Byggevarepriser.dk

Vinduesgreb

Vinduesgreb 3-Kode - Venstre nr.1
399 kr.
Se produkt
Vinduesgreb 3-Kode - Univ. H&V nr. 3
349 kr.
Se produkt
Vinduesgreb 3-Kode - Venstre nr. 2
449 kr.
Se produkt
Vinduesgreb 3-Kode - Højre nr. 2
449 kr.
Se produkt
Vinduesgreb - Aluminium
44 kr.
Se produkt
Vinduesgreb 3-Kode - Højre nr. 1
399 kr.
Se produkt
Home-it Vinduesgreb 3-Kode - Venstre nr. 2
449 kr.
Se produkt
Home It Vindues Greb 3-kode, Venstre
399 kr.
Se produkt
Home-it Vinduesgreb 3-Kode - Højre
399 kr.
Se produkt
Home-it Vinduesgreb 3-Kode - Højre nr. 2
449 kr.
Se produkt
Home-it Vinduesgreb 3-Kode - Venstre
399 kr.
Se produkt
Home-it Vinduesgreb 3-Kode - Univ. H&V nr. 3
349 kr.
Se produkt
Jasa Vinduesgreb med 6 stift cyl. Venstre - 20036
409 kr.
Se produkt
Jasa Vinduesgreb med 6 stift cyl. Højre - 20037
409 kr.
Se produkt
Home It Vindues Greb 3-kode, Højre
399 kr.
Se produkt
Jasa Vinduesgreb H med kodelås. Manuel - 20067
399 kr.
Se produkt
Jasa Vinduesgreb V med kodelås. Manuel - 20065
399 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er naturligvis utrolig relevant at vide, hvorvidt den vare du vil købe online overhovedet er på lager i byggecenteret. Som alternativ kan du være nødt til at lede andre steder.
For nogle er byggeprojekter ens betydende med adskillige spørgsmål. Derfor kan du have fordel af at købe fra en webshop, som tilbyder rådgivning og sparring omkring vinduesgreb.
Flere byggekæder har et bredt vareudvalg, hvorimod øvrige har fokus på en enkelt varetype. Du bør reflektere over hvorvidt det er vigtigt for dig at du har adskillige varetyper at vælge fra, foruden blot vinduesgreb.
Du bør have fokus på hvilke retningslinjer butikken udsteder når du køber online, så du kan slippe for problemer med for eksempel reklamationer. Du bør derfor kende webshoppens betingelser.
Der findes forskelle i prisniveauet på billige vinduesgreb fra byggemarked til byggemarked. Nogle tilbyder de bedste priser, imens øvrige har fokus på et højt serviceniveau. Du skal vurdere hvad der betyder mest for dig.
Hvis du vil have varerne hurtigt eller blot har lyst til at blive fri for leveringsgebyret, så kan du med fordel fragte byggematerialerne på eget initiativ. Dette er navnligt et alternativ ved de kendte byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder udbyder produkter fra diverse nicheshops, med det formål at du så kan købe fra et bredt udvalg af vinduesgreb online.
De store byggecentre er tilgængelige i store dele af landet, og derfor har mange mulighed for at bestille online og fragte produkterne personligt. Af den grund har man valget om at undvære leveringsgebyret, og sågar have varerne straks.
De store byggemarkeder er udbredte og kendte virksomheder, som kan bidrage til ubekymrethed til dig der skal købe online. Det vil nogle se som en fordel.

Nichewebshop

Mange nichefokuserede netbutikker er producenter af de produkterne der kan købes hos de større byggemarkeder. Idet du køber direkte på disse nichewebshops online kan du forvente at få en billigere pris.
Størstedelen af nicheforretninger på nettet er små familiefirmaer, som tit drives i Danmark, gerne sågar lokalt fra dit område. Disse bidrager du til ved at bestille vinduesgreb online fra deres webshop.
Flertallet af nichebutikker har en stor passion for deres online produktsortiment, da de har skarpt fokus på disse varer. Altså kan du opleve super indsigtsfuld vejledning fra nogle med specialistviden i lige præcis vinduesgreb.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Johannes Fog startede i 1920, og omfatter i dag cirka 500 personer i kædens 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.000 mennesker i de 104 varehuse. XL-Byg har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

