Byggevarepriser.dk

Værkstedsbord 3 meter

Værkstedsbord inkl. vange, skuffe og hylde 3m BLIKA VBB-1.30
8.795 kr.
Se produkt
Værkstedsbord grundmodel 3m BLIKA VBB-1.30
7.295 kr.
Se produkt
Værkstedsbord med skuffeskab 3 meter BLIKA VBB-1.30
12.945 kr.
Se produkt
Værkstedsbord Hæve/sænke BLIKA VBB-2.15 Ergo 525
18.349 kr.
Se produkt
Værkstedsbord model VBB-1.20 BLIKA 141B0010
5.649 kr.
Se produkt
Værkstedsbord model VBB-1.15 BLIKA
4.885 kr.
Se produkt
Værkstedsbord BLIKA VBB-1.15
3.749 kr.
Se produkt
Værkstedsbord Hæve/sænke BLIKA VBB-2.25 Ergo 525
20.399 kr.
Se produkt
Værktøjsbord BLIKA VBM-1.25
5.749 kr.
Se produkt
Værkstedsbord inkl. vange, skuffe og hylde 3m BLIKA VBB-1.30
8.795 kr.
Se produkt
Værkstedsbord grundmodel 3m BLIKA VBB-1.30
7.295 kr.
Se produkt
Værkstedsbord BLIKA VBB-1.25
10.249 kr.
Se produkt
Værkstedsbord 890x1000x770mm BLIKA VBB-1.10 komplet
4.699 kr.
Se produkt
Værkstedsbord Hæve/sænke BLIKA VBB-2.20 Ergo 525
19.385 kr.
Se produkt
Værkstedsbord model VBB-1.25 BLIKA
6.199 kr.
Se produkt
Værkstedsbord Hæve/sænke BLIKA VBB-2.15 Ergo 200
12.185 kr.
Se produkt
Værkstedsbord Hæve/sænke BLIKA VBB-2.20 Ergo 300
13.495 kr.
Se produkt
Værkstedsbord Hæve/sænke BLIKA VBB-2.25 Ergo 300
13.995 kr.
Se produkt
Værkstedsbord 890x1000x770mm BLIKA VBB-1.10 basic
3.549 kr.
Se produkt
Værktøjsbord BLIKA VBM-1.20
4.749 kr.
Se produkt
Værkstedsbord BLIKA VBB-1.20
9.249 kr.
Se produkt
Værkstedsbord BLIKA VBB-1.15+SS1.5
8.499 kr.
Se produkt
Værkstedsbord med skuffeskab 3 meter BLIKA VBB-1.30
12.945 kr.
Se produkt
Værktøjsbord BLIKA VBM-1.15
4.085 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde ulighed i priserne på billige værkstedsbord 3 meter fra byggekæde til byggekæde. Enkelte har gode tilbud, og øvrige tilbyder et højt serviceniveau. Du skal tænke over hvad du vil prioritere.
Når du står og skal bruge byggematerialerne hurtigst muligt eller blot har lyst til at undgå fragten, så kan du med fordel fragte byggematerialerne selv. Dette er hovedsageligt muligt ved de kendte byggecentre.
Flere byggemarkeder tilbyder et bredt produktsortiment, imens andre har fokus på en specifik varetype. Du skal overveje om det er betydningsfuldt for dig at have adskillige varetyper at vælge i mellem, udover blot værkstedsbord 3 meter.
For mange er byggeprojekter forbundet med en lang række spørgsmål. Dermed kan det være en god idé at bestille ved en webshop, hvor du tilbydes sparring omkring værkstedsbord 3 meter.
Det er helt klart ekstremt vigtigt at se, hvorvidt den vare du planlægger at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Som alternativ kan du finde et andet.
Du skal være opmærksom på hvilke betingelser der gælder når du shopper online, så du undgår udfordringer med fx returret. Du bør derfor kende virksomhedens regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre finder du i hele landet, og derved har mange tilbuddet om at bestille online og køre materialerne på egen hånd. Herigennem har man mulighed for at undvære leveringsgebyret, samt endda have varerne med det samme.
De udbredte byggecentre tilbyder varer fra flere nichebutikker, så du kan købe fra et stort udvalg af værkstedsbord 3 meter online.
De store byggemarkeder er populære og højtprofilerede virksomheder, som medvirker til øget troværdighed til dig der skal købe online. Det kan du se som positivt.

