Byggevarepriser.dk

Vinkelpensel

Vinkelpensel basic lång 70mm
231 kr.
Se produkt
Vinkelpensel kort platinu 50mm
610 kr.
Se produkt
Vinkelpensel go lång 50mm
204 kr.
Se produkt
Vinkelpensel elite lång 70mm
389 kr.
Se produkt
Vinkelpensel kort pro 50mm
495 kr.
Se produkt
Vinkelpensel platinum lån 70mm
504 kr.
Se produkt
Vinkelpensel elite lång 50mm
288 kr.
Se produkt
Vinkelpensel perfe 50mm 123050
700 kr.
Se produkt
Vinkelpensel kort 25mm 122025
270 kr.
Se produkt
Vinkelpensel elite lång 35mm
267 kr.
Se produkt
Vinkelpensel kort pro 35mm
363 kr.
Se produkt
Vinkelpensel perfe 35mm 123035
470 kr.
Se produkt
Vinkelpensel kort pro 25mm
289 kr.
Se produkt
Vinkelpensel lång go 50mm
283 kr.
Se produkt
Vinkelpensel ind lång 70mm
188 kr.
Se produkt
Vinkelpensel basic lång 50mm
330 kr.
Se produkt
Vinkelpensel platinum lån 50mm
362 kr.
Se produkt
Vinkelpensel lång pro 50mm
533 kr.
Se produkt
Vinkelpensel perfe 25mm 123025
410 kr.
Se produkt
Vinkelpensel kort 35mm 122035
318 kr.
Se produkt
Vinkelpensel kort 50mm 122050
379 kr.
Se produkt
Vinkelpensel perfe 70mm 123070
610 kr.
Se produkt
Vinkelpensel go lång 35mm
192 kr.
Se produkt
Vinkelpensel kort platinu 35mm
498 kr.
Se produkt
Vinkelpensel lång pro 70mm
417 kr.
Se produkt
Basic Lang Vinkelpensel 50mm
40 kr.
Se produkt
Basic Lang Vinkelpensel 70mm
50 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er naturligvis super relevant at se, hvorvidt det produkt du vil købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Hvis ikke må du lede andre steder.
Hvis du står og skal bruge varerne med det samme eller blot har lyst til at spare leveringsgebyret, så kan du overveje at hente byggematerialerne selv. Dette er navnligt muligt ved de udbredte byggecentre.
Du vil finde variationer i salgspriserne på billige vinkelpensel fra byggemarked til byggemarked. Enkelte tilbyder billige priser, imens andre har faglig sparring. Du bør reflektere over hvad der for dig er det vigtigste.
For nogle er byggeri ens betydende med en hulens masse spørgsmål. Dermed kan det være en god idé at købe fra et online byggemarked, hvor du bliver tilbudt rådgivning og sparring omkring vinkelpensel.
Du skal kende de retningslinjer butikken udsteder når du køber online, så du kan slippe for udfordringer med bl.a. returret. Af den grund bør man kende netbutikkens regler.
Flere byggecentre har et enormt udvalg af produkter, og øvrige har fokus på en enkelt varetype. Du bør vurdere om det er essentielt for dig at have mange forskellige varegrupper at vælge fra, udover blot vinkelpensel.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggekæder sælger produkter fra adskillige leverandører, og så kan du vælge fra et stort sortiment af vinkelpensel online.
De velkendte byggekæder findes i store dele af landet, og pga. det har kunderne valget om at bestille online og transportere produkterne på egen hånd. Derved har du valget om at blive fri for fragtgebyret, og ovenikøbet få fat i varerne nu og her.
De store byggecentre er etablerede og landskendte forretninger, hvilket kan medvirke til øget sikkerhed til dig der shopper online. Det vil nogle se positivt på.

