Byggevarepriser.dk

Vådslibepapir

Vådslibepapir 3202-150
612 kr.
Se produkt
Vådslibepapir 3202-p 400
588 kr.
Se produkt
Vådslibepapir 3202-120
629 kr.
Se produkt
Vådslibepapir 3202-240
590 kr.
Se produkt
Vådslibepapir 3202-100
687 kr.
Se produkt
Vådslibepapir 3202-1000
590 kr.
Se produkt
Vådslibepapir 3202-1200
590 kr.
Se produkt
Vådslibepapir 3202-360
590 kr.
Se produkt
Vådslibepapir 3202-600
594 kr.
Se produkt
Vådslibepapir 3202-220
590 kr.
Se produkt
Vådslibepapir 3202-80
773 kr.
Se produkt
Vådslibepapir 3202-320
588 kr.
Se produkt
Vådslibepapir 3202-500
590 kr.
Se produkt
Vådslibepapir 3202-800
590 kr.
Se produkt
Vådslibepapir 3202-180
590 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der findes forskelle i prisen på billige vådslibepapir fra byggemarked til byggemarked. Nogle tilbyder billige priser, imens andre har faglig rådgivning. Du skal tænke over hvad der er vigtigst for dig.
For nogle er et byggeprojekt forbundet med en stor portion spørgsmål. Hermed kan du med fordel handle hos en webshop, som tilbyder rådgivning og sparring omkring vådslibepapir.
Det er selvfølgelig meget vigtigt at undersøge, om det produkt du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Hvis ikke kan du være tvunget til lede andre steder.
Du skal vide hvilke handelsbetingelser der gælder når du køber online, så du slipper for problemer med for eksempel returret. Derfor bør man tjekke forretningens handelsbetingelser.
Flere byggemarkeder fremviser et stort varesortiment, imens nogle har fokus på en bestemt type af vare. Du skal bestemme hvorvidt det er vigtigt for dig at du har mange forskellige varegrupper at vælge i mellem, udover bare vådslibepapir.
Hvis du skal bruge produkterne nu og her eller bare har lyst til at slippe for fragtgebyret, så kan du overveje at køre byggematerialerne på egen hånd. Dette er specielt muligt hos de gængse byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder er fysisk til stede overalt i landet, og derved har mange tilbuddet om at bestille online og hente produkterne på eget initiativ. Herigennem har du mulighed for at slippe for fragten, samt endda få produkterne på kortere tid.
De store byggecentre er udbredte og velkendte butikker, hvilket kan bidrage til øget troværdighed til dig som køber online. Det kan du se fordele i.
De store byggecentre sælger produkter fra mange producenter, med det formål at du så kan bestille fra et stort sortiment af vådslibepapir online.

Nichewebshop

De fleste nichespecifikke netbutikker er producenter af de produkterne der sælges i de store byggecentre. Ved at købe direkte på nichebutikkerne online kan du muligvis få skarpere priser.
Størsteparten af nichebutikker på internettet er opstartsfirmaer, der oftest har danske ejere, gerne ovenikøbet lokalt fra dit område. Dem støtter du når du bestiller vådslibepapir online på deres side.
Forskellige nichebutikker på nettet har en stor passion for deres varer, idet de ikke sælger andet. Således kan du forvente en høj grad af informativ assistance fra folk med specialistviden i lige præcis vådslibepapir.
Danmarks største byggemarkeder
vådslibepapir bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og omfatter i dag mere end 1.000 ansatte i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus tilstræber billige priser til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og udgøres i dag af ca. 2.300 personer i kædens 56 byggecentre. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

vådslibepapir silvan

Silvan blev etableret i 1968, og beskæftiger i dag omtrent 1.000 mennesker i virksomhedens 41 butikker. Silvan er specialiseret i gode tilbud til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og udgøres nu af flere end 500 medarbejdere i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

vådslibepapir harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og omfatter i dag omtrent 2.000 medarbejdere i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 1.000 mennesker i virksomhedens 9 butikker. Davidsen tilstræber salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.000 ansatte i kædens 104 varehuse. XL-Byg satser på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og styres dagligt af i nærheden af 100 medarbejdere i kædens 6 varehuse. 10-4 er specialiseret i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

