Byggevarepriser.dk

Universaltang

Universaltang
259 kr.
Se produkt
Universaltang 06 233-06-lu
195 kr.
Se produkt
Universaltang 06 233a-06-lu
200 kr.
Se produkt
Universaltang 404-4
109 kr.
Se produkt
Universaltangsæt Luna 5 stk
639 kr.
Se produkt
Universaltang 12 401-12
176 kr.
Se produkt
Universaltangsæt Luna 13 stk
2.367 kr.
Se produkt
Universaltang 10 127-10-0lu
182 kr.
Se produkt
Universaltangsæt Teng Tools TTVG05
575 kr.
Se produkt
Universaltang 10 131-10-0lu
180 kr.
Se produkt
Universaltang 408
162 kr.
Se produkt
Universaltang 10 111-10-1lu
165 kr.
Se produkt
Universaltang 409p
180 kr.
Se produkt
Universaltang 406p
239 kr.
Se produkt
Universaltang 10 122-10-lu
195 kr.
Se produkt
Universaltang 401-10f
136 kr.
Se produkt
Universaltang Teng Tools 401
136 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du står og skal bruge byggematerialerne med det samme eller blot gerne vil slippe for fragtomkostningen, så kan du tænke over at transportere materialerne personligt. Dette er i høj grad en mulighed hos de velkendte byggecentre.
Nogle byggekæder har et enormt udvalg, imens andre er specialiserede i en specifik gruppe af vare. Du skal forholde dig til om det er vigtigt for dig at du har mange varegrupper at vælge i mellem, foruden bare universaltang.
Du vil finde variationer i salgspriserne på billige universaltang hos de forskellige online byggecentre. Enkelte vil have de bedste priser, og andre satser på kompetent sparring. Du må forholde dig til hvad der for dig betyder mest.
Det er selvsagt meget vigtigt at undersøge, om de produkter du planlægger at købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Som alternativ bør du overveje at kigge hos de andre.
Du bør være opmærksom på hvilke handelsbetingelser der gælder for dit køb online, så du slipper for problemer med bl.a. returret. Af den grund bør man læse forretningens regler.
For mange er gør-det-selv projekter lig med en stor portion spørgsmål. Af den grund bør du vælge en online byggeshop, som giver gode råd til valg af universaltang.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder samler varer fra alverdens nicheshops, hvilket giver dig mulighed for at bestille fra et stort sortiment af universaltang online.
De store byggemarkeder er folkekære og højtprofilerede forretninger, som kan bidrage til øget troværdighed til dig som køber online. Dette er noget nogle vil se fordele ved.
De udbredte byggecentre finder du i store dele af landet, og hermed har folk mulighed for at bestille online og køre varerne selv. Derigennem har man valget om at undvære fragten, samt samtidig få varerne hurtigere.

Nichewebshop

Alverdens webshops i små nicher har en dybdegående viden om det produktsortiment de har online, idet de har skarpt fokus på disse varer. Derfor forventes det at du får en høj grad af konstruktiv assistance fra ansatte der er specialister i netop universaltang.
Alverdens webshops som fokuserer på en enkelt niche er opstartsvirksomheder, der oftest er danske, givetvis endda lokalt nær dig. Dem har du mulighed for at hjælpe når du køber universaltang online på deres webshop.
Størsteparten af nichebutikker er producenter af de produkterne der sælges i de store byggekæder. Ved køb direkte igennem nichebutikkerne online vil du få en billigere pris.
Danmarks største byggekæder

10-4 blev stiftet i 1947, og omfatter i dag omkring 100 mennesker i de 6 butikker. 10-4 fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for over 500 millioner kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og er nu arbejdsplads for mere end 2.000 kollegaer i selskabets 72 varehuse. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.000 medarbejdere i selskabets 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

universaltang harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og udgøres nu af ca. 2.000 mennesker i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 personer i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen fokuserer på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

universaltang silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og lønner i dag i omegn af 1.000 mennesker i kædens 41 butikker. Silvan satser på gode tilbud til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

universaltang bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og beskæftiger nu cirka 1.000 ansatte i kædens 17 butikker. Bauhaus fokuserer på gode tilbud til private, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og beskæftiger i dag cirka 500 kollegaer i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og udgøres nu af flere end 2.300 kollegaer i deres 56 varehuse. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

