Byggevarepriser.dk

Svejsehjelm

Svejsehjelm 10 til peltor sikkerhedshjelm
808 kr.
Se produkt
Svejsehjelm fuldaut m/variabel DIN 9-13 (Rød/sølv)
696 kr.
Se produkt
Svejsehjelm sr 584/ sr 580 komplet
4.999 kr.
Se produkt
Svejsehjelm fuldaut m/variabel DIN 9-13 (Sort/sølv)
696 kr.
Se produkt
Svejsehjelm zekler 4060
1.499 kr.
Se produkt
Svejsehjelm fuldaut m/variabelDIN 5-9/9-13 (Blue)
949 kr.
Se produkt
Svejsehjelm zekler 4050
1.307 kr.
Se produkt
Svejsehjelm Jackson 10
627 kr.
Se produkt
Svejsehjelm Zekler fusion 1000
3.178 kr.
Se produkt
Svejsehjelm m/justerbar dæmpning
585 kr.
Se produkt
Svejsehjelm Euromaske
858 kr.
Se produkt
Svejsehjelm fuldaut m/variabel DIN 9-13 (Blå/sølv)
696 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal have fokus på hvilke betingelser webshoppen udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du kan undgå udfordringer med bl.a. returret. Af den grund bør du kende byggeshoppens betingelser.
For mange er byggeri ens betydende med en lang række spørgsmål. På grund af det er det en fordel at vælge en webshop, hvor du får tips og tricks til valg af svejsehjelm.
Flere byggecentre udbyder et bredt sortiment af produkter, imens øvrige specialiserer sig i en enkelt type af vare. Du kan overveje hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange grupper af varer at vælge i blandt, foruden bare svejsehjelm.
Såfremt du har brug for byggematerialerne hurtigst muligt eller blot gerne vil slippe for fragten, så kan du overveje at køre materialerne personligt. Det er hovedsageligt en mulighed hos de udbredte byggecentre.
Du kan finde forskelle i prisniveauet på billige svejsehjelm fra byggemarked til byggemarked. Enkelte vil have de bedste priser, imens nogle har kompetent rådgivning. Du bør afveje hvad du helst vil have.
Det er absolut meget afgørende at tjekke, hvorvidt den vare du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Som alternativ kan du tjekke de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er etablerede og bekendte forretninger, hvilket kan medvirke til øget tryghed til dig som køber online. Dette er noget nogle vil se fordele ved.
De store byggecentre har butikker i store dele af landet, og som følge af det har de fleste chancen for at købe online og transportere materialerne selv. Som følge af det har du chancen for at slippe for leveringsgebyret, og endda have produkterne lige nu.
De store byggecentre sælger varer fra en lang række forskellige producenter, hvorfor du kan vælge fra et bredt udvalg af svejsehjelm online.

Nichewebshop

Størsteparten af nichefokuserede netbutikker er små familiefirmaer, der i de fleste tilfælde har danske ejere, givetvis sågar fra dit lokalområde. Dem understøtter du idet du køber svejsehjelm online på deres side.
Alverdens små butikker er ekstraordinært passionerede omkring deres online produktudvalg, da de har skarpt fokus på disse produkter. Ergo kan du få ekstra erfaren rådgivning fra folk med specialistviden i lige præcis svejsehjelm.
Alverdens webshops i små nicher er producenter af de varer som du kan købe i byggecentrene. Ved køb direkte fra de nichefokuserede netbutikker online bør du få billigere priser.
Danmarks største byggemarkeder
svejsehjelm harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og beskæftiger i dag mere end 2.000 mennesker i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

svejsehjelm silvan

Silvan kom frem i 1968, og styres dagligt af ca. 1.000 medarbejdere i firmaets 41 byggecentre. Silvan fokuserer på billige priser til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og er nu arbejdsplads for over 1.000 ansatte i forretningens 9 butikker. Davidsen fokuserer på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

svejsehjelm bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og beskæftiger nu over 1.000 medarbejdere i de 17 byggecentre. Bauhaus har fokus på salg til private, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

svejsehjelm jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og lønner i dag i nærheden af 2.100 kollegaer i byggemarkedets 122 byggecentre. Jem og Fix sætter ind på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og beskæftiger nu flere end 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 72 butikker. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og udgøres i dag af i omegn af 500 kollegaer i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

