Byggevarepriser.dk

Vendeplatte

Festool Vendeplatter tilbehør HW-WP 7,6x12x1,5 (4x)
335 kr.
Se produkt
Festool Vendeplatte HW-WP R1,5 D28 KL12,7OFK
575 kr.
Se produkt
Festool Vendeplatte HW-WP R3 D28 KL12,7OFK
575 kr.
Se produkt
Festool Vendeplatter tilbehør HW-WP 20x4,1x1,1 (4x)
370 kr.
Se produkt
Festool Vendeplatter HW-WP 30x12x1,5 (4x)
500 kr.
Se produkt
Festool Vendeplatter Wepla Set D 16 2+2
350 kr.
Se produkt
Festool Vendeplatter HW-WP 12x12x1,5 (4x)
310 kr.
Se produkt
Festool Vendeplatter Wepla Set D 24 2+2
360 kr.
Se produkt
Festool Vendeplatte HW-WP R1 D28 KL12,7OFK
575 kr.
Se produkt
Festool Vendeplatter Wepla Set D 20 2+2
385 kr.
Se produkt
Festool Vendeplatte for fræser HW-WP 20x12x1,5 (4x)
310 kr.
Se produkt
Festool Vendeplatter tilbehør HW-WP 25x5,5x1,1 (4x)
390 kr.
Se produkt
Festool Vendeplatte HW-WP R2 D28 KL12,7OFK
575 kr.
Se produkt
Festool Vendeplatter tilbehør HW-WP 30x5,5x1,1 (4x)
410 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du står og skal bruge byggematerialerne nu og her eller bare vil undvære leveringsomkostningen, så kunne du tænke over at transportere materialerne selv. Dette er hovedsageligt muligt ved de store byggecentre.
Det er naturligvis ekstremt relevant at se, hvorvidt det produkt du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Alternativt må du kigge hos de andre.
Nogle byggemarkeder sælger et enormt sortiment af varer, imens øvrige fokuserer på en enkelt varetype. Du skal tænke på hvorvidt det er essentielt for dig at du har adskillige varetyper at vælge i blandt, udover bare vendeplatte.
For en del er gør-det-selv projekter forbundet med alverdens spørgsmål. På grund af det bør du overveje at handle hos et online byggecenter, som kan give hjælp til valg af vendeplatte.
Du vil finde ulighed i salgspriserne på billige vendeplatte alt efter hvor du handler online. Enkelte fokuserer på gode priser, hvorimod andre satser på faglig rådgivning. Du bør bestemme hvad der for dig betyder mest.
Du skal kende de handelsbetingelser butikken udsteder ved din bestilling online, så du undgår udfordringer med eksempelvis returnering. Du bør derfor læse webshoppens regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er folkekære og almenkendte butikker, som medvirker til ubekymrethed når man skal handle online. Det er noget nogle vil se som positivt.
De velkendte byggecentre har butikker overalt i landet, og dermed har kunderne mulighed for at bestille online og fragte byggematerialerne personligt. Som følge af det kan man undgå leveringsgebyret, samt endda få varerne lige nu.
De kendte byggemarkeder udbyder varer fra mange forskellige specialbutikker, og så kan du vælge fra et bredt sortiment af vendeplatte online.

Nichewebshop

Alverdens små butikker er specialister i det produktsortiment de har online, idet de har skarpt fokus på disse varer. Derigennem får du formentlig ekstra begavet assistance fra medarbejdere der er eksperter i lige præcis vendeplatte.
En masse specialiserede netbutikker styrer selv produktionen af de produkterne der sælges i de store byggekæder. Når du køber direkte på de nichefokuserede netbutikker online bør du få en bedre pris.
Mange specialiserede netbutikker er små virksomheder, som oftest drives i Danmark, givetvis endda lokalt nær dig. Disse bidrager du til idet du køber vendeplatte online på deres hjemmeside.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
vendeplatte jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og udgøres nu af ca. 2.100 medarbejdere i forretningens 122 butikker. Jem og Fix fokuserer primært på billige priser til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og beskæftiger i dag ca. 2.300 medarbejdere i forretningens 56 butikker. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

