Byggevarepriser.dk

Vådskærer

Bernardo Vådskærer CS 275 H
15.779 kr.
Se produkt
Bernardo Vådskærer CS 250 øko
9.469 kr.
Se produkt
Bernardo Vådskærer CS 350 L
20.850 kr.
Se produkt
Bernardo Vådskærer CS 250
10.519 kr.
Se produkt
Bernardo Vådskærer CS 315 L
18.750 kr.
Se produkt
Bernardo Vådskærer CS 315 H
19.032 kr.
Se produkt
Bernardo Vådskærer CS 225
5.204 kr.
Se produkt
Rubi vådskære DU-200- EVO 65cm, 230V
2.999 kr.
Se produkt
Rubi Vådskærer DC250-1200 RUBI 120cm 230V
11.625 kr.
Se produkt
Rubi vådskærer DU200 EVO 850
4.295 kr.
Se produkt
Rubi Vådskærer DC250-850 RUBI 98cm 230V
9.500 kr.
Se produkt
Rubi vådskære DV200-1000 ø200mm
8.999 kr.
Se produkt
FOX Vådfliseskærer 800w 500mm ø200mm
2.874 kr.
Se produkt
Rubi vådskære DR350 ø350mm
9.369 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er helt klart meget vigtigt at undersøge, hvorvidt de produkter du er på udkig efter online faktisk er på lager i byggemarkedet. Ellers kan du lede andre steder.
Du skal kende de handelsbetingelser der gør sig gældende når du shopper online, så du kan slippe for udfordringer med bl.a. reklamationer. Af den grund bør man undersøge webshoppens regningslinjer.
Flere byggemarkeder præsterer et enormt udvalg af produkter, hvorimod øvrige er specialiserede i en bestemt type af vare. Du skal tænke over hvorvidt det er afgørende for dig at have mange forskellige produkter at vælge i mellem, udover bare vådskærer.
For mange er et byggeprojekt forbundet med en verden af spørgsmål. Dermed kan det være en god idé at vælge en webshop, hvor du bliver tilbudt gode råd til valg af vådskærer.
Der er forskel på salgspriserne på billige vådskærer hos de forskellige online byggekæder. En del satser på de bedste tilbud, hvorimod øvrige har et højt serviceniveau. Du skal gennemtænke hvad du foretrækker.
Hvis du skal have dine byggematerialer med det samme eller blot gerne vil undvære leveringsomkostningen, så kunne du overveje at fragte produkterne på eget initiativ. Dette er navnligt en mulighed hos de kendte byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er etablerede og bekendte firmaer, som bidrager til en tryghedsfornemmelse når man stopper online. Det kan du se en fordel i.
De kendte byggekæder er fysisk til stede overalt i landet, og derved har de fleste valget om at handle online og hente byggematerialerne selv. I kraft af det er der mulighed for at spare fragten, samt samtidig få fat i produkterne på kortere tid.
De velkendte byggekæder forhandler produkter fra forskellige leverandører, og takket være dette kan du handle fra et stort udvalg af vådskærer online.

Nichewebshop

Alverdens nichebutikker har en dybdegående viden om det produktsortiment de har online, idet de ikke sælger andre produkter. Således bør du forvente mere konstruktiv assistance fra personale med ekspertviden i lige præcis vådskærer.
En masse nicheforretninger på nettet er opstartsvirksomheder, der tit drives i Danmark, muligvis sågar lokalt fra dit område. Dem har du mulighed for at hjælpe ved at handle vådskærer online hos dem.
Flertallet af nicheforretninger på nettet står selv for produktion af produkterne der sælges i de store byggekæder. Idet du køber direkte på niche netbutikkerne online kan du muligvis få billigere priser.
Danmarks største byggemarkeder
vådskærer silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og er i dag arbejdsgiver for omkring 1.000 medarbejdere i virksomhedens 41 varehuse. Silvan satser på gode tilbud til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 ansatte i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

