Byggevarepriser.dk

Vinkelboremaskine

Makita Vinkelboremaskine 10mm
2.660 kr.
Se produkt
Milwaukee Vinkelboremaskine M18 FRADH-0
4.428 kr.
Se produkt
Makita Vinkelboremaskine 18V
1.410 kr.
Se produkt
Makita VINKELBOREMASKINE 18V
1.410 kr.
Se produkt
Makita Akku vinkelboremaskine 14,4V BDA341RFE
3.999 kr.
Se produkt
Proxxon Langhals vinkelboremaskine LWB/E
850 kr.
Se produkt
Makita VINKELBOREMASKINE 2X18V
4.145 kr.
Se produkt
Milwaukee vinkelboremaskine C12 RAD-0 M12 Kompakt
980 kr.
Se produkt
Bosch akku vinkelboremaskine GWB 12V-10 Professional SOLO
885 kr.
Se produkt
Bosch VINKELBOREMASKINE GWB 10 RE
2.680 kr.
Se produkt
Milwaukee Vinkelbore-/Skruemaskine C12 RAD-202B
1.900 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er naturligvis ekstremt relevant at vide, hvorvidt de produkter du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Som alternativ kan du være nødt til at lede andre steder.
Såfremt du vil have byggematerialerne med det samme eller blot ønsker at undgå fragtgebyret, så kan du med fordel transportere materialerne på egen hånd. Det er først og fremmest muligt ved de kendte byggecentre.
For nogle er et byggeprojekt forbundet med en hulens masse spørgsmål. Dermed kan du med fordel købe fra en online byggeshop, hvor du tilbydes rådgivning og sparring omkring vinkelboremaskine.
Der er forskel på salgspriserne på billige vinkelboremaskine fra byggemarked til byggemarked. Nogle giver de bedste tilbud, og øvrige fokuserer på en høj grad af service. Du bør tænke på hvad du foretrækker.
Flere byggemarkeder præsterer et enormt udvalg af varer, hvorimod øvrige er specialiserede i en enkelt type af vare. Du bør tænke på hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige produkter at vælge i blandt, udover bare vinkelboremaskine.
Du skal kende de handelsbetingelser webshoppen udsteder når du køber online, så du slipper for problemer med eksempelvis reklamationer. Derfor skal man kende byggemarkedets regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder sælger produkter fra adskillige nicheshops, og giver dig dermed mulighed for at bestille fra et bredt sortiment af vinkelboremaskine online.
De store byggecentre er fysisk til stede i store dele af landet, og i kraft af det har man adgang til at købe online og køre produkterne på eget initiativ. Herigennem kan du vælge at undvære fragten, og ovenikøbet have produkterne nu og her.
De store byggecentre er etablerede og velkendte butikker, som kan bidrage til ubekymrethed når man handler online. Dette vil nogle se som positivt.

Nichewebshop

Mange nichefokuserede netbutikker er små familievirksomheder, der typisk har danske ejere, muligvis sågar lokalt i dit område. Dem har du mulighed for at hjælpe ved at bestille vinkelboremaskine online på deres hjemmeside.
Hovedparten af online nichebutikker har ekstremt meget forstand på det produktsortiment de har online, da de ikke sælger andre varer. Altså bør du modtage ekstremt informativ sparring fra ansatte der er specialister i netop vinkelboremaskine.
Diverse nicheforretninger på nettet producerer selv de produkterne som du kan finde i byggecentrene. Ved køb direkte igennem disse nichewebshops online kan du muligvis få en billigere pris.
Danmarks største byggekæder
vinkelboremaskine silvan

Silvan begyndte i 1968, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 ansatte i de 41 varehuse. Silvan sætter ind på billige priser til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

10-4 kom frem i 1947, og lønner i dag over 100 mennesker i selskabets 6 butikker. 10-4 har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

