Byggevarepriser.dk

Vådrumsgips pristjek

Er du på udkig efter vådrumsgips? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 100 m2 for kun 4.531 kr. Det er 59 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 m2 vådrumsgips inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
4.531 kr.Køb
4.854 kr.Køb
4.947 kr.Køb
5.990 kr.Køb
6.810 kr.Køb
7.157 kr.Køb
10.200 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggekæder sælger et enormt vareudvalg, imens nogle har fokus på en bestemt varetype. Du bør tænke på hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange varetyper at vælge i mellem, udover blot vådrumsgips.
Du skal have fokus på hvilke betingelser butikken udsteder når du shopper online, så du kan undgå problemer med eksempelvis reklamationer. Derfor bør du tjekke forretningens betingelser.
Det er selvsagt utrolig vigtigt at vide, hvorvidt det produkt du er på udkig efter online overhovedet er på lager hos byggekæden. Hvis ikke kan du være tvunget til kigge andetsteds.
For nogle er byggeprojekter ens betydende med talrige spørgsmål. Af den grund kan det være en god idé at bestille ved en netbutik, hvor du kan modtage tips og tricks til valg af vådrumsgips.
Ifald du har brug for byggematerialerne nu og her eller bare ønsker at blive fri for leveringsgebyret, så kan du overveje at fragte produkterne på egen hånd. Dette er særligt et alternativ ved de kendte byggecentre.
Du vil finde forskellighed i udsalgspriserne på billige vådrumsgips fra netbutik til netbutik. En del tilbyder gode tilbud, imens øvrige vil have faglig rådgivning. Du bør beslutte hvad der for dig betyder mest.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre forhandler produkter fra alverdens producenter, og takket være dette kan du handle fra et bredt udvalg af vådrumsgips online.
De store byggemarkeder er folkekære og landskendte butikker, som bidrager til øget sikkerhed når man stopper online. Det kan du se fordele i.
De gængse byggecentre har butikker i hele landet, og hermed har de fleste mulighed for at handle online og transportere byggematerialerne selv. Herigennem har man valget om at blive fri for fragten, og endda skaffe varerne med det samme.

Nichewebshop

De fleste specialiserede netshops har en dybdegående viden om deres online produktkategori, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. Herved vil du opleve mere kompetent vejledning fra folk med ekspertviden i netop vådrumsgips.
Hovedparten af nichebutikker er iværksætterfirmaer, som i de fleste tilfælde er dansk ejede, muligvis endda lokalt fra dit område. Disse har du mulighed for at hjælpe ved at bestille vådrumsgips online på deres hjemmeside.
Hovedparten af specialiserede webshops er producenter af produkterne der sælges i de kendte byggekæder. Ved køb direkte fra nicheforretningerne online kan du få lavere priser.
De største byggecentre i Danmark

Davidsen blev dannet i 1944, og beskæftiger nu omkring 1.000 mennesker i de 9 byggecentre. Davidsen tilstræber at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og omfatter i dag mere end 500 mennesker i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og udgøres nu af i omegn af 2.300 mennesker i firmaets 56 byggecentre. Bygma satser på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

vådrumsgips harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 medarbejdere i deres 33 butikker. Harald Nyborg satser på salg til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og udgøres nu af flere end 2.000 ansatte i kædens 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og lønner i dag i nærheden af 2.000 personer i selskabets 72 varehuse. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og lønner i dag ca. 100 ansatte i deres 6 butikker. 10-4 satser på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

vådrumsgips jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og styres dagligt af over 2.100 mennesker i selskabets 122 varehuse. Jem og Fix tilstræber billige priser til private, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

vådrumsgips silvan

Silvan åbnede i 1968, og styres dagligt af i omegn af 1.000 personer i kædens 41 butikker. Silvan fokuserer primært på billige priser til private, og sælger hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

