Byggevarepriser.dk

Varmekanon

Master Gasvarmekanon BLP16-16KW
2.275 kr.
Se produkt
Master Varmekanon B65-19KW
6.260 kr.
Se produkt
Master Varmekanon B77-20KW M. Skorsten
8.025 kr.
Se produkt
Varmekanon med skorsten KGK Antares 30
11.998 kr.
Se produkt
Varmekanon Mizar 30
6.123 kr.
Se produkt
Varmekanon Kgk V40 infrarød
17.995 kr.
Se produkt
Varmekanon KGK Antares 50
13.500 kr.
Se produkt
Varmekanon Mizar 20
5.248 kr.
Se produkt
Varmekanon Mizar 40 Sort
5.998 kr.
Se produkt
Master gasvarmekanon BLP33ET
3.498 kr.
Se produkt
MASTER varmekanon BV 77 E
8.495 kr.
Se produkt
Master varmekanon B150CED
7.498 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør være opmærksom på hvilke betingelser webshoppen udsteder når du handler online, så du kan slippe for problemer med bl.a. reklamationer. Du bør derfor læse firmaets regler.
For en del er gør-det-selv projekter lig med en stor portion spørgsmål. På grund af det kan det overvejes at shoppe hos en online byggeshop, hvor du kan modtage tips og tricks til valg af varmekanon.
Nogle byggemarkeder fremviser et enormt sortiment af varer, imens øvrige specialiserer sig i en specifik gruppe af vare. Du kan tænke igennem om det er vigtigt for dig at du har adskillige grupper af varer at vælge i blandt, udover bare varmekanon.
Der er ikke lighed i prisen på billige varmekanon hos de forskellige online byggemarkeder. Nogle vil have gode tilbud, imens nogle giver kompetent sparring. Du bør reflektere over hvad der er vigtigst for dig.
Det er absolut super afgørende at se, om det produkt du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Alternativt kan du være tvunget til vælge et andet.
Hvis du vil have produkterne med det samme eller blot vil slippe for leveringsgebyret, så kunne du tænke over at fragte materialerne personligt. Det er i høj grad et alternativ i de kendte byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er etablerede og velkendte forretninger, hvilket bidrager til øget troværdighed når man skal handle online. Dette vil nogle se fordele ved.
De velkendte byggekæder har butikker i det meste af landet, og af den grund har kunderne valget om at bestille online og transportere byggematerialerne på eget initiativ. Herigennem kan man blive fri for leveringsgebyret, samt sågar få fat i varerne på kortere tid.
De velkendte byggekæder udbyder produkter fra mange forskellige leverandører, og dermed kan du bestille fra et bredt sortiment af varmekanon online.

Nichewebshop

En masse nichefokuserede netbutikker er opstartsvirksomheder, der tit er dansk ejede, eventuelt tilmed lokalt i dit område. Dem har du mulighed for at hjælpe ved at købe varmekanon online på deres hjemmeside.
De fleste specialiserede netshops står selv for produktion af produkterne som de store byggekæder sælger. Idet du køber direkte igennem de nichefokuserede webshops online bør du få ekstra gode tilbud.
Alverdens nichespecifikke netbutikker har en dybdegående viden om de produkter de sælger online, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. Således kan du opleve super god hjælp fra folk der er specialister i lige præcis varmekanon.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

10-4 startede i 1947, og beskæftiger nu cirka 100 personer i selskabets 6 varehuse. 10-4 fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

varmekanon harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og udgøres nu af over 2.000 mennesker i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

varmekanon bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og lønner i dag over 1.000 medarbejdere i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus satser på salg til private, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og lønner i dag omkring 2.000 mennesker i forretningens 72 varehuse. Stark satser på salg til professionelle, og omsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og udgøres nu af omkring 500 mennesker i kædens 9 varehuse. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og beskæftiger i dag cirka 2.000 ansatte i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

varmekanon jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og omfatter i dag cirka 2.100 personer i de 122 butikker. Jem og Fix tilstræber at sælge til private, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og styres dagligt af omkring 1.000 mennesker i kædens 9 varehuse. Davidsen tilstræber salg til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og omfatter i dag flere end 2.300 mennesker i kædens 56 byggecentre. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