Stark åbnede i 1896, og beskæftiger i dag omtrent 2.000 ansatte i firmaets 72 butikker. Stark tilstræber salg til professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

vådslibepapir jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og beskæftiger nu flere end 2.100 mennesker i forretningens 122 butikker. Jem og Fix er specialiseret i billige priser til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Du skal aldrig gå på kompromis med din sikkerhed, så glem ej sikkerhedsbeklædning som fx hjelm og sko som hjælp mod potentielle skader. Det er yderst relevant med fokus på din sikkerhed i dit byggeprojekt, navnlig ifald du ikke investerer i assistance fra en fagmand.
2Det vil vise sig væsentligt at have de presserende bygningsmaterialer indkøbt inden du indleder projektet. Du kunne med fordel forfatte en enkel liste indeholdende hver eneste ting der skal bruges, og som det næste efterse hver enkelt ting, så du kan føle dig tryg ved at alt er klar.
3Det kan være til god gavn at indhente assistance til dele af projektet, navnlig hvis det er vigtige ombygninger. Store opgaver stiller krav om flere personer. Dertil bliver det mere produktivt og sjovere at dele arbejdet med nogen.
4Det kan vise sig at være fundamentalt at have et udgiftsbudget for byggeriet, så man har styr på den økonomiske del. Det bør være en god idé at gennemgå alle omkostninger, hvorefter man bør finde frem til mulige tilbud på dem alle sammen.
5Forinden du optager byggeprocessen kan det vise sig meget betydningsfuldt at du sikrer dig, at byggeriet overholder gældende love. Med udgangspunkt i din bopæl kan der vise sig en række love omkring, hvad du må, og hvad du ikke kan få lov til.
6Du kan finde et bredt udvalg af vejledninger og videoer på diverse hjemmesider hvorfra du kan få tips og tricks. Særligt YouTube giver betydelige mængder nyttig information, særligt ifald du benytter engelske ord i din søgning.
7Du må for alt i verden ikke fattes arbejdsredskaber. I mange tilfælde vil det være fordelagtigt at du har værktøjet klar idet du iværksætter dit byggeprojekt. Det er desuden fordelagtigt at tillægge udgifterne hertil i dit regnskab for byggeriet.
8Måske du burde regne på hvorvidt projektet kan klares alene, eller du alternativt burde anskaffe professionel assistance til færdiggørelsen af byggeprocessen. Når du benytter hjælp fra en fagperson kan det være fordelagtigt at notere tilbud fra diverse entreprenører.
9Ved udendørs projekter har vejrsituationen en betydningsfuld rolle. Af den grund må du regelmæssigt holde øje med vejrprognosen i de dage der er op til projektets start, så det forhåbentlig ikke uanmeldt går i gang med at regne når du netop er startet på dit komplicerede byggeprojekt.
10Forberedelse vedbliver at være kilden til at komme i mål med projektet. Du skal nedskrive en velovervejet agenda, der dikterer hvilke opgaver du vil udføre på hvilke dage, samt en tilhørende prioriteringsliste. Vær konkret når du nedskriver din plan.
11Der præsenterer sig typisk utidige problemstillinger ved større projekter, og på grund af det vil det være væsentligt at der afsættes god nok plads i køreplanen, således at man føler sig afslappet omkring at man ikke kommer i tidsmangel.
12Man kan hente støtte fra det offentlige til byggeprojekter. Det bliver givet i tilfælde hvor renoveringen hjælper miljøet. Bidraget er altså betinget af at byggeprojektet har en positiv effekt på naturen.
De mest folkekære byggecentre
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, som altså er ekstremt overlegent. Bedømmelsen er et gennemsnit af 28.109 kommentarer, hvor imponerende 76 % har givet maksimum point, og blot 4 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er usædvanligt betryggende. Vurderingen er regnet ud fra 23.161 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 69 % giver toprating, og bare 8 % har givet dumpekarakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
10-4.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket altså er ekstremt beundringsværdigt. Karakteren er baseret på 19.208 ratings, hvoraf intet mindre end 84 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 2 % har givet 1 stjerne. Nu her har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som uden tvivl er usædvanligt imponerende. Bedømmelsen er baseret på 2.856 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 9 % giver bundkarakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er rigtig imponerende. Evalueringen er et gennemsnit af 11.467 tilkendegivelser, hvor imponerende 86 % har givet 5 stjerner, og kun 2 % har givet 1 stjerne. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Hvilken leveringsmetode skal du vælge?