vådrumsgips bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og udgøres i dag af omkring 1.000 personer i deres 17 varehuse. Bauhaus specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Der kommer næsten altid pludselige problemstillinger når det handler om svære byggeprojekter, og som følge heraf er det meningsfuldt at man afsætter god plads i agendaen, som gør at man er ubekymret om at have tid nok til det.
2Det kan vise sig at være vigtigt at udfærdige et regnskab for ombygningen, så du giver sig selv en økonomisk ramme. Det bør være økonomisk at kortlægge samtlige poster, og bagefter nedfælde ens omkostning ved dem én efter én.
3Du bør aldrig nogensinde nedprioritere din sikkerhed, så glem ej arbejdstøj som hoved- og fodbeklædning der hjælper dig imod eventuelle ulykker. Det er yderst relevant at du husker dit velbefindende i dit byggeprojekt, ikke mindst såfremt du ikke får hjælp fra en professionel.
4Ved udendørs projekter kan vind og vejr få en væsentlig rolle. Således må du løbende tjekke vejrmeldingerne i perioden for dit byggeprojekt, så det ikke uden du havde set det komme starter med at stå ned i stænger absolut lige når du er trukket i arbejdstøjet til det ellers velplanlagte byggeprojekt.
5Muligvis kan det blive af stor betydning at du har de fornødne byggematerialer handlet ind i god tid før du tager fat på byggeriet. Du kunne med fordel notere en punktforms indkøbsseddel hvoraf der fremgår alt hvad der er nødvendige, og derefter eftergå hver eneste ting, således at du er sikker på at du har det hele.
6Husk at overveje hvorvidt det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du kan have fordel af at skaffe assistance fra en professionel til noget af arbejdet. Forudsat at du søger hjælp fra en fagmand kan det være fornuftigt at modtage uforpligtende tilbud fra en håndfuld foretagender.
7Det kan vise sig at være godt at indhente hjælp til projektet, især ift. vigtige byggeopgaver. Omfangsrige byggerier skal gerne udføres af mere end en person. Dertil viser det sig mere produktivt og sjovere når man ikke er ene om det.
8Forberedelse vil være nøglen til at få en god oplevelse med dit arbejde. Du er nødt til at lave en effektiv arbejdsplan, som dikterer hvilke arbejdsopgaver du planlægger at løse på hvilken dag, samt en dertilhørende prioriteringsliste. Vær realistisk når du laver din tidsplan.
9Man skal for alt i verden ikke undvære arbejdsredskaber. I mange tilfælde vil det være yderst relevant at have udstyret ved hånden inden du går løs med arbejdet. Det er i øvrigt fordelagtigt at inkludere de tilhørende udgifter i regnskabet for byggeriet.
10Du har adgang til mange vejledninger og videoer på forskellige hjemmesider hvorfra du kan få gratis hjælp. Især YouTube kan hjælpe med rigelig anvendelig viden, specielt forudsat at du kigger på engelsk.
11Forud for at du indleder dit byggeprojekt kan det blive temmelig vigtigt at sikre sig, at det du vil bygge ikke er i strid med loven. Afhængigt af hvor du bor vil der være en række regler for, hvad der er lovligt, samt hvad der er ulovligt.
12Husk at du kan få offentlig støtte til ombygninger. Det ydes i tilfælde af at byggeprojektet bidrager positivt til miljøet. Tilskudet kræver altså at byggeprojektet gør en positiv forskel for miljøet.
De bedst anmeldte byggecentre
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er yderst flot. Evalueringen grundlægges af 2.856 meninger, hvor hele 59 % har givet topkarakter, og alene 9 % kvitterer med den laveste karakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er fantastisk beundringsværdigt. Bedømmelsen er et gennemsnit af 11.467 bedømmelser, hvoraf hele 86 % har givet topkarakter, og bare 2 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som tydeligvis er yderst godt arbejde. Ratingen er regnet ud fra 23.161 anbefalinger, hvoraf hele 69 % har givet 5 stjerner, og alene 8 % giver 1 stjerne. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er virkelig betryggende. Vurderingen grundlægges af 28.109 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 4 % har givet bundkarakter. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er utrolig overlegent. Scoren grundlægges af 19.208 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 84 % har givet maksimum point, og bare 2 % har givet bundkarakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Hvilken leveringstype er bedst?

