Byggevarepriser.dk

Værktøjsbælte

Milwaukee Værktøjsbælte u/opbevaring
365 kr.
Se produkt
Værktøjslomme 9301 lthr
614 kr.
Se produkt
Værktøjsbælte 9335 lthr
1.488 kr.
Se produkt
Værktøjsbælte 9336 lthr
2.077 kr.
Se produkt
Værktøjsbælte 5009l
1.356 kr.
Se produkt
Værktøjsbælte 9320 Canv
208 kr.
Se produkt
Værktøjsbælte 9321 lthr
393 kr.
Se produkt
Værktøjsbælte 9300 lthr
475 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggemarkeder præsterer et bredt sortiment af produkter, hvorimod øvrige fokuserer på en bestemt gruppe af vare. Du kan tænke igennem om det er betydningsfuldt for dig at du har mange forskellige varegrupper at vælge i blandt, udover bare værktøjsbælte.
Hvis du vil have produkterne hurtigst muligt eller blot vil spare leveringsomkostningen, så kan du tænke over at fragte materialerne personligt. Dette er først og fremmest muligt i de kendte byggecentre.
Du kan finde forskelle i udsalgspriserne på billige værktøjsbælte fra netbutik til netbutik. En del vil have billige priser, hvorimod nogle satser på en høj grad af service. Du må forholde dig til hvad der for dig er det vigtigste.
Du skal have fokus på hvilke regler butikken udsteder for dit køb online, så du kan undgå problemer med fx returret. Du bør derfor læse butikkens regler.
Det er selvfølgelig ekstremt afgørende at se, hvorvidt det produkt du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Ellers kan du være nødt til at tjekke de andre.
For en del er gør-det-selv projekter lig med talrige spørgsmål. På grund af det kan det overvejes at købe fra et online byggecenter, hvor du får hjælp og vejledning omkring værktøjsbælte.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder er fysisk til stede i nærheden af dig selv, og derved har folk chancen for at købe online og transportere byggematerialerne selv. Herigennem har du chancen for at spare fragten, og endda skaffe varerne med det samme.
De store byggekæder er etablerede og almenkendte forretninger, hvilket bidrager til en tryghedsfølelse i forbindelse med dit køb online. Dette vil nogle se som fordelagtigt.
De udbredte byggemarkeder køber varer fra flere nichebutikker, og af den grund kan du vælge fra et bredt udvalg af værktøjsbælte online.

Nichewebshop

Diverse webshops i små nicher er opstartsvirksomheder, som tit er dansk ejede, eventuelt endda fra dit lokalområde. Disse har du mulighed for at hjælpe ved at købe værktøjsbælte online hos dem.
Hovedparten af nichebutikker på nettet har en dyb forståelse for det produktudvalg de har online, da de kun sælger disse produkter. På grund af det vil du modtage en høj grad af kompetent assistance fra ansatte som er specialister i netop værktøjsbælte.
Alverdens nichespecifikke netbutikker producerer selv produkterne som byggemarkederne sælger. Ved at købe direkte hos nichebutikkerne online vil du få et ekstra godt tilbud.
Danmarks største byggekæder
værktøjsbælte harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og styres dagligt af cirka 2.000 ansatte i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og beskæftiger i dag mere end 2.300 personer i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og omfatter i dag flere end 2.000 mennesker i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og beskæftiger i dag ca. 100 mennesker i selskabets 6 butikker. 10-4 specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og beskæftiger nu omtrent 500 personer i deres 9 butikker. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

værktøjsbælte jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og udgøres i dag af ca. 2.100 personer i kædens 122 varehuse. Jem og Fix er specialiseret i billige priser til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

værktøjsbælte silvan

Silvan begyndte i 1968, og udgøres nu af ca. 1.000 kollegaer i firmaets 41 varehuse. Silvan sætter ind på salg til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