En række netbutikker i Danmark giver nu til dags et bredt udvalg af billige fragtmetoder til vådslibepapir. Det mest populære er nu til dags at få leveret til et afhentningssted, fordi du dermed nemt kan hente de købte varer når du har lyst. Denne er jo meget hensigtsmæssig, samt tit ligeledes den billigste mulighed for levering.

Du bør ligeledes forsøge at bestille pakken til levering hjem til din privatadresse eller ud til dit arbejde. Den er somme tider en anelse mere bekostelig, men endda særligt praktisk for vådslibepapir online. Den billigste type af levering vil dog utvivlsomt være at hente ordren selv, hvilket dog nødvendiggør at du har bopæl nær online webshoppens byggecenter, fx Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

Leveringstiden på vådslibepapir kan vise sig at være ultra essentiel såfremt vi står og skal bruge varerne med det samme, og i det øjemed er det utvivlsomt meningsfuldt at vi dobbelttjekker det anslåede leveringstidspunkt på vådslibepapir. Temmelig mange e-handler – fx Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – garanterer billig 1 dags fragt på de fleste produkter online, som trods alt betinges af at bestillingen indsendes forinden et besluttet tidspunkt, med det formål at de garanteret kan nå at få varen ordnet forinden de pakkeansatte drager hjemad.

Nogle få internet forretninger byder på levering uden gebyr på vådslibepapir online, men undertiden gælder det kun hvis man køber for et bestemt beløb. I øvrigt skal du snuppe den billigste leveringsmetode, hvilket oftest vil være at få fragtfirmaet til at bringe din pakke til et udleveringssted.

Adskillige webshops foreslår klik-og-hent hvor du handler billig vådslibepapir online men afhenter i butikken. Eksempelvis 10-4, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, Silvan, Bauhaus, XL-Byg og Davidsen. Byggemarkederne tildeler blandt andet afhentning af vådslibepapir i følgende områder:

Aalborg, Gladsaxe, Skive, Frederiksværk, Aarhus, Hørsholm, Nørresundby, Esbjerg, Jyllinge, Fredericia, Hedehusene, Ikast, Thisted, Tårnby, Varde, Vallensbæk, Frederikshavn, Horsens, Køge, Brabrand, Middelfart, Valby, Gentofte, Slagelse, Stenløse, Ringsted, Virum, Charlottenlund, Værløse, Solrød Strand, Rudersdal, Hjørring, Lillerød, Lystrup, Hedensted, Haderslev, Herning, Grenaa, Sønderborg, Brønderslev, Nakskov, Rønne, Tilst, Viborg, Korsør, København, Hillerød, Holstebro, Nykøbing Falster, Brøndby, Birkerød, Nyborg, Lyngby, Ølstykke, Brønshøj, Roskilde, Kolding, Vanløse, Nærum, Højbjerg, Taastrup, Skanderborg, Silkeborg, Hobro, Frederikssund, Åbyhøj, Albertslund, Struer, Aabenraa, Svendborg, Frederiksberg, Odder, Ishøj, Odense, Herlev, Ballerup, Vordingborg, Risskov, Hvidovre, Greve, Helsingør, Rødovre, Farum, Glostrup, Allerød, Kokkedal, Holbæk, Randers, Dragør, Søborg, Vejle, Haslev, Næstved, og Kalundborg, .