vendeplatte silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og udgøres i dag af cirka 1.000 medarbejdere i de 41 butikker. Silvan fokuserer på billige priser til private, og omsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og beskæftiger i dag i omegn af 500 kollegaer i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Stark begyndte i 1896, og styres dagligt af over 2.000 kollegaer i deres 72 butikker. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og sælger årligt for ca. 7 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og udgøres i dag af ca. 100 kollegaer i selskabets 6 byggecentre. 10-4 har fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 500 millioner kroner.

vendeplatte harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og omfatter i dag i omegn af 2.000 kollegaer i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

vendeplatte bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 kollegaer i kædens 17 byggecentre. Bauhaus tilstræber salg til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og beskæftiger nu i nærheden af 1.000 medarbejdere i forretningens 9 butikker. Davidsen fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og omfatter i dag over 2.000 personer i de 104 butikker. XL-Byg har fokus på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Ved projekter udenfor har vejrsituationen en fundamental rolle. Derfor kan du tit se femdøgnsprognosen lige før projektets start, så du undgår at det uden du havde regnet med det starter med at piske ned absolut lige når du er startet på dit avancerede projekt.
2Det kan vise sig at være vigtigt at have et budget for byggeriet, så du har en økonomisk ramme. Det kan blive fornuftigt at notere alle poster, og efterfølgende gennemgå ens omkostning ved dem en ad gangen.
3Måske det viser sig af stor betydning at have de påkrævede byggematerialer indkøbt forud for at du begynder dit arbejde. Du kunne nedskrive en hurtig huskeliste indeholdende alle de ting der bliver brug for, og så eftergå hver enkelt ting, med øje for at du bliver sikker på at alt er som det skal være.
4I nogle tilfælde kan man spørge om økonomisk støtte til ombygninger. Det får man forudsat at renoveringen bidrager positivt til miljøet. Af få tilbud om et bidrag forudsætter med andre ord at ombygningen har en positiv indvirkning på miljøet.
5Planlægning er nøglen til at lykkes med projektet. Du kunne overveje at lave en strømlinet agenda, der fortæller hvilke opgaver der løses hvornår, og som ligeledes indeholder en prioriteringsliste. Forsøg at være realistisk idet du sammensætter din tidsplan.
6I god tid inden at du opstarter byggeprocessen kan det blive ekstremt centralt at have styr på, at byggeprojektet overhovedet er lovligt. Med udgangspunkt i hvordan du bor kan der vise sig en række retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, og hvad du ikke må.
7Det kan være til god gavn at få hjælp til byggeprocessen, især når der er tale om omfangsrige byggerier. Flere opgaver skal gerne udføres af flere folk. Dertil bør det blive bedre og sjovere når man er flere om at bidrage.
8Der er alle mulige former for artikler og videoer på forskellige hjemmesider som kan vejlede dig. Navnligt YouTube kan hjælpe med betydelige mængder nyttig viden, i særlig grad hvis du skriver søgeordene på engelsk.
9Der præsenterer sig næsten altid uforudsete problematikker når det gælder omfattende byggeprojekter, og derfor kan det være værdifuldt at der er afsat nok tid i tidsplanen, som gør at man kan føle sig sikker på at nå i mål.
10Du kan tænke over hvorvidt det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du burde fremskaffe assistance fra en fagperson til delelementer af byggeprocessen. Ifald du ønsker hjælp fra en fagperson kan det være fornuftigt at lede efter forslag fra flere foretagender.
11Man skal ikke på noget tidspunkt mangle udstyr. Jævnligt kan det være smart at du har det til rådighed forinden du påbegynder dit byggeprojekt. Det er desuden fordelagtigt at medregne de her udgiftsposter i det økonomiske overblik.
12Du må ikke negligere dit eget helbred, så husk sikkerhedstøj som arbejdssko som sikring imod hændelige risici. Det er fundamentalt at du husker din sikkerhed i byggeprocessen, navnlig såfremt du ikke har hjælp fra en fagperson.
De mest vellidte byggekæder
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, som klart er kolossalt betryggende. Scoren er et gennemsnit af 28.109 meninger, hvor imponerende 76 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 4 % kvitterer med den laveste karakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er fantastisk beundringsværdigt. Bedømmelsen er et gennemsnit af 11.467 ratings, hvoraf ikke mindre end 86 % giver maksimum point, og blot 2 % kvitterer med bundkarakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Bauhaus.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er yderst overlegent. Ratingen grundlægges af 23.161 ratings, hvor hele 69 % har givet toprating, og blot 8 % har givet dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som altså er ekstremt overlegent. Vurderingen tager udgangspunkt i 2.856 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med topkarakter, og alene 9 % har givet bundkarakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
10-4.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er ekstremt imponerende. Evalueringen er regnet ud fra 19.208 bedømmelser, hvor imponerende 84 % kvitterer med topkarakter, og alene 2 % kvitterer med dumpekarakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Hvilken løsning til levering er bedst?