værktøjsbælte bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og beskæftiger i dag flere end 1.000 mennesker i kædens 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer på salg til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 personer i firmaets 72 varehuse. Stark sætter ind på salg til professionelle, og omsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og er i dag arbejdsgiver for mere end 1.000 kollegaer i virksomhedens 9 butikker. Davidsen specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Du kunne tænke over om det er muligt at klare det hele selv, eller du må få hjælp fra en fagmand til delelementer af projektet. Når du vil benytte hjælp fra en ekspert kan det være optimalt at få tilbud fra en håndfuld foretagender.
2Det kan vise sig nødvendigt at sikre sig assistance til arbejdet, hovedsageligt såfremt det er krævende arbejdsopgaver. Omfangsrige byggeprojekter gør krav på flere end en enkelt person. Derudover vil det blive bedre og mere interessant når man ikke er ene om det.
3Forberedelse er vejen til succes med dit byggeprojekt. Du må lave en velovervejet handlingsplan, som dikterer hvilke arbejdsopgaver der laves på hvilke dage, samt derudover en prioriteret rækkefølge. Vær skarp i udarbejdelsen af tidsplanen.
4Du har mulighed for at søge økonomisk hjælp fra det offentlige til ombygninger. Det bliver givet ifald byggeprojektet er positivt for miljøet. Modtagelsen af tilskud er altså afhængig af at projektet influerer positivt på klimaet.
5Man må aldrig stå uden det nødvendige udstyr. Det kan vise sig at være fordelagtigt at have det parat forinden du begynder på byggeriet. Det er desuden godt at påregne de tilhørende omkostninger i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
6I mange tilfælde vil det være betydningsfuldt at nedskrive en budgetoversigt for byggeprojektet, så man føler sig i kontrol med omkostningerne. Det kan blive en god idé at nedskrive samtlige omkostninger, hvorefter man kan kortlægge mulige tilbud på dem slavisk.
7I god tid inden at du iværksætter dit byggeprojekt må det være meget centralt med en forsikring om, at dit projekt ikke er ulovligt. Afhængigt af hvorhenne du bor kan der vise sig en række love som beskriver, hvad du må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
8Der kommer som regel uforudsigelige bump på vejen når det handler om større opgaver, og af den grund kan det vise sig af stor betydning at der er afsat god nok plads i agendaen, som er vigtigt for at man kan føle sig sikker på at man ikke kommer i tidsmangel.
9Du må for alt i verden ikke se bort fra dit eget ve og vel, så glem ej beklædning såsom sikkerhedssko som beskyttelse med henblik på hændelige uheld. Det er yderst relevant at have styr på dit velbefindende i arbejdet, i særdeleshed når du ikke skaffer assistance fra en professionel.
10Måske det viser sig af stor betydning at du har alle byggematerialer disponible inden du tager fat på håndværket. Du får god gavn af at sammensætte en hurtig liste hvor der bør fremgå alle de ting du får brug for, og bagefter granske materialerne, med øje for at du sikrer dig at du har det hele.
11Der er et bredt udvalg af instruktioner og videoer på forskellige hjemmesider som kan inspirere dig. Især YouTube giver dig adgang til temmelig meget konstruktiv info, specielt ifald du kigger på engelsk.
12For byggeprojekter udenfor har vejrsituationen en essentiel rolle. Af den grund skal du løbende undersøge vejrprognosen i perioden for igangsættelsen af arbejdet, så du ikke kommer til at opleve at det pludselig går i gang med at regne nøjagtig som du er gået i gang med det store byggeprojekt.
Danskernes foretrukne byggemarkeder
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er enormt flot. Evalueringen er et gennemsnit af 2.856 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 59 % har givet 5 stjerner, og alene 9 % giver den dårligste rating. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er absolut betryggende. Bedømmelsen grundlægges af 11.467 meninger, hvoraf hele 86 % giver topkarakter, og bare 2 % giver 1 stjerne. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som altså er ualmindeligt flot. Karakteren tager udgangspunkt i 23.161 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 69 % giver maksimum point, og alene 8 % har givet 1 stjerne. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er absolut flot. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 28.109 bedømmelser, hvoraf imponerende 76 % giver maksimum point, og bare 4 % har givet 1 stjerne. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket utvivlsomt er enormt imponerende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 19.208 ratings, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 2 % kvitterer med 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsversion skal du vælge?

En hel del online selskaber giver i vore dage alverdens billige leveringsformer til værktøjsbælte. Den mest populære er for nærværende levering til et afhentningssted, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente dine nye produkter når du har tid. Muligheden er nemlig usædvanlig overkommelig, og typisk ligeledes den prisbilligste fragtløsning.

Du kan tillige tænke over at bestille produkterne til levering hjem til dig privat eller ud til din arbejdsplads. Fragtmuligheden viser sig en gang i mellem lidt mindre billig, men endda i høj grad hensigtsmæssig med værktøjsbælte online. Den prisbilligste leveringsform kan ikke modsiges at være at du selv henter varerne, men dette beroer på at du fysisk befinder dig nærved internet forhandlerens byggecenter, for eksempel Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Leveringshastigheden på værktøjsbælte er selvfølgelig meget vigtig såfremt vi står og skal bruge produktet omgående, og af den grund er det fuldt ud meningsfuldt at vi tjekker den anslåede leveringsdato ved værktøjsbælte. Størstedelen af outlets på nettet – eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – tilbyder billig levering på næstkommende hverdag på deres primære varenumre online, som er regnet ud fra at der bestilles tidligere end et konkret tidspunkt, sådan at de har mulighed for at nå at få varerne sendt afsted forinden pakkemedarbejderne tager hjem.