Davidsen startede i 1944, og styres dagligt af over 1.000 personer i deres 9 varehuse. Davidsen sætter ind på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og lønner i dag i omegn af 2.000 ansatte i kædens 104 butikker. XL-Byg specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

vinkelboremaskine harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og udgøres nu af over 2.000 mennesker i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og udgøres i dag af omtrent 500 kollegaer i forretningens 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og sælger årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og beskæftiger nu omtrent 2.300 personer i byggemarkedets 56 butikker. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

vinkelboremaskine bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og styres dagligt af i omegn af 1.000 mennesker i forretningens 17 butikker. Bauhaus satser på gode tilbud til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og udgøres nu af omtrent 2.000 mennesker i selskabets 72 butikker. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og afsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

vinkelboremaskine jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og er nu arbejdsplads for mere end 2.100 kollegaer i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix har sit primære fokus på salg til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Der kommer uden tvivl ubelejlige bump på vejen ved avancerede byggeprojekter, og følgelig vurderes det af stor betydning at der er afsat tilstrækkelig tid i køreplanen, som vil medvirke til at man kan føle sig tryg ved at nå i mål med projektet.
2Man skal under ingen omstændigheder stå uden det nødvendige værktøj. Ofte kan det være betydningsfuldt at have det parat før du indleder byggeprojektet. Glem ikke at tillægge de tilhørende omkostninger i byggeriets regnskab.
3Inden du indleder byggeprocessen kan det blive yderst essentielt med et tilsagn om, at det du vil lave er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i din boligtype kan der gælde en række regler omkring, hvad du gerne må, og hvad der ikke er lovligt.
4Du kan finde et bredt udvalg af guides og videoer på forskellige hjemmesider hvor du kan finde hjælp. Ikke mindst YouTube er kilde til ret så meget udbytterig viden, specielt forudsat at man leder på engelsk.
5Det viser sig essentielt at have alle byggematerialer parat før du går i krig med håndværket. Du får god gavn af at lave en hurtig note indeholdende alt hvad du skal bruge, og så granske listen, med det formål at du kan føle dig sikker på at der ikke mangler noget.
6Du bør tænke over hvorvidt byggeriet er et du kan klare selv, eller du bør anskaffe assistance fra en professionel til afslutningen af byggeriet. Hvis du køber hjælp fra en fagmand kan du spare penge ved at at lede efter tilbud fra forskellige entreprenører.
7Godt forarbejde bliver nøglen til succes med projektet. Du må lave en gennemarbejdet handlingsplan, der dikterer hvilke arbejdsopgaver du vil klø på med på hvilke dage, og som også indeholder en prioriteringsliste. Det anbefales at være skarp idet du laver din plan.
8Nogle gange kan man spørge om tilskud fra det offentlige til byggerier. Det fås i tilfælde hvor renoveringen hjælper miljøet. Den økonomiske støtte kræver med andre ord at byggeprojektet influerer positivt på klimaet.
9Det er fundamentalt at udarbejde et udgiftsbudget for optimeringen, så man ikke er i tvivl om økonomien. Det vil være rationelt at nedfærdige samtlige udgifter, og så nedfælde prisen på dem enkeltvis.
10Du skal ikke se bort fra din sikkerhed, så glem ej arbejdstøj inklusiv fod- og hovedbeklædning som beskytter dig overfor hændelige risici. Det er smart at have styr på din sikkerhed i byggeprocessen, hovedsageligt ifald du ikke fremskaffer assistance fra en fagmand.
11Ved udendørs byggeprojekter kan eventuelt regnvejr få en stor rolle. På grund af dette skal du regelmæssigt kigge på meldingerne om vejret i dagene før projektets begyndelse, så det forhåbentlig ikke uden du havde regnet med det går i gang med at piske ned absolut lige når du vil i gang med dit krævende byggeprojekt.
12Det kan være en god idé at indhente hjælp til byggearbejdet, ikke mindst ift. større projekter. Nogle byggerier bør udføres af mere end en person. Desuden vil det være mere effektivt og mere socialt når man ikke er ene om det.
De mest populære byggeshops
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er ualmindeligt godt arbejde. Bedømmelsen er et gennemsnit af 11.467 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 2 % har givet den laveste karakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket vel at mærke er ekstremt overlegent. Karakteren er baseret på 23.161 ratings, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med topkarakter, og kun 8 % kvitterer med 1 stjerne. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som klart er rigtig godt arbejde. Karakteren grundlægges af 2.856 meninger, hvor imponerende 59 % giver den bedste karakter, og bare 9 % giver dumpekarakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er temmelig godt arbejde. Karakteren er et gennemsnit af 19.208 anmeldelser, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med maksimum point, og bare 2 % giver den dårligste rating. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, som klart er ualmindeligt flot. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 28.109 meninger, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med toprating, og blot 4 % giver dumpekarakter. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Hvilken leveringsmetode skal jeg vælge?

