Byggevarepriser.dk

Elektrisk Svejsehjelm

Svejsehjelm 10 til peltor sikkerhedshjelm
808 kr.
Se produkt
Svejsehjelm fuldaut m/variabel DIN 9-13 (Rød/sølv)
696 kr.
Se produkt
Svejsehjelm sr 584/ sr 580 komplet
4.999 kr.
Se produkt
Svejsehjelm fuldaut m/variabel DIN 9-13 (Sort/sølv)
696 kr.
Se produkt
Svejsehjelm zekler 4060
1.499 kr.
Se produkt
Svejsehjelm fuldaut m/variabelDIN 5-9/9-13 (Blue)
949 kr.
Se produkt
Svejsehjelm zekler 4050
1.307 kr.
Se produkt
Svejsehjelm Jackson 10
627 kr.
Se produkt
Svejsehjelm Zekler fusion 1000
3.178 kr.
Se produkt
Svejsehjelm m/justerbar dæmpning
585 kr.
Se produkt
Svejsehjelm Euromaske
858 kr.
Se produkt
Svejsehjelm fuldaut m/variabel DIN 9-13 (Blå/sølv)
696 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du skal bruge produkterne hurtigt eller bare ønsker at undvære leveringsomkostningen, så kan du med fordel transportere varerne selv. Dette er navnligt et alternativ ved de udbredte byggekæder.
Du skal være opmærksom på hvilke retningslinjer der gælder for dit køb online, så du kan undgå problemer med fx returret. Derfor bør du undersøge webshoppens betingelser.
For en del er gør-det-selv projekter lig med en hulens masse spørgsmål. Derved er det en fordel at vælge et online byggecenter, hvor du får hjælp og vejledning omkring elektrisk svejsehjelm.
Du vil finde ulighed i udsalgspriserne på billige elektrisk svejsehjelm hos de forskellige online byggemarkeder. Nogle har de bedste priser, hvorimod andre tilbyder en høj grad af service. Du skal forholde dig til hvad du foretrækker.
Det er naturligvis ekstremt vigtigt at tjekke, hvorvidt det produkt du vil købe online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Ellers kan du kigge hos de andre.
Nogle byggekæder sælger et stort sortiment, og øvrige specialiserer sig i en bestemt varetype. Du skal gennemtænke om det er essentielt for dig at have adskillige produkter at vælge fra, udover blot elektrisk svejsehjelm.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder har butikker i hele landet, og på grund af det har folk tilbuddet om at købe online og køre varerne personligt. Hermed kan man undgå fragten, og tilmed have produkterne lige nu.
De store byggekæder er udbredte og bekendte butikker, som kan give en tryghedsfølelse når man stopper online. Det er noget nogle vil se en fordel i.
De kendte byggecentre sælger varer fra forskellige producenter, og af den grund kan du bestille fra et bredt sortiment af elektrisk svejsehjelm online.

Nichewebshop

Majoriteten af nichefokuserede webshops er ekstremt passionerede omkring deres online produktudvalg, idet de udelukkende sælger disse varer. På grund af det vil du få mere gavnlig service fra folk som er specialister i netop elektrisk svejsehjelm.
Størsteparten af specialiserede webshops står selv for produktion af varerne der kan købes i de store byggekæder. Ved at købe direkte på niche netbutikkerne online kan du få billigere priser.
Diverse webshops med fokus på en enkelt niche er opstartsfirmaer, som tit drives i Danmark, gerne sågar fra dit lokalområde. Disse støtter du når du køber elektrisk svejsehjelm online på deres webshop.
De største byggecentre i Danmark

Stark begyndte i 1896, og udgøres i dag af flere end 2.000 ansatte i selskabets 72 byggecentre. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for over 7 milliarder kroner.