Indtil flere internet virksomheder tilbyder fri fragt på værktøjsbælte online, men undertiden under forudsætning af at der indkøbes for en bestemt sum. Ellers burde du tage den mest prisbevidste leveringstype, som ofte vil blive at få leveret din bestilling til et udleveringssted.

En stor portion byggemarkeder frembyder afhentning hvor man handler billig værktøjsbælte derhjemme men afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Harald Nyborg, Stark, 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Bygma og Davidsen. Byggemarkederne yder eksempelvis klik-og-hent på værktøjsbælte i disse byer:

Ringsted, Holbæk, Hjørring, Søborg, Brøndby, Albertslund, Tårnby, Valby, Dragør, Helsingør, Brønderslev, Varde, Struer, Taastrup, Roskilde, Rødovre, Frederikshavn, Brønshøj, Aalborg, Ølstykke, Glostrup, Hedehusene, Virum, Lillerød, Herlev, Risskov, Hørsholm, København, Aarhus, Skive, Frederiksberg, Hvidovre, Randers, Rønne, Slagelse, Nykøbing Falster, Korsør, Gentofte, Farum, Birkerød, Ballerup, Hillerød, Grenaa, Charlottenlund, Tilst, Nørresundby, Viborg, Ishøj, Vallensbæk, Herning, Brabrand, Haslev, Nakskov, Vordingborg, Lystrup, Haderslev, Odder, Hedensted, Åbyhøj, Fredericia, Jyllinge, Stenløse, Hobro, Kalundborg, Næstved, Nærum, Vanløse, Rudersdal, Greve, Frederiksværk, Horsens, Esbjerg, Frederikssund, Lyngby, Odense, Holstebro, Middelfart, Kolding, Silkeborg, Vejle, Thisted, Skanderborg, Ikast, Sønderborg, Aabenraa, Solrød Strand, Højbjerg, Nyborg, Køge, Gladsaxe, Kokkedal, Værløse, Allerød, og Svendborg, .

Klik-og-hent ift. værktøjsbælte er en mulighed i de fleste regioner af Danmark: Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Østfyn, Vestfyn, Sydfyn), Jylland (Nordjylland, Syddanmark, Sydjylland, Midtjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Østjylland) og Sjælland (Vestsjælland, Sydsjælland, Lolland, Midtsjælland, Amager, Bornholm, Hovedstaden, Nordsjælland, Østsjælland, Falster).

Når vi kigger i data fremstår det markant, at netshoppere som regel kigger efter fx køb værktøjsbælte og værktøjsbælte tilbud. Derudover ser vi ofte folk efterspørge bl.a. værktøjsbælte online, værktøjsbælte priser og billig værktøjsbælte, foruden de kendte byggecentre som Bygma, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus og Stark.

Spar penge på værktøjsbælte

Det er jo efterhånden ekstremt smart for folk at sammenholde priser på billige værktøjsbælte online på diverse webbutikker, og herved har en hel del online selskaber ikke kunne slippe for at reducere salgspriserne på værktøjsbælte betragteligt, og derudover love fragt uden betaling.

Det kan dog ikke desto mindre vise sig gavnligt at sammenholde forskellige internet varehuse i Danmark efter tilbud og rabatter på værktøjsbælte online før du shopper, således at du er velinformeret til at få fat i den laveste pris. Se ikke bare på de gængse byggemarkeder som 10-4, Stark, Jem og Fix, Bygma, Silvan, Bauhaus, Davidsen og Harald Nyborg.

Man skal dog være opmærksom på, at når en internet webshop forhandler billige værktøjsbælte online for en pris som anses for umådelig fremragende, så burde det for det meste være et karakteristika der viser en snydagtig e-forretning. Køb med betalingskort er i hvert fald omfavnet af en lov, der skærmer os overfor snydagtige online virksomheder.

Generelt tilråder vi køb med kort eller mobilbetaling. Alternativt kan du overveje en afdragsløsning som fx ViaBill, når du tilstræber at klare regningen på værktøjsbælte ude i fremtiden. Dette foreslåes typisk i nicheforhandlere, men dog sjældent de gængse byggecentre som for eksempel Jem og Fix, Stark, Silvan, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Bygma og XL-Byg.

Når vi ser på søgedata fremstår det tydeligt, at internetbrugere typisk efterspørger blandt andet køb værktøjsbælte og værktøjsbælte priser. Foruden dette oplever man typisk mennesker efterspørge for eksempel værktøjsbælte tilbud, billig værktøjsbælte og værktøjsbælte online.

Udforsk andre menneskers betragtninger

Trustpilot genererer de facto udmærkede chancer for at eksaminere flere tidligere køberes kritik og på grund af dette er det klogt, at du vurderer netshoppens bedømmelser inden du bestiller billige værktøjsbælte online.

Facebook giver dig endvidere ganske gode muligheder for at få indblik i internet selskabets kundetilfredshed. Tilmed ses en del webshops som tilbyder folk at afgive en bedømmelse af virksomhedens service, hvilket lige så vel burde udnyttes til afvejning af kundernes tilfredshed.