De fleste byggeforretninger giver nu til dags diverse billige leveringsformer til vådrumsgips. En af dem der er mest anvendt er i dag at få afleveret pakken hos en pakkeshop, som gør at du kan hente bestillingen på et selvvalgt tidspunkt. Fragtmetoden er altså vældig fremkommelig, samt endda tillige den prisbilligste metode til levering.

Du kunne tillige planlægge at vælge at få leveret til din lejlighed eller til hvor du arbejder. Fragtmetoden bliver desværre en smule dyrere, men samtidig ret smart ift. vådrumsgips online. Den prisbilligste fragtform er unægtelig selv at hente varerne, som desværre kræver at du er med kort afstand til online virksomhedens byggecenter, fx Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Leveringshastigheden på vådrumsgips kan være særligt relevant når man absolut skal bruge ordren omgående, og derfor er det jo afgørende at du efterser den forventede leveringsdato på vådrumsgips. Adskillige online webshops – for eksempel Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus – lover billig levering på blot en enkelt hverdag på utallige produkter online, men vær vagtsom da det regnes ud fra at handlen gemmenføres inden et fastsat tidspunkt, så de kan nå at få varerne ekspederet forinden de logistikansatte holder fyraften.

Visse internet varehuse garanterer fragt uden omkostninger på vådrumsgips online, men undertiden under forudsætning af at du indkøber for en bestemt sum. I øvrigt burde du snuppe den mest prisbevidste slags levering, som oftest vil blive at få dem til at levere pakken til en pakkeshop.

En del byggemarkedskæder giver klik-og-hent hvor du bestiller billig vådrumsgips på nettet og selv henter i butikken. For eksempel Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Bygma, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan. Byggekæderne yder blandt andet afhentning af vådrumsgips i følgende byer:

Hvidovre, Vanløse, Korsør, Hørsholm, Tilst, Brøndby, Frederikssund, Haslev, Gladsaxe, Jyllinge, Holstebro, Brabrand, Lyngby, Charlottenlund, Nørresundby, Allerød, Højbjerg, Skive, Frederikshavn, Fredericia, Kalundborg, Viborg, Ringsted, Tårnby, Helsingør, Ishøj, Køge, Nakskov, Sønderborg, Slagelse, Haderslev, Frederiksværk, Værløse, Vallensbæk, Middelfart, Næstved, Holbæk, Grenaa, Vordingborg, Risskov, Virum, Rødovre, Solrød Strand, Aabenraa, Aalborg, Ikast, Brønshøj, Herlev, Farum, Hobro, Åbyhøj, Esbjerg, Albertslund, Søborg, Lillerød, Hedehusene, Nykøbing Falster, Dragør, Odder, Horsens, Birkerød, Aarhus, Silkeborg, Glostrup, Valby, Rudersdal, Nyborg, København, Odense, Rønne, Brønderslev, Herning, Greve, Vejle, Skanderborg, Roskilde, Randers, Varde, Hjørring, Hedensted, Stenløse, Kolding, Nærum, Frederiksberg, Svendborg, Taastrup, Kokkedal, Gentofte, Thisted, Ballerup, Hillerød, Struer, Ølstykke, og Lystrup, .

Klik-og-hent af vådrumsgips er tilgængeligt i samtlige regioner af landet: Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Nordfyn), Sjælland (Lolland, Falster, Amager, Vestsjælland, Bornholm, Østsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland, Sydsjælland, Nordsjælland) og Jylland (Syddanmark, Sydjylland, Vestjylland, Østjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Midtjylland).