varmekanon silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og udgøres nu af omkring 1.000 medarbejdere i kædens 41 butikker. Silvan specialiserer sig i salg til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Du kan finde en hel del artikler og videoer online som der kan findes inspiration i. Især YouTube giver enorme mængder gavnlig info, ikke mindst ifald du benytter den engelske version.
2Der præsenterer sig stort set altid pludselige hovedpiner ved svære byggeprojekter, og af den grund viser det sig betydningsfuldt at man har afsat god tid i agendaen, således at man er sikker på at komme i mål.
3Husk at gennemtænke hvorvidt du selv vil klare hele projektet, eller du bør have hjælp fra en fagperson til noget af arbejdet. Såfremt du skal have hjælp fra en ekspert vil det ofte være fornuftigt at modtage forslag fra diverse håndværkere.
4Typisk vil det være meningsfuldt at udarbejde et udgiftsbudget for istandsættelsen, så man giver sig selv en økonomisk ramme. Det vil blive fordelagtigt at tage noter til hver enkelt omkostning, hvorefter man kunne kortlægge prisen på dem hver især.
5Man bør nødig undvære udstyr. Ofte kan det vise sig uundværligt at have grejet klar før du påbegynder arbejdet. Det er desuden en fordel at tage højde for de tilhørende omkostninger i dit regnskab for byggeriet.
6Før du iværksætter dit byggeprojekt er det meget afgørende med et tilsagn om, at dit projekt er inden for lovens rammer. Alt efter hvorhenne du bor kan der vise sig en række love omkring, hvad du gerne må, og hvad der ikke må laves.
7Det kan vise sig nyttigt at indhente hjælp til ens byggeprojekt, specielt såfremt det er større arbejdsopgaver. Omfangsrige ting gør krav på mere end en person. Samtidig bør det være mere effektivt og mere socialt at være flere om det.
8I visse tilfælde kan man hente offentlig støtte til ombygninger. Det kan man få når projektet er energi- og miljøvenligt. Af få støtte forudsætter med andre ord at byggeprojektet har en positiv effekt på klimaet.
9Det viser sig at have noget at sige at have de påkrævede bygningsmaterialer klar til brug forud for at du påbegynder byggeriet. Du kunne udfærdige en enkel indkøbsseddel med alt det du skal bruge, og derefter granske hver eneste ting, med det formål at du er sikker på at du har styr på det.
10Du bør ikke gå på kompromis med din sikkerhed, så glem ej beklædning som hoved- og fodbeklædning der skåner dig mod potentielle ulykker. Det er afgørende at du husker sikkerheden i byggeprocessen, i særdeleshed hvis du ikke køber hjælp fra en ekspert.
11For projekter udenfor kan vejret få en essentiel rolle. Af den grund kan du med jævne mellemrum lægge mærke til vejrvarslen lige før dit byggeprojekt, så du slipper for at det uden varsel starter med at stå ned i stænger bedst som du arbejder hårdt på det avancerede projekt.
12Godt forarbejde vil være metoden til at lykkes med din byggeproces. Du bør nedskrive en gennemarbejdet handlingsplan, som viser hvilke gøremål der laves på hvilken dag, samt derudover en prioriteringsliste. Vær konkret i sammensætningen af agendaen.
De mest folkekære byggecentre
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som selvsagt er ret så beundringsværdigt. Karakteren er regnet ud fra 23.161 anbefalinger, hvoraf hele 69 % har givet den højeste karakter, og blot 8 % har givet den dårligste rating. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket klart er kolossalt flot. Scoren er baseret på 19.208 ratings, hvoraf ikke mindre end 84 % giver maksimum point, og blot 2 % kvitterer med den dårligste rating. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er utrolig flot. Scoren er et gennemsnit af 11.467 kommentarer, hvor intet mindre end 86 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 2 % kvitterer med den dårligste rating. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er enormt imponerende. Ratingen grundlægges af 2.856 ratings, hvor imponerende 59 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 9 % har givet den dårligste rating. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,6 ud af 5, hvilket selvsagt er meget beundringsværdigt. Ratingen grundlægges af 28.109 anbefalinger, hvoraf imponerende 76 % har givet den bedste karakter, og bare 4 % har givet den dårligste rating. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Hvilken leveringsløsning skal du vælge?

Temmelig mange internet selskaber udlover efterhånden en hel del forskellige billige former for fragt til varmekanon. En sikker vinder er i dag at afsende til en pakkeshop, hvor du kan afhente dine nye produkter lige når det passer dig. Leveringsformen er jo virkelig bekvem, og desuden ligeledes den billigste leveringsmulighed.

Du kunne omvendt tænke over at få pakken leveret hjem til hvor du bor eller til adressen hvor du arbejder. Fragtformen viser sig en gang i mellem en sjat mere pebret, men ligeledes ret hensigtsmæssig for varmekanon online. Den billigste leveringstype kan ikke benægtes at være at du selv henter ordren, hvilket dog kræver at du har bopæl med kort afstand til netshoppens byggecenter, for eksempel Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringshastigheden på varmekanon er selvfølgelig temmelig aktuel ifald vi skal bruge din ordre inden for få dage, og herved er det tydeligvis meningsfuldt at du finder den estimerede leveringsdato ved varmekanon. De fleste butikker på nettet – for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – byder på billig dag-til-dag fragt på en lang række af deres varenumre online, som imidlertid er betinget af at du når at bestille forinden et fastsat klokkeslæt, således at de højst sandsynligt kan nå at få varerne betjent inden de pakkeansatte tager hjem.