Nichewebshop

En masse webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter producerer selv de produkterne som du kan købe i byggecentrene. Idet du køber direkte på nichebutikkerne online bør du få en lavere pris.
Flertallet af online nichebutikker har en enorm viden om deres online produktsortiment, idet de kun sælger disse varer. Pga. dette bør du få super konstruktiv service fra nogle som er eksperter i netop vinkelpensel.
Størstedelen af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er mindre firmaer, der oftest er dansk ejede, eventuelt sågar lokalt nær dig. Disse understøtter du ved at handle vinkelpensel online fra deres webshop.
Danmarks største byggecentre
vinkelpensel harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og beskæftiger nu flere end 2.000 kollegaer i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og er i dag arbejdsgiver for mere end 1.000 personer i deres 9 byggecentre. Davidsen tilstræber at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og lønner i dag mere end 100 kollegaer i byggemarkedets 6 butikker. 10-4 fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og udgøres nu af ca. 500 personer i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

Stark åbnede i 1896, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.000 ansatte i firmaets 72 varehuse. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og beskæftiger i dag omkring 2.300 kollegaer i kædens 56 byggecentre. Bygma satser på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

vinkelpensel silvan

Silvan åbnede i 1968, og udgøres nu af omtrent 1.000 ansatte i kædens 41 byggecentre. Silvan satser på gode tilbud til private, og sælger årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

vinkelpensel bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og udgøres nu af flere end 1.000 personer i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus har sit primære fokus på billige priser til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og omfatter i dag i omegn af 2.000 ansatte i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg fokuserer primært på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

vinkelpensel jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og lønner i dag ca. 2.100 ansatte i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix har specialiseret sig i gode tilbud til private, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Du må nødig gå på kompromis med sikkerheden, så husk sikkerhedsbeklædning som eksempelvis hjelm og sko som skåner dig imod potentielle skader. Det er fundamentalt med fokus på dit eget ve og vel i dit byggeprojekt, specielt når du ikke fremskaffer hjælp fra en professionel.
2Husk at kalkulere hvorvidt du burde stå med hele projektet selv, eller du må anskaffe professionel assistance til opstarten af det. Hvis du indhenter professionel hjælp kan det godt betale sig at søge priser fra diverse leverandører.
3Der kommer typisk uforudsete problemer når det gælder omfangsrige projekter, og pga. dette viser det sig vigtigt at man afsætter en god portion tid i køreplanen, således at man kan føle sig afslappet omkring at nå det til den planlagte tid.
4Du bør nødig stå uden det nødvendige grej. Ofte vil det være en fordel at du har værktøjet ved hånden idet du igangsætter byggeriet. Glem ikke at medregne omkostningerne hertil i din økonomiske plan.
5I visse tilfælde kan man få offentligt tilskud til byggeprojekter. Det bliver givet ifald ombygningen er klimavenligt. Modtagelsen af tilskud kræver altså at byggeprojektet har positiv betydning for klimaet.
6For opgaver udenfor har vejret en betydningsfuld rolle. Af den årsag bør du regelmæssigt kigge på vejrforudsigelserne i dagene op til dit byggeprojekt, så du slipper for at det ud af det blå går i gang med at stå ned i stænger i samme sekund som du er gået i gang med dit krævende byggeprojekt.
7Typisk vil det være vigtigt at udfærdige et budget for optimeringen, så du har styr på penge-delen af det. Det vil være behjælpeligt at dokumentere hver eneste udgift, hvorefter man kunne indsamle udgiften ved dem slavisk.
8Der kan findes en verden af vejledninger og videoer online hvorfra du kan få gode råd. Især YouTube er kilde til ret så meget konstruktiv oplysning, ikke mindst når du leder på engelsk.
9Forberedelse bliver vejen til at komme i mål med dit arbejde. Du bør overveje at forfatte en strømlinet køreplan, som beskriver hvilke opgaver du vil lave hvornår, samt derudover en rækkefølge. Vær konkret idet du laver strategien.
10Forud for at du påbegynder byggeriet er det ret værdifuldt at sikre sig, at dit projekt overholder gældende love. Med udgangspunkt i hvordan du bor kan der vise sig en række regler omkring, hvad du må, og hvad der ikke må laves.
11Det kan vise sig værdifuldt at du har de fornødne bygningsmaterialer disponible på forhånd inden du kaster dig over byggeriet. Du kan med fordel sammensætte en punktforms oversigt som indeholder alt hvad du skal bruge, og bagefter efterse hver eneste ting, med øje for at du kan føle dig sikker på at du har husket det hele.
12Det er oplagt at få assistance til dele af projektet, navnlig ift. større ombygninger. Enkelte ombygninger stiller krav om flere folk. Samtidig vil det være mere effektivt og mere interessant at dele arbejdet med nogen.
Danskernes foretrukne byggemarkeder
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er ualmindeligt imponerende. Scoren er regnet ud fra 19.208 anmeldelser, hvor imponerende 84 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 2 % har givet 1 stjerne. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som i særdeleshed er fantastisk overlegent. Vurderingen er et gennemsnit af 23.161 kommentarer, hvor ikke mindre end 69 % har givet den højeste karakter, og bare 8 % giver dumpekarakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, som selvfølgelig er rigtig imponerende. Evalueringen er et gennemsnit af 28.109 ratings, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med maksimum point, og blot 4 % har givet 1 stjerne. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, som naturligvis er fantastisk flot. Bedømmelsen er regnet ud fra 11.467 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 86 % har givet den højeste karakter, og blot 2 % har givet den laveste karakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, som selvsagt er temmelig flot. Evalueringen er et gennemsnit af 2.856 bedømmelser, hvoraf imponerende 59 % har givet den højeste karakter, og blot 9 % kvitterer med dumpekarakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmulighed er bedst?

