Byggevarepriser.dk

Vakuummaskine

Steba Vakuummaskine - STVK6
650 kr.
Se produkt
Caso Vakuummaskine VC10
449 kr.
Se produkt
Steba Vakuumpakker - Slim - STVK3
499 kr.
Se produkt
Caso Vakuumpakker Fast Vac 1200 - CS1412
1.983 kr.
Se produkt
Caso Vakuummaskine VC300
1.499 kr.
Se produkt
Caso Vakuummaskine VC200
1.499 kr.
Se produkt
Steba Vakuumpakker - STVK1
249 kr.
Se produkt
Caso Vakuummaskine VC9
599 kr.
Se produkt
Steba Vakuummaskine - STVK4
549 kr.
Se produkt
Caso Vakuummaskine VC100
799 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde forskelle i priserne på billige vakuummaskine alt efter hvor du handler online. Nogle har gode priser, og øvrige har fokus på faglig rådgivning. Du må tænke igennem hvad du vurderer er vigtigst.
Når du skal bruge varerne med det samme eller blot gerne vil blive fri for leveringsgebyret, så kan du tænke over at transportere materialerne selv. Dette er i høj grad muligt ved de kendte byggekæder.
Nogle byggemarkeder sælger et enormt udvalg af varer, hvorimod øvrige er specialiserede i en enkelt varegruppe. Du kan overveje hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige varer at vælge fra, udover bare vakuummaskine.
For de fleste er gør-det-selv projekter lig med en stor portion spørgsmål. Derved vil du med fordel kunne vælge et online byggemarked, som giver sparring og vejledning omkring vakuummaskine.
Det er helt klart super vigtigt at undersøge, hvorvidt de produkter du planlægger at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Hvis ikke bør du overveje at lede andre steder.
Du bør have fokus på hvilke regler der gør sig gældende når du bestiller online, så du slipper for udfordringer med fx returret. Man bør derfor læse netbutikkens regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre findes i store dele af landet, og takket være dette har mange mulighed for at købe online og hente varerne personligt. Derigennem har du mulighed for at spare leveringsomkostningen, og endda hente varerne straks.
De store byggecentre er populære og velkendte forretninger, hvilket medvirker til en tryghedsfornemmelse til dig som køber online. Dette er noget nogle vil se fordele i.
De gængse byggekæder sælger varer fra alle mulige nicheshops, så du kan handle fra et bredt sortiment af vakuummaskine online.

Nichewebshop

Majoriteten af webshops med fokus på et smalt varesortiment styrer selv produktionen af de produkterne som byggekæderne sælger. Idet du køber direkte fra nichebutikkerne online får du ekstra gode tilbud.
Majoriteten af små butikker ved ekstremt meget om det produktudvalg de har online, da de har skarpt fokus på disse produkter. Pga. dette vil du få ekstra nyttig hjælp fra mennesker der er eksperter i lige præcis vakuummaskine.
De fleste nichefokuserede webshops er iværksætterfirmaer, der tit er danske, måske sågar fra dit lokalområde. Dem har du mulighed for at støtte når du bestiller vakuummaskine online på deres hjemmeside.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Stark startede i 1896, og omfatter i dag omkring 2.000 ansatte i firmaets 72 butikker. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og lønner i dag over 2.300 kollegaer i kædens 56 butikker. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

vakuummaskine harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og udgøres nu af i omegn af 2.000 personer i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og beskæftiger i dag i omegn af 500 ansatte i selskabets 9 varehuse. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

vakuummaskine jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og lønner i dag i nærheden af 2.100 personer i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og udgøres nu af mere end 1.000 medarbejdere i firmaets 9 byggecentre. Davidsen har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og er i dag arbejdsgiver for over 100 ansatte i forretningens 6 butikker. 10-4 har fokus på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

vakuummaskine bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og omfatter i dag omtrent 1.000 personer i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer på at sælge til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