10-4 begyndte i 1947, og er nu arbejdsplads for ca. 100 ansatte i de 6 butikker. 10-4 tilstræber at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 500 millioner kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og beskæftiger i dag mere end 2.000 mennesker i kædens 104 varehuse. XL-Byg fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og beskæftiger nu omtrent 2.300 medarbejdere i byggemarkedets 56 butikker. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Ved udendørs byggeprojekter har vejret meget at sige. På grund af dette må du ofte tage notits af vejrprognosen i dagene op til projektets begyndelse, så det forhåbentlig ikke uden varsel begynder at stå ned i stænger netop som du er ved at færdiggøre det svære projekt.
2Du bør nødig negligere dit eget ve og vel, så husk sikkerhedstøj herunder fod- og hovedbeklædning som beskytter dig mod potentielle uheld. Det er af stor betydning at du husker din sikkerhed i arbejdet, specielt hvis du ikke sikrer dig hjælp fra en fagmand.
3Inden du starter arbejdet kan det blive ultra værdifuldt at sikre sig, at projektet overholder gældende love. Alt efter din boligtype kan der være forskellige love som beskriver, hvad du må, og hvad der er ulovligt.
4Der kan findes mange guides og videoer online som du kan finde hjælp i. I særlig grad YouTube tilbyder dig ret så meget brugbar oplysning, navnligt når man skriver søgeordene på engelsk.
5Man må ikke undvære grej. Tit kan det være vigtigt at have grejet disponibelt før du tager fat på byggeprocessen. Du bør i øvrigt huske at tillægge disse udgifter i budgettet.
6Du burde måske tænke over om det er muligt at klare det hele selv, eller du må skaffe hjælp fra en professionel til delelementer af arbejdet. Såfremt du ønsker hjælp fra en fagmand kunne det godt betale sig at søge priser fra flere virksomheder.
7Planlægning vedbliver at være kilden til at lykkes med din byggeproces. Du bør overveje at udarbejde en strømlinet handlingsplan, der fortæller hvilke gøremål der skal udføres på hvilket tidspunkt, og som også indeholder en nummerorden. Vær skarp idet du laver din strategi.
8Muligvis kan det blive betydningsfuldt at du har de påkrævede byggematerialer disponible forinden du påbegynder arbejdet. Du kunne lave en hurtig oversigt hvor der bør fremgå alle de ting der skal bruges, og som det næste efterse listen, således at du bliver sikker på at du har det hele.
9Der præsenterer sig utvivlsomt pludselige vanskeligheder når det kommer til omfangsrige projekter, og af den grund kan det være vigtigt at der afsættes nok plads i køreplanen, med det formål at man kan føle sig overbevist om at komme i mål.
10Det kan vise sig at være betydningsfuldt at nedskrive et regnskab for dit byggeprojekt, så du ikke er i tvivl om økonomien. Det vil blive sundt at kortlægge alle omkostninger, og efterfølgende undersøge eventuelle tilbud på hver enkelt.
11Det er oplagt at sikre sig en hjælpende hånd til projektet, især i tilfælde af omfattende arbejdsopgaver. Større ombygninger behøver flere personer. Derudover vil det blive mere produktivt og mere interessant at udføre arbejdet med andre.
12Husk at du kan forsøge at få offentligt tilskud til gør-det-selv projekter. Det kan man få såfremt byggeriet hjælper miljøet. Modtagelsen af støtte betinges altså af at byggeprojektet har positiv betydning for klimaet.
De bedst vurderede byggecentre
10-4.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er absolut flot. Karakteren grundlægges af 19.208 meninger, hvor intet mindre end 84 % har givet den bedste karakter, og alene 2 % har givet bundkarakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dks score på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som selvfølgelig er meget godt arbejde. Evalueringen er baseret på 28.109 anbefalinger, hvoraf hele 76 % giver den højeste karakter, og kun 4 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som klart er temmelig godt arbejde. Evalueringen grundlægges af 23.161 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 69 % giver den bedste karakter, og blot 8 % har givet den dårligste rating. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en score på 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er meget imponerende. Karakteren tager udgangspunkt i 11.467 anmeldelser, hvoraf hele 86 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 2 % giver bundkarakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en rating på 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er virkelig overlegent. Scoren grundlægges af 2.856 kommentarer, hvor imponerende 59 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 9 % har givet dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.