En lang række butikker på nettet tildeler i øjeblikket alverdens billige leveringsmåder til vinkelboremaskine. En af de mest anvendte er i dag at få afleveret pakken hos en pakkeshop, så du selv har mulighed for at hente bestillingen lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtmuligheden er jo i høj grad simpel, samt typisk endda den billigste mulighed for levering.

Du burde omvendt overveje at få ordren bragt til din adresse eller til dit arbejde. Løsningen viser sig som oftest en lille smule mere pebret, men lige så vel temmelig problemfri med vinkelboremaskine online. Den billigste slags levering kan ikke modsiges at være selv at hente ordren, men dette nødvendiggør at du opholder dig nærved internet selskabets byggecenter, eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan eller Jem og Fix.

Leveringsdygtigheden på vinkelboremaskine kan vise sig at være yderst bestemmende ifald vi skal bruge varerne inden for få dage, og herved er det fuldkommen centralt at vi dobbelttjekker den estimerede leveringsdato på vinkelboremaskine. Temmelig mange online varehuse – eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – garanterer billig 1 dags levering på de fleste produkter online, men vær på vagt da det kræver at handlen gemmenføres forud for et fastslået klokkeslæt, så at de højst sandsynligt kan nå at få produkterne ordnet forinden lagerpersonalet tager hjem.

Indtil flere firmaer på nettet tilbyder fragt uden omkostninger på vinkelboremaskine online, men undertiden forudsætter det at du aftager for en konkret pris. Ellers kan du udvælge den mindst kostelige slags levering, der gerne vil blive at få fragtmanden til at bringe din bestilling til et afhentningssted.

Flere byggemarkeder tilbyder afhentning hvor man køber billig vinkelboremaskine online men selv henter i byggemarkedet. For eksempel Davidsen, Silvan, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, XL-Byg og Bauhaus. Byggekæderne udlover for eksempel afhentning af vinkelboremaskine i disse byer:

Horsens, Farum, Jyllinge, Rønne, Vejle, Stenløse, Thisted, Gentofte, Middelfart, Aalborg, Hørsholm, Skive, Hjørring, Brønshøj, Sønderborg, Grenaa, Hedensted, Randers, Tårnby, Charlottenlund, Struer, Nyborg, Odder, Svendborg, Vanløse, Holbæk, Skanderborg, Albertslund, Herning, Hobro, Vordingborg, Haderslev, Værløse, Glostrup, Esbjerg, Gladsaxe, Aarhus, Hillerød, København, Søborg, Ølstykke, Virum, Valby, Ringsted, Nørresundby, Ishøj, Haslev, Frederiksberg, Brabrand, Risskov, Holstebro, Højbjerg, Rødovre, Birkerød, Odense, Solrød Strand, Varde, Dragør, Nakskov, Lystrup, Kokkedal, Ikast, Aabenraa, Taastrup, Ballerup, Kolding, Viborg, Roskilde, Køge, Silkeborg, Frederikshavn, Herlev, Slagelse, Frederiksværk, Frederikssund, Åbyhøj, Hedehusene, Nærum, Lyngby, Næstved, Kalundborg, Helsingør, Brøndby, Allerød, Lillerød, Fredericia, Tilst, Brønderslev, Greve, Korsør, Rudersdal, Hvidovre, Nykøbing Falster, og Vallensbæk, .