Størstedelen af internet firmaer foreslår efterhånden en række forskellige billige leveringsløsninger til vendeplatte. Den mest almindelige er lige nu at få afleveret pakken hos en pakkeshop, og så skal du blot gå forbi efter dine produkter når der er tid til det. Fragtmetoden er jo virkelig fremkommelig, samt ofte ligeledes den billigste leveringsmåde.

Du kan endvidere overveje at få leveret til din bolig eller ud på din arbejdsplads. Fragtmuligheden er af og til en anelse dyrere, men til gengæld ret let for vendeplatte online. Den billigste mulighed for levering vil dog altid være at hente varerne selv, som desværre nødvendiggør at du fysisk befinder dig lige ved internet selskabets butikker, fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus eller Silvan.

Antal dages levering på vendeplatte kan vise sig at være ualmindeligt central hvis vi har behov for din ordre inden for få dage, så derfor er det ret så passende at du ser tidshorisonten for levering for vendeplatte. En del e-forhandlere – fx Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – yder billig 1 hverdags levering på en masse varer online, men som imidlertid påkræver at ordren køres igennem forud for et fastslået tidspunkt, således at de kan nå at få produkterne betjent forinden de lageransatte holder fyraften.

Nogle e-shops i Danmark byder på levering uden beregning på vendeplatte online, men i mange tilfælde er det påkrævet at du bestiller for en fastsat pris. Desuden skulle man beslutte sig for den mest letkøbte leveringstype, hvilket i de fleste tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at bringe produkterne til en pakkeshop.

Store webbutikker tilbyder klik-og-hent hvor du køber billig vendeplatte derhjemme men selv henter i byggemarkedet. For eksempel 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Stark, Davidsen og Bygma. Byggemarkederne tilbyder fx click-and-collect på vendeplatte i følgende områder:

Nakskov, Farum, Silkeborg, Køge, Lyngby, Lystrup, Værløse, Tårnby, Albertslund, Aarhus, Rudersdal, Frederikssund, Kokkedal, Ballerup, Grenaa, Randers, Birkerød, Jyllinge, Gladsaxe, Ringsted, Viborg, Greve, Hedensted, Gentofte, Herlev, Vallensbæk, Åbyhøj, Haderslev, Frederikshavn, Middelfart, Brønderslev, Holbæk, Virum, Fredericia, Brønshøj, Rønne, Charlottenlund, Lillerød, København, Hobro, Odense, Ølstykke, Skanderborg, Dragør, Rødovre, Brøndby, Nærum, Frederiksværk, Hillerød, Struer, Horsens, Nørresundby, Kolding, Hjørring, Nykøbing Falster, Vejle, Søborg, Hørsholm, Esbjerg, Holstebro, Valby, Solrød Strand, Skive, Taastrup, Roskilde, Allerød, Sønderborg, Odder, Vanløse, Helsingør, Herning, Nyborg, Glostrup, Haslev, Hvidovre, Risskov, Ishøj, Hedehusene, Ikast, Thisted, Slagelse, Aalborg, Højbjerg, Varde, Aabenraa, Korsør, Svendborg, Tilst, Næstved, Brabrand, Frederiksberg, Kalundborg, Vordingborg, og Stenløse, .