automatisk, elektrisk, 3M, Diesella, Esab, Kemppi, Migatronic, Speedglas, TIG, Würth, filter, luft, lys

Hvilken fragtmulighed er bedst?

En hel del netbutikker i Danmark tilbyder nu en række forskellige billige leveringsmidler til svejsehjelm. Den mest moderne er nu om stunder levering til en pakkeshop, hvor du så nemt kan hente din pakke den dag der passer dig. Metoden er altså ret ligetil, samt i mange tilfælde tillige den prisbilligste fragtform.

Du bør endvidere påtænke at få det leveret til din bolig eller til adressen på dit arbejde. Leveringstypen er sædvanligvis en smule mere omkostningsfuld, men også særdeles fleksibel med svejsehjelm online. Den billigste løsning er unægtelig at hente pakken selv, som jo kræver at du lever i nærheden af internet virksomhedens byggemarked, eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Antal dages levering på svejsehjelm kan være vældig bestemmende i tilfælde af at du har brug for dine nye produkter fluks, og herved er det tydeligvis aktuelt at man efterser den anslåede leveringsdato på svejsehjelm. Størstedelen af forhandlere på nettet – fx Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – lover billig dag-til-dag fragt på mange af shoppens varenumre online, hvilket er påkrævet at bestillingen laves tidligere end et fastsat tidspunkt, så at de har en chance for at nå at få dit nye produkt pakket før de lageransatte drager hjemad.

Flere online shops frembyder gebyrfri levering på svejsehjelm online, men oftest stiller det krav om at der erhverves for et fastsat beløb. Alternativt skal man foretrække den mest betalelige form for fragt, der mange gange vil blive at få bragt dine produkter til en pakkeshop.

En stor portion byggemarkedskæder tilbyder afhentning hvor du handler billig svejsehjelm online og afhenter i byggemarkedet. Fx 10-4, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Stark, Silvan og Harald Nyborg. Byggemarkederne tilbyder bl.a. click-and-collect på svejsehjelm i følgende byer:

Vanløse, Brønderslev, Dragør, Gentofte, Lyngby, Thisted, Herlev, Varde, Charlottenlund, Aarhus, Silkeborg, Ringsted, Tilst, Skanderborg, Kalundborg, Tårnby, Frederiksværk, Vejle, København, Horsens, Odder, Allerød, Haslev, Valby, Korsør, Helsingør, Haderslev, Randers, Kokkedal, Kolding, Rudersdal, Højbjerg, Greve, Næstved, Aabenraa, Viborg, Hvidovre, Birkerød, Skive, Jyllinge, Brabrand, Frederikssund, Vordingborg, Frederiksberg, Hjørring, Køge, Odense, Hørsholm, Nykøbing Falster, Solrød Strand, Åbyhøj, Lystrup, Brøndby, Struer, Glostrup, Hedensted, Ishøj, Roskilde, Sønderborg, Middelfart, Slagelse, Nyborg, Ikast, Taastrup, Ballerup, Aalborg, Farum, Nakskov, Fredericia, Holstebro, Værløse, Rødovre, Esbjerg, Frederikshavn, Brønshøj, Hillerød, Hedehusene, Nærum, Grenaa, Lillerød, Gladsaxe, Hobro, Stenløse, Herning, Svendborg, Ølstykke, Virum, Nørresundby, Albertslund, Rønne, Risskov, Holbæk, Vallensbæk, og Søborg, .