universaltang jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og lønner i dag i nærheden af 2.100 personer i virksomhedens 122 byggecentre. Jem og Fix satser på salg til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Du skal unden ingen omstændigheder nedprioritere dit eget helbred, så glem ikke arbejdstøj såsom arbejdssko som sikring med henblik på eventuelle skader. Det er uundværligt med fokus på dit eget helbred i byggeriet, hovedsageligt ifald du ikke har professionel hjælp.
2For udendørs byggeprojekter har eventuelt regnvejr en vigtig rolle. Således må du jævnligt holde øje med prognosen for vejret i den tid der er op til starten på projektet, så du undgår at det ud af det blå begynder at stå ned i stænger netop som du er ved at færdiggøre det komplicerede byggeprojekt.
3Det vil vise sig væsentligt at have de presserende bygningsmaterialer til disposition inden du kaster dig over dit arbejde. Du får god gavn af at notere en hurtig indkøbsliste som samler det du får brug for, og bagefter efterse punkterne, således at du føler dig sikker på at alt er på sin plads.
4Det kan vise sig nyttigt at sikre sig assistance til projektet, især hvis det er store projekter. Omfattende byggeprojekter skal gerne udføres af flere end en enkelt person. Dertil bør det blive mere produktivt og mere interessant når man er flere om opgaven.
5Du har mulighed for at spørge om økonomisk støtte til ombygninger. Det får man i tilfælde af at ombygningen er energi- og miljøvenligt. Modtagelsen af tilskud kræver dermed at ombygningen påvirker miljøet.
6Forinden du går i gang med dit byggeprojekt kan det være ubeskriveligt vigtigt med et tilsagn om, at byggeprojektet overhovedet ikke er ulovligt. Alt efter din bopæl kan der gælde en række love som beskriver, hvad du gerne må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
7Typisk vil det vise sig af stor betydning at lave et budget for arbejdet, så du har styr på økonomien. Det er behjælpeligt at nedfærdige samtlige udgifter, hvorefter man kunne søge sig frem til prisen på hver eneste af dem.
8Der præsenterer sig altid utidige hovedpiner ved krævende byggeprojekter, og derfor vil det være afgørende at der er afsat rimelig tid i agendaen, med formålet om at man er afslappet omkring at have tid nok til det.
9Du finder vældig mange instruktioner og videoer på nettet hvorfra du kan få tips og tricks. I særlig grad YouTube giver en masse almennyttig oplysning, navnligt når du søger på engelsk.
10Forberedelse vil altid være vejen til et godt forløb med projektet. Du bør forfatte en klar dagsorden, som viser hvilke arbejdsopgaver der løses på hvilket tidspunkt, samt en dertilhørende kronologisk orden. Forsøg at være skarp i udarbejdelsen af din arbejdsplan.
11Du bør tage til overvejelse hvorvidt du bør stå med det hele selv, eller du med fordel kan skaffe eksperthjælp til færdiggørelsen af projektet. Ifald du skal have hjælp fra en ekspert er det normalt at lede efter prisoverslag fra forskellige selskaber.
12Man skal aldrig nogensinde undvære arbejdsredskaber. Jævnligt kan det vise sig betydningsfuldt at du har værktøjet klar til brug før du begynder på byggeprojektet. Det er derudover afgørende at påregne disse udgifter i det økonomiske overblik.
Danskernes foretrukne byggecentre
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er absolut beundringsværdigt. Ratingen er et gennemsnit af 19.208 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med topkarakter, og blot 2 % har givet den laveste karakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er kolossalt betryggende. Karakteren er baseret på 11.467 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 86 % giver den højeste karakter, og blot 2 % har givet den laveste karakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, hvilket altså er kolossalt overlegent. Evalueringen grundlægges af 28.109 kommentarer, hvor hele 76 % har givet den højeste karakter, og alene 4 % har givet bundkarakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Bauhaus.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er ualmindeligt flot. Vurderingen er baseret på 23.161 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 69 % har givet maksimum point, og bare 8 % har givet den dårligste rating. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Trustpilot-brugerne vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som selvsagt er fantastisk beundringsværdigt. Evalueringen grundlægges af 2.856 anbefalinger, hvor hele 59 % giver 5 stjerner, og kun 9 % har givet bundkarakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Hvilken mulighed for fragt er bedst?

Størstedelen af internet firmaer yder nu om dage diverse forskellige billige former for levering til universaltang. En af dem der er mest anvendt er i vore dage at få leveret til et udleveringssted, og så skal du blot gå forbi efter dine produkter når du har mulighed for det. Den er altså ret så fleksibel, samt endda endda den billigste fragtmulighed.

Du kan derudover påtænke at bestille pakken til levering hjem til dig eller til hvor du arbejder. Fragtmuligheden er gerne en anelse dyrere, men til gengæld virkelig fleksibel for universaltang online. Den mest billige mulighed for levering vil dog til enhver tid være at du selv henter varerne, som desværre er betinget af at du befinder dig med kort afstand til e-shoppens byggemarked, fx Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Fragtperioden på universaltang kan i nogle tilfælde være ekstremt vital forudsat du mangler dine nye produkter nu og her, og af den grund er det særdeles afgørende at du gransker det anslåede leveringstidspunkt for universaltang. En masse internet selskaber – fx Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – udlover billig levering efter en enkelt hverdag på flere produkter online, som trods alt er påkrævet at transaktionen realiseres forinden et konkret tidspunkt, sådan at de højst sandsynligt kan nå at få dit nye produkt hen til fragtfirmaet forud for at pakkemedarbejderne har fyraften.