Klik-og-hent for vinkelboremaskine er en mulighed i samtlige dele af landet: Sjælland (Sydsjælland, Lolland, Amager, Vestsjælland, Østsjælland, Falster, Midtsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland, Bornholm), Jylland (Sønderjylland, Østjylland, Sydjylland, Midtjylland, Syddanmark, Nordjylland, Vestjylland) og Fyn (Vestfyn, Østfyn, Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn).

Når man kigger i tallene står det tydeligt, at netshoppere ofte kigger efter eksempelvis køb vinkelboremaskine og vinkelboremaskine tilbud. Vi ser desuden mange gange netshoppere søge eksempelvis billig vinkelboremaskine, vinkelboremaskine priser og vinkelboremaskine online, plus de kendte byggemarkeder som Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, 10-4 og Stark.

Få rabat på vinkelboremaskine

Det er jo efterhånden meget smertefrit for købere at finde de laveste priser på billige vinkelboremaskine online på diverse e-forretninger, og af den grund har adskillige internet forhandlere ikke kunne slippe for at nedbringe udsalgspriserne på vinkelboremaskine enormt, og derudover byde på fragt uden gebyr.

Men det kan stadigvæk være indbringende at granske visse netshops efter billige priser på vinkelboremaskine online inden du placerer ordren, således at du er skråsikker på at skaffe sig den mest betalelige pris. Kig ikke kun hos de store byggekæder som Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Davidsen og Bauhaus.

Man skal bare huske på, at ifald en forretning på nettet udlover billige vinkelboremaskine online for en salgspris der kan virke mystisk fordelagtig, kunne det ofte være et symbol på en uoprigtig internet webshop. Handler med kort er på den anden side indbefattet af et reglement, som begunstiger os imod uoprigtige internet foretagender.

Vi anbefaler shopping med kort eller MobilePay. Som en anden løsning burde du vælge et afdragstilbud fra eksempelvis ViaBill, for så vidt du har til hensigt at godtgøre omkostningerne til vinkelboremaskine over en længere periode. Det tilbydes normalt ved online nichebutikker, i modsætning til de store byggecentre som eksempelvis Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Bygma, 10-4, Davidsen og Stark.

Når vi kigger i søgedata står det tydeligt, at netshoppere ofte søger efter bl.a. vinkelboremaskine priser og vinkelboremaskine online. Foruden dette ser vi jævnligt mennesker lede efter for eksempel billig vinkelboremaskine, vinkelboremaskine tilbud samt køb vinkelboremaskine.

Gennemsøg tidligere køberes anmeldelser

Trustpilot medfører en del fantastiske chancer for at evaluere en stor portion aktuelle kunders tanker og derved rekommanderer vi, at du gennemgår online forretningens ratings inden du bestiller billige vinkelboremaskine online.

Facebook resulterer i desuden faktisk strålende løsninger til at få indblik i internet selskabets kundefokus. Desuden møder vi en del internet firmaer som gør det muligt at meddele en evaluering af ordreforløbet, som tilmed burde udnyttes til at få et indtryk af hvor glade kunderne er.

Før nogen shopper billige vinkelboremaskine online hos en e-butik kunne man reelt skimme virksomhedens handelsbetingelser, det er dog typisk en omfattende opgave, i særdeleshed hos de kendte byggecentre som Harald Nyborg, 10-4, Stark, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix og Silvan.

Et nemmere alternativ er at kigge hvorvidt internet virksomheden er e-mærket, hvilket skulle være en tilkendegivelse af at netbutikken anerkender de opstillede regler, udover at internet selskabet løbende overværes af fagfolk som mestrer lovene på området.

Dette er desuden din genvej til at få hjælp, når du møder problemstillinger ved din ordre på vinkelboremaskine. Endvidere foreslår vi at kunden er på vagt for de mest betydningsfulde retningslinjer der kan have betydning for købet af vinkelboremaskine online, fx hvilken byttepolitik netshoppen lover.