Flere internet varehuse tilbyder nu om stunder alverdens billige leveringsmåder til vinkelpensel. En af de mest almindelige er efterhånden afhentningssteder, hvor du så selv henter din pakke på et selvvalgt tidspunkt. Leveringsmetoden er jo usædvanlig bekvem, samt desuden tilmed den billigste mulighed for fragt.

Du kan alternativt foretrække at få det leveret til din bolig eller til hvor du arbejder. Fragtmetoden viser sig almindeligvis en tand mere pebret, men til gengæld usædvanlig smart for vinkelpensel online. Den billigste fragtmetode er dog selv at hente varerne, hvilket er betinget af at du bor tæt på internet forhandlerens butikker, fx Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

Fragtperioden på vinkelpensel er selvfølgelig ret så vigtig i tilfælde af at du har brug for din pakke straks, og med det formål er det aldeles vigtigt at man ser tidshorisonten for levering for vinkelpensel. Størstedelen af internet butikker – for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan – frembyder billig levering efter en enkelt hverdag på deres primære varer online, men som ikke desto mindre står og falder med at ordren lægges inden et besluttet tidspunkt, med hensynstagen til at de garanteret kan nå at få varen ordnet forinden lagerpersonalet tager hjem.

En række firmaer på nettet yder gebyrfri levering på vinkelpensel online, men tit forudsætter det at man indkøber for et konkret beløb. I øvrigt bør man vælge den billigste metode til levering, der i de fleste tilfælde er at få fragtmanden til at køre pakken til en pakkeshop.

En hel del netbutikker foreslår klik-og-hent hvor man bestiller billig vinkelpensel online og afhenter i byggecenteret. Fx Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Stark, Bygma og Bauhaus. Byggemarkederne tildeler bl.a. klik-og-hent på vinkelpensel i disse områder:

Skive, Nykøbing Falster, Skanderborg, Rødovre, Hedensted, Charlottenlund, Glostrup, Nørresundby, Højbjerg, Birkerød, Sønderborg, Allerød, Helsingør, Vanløse, Silkeborg, Køge, Næstved, Roskilde, Ishøj, Odense, Haderslev, Rønne, Dragør, Ølstykke, Thisted, Nakskov, Ringsted, Gentofte, Nyborg, Grenaa, Randers, Horsens, Ballerup, Struer, Odder, Solrød Strand, Kolding, København, Varde, Hjørring, Aalborg, Hvidovre, Hillerød, Frederiksberg, Korsør, Holbæk, Taastrup, Middelfart, Åbyhøj, Aarhus, Slagelse, Rudersdal, Frederikshavn, Brønshøj, Lyngby, Brønderslev, Værløse, Virum, Herlev, Lillerød, Hedehusene, Frederikssund, Greve, Tilst, Tårnby, Valby, Aabenraa, Herning, Vallensbæk, Lystrup, Haslev, Fredericia, Brøndby, Frederiksværk, Risskov, Vejle, Brabrand, Hobro, Hørsholm, Ikast, Holstebro, Svendborg, Nærum, Stenløse, Albertslund, Farum, Gladsaxe, Esbjerg, Kalundborg, Viborg, Vordingborg, Kokkedal, Jyllinge, og Søborg, .