elektrisk svejsehjelm jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og udgøres nu af i omegn af 2.100 kollegaer i de 122 byggecentre. Jem og Fix specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og beskæftiger i dag cirka 1.000 mennesker i de 9 butikker. Davidsen er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og udgøres nu af flere end 2.000 mennesker i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg har fokus på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og styres dagligt af flere end 2.300 kollegaer i virksomhedens 56 butikker. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og lønner i dag mere end 100 medarbejdere i selskabets 6 varehuse. 10-4 har fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

elektrisk svejsehjelm harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og lønner i dag flere end 2.000 medarbejdere i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

elektrisk svejsehjelm bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 1.000 medarbejdere i firmaets 17 varehuse. Bauhaus specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

elektrisk svejsehjelm silvan

Silvan begyndte i 1968, og udgøres nu af i nærheden af 1.000 mennesker i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan er specialiseret i gode tilbud til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og udgøres nu af omtrent 500 personer i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Måske burde du overveje hvorvidt du bør stå med det hele selv, eller du i stedet for skal få assistance fra en professionel til områder af projektet. Ifald du benytter professionel assistance er det en god idé at søge priser fra flere foretagender.
2Der præsenterer sig jævnligt overraskende hovedpiner i forbindelse med større byggeprojekter, og derfor kan det være essentielt at man afsætter rimelig plads i køreplanen, så man er sikker på at nå i mål.
3Ofte vil det være af stor betydning at nedskrive et regnskab for dit byggeprojekt, så man har styr på udgifterne. Det vil blive fordelagtigt at nedskrive samtlige udgiftsposter, hvorefter man kunne notere billige priser på hver eneste af dem.
4Det kan blive essentielt at have de relevante bygningsmaterialer parat forinden du går i gang med dit arbejde. Du vil med fordel kunne forfatte en simpel oversigt hvorpå der noteres hver eneste ting du skal bruge, og bagefter gennemgå hver eneste ting, med det formål at du føler dig tryg ved at du har husket det hele.
5For byggeprojekter udendørs kan vind og vejr få stor betydning. Således bør du hyppigt tage et kig på femdøgnsprognosen når du nærmer dig dit byggeprojekt, så det ikke mod forventning går i gang med at piske ned når du netop er godt i gang med det komplicerede byggeprojekt.
6Du skal ikke på noget tidspunkt undlade at tage højde for dit eget helbred, så glem ej beklædning inklusiv sikkerhedshjelm der beskytter dig mod mulige uheld. Det er uundværligt med fokus på dit velbefindende i byggeriet, især såfremt du ikke køber hjælp fra en fagperson.
7I nogle tilfælde kan man søge offentligt tilskud til gør-det-selv projekter. Det bliver givet i tilfælde af at renoveringen er CO2-besparende. Af få støtte betinger at projektet har en positiv effekt på planeten.
8Det kan være til god gavn at indhente assistance til projektet, hovedsageligt hvis det er omfangsrige byggeprocesser. Store projekter gør krav på flere end en enkelt person. Samtidig bør det blive mere produktivt og mere minderigt når man ikke er ene om det.
9Man vil under ingen omstændigheder mangle værktøj. Det er fordelagtigt at have det disponibelt inden du iværksætter byggeriet. I øvrigt må du huske at medtage de medfølgende omkostninger i regnskabet for byggeriet.
10Planlægning er kilden til et uproblematisk forløb med byggeriet. Du kunne overveje at liste en struktureret dagsorden, som fortæller hvilke arbejdsopgaver du vil udføre på hvilke tidspunkter, inklusiv en prioriteringsliste. Husk at være skarp idet du sammensætter arbejdsplanen.
11Der findes utrolig mange artikler og videoer på internettet hvorfra du kan få inspiration. Især YouTube er kilde til betydelige mængder anvendelig info, specielt hvis du benytter engelske ord i din søgning.
12Inden du opstarter byggeprojektet kan det vise sig aldeles fundamentalt at du sikrer dig, at det du vil bygge overholde de gældende regler. Afhængigt af din bopæl kan der være mange love omkring, hvad du må, og hvad der er ulovligt.
De mest folkekære byggekæder
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, som tydeligvis er absolut beundringsværdigt. Bedømmelsen er baseret på 28.109 anbefalinger, hvor intet mindre end 76 % har givet topkarakter, og bare 4 % har givet 1 stjerne. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er ultra overlegent. Karakteren er regnet ud fra 23.161 ratings, hvoraf intet mindre end 69 % har givet toprating, og bare 8 % har givet 1 stjerne. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket jo er utrolig godt arbejde. Ratingen er regnet ud fra 19.208 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 84 % har givet maksimum point, og bare 2 % har givet 1 stjerne. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en score på 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er rigtig flot. Ratingen er et gennemsnit af 11.467 kommentarer, hvor hele 86 % giver 5 stjerner, og blot 2 % har givet den laveste karakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Kunderne hos XL-Byg.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som altså er yderst imponerende. Karakteren tager udgangspunkt i 2.856 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet 5 stjerner, og bare 9 % har givet 1 stjerne. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsløsning skal du vælge?