Afhentning af svejsehjelm er en mulighed i samtlige dele af landet: Fyn (Østfyn, Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn), Sjælland (Bornholm, Vestsjælland, Amager, Midtsjælland, Lolland, Falster, Hovedstaden, Sydsjælland, Nordsjælland, Østsjælland) og Jylland (Sønderjylland, Nordjylland, Sydjylland, Midtjylland, Vestjylland, Østjylland, Syddanmark).

Ses der på tendenserne fremstår det klart, at mennesker jævnligt søger fx svejsehjelm tilbud og svejsehjelm priser. Foruden dette ser man som regel mennesker lede efter bl.a. svejsehjelm online, køb svejsehjelm samt billig svejsehjelm, foruden de gængse byggecentre som Stark, Bygma, Jem og Fix, Silvan, 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg og Davidsen.

Få den bedste pris på svejsehjelm

Det er jo ret så praktisk for enhver at finde information om priser på billige svejsehjelm online i blandt forskellige internet forhandlere i Danmark, og til tak har masser af internet forhandlere set sig nødsaget til at mindske salgspriserne på svejsehjelm helt i bund, og ydermere garantere levering uden beregning.

Dog kan det til hver en tid være nyttigt at udforske enkelte internet firmaer efter rabatter og tilbud på svejsehjelm online før du placerer ordren, så man er skudsikker på at få den billigste pris. Kig ikke blot på de velkendte byggecentre som Silvan, Stark, Bauhaus, Bygma, Davidsen, 10-4, XL-Byg og Harald Nyborg.

Man bør bare ikke undervurdere, at hvis en online butik annoncerer billige svejsehjelm online for en pris der kan ses som uhørt lav, så burde det tit være et tegn på en svindel e-forhandler. Køb med kort er trods alt indbefattet af en lovbestemmelse, hvilket støtter kunden imod falske outlets på nettet.

Vi foreslår generelt køb med betalingskort eller mobilbetaling. Som et alternativ kan du vælge et tilbud fra eksempelvis ViaBill, forudsat du har til hensigt at dække pengene til svejsehjelm over tid. Det tilbydes typisk ved nichefokuserede netbutikker, men sjældent de velkendte byggemarkeder som for eksempel Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Silvan og 10-4.

Når man ser på data står det tydeligt, at online shoppere jævnligt leder efter blandt andet svejsehjelm tilbud og svejsehjelm priser. Man ser derudover typisk netshoppere lede efter bl.a. svejsehjelm online, køb svejsehjelm samt billig svejsehjelm.

Tjek andre menneskers bedømmelser

Trustpilot præsterer altid fine muligheder for at gennemgå en lang række aktuelle forbrugeres oplevelser og af den grund er det klogt, at du vurderer webshoppens kritik før du placerer din ordre på billige svejsehjelm online.

Facebook giver dig ligeledes relativt ærlige metoder til at få indtryk af e-handlens troværdighed. I øvrigt er der endda internet varehuse som tilbyder kunderne at skrive en vurdering af deres købsoplevelse, som desuden bør benyttes til at bedømme hvor glade kunderne er.

Forinden nogen shopper billige svejsehjelm online i en e-forhandler kan man for at være sikker betragte butikkens regler, det er dog ofte en tidskrævende opgave, i særdeleshed på de gængse byggecentre som XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og 10-4.

Et alternativt forslag kunne måske være at undersøge om webbutikken er tilsluttet e-mærket, siden det burde være en antydning af at e-handlen forstår gældende dansk lovgivning, og at e-forretningen nu og da evalueres af specialister som kender til reglerne på området.

Desuden giver det dig genvej til hjælpende service, for så vidt du får dilemmaer ved dit indkøb af svejsehjelm. Yderligere er det fornuftigt at du er klar over de elementære bestemmelser der har indvirkning på købet af svejsehjelm online, som fx den returrettighed internet virksomheden lover.