vinduesgreb silvan

Silvan blev etableret i 1968, og beskæftiger nu mere end 1.000 ansatte i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan har sit primære fokus på salg til private, og omsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Stark åbnede i 1896, og udgøres nu af cirka 2.000 kollegaer i firmaets 72 varehuse. Stark fokuserer på salg til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

vinduesgreb jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og beskæftiger nu cirka 2.100 medarbejdere i forretningens 122 butikker. Jem og Fix fokuserer på gode tilbud til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

vinduesgreb harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og er nu arbejdsplads for omkring 2.000 kollegaer i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

vinduesgreb bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og beskæftiger i dag ca. 1.000 kollegaer i byggemarkedets 17 varehuse. Bauhaus satser på salg til private, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og styres dagligt af over 100 personer i byggemarkedets 6 varehuse. 10-4 fokuserer på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og udgøres i dag af i nærheden af 2.300 medarbejdere i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma satser på at sælge til professionelle, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og beskæftiger nu i nærheden af 1.000 mennesker i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Ved opgaver udendørs har vind og vejr stor betydning. Således kan du løbende tjekke vejrberetningerne i forbindelse med igangsættelsen af arbejdet, så det forhåbentlig ikke uanmeldt begynder at piske ned i samme sekund som du er i fuld gang med det omfattende byggeprojekt.
2Der findes vældig mange artikler og videoer via nettet som kan inspirere dig. Særligt YouTube supporterer dig med meget almennyttig oplysning, i særlig grad ifald du bruger den engelske version.
3Ofte vil det vise sig af stor betydning at have lavet en budgetoversigt for ombygningen, så man har kontrol over omkostningerne. Det bør blive økonomisk at kortlægge samtlige udgifter, og så gennemgå online tilbud på dem én efter én.
4Det kan være nyttigt at indhente assistance til ens byggeprojekt, specielt når det kommer til omfangsrige projekter. Nogle ting stiller krav om flere end en enkelt person. Endvidere vil det blive mere effektivt og sjovere når man er flere om opgaven.
5Nogle gange kan man hente økonomisk støtte til renoveringer. Det fås såfremt byggeprojektet gør en forskel for miljøet. Af få tilbud om et bidrag kræver dermed at projektet har en positiv betydning for klimaet.
6Måske det viser sig meningsfuldt at du har de relevante bygningsmaterialer klar til brug inden du går til værks med din byggeproces. Du kunne nedskrive en simpel liste som samler alt der bliver brug for, og dernæst gennemløbe hver enkelt ting, med øje for at du kan føle dig overbevist om at du har styr på det.
7Længe før du opstarter dit byggeprojekt er det ultra betydningsfuldt at sikre sig, at byggeprojektet overhovedet ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i hvor du bor kan der være en række love som beskriver, hvad der er lovligt, og hvad du ikke må.
8Måske du burde regne på om du ønsker at klare det hele selv, eller du alternativt burde købe hjælp fra en fagperson til delelementer af det. Hvis du vil benytte assistance fra en fagperson vil det typisk være fordelagtigt at notere priser fra flere selskaber.
9Du skal for alt i verden ikke forsømme din sikkerhed, så glem ej sikkerhedstøj såsom sikkerhedssko som hjælp overfor eventuelle ulykker. Det er fornuftigt at du husker din sikkerhed i dit byggeprojekt, hovedsageligt når du ikke får assistance fra en fagperson.
10Godt forarbejde bliver kilden til at lykkes med byggeriet. Du kunne overveje at sammensætte en gennemarbejdet tidsplan, som beskriver hvilke gøremål du planlægger at løse hvornår, og som også indeholder en kronologisk rækkefølge. Husk at være skarp idet du nedskriver din strategi.
11Man skal ikke gå ned på grej. Ofte vil det vise sig vigtigt at du har udstyret til disposition idet du begynder på arbejdet. Glem ikke at tage højde for disse udgifter i byggeriets regnskab.
12Der viser sig utvivlsomt ubelejlige problematikker ved store byggeprojekter, og på grund af det kan det vise sig meningsfuldt at der er afsat god nok plads i agendaen, således at man er ubekymret om at nå det til den planlagte tid.
De mest vellidte byggekæder
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som selvsagt er ekstremt imponerende. Vurderingen tager udgangspunkt i 2.856 kommentarer, hvoraf hele 59 % giver toprating, og kun 9 % har givet den laveste karakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er kolossalt imponerende. Evalueringen er et gennemsnit af 11.467 bedømmelser, hvor imponerende 86 % kvitterer med toprating, og kun 2 % har givet den dårligste rating. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, som utvivlsomt er fantastisk flot. Evalueringen er et gennemsnit af 28.109 ratings, hvor ikke mindre end 76 % har givet maksimum point, og bare 4 % giver dumpekarakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
10-4.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som tydeligvis er enormt flot. Karakteren er baseret på 19.208 meninger, hvor hele 84 % giver maksimum point, og kun 2 % giver bundkarakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som jo er fantastisk imponerende. Vurderingen tager udgangspunkt i 23.161 meninger, hvor hele 69 % har givet den bedste karakter, og kun 8 % kvitterer med den laveste karakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Hvilken fragtmulighed er bedst?