En lang række butikker på nettet frembyder heldigvis et bredt udvalg af billige leveringsløsninger til elektrisk svejsehjelm. En af de mest benyttede er nu om stunder afhentningssteder, så du selv kan hente dine produkter når det passer ind i din hverdag. Fragtmetoden er nemlig meget simpel, og tit endda den mest prisbevidste leveringsform.

Du kan endvidere forsøge at vælge at få leveret hjem til din privatadresse eller ud på dit arbejde. Fragttypen er typisk en smule mere omkostningsfuld, men tillige vældig smart ved køb af elektrisk svejsehjelm online. Den billigste leveringsløsning kan ikke modsiges at være selv at hente ordren, men den løsning nødvendiggør at du opholder dig med kort afstand til online firmaets byggecenter, fx Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringshastigheden på elektrisk svejsehjelm er selvfølgelig særligt central i tilfælde af at man har behov for din pakke om få sekunder, og af den grund er det tydeligvis afgørende at vi undersøger det estimerede leveringstidspunkt for elektrisk svejsehjelm. Størstedelen af online firmaer – herunder Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – tilbyder billig 1 dags fragt på en masse produkter online, men vær på vagt da det stiller krav om at bestillingen fuldbyrdes inden et fastslået klokkeslæt, med hensynstagen til at de har en chance for at nå at få varerne klar forud for at medarbejderne har fyraften.

Indtil flere internet foretagender frembyder fragt uden beregning på elektrisk svejsehjelm online, men tit er det under forudsætning af at du aftager for en bestemt pris. Derudover bør du foretrække den prisbilligste leveringsmulighed, hvilket mange gange vil blive at få kørt dine produkter til en pakkeshop.

En masse webshops foreslår klik-og-hent hvor man bestiller billig elektrisk svejsehjelm hjemmefra men selv henter i byggecenteret. For eksempel Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Stark, Jem og Fix og Silvan. Byggekæderne tildeler blandt andet click-and-collect på elektrisk svejsehjelm i disse områder:

Helsingør, Horsens, Aalborg, Kolding, Roskilde, Struer, Risskov, Randers, Viborg, Kalundborg, Herning, Lyngby, Allerød, Greve, Esbjerg, Svendborg, Skive, Frederikshavn, Grenaa, Ølstykke, Brønderslev, Gladsaxe, Næstved, Vallensbæk, Jyllinge, Lillerød, Herlev, Thisted, Rudersdal, Hillerød, Odder, København, Hvidovre, Ringsted, Rødovre, Aarhus, Frederiksberg, Nærum, Hjørring, Slagelse, Glostrup, Vordingborg, Nakskov, Hedensted, Hobro, Søborg, Frederiksværk, Ikast, Taastrup, Højbjerg, Birkerød, Lystrup, Køge, Odense, Charlottenlund, Korsør, Tilst, Nørresundby, Frederikssund, Virum, Nyborg, Rønne, Sønderborg, Vanløse, Valby, Farum, Aabenraa, Stenløse, Hørsholm, Dragør, Brønshøj, Værløse, Brøndby, Ballerup, Fredericia, Haslev, Tårnby, Holstebro, Silkeborg, Gentofte, Brabrand, Ishøj, Middelfart, Varde, Holbæk, Skanderborg, Albertslund, Solrød Strand, Nykøbing Falster, Haderslev, Vejle, Åbyhøj, Kokkedal, og Hedehusene, .