I relation til det er det også essesentielt, at man når som helst sikrer ens faktura e-mail, så man når som helst kan eftervise sin bestilling af vinkelboremaskine, ligegyldig om man har bestilt fra Davidsen, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix eller Silvan.

Søren H gav 5 stjerner

Quick expedit

Søren Nielsen gav 4 stjerner

Alt fungerede hurtigt og perfekt !

Maria Hansen gav 5 stjerner

Nemt køb

Jesper Larsen gav 5 stjerner

Hurtig og korrekt levering.

9 tips til køb på nettet
1Trustpilot tilbyder ret fornemme genveje til at kortlægge en stor portion tidligere konsumenters oplevelser og derved er det klogt, at du gennemsøger internet shoppens ratings inden du køber billige vinkelboremaskine online. Facebook tilbyder dig lignende aldeles pålidelige chancer for at få kendskab til e-forhandlerens kundetilfredshed.
2Den mindst kostelige type af levering er uden tvivl selv at hente pakken, hvilket forudsætter at du opholder dig i nærheden af online firmaets adresse. Den fragtløsning er naturligvis ret udslagsgivende forudsat man står og skal bruge vinkelboremaskine om kort tid. Alternativt så sikrer visse internet outlets levering uden beregning, men undertiden er det forbeholdt når der shoppes for en bestemt pris.
3Det er ultra bekvemt for almindelige dødelige at søge information om priser online på billige vinkelboremaskine hos forskellige outlets på nettet, og derved præsterer utallige online butikker fragt uden gebyr. Derfor kan det til hver en tid blive lukrativt at studere indtil flere forhandlere på nettet efter tilbud og udsalg forud for at du færdiggør din shopping, så man er på den sikre side med at indhente den laveste pris.
4Visse internet forretninger frembyder fragt uden gebyr på vinkelboremaskine, men typisk er det påkrævet at man aftager for en bestemt pris. Ellers kunne du vælge den mest billige løsning til levering, der oftest vil være at få dem til at bringe produkterne til en pakkeshop. Leveringstypen bliver typisk ydermere yderst bekvem. Den mest prisbevidste leveringstype er uden tvivl at du selv henter produkterne.
5Fragtperioden er vældig essentiel ifald du behøver produktet fluks, så derfor er det forholdsvis væsentligt at man ser leveringstiden ved vinkelboremaskine. En del butikker på nettet giver løfte om billig levering på næste hverdag på deres bedst sælgende varenumre, som dog står og falder med at ordren aflægges før et fast tidspunkt.
6En lang række online butikker udlover nu om dage flere billige leveringsmuligheder til vinkelboremaskine. Den mest anvendte er nu til dags at få leveret til en pakkeshop, fordi du på den måde nemt kan hente pakken når der er tid til det. Fragtmetoden er jo temmelig uproblematisk, og tit derudover den mest letkøbte leveringsmåde.
7Generelt foreslår vi shopping med kort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med kort er omfattet af en foranstaltning, hvilket garanterer dig som kunde imod falske online butikker. Som alternativ burde du benytte en billig afbetalingsordning fra fx ViaBill, forudsat du efterspørger at afdrage betalingen af flere omgange.
8Generelt tilråder vi at granske om webbutikken er e-mærket, fordi det ofte er et bevis på at e-forretningen respekterer de danske love, samt at e-butikken ofte gennemses af fagmænd som er inde i lovene på området. Forud for at nogen bestiller billige vinkelboremaskine på en internet butik kunne de faktisk granske webbutikkens handelsbetingelser.
9Før folk bestiller billige vinkelboremaskine på en webbutik kan de altid få overblik over e-butikkens forretningsaftale, dog er det ofte ikke særlig spændende. Ydermere foreslår vi at man er obs på de grundlæggende bestemmelser der har betydning for bestillingen af billige vinkelboremaskine online, som for eksempel den returpolitik shoppen kører med.