vakuummaskine silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og er nu arbejdsplads for mere end 1.000 kollegaer i virksomhedens 41 byggecentre. Silvan er specialiseret i billige priser til private, og sælger hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og omfatter i dag flere end 2.000 ansatte i forretningens 104 varehuse. XL-Byg specialiserer sig i salg til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Du har adgang til alverdens vejledninger og videoer på forskellige hjemmesider som der kan findes hjælp i. Ikke mindst YouTube kan hjælpe med overvældende meget brugbar info, navnligt når man søger på engelsk.
2For opgaver udenfor kan vejrsituationen få en vigtig rolle. Af den årsag skal du hyppigt tage et kig på prognosen for vejret når du nærmer dig arbejdets start, så du slipper for at det ganske ubelejeligt går i gang med at stå ned i stænger når du lige vil i gang med dit vigtige projekt.
3Du må for alt i verden ikke gå ned på udstyr. Typisk vil det være afgørende at du har udstyret disponibelt før du iværksætter byggeprojektet. Det er desuden godt at medregne de tilhørende omkostninger i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
4Du bør aldrig nogensinde forsømme din sikkerhed, så husk beklædning som eksempelvis hjelm og sko som sikrer dig imod hændelige skader. Det er uundværligt med fokus på dit eget ve og vel i byggeprocessen, hovedsageligt når du ikke får assistance fra en professionel.
5Det kan vise sig at være fornuftigt at udfærdige et udgiftsbudget for projektet, så du har styr på omkostningerne. Det kan være behjælpeligt at tage noter til samtlige udgifter, hvorefter man kunne kortlægge udgiften ved dem slavisk.
6Det kan vise sig nyttigt at spørge om assistance til byggeprocessen, hovedsageligt såfremt det er store projekter. Større projekter gør krav på flere end en enkelt person. Derudover må det blive mere produktivt og sjovere når man er flere om det.
7Måske du burde regne på om du selv vil klare det hele, eller du hellere skal skaffe hjælp fra en fagperson til dele af arbejdet. Forudsat at du vil benytte hjælp fra en fagmand vil det ofte være en god idé at tage imod forslag fra flere entreprenører.
8Du har mulighed for at forsøge at få hjælp rent økonomisk til byggeprojekter. Det kan man få når byggeprojektet er CO2-besparende. Af få tilbud om et bidrag er altså betinget af at ombygningen har positiv betydning for planeten.
9Måske kan det blive af stor betydning at du har de presserende materialer handlet ind inden du går i krig med byggeprocessen. Du får god gavn af at udfærdige en simpel indkøbsseddel som indeholder det der bliver brug for, og efterfølgende tjekke materialerne, hvormed du føler dig sikker på at alt er som det skal være.
10Forinden du iværksætter arbejdet må det være temmelig værdifuldt at have styr på, at dit projekt er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i din boligtype kan der gælde gældende regler for, hvad du gerne må, og hvad du ikke kan få lov til.
11Der viser sig som regel utidige udfordringer ved omfangsrige byggeprojekter, og derfor vil det vise sig vigtigt at der afsættes betragtelig tid i arbejdsplanen, som vil medvirke til at man kan være ubekymret om at have tid nok til det.
12Forberedelse vedbliver at være kilden til succes med byggeprocessen. Du bør overveje at nedskrive en strømlinet dagsorden, som dikterer hvilke arbejdsopgaver der skal løses hvornår, og derudover en prioriteret rækkefølge. Husk at være skarp idet du udarbejder oversigten.
De højest bedømte byggekæder
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er ret så imponerende. Karakteren grundlægges af 2.856 ratings, hvoraf ikke mindre end 59 % giver toprating, og kun 9 % kvitterer med bundkarakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er rigtig overlegent. Vurderingen grundlægges af 19.208 tilkendegivelser, hvor hele 84 % har givet topkarakter, og alene 2 % kvitterer med dumpekarakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som selvsagt er hamrende overlegent. Karakteren grundlægges af 23.161 bedømmelser, hvor hele 69 % har givet 5 stjerner, og blot 8 % giver 1 stjerne. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, som naturligvis er absolut imponerende. Vurderingen er baseret på 28.109 bedømmelser, hvoraf imponerende 76 % har givet topkarakter, og bare 4 % giver den laveste karakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er usædvanligt godt arbejde. Karakteren er regnet ud fra 11.467 bedømmelser, hvor hele 86 % har givet maksimum point, og kun 2 % har givet den laveste karakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmodel skal jeg vælge?