vådskærer bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og udgøres i dag af ca. 1.000 personer i kædens 17 butikker. Bauhaus tilstræber gode tilbud til private, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og udgøres nu af omtrent 2.000 medarbejdere i firmaets 72 varehuse. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

vådskærer jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.100 personer i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer på at sælge til private, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og lønner i dag omtrent 100 personer i deres 6 butikker. 10-4 specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 500 millioner kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og beskæftiger nu i nærheden af 500 ansatte i selskabets 9 butikker. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

vådskærer harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og beskæftiger nu over 2.000 mennesker i virksomhedens 33 varehuse. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og beskæftiger nu mere end 2.300 personer i selskabets 56 varehuse. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og omfatter i dag ca. 1.000 ansatte i de 9 butikker. Davidsen fokuserer på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Det kan vise sig at være essentielt at nedskrive en budgetoversigt for optimeringen, så man har et økonomisk overblik. Det vil blive økonomisk at tage noter til samtlige udgifter, og efterfølgende notere udgiften ved dem én efter én.
2Forberedelse viser sig som kilden til at nå problemfrit i mål med byggeriet. Du skal nedskrive en velovervejet køreplan, som dikterer hvilke opgaver du planlægger at lave på hvilket tidspunkt, med en tilhørende kronologisk orden. Forsøg at være realistisk idet du sammensætter din køreplan.
3Ved udendørs byggeprojekter kan vind og vejr få en essentiel rolle. Af den årsag bør du tit undersøge vejrmeldingerne når du nærmer dig byggeprojektet, så du ikke kommer til at opleve at det med et brag går i gang med at stå ned i stænger absolut lige når du arbejder hårdt på dit krævende projekt.
4Man må ikke stå uden det nødvendige udstyr. Typisk kan det vise sig meningsfuldt at du har værktøjet tilgængeligt før du påbegynder dit byggeprojekt. Desuden er det fordelagtigt at tage højde for udgifterne hertil i dit udgiftsbudget.
5Du burde måske overveje om det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du alternativt bør sikre dig hjælp fra en fagperson til noget af arbejdet. Hvis du benytter assistance fra en fagmand kan det godt betale sig at tage imod tilbud fra en håndfuld håndværkere.
6Det kan vise sig at være godt at spørge om hjælp til byggeprocessen, hovedsageligt ved omfattende byggeprojekter. Store byggerier gør krav på flere mennesker. I øvrigt vil det blive hurtigere og mere minderigt når der er flere der bidrager.
7Du har mulighed for at søge økonomisk støtte til renoveringer. Det ydes ifald byggeriet gør en forskel for miljøet. At få tilbud om støtte forudsætter dermed at byggeprojektet har positiv indfyldelse på klimaet.
8Du har adgang til en hel række artikler og videoer fra alverdens hjemmesider som kan vejlede dig. Navnligt YouTube yder assistance med utrolig meget gavnlig viden, særligt når man benytter engelske ord i din søgning.
9Det vil vise sig af stor betydning at du har de presserende byggematerialer klar til brug forud for at du igangsætter projektet. Du vil med fordel kunne lave en overskuelig huskeliste hvoraf der fremgår alle de ting du får brug for, og derefter gennemløbe hver enkelt ting, med det formål at du er overbevist om at du har det hele.
10Du skal ikke forsømme dit eget helbred, så husk påklædning som hoved- og fodbeklædning der skåner dig med henblik på potentielle ulykker. Det er smart at have styr på sikkerheden i byggeprojektet, især ifald du ikke investerer i professionel hjælp.
11Der præsenterer sig jævnligt ubelejlige udfordringer når det kommer til avancerede byggeprojekter, og herved kan det vise sig værdifuldt at man har afsat rimelig tid i handlingsplanen, som vil medvirke til at man kan føle sig overbevist om at komme i mål.
12Inden du går i gang med dit byggeprojekt er det temmelig fundamentalt med et tilsagn om, at dit projekt overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i din boligtype vil der gælde mange love som beskriver, hvad du må, samt hvad du ikke må.
Danskernes foretrukne byggeshops
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er ualmindeligt overlegent. Ratingen tager udgangspunkt i 23.161 meninger, hvoraf imponerende 69 % giver den bedste karakter, og blot 8 % giver 1 stjerne. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som vel at mærke er rigtig imponerende. Bedømmelsen er baseret på 19.208 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 84 % giver den højeste karakter, og bare 2 % har givet 1 stjerne. Lige nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket jo er yderst godt arbejde. Vurderingen er baseret på 11.467 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 86 % har givet toprating, og alene 2 % har givet dumpekarakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er temmelig betryggende. Evalueringen er regnet ud fra 28.109 kommentarer, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 4 % har givet den dårligste rating. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er fantastisk betryggende. Scoren er regnet ud fra 2.856 tilkendegivelser, hvoraf hele 59 % har givet den højeste karakter, og alene 9 % giver bundkarakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Hvilken leveringsform er smartest?