Click-and-collect af vådslibepapir er muligt i de fleste dele af landet: Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn, Østfyn), Sjælland (Falster, Bornholm, Sydsjælland, Midtsjælland, Amager, Nordsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland, Østsjælland, Lolland) og Jylland (Nordjylland, Østjylland, Midtjylland, Syddanmark, Vestjylland, Sydjylland, Sønderjylland).

Når vi kigger i tendenserne er det klart, at netshoppere jævnligt søger blandt andet køb vådslibepapir og vådslibepapir tilbud. Vi ser derudover mange gange netshoppere kigge efter fx billig vådslibepapir, vådslibepapir priser samt vådslibepapir online, plus de gængse byggekæder som 10-4, XL-Byg, Stark, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Bygma.

Tilbud på vådslibepapir

Det er efterhånden yderst bekvemt for os alle at sammenligne priser på billige vådslibepapir online på tværs af internet handler, og ergo har mange internet varehuse set sig tvunget til at presse prisniveauet på vådslibepapir betragteligt, og ydermere yde billig levering.

Men det kan trods alt blive profitabelt at undersøge visse internet varehuse i Danmark efter udsalg og tilbud på vådslibepapir online før du køber, så man ikke er i tvivl om at skaffe sig den bedste pris. Se ikke bare på de kendte byggemarkeder som Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Stark og 10-4.

Du må dog være omhyggelig med, at når en internet virksomhed forhandler billige vådslibepapir online til salg for en pris der anses for kolossalt letkøbt, så bør det undertiden være et tegn på en bedragerisk online butik. Kortkøb er heldigvis omsluttet af en retningslinje, som hjælper os imod bedrageriske online butikker.

Generelt tilråder vi kortbestillinger eller MobilePay. Som en anden løsning kunne du udnytte en løsning på afbetaling som eksempelvis ViaBill, hvis du ser en fordel i at godtgøre prisen på vådslibepapir over en længere periode. Det tilbydes normalt i online nichebutikker, i modsætning til de kendte byggemarkeder som eksempelvis Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Silvan, Davidsen og Bauhaus.

Ved kig i søgedata bliver det tydeligt, at mennesker mange gange kigger efter for eksempel vådslibepapir tilbud og vådslibepapir priser. Vi ser desuden typisk internet shoppere kigge efter blandt andet vådslibepapir online, køb vådslibepapir og billig vådslibepapir.

Udforsk andre menneskers oplevelser

Trustpilot yder nogle fordelagtige muligheder for at tyde en række nuværende brugeres vurderinger og af den grund går vi ind for, at du kigger på internet virksomhedens ratings inden du placerer din ordre på billige vådslibepapir online.

Facebook tilbyder tillige uden sammenligning værdifulde metoder til at få kendskab til e-firmaets kundefokus. Derudover ser vi nogle firmaer på nettet hvor folk kan formulere en omtale af købsoplevelsen, hvilket lige så vel burde benyttes til afvejning af kundetilfredsheden.

Forud for at folk køber billige vådslibepapir online i en e-forretning bør man helt sikkert gennemlæse webbutikkens handelsaftale, men det er undertiden et tidskrævende projekt, specielt hos de kendte byggemarkeder som 10-4, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, Bygma, Bauhaus og XL-Byg.

En anden mulighed er at tjekke hvorvidt netbutikken er verificeret af e-mærket, da det burde være en sikring om at e-shoppen anerkender de danske regler, tillige med at internet forhandleren løbende overværes af fagmænd der mestrer de gældende regler.

Det giver dig lejlighed til at få hjælp, ifald du bliver udsat for udfordringer med dit køb af vådslibepapir. Ligeledes kan det anbefales at du er sat ind i de mest aktuelle reglementer der kan have indvirkning på bestillingen af vådslibepapir online, som fx den returret e-firmaet benytter.