Nichewebshop

Diverse nichebutikker på nettet er producenter af varerne som byggemarkederne sælger. Når du køber direkte på disse nichewebshops online vil du få lavere priser.
Forskellige nicheforhandlere har en stor passion for det produktsortiment de har online, idet de ikke sælger andre varer. Pga. dette bør du modtage en høj grad af erfaren service fra personale som er specialister i lige præcis værkstedsbord 3 meter.
Diverse niche webshops er små virksomheder, der tit er dansk ejede, givetvis ovenikøbet lokalt fra dit område. Disse bidrager du til ved at bestille værkstedsbord 3 meter online på deres hjemmeside.
Danmarks største byggemarkeder
værkstedsbord 3 meter silvan

Silvan åbnede i 1968, og styres dagligt af flere end 1.000 mennesker i deres 41 varehuse. Silvan har specialiseret sig i billige priser til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og lønner i dag omtrent 1.000 ansatte i de 9 byggecentre. Davidsen fokuserer på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 500 ansatte i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og omfatter i dag omtrent 100 kollegaer i forretningens 6 byggecentre. 10-4 har fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

værkstedsbord 3 meter harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og beskæftiger nu omkring 2.000 personer i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og omfatter i dag over 2.000 medarbejdere i kædens 104 butikker. XL-Byg har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og beskæftiger i dag over 2.300 personer i deres 56 varehuse. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

værkstedsbord 3 meter jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og beskæftiger i dag i omegn af 2.100 kollegaer i de 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på billige priser til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og beskæftiger nu omkring 2.000 personer i kædens 72 butikker. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

værkstedsbord 3 meter bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og udgøres nu af flere end 1.000 ansatte i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus tilstræber salg til private, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Det kan vise sig nødvendigt at få assistance til projektet, i særdeleshed i tilfælde af store arbejdsopgaver. Omfangsrige ting kræver flere personer. Derudover vil det være mere effektivt og sjovere når man ikke er alene om det.
2Der viser sig altid uforudsete problematikker når det gælder krævende projekter, og af den grund vurderes det betydningsfuldt at der er afsat nok plads i køreplanen, som bidrager til at man kan føle sig overbevist om at man ikke kommer i tidsmangel.
3I mange tilfælde vil det være essentielt at have et udgiftsbudget for arbejdet, så du føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det må være behjælpeligt at gennemgå hver eneste udgiftspost, og dernæst indsamle eventuelle tilbud på dem en ad gangen.
4Der findes ekstremt mange vejledninger og videoer fra alverdens hjemmesider som kan hjælpe dig. Ikke mindst YouTube er anvendeligt med enorme mængder konstruktiv oplysning, ikke mindst ifald man kigger på engelsk.
5For udendørs byggeprojekter har eventuelt regnvejr en stor rolle. Derfor kan du regelmæssigt se femdøgnsprognosen i de dage der er op til byggeriets begyndelse, så du undgår at det mod forventning går i gang med at vælte ned nøjagtig som du er trukket i arbejdstøjet til det store projekt.
6Potentielt kan det blive afgørende at have samtlige bygningsmaterialer klar til brug forud for at du går til værks med arbejdet. Du har god gavn af at forfatte en enkel note hvoraf der fremgår alt som er nødvendige, og som det næste granske materialerne, med øje for at du sikrer dig at alt er klar.
7Du bør regne på hvorvidt byggeriet er et du kan klare selv, eller du alternativt skal sikre dig professionel hjælp til opstarten af det. Ifald du indhenter hjælp fra en fagmand vil det normalt anbefales at indhente en pris fra en håndfuld selskaber.
8Du bør ikke fattes arbejdsredskaber. Det er fornuftigt at have det disponibelt forinden du påbegynder arbejdet. I øvrigt er det afgørende at indkalkulere disse udgiftsposter i byggeriets regnskab.
9Du har mulighed for at søge tilskud fra det offentlige til renoveringer. Det ydes ifald renoveringen er energi- og miljøvenligt. Tilskudet forudsætter med andre ord at byggeriet forbedrer klimaet.
10Forberedelse vil være kilden til at få en god oplevelse med dit arbejde. Du bør overveje at nedskrive en effektiv tidsplan, der dikterer hvilke gøremål du vil klø på med på hvilken dag, og derudover en kronologisk orden. Vær realistisk når du udarbejder din køreplan.
11Du skal nødig negligere dit eget helbred, så glem ikke sikkerhedstøj som eksempelvis sko og hjelm som sikring med henblik på eventuelle ulykker. Det er smart at have styr på sikkerheden i dit byggeprojekt, navnlig ifald du ikke sikrer dig hjælp fra en fagperson.
12Før du igangsætter byggeriet kan det være ganske fundamentalt at man sikrer sig, at det du vil bygge overholder gældende love. Afhængigt af din bopæl kan der gælde diverse retningslinjer for, hvad du må, samt hvad du ikke kan få lov til.
De bedst vurderede byggecentre
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som klart er enormt overlegent. Evalueringen er regnet ud fra 11.467 kommentarer, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med topkarakter, og kun 2 % har givet dumpekarakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
XL-Byg.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket klart er ualmindeligt imponerende. Scoren er et gennemsnit af 2.856 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 59 % giver den bedste karakter, og kun 9 % kvitterer med bundkarakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er usædvanligt betryggende. Vurderingen er baseret på 28.109 bedømmelser, hvoraf hele 76 % giver den højeste karakter, og alene 4 % giver 1 stjerne. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket altså er absolut imponerende. Evalueringen er baseret på 23.161 meninger, hvor hele 69 % giver topkarakter, og alene 8 % giver bundkarakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er utrolig betryggende. Bedømmelsen er baseret på 19.208 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 84 % giver toprating, og alene 2 % har givet dumpekarakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Hvilken type af levering er bedst?