Adskillige e-forretninger tilbyder til alt held et hav af forskellige billige leveringsudgaver til vådskærer. En af de mest almindelige er efterhånden at få leveret til en pakkeshop, hvor det er muligt at hente ordren når der er mulighed for det. Fragttypen er altså virkelig simpel, samt tit også den prisbilligste mulighed for levering.

Du bør ydermere udse dig at bestille ordren til levering hjem til dig privat eller til hvor du arbejder. Metoden viser sig en gang i mellem en kende mere omkostningsfuld, men ligeledes virkelig ukompliceret ved køb af vådskærer online. Den billigste slags levering kan ikke benægtes at være selv at hente ordren, men dette er betinget af at du har bopæl i kort afstand af internet forhandlerens butikker, fx Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Leveringstidspunktet på vådskærer kan være ultra afgørende om vi mangler pakken omgående, og derfor er det komplet afgørende at du ser nærmere på leveringstidspunktet på vådskærer. Temmelig mange online firmaer – for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – tilbyder billig levering på næste hverdag på massevis af produkter online, men som trods alt antager at transaktionen realiseres forud for et givent klokkeslæt, således at de har udsigt til at kunne nå at få varerne hen til fragtfirmaet inden lagerpersonalet drager hjemad.

Enkelte byggemarkeder sikrer levering uden omkostninger på vådskærer online, men tit gælder det kun hvis du shopper for et konkret beløb. Desuden bør man udvælge den billigste metode til levering, hvilket oftest vil være at få dem til at levere din pakke til et udleveringssted.

Adskillige netshops foreslår afhentning hvor man bestiller billig vådskærer på nettet men afhenter i butikken. Eksempelvis Bauhaus, Davidsen, Stark, Bygma, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan. Byggekæderne udlover bl.a. klik-og-hent på vådskærer i følgende byer:

Rønne, Brabrand, Hvidovre, Hedehusene, Ølstykke, Albertslund, Holbæk, Struer, Fredericia, Slagelse, Holstebro, Korsør, Charlottenlund, Herning, Frederikshavn, Dragør, Nyborg, Greve, Virum, København, Hobro, Birkerød, Thisted, Esbjerg, Hillerød, Højbjerg, Stenløse, Risskov, Middelfart, Varde, Silkeborg, Ishøj, Næstved, Haslev, Solrød Strand, Tilst, Helsingør, Aarhus, Køge, Frederikssund, Vanløse, Kalundborg, Svendborg, Vejle, Taastrup, Nærum, Jyllinge, Gentofte, Brønderslev, Lillerød, Aabenraa, Søborg, Frederiksberg, Værløse, Allerød, Herlev, Rudersdal, Haderslev, Nykøbing Falster, Hedensted, Odense, Kolding, Hjørring, Horsens, Rødovre, Skanderborg, Vordingborg, Viborg, Ballerup, Ringsted, Odder, Valby, Grenaa, Glostrup, Skive, Farum, Hørsholm, Vallensbæk, Ikast, Lystrup, Gladsaxe, Kokkedal, Sønderborg, Brønshøj, Lyngby, Roskilde, Brøndby, Tårnby, Nakskov, Aalborg, Nørresundby, Åbyhøj, Frederiksværk, og Randers, .