I den relation er det samtidig essesentielt, at man permanent gemmer sin ordrekvittering, således man til enhver tid kan bevidne købet af vådslibepapir, uafhængig af om man shopper fra 10-4, Davidsen, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

Martin L gav 5 stjerner

Alt som det skal være.

Michael J gav 4 stjerner

Hurtig

Birthe N gav 5 stjerner

Dejligt og nemt leveret til døren

Peter O gav 5 stjerner

Hurtig og effektiv

9 gode råd til internetshopping
1Vi foreslår generelt køb med kort eller betalinger med mobilen. Køb med kort er en del af en bestemmelse, der dækker dig overfor fup netbutikker. Som alternativ kunne du udnytte en afdragsordning som fx ViaBill, såfremt du tilstræber at afbetale omkostningerne over flere uger.
2Den mindst kostelige fragttype er uden tvivl at hente ordren selv, som jo forudsætter at du er lige ved internet butikkens arbejdslager. Den leveringstype er selvfølgelig temmelig vital ifald du skal bruge vådslibepapir om et øjeblik. Alternativt så frembyder enkelte shops på nettet fragt uden betaling, men for det meste er det så nødvendigt at man indkøber for en fastsat pris.
3Leveringsdygtigheden kan i nogle tilfælde være temmelig relevant ifald man har brug for pakken inden for få dage, og herved er det bestemt klogt at man checker det estimerede leveringstidspunkt for vådslibepapir. En række e-shops tilbyder billig levering efter en enkelt hverdag på deres bedst sælgende varenumre, hvilket dog kræver at du når at bestille inden et nøjagtigt tidspunkt.
4Trustpilot forærer dig regulære gode chancer for at sondere ret mange øvrige køberes oplevelser og derved er det at foretrække, at du læser e-firmaets anmeldelser inden du bestiller billige vådslibepapir online. Facebook præsterer endvidere temmelig gunstige chancer for at få en idé om internet forhandlerens popularitet.
5En del forhandlere på nettet tildeler efterhånden diverse forskellige billige leveringsmuligheder til vådslibepapir. En yndling er nu om stunder at få afleveret pakken hos en pakkeshop, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente varerne når du har tid. Leveringsmetoden er altså virkelig gnidningsløs, samt oftest ligeledes den mest prisbevidste metode til levering.
6Nogle enkelte online butikker yder fragt uden gebyr på vådslibepapir, men undertiden stiller det krav om at man shopper for et konkret beløb. Alternativt kunne du beslutte sig for den mest prisbevidste leveringsmetode, der i mange tilfælde vil være at få leveret pakken til en pakkeshop. Leveringstypen er en gang i mellem ydermere rigtig let gængelig. Den mest betalelige leveringsudgave vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente pakken.
7Det er ret overkommeligt for købere at analysere priser online på billige vådslibepapir på diverse netshops, og altså yder flere netbutikker fragt uden gebyr. Det kan dog til hver en tid blive lønsomt at udforske et par internet outlets efter tilbud og udsalg forinden du køber, så du er usvigeligt sikker på at få fat i den mindst kostelige pris.
8Før nogen bestiller billige vådslibepapir på en internet virksomhed bør de når alt kommer til alt gennemse virksomhedens forretningsbetingelser, men det er undertiden et tidskrævende arbejde. Derudover er det prisværdigt at man er på vagt for de mest betydningsfulde vedtægter der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af billige vådslibepapir online, f.eks. den ombytningspolitik online firmaet benytter.
9Vi går generelt ind for at tjekke om netbutikken er medlem af e-mærket, grundet at det ofte er en indikator for at netbutikken adlyder den officielle danske lovgivning, udover at e-shoppen lejlighedsvis besigtiges af jurister der har ekspertise inden for de gældende vilkår. Før nogen bestiller billige vådslibepapir hos en online butik kan de principielt gennemse forhandlerens vilkår.