På grund af dette er det på samme måde essesentielt, at man permanent bevarer ens kvittering, således man til enhver tid kan eftervise købet af svejsehjelm, uafhængig af om man bestiller fra Bygma, Jem og Fix, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, 10-4 eller XL-Byg.

Mads F gav 5 stjerner

Hurtigt og nemt via WEB

Niels Sørensen gav 4 stjerner

Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

Anne L gav 5 stjerner

Virkelig god service

Jette gav 5 stjerner

Super hurtig levering og ok priser

9 gode råd til internetshopping
1Det er i dag i høj grad smart for os alle at lave prissammenligning online på billige svejsehjelm på forskellige netbutikker, og herved tilbyder en hel del e-firmaer gebyrfri levering. Men det kan ikke desto mindre blive profitabelt at tjekke indtil flere internet butikker efter udsalg og tilbud forinden du bestiller, således at man er usvigeligt sikker på at skaffe sig den skarpeste pris.
2Generelt anbefaler vi at granske om online forretningen er e-mærket, eftersom det ofte er et bevis på at internet firmaet føjer de danske regler, udover at webbutikken lejlighedsvis føres tilsyn med af eksperter der har ekspertise inden for lovene på området. Før folk køber billige svejsehjelm i en shop på nettet behøver de utvivlsomt løbe igennem shoppens handelsbetingelser.
3Fragtperioden kan være usædvanlig vital ifald man står og skal bruge varerne fluks, så herved er det temmelig afgørende at man tjekker den forventede leveringsdato for svejsehjelm. De fleste e-firmaer i Danmark yder billig levering på næstkommende hverdag på de fleste varer, som alligevel kræver at handlen laves tidligere end et givent klokkeslæt.
4Trustpilot frembringer fuldstændig ærlige chancer for at eftersøge adskillige nuværende køberes ratings og af den grund foreslår vi, at du sonderer internet shoppens omtaler forinden du handler billige svejsehjelm online. Facebook medfører lignende relativt fordelagtige metoder til at få en idé om internet butikkens kundetilfredshed.
5Vi slår generelt et slag for bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Handler med kort er inkluderet i en orden, hvilket sikrer en overfor uægte webbutikker. Som alternativ burde du drage fordel af en afdragsløsning som f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du agter at dække omkostningerne over en længere periode.
6De fleste online virksomheder tilbyder i vore dage diverse billige metoder til levering til svejsehjelm. Førstevalget hos mange er i vore dage levering til et afhentningssted, hvor du selv henter de nyindkøbte produkter den dag der passer dig. Leveringstypen er nemlig ret så nem, samt typisk derudover den mest letkøbte leveringsversion.
7Den mest prisbevidste form for levering vil altid være at hente produkterne selv, hvilket stiller krav om at du er nærved netbutikkens hjemsted. Den slags levering kan vise sig at være særligt udslagsgivende såfremt vi har brug for svejsehjelm øjeblikkeligt. Alternativt så præsterer flere online varehuse levering uden gebyr, men tit er det under betingelse af at der aftages for en præcis sum.
8Før folk handler billige svejsehjelm hos en netbutik kan man uden tvivl granske netshoppens forretningsbetingelser, dog er det uden tvivl en omfattende opgave. Ligeledes kan det anbefales at man er obs på de fundamentale betingelser der kan spille ind i forbindelse med købet af billige svejsehjelm online, til eksempel hvilken ombytningsret online firmaet har.
9Indtil flere internet shops præsterer levering uden gebyr på svejsehjelm, men typisk afkræver det at du indkøber for en bestemt sum. Ellers skal man vælge den mest letkøbte leveringsmåde, som ofte vil være at få fragtmanden til at bringe bestillingen til en pakkeshop. Den viser sig som regel tillige i høj grad fleksibel. Den mest letkøbte leveringsløsning er uden tvivl at hente ordren selv.