En række online forretninger sikrer levering uden omkostninger på universaltang online, men typisk forudsætter det at du bestiller for en præcis sum. Som alternativ burde man tage den mest billige form for levering, der oftest vil blive at få fragtfirmaet til at bringe din pakke til et afhentningssted.

En masse kæder tilbyder afhentning hvor man handler billig universaltang online og selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Stark, XL-Byg, Jem og Fix og 10-4. De tildeler fx klik-og-hent på universaltang i følgende områder:

Hvidovre, Højbjerg, Grenaa, Gentofte, Fredericia, Gladsaxe, Taastrup, Valby, Viborg, Kokkedal, Nørresundby, Vordingborg, Kolding, Ølstykke, Holbæk, Farum, Haderslev, Esbjerg, Brønshøj, Herning, Hedensted, Lillerød, Skanderborg, Hobro, Allerød, Hjørring, Virum, Dragør, Sønderborg, Aabenraa, Tårnby, Åbyhøj, Ballerup, Horsens, Glostrup, Frederikssund, Struer, Ikast, Varde, Charlottenlund, Odense, Ringsted, Haslev, Ishøj, Vallensbæk, Nakskov, Frederiksberg, Slagelse, Odder, Køge, Herlev, Rødovre, Nyborg, Silkeborg, Tilst, Kalundborg, Skive, Greve, Frederikshavn, Værløse, Hillerød, Solrød Strand, Aalborg, Nærum, Albertslund, Næstved, Vanløse, Brabrand, Søborg, Lyngby, Frederiksværk, Brønderslev, Korsør, Middelfart, Brøndby, Rudersdal, Vejle, Svendborg, Jyllinge, Roskilde, Hedehusene, Rønne, København, Hørsholm, Randers, Aarhus, Helsingør, Lystrup, Thisted, Risskov, Holstebro, Stenløse, Nykøbing Falster, og Birkerød, .

Afhentning af universaltang er muligt i samtlige områder af landet: Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn, Østfyn, Sydfyn), Sjælland (Vestsjælland, Nordsjælland, Sydsjælland, Østsjælland, Lolland, Falster, Midtsjælland, Bornholm, Amager, Hovedstaden) og Jylland (Midtjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Østjylland, Sydjylland, Vestjylland, Syddanmark).

Når vi kigger i tallene står det klart, at internetbrugere ofte søger fx køb universaltang og billig universaltang. Foruden dette oplever vi typisk internet shoppere efterspørge eksempelvis universaltang tilbud, universaltang priser samt universaltang online, plus de gængse byggekæder som Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Stark, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen og Bygma.

Rabat på universaltang

Det er jo efterhånden rigtig simpelt for alle at finde tilbud på billige universaltang online på forskellige e-forhandlere, og derved har adskillige forretninger på nettet ikke kunne slippe for at nedskære salgspriserne på universaltang betragteligt, og endda præstere fragt uden gebyr.

Dog kan det til hver en tid blive lønnende at eftergå forskellige internet forretninger efter tilbud og udsalg på universaltang online forud for at du placerer ordren, så du er sikker på at antage den mindst kostelige pris. Se ikke kun hos de gængse byggekæder som XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, 10-4, Silvan og Stark.

Du skal lige meget hvad være klar over, at når en online forretning afhænder billige universaltang online på tilbud til en pris som kan virke helt ekstremt billig, burde det mange gange være et signal om en svindel online virksomhed. Kortbestillinger er ikke desto mindre omfavnet af et lovbud, som dækker køber imod uoprigtige internet handler.

Generelt går vi ind for kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Alternativt kunne du bruge en billig afbetalingsløsning som f.eks. ViaBill, for så vidt du ønsker at dække betalingen af universaltang af flere omgange. Dette foreslåes som regel ved nichebutikker, men ikke de velkendte byggemarkeder som fx Jem og Fix, Davidsen, Silvan, XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Stark og 10-4.

Når der ses på tallene er det markant, at internetbrugere tit efterspørger eksempelvis køb universaltang og universaltang priser. Derudover oplever man ofte internet shoppere søge blandt andet universaltang online, billig universaltang samt universaltang tilbud.

Undersøg eksisterende kunders evalueringer

Trustpilot indebærer absolut habile muligheder for at analysere diverse øvrige køberes evalueringer og derved kan det anbefales, at du gransker e-forretningens kritik forinden du lægger din bestilling på billige universaltang online.

Facebook fører til lignende visse værdifulde chancer for at få indblik i online forretningens troværdighed. Derudover ser vi en række forretninger på nettet som tilbyder folk at frembringe en kritik af ordreforløbet, som tilmed bør bruges til at tage stilling til kundernes tilfredshed.