Når vi kigger i statistikkerne fremstår det tydeligt, at online shoppere tit leder efter bl.a. vådrumsgips priser og vådrumsgips online. Man ser derudover ofte internet shoppere kigge efter eksempelvis køb vådrumsgips, vådrumsgips tilbud samt billig vådrumsgips, plus de gængse byggekæder som XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, Stark, Davidsen, Bauhaus, Bygma og 10-4.

Tilbud på vådrumsgips

Det er jo efterhånden ualmindeligt fremkommeligt for folk at søge information om priser på billige vådrumsgips online på diverse online outlets, og så har flertallet af outlets på nettet ikke kunne slippe for at nedsætte salgspriserne på vådrumsgips enormt, og ydermere garantere billig fragt.

Trods dette kan det alligevel være tiden værd at checke flere internet selskaber efter udsalg og tilbud på vådrumsgips online forud for at du shopper, således at man er velinformeret til at skaffe sig den laveste pris. Kig ikke kun hos de kendte byggemarkeder som Stark, Davidsen, 10-4, Bygma, Silvan, Bauhaus, XL-Byg og Harald Nyborg.

Du skal alligevel ikke undervurdere, at ifald en online webshop afhænder billige vådrumsgips online til en salgspris der kan virke uendeligt fordelagtig, så burde det undertiden være et tegn på en uærlig webshop. Kortkøb er dog omfavnet af en anordning, hvilket assisterer en overfor falske forhandlere på nettet.

Vi anbefaler generelt kortbestillinger eller mobilbetaling. Alternativt burde du overveje en løsning fra for eksempel ViaBill, hvis du ser en fordel i at afbetale pengene til vådrumsgips over en periode. Dette tilbydes ofte hos specialiserede netbutikker, men ikke de store byggemarkeder som eksempelvis Bauhaus, Silvan, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4 og Bygma.

Når man kigger i tendenserne er det tydeligt, at online shoppere som regel leder efter eksempelvis køb vådrumsgips og billig vådrumsgips. Vi ser desuden som regel internet shoppere søge fx vådrumsgips tilbud, vådrumsgips priser og vådrumsgips online.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg vådrumsgips er 4160 kr. Pristjekket er vurderet til 4.3 ud af 5 stjerner baseret på 24 brugeranmeldelser.

Jeg fik min pakke” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.
Kig på nuværende kunders bedømmelser

Trustpilot fremskaffer rigtig gavnlige muligheder for at kontrollere en stor portion eksisterende brugeres ratings og herved er det anbefalelsesværdigt, at du gennemgår internet butikkens kritik forinden du køber billige vådrumsgips online.

Facebook fremskaffer ligeledes regulære habile genveje til at få indblik i e-firmaets popularitet. Desuden er der mange shops på nettet som giver kunderne mulighed for at publicere en bedømmelse af virksomhedens service, som desuden må tages i brug til at afveje kundernes tilfredshed.

Før folk handler billige vådrumsgips online på en butik kan man sådan set læse e-shoppens handelsaftale, dog er det for det meste ikke særlig sjovt, i særdeleshed med de gængse byggemarkeder som Stark, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Silvan og Bauhaus.

En anden mulighed kunne være at tjekke hvorvidt internet shoppen er medlem af e-mærket, fordi det længe har været en påvisning af at internet forhandleren opretholder de danske regler, udover at internet shoppen ofte føres tilsyn med af jurister som mestrer vilkårene på området.

Det giver dig mulighed for support, hvis du udsættes for vanskeligheder ved din ordre på vådrumsgips. Derudover anbefales det at køber er opmærksom på de elementære betingelser der kan influere på bestillingen af vådrumsgips online, som eksempelvis hvilken ombytningspolitik e-firmaet bruger.