Klik-og-hent af vinkelpensel er en mulighed i de fleste regioner af Danmark: Jylland (Syddanmark, Østjylland, Sydjylland, Nordjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Vestjylland), Sjælland (Midtsjælland, Vestsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Falster, Østsjælland, Nordsjælland, Amager, Lolland) og Fyn (Sydfyn, Østfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn).

Ses der på data fremstår det markant, at mennesker mange gange søger efter blandt andet vinkelpensel online og billig vinkelpensel. Derudover oplever vi typisk netshoppere efterspørge eksempelvis vinkelpensel tilbud, vinkelpensel priser og køb vinkelpensel, plus de velkendte byggecentre som Stark, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan.

Bedste tilbud på vinkelpensel

Det er efterhånden vældig fremkommeligt for forbrugerne at vurdere prisniveauet på billige vinkelpensel online på forskellige butikker på nettet, og så har adskillige forhandlere på nettet været nødt til at mindske prisen på vinkelpensel en hel del, og derudover frembyde gratis fragt.

Det kan dog alligevel være smart at sammenligne indtil flere netbutikker efter rabatter og tilbud på vinkelpensel online forud for at du færdiggør din shopping, således at du er skråsikker på at modtage den mest billige pris. Se ikke kun på de gængse byggekæder som Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Bygma og Bauhaus.

Du skal blot være årvågen med, at hvis en e-butik tilbyder billige vinkelpensel online til en udsalgspris der anses for mystisk tiltalende, bør det undertiden være en indikator for en uoprigtig online shop. Køb med betalingskort er i hvert fald omfattet af en bestemmelse, der skærmer dig som kunde imod svindlende online webshops.

Vi går generelt ind for køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som alternativ kunne du anvende en billig afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, hvis du higer efter at afdrage regningen på vinkelpensel i flere bidder. Det tilbydes normalt ved specialiserede netbutikker, men sjældent de kendte byggemarkeder som eksempelvis 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, Silvan, Bygma og XL-Byg.

Når vi kigger i tallene fremstår det tydeligt, at internet shoppere jævnligt leder efter eksempelvis billig vinkelpensel og køb vinkelpensel. Foruden dette oplever man som regel folk søge for eksempel vinkelpensel priser, vinkelpensel tilbud og vinkelpensel online.

Læs tidligere brugeres anmeldelser

Trustpilot leverer fuldt ud ærlige chancer for at sondere ganske mange tidligere køberes domme og af den grund anbefaler vi, at du gennemgår webbutikkens omtaler forud for at du bestiller billige vinkelpensel online.

Facebook giver dig desuden ret så troværdige genveje til at få indtryk af online forhandlerens kundefokus. Herinde møder vi mange firmaer på nettet hvor du kan tilkendegive en kritik af deres køb, som lige så vel burde anvendes til at få et indtryk af kundernes tilfredshed.

Før folk køber billige vinkelpensel online i en e-forhandler behøver man faktisk gøre sig bekendt med indholdet af forhandlerens forretningsvilkår, men det er naturligvis en omfattende opgave, især hos de udbredte byggekæder som Bygma, Stark, Silvan, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg og Davidsen.

Et alternativ kan være at undersøge hvorvidt internet virksomheden er e-mærket medlem, fordi det almindeligvis er et tegn på at webshoppen understøtter de danske regler, samt at den undertiden vurderes af sagkyndige der behersker reglerne.

Dette er desuden din chance for opbakning, ifald du udsættes for problemer som følge af din handel med vinkelpensel. Ligeledes går vi ind for at køber er vidende om de mest centrale vilkår der kan have betydning for købet af vinkelpensel online, til eksempel hvilken byttepolitik virksomheden kører med.