De fleste webshops i Danmark tildeler i dag en hel del forskellige billige leveringsmidler til værkstedsbord 3 meter. En der er meget anvendt er i øjeblikket pakkeshops, som giver dig mulighed for at hente de bestilte varer lige præcis når det passer ind i din kalender. Den er nemlig virkelig ligetil, og i mange tilfælde endda den billigste leveringsform.

Du kunne ydermere prøve at vælge at få udbragt til dit hus eller til adressen hvor du arbejder. Leveringsformen viser sig gennemsnitligt en tak dyrere, men ligeledes virkelig fleksibel ved køb af værkstedsbord 3 meter online. Den mest betalelige løsning kan ikke modsiges at være at du selv henter pakken, hvilket forudsætter at du bor i kort afstand af internet selskabets byggecenter, for eksempel Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Fragttiden på værkstedsbord 3 meter er naturligvis særdeles essentiel om vi har behov for varerne omgående, så derfor er det faktisk klogt at man ser nærmere på det forventede leveringstidspunkt for værkstedsbord 3 meter. Flere online shops – fx Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – giver løfte om billig 1 dags fragt på adskillige varenumre online, men vær på vagt da det afhænger af at du når at bestille tidligere end et konkret klokkeslæt, således at de kan nå at få produktet ordnet før logistikmedarbejderne får fri.

En hel del forhandlere på nettet tilbyder portofri fragt på værkstedsbord 3 meter online, men i de fleste tilfælde afkræver det at der købes for en præcis sum. Ellers bør du tage den mest betalelige leveringsløsning, som oftest er at få fragtmanden til at levere bestillingen til et afhentningssted.

En del byggecentre tilbyder click-and-collect hvor du bestiller billig værkstedsbord 3 meter online og selv henter i byggecenteret. Fx Stark, Silvan, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus og Davidsen. Byggekæderne yder blandt andet klik-og-hent på værkstedsbord 3 meter i disse områder:

Kokkedal, Randers, Middelfart, Hvidovre, Åbyhøj, Lillerød, Sønderborg, Thisted, Lystrup, Horsens, Dragør, Aarhus, Vordingborg, Herlev, Aalborg, Hobro, Ølstykke, Ishøj, Hørsholm, Taastrup, Grenaa, Viborg, Kolding, Frederiksberg, Herning, Tilst, Næstved, Tårnby, Korsør, Vallensbæk, Ballerup, Frederikshavn, Vanløse, Brøndby, Risskov, Nærum, Skive, Rudersdal, Gladsaxe, Valby, Vejle, Højbjerg, Frederikssund, Glostrup, Nørresundby, København, Brønderslev, Ikast, Skanderborg, Nyborg, Varde, Slagelse, Lyngby, Silkeborg, Holbæk, Jyllinge, Hillerød, Køge, Gentofte, Holstebro, Roskilde, Frederiksværk, Haderslev, Nakskov, Rønne, Brabrand, Charlottenlund, Kalundborg, Allerød, Greve, Værløse, Birkerød, Esbjerg, Odder, Søborg, Rødovre, Solrød Strand, Odense, Hedensted, Hedehusene, Fredericia, Nykøbing Falster, Farum, Brønshøj, Albertslund, Haslev, Ringsted, Struer, Virum, Stenløse, Aabenraa, Helsingør, Hjørring, og Svendborg, .