Afhentning for elektrisk svejsehjelm er muligt i de fleste regioner af Danmark: Sjælland (Midtsjælland, Sydsjælland, Amager, Nordsjælland, Vestsjælland, Falster, Østsjælland, Lolland, Hovedstaden, Bornholm), Jylland (Østjylland, Syddanmark, Nordjylland, Vestjylland, Sydjylland, Midtjylland, Sønderjylland) og Fyn (Midtfyn, Østfyn, Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn).

Ved kig i data står det klart, at internetbrugere jævnligt kigger efter for eksempel elektrisk svejsehjelm tilbud og billig elektrisk svejsehjelm. Derudover oplever vi tit netshoppere søge bl.a. elektrisk svejsehjelm priser, elektrisk svejsehjelm online samt køb elektrisk svejsehjelm, plus de kendte byggekæder som Silvan, Stark, Bauhaus, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Tilbud på elektrisk svejsehjelm

Det er i dag usædvanlig uproblematisk for forbrugerne at prissammenligne på billige elektrisk svejsehjelm online fra diverse internet virksomheder, og for det har de fleste internet forretninger i Danmark fundet det uundgåeligt at nedskære prisniveauet på elektrisk svejsehjelm eftertrykkeligt, og ydermere præstere fragt uden gebyr.

Til gengæld kan det stadigvæk vise sig profitabelt at granske indtil flere netbutikker efter billige priser på elektrisk svejsehjelm online før du færdiggør din shopping, således at man er usvigeligt sikker på at opnå den mest betalelige pris. Se ikke blot hos de store byggecentre som Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Bauhaus, Bygma, Stark, Jem og Fix og Silvan.

Du må alligevel huske på, at såfremt en e-handler frembyder billige elektrisk svejsehjelm online på tilbud til en udsalgspris der anses for kolossalt billig, er det ofte være en indikation på en uærlig netshop. Shopping med kort er heldigvis omfattet af en bestemmelse, hvilket beskytter dig imod uægte internet webshops.

Generelt slår vi et slag for betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning burde du overveje en afdragsordning fra f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du agter at honorere beløbet til elektrisk svejsehjelm over et længere tidsrum. Dette fås ofte ved niche webshops, men sjældent de store byggecentre som for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Bygma, Silvan og XL-Byg.

Når man ser på tallene bliver det klart, at internet shoppere jævnligt kigger efter for eksempel køb elektrisk svejsehjelm og elektrisk svejsehjelm tilbud. Man ser desuden mange gange mennesker lede efter eksempelvis billig elektrisk svejsehjelm, elektrisk svejsehjelm online samt elektrisk svejsehjelm priser.

Gennemsøg tidligere køberes betragtninger

Trustpilot yder rigtig gunstige muligheder for at gøre dig bekendt med en længere række øvrige køberes opfattelser og derved er det smart, at du udforsker online shoppens bedømmelser før du placerer din ordre på billige elektrisk svejsehjelm online.

Facebook yder ydermere uden sammenligning fantastiske chancer for at få indtryk af internet forretningens popularitet. Derudover ses nogle forretninger på nettet som giver kunderne mulighed for at aflevere en vurdering af deres køb, som tillige bør anvendes til afvejning af hvor glade kunderne er.

Forud for at nogen bestiller billige elektrisk svejsehjelm online i en e-forhandler kan man i princippet kigge på e-shoppens forretningsvilkår, det er dog normalt et omfattende arbejde, specielt ved de store byggekæder som Bauhaus, 10-4, Davidsen, Silvan, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg og Bygma.

Alternativet kunne derfor være at se hvorvidt netbutikken er tilsluttet e-mærket, siden det burde være en sikkerhed for at internet butikken adlyder de officielle regler, tillige med at online firmaet regelmæssigt overværes af jurister som har nøje kendskab til de gældende regler.

Dette er desuden din genvej til at få assistance, såfremt du forvoldes udfordringer med din shopping med elektrisk svejsehjelm. Herudover er det anbefalelsesværdigt at køber er hensynstagende til de mest relevante retningslinjer der kan have betydning for købet af elektrisk svejsehjelm online, som for eksempel den bytteret e-handlen kører med.