Afhentning af vådskærer er muligt i de fleste områder af landet: Sjælland (Falster, Nordsjælland, Amager, Østsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden, Lolland, Sydsjælland, Bornholm), Jylland (Sydjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Nordjylland, Vestjylland, Midtjylland, Østjylland) og Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn, Østfyn, Nordfyn).

Ses der på tendenserne bliver det markant, at mennesker ofte efterspørger eksempelvis køb vådskærer og vådskærer tilbud. Foruden dette oplever man mange gange online shoppere søge bl.a. vådskærer online, billig vådskærer og vådskærer priser, plus de udbredte byggemarkeder som 10-4, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, Stark, Jem og Fix og Davidsen.

Priser på vådskærer

Det er jo efterhånden super uproblematisk for folk at sammenligne tilbud på billige vådskærer online hos flere online outlets, og følgelig har de fleste forhandlere på nettet fundet det nødvendigt at nedsætte salgspriserne på vådskærer voldsomt, og derudover yde levering uden gebyr.

Til gengæld kan det trods alt være fordelagtigt at kigge forbi nogle få internet forhandlere efter tilbud på vådskærer online forud for at du køber, således at man ikke er i tvivl om at få den skarpeste pris. Se ikke kun på de gængse byggemarkeder som Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, 10-4 og Bygma.

Man skal imidlertid være så påpasselig, at når en e-butik reklamerer billige vådskærer online på tilbud til en salgspris der er uendeligt attraktiv, så burde det mange gange være et fingerpeg om en snydagtig online virksomhed. Kortkøb er heldigvis omfavnet af en orden, hvilket forsvarer dig som køber imod fup forhandlere på nettet.

Vi foreslår generelt køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Som en anden løsning burde du vælge en afbetalingsordning fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du efterspørger at finansiere prisen på vådskærer over en periode. Det foreslåes normalt hos specialiserede webshops, men sjældent de udbredte byggecentre som for eksempel Silvan, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Bygma, Davidsen og Harald Nyborg.

Når der ses på søgedata bliver det markant, at internetbrugere som regel leder efter fx køb vådskærer og vådskærer tilbud. Derudover ser vi ofte internet shoppere søge efter blandt andet billig vådskærer, vådskærer online samt vådskærer priser.

Gennemsøg nuværende kunders vurderinger

Trustpilot frembyder sådan set fantastiske genveje til at iagttage mange nuværende konsumenters synspunkter og herved anbefaler vi, at du betragter e-forhandlerens anmeldelser før du handler billige vådskærer online.

Facebook resulterer i tilsvarende de facto fremragende chancer for at få kendskab til netshoppens kundetilfredshed. Desuden er der en række forhandlere på nettet som tilbyder folk at nedfælde en bedømmelse af deres købsoplevelse, hvilket tillige bør drages fordel af til at danne dig et indtryk af tilfredsheden hos kunderne.

Forud for at folk shopper billige vådskærer online hos en e-shop kan man i virkeligheden tyde e-butikkens forretningsbetingelser, men det er ofte ikke særlig sjovt, særligt med de udbredte byggemarkeder som Silvan, Jem og Fix, 10-4, Stark, Bauhaus, Bygma, Davidsen, XL-Byg og Harald Nyborg.

Et andet forslag kunne derfor være at kontrollere om online shoppen er e-mærke tilsluttet, grundet at det almindeligvis er et billede på at internet shoppen følger de officielle danske regler, samt at forretningen undertiden revideres af specialister som forstår de gældende regler.

Dette er desuden din mulighed for at få hjælp, ifald du møder dilemmaer i forbindelse med din handel med vådskærer. Ligeledes er det klogt at køber er oppe på mærkerne omkring de mest aktuelle vedtægter i forbindelse med bestillingen af vådskærer online, som eksempelvis hvilken ombytningspolitik online virksomheden bruger.