Click-and-collect ift. værkstedsbord 3 meter er en mulighed i alle dele af landet: Jylland (Østjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Syddanmark, Nordjylland, Midtjylland), Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn, Østfyn, Sydfyn) og Sjælland (Bornholm, Falster, Østsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland, Lolland, Amager, Vestsjælland, Sydsjælland).

Ses der på statistikkerne fremstår det tydeligt, at online shoppere mange gange efterspørger fx værkstedsbord 3 meter online og billig værkstedsbord 3 meter. Derudover oplever vi mange gange internet shoppere efterspørge fx værkstedsbord 3 meter tilbud, værkstedsbord 3 meter priser og køb værkstedsbord 3 meter, foruden de store byggemarkeder som Stark, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg og Silvan.

Priser på værkstedsbord 3 meter

Det er jo vældig smertefrit for enhver at analysere priser på billige værkstedsbord 3 meter online på forskellige webshops, og til gengæld har langt de fleste netshops været presset til at at stampe salgspriserne på værkstedsbord 3 meter betragteligt, og derudover garantere portofri fragt.

Det kan til hver en tid være udbytterigt at studere nogle webbutikker efter tilbud på værkstedsbord 3 meter online forinden du gennemfører dit køb, således at man er sikret at indhente den bedste pris. Kig ikke kun på de kendte byggecentre som Stark, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen og Jem og Fix.

Du skal bare være så påvagt, at hvis en shop på nettet sælger billige værkstedsbord 3 meter online for en salgspris som virker grænseløst fremragende, er det undertiden være et signal om en uoprigtig webbutik. Kortbestillinger er dog omsluttet af et regelsæt, som beskytter køber overfor bedrageriske shops på nettet.

Vi foreslår generelt kortkøb eller MobilePay. Som et alternativ bør du anvende en billig afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, når du ønsker at afbetale betalingen af værkstedsbord 3 meter over en periode. Det fås som regel i online nichebutikker, i modsætning til de udbredte byggecentre som eksempelvis Bauhaus, Stark, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg og Bygma.

Når man kigger i søgedata står det tydeligt, at internetbrugere ofte søger efter blandt andet værkstedsbord 3 meter tilbud og værkstedsbord 3 meter online. Man ser desuden som regel netshoppere efterspørge fx værkstedsbord 3 meter priser, køb værkstedsbord 3 meter samt billig værkstedsbord 3 meter.

Læs andre menneskers evalueringer

Trustpilot indebærer temmelig fordelagtige genveje til at kortlægge diverse tidligere køberes observationer og derved er det godt, at du undersøger e-forretningens vurderinger før du lægger din bestilling på billige værkstedsbord 3 meter online.

Facebook fører til endvidere flere fine løsninger til at få en idé om online butikkens kundefokus. Desuden er der endda internet webshops hvor det er muligt at forfatte en bedømmelse af deres køb, som på samme måde burde udnyttes til at bedømme tidligere kunders oplevelser.

Inden folk handler billige værkstedsbord 3 meter online i en internet shop kan de altid skimme webshoppens forretningsaftale, dog er det oftest en tidskrævende opgave, specielt med de kendte byggekæder som 10-4, Jem og Fix, Stark, Silvan, Bauhaus, Davidsen, Bygma, XL-Byg og Harald Nyborg.

Et andet forslag kunne være at kontrollere hvorvidt e-forhandleren er e-mærket, da det skulle være en erklæring om at e-handlen efterlever de danske love, udover at internet virksomheden fra tid til anden føres tilsyn med af fagfolk der har den nødvendige knowhow om lovgivningen.