I den relation er det ydermere relevant, at man permanent beholder sin kvittering på e-mail, så man fremadrettet vil kunne bekræfte sit køb af elektrisk svejsehjelm, hvad end man har bestilt hos Stark, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Silvan, 10-4 eller Bauhaus.

Jørgen L gav 5 stjerner

Meget hurtig levering

Hans D gav 4 stjerner

Billigt, hurtigt og nemt.

Hanne Andersen gav 5 stjerner

Quick expedit

Kim K gav 4 stjerner

Som altid hurtig og smidig levering.

9 tips til når du køber online
1Vi foreslår generelt at se hvorvidt online webshoppen er verificeret af e-mærket, fordi det længe har været en erklæring om at online virksomheden forsvarer den officielle danske lovgivning, samt at internet forhandleren undertiden besigtiges af fagfolk som har den nødvendige knowhow om vilkårene. Forinden folk shopper billige elektrisk svejsehjelm hos en e-butik kunne man de facto gennemløbe netbutikkens vilkår.
2Trustpilot frembringer temmelig nyttige chancer for at betragte en stor portion forhenværende forbrugeres iagttagelser og herved er det smart, at du iagttager e-butikkens kritik inden du køber billige elektrisk svejsehjelm online. Facebook fører til lige så vel ultra fordelagtige løsninger til at få indsigt i internet butikkens kundetilfredshed.
3Det har vist sig at være særdeles fremkommeligt for os alle at undersøge tilbud online på billige elektrisk svejsehjelm fra flere butikker på nettet, og så lover de fleste online varehuse levering uden betaling. Derfor kan det alligevel vise sig rentabelt at tjekke diverse internet outlets efter tilbud og udsalg forud for at du handler, så man ikke er i tvivl om at antage den mindst kostelige pris.
4En stor portion e-forretninger giver i dag diverse forskellige billige leveringstyper til elektrisk svejsehjelm. En der er meget almindelig er for nærværende at få leveret til et afhentningssted, så du selv har mulighed for at hente din bestilling når du har tid. Den er altså usædvanlig uproblematisk, samt mange gange desuden den mest letkøbte leveringsmanér.
5Vi tilråder kortbetalinger eller mobilbetaling. Køb med kort er omfavnet af en vedtægt, som garanterer dig imod uægte internet varehuse. Som en alternativ mulighed bør du drage nytte af en afbetalingsordning som eksempelvis ViaBill, ifald du vil honorere beløbet af flere omgange.
6Enkelte e-forhandlere præsterer levering uden omkostninger på elektrisk svejsehjelm, men oftest stiller det krav om at der indkøbes for et præcist beløb. Alternativt burde du overveje den mest billige løsning til levering, der ofte er at få fragtfirmaet til at levere din pakke til en pakkeshop. Fragttypen bliver beklageligvis samtidig temmelig let gængelig. Den billigste leveringsmetode vil dog utvivlsomt være at du selv henter pakken.
7Leveringshastigheden er ekstremt udslagsgivende hvis vi skal bruge ordren lige om lidt, og herved er det faktisk fornuftigt at vi dobbelttjekker leveringstidspunktet på elektrisk svejsehjelm. En række e-forretninger stiller udsigt til billig levering på blot en enkelt hverdag på masser af varer, som tager udgangspunkt i at bestillingen gennemføres forinden et givent tidspunkt.
8Den mest prisbevidste type af levering er dog at hente pakken selv, som desværre betinges af at du er nærved e-handlens adresse. Den leveringsmodel er ret så relevant i tilfælde af at du behøver elektrisk svejsehjelm lige om lidt. Alternativt så frembyder nogle internet handler billig fragt, men typisk påkræves det at man bestiller for et fastslået beløb.
9Forud for at folk bestiller billige elektrisk svejsehjelm i en online shop kan man principielt tage stilling til deres handelsvilkår, dog er det naturligvis ikke særlig sjovt. Ligeledes er det klogt at man er oppe på mærkerne omkring de fundamentale betingelser der kan have betydning for shopping af billige elektrisk svejsehjelm online, som for eksempel den returrettighed internet forretningen har.