De fleste internet varehuse tilbyder til alt held et stort udvalg af billige leveringsmuligheder til vinduesgreb. En sikker vinder er i dag levering til en pakkeshop, så du selv kan hente dine varer når det passer ind i din hverdag. Fragtformen er altså særligt problemfri, samt typisk desuden den billigste leveringsform.

Du kunne ydermere foretrække at få ordren bragt til din privatbolig eller til dit arbejdes adresse. Fragtformen er jævnligt et hak mere bekostelig, men tillige meget praktisk for vinduesgreb online. Den billigste fragttype vil dog altid vise sig at være selv at hente produkterne, men den mulighed betinges af at du fysisk befinder dig tæt på e-firmaets butikker, fx Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan eller Jem og Fix.

Antal dages levering på vinduesgreb er ret så udslagsgivende forudsat man har behov for din ordre omgående, så i det øjemed er det jo afgørende at man kontrollerer det forventede leveringstidspunkt på vinduesgreb. En hel del internet forhandlere – herunder Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – byder på billig levering på næste hverdag på en række varenumre online, som dog stiller krav om at bestillingen placeres forud for et givent tidspunkt, således at de garanteret kan nå at få dit nye produkt skippet afsted forinden pakkepersonalet har fri.

En hel del webbutikker frembyder levering uden beregning på vinduesgreb online, men oftest er det under forudsætning af at du shopper for et fastslået beløb. Ellers må man snuppe den mest betalelige leveringsmulighed, hvilket mange gange vil være at få fragtmanden til at bringe dine varer til en pakkeshop.

Adskillige webbutikker tilbyder afhentning hvor man køber billig vinduesgreb online og selv henter i butikken. For eksempel XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Davidsen, Silvan, Stark, Bygma, Harald Nyborg og Jem og Fix. Byggecentrene udlover fx klik-og-hent på vinduesgreb i disse områder:

Esbjerg, Stenløse, Lillerød, Haderslev, Grenaa, Helsingør, Herning, Vallensbæk, Næstved, Horsens, Taastrup, Fredericia, Brøndby, Holstebro, Aabenraa, Frederiksværk, Nyborg, Hobro, Køge, Silkeborg, Brabrand, Kokkedal, Hørsholm, Lystrup, Rødovre, Slagelse, Varde, Ikast, Hvidovre, Dragør, Kolding, Middelfart, Rønne, Hedensted, Frederikssund, Charlottenlund, Odder, Vordingborg, Nørresundby, Svendborg, Lyngby, Solrød Strand, Frederiksberg, Vanløse, Gentofte, Skive, Hedehusene, Ishøj, Nærum, Brønderslev, Risskov, Struer, Ølstykke, Nakskov, Ringsted, Aarhus, Roskilde, Viborg, Tilst, Greve, Gladsaxe, Rudersdal, Søborg, Brønshøj, Odense, Aalborg, Tårnby, Farum, Glostrup, Randers, Herlev, Haslev, Jyllinge, Sønderborg, Birkerød, Albertslund, Højbjerg, Hillerød, Holbæk, Skanderborg, Frederikshavn, Nykøbing Falster, Korsør, Åbyhøj, Vejle, Allerød, Virum, Kalundborg, København, Hjørring, Valby, Ballerup, Thisted, og Værløse, .