Desuden tilbydes du lejlighed til at få hjælp, når du forvoldes udfordringer i processen med din handel med værkstedsbord 3 meter. Tillige er det at foretrække at du er hensynstagende til de primære betingelser der kan have indvirkning på bestillingen af værkstedsbord 3 meter online, for eksempel den returrettighed shoppen bruger.

Her er det på samme måde essesentielt, at man stadigvæk beholder ens kvittering på e-mail, så man altid kan vidne om sin bestilling af værkstedsbord 3 meter, ligegyldig om man har købt fra XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, Bygma, Stark eller Harald Nyborg.

Martin gav 5 stjerner

Er meget tilfreds med handlen

Henrik Knudsen gav 4 stjerner

Super god oplevelse og ingen problemer

Pia gav 5 stjerner

Alt som det skulle være.

Louise gav 5 stjerner

Alt fungerede perfekt.

9 tips til indkøb via nettet
1Fragttiden er jo vældig central i tilfælde af at du behøver din ordre inden for kort tid, så derfor er det temmelig centralt at vi finder det anslåede leveringstidspunkt for værkstedsbord 3 meter. En lang række shops på nettet stiller udsigt til billig levering efter en enkelt hverdag på mange af deres varer, men glem ikke at det kræver at ordren aflægges forud for et fast klokkeslæt.
2Det er jo ualmindeligt problemfrit for enhver at analysere priser online på billige værkstedsbord 3 meter hos diverse e-shops, og for det frembyder massevis af online shops fragt uden betaling. Derfor kan det trods alt vise sig fordelagtigt at undersøge et par internet forhandlere efter tilbud og udsalg forud for at du gennemfører din bestilling, således at du er garanteret at indhente den skarpeste pris.
3Den mest prisbevidste fragtløsning er uden tvivl at du selv henter varerne, hvilket betinges af at du fysisk befinder dig tæt på e-forretningens arbejdslager. Den leveringsmanér kan vise sig at være yderst afgørende ifald man behøver værkstedsbord 3 meter omgående. Alternativt så garanterer indtil flere internet virksomheder levering uden gebyr, men undertiden er det betinget af at der erhverves for en bestemt sum.
4Før folk køber billige værkstedsbord 3 meter hos en online virksomhed burde de i princippet bese webbutikkens forretningsvilkår, det er dog i mange tilfælde et tidskrævende arbejde. Dertil er det smart at køber er hensynstagende til de grundlæggende bestemmelser der influerer på bestillingen af billige værkstedsbord 3 meter online, f.eks. hvilken returpolitik netshoppen lover.
5Trustpilot yder forholdsvis solide genveje til at betragte en række forhenværende konsumenters betragtninger og derfor anbefales det, at du gransker internet firmaets ratings forinden du shopper billige værkstedsbord 3 meter online. Facebook frembyder tilsvarende en del pålidelige chancer for at få en idé om webbutikkens kundefokus.
6Vi foreslår generelt bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med betalingskort er dækket ind under et lovbud, hvilket passer på os imod falske internet outlets. Som en anden løsning kunne du overveje en afbetalingsløsning som fx ViaBill, når du tilstræber at finansiere omkostningerne over et længere tidsrum.
7Mange internet outlets udlover i vore dage flere billige fragtmetoder til værkstedsbord 3 meter. Det mest almindelige er i øjeblikket udleveringssteder, hvor du kan afhente de bestilte varer når det passer dig. Leveringsmetoden er nemlig særdeles uproblematisk, og desuden derudover den prisbilligste mulighed for fragt.
8En række internet varehuse yder fragt uden beregning på værkstedsbord 3 meter, men tit kun ifald der indkøbes for et fastsat beløb. Derudover må du foretrække den mest betalelige metode til levering, hvilket gerne vil blive at få fragtfirmaet til at levere dine varer til et afhentningssted. Metoden bliver godt nok til gengæld ultra uproblematisk. Den prisbilligste form for levering vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter pakken.
9Vi foreslår generelt at undersøge om online forhandleren er medlem af e-mærke ordningen, som burde være en antydning af at online webshoppen føjer de officielle danske regler, og at webshoppen lejlighedsvis vurderes af specialister som kender de gældende bestemmelser. Inden nogen bestiller billige værkstedsbord 3 meter i en online forretning burde man når alt kommer til alt gennemse webshoppens regler.