Afhentning ift. vendeplatte er tilgængeligt i alle områder af landet: Jylland (Sønderjylland, Sydjylland, Nordjylland, Østjylland, Vestjylland, Syddanmark, Midtjylland), Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn, Østfyn) og Sjælland (Bornholm, Østsjælland, Nordsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Lolland, Falster, Amager).

Ved indkig i tendenserne fremstår det tydeligt, at online shoppere tit søger efter fx vendeplatte priser og køb vendeplatte. Foruden dette ser vi ofte online shoppere søge efter blandt andet vendeplatte tilbud, vendeplatte online og billig vendeplatte, foruden de store byggemarkeder som Silvan, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Bygma og Harald Nyborg.

Gode tilbud på vendeplatte

Det har vist sig at være i høj grad simpelt for internetbrugere at finde tilbud på billige vendeplatte online i blandt forskellige shops på nettet, og altså har en hel del internet webshops ikke kunne lade være med at presse udsalgspriserne på vendeplatte kolossalt, og ovenikøbet tilbyde levering uden gebyr.

Det kan dog stadigvæk være profitabelt at analysere indtil flere internet shops i Danmark efter udsalg og tilbud på vendeplatte online forinden du gennemfører din handel, således at du er velinformeret til at skaffe sig den bedste pris. Kig ikke kun hos de velkendte byggekæder som Davidsen, Bygma, 10-4, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan.

Man skal imidlertid være årvågen med, at i tilfælde af at en butik på nettet udbyder billige vendeplatte online på tilbud til en salgspris som er uhørt billig, så kan det ofte være et symbol på en fup internet shop. Shopping med kort er trods alt omfattet af en foranstaltning, der dækker dig som køber imod uoprigtige online forhandlere.

Vi går generelt ind for bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Alternativt kunne du drage nytte af en afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, når du gerne vil honorere betalingen af vendeplatte over et længere tidsrum. Dette foreslåes ofte ved nichefokuserede netbutikker, men sjældent de udbredte byggekæder som for eksempel 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, Davidsen og Silvan.

Ses der på tallene er det tydeligt, at folk typisk leder efter for eksempel køb vendeplatte og vendeplatte online. Foruden dette ser man ofte netshoppere søge efter fx vendeplatte tilbud, vendeplatte priser og billig vendeplatte.

Kig på folks ratings

Trustpilot fører til temmelig gode genveje til at gennemstøve ganske mange forhenværende brugeres evalueringer og på grund af dette anbefaler vi, at du gennemgår internet butikkens omtaler forud for at du shopper billige vendeplatte online.

Facebook fører til tilsvarende ultra solide chancer for at få en idé om internet firmaets pålidelighed. I øvrigt møder vi nogle internet handler som giver folk mulighed for at tilkendegive en vurdering af deres køb, hvilket tillige må anvendes til at danne dig et indtryk af hvor tilfredse kunderne er.

Inden nogen køber billige vendeplatte online på en netbutik kunne man faktisk studere e-shoppens handelsvilkår, men det er bare ikke særlig spændende, specielt på de kendte byggemarkeder som Stark, Bauhaus, Silvan, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma og Jem og Fix.

Et nemmere alternativ kunne derfor være at se nærmere på hvorvidt e-shoppen er tilsluttet e-mærket, grundet at det generelt er en sikring om at internet shoppen accepterer dansk lovgivning, samt at internet firmaet rutinemæssigt monitoreres af jurister der behersker de gældende regulativer.

Desuden tilbydes du mulighed for at blive hjulpet, for så vidt du bliver udsat for problemer i processen med din handel med vendeplatte. Ligeså er det godt at køber er vaks omkring de fundamentale forhold der kan have betydning for bestillingen af vendeplatte online, som eksempelvis hvilken ombytningsret netbutikken anvender.