I relation til det er det ydermere relevant, at man til enhver tid beholder sin faktura, således man en anden gang kan bevise sin bestilling af vinkelpensel, hvad end man handler fra Silvan, Davidsen, Stark, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, XL-Byg eller Jem og Fix.

Hans gav 5 stjerner

Fuld tilfreds

Lars T gav 4 stjerner

Hurtig levering uden mangler.

Susanne F gav 5 stjerner

Har handlet der før

Lars Christensen gav 5 stjerner

I gør det super godt

9 gode råd til din online shopping
1De fleste online forhandlere yder på nuværende tidspunkt alverdens billige fragtløsninger til vinkelpensel. Det mest almindelige er for nærværende levering til en pakkeshop, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente produkterne præcis når det passer dig. Leveringsformen er nemlig særdeles smertefri, og ofte endda den mindst kostelige leveringsversion.
2Indtil flere online virksomheder præsterer levering uden gebyr på vinkelpensel, men tit kun når der erhverves for en konkret pris. I øvrigt skulle du tage den mest letkøbte form for levering, hvilket mange gange vil blive at få fragtfirmaet til at køre dine produkter til et afhentningssted. Fragtløsningen viser sig mange gange til gengæld ualmindeligt uproblematisk. Den mest betalelige leveringsløsning vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter pakken.
3Vi går generelt ind for køb med kort eller mobilbetaling. Køb med betalingskort er omsluttet af Indsigelsesordningen, der passer på køberen imod svindlende internet webshops. Som et alternativ burde du bruge en afbetalingsordning som fx ViaBill, såfremt du agter at dække betalingen af flere omgange.
4Trustpilot bringer dig helt relevante muligheder for at bese en stor portion andre køberes bedømmelser og derfor slår vi et slag for, at du beser online forhandlerens omtaler inden du bestiller billige vinkelpensel online. Facebook frembringer endvidere immervæk fremragende genveje til at få indtryk af e-butikkens troværdighed.
5Forud for at nogen shopper billige vinkelpensel i en internet shop burde man reelt tage stilling til butikkens betingelser, det er dog mange gange ikke videre spændende. I øvrigt foreslåes det at køber er vidende om de mest basale retningslinjer der kan håndhæves i forbindelse med handlen med billige vinkelpensel online, eksempelvis den returneringsret internet forhandleren benytter.
6Fragtperioden kan i nogle tilfælde være ret så afgørende om du står og skal bruge pakken straks, og i det øjemed er det forholdsvis relevant at du checker leveringstiden på vinkelpensel. Flere internet forretninger yder billig levering på næste hverdag på de fleste af deres varenumre, men som imidlertid forudsætter at ordren køres igennem tidligere end et fastslået klokkeslæt.
7Den mindst kostelige leveringsmanér er uden tvivl at hente pakken selv, som dog står og falder med at du fysisk befinder dig i nærheden af e-handlens arbejdslager. Den fragttype er jo ret udslagsgivende ifald du står og skal bruge vinkelpensel om få sekunder. Alternativt så tilbyder nogle enkelte internet outlets levering uden gebyr, men undertiden kræver det at man bestiller for en bestemt pris.
8Det er jo ultra simpelt for folk at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige vinkelpensel på tværs af online varehuse, og med det motiv garanterer flertallet af e-forretninger billig levering. Det kan dog ikke desto mindre være gavnligt at efterse nogle forskellige internet butikker efter tilbud og udsalg forinden du bestiller, således at man er garanteret at opnå den laveste pris.
9Generelt tilråder vi at tjekke hvorvidt online webshoppen er tilsluttet e-mærket, da det kan være et tegn på at e-shoppen opretholder dansk lovgivning, samt at webshoppen undertiden kontrolleres af eksperter der er meget fortrolige vilkårene på området. Forinden nogen shopper billige vinkelpensel hos en forhandler på nettet kan de i virkeligheden sætte sig ind i deres handelsbetingelser.