Temmelig mange byggemarkeder tilbyder i øjeblikket en lang række forskellige billige metoder til levering til vakuummaskine. En af de mest benyttede er p.t. pakkeshoppen, som gør det muligt at hente dine nye produkter når der er tid til det. Denne er jo ret så let, samt mange gange tillige den mindst kostelige leveringsmanér.

Du kan tillige tænke over at få produkterne sendt til din bolig eller ud til din arbejdsplads. Leveringsmetoden viser sig typisk et hak mindre billig, men ydermere ultra smertefri ved køb af vakuummaskine online. Den billigste fragtmetode er utvivlsomt selv at hente varerne, som jo betinges af at du er nærved online webshoppens byggecenter, for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Antal dages levering på vakuummaskine er selvfølgelig ultra udslagsgivende såfremt vi absolut skal bruge produkterne omgående, så i det øjemed er det sandelig aktuelt at man ser den anslåede leveringstid ved vakuummaskine. En stor portion e-handler – herunder Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg – stiller udsigt til billig levering på næste hverdag på mange af shoppens varer online, men husk at det er afhængig af at der bestilles tidligere end et bestemt klokkeslæt, med det formål at de sandsynligvis kan nå at få ordren klargjort før medarbejderne har fyraften.

En hel del internet shops sikrer fragt uden beregning på vakuummaskine online, men oftest er det under forudsætning af at der handles for et fastslået beløb. I øvrigt skal man snuppe den mest billige leveringsmetode, hvilket gerne er at få fragtfirmaet til at levere din ordre til en pakkeshop.

Masser af byggemarkedskæder foreslår afhentning hvor du køber billig vakuummaskine på nettet men afhenter i butikken. Eksempelvis Stark, Davidsen, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, 10-4 og Harald Nyborg. Byggecentrene frembyder bl.a. klik-og-hent på vakuummaskine i disse områder:

Horsens, Køge, Thisted, Haderslev, Rødovre, Birkerød, Silkeborg, Hørsholm, Brønshøj, Dragør, Vordingborg, Ikast, Struer, Hobro, Brabrand, Vallensbæk, Næstved, Hjørring, Taastrup, Haslev, Lyngby, Gentofte, København, Odder, Tårnby, Ølstykke, Slagelse, Hvidovre, Nørresundby, Stenløse, Valby, Ballerup, Nykøbing Falster, Esbjerg, Frederikshavn, Fredericia, Frederiksværk, Nakskov, Højbjerg, Hedehusene, Helsingør, Farum, Grenaa, Ishøj, Søborg, Varde, Svendborg, Viborg, Sønderborg, Skanderborg, Herning, Allerød, Lystrup, Aarhus, Aabenraa, Charlottenlund, Vanløse, Nærum, Albertslund, Korsør, Glostrup, Middelfart, Kolding, Frederiksberg, Kalundborg, Åbyhøj, Solrød Strand, Holstebro, Holbæk, Jyllinge, Lillerød, Greve, Roskilde, Rudersdal, Herlev, Værløse, Brøndby, Skive, Tilst, Aalborg, Odense, Virum, Ringsted, Kokkedal, Vejle, Nyborg, Randers, Rønne, Hedensted, Risskov, Gladsaxe, Hillerød, Frederikssund, og Brønderslev, .