En række online firmaer præsterer levering uden betaling på varmekanon online, men i de fleste tilfælde stiller det krav om at der aftages for en bestemt sum. Som alternativ må du gribe den mest letkøbte leveringsmanér, som tit vil være at få bragt pakken til en pakkeshop.

En lang række netshops giver click-and-collect hvor man køber billig varmekanon hjemmefra men afhenter i byggemarkedet. For eksempel Bygma, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus og Stark. Byggemarkederne tilbyder for eksempel click-and-collect på varmekanon i følgende områder:

Brønshøj, Ikast, Søborg, Horsens, Farum, Kokkedal, København, Frederikshavn, Tilst, Stenløse, Randers, Tårnby, Gentofte, Ishøj, Vordingborg, Nakskov, Holbæk, Hvidovre, Brønderslev, Højbjerg, Helsingør, Gladsaxe, Rønne, Allerød, Værløse, Haslev, Vallensbæk, Glostrup, Solrød Strand, Ringsted, Jyllinge, Korsør, Hjørring, Frederiksværk, Rudersdal, Svendborg, Middelfart, Køge, Slagelse, Hobro, Grenaa, Kalundborg, Holstebro, Hedensted, Roskilde, Fredericia, Hørsholm, Odense, Charlottenlund, Lystrup, Lillerød, Albertslund, Nørresundby, Sønderborg, Hedehusene, Silkeborg, Aarhus, Haderslev, Varde, Lyngby, Frederikssund, Vejle, Kolding, Viborg, Birkerød, Valby, Aabenraa, Næstved, Hillerød, Vanløse, Thisted, Ballerup, Dragør, Odder, Herlev, Risskov, Skive, Skanderborg, Ølstykke, Brøndby, Rødovre, Herning, Nyborg, Taastrup, Åbyhøj, Brabrand, Greve, Esbjerg, Nærum, Aalborg, Frederiksberg, Virum, Nykøbing Falster, og Struer, .

Klik-og-hent ift. varmekanon er en mulighed i alle områder af landet: Jylland (Midtjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Vestjylland, Sydjylland, Nordjylland, Østjylland), Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn, Østfyn) og Sjælland (Sydsjælland, Bornholm, Lolland, Nordsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Falster, Amager).

Når vi ser på tendenserne er det tydeligt, at netshoppere tit søger efter blandt andet varmekanon tilbud og billig varmekanon. Man ser derudover tit internet shoppere lede efter for eksempel køb varmekanon, varmekanon online samt varmekanon priser, plus de store byggekæder som 10-4, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, Davidsen og Silvan.

Få den bedste pris på varmekanon

Det er jo ret så smertefrit for enhver at finde de bedste priser på billige varmekanon online i blandt flere internet shops, og derfor har en lang række e-handler fundet det uundgåeligt at nedskære prisniveauet på varmekanon helt i bund, og ydermere præstere portofri fragt.

Dog kan det alligevel vise sig nyttigt at analysere indtil flere forhandlere på nettet efter udsalg og tilbud på varmekanon online før du handler, sådan at man er skudsikker på at skaffe sig den laveste pris. Kig ikke blot hos de velkendte byggemarkeder som Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Silvan, 10-4 og Jem og Fix.

Man må alligevel være obs på, at i tilfælde af at en internet shop tilbyder billige varmekanon online til salg for en tilbudspris der virker uhørt billig, så bør det for det meste være en varsel om en uærlig e-butik. Shopping med kort er i hvert fald dækket ind under et reglement, som forsvarer dig imod uoprigtige internet outlets.

Vi anbefaler køb med betalingskort eller mobilbetaling. Som et alternativ burde du udnytte en afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, når du ser en fordel i at godtgøre beløbet til varmekanon over flere uger. Dette fås som regel i nichebutikker, i modsætning til de gængse byggemarkeder som for eksempel 10-4, XL-Byg, Stark, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen og Silvan.

Ses der på tallene står det klart, at online shoppere tit kigger efter eksempelvis køb varmekanon og varmekanon online. Vi ser desuden tit netshoppere kigge efter fx billig varmekanon, varmekanon tilbud samt varmekanon priser.

Gennemsøg andre menneskers anmeldelser

Trustpilot præsterer nogle gode muligheder for at udforske en lang række nuværende konsumenters reflektioner og af den grund støtter vi, at du evaluerer online forretningens vurderinger før du køber billige varmekanon online.

Facebook byder på desuden en lang række fremragende metoder til at få en idé om internet forhandlerens pålidelighed. Tilmed møder vi nogle online webshops hvor man kan afgive en vurdering af deres købsoplevelse, som tilmed burde anvendes til at afveje tidligere kunders oplevelser.

