige vandpumpe til hus online til en pris der kan virke overordentlig billig, burde det tit være et kendetegn på en snydagtig internet shop. Bestillinger med kort er i hvert fald indbefattet af en ordning, som støtter dig imod svindlende online virksomheder.

Vi tilråder kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Som alternativ kunne du anvende en afbetalingsløsning som f.eks. ViaBill, for så vidt du foretrækker at dække pengene til vandpumpe til hus over en periode. Det tilbydes ofte ved nichefokuserede webshops, men ikke de kendte byggemarkeder som fx Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, Stark og Silvan.

Når vi ser på tallene bliver det tydeligt, at internet shoppere typisk søger efter eksempelvis vandpumpe til hus tilbud og billig vandpumpe til hus. Derudover oplever vi som regel folk lede efter for eksempel vandpumpe til hus online, vandpumpe til hus priser og køb vandpumpe til hus.

Læs folks betragtninger

Trustpilot indebærer flere belejlige muligheder for at gennemstøve en række øvrige forbrugeres omtaler og af den grund anbefales det, at du sonderer internet virksomhedens omtaler forinden du shopper billige vandpumpe til hus online.

Facebook medfører på samme måde relativt gunstige metoder til at få et kig ind i online forhandlerens troværdighed. Tilmed møder vi endda online outlets som giver kunderne mulighed for at afgive en kritik af ordreforløbet, hvilket ligeledes kan udnyttes til at vurdere kundernes tilfredshed.

Forud for at nogen shopper billige vandpumpe til hus online i en shop kunne man uden tvivl studere webshoppens betingelser, men det er naturligvis et tidskrævende arbejde, specielt med de store byggemarkeder som Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Davidsen, Stark og Silvan.

Et nemt alternativ kan derfor være at undersøge hvorvidt e-forhandleren er medlem af e-mærke ordningen, da det almindeligvis er en garanti for at netshoppen accepterer de officielle danske regler, foruden at shoppen hyppigt gennemses af eksperter som mestrer reglerne på området.

Desuden tilbydes du genvej til opbakning, ifald du møder udfordringer med din shopping med vandpumpe til hus. Foruden dette tilrådes det at du er påpasselig med de vigtigste reglementer der kan have indflydelse på bestillingen af vandpumpe til hus online, som fx hvilken byttepolitik webbutikken garanterer.

Derfor er det tillige relevant, at man til enhver tid beholder sin faktura e-mail, så man til enhver tid kan dokumentere sin bestilling af vandpumpe til hus, hvad end man shopper hos Bygma, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Bauhaus, Stark eller Jem og Fix.

Else Knudsen gav 5 stjerner

Alt var perfekt.

Bente N gav 4 stjerner

hurtig og præcis levering

Lone gav 5 stjerner

Virkelig god service

Else gav 4 stjerner

Som altid

9 gode råd til online indkøb
1Det er ultra fremkommeligt for alle og enhver at sammenligne priser online på billige vandpumpe til hus fra forskellige butikker på nettet, og så præsterer en hel del internet webshops portofri fragt. Det kan ikke desto mindre blive rentabelt at kigge forbi nogle forskellige online outlets efter tilbud og rabat forinden du gennemfører dit køb, så man er garanteret at modtage den mindst kostelige pris.
2Generelt går vi ind for køb med kort eller MobilePay. Kortbetalinger er en del af en retningslinje, der garanterer køber imod uærlige e-butikker. Som en alternativ mulighed kan du drage nytte af en løsning på afbetaling fra eksempelvis ViaBill, såfremt du har i sinde at afbetale beløbet over tid.
3Vi tilråder at bemærke hvorvidt online firmaet er medlem af e-mærke ordningen, eftersom det kan være en erklæring om at online webshoppen efterkommer de gældende danske regler, tillige med at e-shoppen regelmæssigt besøges af sagkyndige som behersker bestemmelserne på området. Inden folk køber billige vandpumpe til hus hos en online butik kunne de reelt gennemgå netbutikkens forretningsaftale.
4Trustpilot frembyder fuldkommen hensigtsmæssige chancer for at gennemrode mange aktuelle forbrugeres domme og af den grund er det godt, at du gransker online shoppens kritik forud for at du shopper billige vandpumpe til hus online. Facebook bringer dig endvidere faktisk fordelagtige løsninger til at få indtryk af online forhandlerens pålidelighed.
5Nogle enkelte webshops lover gebyrfri levering på vandpumpe til hus, men oftest gælder det kun hvis man aftager for en konkret sum. Alternativt kan du tage den mindst kostelige leveringsmulighed, hvilket tit vil blive at få fragtmanden til at køre pakken til et udleveringssted. Leveringsformen er tit endda særligt fleksibel. Den billigste leveringsudgave vil dog altid vise sig at være selv at hente pakken.
6Før folk handler billige vandpumpe til hus hos en online webshop burde man på en vis måde tage stilling til shoppens forretningsbetingelser, dog er det i mange tilfælde ikke særlig morsomt. Ligeledes er det en hjælp at kunden er obs på de mest relevante vilkår der har indflydelse på handlen med billige vandpumpe til hus online, som eksempelvis den ombytningspolitik webshoppen tilsikrer.
7En stor portion online varehuse udlover nu til dags diverse forskellige billige leveringsudgaver til vandpumpe til hus. Et hit er lige nu levering til et afhentningssted, så du selv kan hente dine nye varer når der er tid til det. Leveringsmetoden er jo usædvanlig problemfri, samt mange gange også den billigste leveringsudgave.
8Den mest letkøbte form for fragt kan ikke modsiges at være at du selv henter pakken, men den mulighed beroer på at du lever lige ved internet forhandlerens lager. Den metode til levering er selvfølgelig temmelig betydningsfuld i tilfælde af at vi har brug for vandpumpe til hus straks. Alternativt så tilbyder visse online firmaer portofri levering, men tit er det forbeholdt når du køber for et fastsat beløb.
9Antal dages levering er selvfølgelig ret bestemmende forudsat vi står og skal bruge pakken omgående, og i det øjemed er det tydeligvis centralt at du dobbelttjekker den forventede leveringstid på vandpumpe til hus. Størstedelen af netshops i Danmark garanterer billig levering på blot en enkelt hverdag på mange af deres varer, men som trods alt er regnet ud fra at ordren køres igennem tidligere end et besluttet klokkeslæt.