Før folk bestiller billige universaltang online på en netshop kunne man utvivlsomt studere virksomhedens handelsbetingelser, det er dog for det meste en tidskrævende opgave, især med de udbredte byggecentre som Bauhaus, 10-4, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, Bygma og XL-Byg.

Et nemmere alternativ kan derfor være at tjekke om internet webshoppen er e-mærket, da det generelt er en angivelse af at online webshoppen opererer i overensstemmelse med den officielle danske lovgivning, udover at virksomheden tit føres tilsyn med af sagkyndige der har den nødvendige knowhow om de gældende bestemmelser.

Desuden tilbydes du mulighed for støtte, ifald du skulle få udfordringer i forbindelse med din bestilling af universaltang. Derudover er det klogt at du er på vagt for de mest aktuelle vilkår der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af universaltang online, fx den ombytningsrettighed online webshoppen har.

På grund af dette er det samtidig vigtigt, at man altid beholder ens købsbekræftelse, så man når som helst vil kunne dokumentere købet af universaltang, uagtet om man har købt fra Bauhaus, Silvan, Stark, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen eller Bygma.

Anna V gav 5 stjerner

Det var godt !

Kirsten Andersen gav 4 stjerner

God til prisen

Ole Kristensen gav 5 stjerner

I gør det super godt

Søren J gav 5 stjerner

Meget nemt at bestille og hurtig

9 tips til køb på nettet
1Masser af online shops tilbyder nu alverdens billige muligheder for levering til universaltang. En favorit iblandt mange er i øjeblikket at få leveret til et afhentningssted, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente ordren når der er mulighed for det. Den er jo ualmindeligt ligetil, og oftest ydermere den mindst kostelige fragtform.
2Trustpilot genererer fuldt ud nyttige løsninger til at gennemstøve ret mange andre kunders kritik og derved foreslår vi, at du udforsker online butikkens bedømmelser inden du bestiller billige universaltang online. Facebook frembyder også flere passende genveje til at få indblik i internet forhandlerens pålidelighed.
3Den mest prisbevidste leveringsmåde vil i de fleste tilfælde være at hente produkterne selv, som dog forudsætter at du opholder dig nær internet butikkens tilholdssted. Den fragtmulighed er ultra afgørende når vi skal bruge universaltang om få sekunder. Alternativt så sikrer visse outlets på nettet fragt uden gebyr, men i reglen kun ifald du handler for en præcis sum.
4Vi foreslår generelt køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Køb med gængse betalingskort er en del af en regel, hvilket garanterer kunden overfor falske online virksomheder. Som et alternativ bør du bruge en løsning som eksempelvis ViaBill, når du ser en fordel i at honorere pengene ude i fremtiden.
5Fragttiden kan i nogle tilfælde være yderst aktuel i tilfælde af at man mangler dine nye produkter nu og her, og herved er det bestemt væsentligt at vi tjekker det forventede leveringstidspunkt for universaltang. Mange online butikker tilbyder billig 1 dags levering på masser af varer, som imidlertid er afhængig af at ordren aflægges forinden et konkret tidspunkt.
6Flere webshops garanterer fragt uden gebyr på universaltang, men oftest er det betinget af at der erhverves for et bestemt beløb. Som alternativ kunne man udvælge den mest letkøbte leveringsudgave, der i de fleste tilfælde vil blive at få fragtmanden til at levere din ordre til et udleveringssted. Metoden bliver oftest også virkelig ukompliceret. Den mindst kostelige leveringsmanér kan ikke modsiges at være at du selv henter ordren.
7Generelt slår vi et slag for at se om online virksomheden er e-mærke tilsluttet, da det generelt er en tryghed om at netshoppen efterlever de opstillede regler, udover at virksomheden rutinemæssigt vurderes af fagmænd som behersker de gældende bestemmelser. Før nogen køber billige universaltang i en internet shop behøver man på en vis måde sætte sig ind i shoppens forretningsbetingelser.
8Det er jo efterhånden ret så fleksibelt for folk at finde de bedste priser online på billige universaltang i blandt flere e-forhandlere, og for det præsterer massevis af butikker på nettet fragt uden gebyr. Det kan dog trods alt vise sig nyttigt at inspicere diverse internet shops i Danmark efter rabat og tilbud inden du shopper, således at du er sikker på at få fat i den bedste pris.
9Inden folk handler billige universaltang i en internet virksomhed burde de helt sikkert overveje e-butikkens betingelser, men det er ofte et omfattende projekt. Tilmed tilråder vi at køber er påpasselig med de mest basale vilkår der kan influere på bestillingen af billige universaltang online, fx hvilken ombytningsrettighed netshoppen tilbyder.