På grund af dette er det på samme måde vigtigt, at man permanent gemmer ens faktura, således man fremadrettet vil kunne dokumentere bestillingen af vådskærer, uafhængig af om man køber ved Bygma, Jem og Fix, Silvan, Stark, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Mads U gav 5 stjerner

Hurtigt og enkelt har handlet her mange…

Marianne gav 4 stjerner

Altid PERFEKT.

Maria S gav 5 stjerner

Hurtig levering godt gået

Birthe gav 4 stjerner

Altid PERFEKT.

9 tips til når du køber online
1Generelt tilråder vi kortbetalinger eller MobilePay. Køb med betalingskort er omfattet af en lov, som sikrer en overfor uærlige internet webshops. Som en alternativ mulighed kan du drage nytte af en afdragsordning som eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du tilstræber at finansiere omkostningerne i flere bidder.
2Det er jo ekstremt gnidningsløst for alle at søge sig frem til priser online på billige vådskærer i blandt flere e-forretninger, og derfor frembyder adskillige online butikker billig levering. Men det kan ikke desto mindre blive lukrativt at efterse nogle webbutikker efter tilbud og rabat før du bestiller, sådan at du er sikret at modtage den laveste pris.
3Trustpilot tilbyder dig flere solide genveje til at sondere en stor gruppe andre kunders oplevelser og på grund af dette foreslåes det, at du eksaminerer internet webshoppens anmeldelser forud for at du bestiller billige vådskærer online. Facebook byder på tillige sådan set fordelagtige genveje til at få et kig ind i internet webshoppens troværdighed.
4De fleste webbutikker i Danmark giver heldigvis mange forskellige billige leveringsudgaver til vådskærer. Den mest moderne er p.t. levering til et afhentningssted, hvor du så nemt kan hente ordren på et valgfrit tidspunkt. Muligheden er jo vældig smertefri, og tit tillige den billigste leveringsform.
5Fragtperioden kan være virkelig udslagsgivende hvis man mangler pakken nu og her, og derfor er det forholdsvis klogt at du gransker den estimerede leveringstid ved vådskærer. En del webbutikker tilbyder billig 1 dags fragt på utallige varenumre, som alligevel stiller krav om at transaktionen realiseres før et bestemt klokkeslæt.
6Generelt anbefaler vi at tjekke om online butikken er medlem af e-mærket, fordi det er en tryghed om at netbutikken efterlever de danske retningslinjer, udover at internet firmaet hyppigt ses til af fagmænd der forstår de gældende bestemmelser. Forud for at nogen køber billige vådskærer i en shop på nettet burde de principielt gennemløbe forhandlerens forretningsvilkår.
7Flere internet webshops yder levering uden omkostninger på vådskærer, men i de fleste tilfælde er det påkrævet at der købes for en præcis sum. I øvrigt kunne man snuppe den mindst kostelige fragttype, der tit vil blive at få dem til at levere din bestilling til et afhentningssted. Metoden er oftest desuden særdeles gnidningsløs. Den billigste mulighed for levering vil dog altid vise sig at være at du selv henter produkterne.
8Den mindst kostelige form for levering vil utvivlsomt være at du selv henter produkterne, som jo betinges af at du fysisk befinder dig tæt på internet forhandlerens lager. Den fragtmulighed er jo usædvanlig betydningsfuld hvis vi skal bruge vådskærer øjeblikkeligt. Alternativt så lover nogle få internet firmaer levering uden beregning, men i reglen under forudsætning af at man bestiller for en bestemt sum.
9Inden folk shopper billige vådskærer hos en online butik behøver de sådan set tyde netshoppens handelsaftale, det er dog bare et tidskrævende projekt. I øvrigt rekommanderer vi at køberen er vidende om de primære retningslinjer der har betydning for købet af billige vådskærer online, til eksempel den byttepolitik online shoppen kører med.