Afhentning ift. vinduesgreb er en mulighed i samtlige områder af landet: Jylland (Midtjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Sydjylland, Østjylland, Vestjylland, Nordjylland), Sjælland (Hovedstaden, Bornholm, Midtsjælland, Vestsjælland, Falster, Nordsjælland, Amager, Østsjælland, Sydsjælland, Lolland) og Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn).

Når vi ser på tendenserne bliver det markant, at netshoppere jævnligt efterspørger bl.a. køb vinduesgreb og vinduesgreb online. Vi ser derudover tit internet shoppere efterspørge bl.a. billig vinduesgreb, vinduesgreb priser og vinduesgreb tilbud, foruden de gængse byggekæder som Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Bygma, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg og Stark.

Rabat på vinduesgreb

Det er meget nemt for folk at analysere priser på billige vinduesgreb online på forskellige internet varehuse, og til gengæld har masser af internet firmaer fundet det nødvendigt at nedsætte prisniveauet på vinduesgreb markant, og ydermere garantere gratis levering.

Trods dette kan det til hver en tid vise sig lønsomt at efterprøve et par shops på nettet efter rabatter og tilbud på vinduesgreb online forud for at du gennemfører din handel, så du er usvigeligt sikker på at skaffe sig den mest betalelige pris. Kig ikke blot hos de velkendte byggekæder som Bygma, 10-4, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Man bør imidlertid være omhyggelig med, at hvis en netbutik udlover billige vinduesgreb online på tilbud til en pris som anses for besynderligt god, kunne det tit være et symbol på en fup internet virksomhed. Bestillinger med betalingskort er på den anden side omfattet af et regulativ, der redder dig imod uoprigtige online selskaber.

Generelt går vi ind for køb med kort eller MobilePay. Som en anden løsning bør du vælge en løsning som fx ViaBill, såfremt du hellere vil afdrage beløbet til vinduesgreb i flere bidder. Dette tilbydes ofte i nichebutikker, men ikke de store byggemarkeder som for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Bygma, 10-4, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg og Stark.

Ses der på søgedata er det markant, at netshoppere typisk kigger efter fx vinduesgreb priser og billig vinduesgreb. Vi ser derudover som regel mennesker lede efter blandt andet køb vinduesgreb, vinduesgreb online og vinduesgreb tilbud.

Tjek eksisterende kunders evalueringer

Trustpilot frembyder uden sammenligning fordelagtige genveje til at gennemsøge ganske mange nuværende køberes opfattelser og herved er det smart, at du beser internet firmaets ratings forinden du handler billige vinduesgreb online.

Facebook leverer lige så vel forholdsvis nyttige muligheder for at få en idé om e-handlens pålidelighed. Tilmed møder vi faktisk internet selskaber som giver kunderne mulighed for at forfatte en evaluering af købsoplevelsen, som tillige må bruges til at bedømme hvor glade kunderne er.

Forud for at nogen køber billige vinduesgreb online i en internet handler kan de i reglen få overblik over netbutikkens betingelser, men det er ofte et omfattende projekt, særligt med de kendte byggecentre som Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, 10-4, Silvan og Bygma.

Et andet alternativ kunne måske være at kigge om online webshoppen er støttet af e-mærket, fordi det længe har været en indikation om at e-butikken tilslutter sig de officielle regler, og at online shoppen rutinemæssigt kigges til af fagfolk som har meget erfaring med bestemmelserne på området.

Dette er en god genvej til støtte, hvis du skulle få vanskeligheder i forbindelse med dit indkøb af vinduesgreb. Desuden tilrådes det at du er oppe på mærkerne omkring de fundamentale bestemmelser i forbindelse med bestillingen af vinduesgreb online, f.eks. hvilken ombytningsret internet webshoppen garanterer.