Inden folk køber billige varmekanon online i en webbutik behøver man principielt se på butikkens vilkår, men det er undertiden et tidskrævende projekt, i særdeleshed hos de store byggecentre som Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, 10-4 og Stark.

Et andet alternativ kan være at kigge om online webshoppen er e-mærket, eftersom det skulle være et tegn på at netbutikken lever op til dansk lovgivning, samt at netshoppen rutinemæssigt besigtiges af jurister som er meget bekendte med reglerne.

Desuden tilbydes du lejlighed til at få hjælp, ifald du bliver udsat for dilemmaer ved din handel med varmekanon. Dertil er det klogt at man er oppe på mærkerne omkring de grundlæggende forhold der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af varmekanon online, eksempelvis hvilken returneringsret e-butikken garanterer.

I den sammenhæng er det også essesentielt, at man altid bevarer ens faktura, så man senere vil kunne vidne om købet af varmekanon, uagtet om man har bestilt fra Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Stark, Harald Nyborg eller Bygma.

Louise M gav 5 stjerner

Hurtig ekspedition

Tina gav 4 stjerner

Hurtig ekspedition

Jan gav 5 stjerner

Alt som det skal være.

Inger Nielsen gav 5 stjerner

Nem og meget fin service

9 gode råd til online indkøb
1Trustpilot præsterer stort set belejlige genveje til at gennemsøge mange øvrige kunders anmeldelser og derved tilråder vi, at du tager et kig på e-handlens anmeldelser forud for at du bestiller billige varmekanon online. Facebook medfører endvidere absolut gode chancer for at få indtryk af internet forhandlerens kundetilfredshed.
2Mange internet firmaer udlover nu om stunder en hel del forskellige billige muligheder for levering til varmekanon. Førstevalget hos mange er i øjeblikket at få afleveret pakken hos en pakkeshop, fordi du på den måde nemt kan hente dine varer når det passer ind i din hverdag. Fragtmetoden er jo super hensigtsmæssig, og endda endvidere den billigste leveringsmulighed.
3Visse internet forhandlere yder fri fragt på varmekanon, men ofte kun når du aftager for en bestemt pris. I øvrigt kunne du vælge den mest billige leveringsversion, der ofte er at få fragtfirmaet til at bringe pakken til en pakkeshop. Fragtmuligheden viser sig beklageligvis derudover i høj grad hensigtsmæssig. Den mindst kostelige leveringsmåde vil dog til enhver tid være selv at hente varerne.
4Leveringsdygtigheden er naturligvis rigtig central om man absolut skal bruge produkterne om et øjeblik, og i det øjemed er det rigtig afgørende at du finder den forventede leveringstid for varmekanon. Flere outlets på nettet giver billig dag-til-dag fragt på flere varer, som imidlertid er afhængig af at bestillingen gennemføres forinden et konkret tidspunkt.
5Generelt slår vi et slag for shopping med kort eller MobilePay. Betalinger med kort er indbefattet af en ordning, der garanterer os overfor uærlige internet selskaber. Som en anden løsning kan du drage fordel af en afbetalingsløsning som fx ViaBill, hvis du hellere vil betale prisen ude i fremtiden.
6Vi anbefaler at undersøge hvorvidt online forretningen er godkendt af e-mærket, som typisk er en tryghed om at e-handlen forstår de danske love, tillige med at netshoppen fra tid til anden revideres af fagfolk der har meget erfaring med de gældende regler. Forud for at folk bestiller billige varmekanon i en e-forretning burde de uden tvivl få overblik over shoppens handelsvilkår.
7Det er jo efterhånden ekstremt hensigtsmæssigt for enhver at vurdere tilbud online på billige varmekanon fra forskellige e-butikker, og ergo præsterer adskillige online firmaer levering uden beregning. Til gengæld kan det stadigvæk vise sig lønsomt at sammenligne indtil flere shops på nettet efter udsalg og tilbud før du gennemfører din bestilling, således at du er garanteret at opnå den billigste pris.
8Den mest betalelige fragtløsning vil til enhver tid være at hente pakken selv, men dette stiller krav om at du er nær internet forhandlerens tilholdssted. Den fragtløsning kan i nogle tilfælde være rigtig essentiel om man absolut skal bruge varmekanon med det samme. Alternativt så frembyder en hel del internet butikker gratis levering, men ofte er det forbeholdt når der indkøbes for en bestemt sum.
9Forinden folk bestiller billige varmekanon hos en internet virksomhed behøver man utvivlsomt tyde deres handelsvilkår, dog er det undertiden ikke særlig sjovt. Tillige rekommanderer vi at køberen er hensynstagende til de fundamentale retningslinjer der influerer på shopping af billige varmekanon online, eksempelvis den returret shoppen anvender.