I den sammenhæng er det samtidig relevant, at man til enhver tid bevarer ens ordrekvittering, så man altid kan bevidne sit køb af vendeplatte, uanset om man har købt ved XL-Byg, Silvan, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, Stark eller Bygma.

Louise M gav 5 stjerner

Nem og hurtig service til gode priser…

Lone gav 4 stjerner

Hurtig og effektiv

Bente gav 5 stjerner

Bliver leveret til dato

Ole Larsen gav 5 stjerner

Hurtig levering af den ønskede vare

9 gode råd til online shopping
1Det er i dag virkelig nemt for købere at undersøge tilbud online på billige vendeplatte fra forskellige internet selskaber, og herved yder flere butikker på nettet gratis fragt. Det kan dog ikke desto mindre vise sig gavnligt at prøve et par online shops efter billige priser inden du gennemfører din handel, således at man er skudsikker på at modtage den laveste pris.
2Fragttiden er selvfølgelig virkelig central i tilfælde af at man behøver ordren nu og her, og herved er det uden tvivl på sin plads at vi gransker tidshorisonten for levering for vendeplatte. En stor portion internet varehuse yder billig dag-til-dag fragt på mange af deres varer, men vær påpasselig da det antager at ordren lægges inden et besluttet tidspunkt.
3Nogle enkelte outlets på nettet præsterer fragt uden beregning på vendeplatte, men for det meste er det forudsat at du køber for en konkret sum. Alternativt skal du snuppe den mest letkøbte fragtmetode, hvilket ofte vil blive at få fragtfirmaet til at bringe dine produkter til et udleveringssted. Metoden er gerne til gengæld vældig let gængelig. Den prisbilligste type af levering er utvivlsomt at hente ordren selv.
4Den billigste form for fragt vil til enhver tid være at hente varerne selv, hvilket dog beroer på at du bor tæt på online firmaets tilholdssted. Den leveringsform kan vise sig at være rigtig relevant om vi har behov for vendeplatte øjeblikkeligt. Alternativt så sikrer indtil flere online selskaber levering uden beregning, men undertiden er det påkrævet at du bestiller for et præcist beløb.
5Vi anbefaler generelt shopping med kort eller MobilePay. Bestillinger med betalingskort er inkluderet i en retningslinje, der assisterer køber overfor uoprigtige internet outlets. Som et alternativ bør du vælge en billig afdragsordning fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du tilstræber at godtgøre beløbet over tid.
6Mange internet forhandlere yder efterhånden en række forskellige billige former for levering til vendeplatte. En af de mest anvendte er i dag at få leveret til et udleveringssted, hvor du selv kan hente dine produkter når det passer ind i din hverdag. Leveringsmetoden er nemlig yderst fleksibel, samt i mange tilfælde endda den billigste fragtløsning.
7Før nogen handler billige vendeplatte hos en internet handler kan man på en vis måde læse shoppens forretningsvilkår, det er dog ofte en omfattende opgave. Tilsvarende er det smart at du er obs på de primære forhold i forbindelse med shopping af billige vendeplatte online, fx hvilken returneringsret e-handlen kører med.
8Trustpilot bringer dig evigt solide løsninger til at læse ganske mange eksisterende forbrugeres erfaringer og af den grund stiller vi forslag om, at du kigger på e-firmaets bedømmelser inden du bestiller billige vendeplatte online. Facebook giver dig derudover ret habile muligheder for at få indtryk af internet webshoppens pålidelighed.
9Vi tilråder at kigge hvorvidt e-shoppen er tilsluttet e-mærket, siden det er en tilkendegivelse af at e-forhandleren lever op til den officielle danske lovgivning, udover at e-forhandleren rutinemæssigt kontrolleres af fagfolk der har nøje kendskab til vilkårene på området. Forud for at nogen bestiller billige vendeplatte på en e-handler behøver de principielt løbe igennem virksomhedens forretningsbetingelser.