Afhentning for vakuummaskine er en mulighed i de fleste regioner af landet: Jylland (Sønderjylland, Nordjylland, Syddanmark, Vestjylland, Midtjylland, Østjylland, Sydjylland), Sjælland (Bornholm, Midtsjælland, Sydsjælland, Lolland, Hovedstaden, Falster, Vestsjælland, Amager, Østsjælland, Nordsjælland) og Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn, Østfyn, Vestfyn).

Når vi kigger i søgedata bliver det klart, at internet shoppere mange gange efterspørger eksempelvis køb vakuummaskine og billig vakuummaskine. Foruden dette oplever man typisk online shoppere efterspørge fx vakuummaskine tilbud, vakuummaskine priser og vakuummaskine online, plus de gængse byggemarkeder som Stark, Silvan, Davidsen, Bygma, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix.

Få rabat på vakuummaskine

Det er super uproblematisk for internetbrugere at vurdere prisniveauet på billige vakuummaskine online i blandt forskellige e-butikker, og af den grund har langt de fleste butikker på nettet ikke kunne lade være med at mindske salgspriserne på vakuummaskine enormt, og i øvrigt garantere gebyrfri levering.

Til gengæld kan det imidlertid være profitabelt at besigtige nogle enkelte internet firmaer efter rabatter og tilbud på vakuummaskine online før du gennemfører din handel, sådan at man er velinformeret til at indhente den mest betalelige pris. Kig ikke kun på de velkendte byggecentre som Davidsen, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, 10-4 og Harald Nyborg.

Man skal trods alt ikke overse, at hvis en shop sælger billige vakuummaskine online til en udsalgspris som virker kolossalt fremragende, så kan det for det meste være et symbol på en bedragerisk butik. Kortbetalinger er dog dækket ind under et regulativ, der redder os imod uærlige online varehuse.

Vi anbefaler generelt kortbestillinger eller MobilePay. Som et alternativ kunne du bruge en afdragsordning som for eksempel ViaBill, for så vidt du ønsker at dække beløbet til vakuummaskine i flere bidder. Det fås ofte ved online nichebutikker, men dog sjældent de velkendte byggemarkeder som fx Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Bygma, Bauhaus og Davidsen.

Når vi kigger i søgedata står det tydeligt, at online shoppere ofte kigger efter bl.a. vakuummaskine tilbud og køb vakuummaskine. Vi ser desuden ofte online shoppere søge efter bl.a. vakuummaskine online, billig vakuummaskine og vakuummaskine priser.

Kig på tidligere køberes betragtninger

Trustpilot resulterer i absolut anstændige muligheder for at udforske ret mange nuværende brugeres reflektioner og på grund af dette foreslår vi, at du bliver klogere på online shoppens kritik inden du lægger din bestilling på billige vakuummaskine online.

Facebook yder desuden sådan set sikre metoder til at få en idé om online butikkens popularitet. Herinde ses mange firmaer på nettet som tilbyder folk at frembringe en vurdering af virksomhedens service, som lige så vel kan anvendes til at få et indtryk af hvor glade kunderne er.

Forud for at folk køber billige vakuummaskine online hos en internet butik kunne man ideelt set løbe igennem virksomhedens forretningsbetingelser, dog er det for det meste et tidskrævende projekt, specielt ved de udbredte byggekæder som Silvan, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Bygma og Davidsen.

Alternativet kunne måske være at tjekke hvorvidt online shoppen er e-mærket medlem, som bør være en garanti for at e-handlen forstår de gældende danske regler, tillige med at online virksomheden fra tid til anden revideres af eksperter som er indført i reglementet på området.

Desuden giver det dig mulighed for at blive assisteret, når du udsættes for vanskeligheder i processen med din bestilling af vakuummaskine. Dertil er det at foretrække at kunden er vidende om de grundlæggende vedtægter der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af vakuummaskine online, f.eks. hvilken ombytningspolitik shoppen tilsikrer.

I den sammenhæng er det i øvrigt relevant, at man permanent bibeholder ens kvittering, således man når som helst kan dokumentere købet af vakuummaskine, uafhængig af om man handler hos Stark, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, Bygma eller XL-Byg.

Jette T gav 5 stjerner

Bliver leveret til dato

Inger Sørensen gav 4 stjerner

Alt fungerede perfekt.

Martin gav 5 stjerner

Bliver leveret til dato

Jan gav 4 stjerner

Som altid

9 tips til online shopping
1Generelt går vi ind for at kontrollere hvorvidt online virksomheden er e-mærket, fordi det almindeligvis er en indikator for at online webshoppen anerkender dansk lovgivning, foruden at internet forretningen tit tilses af jurister som har den nødvendige knowhow om reglerne. Inden nogen handler billige vakuummaskine hos en online butik kan de for at være sikker bese netshoppens forretningsaftale.
2Nogle enkelte netshops tilbyder gebyrfri levering på vakuummaskine, men i de fleste tilfælde stiller det krav om at der shoppes for en præcis sum. Desuden burde du gribe den mest billige leveringsmulighed, der i de fleste tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at køre din ordre til en pakkeshop. Metoden bliver gennemsnitligt tillige ualmindeligt hensigtsmæssig. Den prisbilligste mulighed for levering kan ikke modsiges at være at hente ordren selv.
3Den mest letkøbte fragttype vil i de fleste tilfælde være selv at hente pakken, som jo står og falder med at du er nærved online virksomhedens tilholdssted. Den fragtmetode er jo ualmindeligt vigtig forudsat du har behov for vakuummaskine øjeblikkeligt. Alternativt så yder nogle online shops fragt uden gebyr, men ofte er det forudsat at du køber for en bestemt sum.
4Trustpilot fremskaffer adskillige belejlige genveje til at læse en stor portion andre forbrugeres oplevelser og af den grund er det fornuftigt, at du iagttager online firmaets omtaler forinden du køber billige vakuummaskine online. Facebook medfører lignende fuldstændig udmærkede metoder til at få en idé om online firmaets kundetilfredshed.
5Leveringstidspunktet er selvfølgelig vældig vigtig når vi står og skal bruge dine nye varer om få sekunder, og derfor er det ret vigtigt at vi checker det anslåede leveringstidspunkt for vakuummaskine. En hel del internet outlets giver løfte om billig 1 hverdags levering på en række af deres produkter, som alligevel er betinget af at transaktionen realiseres forinden et konkret tidspunkt.
6En stor portion webbutikker i Danmark giver efterhånden et hav af forskellige billige leveringsmuligheder til vakuummaskine. Den mest anvendte er nu om dage at få sendt til en pakkeshop, og så skal du blot gå forbi efter din bestilling den dag der passer dig. Fragtløsningen er nemlig super problemfri, samt mange gange endda den prisbilligste fragtform.
7Generelt tilråder vi bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Shopping med kort er indbefattet af en lov, som redder køberen imod fup e-handler. Som en alternativ mulighed burde du overveje en løsning på afbetaling som f.eks. ViaBill, for så vidt du ser en fordel i at afbetale beløbet ude i fremtiden.
8Forud for at nogen handler billige vakuummaskine i en internet forhandler kan man faktisk tage stilling til forhandlerens betingelser, men det er gerne ikke særlig sjovt. For øvrigt er det fornuftigt at køber er hensynstagende til de mest vitale vedtægter der spiller ind i forbindelse med bestillingen af billige vakuummaskine online, for eksempel hvilken returrettighed internet butikken kører med.
9Det har vist sig at være meget simpelt for alle at finde de bedste tilbud online på billige vakuummaskine på forskellige internet virksomheder, og på grund af dette tilbyder mange e-firmaer gebyrfri levering. Men det kan til hver en tid være gavnligt at studere forskellige shops på nettet efter rabat og tilbud forud for at du færdiggør din shopping, sådan at man er tryg ved at modtage den mest betalelige pris.