I den forbindelse er det ydermere vigtigt, at man når som helst beholder sin faktura e-mail, således man altid vil kunne bevidne bestillingen af vinduesgreb, ligegyldig om man bestiller ved XL-Byg, 10-4, Stark, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Davidsen, Silvan eller Bauhaus.

Anna Nielsen gav 5 stjerner

Nemt at bestille og hurtig levering

Mette I gav 4 stjerner

Bestilte online

Mette Johansen gav 5 stjerner

Altid PERFEKT.

Tina gav 4 stjerner

Fik varen på under 24 timer

9 gode råd til indkøb via nettet
1Det er jo efterhånden ret fleksibelt for almindelige mennesker at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige vinduesgreb på diverse internet virksomheder, og til gengæld lover adskillige e-butikker fri fragt. Dog kan det trods alt vise sig profitabelt at sammenholde forskellige e-forhandlere efter billige priser forinden du shopper, så man er garanteret at opnå den skarpeste pris.
2Vi slår generelt et slag for betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Kortbestillinger er dækket ind under en vedtægt, hvilket skærmer folk imod falske e-butikker. Alternativt kan du overveje en løsning på afbetaling som eksempelvis ViaBill, forudsat du ser en fordel i at dække pengene over en periode.
3Indtil flere internet webshops byder på billig levering på vinduesgreb, men for det meste kun såfremt man shopper for en konkret pris. Alternativt bør man beslutte sig for den mindst kostelige leveringsmulighed, som gerne vil være at få leveret din bestilling til et udleveringssted. Fragttypen er undertiden endvidere særdeles smertefri. Den mest prisbevidste fragtmetode kan ikke modsiges at være selv at hente ordren.
4Leveringsdygtigheden er vældig væsentlig når man står og skal bruge dine nye produkter om få sekunder, og af den grund er det nemlig fornuftigt at vi dobbelttjekker den anslåede leveringsdato ved vinduesgreb. En hel del e-butikker i Danmark tilsiger billig 1 hverdags levering på en hel del produkter, men vær påpasselig da det er afhængig af at handlen gemmenføres før et nøjagtigt klokkeslæt.
5En masse e-butikker giver nu om stunder en lang række forskellige billige fragtløsninger til vinduesgreb. En favorit er i øjeblikket pakkeshoppen, og så kan du bare gå forbi efter dine varer når der er mulighed for det. Muligheden er altså ekstremt fleksibel, og oftest endvidere den mest prisbevidste fragtmulighed.
6Generelt tilråder vi at undersøge om e-forhandleren er e-mærket, grundet at det er et fingerpeg om at webshoppen opretholder de danske retningslinjer, udover at online forhandleren løbende revideres af jurister der har ekspertise inden for de gældende vilkår. Forinden nogen handler billige vinduesgreb hos en forretning på nettet kunne man faktisk løbe igennem dens forretningsbetingelser.
7Den billigste leveringsmetode er dog at du selv henter varerne, som jo betinges af at du befinder dig lige ved internet firmaets bopæl. Den leveringstype kan i nogle tilfælde være vældig central hvis du skal bruge vinduesgreb om få sekunder. Alternativt så frembyder nogle få internet selskaber portofri fragt, men typisk er det under betingelse af at der shoppes for en bestemt pris.
8Før folk bestiller billige vinduesgreb hos en internet butik bør de reelt læse e-shoppens forretningsvilkår, det er dog tit ikke særlig spændende. Ligeså tilrådes det at køberen er vaks omkring de vigtigste vedtægter der har indflydelse på bestillingen af billige vinduesgreb online, eksempelvis hvilken byttepolitik online forretningen anvender.
9Trustpilot genererer nogle gode genveje til at inspicere en hel del aktuelle forbrugeres bedømmelser og af den grund går vi ind for, at du besigtiger e-forretningens bedømmelser inden du handler billige vinduesgreb online. Facebook giver dig også en række fordelagtige muligheder for at få en idé om internet shoppens pålidelighed.