Forud for at folk handler billige værktøjsbælte online i en e-forretning burde man i princippet granske forhandlerens forretningsvilkår, det er dog typisk et omfattende arbejde, specielt på de store byggekæder som 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, XL-Byg, Stark, Jem og Fix og Bauhaus.

Et nemmere alternativ kunne måske være at kontrollere hvorvidt internet butikken er verificeret af e-mærket, da det længe har været en indikator for at internet forhandleren imødekommer de officielle danske regler, samt at virksomheden jævnligt besøges af specialister der har indsigt i lovene på området.

Det giver dig mulighed for hjælpende service, hvis du bliver udsat for problemstillinger med din bestilling af værktøjsbælte. Tilsvarende foreslår vi at køberen er sat ind i de fundamentale reglementer der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af værktøjsbælte online, som fx den byttepolitik forretningen anvender.

I den relation er det desuden vigtigt, at man stadigvæk beholder ens ordrekvittering, således man senere vil kunne dokumentere sit køb af værktøjsbælte, uanset om man har bestilt hos Davidsen, Bauhaus, Bygma, Silvan, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Stark eller Harald Nyborg.

Thomas gav 5 stjerner

Hurtig levering

Mads Pedersen gav 4 stjerner

Bliver leveret til dato

Bente A gav 5 stjerner

Hurtig levering uden mangler.

Christian T gav 5 stjerner

Fornuftig pris

9 gode råd til online shopping
1Generelt foreslår vi at tjekke om e-butikken er verificeret af e-mærket, eftersom det typisk er en angivelse af at internet firmaet efterkommer de danske regler, samt at den tit overværes af eksperter som har megen viden om de gældende bestemmelser. Før nogen handler billige værktøjsbælte hos en online virksomhed kan de i og for sig gennemse dens forretningsbetingelser.
2Fragtperioden er selvfølgelig vældig udslagsgivende når man står og skal bruge dine nye varer omgående, så af den grund er det relativt fornuftigt at vi besigtiger den anslåede leveringstid på værktøjsbælte. Temmelig mange online butikker lover billig 1 dags fragt på en lang række varer, men glem ikke at det antager at ordren laves før et besluttet klokkeslæt.
3Adskillige online outlets foreslår heldigvis alverdens billige former for levering til værktøjsbælte. Det mest populære er i vore dage at få leveret til en pakkeshop, og så skal du blot gå forbi efter din ordre når der er tid til det. Metoden er altså rigtig simpel, og mange gange endvidere den billigste form for fragt.
4Den prisbilligste leveringsmanér er utvivlsomt at hente varerne selv, men det beroer på at du befinder dig nær e-firmaets adresse. Den fragtform er naturligvis ualmindeligt bestemmende ifald man skal bruge værktøjsbælte lige om lidt. Alternativt så yder visse online outlets levering uden betaling, men i reglen kun hvis der erhverves for en bestemt sum.
5Trustpilot tilbyder tilpas hensigtsmæssige chancer for at studere en stor portion øvrige køberes observationer og af den grund anbefales det, at du læser e-shoppens omtaler forinden du bestiller billige værktøjsbælte online. Facebook leverer på samme måde de facto tiltalende muligheder for at få en idé om e-firmaets troværdighed.
6Forinden folk bestiller billige værktøjsbælte i en butik behøver man for at være sikker se på butikkens betingelser, dog er det i mange tilfælde ikke særlig morsomt. Endvidere er det klogt at du er påpasselig med de vigtigste regler der kan have betydning for købet af billige værktøjsbælte online, eksempelvis den returneringsret netbutikken benytter.
7Visse butikker på nettet sikrer portofri fragt på værktøjsbælte, men undertiden forudsætter det at man handler for en præcis sum. Alternativt skulle du vælge den prisbilligste metode til levering, som tit vil blive at få fragtmanden til at bringe produkterne til et afhentningssted. Fragttypen er jævnligt ligeledes usædvanlig ligetil. Den mest betalelige leveringsmulighed kan ikke modsiges at være at hente pakken selv.
8Det har vist sig at være usædvanlig fleksibelt for købere at analysere priser online på billige værktøjsbælte på tværs af online shops, og derfor præsterer en lang række online shops portofri fragt. Det kan dog immervæk blive nyttigt at analysere en række internet foretagender efter rabat og tilbud forinden du handler, så man er sikker på at modtage den skarpeste pris.
9Generelt tilråder vi bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Betalinger med kort er dækket ind under et reglement, som forsvarer køberen overfor falske online webshops. Som et alternativ bør du bruge en billig afbetalingsordning fra for eksempel ViaBill, hvis du ser en fordel i at afdrage pengene over et længere tidsrum.