I relation til det er det desuden relevant, at man til enhver tid beholder ens ordrekvittering, således man til enhver tid vil kunne påvise sit køb af vådrumsgips, uagtet om man handler fra Bygma, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Silvan, Davidsen, Bauhaus eller Jem og Fix.

Rasmus Thomsen gav 5 stjerner

Fornuftig pris

Jens T gav 4 stjerner

Altid PERFEKT.

Kirsten Sørensen gav 5 stjerner

Billigt, hurtigt og nemt.

Hanne Olsen gav 4 stjerner

Det kører bare som det skal.

9 gode råd til online indkøb
1Vi tilråder generelt bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Handler med kort er en del af en anordning, der garanterer køber overfor falske internet virksomheder. Som et alternativ bør du drage nytte af en løsning på afbetaling som for eksempel ViaBill, for så vidt du efterspørger at godtgøre regningen i flere bidder.
2Trustpilot bringer dig i højeste grad ønskværdige muligheder for at vurdere mange eksisterende forbrugeres ratings og på grund af dette foreslåes det, at du gennemgår internet forhandlerens ratings forinden du køber billige vådrumsgips online. Facebook bringer dig for øvrigt faktisk hæderlige metoder til at få indtryk af online forhandlerens popularitet.
3En hel del netshops garanterer gratis fragt på vådrumsgips, men i de fleste tilfælde påkræves det at du handler for en fastsat pris. Alternativt må du foretrække den mest letkøbte form for levering, der typisk vil være at få fragtfirmaet til at køre ordren til et afhentningssted. Fragtløsningen viser sig i regelen lige så vel ualmindeligt nem. Den prisbilligste fragtform er unægtelig at hente varerne selv.
4Den mindst kostelige mulighed for levering vil til enhver tid være selv at hente varerne, men den mulighed står og falder med at du er med kort afstand til internet firmaets bopæl. Den mulighed for fragt er selvfølgelig ret udslagsgivende forudsat du står og skal bruge vådrumsgips lige om lidt. Alternativt så yder nogle få online selskaber billig fragt, men tit påkræves det at der aftages for et præcist beløb.
5Temmelig mange internet shops foreslår nu til dags mange forskellige billige former for levering til vådrumsgips. En yndling er i vore dage at afsende til en pakkeshop, og så kan du blot hente bestillingen når det passer dig bedst. Den er jo super fleksibel, og mange gange ligeledes den prisbilligste leveringsmulighed.
6Før folk shopper billige vådrumsgips i en internet handler bør de egentlig tage stilling til webbutikkens regler, dog er det mange gange et omfattende projekt. Derudover er det prisværdigt at du er omhyggelig omkring de mest vitale reglementer der kan influere på købet af billige vådrumsgips online, f.eks. den returpolitik forretningen garanterer.
7Vi foreslår generelt at kigge om internet virksomheden er verificeret af e-mærket, fordi det typisk er en indikator for at online butikken efterlever de officielle danske regler, udover at e-shoppen rutinemæssigt vurderes af fagfolk der er meget bekendte med reglerne. Forinden nogen bestiller billige vådrumsgips hos en online butik bør de helt sikkert tage stilling til butikkens betingelser.
8Det er i høj grad fremkommeligt for alle at sammenligne priser online på billige vådrumsgips hos diverse shops på nettet, og på grund af dette lover en lang række butikker på nettet billig fragt. Trods dette kan det stadigvæk blive lukrativt at efterse et par forskellige e-butikker efter udsalg og tilbud før du gennemfører din bestilling, sådan at du er skudsikker på at antage den billigste pris.
9Leveringshastigheden kan være ualmindeligt aktuel ifald du mangler ordren fluks, og med det formål er det særdeles afgørende at man undersøger den anslåede leveringsdato for vådrumsgips. En del e-handler udlover billig levering på blot en enkelt hverdag på mange varenumre, men vær obs på at det er regnet ud fra at ordren køres igennem inden et besluttet klokkeslæt.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk